רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי סויץ שמחובר לכמה מחשבים אצלי מוגדר IP והשאר אוטמטי אני רוצה להגדיר לאחד המחשבים שיהיה רק רשת בלי אינטרנט, איך אפשר לבצע את זה מהמחשב שלי
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COM 100-75, עם מודם של תומסון בכבלים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, מתקבל איפי תקין, חייגן נכנס וגלישה תקינה. כשאני מחבר את המודם לראוטר, וממנו למחשב, כל המנורות דולקות בצורה תקינה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה "קישורית מוגבלת או חסרה", עם איפי 169.254. מה יכול להיום הגורם? אני משער שזה לא הכרטיס רשת, כי בכל זאת עובד תקין עם המודם לחוד, וניסיתי גם כבלי רשת חלופיים, אז נשאר רק הראוטר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מממ אז ידידה שלי שאלה אותי לעזרה ואני שואל אתכםP: בבית יש לה ראוטר אלחוטי ומחשב, הבעיה שכל הזמן האינטרנט התנתק לה...היא ניסתה להתחבר בכבל לראוטר, קרה שוב...כנ"ל כשהיא התחברה ישירות למודם... ממה יכולה לנבוע הבעיה?=\ אמרו לה שזה וירוס אבל זה נשמע לי מפוקפק (מה גם שהיא טוענת שהיא הריצה סריקת וירוסים)... מה יכול לגרום לבעיה? כי גם ברשת האלחוטית וגם בחוטית זה קורה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת eMule Plus גירסה 1.2b SSE על המחשב החדש שמריץ את Vista. כאשר אני מקטין את התוכנה, הוא מופיע למטה עם עיניים קשורות בצבע שחור. עד כמה שזכור לי זה בגלל חוסר בפתיחת פורטים ב firewall. יש לי עוד eMule (גירסה אחרת) במחשב אחר (המחובר ברשת דרך router של LevelOne דגם 3408 אלחוטי) ובו אין בעיית מהירות או עיניים קשורות (מציין ID גבוהה). עידכנתי את ה eMule החדש עד כמה שאני יכול, בצורה זהה כמו ה eMule הישן (כולל מהירות העלאה והורדה), וכן הוספתי לויסטה הרשאה ל firewall לגבי הפורטים (TCP & UDP) שאני משתמש. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ? האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות/לבדוק ? אגב בכל רגע נתון יש רק קובץ אחד שיורד מהר כשבתוכנה הישנה היו הורדות במקביל.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי את החבילה של ה-5MB אבל אני צריך UPLOAD יותר גבוה מ-32. יש מצב או שזה המקסימום? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לאינררט דרך המודם ECI 270PR , ולא מצליח להיכנס לממשק המודם (192.168.1.1 לא נותן כלום). זה כנראה קשור לסוג כתובות IP , הכתובת של כרטיס הרשת היא 169.254.XX.XX אבל ה IP שהמחשב מקבל (בPPP ADAPTER ADSL ) היא בצורת 88.155.XX.XX . אולי מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי להיכנס לממשק? תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאני חדש מאוד פה אבל אני מתחנן שתעזרו לי אני חייב את דחוף אני הפכתי את המודם ALCATEL שלי לראוטר ואני מתחנן שמישהו יגיד לי איך אני גורם לפקודות הבאות להשפיע עליו או איך אני אמור לכתוב אותם בשביל שהם יעבדו ipconfig /flushdns ipconfig /registerdns ipconfig /setclassid ipconfig /release ipconfig /renew
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
והאם זה משפיע על המהירות. התכוונתי לחבר עם כבר בעזרת כבל מאריך. והשאלה למעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר לראוטר DLINK DI-524. קורים מקרים מסויימים בהם, פתאום, מבקש ממני המחשב להתחבר לאינטרנט דרך DIALUP ובעצם מראה לי את אופציית החיבור שהייתה לי כאשר לא היה לי ראוטר (חייגן של ADSL). רק כשאני "מחייג" הוא מחבר אותי חזרה? למה זה קורה? האם החיבור לא אמור להיות קבוע? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שתי מערכות הפעלה WIN XP PRO בשתי מחיצות שונות כאשר הבחירה איזו מערכת להפעיל היא בזמן ה - BOOT. בכל מערכת הפעלה הגדרות התקשורת הן שונות (ספקים שונים) האם אני יכול לחבר שני כרטיסי רשת למחשב, כאשר כל אחד מיועד למערכת הפעלה שונה? (בכל מערכת הפעלה יתבצע קינפוג רק לכרטיס אחד והשני לא יקונפג) אם אני לא אגדיר את אחד הכרטיסים במערכת הפעלה אחת, האם הוא לא "יציק" כל הזמן שיש לו חומרה חדשה שלא הותקן עבורה DRIVER? תודה יואב
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי router של (3com (3CRWE554G72T הגדרתי אותו כ - L2TP, הכנסתי את ה - L2TP SERVER ADDRESS המתאים (lns.inter.net.il) ונראה שה - ROUTER מצליח להתחבר לכבלים. חיפשתי בפורום משהוא דומה ולא מצאתי. הבעיה שלי שהמחשב לא מתחבר לאינטרנט, יש למישהו רעיון? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת. ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) . עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה: 1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל! 2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות. 3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה! 4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה. 5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני …
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. כבר שבועיים אני מתרוצץ בין חנויות בניסיון להשיג את השאריות של הגירסה הרביעית בארץ. הייתי ביותר מ10 חנויות. לרובם היה במלאי נתב WRT54G. לכל אלה שהיה להם - הוא היה בגירסה 5!!! מישהו מכיר איזה חנות שעדיין מוכרים שם גירסה 4? יש איזה מישהו שיש לו גירסה 4 ולא איכפת לא להפרד ממנה תמורת תשלום? תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים שמתחברת בעזרת מודם-ראוטר וswitch. פתאום התחילה בעיה מוזרה: כאשר אני נכנס מתוך my network places אל קבוצת העבודה (workgroup) כדי להיכנס למחשבים האחרים, הם לא מופיעים - אותו דבר בכל שלושת המחשבים. למרות זאת אם אני בודק תקשורת בעזרת ping אז התקשורת עובדת. הסבר: לחיצה על התחל בשורת משימות ומשם הפעלה וכתיבה בשורה ping 10.0.0.x - במקום הx מספר הפינג של המחשב שאיתו אני רוצה לבדוק תקשורת. הבעיה התחילה אתמול לאחר הפסקת חשמל שהבנתי כי הייתה בכמה אזורים בארץ. בעקבות אותה הפסקת חשמל נשרף לי המודם וגם השנאי חשמל של הswitch. החלפתי את המודם וגם את השנאי של הswitch. יכול להיות שההפסקת חשמל שיבשה גם את הswitch? או שהבעיה שלי לא קשורה לזה בגלל שלפני ההפסקת …
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-