רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם, שירשתי להוטבוקס של הוט עוד כ3 רטוארים כ-AP עם כבלים כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית (4 קומות). הגדרתי את כולם כמו שצריך, לפי המדריך המצויין הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm השאלה שלי היא האם לאחר כל התהליך וההגדרה בכל הראוטרים, האם צריך לאפשר את האפשרות הזאת בהוטבוקס (כאמור, הוא הראוטר הראשי):
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. עד לפני שבוע השתמשתי בראוטר מסוג edimax BR6424n. בהורדות טורנטים מ Vuze הייתי יכול להגיע למהירויות הורדה דיי גדולות, לפעמים באיזור ה 5Mbps. המהירות הייתה עולה לערך המקסימאלי שלה בצורה דיי מיידית, הביעיה הייתה שהאינטרנט היה קורס לעיתים תכופות. קניתץי ראוטר אחר, TP Link WDR4300. כבר אין לי ניתוקים, הבעיה היא שהמהירויות כבר לא כמו פעם. המקסימום שאני מצליח להגיע זה 1Mbps וזה לעיתים נדירות, אחרי הרבה זמן, גם עבור טורנטים עם כמות גדולה מאוד של משתפים ביחס למורידים. פתחתי את הפורטים המתאימים בראוטר. יש לי אינטרנט של 100 מגהביט של בזק בינלאומי עם תשתית של הוט. באתר הזה אני גם כן מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל http://testmy.net/download יש משהו ספציפי בראוטר הזה שאולי …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברים זקוק לעזרתכם לאחרונה שודרגתי למהירות בזק של 40 NGN אך המודם\ראוטר שבזק סטור נותנים הוא על הפנים ולכן החלטתי להיות "חכם" ולרכוש את הפריט הבא מחו"ל. ZTE ZXHN H168N ADSL2+/VDSL2 Home Gateway, 300 Mbps הספק אומר שהרבה אנשים רכשו אותו רק הוא ציין שהוא מגיע עם annexA protocol אבל אפשר לשנותו לפרוטוקול PPPOE . אני מחבר לבזק והסק שלי הוא בזק בינלאומי המודם אמור להיות מחובר לראוטר קיים אצלי TP-LINK TL-WR1043ND הם מישהו או מישהי יכול לעזור לי להגדיר אתהמערכת כדי שהכל ינגן ונוותר על הציוד של בזק תודה מרש
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש ממש בנרות ספר הדרכה ולימוד עצמי להקמת רשתות מחשבים (קטנות) עם שרת. הספר חייב להיות בעברית. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניתן לעשות שאם נכנס פקס אז הפקס יענה ואם זה שיחה נכנסת זה יעבור לטלפון ? כל שיחה שאני מפספס זה עובר לפקס ... :-(
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בשבועות האחרונים החלה חברת "פיקוק", היבואנית הרשמית של מוצרי EDIMAX, לשווק בישרל נתב חדש המכונה BR-6478Gn. זהו נתב בעל שתי אנטנות, התומך בתקן N באופן מלא וכולל 4 יציאות LAN במהירות של 1G. בנוסף לכך הוא כולל מפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי ויכולת להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. הנתב מבוסס על רכיב ותיק של חברת REALTEK המכונה RTL8198 שניתן למצוא אותו הן בנתבים (כמו ה-TL-WR1042ND של TP-LINK) והן נקודות גישה (כמו ה-EW-7438RPn של EDIMAX). הנתב אינו כולל כניסת USB ובניגוד למרבית המוצרים של EDIMAX הוא מגיע בצבע שחור. עלותו בארץ נעה סביב 210 שקלים. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6478gn/
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, נטוויז'ן נמאסו עליי סופית. אני מעוניין לעבור לספק אחר כאשר השימוש העיקרי שלי בימים אלו באינטרנט (מעבר לגלישה רגילה) זה MMO (שרתים בחו"ל כמובן) כך שמה שחשוב לי זו מהירות יציבה ובעיקר פינגים טובים. התשתית היא של הוט. מספר שאלות: הנושא של הגבלת המהירות ורוחב הפס למשתמשים כבדים (שמוסתרת מהמשתמש כמובן) קשורה לספק או לתשתית? כמה השפעה יש לספק בכל הנוגע לפינגים טובים לשרתים מחו"ל? בהתאם לפרמטרים הנ"ל, על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אז ככה בגלל שיש בבית את החבילה של המבצע טריפל הכל פתוח יוצא אותו מחיר ואפשר לעבור לחבילה