רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כבר מילאתי כונן 0.5TB של היטצ'י שבא עם המחשב וקניתי בזמן השיטפונות בתאילנד 1TB של סמסונג ב1000ש"ח אחר כך קניתי דרך זאפ בחיפה עוד 1TB ב350ש"ח של טושיבה לא ממזמן השנה קניתי 2TB של סיגייט וכבר התמלא (כל זה לא כולל SSD של ינטל). אין לי כבר חשק לקנות HDD חדש. אני מעוניין להעלות את כל הסרטים ליוטיוב, המסמכים לאופיס און-ליין, קבצי ההפעלה לפיראט-ביי, התמונות לפוג'י שייר, השירים לסוני מוסיק וכולי... עכשיו מהשיחה הקודמת הבנתי שרק שירותי עסקים מהתשתית (חברת החשמל, חברת הטלוויזיה בכבלים, חברת התקשורת) ייתן מהירות העלאה נורמלית [סרטון של משחק BF4 שלם (מ800 ל0 בראש) (30GB-50GB) לוקח שבוע להעלות] כלומר כמו שאני מוריד תוך 5-10 דקות כל דבר שיתנו לי נגיד להעלות אפילו שעה זה נורמלי בשבילי…
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מודם-פקס עבור ווינדו 7:[TABLE=width: 580] [TR] [TD]56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista[/TD] [/TR] [/TABLE] ואני עומד לחבר אותו. יש לי גם מכשיר פקס משולב. האם אני יכול לחבר את המודם-פקס ובמקביל להמשיך להשתמש במכשיר המשולב, או, מרגע שאעבור לשימוש במודם-פקס יש לנתק את המכשיר המשולב ?(במכשיר המשולב שלי אינני יכול להעביר את תוכן הפקס למחשב , אלא, אני יכול רק להדפיס את הפקסים, לכן רכשתי גם מודם-פקס). בתודה מראש אברהם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי. יש לי כרגע חיבור ל-HOT עם חיבור 100mbit עם בבנ"ל. המודם HOTBOX מתפקד גם כנתב (עים כל המגבלות שלו). לקומה השנייה בבית דרך חיבור קווי מחובר ל-HOTBOX נתב פשוט Level One WBR6001) שמתפקד כ-ACCESS POINT בלבד, וכל ה- IPs מתקבלים דרך ה-HOTBOX. בסה"כ הרשת עובדת היטב, וה-Level one מרחיב את הקליטה. כעת אני רוצה לשדרג את הכל. אני מעוניין קודם כל לבטל את תכונת הנתב ב-HOTBOX ולהשתמש בו כמודם בלבד, ולקנות נתב חדש ויותר מתקדם. מצד שני, עיקר העבודה היא בקומה השנייה, איפה שיש לי כרגע נתב Level One. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה SMART, ממיר לוויני עם חיבור לאינטרנט, ו- MINI PC ANDROID שיתחבר לטלוויזיה - כל אלה מצריכים חיבור קווי (עדיף על אלח…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר התחילו בעיות איטיות חמורות, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה או בעומס של הספק או התשתית, אבל לקראת הערב התחלתי לחשוש שהבעיה אצלי ... בכל מקרה, פניתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ובדקתי איתו את כל העניין. התוצאות הם כאילו: כאשר אני מתחבר ישירות למודם (ללא הראוטר) הכל טס. כאשר אני חוזר לעבוד עם הראוטר הכל זוחל עד לא זז בכלל. עשיתי איפוס הגדרות לראוטר, נתתי לו לנוח קצת בלי חשמל, ביצעתי עדכון "קושחה", אבל כלום לא עזר. הספק והתשתית שלי הם בזק ובזק בינלאומי (15 מגה). האם הלך לי הראוטר, או שיש אולי יש לכם רעיונות אחרים ? אם באמת הלך לי הראוטר (מה שכנראה קרה) אשמח לשמוע הצעות לראוטר חדש. יש לי עכשיו את ה Linksys wrt54gl שעד עכשיו הוא היה מעולה. עריכה: בדיוק כשסיימ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, כמובן שאין