עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by menymu,

היי, "צרבתי" את הקשוחה של openWrt על הראוטר שלי - buffalo wzr-hp-g300nh הכל עובד טוב ויפה... הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע להגדרות של החבילה - openL2tp ככה שאני עם הקשוחה ללא חייגן... יש מישהו פה בפורום שיודע איך להגיד ולעשות זאת? מצאתי את המדריך הנ"ל - http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp אבל אין לי מושג איך ליצור את קובץ ההגדרות למשל... מגיעים לשם דרך הפאנל של הראוטר? דרך חיבור SSH? תודה על העזרה... כרגע חזרתי ל-DD-WRT ואני משתמש בו כ-static ip שהוא מקבל מראוטר אחר שיוצר את החיבור L2tp כי עם DD-WRT אני מגיע ל-18 מגה מתוך ה-30 שיש לי...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by winner100,

בוקר טוב, לפני חודש שדרגתי לHOTBOX המשודרג ואני מאוד מרוצה. אני לאחרונה שמתי לב לFiberBox ואני במשא ומתן לגבי המחיר שלו עם הוט. בינתיים מעניין אותי לדעת אם הממיר הנ"ל והמודם יכולים לעבוד יחד/במקביל מבחינת האינטרנט? הנציג לא בטוח או פשוט לא יודע.... ושאלה נוספת: לfirbox יש wifi - האם יש אפשרות לכבות/להדליק כמו בהוטבוקס? תודה!

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן. יש לי 5 מחשבים שמחוברים ברשת עם כבלים. כולם מחוברים לקופסא חיצונית. הוגדר מחשב אחד ראשי שכל ארבעת המחשבים האחרים "מושכים" ממנו מידע. הרשת כל הזמן קופצת. פעם היא מזהה את המחשבים האחרים ופעם לא. כשאני אומר פעם זה כל שעה. כל הזמן זה קורה לא אחת ל... ועוד בעיה, הרשת גם כשהיא פועלת, היא זזה מאוד לאט. יש למישהו פיתרון לבעיה? למה הרשת קופצת כל הזמן כשכל הכבלים עדיין מחוברים והנורות דולקות בצבע ירוק (שהכל עובד כמו שצריך)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לבחור אני חושב לכיוון אינטרנט זהב אבל נראה מה עולה מהסקר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  7. בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zinger777,

היי, עברתי לדירה אחרת ושם יש לי דסקטופ ולשותפה לפטופ. המהירות שתהיה היא באזור ה10-15 Mb (עוד לא סגרתי על חבילה עם תשתית וספקית). אני לא רוצה לקחת איזה דיל של אחת החברות כי זה יוצא בסופו של דבר יקר יותר. דרישות מהראוטר: שיעבוד במקביל עם 2 מחשבים (כרגע המרחק בין המחשבים הוא 4-5 מטר עם קיר אחד באמצע וראוטר יהיה כנראה איפשהו ביניהם) שלא יקרוס אחריות שנתיים+ תקן N שנינו סטודנטים אז מעדיפים שיהיה עד 200 ועדיף לחסוך אם ניתן. הקנייה תתבצע או בצפון, או במרכז, או בדרום (או עם משלוח..) תודה רבה, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כרגע אני עם 2.5 מגה, ברצוני לשנות את המהירות ליותר גבוה, בדגש על סטרימינג מהיר וגלישה מהירה. כמובן שזה ביחס לתקציב. הציעו לי 4 מגה ב109 ש''ח, שווה או לא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כל מיני סרטים ללפטופ של חבר שלי. יש לנו כבל רשת אבל אני לא יודע מה לעשות עם ההגדרות(לשנינו XP). הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם ההגדרות במחשב שלי כיוון שיש לי בבית רשת בין שני מחשבים(מודם אלקטל שהוא גם ראוטר),למרות שלא נראה לי שזה ישנה בגלל שלא מזמן פירמטתי את המחשב והכל עובד,ז"א אני רק מחבר את הכבל והכל עובד. מה בדיוק ואיך אני אמור לעשות?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום, יש לי רשת ביתית הכוללת 2 מחשבים, המחשבים מחוברים ישירות אחד לשני, והמחשב שלי לאינטרנט [adsl] כאשר המחשב השני משתמש באינטרנט[כל פעם שהוא גולש בדפדפן בלבד], הוא לוקח לי רוחב פס די גדול, וכשאני משחק באינטרנט, יש לי קפיצות של פינג מ 20 ל 3000 ממש לשניה כל פעם שהוא עובר לאתר אחר.. איזה תוכנה יכולה לעזור לי לנתב את רוחב הפס ולתת לו[למחשב השני] ראשות לקחת רק חלק ממנו... ולא הכל..... ד"א אני מחפש תוכנה!! ולא תגובה ממישהו "שאני לא מבין" "וזה לא ככה" "תעשה fomrat" תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by חנוך111,

התקנתי כרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב תחת XP. יש לי נתב Siemens שקיבלתי מבזק. כרטיס הרשת רואה את כל הרשתות של השכנים שלי, אבל הוא לא רואה את הנתב הנמצא 20 ס"מ ממנו! מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by esaly,

היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

אוקי ראשית כל, שלום ותודה לכל מי שיוכל לתרום פה חלק לעזור לי. נתונים על המחשבים שלי: *הגנות:קספרסקי אינטרנט סיקיוריטי, אד-אוור, ספייבוט סירצ' אנד דיסטורי. *ראוטר. *מהירות 750KB. *רשת אל חוטית [משמע, שני מחשבים מקבלים את ה750KB]. *מפרט << בצד. אוקי בעייתי היא זאת. אני דואג יפה למחשב החדש שלי, הכל היה טוב ויפה עד שהמחשב שלי אחי הצטרך פירמוט. הוא פירמט את המחשב ואז התקנתי לו את הדיסק שקיבלתי יחד עם התקנת האינטרנט אל חוטי [אם זה חשוב לציין, גם אז קיבלתי את הראוטר] אוקי עכשיו יש לו אינטרנט עם חייגן [מה שלא היה לו לפניי הפירמוט] ומאז, כל משחק ואני מדבר על 10 משחקים שונים שאחד מהם הוא GW שהוא משחק כספי ורציני שיש לו שרתים חזקים במיוחד. האימיול לא מוריד ושום דבר לא זז. הדפד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים. האם יש מגבלת מהירות בגלישה באינטרנט או בהורדת קבצים? האם אינטרנט בעל 5 מגה הורדה גולש יותר מהר מ50 מגה הורדה? אשמח להסבר על העניין. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LevTheKiller,

שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by or_y,

שלום. אני משתמש הרבה בביטורנט ובדרך כלל אין בעיה. אנ שם לב שבסופי שבוע המהירות יורדת דרסטית! אני בד"כ מוריד על המקסימום (סביב 300KB), בסופי שבוע המהירות יורדת לאיזור ה10KB. הטורנטים שאני מוריד טובים מאוד וכמו שאמרתי הם בד"כ יורדים על מקסימום. הגלישה כמובן תקינה לחלוטין והגישה לאתרים מהירה. מישהו נתקל בתופעה? יש משוה שאפשר לעשות? אולי להתקשר אליהם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yoavbd123,

אהלן חברים. יש לי מחשב נייח בבית שמטעמים לוגיסטיים לא יכול להיות ליד נקודת האינטרנט הקווית. השאלה היא מה אני צריך להוסיף למחשב הנייח (אני מניח שסוג של כרטיס רשת) בשביל שאני אוכל להתחבר אליו בצורה אלחוטית? תודה

• 11 תגובות
    • 29.4k צפיות
  22. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש תוכנה שמציגה כתובת MAC של כרטיס רשת של מחשב באינטרנט לפי הכתובת IP שלו. אני מתכוון שאני רוצה למצוא כתובת MAC של מחשב, לא לפי כתובת IP של רשת מקומית, אלא לפי כתובת IP אמיתית. המחשב לא נמצא ברשת מקומית ביחד עם המחשב שלי, אלא מדובר במחשב מרוחק עם חיבור אינטרנט מהיר (ADSL/כבלים). אני צריך את התוכנה לצורך הגנה על רשת מקומית, באמצעות חסימת מחשב ספיצפי. יש בכלל אפשרות כזאת?

• 11 תגובות
    • 13k צפיות
  23. אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדפיס משני נתבים שונים בבית. יש לי כרגע 2 נתבים + מודם. הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה רק מהתקנים המחוברים לאותו נתב, זאת אומרת, אם המדפסת מחוברת לנתב א', ונתב א' מחובר לנתב ב', המדפסת לא תדפיס אם אשלח להדפסה מהתקן המחובר לנתב ב', אלא רק מנתב א'. עשיתי הרבה ניסיונות אבל כלום לא עזר.. ניסיתי לחבר את שני הנתבים והמדפסת למודם, ניסיתי לחבר נתב א' למדפסת ולמודם ואת נתב ב' לנתב א'. המדפסת מוכנה להדפיס אך ורק מאותו נתב שהיא מחוברת אליו. האם יש דרך לחבר את המדפסת לשני הנתבים? נ.ב. הכל מחובר באופן קווי ולא דרך WIFI. תודה מראש לעוזרים! עדכון: ניסיתי לבטל את ה- DHCP במודם ובנתב ב' (פעיל רק בנתב א', שמחו…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אז ככה, לפני יומיים הוא התנתק, ולא הסכים להתחבר שוב לרשת - אחרי מספר אתחולים (אני עם אינטרנט זהב). חשבתי שהם עוד פעם החליפו את הPPTP SERVER שלהם - אז עשיתי פינג לPNS.INTER.NET.IL - (דרך הראוטר) - וכלום. מצד שני, אם עשיתי דרך הראוטר פינג לIP שהיה לי - הוא עדיין עבד. מה שמוביל אותי לחשוש שאולי משהו לא בסדר עם הDNS SERVERS, אבל ראבאק, הוא בכלל לא מתחבר - לא מקצה לי IP, הייתי חושב שבעיית DNS תופיע מאוחר יותר. חשוב לציין שלא שיניתי כלום בהגדרות שעבדו עד לפני יומיים. כמו כן חשוב לציין שאם אני עוקף את הראוטר ומתחבר ישירות למודם (חייגן L2TP) - הכל עובד. בחיבור ישיר אין לי בעיה לעשות פינג לPPTP SERVER, וגם ניסיתי להחליף לIP החדש שקיבלתי, ועדיין כלום. יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by goldyoav,

שלום לכולם, במחשב שלי יש שתי מערכות הפעלה WIN XP PRO בשתי מחיצות שונות כאשר הבחירה איזו מערכת להפעיל היא בזמן ה - BOOT. בכל מערכת הפעלה הגדרות התקשורת הן שונות (ספקים שונים) האם אני יכול לחבר שני כרטיסי רשת למחשב, כאשר כל אחד מיועד למערכת הפעלה שונה? (בכל מערכת הפעלה יתבצע קינפוג רק לכרטיס אחד והשני לא יקונפג) אם אני לא אגדיר את אחד הכרטיסים במערכת הפעלה אחת, האם הוא לא "יציק" כל הזמן שיש לו חומרה חדשה שלא הותקן עבורה DRIVER? תודה יואב

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.