עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by CyberBot,

יש לי שרת של משחק על ממכונה וירטואלית ואני רוצה דומיין של no - ip השאלה היא איפה אני מפעיל את הקליינט שלהם במחשב הפיסי או במכונה? תודה ועשיתי port forwad

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום חברים, ברשותי מודם ראוטר משולב של TPlink מהדגם הזה, המכשיר עבד שנה וחצי באופן תקין לחלוטין יחד עם כרטיס רשת בתקן USB תואם שמחובר למחשב נייח, עד שלפני מספר ימים התחילו פתאום שיבושים. נורית ה wireless בראוטר הייתה נכבית, האינטרנט היה מגמגם וכמעט שלא עבד, ואפילו מתאם ה USB במחשב הנייח פתאום לא היה מזוהה. לאחר בדיקה גיליתי שאם אני עושה reset לראוטר זה אמנם פותר את הבעיה, למספר שעות בלבד. מכאן הגעתי למסקנא (- מהר מדי) שהבעיה נעוצה בראוטר, ולכן קניתי ראוטר חדש ועל הדרך גם מתאם USB חדש. התקנתי אותם ובאמת הדברים הסתדרו, למשך פחות מחצי יום, לאחר מכן הבעיה שוב חזרה במלוא עצמתה. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שהקו תקין לחלוטין והנתונים בסדר - והאמת היא שמבחינת הראוטר רק נורית ה w…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. בוקר טוב, בביתי קיימת בעיית קליטה וכיסוי של הרשת האלחוטי בעיקר בגלל ריבוי קירות, החדר הראשון במסדרון לפני שאר החדרים הינו ממ"ד. הראוטר נמצא בסלון (אין הרבה אפשרויות משחק עם המיקום שלו). אני לא מעוניין ברפיטר באמצע (יותר מידי קרינה והבנתי שזה גם מביא להאטה דיי משמעותית במהירות) אלא בראוטר אחד שיפעיל רשת אלחוטית. לאחר חיפושים ומחקרים הגעתי ל 2 הראוטרים הבאים שמשווקים כ"חזקים במיוחד" לטובת מתן כיסוי אלחוטי רחב יותר מהרגיל. הראוטר שניתן לראות כאן: 1. BR-6428nC של EDIMAX. ניתן לראות סקירה: http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm 2. TL-WR841HP של TP-LINK עמוד המוצר: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR841HP איזה מבין השניים הנ"ל (או שאולי יש…

4. Started by bomba90,

קיבלתי מבזק Netgear VEGN2610 ובגלל שהטווח שלו לא טוב כמו הראוטר הקודם שלי TP-Link WR641G אז חיברתי בכבל רשת את הראוטר הקודם לראוטר של בזק שיישמש כנק' גישה. בחיבור של מחשבים לנק' הגישה (ואני יודע שזה מחובר לנק' הגישה ולא לראוטר של בזק לפי הערוץ ולפי שזה תקן G) אין שום בעיה באינטרנט. בחיבור של הטלפונים (נקסוס 4, נקסוס 5, SGS2) יש דיליי של כמה שעות בקבלת הודעות WHATSAPP או בגישה לאינטרנט. כרגע שני הראוטרים נמצאים מטר אחד מהשני. אשמח לעצות.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by natan84,

שלום לכלם, ישנם ראוטרים כגון TL-WDR3600 או TL-WDR4300, שהיצרן מצהיר עליהם שהם 802.11n Dual band, אבל לא 802.11ac אמיתי. כיצד ראטורים כאלה יעבדו עם מכשירים שיתמכו ב 802.11ac? האם התעבורה תהיה מוגבלת למהירות 300mbps בתקן n, או שהחסם העליון יהיה המהירות המשולבת הנמוכה מבין הראוטר והמכשיר בשני התדרים יחדיו? ובמילים אחרות, מה אני מפסיד בקניית ראטור 802.11n Dual band בכ-350 ש"ח לעומת ראוטר שכתוב עליו במפורש שהוא 802.11ac, ועולה לפחות 450 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. אהלן, חברים, צריך את עזרתכם. הראוטר אצלנו בבית נמצא בקומה השנייה, שם נמצאים המחשבים, והרשת תופסת כמו שצריך. העניין נהיה בעייתי כשאני משחק ב-PS4, ומדי פעם אני מעדיף לשחק דווקא בקומה התחתונה שם הטלויזיה משמעותית גדולה יותר, אבל לצערי הוויפי שם תופס על הפנים. רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהוא, אולי מכשיר כלשהוא שתהיה אפשרות לשים בקומה התחתונה, שיקלוט את האות ויחזק אותו, או כל פתרון אחר שיאפשר לי לקלוט את הרשת כמו שצריך גם בקומה התחתונה. תודה רבה, ושיהיה חג שמח ושנה טובה, נתי.