צורך לנצל את כל התקציב אם יש לדעתכם משהו שיתאים לי בתקציב נמוך יותר. הראוטר הנוכחי חלש ומתנתק כשאני מפעיל מספר חיבורים גדול (טורנט למשל) ואני צריך להגביל את כמות החיבורים כדי שהוא ישרוד. אז חשוב לי שהראוטר יהיה חזק ושיתאים גם לכבלים וגם לבזק. בעוד כחצי שנה אני נכנס לדירה חדשה ומעוניין בפתרון מדיה כלשהו, להזרים מדיה לכל החדרים בבית, אז חשוב לי שהראוטר יוכל לעמוד בזה. פחות חשוב לי טווח גדול כי הבית הוא קומה אחת ולא גדול במיוחד והראוטר ככל הנראה יהיה במרכז הבית, יותר חשוב לי מהירות ושיהיה חזק ולא יקרוס. אפשרות לקושחה צד שלישי- יתרון (כדי להנות מעדכונים גם כשהחברה תפסיק לתמוך) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע בדיוק אם מדובר בניתוקים, אבל האינטרנט שלהם די מעצבן. לעיתים כשאני פותח אתר מסוים הוא פשוט נטען שנה, וכאשר אני נכנס לאתר אחר הוא נפתח ישר.. זה כל פעם קורה באתר אחר ולפעמים לא קורה בכלל.. למה זה ככה? כשהייתי ב-012 לא זכור לי שזה היה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה חיווטתי את כל הבית עם כבלי רשת וקרתה לי איזו תופעה מוזרה... יכול להיות שזה הגיוני, אבל אני לא מבין למה ואשמח להסבר ! הכבל הלבן עובר דרך הקיר ומחובר ישירות לראוטר, אני לחצתי 8 חוטים רק בצד אחד - הקונקטור שרואים בתמונה. הקונקטור שמחובר לראוטר לא נגעתי. עכשיו כאשר אני מחבר את הכבל הלבן ישירות למחשב אני רואה שאני מקבל מהירות של 100 מגה. לעומת זאת, אם אני מחבר את המתאם שרואים בתמונה עם הכבל הצהוב אני מקבל מהירות של 1 ג'יגה. האם הדבר הגיוני? ואם כן, איך זה קורה ולמה אני לא מקבל את ה1 ג'יגה כבר ישירות מהכבל הלבן? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע צילמתי בפלאפון סרטון שיצא לי "הפוך" מתי שמציגים אותו כסרטון במחשב..הפעלתי את התוכנית: Windows Live Movie Maker והפכתי את הסרטון לכיוון הישר והנוח לעיין.. הבעיה היא שעכשיו הסרטון לא מוצג בגדול על כל המסך, אלה עם שתיי עמודות שחורות מהצדדים (ראה בקובץ התמונה שצירפתי למטה) מה ניתן לעשות כדי שהסרטון הזה יוצג באופן קבוע על כל המסך ללא העמודות השחורות האלה? הודה מאוד עם מישהו יוכל לעזור לי.זה למען העסק שלי.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה . אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי באתר TP-Link העדכון האחרון של הWDR4300 הוא מ 17.6.2013 שזה לפני שנה בזמן שהעדכון של הקשוחה הישראלית הוא מתאריך 29.7.2013 שזה בערך חודש אחרי. הנתב שקיבלתי הוא 1.7 והגרסה שהוא בא איתה היא מה16.10.2013 האם יש סיבה שכדאי לי "לפתוח" את הנתב אם בגדול החומרה כבר מעודכנת ואין יותר חדשה באתר . אין לי שום אינטרס לעבור על חוק אז בשביל מה אני צריך את זה. אם הבנתי נכון בארץ מוגבלים לערוצים של 20 מגה למשהו בין 5170 ל 5320 או משהו כזה . ראיתי שבנתב אפשר לקבוע 40 על זה והחסימה היא כנראה רק על התדר. יש משהו שגרסאות ddwrt או openwrt יתנו לי חוץ מעוד אפשרויות . יש לי ddwrt על יתר הנתבים שלי (dir615 שדי מושבת ו 1043 v1 ) . בקשר לdual band האם אפשרי להתחבר לשתי הרשתות במקב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אני משתמש בראוטר/מתאם שיחות שקיבלתי מ- 012 (יש לי קו