עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lev_el,

שלום, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי לרשת ביתית חשוב שיהיה איכותי, אמין ומהיר. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על 2 הנתבים הבאים: Edimax BR-6478AC TP-LINK TL-WDR4300 MIMO N750 DUAL BAND 300Mbps + 450Mbps [h=1][/h]איך מנצלים את 2 התדרים 2.4Ghz, ו- 5Ghz? האם הם עובדים במקביל ומשויכים למכשירים שונים ברשת? תודה, אלי

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by matizami,

ברשותי מודם NETGEAR DGN220V2 מבזק ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה. האם הרפיטר שמוכרים בבזק מספיק? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או שמא מומלץ משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  3. שלום, אני כרגע בבנדל של הוט עם תשתית הוטנט. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם להוט יש בנדל שעובד עם ספק בזק בינלאומי? [ אני עם 100 מגה ] תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. איך אני מזהה איזה כרטיס רשת אלחוטי יש לי (a,b,g)ומה המהירות שלו ואיזה ראוטר מומלץ, האם 54Mps זה טוב או יש יותר טובים? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב נייד (אם המפרט משנה אז אני אעדכן, אבל מיותר לציין שהוא כולל כרטיס רשת כנדרש לחיבור אלחוטי) וייעדתי אותו בעיקר לעבודה ולהתחברות לאינטרנט באופן אלחוטי. היום לראשונה ניסיתי לבחון את החיבור ברשת אלחוטית ציבורית (הוטספוט) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהלפטופ זיהה את הרשת והצליח להתחבר אליה, הוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, ולאחר הערה לגבי האבטחה שבעקבותיה כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, הוא כתב משהו על DNS, והותיר אותי חסר תגובה. האמת שחשבתי שזה יהיה פשוט יותר, משהו בסגנון של להתחבר ולגלוש, האם יש צורך באיזושהי עבודת הגדרה כלשהי לפני כל התחברות לאינטרנט? כי אם כן, לצערי הרב, הידע שלי בנושא מוגבל ביותר. בכל אופן, האם הבעיה מוכרת או שמדובר במשהו חריג ופרטני שאמור …

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

יש לי רשת ויש 10 מישתמשים אני רוצה במקום ללכת לכל מחשב ולכבות אותו לעשות את זה ממחשב אחד (עם מישהו יודע פקודה ה דוס או משהו אחר לכתוב את ב IP של המחשב ולכבות אותו ) עם יש למישהו תשובה זה מאוד יעזור לי (8 מחשבים עם WINDOWS XP ו2 מחשבים עם WINDOWS 2000)

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by MooMoo,

היום נכנסתי לOUTLOOK לבדוק את הדואר, פתאום קיבלתי מכתב מאינטרנט זהב שאומר שהם מתחילים להעביר את כל המנויים של אינטרנט זהב וערוצי זהב לחיבור דרך חייגן. כיצד החייגן הזה משפיע עלי? הם אומרים שזה מספק יותר הגנה אבל לדעתי... לא יודע משהו מוזר? סתם פראנויה? או שבאמת יש פה קץ? MOOMOO

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום, יש לי את הראוטר האלחוטי של EDIMAX כבר מספר חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות. הוא פשוט מחליט להתנתק פעם בכמה דקות (יכול להיות 2 ויוכל להיות 10) ללא סיבה . פשוט ככה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות,לא נגעתי בכלום והוא פשוט התחיל לעשות את זה. הנה הלוג מהראוטר: Apr 15 12:52:52 pppd[528]: LCP terminated by peer Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1 Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: PPP session is 10560 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Using interface ppp0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Connect: ppp0 <--> eth1 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Couldn't increase…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Gico,

האם לתת אותו SSID ל-Dual Band? האם יש משמעות כלשהי לכך? תפעולית נראה לי שיהיה לי יותר קל להבדיל בין הרשתות אם שמן יהיה שונה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הראוטר TP-Link Archer C7 בגרסה 4 או 5. מישהו יודע האם ניתן לרכוש אותו בארץ? אם כן אז איפה? אם לא, האם ידוע מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by רן200,

שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. יש לי שקע RJ45 בכל חדר בבית החדש אבל במיקום מאוד מאוד לא מוצלח. ממילא גם נדרש כיסוי אלחוטי בחדרים בגלל סמארטפונים ומחשבים ניידים - גם כשהדלת סגורה. האם שימוש ב-AP כמו זה למשל יכול לפתור את הבעיה ועל הדרך גם להבטיח עצמת סיגנל אלחוטי מינימלית בחדר? http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wi-fi_range_extenders_n300/ew-7438rpn_v2

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. הבדיקה החדשה מבוססת על HTML5 ולפיכך היא עובדת גם על מכשירים נידים ללא צורך באפליקציה יעודית. על פניו נראה שהתוצאות שהיא נותנת מאוד קרובות למהירות החיבור האמיתית - ראו תמונת מסך מצ"ב מחיבור ה-200/5 שלי בהוט. http://www.dslreports.com/speedtest

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by orninyo,

שלום, יש לי ראוטר סלקום בסלון במהירות סיבים 1000. חדר העבודה ממוקם בממד, אך הממד במרחק 6 מטרים בלבד מהראוטר בסלון ובקו פתוח (ללא קיר באמצע (ראו תמונה מצורפת). בדיקת מהירות WIFI ליד הראוטר מניבה 700, אך בממד היא נעה בין 45 בלבד ל200, תלוי במצב רוח. מה הייתם ממליצים על מנת להבטיח לפחות חצי ג'יגה יציב בממד? תודה

16. בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by erezo,

עשיתי חיפוש באינטרנט כדי למצוא ראוטר שיחליף את ה TL-WR1043ND V1 שעושה לי מלא בעיות גם עם OPENWRT GARGOYLE עליו, אני מחפש נתב לא יקר מדי, שיעשה את העבודה לחיבור אינטרנט יציב במהירות 100Mbps עם כניסות LAN במהירות 1Gbps ושייתן טווח קליטה אלחוטי טוב ויציבות בחיבור, שלא יהיה צורך לבצע אתחול מדי שבוע, אני מוריד ב TORRENT המון סרטים ומשחקים למחשב ואני צריך מוצר שיידע להתמודד עם כמות חיבורים גדולה. מצאתי דגם של חברת EDIMAX BR-6478Gn שטוענים שהוא חדש בישראל, אך לפי אתר EDIMAX העולמי גרסת ה FIRMWARE שלו היא משנת 2012 אז הוא לא באמת דגם חדש, לפי המפרט שלו באתר הרשמי של החברה הנתב מסוגל להתמודד עם מס' רב של מכשירים ב WIFI. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/d…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. מישהו יכול לתת לי הסבר איך מאבטחים רשת אלחויטת??? אני קניתי היום ראוטר וכרטיס רשת של TRENDNET הצלחתי להתקים והקליטה היא 100 אחוז...... עכשיו היה כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.... מישהו יודע איך אני יכול לאבטח אותה???

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי ראוטר מודם של בזק Netgear 2200 בקומה השניה שהוא הראוטר הראשי, ואני משתמש ב-2 מתאמי רשת על חשמל TP-Link TL-PA4010 בכדי להעביר קו חוטי לקומה הראשונה. כעת קניתי את הראוטר TP-Link WR740N ואני מעוניין לחבר אותו לחיבור הקווי שיוצא לי לקומה הראשונה מה-TP-Link TL-PA4010, כך שכאשר אתחבר אל הראוטר החדש, הוא יהיה "שקוף" כלומר אקבל את הIP שיספק לי הראוטר הראשי. בצורה יותר פשוטה, אני רוצה שהראוטר החדש יהיה מן Wireless Switch. למישהו יש מדריך איך לעשות חיבור כזה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Sango,

שלום, קיבלתי מבזק סטור ראוטר חדש dlink 6850. יש לי מהירות תשתית 40mb. כשאני מתחבר לראוטר דרך wifi אני מקבל את מלוא המהירות. עד כאן הכל אחלה. ראוטר זה מחובר באופן חוטי לראוטר ישן שלי dlink 2650. הבעיה שאם אני מתחבר לראוטר הישן דרך wifi אני מוציא רק 22mb. יש לציין שבאופן חוטי לראוטר זה אני מוציא את מלוא המהירות. כל הבדיקות נעשו ממרחק של מטר מהראוטרים דרך speedtest. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אין אני לא מאמין איזה שיפור עצום ההורדות שלי עבור מאז ששידרגתי פעם הייתי צריך לחכות ל-4 בלילה כדיי להוריד במהירות סבירה (מעל 30) בלי מנהל הורדה כלשהו (במירק) עכשיו אפילו בשעות עומס אני מוריד במהירות של 46 קילו אני לא יודע מי גילה את זה אבל באמת מגיע לו איזה פרס נובל או משהו

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. https://istore.ccccloud.com/index.php האם הספק הזה טוב מול שרתים מחו"ל ? אך הוא ול ספקים אחרים ? ליודעים את התשובה תסבירו למה זה טוב או רע ,שאני יבין .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.