7. Started by avi5991,

שלום כלום וחג שמח, ברשותי 2 נתבים של D-LINK ( בזק ) , הראשון מדגם D-Link 6740U-H1 אשר מחובר לקו הטלפון וכל המכשירים מחוברים אליו אלחוטית. בגלל שבקומה העליונה של האות של הקליטה חלשה, חשבתי להשתמש בנתב השני שברשותי D-Link 2760U-E1 כמגבר אות - רפיטר . אשמח לעזרה והדרכה איך אני מבצע זאת. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, קניתי ראוטר חדש בשם Edimax Br-6478AC (תומך בתקן AC) היה\יש ברשותי בנוסף את הראוטר של בזק Dlink 6740u שאותו הפכתי למודם (עשיתי אותו ברידג') . הסיפור הוא כזה- הWIFI עובד, הרשת הקווית עובדת.. אבל: 1) כל פעם שאני משנה הגדרות כלשהן בראוטר, והוא מתאפס - כל המכשירי הWIFI מתחברים אוטו', בעוד שמכשירי הרשת הקווית LAN תקועים , ז"א עם סימן צהוב על אייקון הLAN- . בעיית התחברות לשרת DNS. הפתרון הזמני שמצאתי זה ניתוק וחיבור הרשת (בתוך הווינדוס 8.1 שיש לי אני עושה בתוך המנהל התקנים ניתוק וחיבור) אחרי כמה פעמים זה עובד. מדוע הוא לא מצליח להתחבר אוטומטית? 2) במחשב שני שיש לי, גם שנגיד לו נוגעים בו והוא אחרי מצב שינה, יש לו גם בעיית DNS. ולא תמיד הטריק שעשיתי למחשב הראשי עוזר. …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by loadstone007,

שלום, אני זקוק לראוטר חדש ומעוניין בדגם מהיר, כמו ה-Asus RT-AC88U או Linksys WRT-1900AC. עם זאת, הבנתי שמשרד התקשורת לא מאשר יבוא של מכשירים אלה. איזה ראוטר מהיר לא פחות אני יכול לקנות? ממה שראיתי באינטרנט המבחר מזעזע... אפשרות אחרת היא איך ניתן לרכוש את הראוטרים שציינתי למעלה בלי בעיה (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by alpy,

אהלן עברתי לבית חדש לגמרי, בבניין חדש (וגדול). אני מכין תשתית רשת קווית לכל מיני צרכים שיש לי. במהלך העבודה על התשתית רציתי להשחיל כבל רשת במקום כבל קואקסלי שישב לי בתעלה (לא יודע איזה סוג תעלה - צינור פלסטיק שחור) ניתקתי את הכבל הקיים, קשרתי אותו לסטלבנד והתחלתי למשוך ולדחוף בעזרת חבר מהצד השני. לקראת הסוף - הסטאלבנד נתקע. משכנו קדימה ואחורה, עד שנקרעה הקשירה שעשיתי בין הסטלבנד לכבל הקיים. את הכבל הקיים משכתי החוצה והוצאתי, ועכשיו הבעיה - הסטאלבנד מסרב לצאת אחורה. הוא תקוע שם בפנים, ואני לא מצליח למשוך אותו חזרה.. מה אני יכול לעשות כדי לשחרר את הסטאלבנד? הסטאלבנד הוא 15 מטר, פלסטיק אדום, והראש שתקוע בפנים הוא ראש טבעת (לא הראש עם הטבעת הגמיש) אני מחפש עצצות/פתרונות ללא ק…

• 3 תגובות
    • 9.8k צפיות
  11. שלום לכולם, ניסיתי לפתוח דרך הממשק של ההוטבוקס, אבל בבדיקה שערכתי זה הראה שהפורט עדיין סגור. העברתי את המחשב שלי ל-DMZ, ביטלתי את חומת האש של ווינודס (אף על פי שגם בה הוספתי כלל שפותח את הפורט המדובר) וזה עדיין הראה שהפורט חסום. לאחר 30 דקות המתנה לנציג של הוט ענה לי בחור שטען שתמיכה בהוטבוקס עולה X כסף לחודש, כלומר לא מספיק שאני משלם להם כמה מאות שקלים בחודש עבור ההוטבוקס הגרוטאה שלהם, עכשיו אני צריך גם לשלם תוספת כדי לקבל תמיכה לתקלות שונות ומשונות שהוא מייצר.. זו לא פעם ראשונה שההוטבוקס שלהם משתגע, היה לי מקרה לפני כחודשיים בו הוא החליט לחסום לי אתר אחד (במקרה אתר שהייתי בתהליכי בנייה שלו). אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי להתמודד עם הפורט הבעייתי לפני שאני שורף עוד חצי …