טלפון שלהם) על מנת שיהיה לי WIFI בדירה, החיבורים הקוויים במכשיר הזה עובדים טוב אבל יש הרבה בעיות ב- WIFI: 1. כמעט כל יום ה- WIFI מפסיק לעבוד ועל מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני צריך להכנס לממשק של הראוטר ולעשות DISABLE ואז ENABLE ל- WIFI, 2. הרדיוס כיסוי של ה- WIFI מאוד קטן, הראוטר ממוקם בסלון ומכשירי WIFI שנמצאים בחדר שינה (סה"כ חדר ליד) מקבלים קליטה חלשה ובעקבות כך מהירות חיבור נמוכה. בגלל הבעיות שפירטתי אני רוצה לקנות ראוטר שיעבוד כ- Access Point ולחברו לאחד מחיבורי ה- LAN במכשיר של 012 אשר ימשיך לתפקד כראוטר ומתאם שיחות. אני אשמח לקבל המלצות ! מאוד חשוב לי שיהיה מכשיר אמין, שיעבוד כמו שצריך מבלי שאני אצת…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמתנהג מוזר עם מערכות אנדרואיד. כשאני מתחבר עם טלפון או סטריימר אנדרואיד לwifi, זה עובד במשך כעשר דקות ואז מפסיק. אם אני מכבה במכשיר את האינטרנט האלחוטי ומתחבר שוב, אז אותו הסיפור. חשוב לציין שיש לי את אותו נתב בבית אחר, ששם זה עובד במאה אחוז. בנתב הבעייתי, כשאני מתחבר עם מחשב או אייפד, זה עובד ללא בעיות. ועוד משהו מוזר, למרות שהנייד אנדרואיד שלי לא עבד טוב עם הנתב, הסטרימר כן עבד במשך חודש עד שהוא התחיל לעשות את אותה הבעיה. יש למישהו כיוון למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי TP-LINK TL-WR1043ND V1 יש עליו קושחה רשמית. אני מעוניין למפות פורטים מסויימים בגישה לנתב לפורטים מסויימים בתוך הרשת שלי. לדוגמא - * חיבור נכנס לנתב עם פורט A ילך למחשב מסויים בפורט B הבהרה: אני יודע איך להגדיר port forwarding כאשר מדובר באותו מספר פורט. כלומר מפורט A לפורט A במחשב מסויים. זה לא המקרה הנחוץ. הדבר די פשוט ועשיתי זאת עם נתבים רבים בעבר, ויכול להתבצע גם עם UPnP אבל אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את זה משום מה... אם מישהו יודע איפה מסתתרת האפשרות, אשמח לדעת. אם הדבר לא אפשרי עם הקושחה הרשמית - אני מניח שאפשרי עם DD-WRT או OPEN-WRT יש העדפה למישהו מהם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של D-LINK 2650 שכיום מתפקד גם כספק WIFI לבית. קניתי ראוטר אלחוטי ייעודי טוב בהרבה וברצוני לחבר את שניהם יחד אך לא ברור לי מה אופן חלוקת האחריות ביניהם וכיצד להגדירם. יש לי גם מכשירים אלחוטיים וגם קויים (ויש לי גם Switch נפרד לחיבור הקוויים). מי כדאי שיהיה DHCP? מי כדאי שיתפקד כחייגן? וכיצד לחבר אותם? אילו תחומי כתובות IP צריך להגדיר ביניהם וכו'. אני מבין שאפשר להגדיר את ה 2650 להיות ברידג בלבד (שאני מבין שזה למעשה נטו מודם?) וכל השאר יעשה הראוטר האלחוטי. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום והיו נושאים דיי דומים אבל לא בדיוק כמו המצב שלי. אני מחובר בתשתית הוט יחד עם בזק בינלאומי 100 מגה ללא חיגן. האם אני יכול לבקש עוד מודם מהוט ולעשות עוד נקודת אינטרנט בבית? זה לא נשמע הכי הגיוני אבל חשבתי שאולי בכל זאת זה יעבוד כי אין חייגן אלא הגדרתי את השם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי בשום מקום, בדקתי במודם והוא מוגדר כ Bridge והראוטר מוגדר ב dynamic ip ולא מבקש שום שם משתמש וסיסמה.
