עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא רוצה להגביל את המהירויות אני רק רוצה להבין מה מהירות החיבור של התוכנות (נראה לי איטי) אני משתמש כרגע ב DU METER אבל הוא נותן לי רק מהירות כללית מה שמוזר זה כשאני משתמש בBITCOMET המהירות שהDU מציג לי היא גדולה מזו שהקומט מציג (ואני לא מדבר על הבדל של KB או 2, אלא פי 2, 3)

2. בתקופה האחרונה, מאז שעברתי לWINDOWS 7 64BIT מתנתק לי הרבה האינטרנט. זה אף פעם לא היה קורה בעבר. איך אני יכול לבדוק ממה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. כלומר כאכנס ל 192.168.1.1 אכנס ישר לתפריטים ולא אצטרך להקיש סיסמה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. פשוט יש איהשהו אתר שהוא לא נותן לאנשים מחוץ לארה"ב להכנס, ואני ממש רוצה להכנס לשם, כשאני מנסה להכנס הוא אומר שרק אנשים מארה"ב יכולים להכנס. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום יש לי מודם אלקטל שמוגדר כנטב כלומר המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך רשת. הבעיה היא שאם אני מפעיל שרת HTTP או FTP על המחשב ואני מנסה לגשת אליו דרך כתובת הIP שלי אני מקבל הודעת שגיאה.... 10.0.0.1 או localhost עובדים מצוין אבל 80. xx.xx.xx (הIP האמיתי שלי) לא עובד.... אני חשוב שהבעייה היא בכך שהנתב לא מנתב את ניסיונות החיבור שלי למחשב שלי בתוך הרשת (כלומר לכתובת 10.0.0.1) השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש וסליחה אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני ממש לא יודע איך לחפש מוש כזה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. כשאני נכנס בTELNET הוא רושם 3.2? זה אומר שזה גירסה KHDSAA.132? והאם זה אומר שאני לא יוכל לעשות הפניית פורטים אם אני משדרג אותו?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  7. אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום קראתי לא מזמן את הכתבה שהתפרסמה באתר Ynet שבמקום התפרסמה באתר הזה לגבי חסימת פורטים של ברק\נטוויז'ן חיפשתי גם לגבי הנושא הזה בפורום אבל דווקא מה שלא מצאתי זה בעצם איך אני יכול לדעת אם חוסמים אותי? אני כרגע מחובר לנטוויז'ן דרך תשתית של בזק עם ראוטר אני משתמש להורדה ברשת ביטורנט עם התוכנה ביטורנדו (בלינוקס כמו ששמים לב) רציתי לדעת אם יש אפשר לקבוע *חד משמעית* שהספק אכן חוסר אותי או נותן תיעדוף מוגזם לפרוטוקול HTTP (לא נראה לי שיש כאלה שלא נותנים, בזק בינלאומי נותנים תיעדוף כזה והם לא מסתירים זאת) אפשרות אחת כמובן להוריד קובץ מפרוטוקול אחר ולבצע השוואה ומה במידה שבתוכנה אני רואה שיש חיבור שמוגדר תקין (עיגול ירוק בשפה של ילדים:>) זה אומר שהם לא חוסמים אותי? יש קבצים ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחובר לאינטרנט דרך WOW עם חבילה של ADSL 750. קיבלתי מודם אפצ'י בחיבור USB. איך אני יכול לדעת אם המודם הוא PPPOE ולא TCP/IP? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by noamm,

קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by portance,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן שברק הגדירו לי שנקרא L2TP ותשתית של hot במהירות של 1.5 מגה באמצעות מודם TERAYON דגם TJ715X שקיבלתי מHOT, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הupload שלי מבלי להתקשר לhot או ברק. תודה מראש לכל המגיבים וסליחה על הבורות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tomer_et,

אני צריך לדעת מה הפינג הממוצע שלי (במאיות שנייה). איך אני יכול לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  14. יש לי רשת משרדית. יש ראוטר חוטי. איך אפשר לדעת מי חונק לי את האינטרנט? האם המקור לבעיה יכול לשנות איי פי מתי שהוא רוצה..? תודה לעונים!

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. קניתי לא מזמן נתב אלחוטי ואני חושב שצריך לפתוח פורטים (נכנסתי למשחק ולא הצלחתי להתחבר) בשביל המשחק (משחק רשת המוני) אז איך אני יודע את הפורטים שהמשחק משתמש בו? ולא ממש הבנתי איך לפתוח את בנתב יש לי נתב מבזק של eci http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=28&SubCat_Id=73&menu=1 כשאני פותח פורט חדש יש כל מיני פרטים שאני צריך למלא ואני לא יודע מה זה כל אחד ואיפה צריך לכתוב את הפורט:

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כי לפעמים הוא מוריד דברים כשאני באמצע משחק רשת (MOHAA, CS ETC) ואני רוצה להגביל לו שלא יהיו לי לגים

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  19. תראו יש לי 2 מחשבים בבית והם מחוברים למודם 1 של נטויזן 1.5M המודם מחובר אלי והמחשב השני מחובר אלי.... עכשיו לא מזמן אחותי(שיושבת על המחשב השני) "גילתה" תאימיול וביטורנט D= והיא לוקחת את כל הפס היא לא רוצה להוריד תUPLOAD שלה וגם לא תDOWNLOAD אז חשבתי שבטוח יש איזה תוכנה להגביל אותה(אבל רק אותה) נגיד שישאר רשום אצל בתוכנה UPLOAD 16 אז בתכלס כשאני יפעיל תתוכנה זה יתן לה רק 2 או מה שאני יקבע ואותו דבר בDOWNLOAD יש תוכנה כזאת? ואם כן איזה? או אם יש דבר בלי תוכנה אז גם סבבה לא ממש משנה לי דרך מה...

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by olina,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM, ואני מנסה להגביר את אות השידור שלו או לחילופין להגביר את איכות הקליטה במחשב שבחדר אחר. איך אני יכול לעשות את זה בצורה פשוטה ויעילה? יש הצעות? תודה שחר.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. יש לי עכשיו רשת ואני רוצה להפסיק לעבוד עם הרשת ולעבוד עם חיבור רגיל. איך אני עושה את זה??

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  22. היום המחשב עבר פירמוט התחלי להוריד דברים וזה לא נתן לי להוריד יותר מ 2 דברים כל פעם לפני זה היתי יכול 10 במכה מה עושים?...

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  23. אני יודע שקיימת איזה אפשרות עם פאצ' ל FireFox אבל לא מצאתי אותו...

דיונים חדשים בפורומים