רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב, זה התחיל אתמול וקרה כמה פעמים בעבר, מהירות הגלישה צונחת פי20 מ-15 מגה למטה, 0.8 למעלה ופינג של 20 ל...טוב ספיד סטסט יעשה את העבודה בשבילי: מה שמרתיח יותר, שפעם, אחרי בדיקה של ספידטסט, אם עושים עוד בדיקה, הכל נורמלי! כאילו הם משחררים איזה חסימה שלא נוכל להתלונן על האיטיות. אבל עכשיו זה לא עובד, ובכלל זה מעצבן להפעיל ספידסטס שאני רוצה לגלוש באינטרנט.. בעיה מוכרת? יש מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עברתי ליחידת דיור עם אינטרנט מהבעלים. הראוטר שלהם היה קורס, קניתי TP-LINK wr841hp. הקליטה 90% או יותר, וחלק מהזמן מהירות הגלישה טובה. הבעיה היא שלעתים תכופות המהירות צונחת למצב בלתי שמיש. יש לי התקן רשת גם של TP-Link tl-w7200nd, הבחנתי כשהמהירות מאטה הוא מציג Rate אפסי. במצב תקין הוא מוגבל ל-150Mbs ( היכולות של ההתקן), במצב של האטה הוא צונח גם לאחד מגה. המודם עגלה (טומפסון), התשתית של הוט והספקית 013, אבל בגלל הRate אני נוטה לקוות שזו בעיה ברשת בלבד. את הראוטר הגדרתי באשף, הוא זיהה לבד dynamic ip, ידנית שיניתי רק לתקן n במקום g/b. תוכלו לעזור לי לאבחן את הבעיה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן, הנושא הזה נטחן כמו מים, אבל האיטיות לאחרונה עוברת כל גבול. בתור אחד שלא נמצא יותר מדי בבית, זה די מעצבן להתחיל להתעמת איתם בנושא כשאני סוף סוף בבית - המהירות כל כך איטית שאני לא יכול לפתוח אפילו אתר לבדיקת מהירות (speedtest.net). סרטונים באתרים אחרים מ-youtube (מטהקפה, סרטים בצפיה ישירה) נטענים יותר לאט מה-1mb של הסלולארי שלי (ואני בחבילה של 12mb), אפילו איביי ואמזון נטענים במשך דקות(!!!), ואפשר בכלל לשכוח מתמונות ברזולוציה גבוהה. מה לאזעזל הולך פה?
-
- 34 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היום הטכנאי של הוט התקין לי את ה- HOTBOX ואני בתשתית 100M יחד עם ספק בזק בין לאומי. אני כמובן ללא חייגן וה- HOTBOX משמש כמודם+ראוטר. שאני נכנס לאתרי אינטרט לוקח להם כמאט 10 שניות להיטען! אתרים מחול לא זזים והורדות בטורנטים לא עוברים את ה- 4 מגה גג (גם לרגעים קצרים). למה זה קורה?? לפני היה לי 12M בבזק בין לאומי עם חייגן ותשתית בהוט עם נתב TP-LINK. הכל ממש טס לי וגלישה לאתרים הייתה ממש מהירה! מה לעשות? דיברתי עם הוט ובב"ל ולא עזרו בכלום, איפה לחפש את הבעייה? מבחני מהירות נותנים בין 30-60 מגה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת היום? איטיות פשוט מחרידה, בגלישה רגילה, כמעט בכל רחבי האינטרנט (כולל גוגל, ג'ימייל, פייסבוק, בנק הפועלים..) במשך היום. ynet משום מה דווקא עובד בסדר. בכל האתרים "הבעייתים", tracert מראה תמיד נפילה (או זמן גבוה במיוחד) באמצע הדרך: עוד מישהו נתקל היום בתופעה המוזרה? 014 (מין הסתם) על תשתית כבלים נ.ב. בבקשה לא (!!!!) להפוך את תת'רד הזה לת'רד "אצלי הכל בסדר, אצלי הכל בסדר, אצלי לא, אצלי כן, אצלי לא". מי שיש לו גם כן בעיה מוזמן לדווח. מי שהכל בסדר אצלו לא חייב להגיב, במיוחד לא אם 50 איש כבר הגיבו לפניו ואמרו שהכל בסדר.
-
- 95 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן ביצענו איזה שינוי בחבילת הכבלים שלנו עקב כך הפכו לי את האינטרנט התמידי לאינטרנט בעזרת חייגן עכישו הבעיה שלי ממש פשוטה המהירויות ירדו כמו אני לא יודע מה מוריד לי הכי מהר על 10... במקום 80... אולי יש איזו בעיה כללית ל012 או למתב? ולא שום תוכנת שיתוף/מסנ/איציק לא פועלת ברקע גם ההעלאה נהייתה איטית רצח
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
גם לכם? יש לי 1.5 והוא מוריד לי על 20 עד שאני נכנס לאתרים זה נצח, שלא לדבר על לראות סרטונים... מה עושים? ???
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, אני מנוי בהוט ובזק בינלאומי לחבילת 3 מגה + גיימר. אני חווה משעות הבוקר איטיות מטורפת בגלישה באתרים, עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתרים של כל הספקיות ה"מובילות" (ברק, נטויז'ן וכמובן בזק בינלאומי) ואני לא עובר את ה-200 KB. עוד משתמשים כאן חווים את הבעיות האלה? ואגב זה לא רק היום...
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי המחשב שלי ושל אחי מחובר ברשת , והוא מקבל אינטרנט ממני , בצד של האינרנט זה פועל בסדר גמור והוא מוריד על כמעט רוחב פס מלא. אבל שאני מנסה להעביר קבצים ממחשב למחשב זה מעביר בערך מגה לעשר דקות... וזה בדוק , כי ניסיתי להעביר שיר Mp3 שתופס 3.2 וזה לקח לי 33 דקות (מדדתי זמן) ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש , ניסיתי להחליף כבל , ניסיתי להתקין את הכרטיסי רשת מחדש . כלום לא עזר. לשנינו יש XP כרטיס רשת של 100\10 לא יודע אם זה משנה , אבל הכבל שמחבר ביננו הוא בערך 10 מטר. תודה לעוזרים. (ניסיתי לעשות חיפוש , כי אני ב טוח שכבר קרו בעיות כאלה בעבר , אבל הדפדפן נתקע לי בכל פעם שאני מנסה)
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מהבוקר יש לי איטיות מטורפת בגלישה גם בארץ וגם בחו"ל, כמובן שאין מה לדבר על הורדות(3KB מקס'). עוד מישהו חווה את זה או שרק אני?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עברנו לא מזמן להוטנט, ולעיתים הגלישה די איטית, אבל זה לא קורה הרבה... בספקית הקודמת אני לא חושב שהייתה בעיה שכזו, אולי מאחורי המחיר הזול שהוטנט מציעה עומד גם תרגיל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים שנקראת Emule והאיטיות שם הורגת אותי , המקסימום שהגעתי שם זה נראה לי 3 קיי בלחץ , ממוצע של 0.2 - 1 זה ממש מוזר , כי בתוכנות אחרות אני מגיע ל150 אפילו (תוכנות שיתוף קבצים כמובן) עכשיו כל פעם שאני מתחבר הוא רושם לי : Error : your port 4662 is not reachable . you have a lowid , look http://www.X.x.x please correct your problem bla bla bla בעיקרון אני מצליח להתחבר לסרבר , אבל זה ממש איטי... דרך אגב , ששמתי את המהירות שליחה על 10קיי שלחתי על 10 קיי והוא כתב לי שהמקסימום שאני יוכל להוריד יהיה 40 (10X4) ואז חשבתי אולי בגלל שאני שולח על 10 זה מאט לי את ההורדה , אז הורדתי את המקסימום ל 5 וההגבלה של ההורדה היתה 20. אז יצא מצב ששלחתי ב 5 קיי בדיוק וה…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עד אתמול היתה לי בד"כ מהירות מקס' (5M) ב 720P , אתמול והיום זוועה. כל השאר הגלישה/הורדות כרגיל. הוט + אקספון
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי, אני מחובר לבזק בתשתית ולבזק בינלאומי בספק במהירות של 2.5MB. בחצי שנה האחרונה המהירויות של הסטרימינג מyoutube ואתרים דומים מזעזעות, אני בקושי מצליח לראות סרטונים על האיכות 360P וגם שם ניתן לראות שהסטרים נתקע בנקודות שונות ומכך כל הסרטון נתקע. אגב זה קורה בכל שעות היום וגם בלילה.. לגבי פינגים ממשחקים , יש לי בעיה עם משחק בשם savage שרוב השרתים שם יושבים בגרמניה ואנגליה שגם שם אני מקבל פינג שקופץ בין 100-300, הקפיצה מתרחשת בצורה לא מוסברת כל כמה דקות. השרת (או פורט איך שלא קוראים לזה) הוא 188.40.45.200:11445 וזה מקושר לאתר http://www.newerth.com. Uploaded with ImageShack.us אגב זה קורה גם בסתם הורדות מאתרי איכסון ששם מדי פעם במהלך ההורדה אם אני לא מוריד עם תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא: Pentium 3.2Ghz 512mb ddr GeForce 6600GT 128mb במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium. אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604. כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב. מה אתם ממליצים לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע שאני לא מצליח לגלוש בynet וכלכליסט. לוקח לדף הראשי יותר מדקה שלמה להטען, וגם אז זה באופן חלקי. לאחרונה עברתי לבזק בין לאומי ויכול להיות שהבעיה קשורה אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים אני שם לב לאיטיות מטורפת בגלישה ובהורדת קבצים מחו"ל בבדיקת מהירות בארץ 12 מגה כמו שעון אבל שמורידים קבצים מחו"ל הורדה לא עוברת 200KB ובנוסף אתרים עולים קצת יותר לאט למרות שפינג לאתר תקין שוקל לעבור ספק מישהו התנסה עם FAST ..?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עברתי לפני שבוע מ 014 מ- להוטנט (Hotnet) ואני מרגיש איטיות ניכרת בגלישה באתרים, והכי מורגש זה איטיות ב Youtube. כל הסרטונים שצפיתי נטענים לאט מאוד, בקצב שה- Buffer נגמר לאחר 15-30 שניות של צפיה בוידאו. הקו גם כן לא יציב - הוידאו מדי פעם פשוט עושה Restart באמצע או שמגיע לסוף (כאילו הסרטון נגמר), כל זה קורה כשה Seek מגיע לסוף ה Buffer. עוד מישהו חווה את זה? ה IP שלי מתחיל ב 5.29. תשתית HOT.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים, כיום אני נמצא בהוט במהירות 7 מגה עד השדרוג של Ufi באזור שלי שיתרחש בנובמבר, יש לי שאלה, כיום מרגישים בשעות הערב וסופי שבוע את העומס על התשתית באזור שלי למרות שהוט כל הזמן טוענים שאצלם הכל בסדר, והמודם תקין וכך גם התשתית. רציתי לשאול האם המעבר לufi יקל על התשתית הקיימת וארגיש פחות את העומס גם במהירות שלא נחשבת לufi? אני יעבור ל12 מגה אבל בכל זאת לא אקבל את המודם שעובד על 4 ערוצים, מה שהufi מתהדר בו. דיברתי עם התמיכה של הספק וגם כן בוצע בדיקת מהירות מאתר התשתית של הוט speed.hot.net.il שלא אמור להיות מושפע מהספק, אלא מציג מהירות לשרתים של הוט בלבד, כמו כן ביצעתי בדיקות עם הספק שכולן היו תקינות, נציג טכני של הוט דווקא הציע לשלוח אליי טכנאי שיבדוק את העניין…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ל 15M דרך הוטנט ותשתית בזק. לפני כשבועיים חל שינויי מורגש וברור בצפיה ב-STREAMING VIDEO. (סרטים וסדרות) לפתע יש כל הזמן עצירות ל-BUFFERING. אני צופה בעיקר בתכנים מ-ALLMYVIDEOS אבל הבעיה משתחזרת גם באתרי STREAMING אחרים. לדעתי לא ראיתי בעיות ב-YOUTUBE אבל לא ערכתי בדיקות רציניות. בדיקות מהירות לארץ ולאירופה בSPEED TEST נראות תקינות. וגם התחושה בשיתוף טורנטים היא שהמהירות לא השתנתה. בבדיקה טלפונית מול תשתית וספק לא נמצאו תקלות. אני מרגיש באיטיות גם במחשב האישי גם בסלולרי וגם בכרומקאסט , אז לא נראה שהבעיה היא בקצה המשתמש. כמו כן התחברתי לשבוע ניסיון באקספון וגם שם האיטיות מורגשת. האם יש למישהו רעיונות מה השתנה לפתע שגורם לשינוי מובהק כל כך בתחום אחד של תעבורה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, כבר כמה חודשים שאני סובל מאיטיות באינטרנט - בהתחלה היה מדובר רק במהירות הורדה (אינטרנט מגיע ל20/30 מגה מתוך 100) אך בשבועיים האחרונים האיטיות מתבטאת גם בגלישה באתרים כגון יוטיוב. יצרתי קשר מול הוט, הסברתי להם את הבעיה והרצתי את הבדיקה שלהם - אני מקבל בין 5-10 מגה הורדה מתוך 100 לאחר תמיכה בסיסית ביותר עם הוט (שכללה כמובן ניתוק וחיבור כבלים ולא יותר מזה) קיבלתי את התשובה הכי מטומטמת שניתן מאחת הנציגות - היא בדקה שבמאפיינים של הכרטיס רשת שלי אין אפשרות של 1000 MBPS.. עזבו את זה שמדובר במחשב בן שנה עם כרטיס רשת שרשום עליו בברור GIGABIT ETHERNET, היא טענה שלפי המדיניות של הוט אם אין לי שם אופציה של 1000 MBPS המחשב שלי לא תומך ב100 מגה (ועזבו את זה שבאופן מפתיע 100 M…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-