רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
למנהלי הפורום שלום! אני אגשישר לעניין כאשר אני נותן תפקודה IPCONFIG בCMD ה"סאבנט" שמופיע לי הוא 255.255.255.255 אני יודע ש CALSS A הוא 255.0.0.0 B הוא 255.255.0.0 ן C הוא 255.255.255.0 ידוע לי שכתובת IP מורכבת מ NETWORK ID ו HOST ID. שאלתי היא מה אומר המצב הנ"ל?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני טכנאי רשת ברשת עם כ150 מחשבים וכ25-50 מהם גולשים כל הזמן לגלגלצ ובכך חוסמים את רוב תעבורת האינטרנט זה הרעיון שלי היה לעשות proxy ל streaming media אבל איך !!???!??!?? אם למישהוא יש כוון או רעיון לאיך לעשות את זה אני מאוד אשמך יש לי server 2003 ולשדר "רדיו" שלי משם אני יודע אם זה עוזר תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box. כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן) את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם: 1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה). 2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות: Edimax BR-6314K TpLink TL-R460 ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה: Tp-Link TL-PA211 (אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בדרך כלל האינטרנט שלי עובד לא רע בכלל (עכשיו יש לי 65/3 מגה מהירות הורדה/העלאה). אבל יש כתובת IP ספציפית אליה אני מעלה הרבה דברים, ואליה ההעלאה איטית. אם כרגע יש לי 3 מגה מהירות העלאה כללית, אל כתובת הIP הזו מהירות ההעלאה היא 100 קילובייט. ניסיתי לדבר עם מי שמפעילים את האתר, והם אמרו לי שמבחינתם המהירות תקינה, ושאני צריך לדבר עם ה ISP שלי. ניסיתי לדבר עם הISP, אבל הם מתעלמים ממני. האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כך הם עצמם אמרו לי, האם יש דרך להתגבר על זה? האם זה מפריע לי בהורדת טורנטים?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים מחוברים לנתב SIEMENS SL2-141. 2 מחשבים בצורה חוטית ומחשב אחד מחובר אלחוטית עם כרטיס רשת אלחוטי ישן - EDIMAX EW-7126. האינטרנט והעברת קבצים מאוד איטית במחשב שמחובר דרך הרשת האלחוטית . החלפת הכרטיס רשת תפתור את הבעיה? אם כן, איזה כרטיס / מתאם USB מומלץ לקנות? (עד 200 שקל) תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום נכנסתי לOUTLOOK לבדוק את הדואר, פתאום קיבלתי מכתב מאינטרנט זהב שאומר שהם מתחילים להעביר את כל המנויים של אינטרנט זהב וערוצי זהב לחיבור דרך חייגן. כיצד החייגן הזה משפיע עלי? הם אומרים שזה מספק יותר הגנה אבל לדעתי... לא יודע משהו מוזר? סתם פראנויה? או שבאמת יש פה קץ? MOOMOO
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר על 2 דירות צמודות, בדירה הראשונה מותקן ראוטר של EDIMAX שמחובר למודם, והוא מספק קליטה חלשה בצד הרחוק של הדירה השנייה. האם אני יכול לקנות ראוטר נוסף, לשים אותו בדירה השנייה והוא יגביר את הקליטה? צריך ראוטר או חומרה אחרת? פתרון טוב יותר? תודות
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי סלט אחד גדול בכל הנושא של טכנולוגית ISDN,ADSL, DSL ושלל הטכנולוגיות הנוספות. לא הבנתי בדיוק מה זה DSL ומה זה ADSL, ואיזה טכנולוגיה פועלת בארץ? אשמח להגדרות ולהסבר מעמיק תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מהירות גלישה של 12 מגה דרך בזק בינ"ל והתשתית היא של HOT. כעת אתאר לכם את התופעה שאני שם לב אליה ותגידו לי אם זה נראה לכם מוכר: אני פותח קליפ מסויים כלשהו ב-YouTube, בד"כ קליפ באיכות HD של 720p/1080p (כלומר קליפ "כבד"). עכשיו בערך ב-10 השניות הראשונות הקליפ מתחיל לעלות במהירות אשר קרובה מאוד למהירות המקסימום של החיבור שלי (בין 1.1 ל-1.3 מגהבייט/שנייה), אבל מיד לאחר מכן המהירות פתאום צונחת באופן קיצוני ולכל אורך המשך הטעינה של הקליפ אף פעם לא עוברת את הסף של ה-100KB/s. שמתי לב לתופעה הזאת בכ"כ הרבה קליפים שזה כבר מזמן לא בגדר צירוף מקרים. בד"כ בסופי שבוע התופעה הזאת הרבה יותר נפוצה. עכשיו כמובן שבעת הורדה מאתרים מסויימים, ובעיקר אתרים מחו"ל אי אפשר לצפו…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הניתוקים לא רציפים, הוצאה של כבל החשמל של המודם והכנסתו לאחר מספר שניות, מחדשים את החיבור לאינטרנט. לפני מספר חודשים רכשתי את הנתב שבכותרת (כחול גרסה חדשה) . אני לא יודע לציין בדיוק מתי אבל הופיעו ניתוקים של המודם (מוטורולה sb4200). המודם אצלי יותר מעשור . בתמיכה של הוט בקשו לחבר ישירות בין המחשב למודם לצורך מעקב וכך עשיתי . על פי הבדיקה שלהם, המודם תקין. האם הגיוני שנתב בן מספר חודשים יגרום לניתוקים? תודה מראש למגיבים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי לרשת ביתית חשוב שיהיה איכותי, אמין ומהיר. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על 2 הנתבים הבאים: Edimax BR-6478AC TP-LINK TL-WDR4300 MIMO N750 DUAL BAND 300Mbps + 450Mbps [h=1][/h]איך מנצלים את 2 התדרים 2.4Ghz, ו- 5Ghz? האם הם עובדים במקביל ומשויכים למכשירים שונים ברשת? תודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחרי עבודה שוחקת ידיים של השחלת כבלים בתעלות בבית הכיע הזמן לחבר את הכל, לארון תקשורת קניתי patch panel על מנת לחבר את השקעים בכל חדר לסוויץ אך אני אני נקתל בבעיה שאני מנסה לחבר את הכבלים לפאנל. הסדר שהפאנל מראה הוא לא ברור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין לאן הולך כל גיד של כבל בפאנל. מצורפת תמונה:
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב NETBOX של 013 התומך עד תקן N. יש לי 2 מחשבים +כונן חיצוני המחוברים ברשת קווית ומחשב נייד המחובר באופן אלחוטי. למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי התומך עד מהירות 54MBPS. כאשר אני מעביר קבצים בין מחשבי הרשת הקווית מהירות ההעברה היא 10 מגהבייט לשניה בערך. כאשר אני מעביר קבצים מהמחשב הנייד דרך הרשת האלחוטית מהירות ההעברה היא 2 מגהבייט לשניה. האם זה תקין? מהירות ההעברה של המחשב הנייד לא אמורה להיות גבוהה יותר בערך פי 2 או 3? נתונים: המחשב הנייד קרוב מאד לראוטר (אם הייתי יכול לחבר חוטי הייתי עושה זאת, נגמרו היציאות בנתב). כרטיס Dell wireless 1397 mini-card Channel 1 signal:Excellent security:wpa2-psk
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6204WG ושמתי לב שנורית ה WLAN (Wireless LAN) מהבהבת כל הזמן (לא בקצב קבוע) - מה שאומר למיטב ידיעתי שהקישור כרגע בפעילות. אבל הגדרתי את החיבור האלחוטי להיות ב-disabled וגם בSent/Received Packets תחת Wireless LAN רשום תמיד 0. היתה לי גרסת firmware 1.57 והיום עידכנתי לגרסה 1.61 האחרונה. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי נתב לינקסיס עם 2 מחשבים ברשת אלחוטית (בעצם מחשב אחד מחובר לנתב פיזית והמחשב השני אלחוטי). אני רוצה לחבר את המדפסת החדשה בצורה אלחוטית (HP 3055), איך עושים זאת? צריך אנטנה? יש משהו מומלץ? (אני לא רוצה להוציא יותר מידי, המדפסת במרחק של כ-8 מטרים מהמחשב הראשי).
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשתלתיקיות משותפות שיש לי על השרת. אני לא מצליח ואני מקבל את ההודעעה הזו: system error 53 has occurred כשאני עושה פינג לשרת, אני מקבל פינג חיובי. אני פשוט לא מצליח לגשת אליו אני מנסה לגשת אליו דרך הrun... אני כותב \\ip ובמקום אייפי - אני כותב את הכתובת של השרת.. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם לתת אותו SSID ל-Dual Band? האם יש משמעות כלשהי לכך? תפעולית נראה לי שיהיה לי יותר קל להבדיל בין הרשתות אם שמן יהיה שונה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, במקור דנתי עם multicore@ בנושא אינטרנט ו-Wifi על גבי רשת חשמל. הרעיון שלי היה לחבר לראוטר הראשי מתאם חשמל מסוג TL-PA4010 ובקצה אחר של הבית לחבר מתאם מסוג TL-WPA4220 שכולל גם WiFi. את המוצר TL-WPA4220 אני לא מצליח למצוא בארץ, ומבדיקות קנייה מחו"ל אני מוצא שיעלה לי כמעט 400 ש"ח לייבא אותו. במחיר הנ"ל אני תוהה אם במקום זה, אולי עדיף שאקנה שני מתאמי TL-PA4010 רגילים לשני קצוות הבית, כך שלחיבור המרוחק (מהראוטר) אני אחבר ראוטר בסיסי\קומפקטי\נייד בכ-100 ש"ח (כזה למשל), שיתפקד גם בתור HUB (שניתן לחבר אליו מספר כבלי רשת) וגם בתור נקודת WiFi נוספת (סוג של מגבר Wifi). אשמח לדעת אם אוכל לקבל את אותו אפקט כמו בפתרון המקורי. אשמח לדעת גם מהם היתרונות \ חסרונות, לדוגמה: 1. 150Mbps…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאני מנסה לחבר אלחוטית לראוטר של Edimax דגם BR-6204WG שהוא Wi-Fi compatible. קניתי בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי של Edimax דגם EW-77IIUSn גם Wi-Fi compatible ובתקן N אם אני לא טועה שאמרו לי שהוא הכי מתקדם והוא בחיבור USB. הבעיה היא שהקליטה שלו מאד חלשה במקומות מסויימים בבית מה שלא קורה עם המחשב הנייד שיש לי, נדמה לי שיש לו כרטיס רשת של Atheros. המחשב הנייד גם מצליח לקלוט הרבה רשתות נוספות בטווח מה שלא קורה עם הכרטיס רשת שרכשתי למחשב הנייח. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האות שהמחשב הנייח מקבל עם הכרטיס רשת האלחוטי שקניתי האם להחליף אותו באחד אחר? מה גורם להבדל בקליטה בין הנייד לנייח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-