-
- 17 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תשתית בזק ספק 012 מהירות 40 MB תקציב 200 שקל זהו אין בקשות מיוחדות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז קצת רקע לבעיה: יש לי בית גדול עם 2 מחשבים בשני הקצוות של הבית ומצלמות IP מפוזרות בכל הקצוות שלו. חוץ מהמחשב שלי שצמוד לראוטר כל שאר המחשבים/מצלמות מחוברים אליו באלחוטי. יש לי מודם/ראוטר של בזק בינלאומי (נקרא Private Box) שכרגע מספק תקשורת אלחוטית לכל המכשירים בבית. בגלל שהראוטר שלי מתקשה להגיע לקצה השני של הבית אני מעוניין לקנות access point. אני מתכנן למקם אותו באמצע או בקצה השני של הבית. יש לי כבל רשת שיוצא מהראוטר ועובר דרך הקירות עד לאמצע הבית כך שאוכל לחבר אותו בכבל באמצע הבית או לשים אותו בצד השני של הבית ולקנפג אותו שיקלוט את הרשת האלחוטית וישדר אותה מחדש. אשמח להמלצה ל-access point טוב למטרה שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הvvg משמש כחיבור ADSL ואני רוצה להגביר את האות שלו עם הראוטר הישן שלי dgn2200v הסתבכתי עם ההגדרות מישהו יכול להעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לספק הוט נט 100 מגה עם תשתית של הוט. בערך שנה אני כבר מוריד טורנטים במהירות של סביב 1 מגה לכל טורנט, ועכשיו בימים האחרונים מהירות ההורדה מגיעה ל150 KB מקסימום ובדרך כלל פחות. (והבעיה היא לא בטורנטים וזה כבר כמה ימים ככה). חשבתי שאולי זה קשור להגבלת נפח של הוט נט אבל מבדיקה בspeed test אפשר לראות שמהירות ההורדה היא 52 מגה והעלאה 2 מגה אז אני לא ממש יודע מה הבעיה. למישהו יש הסבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ה-BR-6428nC של חברת Edimax הוא נתב בסיסי הכולל כניסת WAN ו-4 כניסות LAN הפועלות במהירות של 100Mbps. הוא תומך בתקן N בתדר 2.4Ghz ואינו כולל כניסות USB. יחודו הוא באנטנות ה-9dBi המאפשרות להגיע לביצועים אלחוטיים עודפים בטווחים בינונים וארוכים. בסקירה, אותה ניתן למצוא בלינק המצ"ב, ניתן לקרוא כל תכונותיו של הנתב, אופן התקנתו ולהעריך את ביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זו מהירות תקינה?ֿ את הבדיקות אני מבצע לשרתים כלשהם שבחיבור ethernet אני מגיע אליהם תמיד למקסימום מהירות החיבור שלי (100 מגהביט) בחיבור אלחוטי ב wireless N אני מגיע למהירות של עד 56 מגהביט כאשר רוב הזמן המהירות היא סביב ה47-53. הראוטר על מצב ״11n בלבד״ וניסיתי גם לשנות את שיטת השידור מ20 MHz ל40 MHz ללא שינוי משמעותי. אני משתמש בלפטופ עם כרטיס wireless AC והמרחק שלו מהלפטופ הוא כמטר אחד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם ברירת המחדל היא הוטנט ? כי פשוט הוט מתעדפים אותם לטובה... (למשל במקרה ויש תקלה בניתובים הוט תדאג מהר יותר לטפל בהוטנט מאשר בספקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-