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. שלום חברים, בבית שלי אנחנו עובדים בעיקרון עם 2 ראוטרים, אחד - הראשי הוא הראוטר של בזק, Netgear DGN2200(ראוטר\מודם). ובקומה התחתונה, משורשר אליו Asus RT-AC68U עם כבל מושחל. עד עכשיו הגדרתי את השרשור כ- Lan to Lan. זה היה די פשוט ועובד אפילו אם לא הגדרתי מצב Access point. הבעיה שעכשיו אני רוצה להוסיף DDNS. ובגלל שלאסוס יש שירות כזה בחינם, חשבתי למה לא? הבעיה שצריך לשרשר LAN TO WAN. חשבתי שזה היה פשוט גם, אבל משום מה הסתבכתי. הגדרתי IP קבוע בראוטר הראשי לאסוס(10.0.0.1) והוצאתי אותו מתחום ה-DHCP, באסוס ווידאתי LAN IP זהה למה שנקבע. לגבי ה-WAN באסוס: לא הייתי בטוח מה אני אמור לעשות ב-SUBNET MASK. אז השארתי בברירת מחדל 255.0.0.0. ה-WAN IP הבנתי שאני צריך לשנות את ספרת התחום לכן…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Classify,

שלום, אני מנוי לבזק+בזק בינלאומי לחבילת 40Mb\s וברשותי ראוטר מסוג : dlink 6740u. ברשותי 3 מחשבים, 1 שמחובר בצורה חוטית ועוד 2 אלחוטית. במחשבים האלחוטיים אני מקבל מהירות של עד 20Mb/s והאות כמובן הוא לא מקסימלי. 1. האם הראוטר שברשותי הוא ראוטר סביר? 2. האם אפשרי לקנות ראוטר טוב יותר ולחבר לראוטר של בזק (לבטל את הראוטר של בזק, שישמש רק כמודם) והאם יש לכם המצלמה לראוטר טוב? 3. האם רפיטר ודומיו הם אפשרות יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by POPCORN,

שלום יש לי חדר מחשבים שבו מחוברים 20 מחשבים ביחד בכולם מותקן win 7 ולכל מחשב יש שם אחר הבעיה שלי היא כשאני מנסה להתחבר לקבוצת רשת (כדי שאוכל לשתף תיקיות) אני מקבל בכל מחשב את האפשרות ליצירת קבוצת חדשה ואין לי אפשרות להתחבר לקבוצה אחרת (למרות שכבר פתחתי כמה) משהו מכיר את הבעיה?? כל המחשבים מחוברים לרשת האינטרנט ועובדים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי כשאני מוריד ביוטורנט קובץ במהירות של 5 מגה ומעלה (5000KBPS), האינטרנט לא עובד בדפדפן - אקספלורר ופיירפוקס. ההורדה נמשכת כרגיל. אם אני עושה נסה לתקן , הוא כותב "לא מצליח למצוא DNS" אם אני מגביל ל4500 - עובד בסדר ורגיל. בזק+בזק בינלאומי 100 מגה, ראוטר Dlink 6740U ממה יכול לנבוע הדבר?

• 15 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by KF,

שלום, יש לי 2 מחשבים - אחד נייח והשני נייד. אין לי הארד דיסק חיצוני ולכן רציתי לשאול אם אני יכול להעביר תיקיית גיבוי (100GB) למחשב הנייד דרך רשת בין שני המחשבים ? אם כן איך אני עושה זאת ? בשני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. תודה.

17. Started by jackhammer,

שלום לכולם. האם לדעתכם יש סיכוי שבעתיד (הקרוב או הקרוב פחות) יהיה לכל בית תשתית אינטרנט בחינם? אולי עוד כמה שנים אחרי שכל פריסות הסיבים יסתיימו המהירויות יהיו כל כך גבוהות ונגישות לכל בניין בארץ שנוכל לקבל מהירויות בסיסיות ונמוכות של 5 מגה (סתם דוגמה) בחינם. ברמת העקרון אם הסיב יגיע עד הבניין (כמו שכרגע מתבצע ע"י IBC) אז אין ממש בעיה לחבר דירה מסויימת עם נחושת במחיר חינם. אולי אפילו זה יכלל במעמד בניית הבניין. לחווט כל דירה עם כבלי נחושת עד לארון מרכזי בבניין וכשיחובר הסיב כל דירה תוכל לקבל אינטרנט חינם במהירות בסיסית. אולי אפילו לגבות אגרת אינטרנט בסכום ממש נמוך (5-10 שקלים בחודש) לא יודע סתם אני זורק אופציות. מה אתם אומרים על האפשרות? יכול להיות?

