עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, האם ישנה אפשרות כלשהי להקליט שולחן עבודה של שרת וירטואלי כאשר לא מחוברים אליו ממחשב ? אם מקליטים בזמן שהמחוברים לשרת באמצעות מחשב פיזי אז ניתן להקליט את המסך, אבל ברגע שמתנתקים מהחיבור למרות שהמערכת נשארת פועלת, ההקלטה מפסיקה כי אין מסך במערכת וירטואלית. תודה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by coold,

היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. br-6104 edimax פשוט אי אפשר לפתוח איתו פורטים אני יודע שפה ושם יש פה הסברים לפתיחת פורטים בראוטר זה אבל כאן הבעיה שונה. באתר של החברה יש מדריך קל ופשוט לפתיחת פורטים בראוטר : http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_BR6104k_files/FAQ_BR4.jpg פה יש port farwarding ו virtual server ששם מוסבר בפשטות כיצד לפתוח פורטים. אז מה הבעיה? אצלי ההגדרות נראות אחרת במקצת. בסה"כ חסר החלק של הport farwarding והאופציה השניה, שהיא קיימת, היא חסרת כל יכולת לחלוטין. אצלי ההגדרות נראות כך http://rotter.name/User_files/nor/41a77a381071645c.jpg כפי שאתם רואים אין לי אפשרות לפתוח פורטים. אין לי מושג מה לעשות, אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת כבר שנים!! אפילו עדכנתי firewire לפני חצי שנה שמחק לי את כל ההג…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. יש לי שקע RJ45 בכל חדר בבית החדש אבל במיקום מאוד מאוד לא מוצלח. ממילא גם נדרש כיסוי אלחוטי בחדרים בגלל סמארטפונים ומחשבים ניידים - גם כשהדלת סגורה. האם שימוש ב-AP כמו זה למשל יכול לפתור את הבעיה ועל הדרך גם להבטיח עצמת סיגנל אלחוטי מינימלית בחדר? http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wi-fi_range_extenders_n300/ew-7438rpn_v2

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. יש לי HOT, שלאינטרנט אני משלם להם 60 ש"ח, ועוד 20 ש"ח לבזק. בנוסף לכך האינטרנט פשוט נורא! הורדה של 7GB (TORRENT) יכול לקחת עד 4 שבועות, מה שאצל חברים (עם 2.5MB גם) תוך 3 ימים ככה... קיצר אז שמעתי על FAST, איך היא? יש לכם ניסיון איתה? ללא התחייבות, 12MB, רק 30 ש"ח לחודשhttp://www.fast.net.il/?p=3

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום יש לי סלט אחד גדול בכל הנושא של טכנולוגית ISDN,ADSL, DSL ושלל הטכנולוגיות הנוספות. לא הבנתי בדיוק מה זה DSL ומה זה ADSL, ואיזה טכנולוגיה פועלת בארץ? אשמח להגדרות ולהסבר מעמיק תודה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. לאחרונה זה מתנתק 2-3 פעמים ביום זה בלתי נסבל כי אני לא נמצא ליד המחשב כל הזמן, והמחשב עובד ויש הורדות מהאינטרנט, פתאום אני חוזר ורואה שהאינטרנט מנותק. דיברתי עם הספקית 012 דיברתי גם עם HOT והם סתם מזיינים בשכל ואומרים שהכל תקין אבל עובדה שזה לא תקין המחשב שלי עובד טוב מאוד יש בדיקה של ספייואר ואנטי וירוס פעם בכמה ימים ... אנשים אם יש לכם איך לעזור לי זה הזמן ! תודה.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלא תהיה כניסה אוטומטית לראוטר .... אלה לוגאין כול פעם מחדש ...

11. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הראוטר TP-Link Archer C7 בגרסה 4 או 5. מישהו יודע האם ניתן לרכוש אותו בארץ? אם כן אז איפה? אם לא, האם ידוע מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. היי חברים, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-20 מגה ולכן הלכתי להביא מודם-ראוטר מתאים - Netgear VVG2000. לפני כן הייתי על מהירות נמוכה יותר עם מודם של אותו יצרן מדגם SG834NU. לאחר השידרוג, במקום להחזיר את המודם-ראוטר הישן, החלטתי להשאיר אותו אצלי ולהשתמש בו כרפיטר לקומה העליונה בבית, במקום הסימנס השחור הישן, זאת כיוון שאני רוצה שהם יעבדו על תקן N במהירות גבוהה (מה שהסימנס לא תומך בו). עד כאן ההקדמה מכיוון ששני הראוטרים תומכי WPS, ניסיתי במשך כמה שעות לנסות ולהבין איך אני "מחבר" ביניהם, אך ללא הצלחה. בממשק של המודם החדש לחצתי על חיפוש התקנים ובמודם הישן לחצתי פיזית למשך כמה שניות על כפתור החומרה שנמצא בחזית המכשיר, אבל ללא הצלחה. האור בכפתור נדלק קבוע, אבל ה-VVG200…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום לכם, מחפש תוכנה לניטור רשת ביתית מבחינת עומסים. לדוגמא: איזה מחשב מעמיס על הרשת, חלוקת פס ועומס בין המחשבים השונים וכ"ו... תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. Started by silky,

היי! יש לי: 1: מחשב נייח שמחובר ל TP-Link 1043ND בצורה רשתית, עם XP 32. 2: מחשב נייד עם Windows 7 ultimate 32 שמחובר דרך WIFI-N (תתעלמו באלגנטיות מנתונים מיותרים בבקשה). 3: דונגל WIFI של TP-link. משהו 821. ניתן להשתמש בו במידת הצורך. מה אני רוצה: לשתף ספריה מהמחשב הנייח כדי שהנייד יוכל להציג סרטים (ולשמש כסטרימר חביב לטלוויזיה בסלון). מה לא רלוונטי: שממש התחלתי לשנוא את Ke$ha לאחרונה. נ.ב- חיפשתי בסטיקי וכן בחיפוש ולא מצאתי משום מה משהו שנוגע לעניין. מצאתי רק דיון מ-2003. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, אני מבקש יעוץ לגבי קניית מודם/ראוטר סלולרי מכיוון שאין תשתית אינטרנט במגורי הנוכחיים ביאכטה. אני מעוניין במכשיר כגון נטסטיק, עמיד מזג אויר (ברמה בסיסית כמובן) שאוכל להוציא מהחלון על מנת לשפר קליטה ולמזער את הקרינה בפנים. אני רוצה לחבר את המודם בכבל (USB או איטרנט) למחשב השולחני שלי, *וגם* להפעיל אותו כהוטספוט ע"מ להתחבר עם הלפטופ והטלפון. בשיטוטי ברשת מצאתי רק מספר קטן של מכשירים כאלו, ומחברות סיניות לא אמינות(?) או קטנות ופחות מוכרות. לבסוף החלטתי לנסות ZTE MF79U, והתאכזבתי מאד. מיד עם ההתקנה התחילו אפליקציות במחשב לקרוס. למשל, מנהל הקבצים שלי חדל לתפקד בכל פעם שחיברתי מחדש את המודם, ואף בצורה שלא ניתן היה לסגור אותו מתוך מערכת ההפעלה, כולל מנהל המשימות, כולל …

16. שלום,עד עכשיו מאז שהותקנה אצלי התשתית של יס לא הייתה בעיה להוציא מהקופסא השחורה בכל חדר נקודת אינטרנט,פשוט לחבר לאן ויש אינטרנט למחשב,אך פתאום נורת ה quality בכל הקופסאות כבתה,לא אדומה לא צהובה לא ירוקה,אין אינטרנט,והטלוויזיה עובדת מעולה בכל החדרים,אין שום בעיה בשידורים,עזרה?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by iTK98,

טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by רן200,

שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by mTZ,

טוב חברה אני חייב את עזרתכם. אני בהוט + 012 ואני מרוצה מאוד מסמייל, אבל. בלתי אפשרי עם הוט. שדרגתי ל100 מגה אחרי שהתחילו אצלי פינגים גבוהים ב12 מגה, לפני כשבועיים, ומאז כל יום לפחות יש עליית פינגים אחת עד למצב שאני משחק LOL עם 160-240 פינג יציב שלא זז לפחות ל-3 שעות. דיברתי עם נציג תמיכה טכנית, נאמר לי שכמובן הבעיה במודם ושיש צורך בטכנאי. הטכנאי הגיע אתמול ואמר שהייתה תקלה אזורית ושהמודם, שרק כשבועיים אצלי, תקין (אחרי סדרה ארוכה ומייגעת של בדיקות). אני גיימר כבד ומשחק במשחקים כמו CS:GO וLOL תחרותי ואני חייב פינגים נמוכים בשביל לאמת לשחק בצורה הטובה ביותר, ועם הוט זה בלתי אפשרי. קראתי קצת והבנתי שלבזק יש את הכבל התת ימי שלבסוף כביכול אמור לתת לי פינגים נמוכים. רציתי קצת ל…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by InspectorGadget,