החדשה שהיא הטריפל iPlatinum ולבחור או בHotbox2 שאותו צריך להביא מנקודת השירות ולחבר עצמאית שזה ממש לא בעיה(אחרת זה 200ש"ח התקנה) או Fiberbox(התקנה חינם) יחד עם ציוד משלים שהוא לא ממש ידוע כי זה לא הMoCA שתומך עד 100Mb אבל כששאלתי את הנציגה היא אמרה שבמידה ואני לוקח את הFiberbox אני יקבל ציוד שיתמוך עד 200Mb אבל היא לא יודעת לענות לי איזה בדיוק. אז האם מישהו יודע בדיוק מה הציוד המשלים של Hot ל200Mb חוץ מהHotbox2? כעיקרון אני יכול לקחת את הFiberbox ולשנות אם אני לא ירצה הבעיה שאין לי כוח לכל הסיפור הזה ולציוד הלא ידוע שיאפשר 200Mb בנוסף הFiberbox יהיה בסלון ולא ידוע לי עד כמה ח…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, האם קיימת אפשרות בנתב Dlink 6740u לבצע תיעדוף למחשב אחד שמחובר אלחוטית לרשת על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים? אם הדבר אפשרי אשמח לדעת איך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אלהן לאחרונה סיימתי לסלול ברחבי הבית סלילה רשת קווית כחלק משדורג הרשת הבייתית שלי השתמשתי בכבל בקטגורית 5e אשר מאפשר תקשורת בקצב של 1G כרגע יש ברשותי ראוטר מסוג d-link dsl-2760u-bn שקבלתי מבזק שמשמש אותי כמודם וראוטר בקוונתי לבקש מבזק מודם בלבד וחבר אליו ראוטר שאותו אבחר בעצמי ולא אתבסס על שלהם לכן אני מחפש המלצה לראטור חדש שיאפשר לי תקשורת בייתית כמה שיותר מהירה וכן WIFI בעל מהירות וטווח טובים עד כמה שניתן בתקציב של 400-500 ש"ח אם נדרשים פרטים נוספים אנה צינו ואשמח להוסיף תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משחקים MINECRAFT ומחפשים PING שהוא סביב ה- 50 MS. מוגדרת מהירות 100 מגה בתשתית ובספק והחיוויים טובים גם פינגים בארץ. PINGTEST לשרתי חו"ל מביא תוצאות שהן עגומות למשחקי רשת - פינג של 120-180 תלוי בשעות, לאירופה. 265 לארה"ב. יש דרך להתחבר לספק אחר - לבדיקה בלבד ולראות אם אפשר לקבל תוצאות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיות קליטה בבית , בית עם כמה קומות החלטנו להתקין femtocell או פתרון מקביל שקיים כיום ( כל הכתבות שמצאתי על המכשיר הזה הן משנים עברו) אני צריך לאסוף כמה שיותר מידע לפני שאני מזמין את המכשיר הנ"ל הבנתי שהוא מתחבר על תשתית האינטרנט ..צודק? מה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר דגםו מה הכי מומלץ לקנות האם כדאי לקנות מאיביי? עושים עם זה בעיות במכס? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה במינימום השקעה ומקסימום טווח קליטה (מבחינת כיסוי התשתית האלחוטית בבית יש כיסוי מירבי...) תודה רבה חברימוס
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היי, לפני כשבוע החלפנו בבית את תשתית האינטרנט מהוט לבזק. בזק הביאו לנו מודם+ראטור (Dlink DSL-6850U) בהגדרות הWIRELESS יש הגדרה שנקראת MAX CLIENTS ומוגדר שם 16. שאנחנו מנסים לשנות את המספר למספר גבוה יותר נכתבת השגיאה שצריך לבחור מספר בין 1 ל16. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להגדיל את הכמות של המכשירים המחוברים לWIFI או שמדובר בחומרה עצמה? יש לנו כמות גדולה של מכשירים ו16 זה קצת יותר מהנדרש (יש בסביבות ה12 ברגיל) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע עברתי מ בזק+נטויזן ב23MB ל הוט+בזק בינלאומי 100MB (מהירות הורדה בבדיקה של הוט אני מקבל תוצאות שונות לרוב הכל בין 60-90MB הורדה ו UPLOAD קבוע של 2MB) להוט בוקס מחובר המחשב וPS4 בחיבור רשת ו2 סמרטפונהים ב Wifi יש לי אי פי קבוע והגדרתי פורטים... עד אתמול הכל עבד טוב הutorret הוריד עד 6-7mb אבל מאתמול בערב המהירות נפלה ולא עולה על 1mb פחות או יותר כבר שיחקתי עם ההגדרות של ה utorrent אלף פעם עשיתי ריסט להוט בוקס שיניתי פורט בקיצור שום דבר לא זז !! המהירות לא עולה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב, אחותי החליטה לשדרג את מהירות האינטרנט. קודם לכן היתה חבילה של 15 מגה של הוט ועכשיו 100. היא קבלה ראוטר+מודם בשם הוטבוקס (שדרגה לפני שבועיים). הוטבוקס נמצא בחדר האמצעי בדירה ובסלון מעבר לקיר הקליטה זניחה,על 1 לפעמים עולה ל2 אבל לא מעבר לזה. לפני שדרוג החבילה היא לא השתמשה בהוטבוקס ותמיד הייתה קליטה מלאה. החדר בו נמצא הוטבוקס הוא חדר רגיל ולא ממד. האם קיים פתרון כלשהו? תודה מראש למגיבים
