רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש בחיבור לVPN לצורך סינון אינטרנט. הרשת ביתית אצלי משרתת מספר מחשבים והמחשב האישי שלי בלבד משתמש בנוסף גם בVPN כדי ליהנות מהסינון שאני רוצה. לאחרונה החלפתי ספק רשת, כרגע הוט, ואני לא מצליח להתחבר לVPN. מול חברת הVPN הכל תקין, נראה שהבעיה בראוטר, בספק, או משהו כזה. (ההבנה שלי בנושאים הללו שואפת לאפס...) חברת הVPN טוענת שהוט צריכים לשחרר לי את חייגן הVPN, הוט לא הראו שום הבנה בנושא. מישהו כבר נתקל בבעיה דומה בעבר? מה אני אמור לעשות כעת? מה זה בכלל חייגן VPN ואיך זה שעד היום לא היתה לי שום בעיה עם זה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הראוטר TP-Link Archer C7 בגרסה 4 או 5. מישהו יודע האם ניתן לרכוש אותו בארץ? אם כן אז איפה? אם לא, האם ידוע מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מבזק סטור ראוטר חדש dlink 6850. יש לי מהירות תשתית 40mb. כשאני מתחבר לראוטר דרך wifi אני מקבל את מלוא המהירות. עד כאן הכל אחלה. ראוטר זה מחובר באופן חוטי לראוטר ישן שלי dlink 2650. הבעיה שאם אני מתחבר לראוטר הישן דרך wifi אני מוציא רק 22mb. יש לציין שבאופן חוטי לראוטר זה אני מוציא את מלוא המהירות. כל הבדיקות נעשו ממרחק של מטר מהראוטרים דרך speedtest. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לרשת את הדירה, אבל לצערי יש לי קצת נסיון בחיווט דרך קירות (עם סטלבנט אני עוד אחשמל את עצמי...). דווקא את השקעים והראשים אני יכול לעשות. שאלתי מסביב עלויות, נתנו לי מחיר של 300 ש"ח לנקודה (עם זאת זה עבודה מקצועית ברמה גבוהה, שאני ראיתי את התוצאות אישית). אז לרשת דירה זה יוצא די יקר. לכן רציתי לשאול, האם יש למישהו נסיון עם רשת על חשמל (Powerline / EOP)? אני ניסיתי את זה בעבודה לפני 5-6 שנים, כאשר זה רק הופיע, אבל זה גם היה יקר, וגם התוצאות היו לא ממש משביעיות רצון. עכשיו ראיתי באי-בי מחירים די טובים (30$ ומעלה) לכל מתאם. האם השיטה הזו השתפרה מאז? או שזה עדיין לא מומלץ ואני צריך לחזור להתאמן על סטלבנט ? אם זה משפיע על משהו, הבניין הוא חדש יחסית, אז אפש…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באינטרנט כדי למצוא ראוטר שיחליף את ה TL-WR1043ND V1 שעושה לי מלא בעיות גם עם OPENWRT GARGOYLE עליו, אני מחפש נתב לא יקר מדי, שיעשה את העבודה לחיבור אינטרנט יציב במהירות 100Mbps עם כניסות LAN במהירות 1Gbps ושייתן טווח קליטה אלחוטי טוב ויציבות בחיבור, שלא יהיה צורך לבצע אתחול מדי שבוע, אני מוריד ב TORRENT המון סרטים ומשחקים למחשב ואני צריך מוצר שיידע להתמודד עם כמות חיבורים גדולה. מצאתי דגם של חברת EDIMAX BR-6478Gn שטוענים שהוא חדש בישראל, אך לפי אתר EDIMAX העולמי גרסת ה FIRMWARE שלו היא משנת 2012 אז הוא לא באמת דגם חדש, לפי המפרט שלו באתר הרשמי של החברה הנתב מסוגל להתמודד עם מס' רב של מכשירים ב WIFI. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/d…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
https://istore.ccccloud.com/index.php האם הספק הזה טוב מול שרתים מחו"ל ? אך הוא ול ספקים אחרים ? ליודעים את התשובה תסבירו למה זה טוב או רע ,שאני יבין .
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב... אני מנסה להגדיר QOS במודם שלי ע"פ מדריך זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369429.0 אמנם המדריך הוא בשביל ראוטר אחר אבל הממשקים שלהם כמעט זהים לחלוטין. הבעיה: המחשב יושב על רשת עם עוד בערך 15 מחשבים וחיבור של 2.5 מגה בערך... מה שאומר שכאשר יש עומס על הרשת, אני יכול לעשות בערך.... כלום. כל רצוני הוא לתת למחשב שלי עדיפות בלתי מוגבלת בהעלאה מידע, והורדת מידע לא עד 50Kb . המדריך די מסביר איך להגדיר את הכל אבל הבעיה שהוא מסביר איך להגביל את תעבורת המידע של תוכנות שיתוף ולא עדיפות של מחשב אחד על פני אחרים. אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. תמונות של ממשק המודם שלי וכו' ניתן למצוא במדריך.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היום נכנסתי לOUTLOOK לבדוק את הדואר, פתאום קיבלתי מכתב מאינטרנט זהב שאומר שהם מתחילים להעביר את כל המנויים של אינטרנט זהב וערוצי זהב לחיבור דרך חייגן. כיצד החייגן הזה משפיע עלי? הם אומרים שזה מספק יותר הגנה אבל לדעתי... לא יודע משהו מוזר? סתם פראנויה? או שבאמת יש פה קץ? MOOMOO
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וזה המחשב שמחובר ישירות לראוטר (כמו שהקודם היה), המחשב השני מחובר דרך אנטנה. המחשב הזה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כבר לא מצליח להתחבר. ב"גילוי רשת" או איך שזה נקרא, במחשב השני רשום שיש תקשורת עם המחשב שלי אבל אין אינטרנט. אני יכול לשלוח קבצים מהמחשב השני למחשב הזה. נכנסתי ל-IP של הראוטר דרך המחשב השני אבל מהמחשב הזה אני לא מצליח. מישהו יודע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ראוטר מודם של בזק Netgear 2200 בקומה השניה שהוא הראוטר הראשי, ואני משתמש ב-2 מתאמי רשת על חשמל TP-Link TL-PA4010 בכדי להעביר קו חוטי לקומה הראשונה. כעת קניתי את הראוטר TP-Link WR740N ואני מעוניין לחבר אותו לחיבור הקווי שיוצא לי לקומה הראשונה מה-TP-Link TL-PA4010, כך שכאשר אתחבר אל הראוטר החדש, הוא יהיה "שקוף" כלומר אקבל את הIP שיספק לי הראוטר הראשי. בצורה יותר פשוטה, אני רוצה שהראוטר החדש יהיה מן Wireless Switch. למישהו יש מדריך איך לעשות חיבור כזה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הזה: 2wire homeportal 1100 המחשב שלי (וינדוס 7) מחובר אליו בכבל רשת ועוד 3 מחשבים (וינדוס XP) בבית מחוברים דרך מתאמי HPNA. ניסיתי להעביר עכשיו קבצים מהמחשב שלי לאחד המחשבים שמחוברים דרך HPNA ומהירות ההעברה היא רק משהו כמו 300 קילובייט לשנייה כשזה אמור להיות משהו כמו 1.2 מגהבייט לשניה. שני המחשבים נמצאים באותו workgroup ובאמת שאין לי מושג מה עוד יכול לגרום לזה. מה שגם אני זוכר שפעם שהעברתי קבצים זה כן עבד מהר אבל מאז עבר הרבה זמן והשתנו גורמים כמו מערכת הפעלה וכו'. תודה מראש, לירן.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, עזרה בבקשה בהגדרת סיסמא לרשת בראוטר של בזק NGN NETGEAR DGN2200 הטכני שלהם התקין לי את הראוטר אך ללא סיסמא לרשת. ממה שקראתי בהוראות של הראוטר באתר בזק, מצאתי רק איך להגדיר סיסמא בעת ההתקנה ולא מתוך ה כתובת ה-IP שלו. http://www.bezeq.co.il/support/Documents/tr69.pdf נכנסתי ל IP של הראוטר ולא הצלחתי למצוא יך עושים זאת.. מצורפת תמונה של ממשק ניהול הראוטר אנא עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכאשר אני מוריד תוכן (לרוב זה משחק שמחולק למעל 100 קבצים קטנים) במהירות גבוהה (1מגה לשנייה) אני מאבד נתונים. זה קורה למשל כאשר אני להתקין את המשחק (חשוב לציין: לאחר שפתחתי את כל הקבצים לקובץ אחד גדול), הוא תמיד מראה לי בעיה כלשהיא בנושא של קובץ פגום ואי יכולת להמשיך בהתקנה. יש לי 10 מגה של בזק + בזקבינלאומי עם ראוטר חדש של בזק סטור. קרה לי המון פעמים, ואני מוריד מאתר שהרבה מורידים ממנו ולא מוזכרת שם שום בעיה. בקשה בקשה עזרתכם למה הדבר הזה משגע אותי!!!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי לרשת ביתית חשוב שיהיה איכותי, אמין ומהיר. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על 2 הנתבים הבאים: Edimax BR-6478AC TP-LINK TL-WDR4300 MIMO N750 DUAL BAND 300Mbps + 450Mbps [h=1][/h]איך מנצלים את 2 התדרים 2.4Ghz, ו- 5Ghz? האם הם עובדים במקביל ומשויכים למכשירים שונים ברשת? תודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתב הנ"ל וכשאני בודק על איזו מהירות חיבור ה- Nexus 5 שלי מתחבר אליו הוא רושם 54Mbps (במקרה הכי טוב) כאשר במרחק של עד מטר מהראוטר. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לקבל מהירות של תקן N ונראה שאני מקבל רק G. כאשר אני מנסה להפעיל Support 802.11n Client Only, המכשיר בכלל לא מצליח להתחבר לראוטר. הראוטר מריץ את הגירסא הזו: BN_1.29-CCOD_OpenWifi
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 30 מגה תשתית הוט , ספק בזק בינלאומי חיבור בלי חייגן(כרגע, היה עם לפני) ומודם של מוטרולה לפני כמה ימים התחיל לי קפיצות פינגים במשחק counter strike ברגיל אני מקבל 70/95 יציב, אחרי הפינג 125/200 וקופץ ליותר, גם כשאני פיזית משחק בשרת שאין לו לאגים אני מרגיש תקיעות כאלה כאילו אמור להיות לי לאגים קלטתי שגם שאני רושם בcmd פינג לוואלה או ynet יש לי 150/200/300 פינג בהתחלה התקשרתי לבזק והבחור אמר שהוא רואה שתקין ושאני ידבר עם הוט וכרגיל הם אמרו שהתשתית נראת בסדר ושאין בעיה ואם אין בעיה הם לא יכולים לעזור לי אמרתי זה אולי יעבור לבד חיכתי יום לא עבר ניסתי להוציא להכניס לבקש מבזק והוט לעשות לי ריסט למודם וכאלה לא עזר.. אמרתי אולי וירוס או משהו בסגנון אז עשיתי …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-