רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח. אז ככה, יש לי בעיה מציקה מאוד. אני מחובר ברשת אלחוטית דרך של 2 מחשבים. המודם הגדול (הראשי) אני חושב שקוראים לזה ראוטר, נמצא במחשב שלי, והמכשיר האלחוטי שמתחבר למחשב דרך USB נמצא במחשב השני. המחשב הבעייתי הוא המחשב השני (בו יש את החיבור האלחוטי), אך יש בעיות גם במחשב שבו נמצא המודם. המודם הוא של חברת נט לינק, Askey RTA300W. הבעיה היא שכל כמה זמן (שעה, שעתיים, חצי יום) האינטרנט במחשב שבו נמצא האלחוטי מתנתק. ועל מנת שהוא יחזור לעבוד צריך לעשות ריסט למחשב. בנוסף, כאשר מפעילים את המחשב האינטרנט לא מתחבר אוטומטית (כמו שהוא אמור להתחבר) והוא רושם "לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח", רק לאחר שאני עושה "תקן" או "Repair", האינטרנט מתחבר ועובד כמו שצריך. כאשר אני מנס…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות.. הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט.. באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8.. והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP כשהוא בכלל סגור.... וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו ! עד עכשיו הכל היה בסדר כל עוד היה לי את המחשב שלי עם 1.5M אינטרנט ומחשב שני בכבל מוצלב שמקבל אינטרנט ומוגבל ע"י נטלימיטר ל 40 קיי הורדה 2 קיי העלאה ..... עכשיו המצב הוא כזה , קנו פה נייד וגם הוא צריך אינטרנט מה שאומר שמבחינתי ניגמרו ימי הבטפילד 2 ..קאונטר וכו נכון ? (פינג גבוה ..יהיו קפיצות פינג כל הזמן) דבר שני זה בעצם השאלה שלי 2 מחשבים זה פשוט -כולה כבל מוצלב אחד ו2 כרטיסי רשת (אחד אצלי אחד במחשב השני) עכשיו.... איך אני עובר ל 3 מחשבים ? חייב ראוטר או שאני יכול לקנות עוד כרטיס רשת ולשים במחשב שלי ולהעביר גם אינטרנט (כמו הקיים היום בעצם) למחשב שלישי בכבל מוצלב ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים, ואני לא מצליח להקים חיבור לאינטרנט(לא מוצא אפשרות ליצור VPN בויסטה). מישהו כבר עבר את זה ויכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, לפני יומיים הוא התנתק, ולא הסכים להתחבר שוב לרשת - אחרי מספר אתחולים (אני עם אינטרנט זהב). חשבתי שהם עוד פעם החליפו את הPPTP SERVER שלהם - אז עשיתי פינג לPNS.INTER.NET.IL - (דרך הראוטר) - וכלום. מצד שני, אם עשיתי דרך הראוטר פינג לIP שהיה לי - הוא עדיין עבד. מה שמוביל אותי לחשוש שאולי משהו לא בסדר עם הDNS SERVERS, אבל ראבאק, הוא בכלל לא מתחבר - לא מקצה לי IP, הייתי חושב שבעיית DNS תופיע מאוחר יותר. חשוב לציין שלא שיניתי כלום בהגדרות שעבדו עד לפני יומיים. כמו כן חשוב לציין שאם אני עוקף את הראוטר ומתחבר ישירות למודם (חייגן L2TP) - הכל עובד. בחיבור ישיר אין לי בעיה לעשות פינג לPPTP SERVER, וגם ניסיתי להחליף לIP החדש שקיבלתי, ועדיין כלום. יש רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לבית שלי נתב אלחוטי, שאינו זקוק לחיבור מודם חיצוני על מנת להיתחבר. כיום אני משתמש ב ALCATEL SPPED TOUCH PRO, שהוא יודע להיתחבר לאינטרנט ולשמש בכנתב, אך אני מחפש תחליף, שיהיה גם בעל תמיכה אלחוטית. הדרישות הן: *לפחות 3 חיבורי כבל רשת רגילים *חיבור אלחוטי *נתב שמסוגל להיתחבר לאינטרנט ללא שימוש במודם חיצוני, בעצם שהוא ידע לעשות את כל הפעולות ואני רק מחבר אליו מחשבים. אם אפשר: *שרת מדפסת יהיה מאוד נחמד. הנתב נדרש בשביל חיבור ADSL. בנוסף, ללא קשר לשאלה, אשמח לקבל המלצות על מודם ADSL מומלץ מהרשימה של המודמים אותם מחלקת בזק\ספקיות.. תודה מראש תום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מתוצרת D LINK, דגם DI 524 הבעיות שלי איתו מאז ומתמיד- שהוא לא מכסה את כל הבית, מתוך 2 הקומות - רק את הקומה העליונה העסק נהיה יותר מעצבן, שאני יושב במטבח ורוצה לגלוש קצת, מידי פעם הוא מזהה את הרשת, אך עקב אות חלש הוא לא מצליח להתחבר לאחרונה - חיברתי עוד מחשב בסלון (HTPC), ורוב המידע לא מאוכסן שם, אלא במחשב אחר (בקומה העליונה) - שוב, לא מצליח להתחבר אני יודע שיש ראוטרים שאפשר לשרשר יחד, האם ניתן לשרשר את הדגם הזה? או לחילופין - אם קונים , אז לקנות אחד עם טווח כיסוי גדול יותר אשמח לשמוע דעתכם בעניין והמלצות לדגם מתקדם יותר, אם אתם חושבים לנכון..
