רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מבזק סטור ראוטר חדש dlink 6850. יש לי מהירות תשתית 40mb. כשאני מתחבר לראוטר דרך wifi אני מקבל את מלוא המהירות. עד כאן הכל אחלה. ראוטר זה מחובר באופן חוטי לראוטר ישן שלי dlink 2650. הבעיה שאם אני מתחבר לראוטר הישן דרך wifi אני מוציא רק 22mb. יש לציין שבאופן חוטי לראוטר זה אני מוציא את מלוא המהירות. כל הבדיקות נעשו ממרחק של מטר מהראוטרים דרך speedtest. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתם חייבים יציאות רשת נוספות אבל אין בנמצא שקע חשמל אליו תוכלו לחבר את הסוויץ'. מה עושים? קוראים את הפוסט הבא ורואים שיש פתרון קל ופשוט. http://www.netcheif.com/blog/?p=5184
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר מעל לחודש מנסה לפתור את הבעיה ללא הצלחה, יש עשרות דיונים על כך באינטרנט, חלק מקשרים את זה לכרטיס רשת, חלק ל FireWall חלק לארד-דיסק... לכרטיס הקול ועוד ועוד, עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. מה שאני יודע זה שמרגע ששדרגתי את קו האינטרנט שלי ל 40 מגה מ 15 מהוט לבזק, כאשר אני מנסה להוריד קובץ בודד או גרוע מכך מספר קבצים דרך תוכנת שיתוף של ביטורנט (ניסתי כמה) תוך דקות ספורות ניצול המעבד שלי מטפס ל 100% עם עיווטים בסאוונד ולאגים עצבניים של העכבר. כאשר אני פותח את ה Task Managger אני רואה שהביטורנט לוקח כ 10-20% ו system & system interrupt לוקחים את כל שאר משאבי המעבד. מה שהופך את העבודה על המחשב במקביל לבלטי אפשרית. מצד שני עדיין אני מוריד בביטורנט על מהירויות גבוהות …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בבזק ובזק בינלואמי ויומיים האחרונים יש לי בעיה של קפיצת פינגים. ( יש לי רייט) אני משחק בשרתים באירופה ואני מקבל 55-60 פינג אבל ביומיים האחרונים יש לי קפיצות מ 55-60 ל 300-400 וחוזר אחרי כמה שניות לפינג הנורמלי. זה מפריע לי כי אני משחק והשחקן שלי פשוט הולך אחורה וחוזר וזה מפריע לחווית המשחק. עשיתי בדיקה ב CMD לוואלה ואכן יש לי קפיצות פינג מ 8 ל 24,300,36 ועוד הרבה מספרים. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת על עלי לכניסה לכל המחשבים שנמצאים על הרשת שלי מבלי להקים רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קנינו טאבלט חדש Samsung galaxy tab pro ומשום מה הוא מצליח לזהות המון רשתות בסביבה אבל לא את הרשת הביתית. אציין כי הפלאפונים שלנו כן מזהים את הרשת (אפילו אם "שוכחים" את הרשת ומחפשים מחדש) כמובן שניסינו את כל הדבירם הבנאליים (ריסטרט לטאבלטת ,ריסטרט לראוטר + מודם) זה נראה לי בעיה של הראוטר אבל אני לא באמת יודע אשמח לעצות או הכוונה אם למישהו יש רעיון..... תודה
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Intel Galileo שמחובר עם כבל לנתב NetGear של בזק. אני מצליח לגשת אליו דרך SSH (פורט 22) דרך הIP הפנימי שלי ברשת הביתית. אני מנסה לגשת אליו דרך ה-IP החיצוני, אבל לא מצליח. פתחתי את הפורט בראטור (פורט 22 InBound + Service UPD\TDP) והפנתי אותו לכתובת הפנימית של המכשיר. בדקתי מה הכתובת החיצונית של הנתב (דרך whatismyip.com לדוג') אבל לצערי אני לא מצליח לגשת אליו. מה אני עושה לא נכון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ברשת כמה APים (כל AP משדר רשת אחרת). אני רוצה לשנות כמה הגדרות בהם. אני מכיר את הסיסמאות של כל הרשתות ויכול להתחבר לכולם. אבל אני לא מצליח להתחבר לממשק הגדרות של הAP. על חלק מהAP יש מדבקה עם הIP (כביכול, אני לא יודע אם הכתובת נכונה) אבל שאני מנסה להכניס אותה בדפדפן אני מקבל שגיאה שהכתובת לא נמצאה. ניסיתי לעשות ARP-A על מחשב שמחובר לAP ולפי כתובות המאק שהתקבלו (בדקתי באתר מסויים) מצאתי את כתובת המאק של הAP (אין לי אפשרות לבדוק את זה פיזית על הAP עצמו). אבל שאני מכניס את כתובת הIP לדפדפן אותה שגיאה מתקבלת.... יש בכלל אפשרות להתחבר לממשק הגדרות של AP? או שהוא שקוף לגמרי? יש לי APים של כמה יצרנים אבל אני עובר אחד אחד ומנסה קודם להתחבר לDLINK דרך אגב שאני עוש…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ניסיתי להתחיל ללמוד php ממדריכים ביוטיוב (כרגע אני יודע לתכנת רק בג'אווה) אבל כבר בהתחלה נתקלתי בבעיה שמאוד הרגיזה אותי. אני פותח קובץ עם סיומת php לפי המדריך אבל לא יכול לפתוח אותו באינטרנט, אני אפילו לא יכול להסביר למה אני לא מצליח כי אני לא מבין שום דבר בתחום הרשתות. מישהו מכיר מדריך שמלמד את הבסיס ברשתות (באופן מעשי ותאורטי) מההתחלה לאדם כמוני שלא יודע דבר על רשתות? (עדיפות לעברית אבל אם יש מדריך ברור באנגלית גם זה טוב). תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז לפני כחודש עברתי לדירה חדשה, אני לצערי נתקעתי עם החדר ממ"ד והקליטת אינטרנט בו ממש זוועה. מצד אחד במחשב מראה לי כ-5 קווים וקליטה מצויינת אך אם אני נכנס להגדרות רשום לי 1.0Mbps: ניסיתי להשתמש בפחית ריקה של פרינגלס ליד האנטנה של האינטרנט וזה שיפר מידי פעם ל60.0Mbps או 120.0Mbps והמהירות בפועל הייתה 20-30Mb שהיה עוד נורמלי ביחס למה שהיה לפני. אני בעבר הייתי בבזק ויש לי את המתאמים הללו על גבי רשת חשמל: לא עשו את העבודה טוב, המתאמים לא מזהים את עצמם מהנקודה של הנתב לחדר ממד. ---------------- התשתית שלי כרגע היא HOT. הספק שלי הוא בזק בינלאומי. כרטיס רשת הוא TP-Link TL-WN822N. הינה שרטוט קליל שעשיתי איך הבית שלי בנוי על פי מה שידוע לי וגלוי לי (תלחצו פה אם יש צורך…
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, הבית שלי עובר כרגע שיפוץ ועל הדרך חשבתי לשנות ולסדר את תשתית האינטרנט בבית. לבית שלי יש 2 קומות והראוטר יש בקומה השנייה בחדר שלי. הבעיה שבחדר שלי, שקע הטלפון נמצא רחוק יחסית מהשולחן שבו נמצא המחשב והראוטר כמעט 3-4 מטר. אני רוצה להעביר את הקו של הטלפון קרוב לשולחן. מבחינת המקום אני חוצב בקיר ומתחת לבלטות אני מעביר צינור הגנה. השאלה שלי היא איך אני מעביר את הקו טלפון לשקע החדש שאני מכין? כשפירקתי את השקע טלפון ראיתי שיש 4 כבלים: כחול כתום ושני לבנים שמחוברים ל6,4,3,1 בהתאמה. איזה כבל אני צריך לקנות על מנת לחבר את השקע טלפון? בנוסף בקומה התחתונה הקליטה יחסית חלשה,עד עכשיו היה מחובר שם רפיטר, והגיע הזמן לעשות שינוי וגם שם לחבר את המחשבים בצורה קווית. בקומה למטה יש 3 מחש…
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, אישית אני מעדיפה חיבור ישיר עם מודם, אולם אני צריכה להתחלק עם עוד מחשב ולכן זקוקה לראוטר ®. אז נכון לרגע זה ה® אמור לחלק פס רוחב לשני משתמשים. חשוב לי שתהיה לו הצפנה של WPA2 TKIP _ (או לחילופין שה WPS יהיה נעול!) אין לי שום נסיון עם הרכיבים האלו ומעולם לא היה לי ® . אז אני מתלבטת בין שני אלו : TP-Link TL-WR941ND http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5331 או TP-LINK TL-WR841HP 300Mbps High Power Wireless N Router http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12792 מה לדעתכם יותר יתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר DVR לראוטר החדש של בזק D-Link DSL-7850U ברשת הפנימית הכל עובד אבל זה לא מצליח לי להתחבר לDVR מהרשת החיצונית הגדרתי פורטים ולא פועל יש אולי UPnP במודם? אני מגדיר תפורטים ב PORT FORWARDING נכון? ניסיתי בDVR לעשות אפשרות חיבור DHCP בזה פועל רק ברשת פנימית וניסיתי לעשות אפשרות חיבור STATIC ובזה לא פועל כלום אפשר עזרה??
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה DSL-7850u של בזק וכשנכנס לסטטיסטיקות בxDSL רואה: Attainable Rate (Kbps): 102532 וב Path0 Downstream: Rate (Kbps): 86788 מה הסיבה שאני לא מקבל 100? התוצאות דומות באלחוטי ובקווי. תשתית בזק וספק אורנג'.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה עדיף מבין שניהם? אני מתכוון לנסות לעבוד על ה-5Gz בעיקר. הבנתי שלנטגיר יש 3 אנטנות בתדר הזה. כרגע זה ללא תשלום בשנה הראשונה ואין לי צורך לרכוש נתב באופן פרטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הפכו מפצלי הכבלים, הנמכרים ב-EBAY ו-DX בפחות מ-$ אחד, למאוד פופלריים. דוגמא למפצל כזה ניתן לראות בתמונה המצ"ב. כתוצאה מכך, הרבה מאוד משתמשים התפתו ורכשו מפצלים מסוג זה אך כאשר הם מתחילים לעשות בהם שימוש, הם מגלים שהעסק פשוט לא עובד… אז לפני שאתם רצים להתלונן על המוכר הסיני שלכאורה רימה אותכם, קראו את הפוסט הזה ותבינו שלא כל המפצלים נולדו שווים. http://www.netcheif.com/blog/?p=5161
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש בסלון שני מכשירים שצריכים חיבור קווי לאינטרנט - טלויזיית סמסונג (UA55D6400) וממיר יס מקס HD, אבל רק שקע אחד בקיר (שמגיע לראוטר שנמצא בקומה אחרת). ניסיתי מפצל מהסוג הזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-Ethernet-Connector-Splitter-1to2-sockets-Internet-Cable-Cat5e-Cat5-5pcs-lot-/131211885679?pt=US_Ethernet_Cables_RJ_45_8P8C_&hash=item1e8cd67c6f אבל הוא לא עובד האם HUB מהסוג הזה כן יעבוד? http://www.ebay.com/itm/5-Ports-10-100M-10-100Mbps-100-Mbps-Ethernet-Network-Switch-HUB-/330966448405?pt=US_Network_Switches&hash=item4d0f233915 זה פיתרון פחות אטרקטיבי כי אני לא רוצה לתפוס עוד שקע חשמלי שקלתי גם את האופצייה של לרכוש wifi-adapter עבור הטלויזיה, אבל בהו…
-
- 9 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מבזק ראוטר Netgear N600, שבלילה נראה כמו מגדלור קטן בחדר מרוב נורות שמטילות פס של אור על הקיר. האם אפשרי איכשהו לכבות את הנורות האלו או להחליש את עוצמתן מבלי לכבות את הראוטר בלילה?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש 2760U של בזק, שמשמש כמודם-ראוטר-AP אלחוטי יש לו הרבה מאוד בעיות של ניתוקים ותקיעות אז הוא רוצה לקנות נתב חדש. איך אני מגדיר את ה-2760U להיות מודם פשוט? משום מה לא הצלחתי להגיע לממשק הוובי של הראוטר (אין לי נסיון עם הראוטר הזה, רק עם TNN 600E או 7850U) דרך 10.0.0.138 וניסיתי גם 192.168.1.1 בתקווה שאולי זה יעבוד.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, המצב כיום הוא שנקודת האינטרנט של בזק היא בממ"ד ושם גם נמצא הראוטר ואליו מחובר מחשב נייד. הראוטר הוא ראוטר של בזק (D-Link DSL-6740U). בגלל שהראוטר נמצא בממ"ד הקליטה חלשה מאוד בשאר הבית מה גם שלפעמים יש צורך לסגור את דלת הממ"ד ואז אין בכלל קליטה. אני רוצה לקנות אקסס פוינט אותו אשים בסלון אשר יחובר בתור התחלה עם מעבירי רשת על גבי חשמל שיש לי ובהמשך אולי אעביר כבל רשת ישירות אליו. כרגע חשבתי על 2 אופציות : 1. לקנות אקסס פוינט ולשים בסלון. 2. לקנות ראוטר מומלץ (שבטח יהיה טוב יותר מהאוטר של בזק) אשר יחובר לנקודת בזק ואליו יחובר קווית מחשב בו המהירות היא חשובה יותר ולהשתמש בראוטר של בזק (אם אפשרי) בתור אקסס פוינט בסלון. יש לציין כי המחשב שמחובר קווית מצוייד בכרטיס רשת תקן …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי נטגיר 2610 כמודם ו-1034 בתור ראוטר. הכוונה ל-Downstream ו-Upstream שהיו מוצגים בעבר בממשק של ה-2610
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מבין למה לקנות נתב יש ברשותי מחשב מחובר עם כבל , WIFI למה לקנות נתב , איפה היתרון
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בתחילת החודש נכנסו לתוקפם בארה"ב שינויים משמעותיים בתקינה של תדר 5Ghz. שינויים אלה הופכים את סביבת התדר הזו לשימושית יותר ויביאו לכך שנתבים ונקודות גישה בתקן 802.11ac יהפכו אטרקטיביים הרבה יותר. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5136
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן חיברתי ראוטר של tp link 1043 (הגרסה הכחולה ) והפכתי את הנתב הקודם שהיה (netgear 2610) ל "מודם" . עכשיו כשאני מבצע בדיקה לכתובת מסויימת (לא משנה איזו) pathping xxx.xxx.xxx.xxx , כל מה שאני מקבל זה 2 הופים ראשונים של המחשב ושל הראוטר וזהו . למה זה ככה ? יש איזו הגדרה בTP LINK שצריך לעשות אולי ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-