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שבוע טוב! הקדמה: לפני שבועיים הערך עדכנתי את הרשת בבית שלי ע"י הוספה של רפיטר לקומה העליונה בכדי להרחיב את הקליטה. בתור הרפיטר משמש הנתב הישן שני הנתבים הינם מאותו הדגם TP-LINK WR1043ND. לצערי יש לי בעיה מוזרה, באחד מהמחשבים בבית (מחשב שולחני) יש בעיה של התחברות לרשת שהתחילה מאז ששמתי סיסמא בנתב החדש (לא ברפיטר). המצב הוא כזה, כל פעם שמדליקים את המחשב מחדש אז מופיע לי X אדום עם השם של הרשת שלי, ובכדי שאני אוכל להתחבר אני צריך למחוק את החיבור האלחוטי הישן לרשת ולהגדיר חיבור מחדש. אני הגדרתי את זה גם ידני וגם בצורה הפשוטה והרגילה ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הזה (ווינדוס 7 אם זה קשור למרות שיש מחשב נייד נוסף עם המערכת הזו ואין שום בעיה). ברגע…

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by ew89,

שבת שלום בזמן האחרון האינטרנט על הפנים..כל הזמן ניתוקים כאלה קטנים, גלישה איטית לפעמים אני משחק משחק רשת אז כל ניתוק קטן כזה גומר לי תמשחק זה קרה לפני איזה כמה חודשים, הפסיק, ועכשיו חזר שוב.. ספק ותשתית בזק לעוד מישהו זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Omri Arielly,

שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Daniel Balilti,

קראתי על זה היום וזה ממש מעניין אותי מתי יתאפשר כל העניין הזה? אני גר באשדוד.. ואני עומד על 3 MB העלאה ואני חייב דחוף העלאה יותר גבוה אפילו 15 זה מצוין.. החברות בישראל פשוט ביזיון שהעלאה ממש נמוכה.. http://www.twitch.tv/archangelsc2 כסטרימר אני צריך את זה מאוד.!

22. שלום לכולם,יש לי ראוטר מדגם: 3g 6408n של אדימקס. הראוטר מחובר למודם הוטבוקס של הוט (כאשר הגדרתי את ההוטבוקס כמודם בלבד, מקווה שעשיתי זאת כמו שצריך)כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל 8 מגה במקום 100.התשתית שלי היא הוט וספקית בזב"ל. לאחר שדברתי עם הוט וחיברתי את המודם ההוטבוקס ישירות למחשב אני מקבל מהירות אידיאלית, כך שהבעיה היא לא בהוטבוקס.אולי הבעיה בקינפוג הראוטר? אם כן, מישהו יכול לעזור לי בקינפוג הראוטר בבקשה במידה ויש משהו מיוחד?ואם הבעיה היא לא בקינפוג אז מה זה יכול להיות? הראוטר חדש לגמרי (למרות שזה לא מבטיח כלום אני לא מאמין שהוא תקול). בבקשה, אני די אובד עצות, אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. יצאה קושחה גלובלית חדשה לראוטר TP-Link TL-WDR4300 מתאריך 16.9.2014. שימו לב כשאתם באתר של TP-Link בפינה הימנית העליונה, אם אתם על ישראל, לחצו על Change וביחרו Global - English כדי לוודא שההורדה היא של הקושחה הגלובלית ולא של הקושחה הישראלית. קישור לאתר: http://www.tp-link.com/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היה לי נתב wrt610n v2 תקין עם ddwrt ללא בעיות מיוחדות. רציתי להתנסות עם openwrt אז ביצעתי פלאש. משלב זה אני חווה בעיה של איבוד תקשורת עם הנתב אחת לכמה שעות ונדרש לעשות power cycle כדי לקבל ממנו תגובה. אין הקצאת IP בשלב זה, אין אינטרנט או תגובה לפינג גם אם אני מגדיר IP סטטי, וזה לא חוזר מעצמו לאחר פרק זמן מסויים. כל נורות הנתב נשארות דלוקות במצב רגיל ללא שינוי במצבן. איבוד הגישה נבדק ואומת במס' מחשבים ברשת. מאז כבר ניסתי להחזיר לקושחה המקורית וגם לחזור ל-DDWRT (קובץ שנוסה בעבר בהצלחה) אבל הבעיה נהייתה persistent בכל האימג'ים. לאחר כל החלפת קושחה אני עושה 30-30-30 hard reset (גם בלי הבעיה חוזרת) בשביל לנקות את ה- NVRAM. אני משאיר בהגדרות ברירת מחדל בלי להעלות קבצי גי…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by GMTK,

אני רוצה שאני ניכנס לגוגל עצמו הוא יופיע לי כומו שצריך כאילו רגיל נכנסתי לגימייל ואז זה השתנה לי התנתקתי ועדיין זה מופיע לי שאני ניכנס למנוע החיפוש של גוגל מופיעה לה רשימה כזאת למטה והלמעלה גם השתנה איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שלא יהיו תאופציות האלה למה זה מציק ואני לא יודע איך להוריד את זה. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים