רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן רכשתי את ה DLINK DIR300 ומשום מה מהירות הגלישה שלי הרבה יותר נמוכה ברשת הביתית מאשר שהמחשב מחובר עם הכבל לראווטר , מהירות חיבור עם הכל זה 100 מגה ועם האלחוט זה רק 54 , אני מחובר ל 1 וחצי מגה , האם זה תקין ? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים ואני חייב לבחור את ה IP הפנימי של המחשב והוא כל הזמן משתנה. אז כפי שאני רואה את זה יש שני פתרונות: להגדיר את הפורטים לכל המשתמשים ברשת או להגדיר IP פנימי קבוע למחשב. איך אני עושה את אחד מהם בבקשה? ראוטר siemens sl2 141. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את הנתב במחיר ממש טוב, איך הוא מבחינת תפקוד? יש לי שני מחשבים אחד נייד של מק והשני נייח פיסי
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני עם 30 מגה, תשתית הוט וספק הוטנט. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר LinkSys WRT54GL קושחה רשמית 4.30.13, שמשרת אותי נאמנה במשך שנים ללא בעיה, גם חוטית וגם אל-חוטית. הבעיה שצצה לאחרונה - אני מקבל פינג גבוה (בערך 100-150) ומהירות גלישה נמוכה יחסית (10-15 מגה)דרך הראוטר כשאני ברשת החוטית (קווי). כמובן שהבדיקה הייתה לחבר ישירות את המחשב למודם, ואז אני מקבל פינג נמוך ו-30 מגה רציף ויציב בבדיקות מהירות (speedtest.net). בדקתי את התופעה עם 2 כבלים שונים ב-2 מחשבים שונים. הבעיה היא בראוטר. עכשיו מה אפשר לעשות? לא הגדרתי שום הגדרות מיוחדות מאז שרכשתי אותו... אולי הוא "נדפק"/התקלקל? איך אפשר לבחון זאת מעבר לבעיה הנקודתית? האם שווה להתחיל להתעסק עם החלפת קושחה? tomato וכו'? …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיית לאגים במשחקי רשת ביום. בשעות הלילה מ1 בלילה בערך הלאגים נפסקים והכל פועל מהיר וטוב. הספק שלי זה בזק בינלאומי,תשתית בזק, מהירות 5 מגה ביט ללא חייגן, ראוטר ROTAL-RTA 1025W. דיברתי עם נציג מהספק והוא עשה איתי בדיקת Tracert לwww.cnn.com ואמר לי שהתוצאות תקינות והכל בסדר. דיברתי עם נציג מהתשתית והוא בדק לי את הקו ואמר לי שהכל תקין. הלאגים לא יסתדרו בשעות היום ואני עדיין סובל מזה. מקבל Kicks משרתים בגלל פינג גבוה. אני חייב לציין שגם עשיתי בדיקת וירוסים קפדנית, בדיקת Trojans ושאר המזיקים ולא נמצא כלום. דיברתי גם עם ישראלים אחרים שאין להם בכלל לאגים בשרת משחק שאני משחק בו. לדוגמא מישהו שיש לו בזק בינלאומי 2.5 מגה בייט ואין לו לאגים אף פעם, לא מקבל Kicks משר…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320 קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה... יש למישהו רעיונות למה לא עובד? שאלה נוספת האם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט שמחובר לרשת ביתית(עם ראוטר של LEVEL1). בימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל שעה ככה ומתחבר אחרי דקה שתיים אוטומאטית. מה יכולה להיות הבעיה? זה אמור להיות קשור לספק או שיכול להיות הבעיה אצלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עובר לדירה חדשה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט ADSL במהירות של לפחות 2.5/250 אבל האמת בא לי יותר על 5/500 בכל אופן רציתי לדעת באיזה חברה הכי מומלץ להתחבר ומשהו שיותר חשוב זה שאני צריך ראוטר כי חוץ מהמחשב השולחני יהיה לי גם לפטופ שאני צריך שיהיה לו אינטרנט אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הראוטר אצל בזק או פשוט ללכת לחנות מחשבים ולקנות דגם מומלץ? תודה..
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב, שמעתי על אופציה להחיל כתובת IP קבועה למחשב. רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת והאם באמת זה נותן יתרונות כמו מהירות גלישה וכד'? יש דרך להחיל את זה באופן עצמאי (ספקי תקשורת רוצים על זה משהו כמו 30 שקל בחודש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הנתב נרכש לפני כמה ימים. אני מנסה לפתוח פורטים באותה הדרך בה אני פותח פורטים מאז ומתמיד ומקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדפיס משני נתבים שונים בבית. יש לי כרגע 2 נתבים + מודם. הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה רק מהתקנים המחוברים לאותו נתב, זאת אומרת, אם המדפסת מחוברת לנתב א', ונתב א' מחובר לנתב ב', המדפסת לא תדפיס אם אשלח להדפסה מהתקן המחובר לנתב ב', אלא רק מנתב א'. עשיתי הרבה ניסיונות אבל כלום לא עזר.. ניסיתי לחבר את שני הנתבים והמדפסת למודם, ניסיתי לחבר נתב א' למדפסת ולמודם ואת נתב ב' לנתב א'. המדפסת מוכנה להדפיס אך ורק מאותו נתב שהיא מחוברת אליו. האם יש דרך לחבר את המדפסת לשני הנתבים? נ.ב. הכל מחובר באופן קווי ולא דרך WIFI. תודה מראש לעוזרים! עדכון: ניסיתי לבטל את ה- DHCP במודם ובנתב ב' (פעיל רק בנתב א', שמחו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בבנדל של הוט עם תשתית הוטנט. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם להוט יש בנדל שעובד עם ספק בזק בינלאומי? [ אני עם 100 מגה ] תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי מודם NETGEAR DGN220V2 מבזק ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה. האם הרפיטר שמוכרים בבזק מספיק? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או שמא מומלץ משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי Private Box של בזק (דרך החברה שבה אני עובד) בבזק מסרבים לפתוח פורטים למעט אלו שהוגדרו מראש ע"י החברה. האם יש אפשרות לעקוף את החסימה ולפתוח פורטים בעצמי ???
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מהירות גלישה של 12 מגה דרך בזק בינ"ל והתשתית היא של HOT. כעת אתאר לכם את התופעה שאני שם לב אליה ותגידו לי אם זה נראה לכם מוכר: אני פותח קליפ מסויים כלשהו ב-YouTube, בד"כ קליפ באיכות HD של 720p/1080p (כלומר קליפ "כבד"). עכשיו בערך ב-10 השניות הראשונות הקליפ מתחיל לעלות במהירות אשר קרובה מאוד למהירות המקסימום של החיבור שלי (בין 1.1 ל-1.3 מגהבייט/שנייה), אבל מיד לאחר מכן המהירות פתאום צונחת באופן קיצוני ולכל אורך המשך הטעינה של הקליפ אף פעם לא עוברת את הסף של ה-100KB/s. שמתי לב לתופעה הזאת בכ"כ הרבה קליפים שזה כבר מזמן לא בגדר צירוף מקרים. בד"כ בסופי שבוע התופעה הזאת הרבה יותר נפוצה. עכשיו כמובן שבעת הורדה מאתרים מסויימים, ובעיקר אתרים מחו"ל אי אפשר לצפו…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-