-
- 13 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר הוטבוקס 2 אני מחובר על 200 מגה ויש לי בעיה בעיקר במשחקי רשת (,FIFA 15,13,14) שכנראה נובעת מהראוטר, אחרי שדיברתי עם עשרות נציגים וחפרתי את כל הרשת בנוגע לפתיחת פורטים וכו' אני באמת נואש ואני בטוח שהבעיה היא מהראוטר ואני מפספס משהו כי בדקתי כבר על כמה מחשבים ועל כמה רשתות (היו לי בעבר 2 רשתות נפרדות בבית אחד מההוטבוקס 2 ואחד מהפייברבוקס ופייברבוקס עבד תמיד - שם היה מחובר 100 מגה) ועכשיו לבעיה : כשאני מנסה להזמין אנשים למשחק אונליין (המשחק מקורי) הכל כאילו מתחבר ואז שנייה לפני שהמשחק מתחיל יש לי connection lost check you NAT משהו כזה) יש לציין כשאני על הלפטופ מתחבר בWIFI להוט בוקס אני מקבל את השגיאה וכשאני מתחבר לפייברבוקס אין את השגיאה...עכשיו ניתקנו את ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המצב כרגע בבית שלי. הראוטר שיש לי של netGear מחברת בזק. במחשב הנייח שלי בעקבות סופק ברקים נשרף לי כרטיס הרשת. אני יודע זאת כיוון שגם טלוויזיה נשרפה לי ומודם של האינטרנט ולכן החלפנו אותו מהחברה. כרגע במחשב הנייח צריך להחליף כרטיס רשת. מספר שאלות הן: 1. האם להחליף כרטיס רשת בחיבור חוטי ולהזמין טכנאי שיסדר חיבור נוסף בממ"ד? 2. האם לקנות אולי כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח כך שאולי להתחבר אליו בעזרת הwifi 3. האם לקנות מגביר תקשורת אלחוטית, לאחר בדיקה מצאתי מספר מכשירים שעל ידי חיבור חשמל באזור הסלון שלי אני אוכל להביא לשם תקשורת אלחוטית. 4. מארבעת הנקודות למעלה מה הכי עדיף לי לעשות, ואם כבר להשקיע אז מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני אני יכול לשתף תיקייה ברשת רק עם לקוח אחד עם USER אחד ברשת ( כלומר מחשב שברשת מרוחק, לא LOCALY) בWINDOWS 7 כשאני עושה רשת אני יכול לראות את המחשב האחר ברשת לצורך העניין מחשב 1: אך כשאני עושה שיתוף מתקדם לתיקייה ואז הרשאות primmisions ולנסות להוסיף את השם מחשב הוא לא נמצא? אפשר להוסיף רק USER לוקלי עזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבקש המלצה לראוטר טוב שיתן לי קליטת WIFI טובה ויציבה. (חשוב) ראוטר ימוקם במחשב מרכזי בחדר ממד, ומחשב מרוחק בסלון עם קליטת WIFI במרחק 15 מטר ממנו באמצעות כרטיס WIFI USB של EDIMAX 300MB EW7718UN. כמובן גם תמיכה בסמרטפון ובטבלט אני מחפש ראוטר עד 500 ש"ח עם ראייה לעתיד. אני ממש מבולבל מכל הדגמים בארץ קים הדגם TP-INK TL-WDR4300 אך האם כדאי לרכוש מחול את אח הדגמים הנ"ל TL-WDR7500 או ARCHER C7 AC7500? תודה רבה לכל העוזרים נתנאל
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות בנוגע לראוטר של בזק DSL-2760U-BN 1, ברצוני לשלוח לו פינגים - היכן אני מגדיר שיוכל לקבל ולענות. (כרגע לא עונה בפניה ממחשב מרוחק לכתובת החיצונית) 2. האם ניתן להגדיר בו שליטה מרחוק. כלומר לפנות אליו בפורט 80 או פורט אחר מכל מחשב. אם כן, היכן מגדירים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
במשך 3 ימים אחרונים אני חווה המון ניתוקים. המודם יוצא מסנכרון ולא מסתנכרן במשך שעות. הוט טוענת שמדובר על תקלה אזורית. האם ייתכן שיש תקלה אזורית שלא מצליחים לתקן אותה במשך כמה ימים? האם עוד מישהו נתקל בתקלה דומה לאחרונה באזור המרכז? יש לי 100 מגה, אך ברגעים שיש אינטרנט המהירות בקושי 3.5 מגה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-