-
- 11 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. אני חייב דחוף את הסיסמה [כי השם משתמש זה Admin, לא?] לראוטר שלי - Ovislink AirLive WT2000R תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שבועות LOWID באימיול ואני לא יודע איך פותרים את זה..עשיתי את הדבר הזה שהם מבקשים לעשות בפיירול וזה לא עוזר.. יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה משהו.. מה צריך לעשות כדי שלא יהיה לי LOWID יותר??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל עוד האייפי מוגדר על AUTOMATIC הכל תקין ופועל... איך שאני משנה את האייפי לסטטי משלי [לשם פתיחת פורטים אני חייב] יש בעיה עם האנטרנט והוא פשוט לא גולש! הגיוני ?? ומה אני יכול לעשות אני ממש חייב לפתוח פורטים וכל העסק הזה ממש מגביל אותי..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב המחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי( level one wbr-3407a). מערכת הפעלה XP SP1 הבעיה - הפורטים שלי חסומים(למשל באימיול). הורדתי את הפיירוול של ווינדוס, המחשב שלי(אם כתובת IP סטטית) מוגדר בראוטר על מצב DMZ. ובנוסף הגדרתי לפיירוול את הפורטים הדרושים ועדיין הפורטים חסומים. התקשרתי לספק שלי(013) והם אמרו שהם לא חוסמים פורטים. ד"א - לא מותקנת לי שום תוכנת אנטיוירוס או פיירוול כלשהיא - אני פשוט שונא אותם. מה עושים???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת תוכנה או שילוב תוכנות שתיצר את המצב הבא: שרת התקנות עליו ישבו קבצי IMAGE. התקנת תחנה נעשית ע"י חיבור לרשת, boot מהרשת, קבלת כתובת משרת DHCP, וטעינת GHOST לתחנה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 11 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום ראוטר WRT54GL בשביל רשת אלחוטית בין שני מחשבים. מחשב אחד אני מחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי ואת המחשב השני בצורה קווית. עכשיו יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן עם מודם של מוטורולה שמחובר למחשב דרך USB ויש לי גם כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח אם. עם הראוטר הגיע כבל רשת אחד שאותו אני לא יודע לאן לחבר ... אני לא יודע לאן הכבלים צריכים להיות מחוברים.. כמו שאמרתי האינטרנט שלי הוא על USB ובמודם עצמו יש גם חיבור לכבל רשת, זאת אומרת שיש לי שתי אפשרויות לחבר כבל רשת, אחד למחשב או אחד למודם אבל ניסיתי לחבר את הראוטר לשניהם וזה לא עובד .. יש מצב חסר לי כבל רשת אחד ? ואם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן מה מחברים למה .. והאם אני יכול להשאיר את המודם מחובר ב-USB ? תודה מראש ..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=388532&sid=127
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת כבר 10 שנים והייתי עם נטוויזן ב 90 אחוז מהזמן. אולי זה רק נראה לי, אבל בזמן האחרון יש בעיות איתם בגלישה לאתרים וכדומה. קשה לי להסביר, לא מדובר בניתוקים או האטה..אבל לפעמים יש תקיעות כאלה והאינטרנט מגמגם.
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאני צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט עכשיו יש את כל המבצעים האלה בכל מיני חברות וזה נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-