וניתבתי עם הפקודה defserver addr 10.0.0.1 ועכשיו אפשר לשלוח לי קבצים באיי סי קיו... אבל.... משום מה הפורט של הכתובת החיצונית שונה מהפורט של הכתובת הפנימית.. דוגמא: פתחתי שרת ב- CS והוא כתב לי שהכתובת הפנימי היא 10.0.0.1:27015 שככה זה אמור להיות... אבל כתובת חיצונית 213.8.156.39:10232 ואז אי אפשר להתחבר אלי כי התוכנה לא מזהה את הפורט... איך אני עושה שהפורט של הכתובת החיצונית יהיה זהה לפורט של הכתובת הפנימית ??? וגם אני לא יכול לשלוח קבצים במירק... לקבל כן אבל לשלוח לא... מה לעשות ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. *אני אשמח אם זה יכנס לסטיקי, זה יחסוך הרבה שאלות* 100 מגה עם חייגן, האם זה בכלל אפשרי? וינדוס/נתב כל התשובות שחיכיתם להם, נמצאים פה. אתמול בלילה רציתי לבדוק את זה אחת ולתמיד, האם דרך חייגן אפשרי לקבל 100 מגה. תשובה: לא!. ויש אבל, אותו תראו בהמשך. אתמול התחברתי בשנית להוט, עשיתי בדיקות מהירות באתר של נטוויזן (שכן הראתי לכם בדיון אחר שאין לו בעייה להגיע גם ל150 מגה) בבוקר הייתי מקבל סביבות ה80 מגה, לאחר מכן בשעות אחר הצהריים הייתי מקבל סביבות ה70 מגה, ולאחר מכן בערב הייתי מקבל 65 מגה, כל זה נובע מעומס ואז לאט לאט בשעות המאוחרות של הלילה זה התחיל לעלות בחזרה. סביבות שעה 3 בלילה התחלתי לקבל 100 מגה, אז התחלתי לעשות את הבדיקות. שלב ראשון היה להשיג מכונה שיכולה להגיע בL2T…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. יש לי פלאפון של נוקייה (יד שנייה) שראיתי שיש בו Bluetooth, וכתוב שם שאני יכול לחבר אותו למחשב. אני רוצה להעביר אליו תמונות, אני יכול לעשות את זה דרך Bluetooth? ואיך אני משתמש בתכונה הזאת בכלל?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני רוצה לפתוח פורטים ואני חייב לבחור את ה IP הפנימי של המחשב והוא כל הזמן משתנה. אז כפי שאני רואה את זה יש שני פתרונות: להגדיר את הפורטים לכל המשתמשים ברשת או להגדיר IP פנימי קבוע למחשב. איך אני עושה את אחד מהם בבקשה? ראוטר siemens sl2 141. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by maphisto324,

יש ברשותי מודם\נתב ALCATEL SPEEDTOUCH 570 שקיבלתי מבזק בין לאומי לפני כמה שנים כשעשיתי רשת בבית. עד היום הכל עבד באופן מצויין ולא היו בעיות מיוחדות. לפני כמה שבועות שהחלו בהחלפת התשתיות באיזור המגורים שלי ל NGN, החלו הבעיות בניתוקים עד לאי עבודה מוחלטת של קו המודם DSL בביתי בכלל לפני כשבוע. מסתבר שהנתב שברשותי לא תומך בטכנולוגיית + ADSL 2. מקריאה קצת בפורום הבנתי שישנה אפשרות לעדכון קושחה לנתב, וכך אולי הוא יצליח לתמוך בטכנולוגיה. האם ישנה אפשרות כזו בכלל? או שעדכון הקושחה משפיע על דברים אחרים לגמרי? אם כן, איך אני יכול לבדוק את גרסת הקושחה הקיימת אצלי כיום? ולהשוותה לגרסה העדכנית? אם בסופו של דבר אאלץ לקחת את המודם AZTEC 600E מבזק, האם אוכל לחבר את ה-ALCATEL כנתב בלב…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by danezeq,

אם ארצה לגבות את כל החומר שלי ברשת, מה השירות המומלץ ביותר? אבל משהו יותר זול מדרופבורקס. הם רוצים 99 דולר לשנה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים