עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון והיא בעיה של קפיצת פינג הדבר קורה אך ורק במחשב הנייח שלי שמחובר בצורה קווית לראוטר של HOTBOX במחשב נייד נוסף שמחובר לרשת בצורה אלחוטית אין את הבעיה אני לא מצליח למצוא מאיפה נובעת הבעיה זה בערך נראה ככה: כל X זמן הפינג פשוט עף שללתי בעיה בספק/תשתית בגלל המחשב נייד ששם הבעיה לא קיימת אשמח לקבל הצעות לעזרה או כלים לניטור הרשת ולמציאת האשמים תודה על העזרה רז

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Lirux,

שלום, התקינו לי תשתית אינטרנט 15MB בדירה ואלו נתוני הקו מהמודם. אני לא יודע אם הוא מציג מידע תקין או לא אבל ה-SNR ממש נמוך. יש משהו שאפשר לעשות או שחייבים להזמין טכנאי?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

שלום, ברצוני לרכוש ראוטר סלולרי. אין יותר מדי דרישות. מן הסתם דור שלישי מינימום (דור רביעי בונוס אבל לא קריטי) מבחינת תדרים תמיכה בתדרים בארץ (מן הסתם כמה שיותר תדרים כמובן שיותר טוב) ותמיכה בתדרים בארה"ב (אותו כנ"ל) המטרה של הראוטר היא כרגע נסיעה ארוכה לארה"ב אבל בסופו של דבר אז עיקר הדגש שם. אין לי בעיה לחפש דגמים באינטרנט פשוט אם יש כאן אנשים שכבר רכשו דגמים כאלו באינטרנט ויודעים על דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אינטרנט של HOT עם 012 איטי על הPC הישן שלי אבל לא על הMAC. זה קורה שאני לוחץ על אתר או מנסה לגלוש באתר והגלישה "נתקעת" באמצע. כאילו לוקח לו מלא זמן להוריד משהוא, או אוליי להעלות מידע, לא יודע. זה כנראה לא קורה במאק שמחובר לאותו האינטרנט דרך ראוטר(שניהם עם קבל). אני יודע שאוליי אם אין מספיק מקום על ההרד דיסק זה יכול להאיט את האינטרנט אבל נראה שיש לי מספיק מקום. יש לכם מושג מה גורם לאיטיות בPC?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Win7 64BIT - דרייבר רשת - אין אינטרנט אחרי פרמוט והתקנת וינדוס 7 אני צריך דרייבר רשת, תביאו לי משהו שיסדר לי את האינטרנט.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by xtract1,

מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לעומת הכרזות פומביות על שדרוגים והטבות, הרעת תנאים תמיד מתרחשת מתחת לרדאר. כמי שקורא את האותיות הקטנות בתנאי החבילות של בזק, גיליתי כי מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M ירדה לפתע מ-50M ל-40M. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על כך במפורט ולהשוות את התנאים שהוצעו עד לפני חודשיים, לתנאים המוצעים כיום. גם תגובת בזק מצורפת לעיונכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=5370

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by eliyahut,
    • 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. היי, הראוטר בהוטבוקס של הוט מתחיל לעשות לי פשלות ואני רוצה כרגע להחליף אותו במשהו יותר טוב. אני אהפוך את ההוטבוקס שיהיה מודם בלבד ואחבר לו רואטר חדש. כרגע הדירה שלי היא יחסית קטנה 55-60 מטר, אולי אעבור בעתיד לדירה של 70-80 מטר. אני מחפש ראוטר טוב עבור סטרימינג של סרטי 1080P ומעוניין שלא יהיו עצירות או תקיעות או ניתוקים. בנוסף אני גם מוריד הרבה דברים על מהירות מקסימלית ולכן אני מעוניין בראוטר (אשמח גם להמלצות על כרטיסי רשת טובים ומומלצים) שכשאני מוריד משהו מהאינטרנט המהירות הורדה לא תעלה ותרד כל הזמן ושלא יהיו לי ניתוקים במהלכה. הטלויזיה חכמה ולכן היא מחוברת בכבל רשת לראוטר, המחשב מחובר אלחוטית לרשת בבית. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואני אמסור. תודה מראש, סער

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. דקה לפני שהוא עוזב את משרד התקשורת, חותם גלעד ארדן על צו המחייב את חברת הוט לחבר 61 ישובים שכיום אינם מכוסים על ידה. מדובר בישובים קטנים, בתחומי הקו הירוק, שהוט החליטה, מסיבות כלכליות, שלא להגיע אליהם. העמידה בצו הפריסה האוניברסלית עומד לעלות לחברת הוט מיליונים רבים וסביר שהחברה תתנגד לכך באופן נמרץ. הידיעה לעיתונות -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3950.pdf רשימת 61 הישובים הכלולים בצו נמצאת כאן -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/3949.pdf

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by leonchik1976,

אני רוצה להביא לארץ מארה"ב את Airport Extreme (עם תקן שידור ac), האם אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת התקן ישראלי ובמכס לא יעבירו אותו או שלא אמורה להיות שום בעיה? מישהו הביא את זה לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום. קראתי את הפסקה הרלוונטית למה שאני צריך במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הפסקה היא הפסקה האחרונה. איך אני יודע מה תחום הכתובות של הDHCP של הנתב הראשי (TP LINK WR841N)? הוא תומך בAUTO MDI/X? לא תהיה בעיה להתחבר באופן קווי לראוטר המשני (גם לטורנטים ודברים כאלה)? תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by UnLiMiTeD,

אהלן, קיבלתי לאחרונה את ההוטבוקס, והאינטרנט עובד (שאני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס הכל סבבה והמהירות כמו שצריך) התקשרתי להוט והם הפכו את ההוטבוקס שלי למודם, חיברתי אליו את הראוטר שלי מסוג edimax br-6524 ליציאה מס 1, אין אינטרנט דרך הראוטר, לא קווי ולא אלחוטי. הבנתי שצריך להגדיר את הראוטר כdynamic ip אבל אני מתקשה ולא מצליח, מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס? אני נכנס להגדרות של הנתב -> WAN -> ובוחר בdynamic ip , מאשר את ההגדרות. אני נכנס ל-S ובודק internet connection כתוב לי dynamic ip disconnected מה אני צריך לעשות הלאה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי מצלמות אבטחה שמחוברות ל-DVR שאני רוצה להתחבר אליו מרחוק עכשיו אני צריך לפתוח פורטים אבל גם כשאני פותח (וכן אני בטוח שפתחתי באופן תקין) זה מראה (בבדיקת פורטים באתרים) שהוא סגור ניסיתי גם DMZ בעיקרון כמה שאלות: 1.) האם זה קשור להוט? קראתי בכמה פורומים שהיו בעיות בזה ושזה בעיה בגרסא של הראוטר 2.) האם יכול להיות שה-DVR תופס IP דינאמי וזה מה שגורם לבעיה אם כן איך מגדירים IP סטטי כי לא ראיתי אופציה כזו בראוטר תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 17.5k צפיות
  18. Started by Chamuelm,

שלום! לכבוד מעבר דירה החלטנו לרשת את הבית. אשמח לעזרה קלה בתכנון. הרעיון הוא שהמודם יתחבר לראוטר שברשותי (TP-Link TL-WR1043N), משם לסוויטצ' וממנו ל-6 נקודות: 5 נקודות בחדרים ועוד נקודה לארון תקשורת בקומה למטה. משם עוד כבל לסלון ולחבר לשם עוד AP ע"מ שתהיה למטה רשת אלחוטית טובה (ובהמשך אולי סטרימר). נשמע הגיוני? אני שואל בעיקר על הAP בסלון. ככה זה עובד? הAP מקבל רשת קווית ומוציא אותה אלחוטית? איזה כבל לקנות? חשבתי על CAT6 FTP קשיח (קשיח כי אני רוצה לחבר אותו לשקעים בקיר ומכל שקע אוציא כבל למחשב). איזה ציוד קצה לקנות? איזה סוויטצ'? איזה AP? מה עוד אני צריך לדעת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Eternal Thought,

לפני כשבוע שידרגתי את האינטרנט אצל בזק+בזק בינלאומי מ-15 מגה ל-40 מגה. הנחתי שהמודם הנוכחי שלי יספיק אבל כנראה שאני צריך משהו שהוא VDSL ולא ADSL (?) ויש לי קצת סלט בראש לגבי מה צריך ומה לא. אז רציתי לשאול האם זה באמת הכרחי? האם צריך מודם (או מודם+ראוטר) כדי לקבל תמיכה במהירות כזו? במידה וכן, איפה משיגים דבר כזה? דבר כזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24871&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה טווח המחירים שצריך לצפות לו? ואם כן, האם כדאי לסמוך על בזק שנקבל מהם משהו זול יותר ואמין יותר? (ואולי יותר שייך לצרכנות מאשר לכאן, אבל לעוד מישהו קרה שהמהירות שלו *ירדה* אחרי שדרוג כזה? קודם היה לי פחות …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by WishMonster1,

אהלן, אני רוצה לחזק את עוצמת ה WDR4300 שלי. (האינטרנט בחדר מרוחק איטי מידי, והסטרימינג עם ה chromecast נתקע שמעלים את הרזולוציה) השאלה שלי היא למה מותר לי לשדרג ומה אנטנות הסטוק שלי? לא הצלחתי למצוא מה עוצמת אנטנות הסטוק ועד כמה מותר לי לשדרג הכי קרוב שמצאתי זה כאן: http://www.tp-link.us/resources/document/TL-WDR4300_V1_User_Guide_19100.pdf וגם משם לא הצלחתי לשלוף את המידע על אנטנות הסטוק, מה שכאן ראיתי זה המשפט הזה: מישהו יכול להסביר לי האזהרה אומרת? - בעצם מה ההגבלות שלי בקניית אנטנה? וקישור לאטנה ממוכר אמין יכול להיות מאוד יעיל

21. יש לכם המלצות כלשהן בשבילי? אני נמצא בבזק ובזק בינלאומי, מהירות גלישה 40מגה התכנון הוא לשים את הריפיטר בקומה השנייה שיחובר בצורה אלחוטית לראוטר וישדר שם גם WiFi חשוב גם שיהיה אפשר לחבר שם כבל LAN אני מעוניין לחבר בצורה קווית את הריפיטר למחשב בקומה השנייה, המרחק בינהם יצריך כבל CAT6 באורך 10מטר

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by amnon27,

ערב טוב לכולם, שאלה פשוטה. כחודש לאחר הצטרפותי ל014 (שבה הכל היה מצויין) יש לי חשד שנפלתי קורבן לתעדוף ע"י הספקית על גבי פורטים של חלק מהאפליקציות שאני משתמש דרכן לחו"ל. אני כרגע על 30 מגה עם הוט ללא חייגן. ביקשתי להצטרף לחבילת גיימר כדי לראות אם זה פותר את הבעיה שלי נקודתית, כמו שאני רואה אני יכול לחייג לשרת L2TP דרך הנתב הפרטי שלי מטווח הכתובות של הענן של 014 MPLS ולקבל כתובת "ללא חייגן) שזה 84.110 משהו משהו. הבעיה שלי, שזה לא עזר במאומה. לכן השאלה שלי היא, אם אני נמצא בחיבור ללא חייגן ומתחבר דרך VPN לשרת L2TP של 014 האם היוזר שלי עדיין "מתועדף" ? האם אני חייב לעבור לחיבור עם חייגן ולא לעבור דרך פול הכתובות של 84.109 ? התשובות שקיבלתי מנציגי התמיכה של בזק בינלאומי לצערי…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by redastral,

היי, אני חדש פה, בכל מקרה אני פונה אליכם חברים בקשר לחיבור VPN שאני מנסה לבנות לשרת הבייתי שלי. רציתי לשאול האם אני חייב שיהיה לי VPN router או שאני יכול לבנות חיבור ללא נתב מהסוג הזה. ברמת העיקרון החיבור כבר קיים ואפילו ניסיתי להתחבר מקומית דרך אותה הרשת (הרשת הבייתית) והוא הצליח. כאשר אני מנסה להתחבר דרך רשת אחרת למשל דרך האייפון הוא לא מציג לי שגיאות שונות ולא מתחבר. אוליי תוכלו לייעץ לי מה אני לא עושה נכון כי קראתי כבר כ"כ הרבה מדריכים ועשיתי את החיבור הזה לפיהם ושום דבר לא מצליח לי. הראוטר הבייתי שלי הוא מסוג: Edimax 6200n 3.5G אם זה עוזר לכם. אשמח לתשובה, תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 11.9k צפיות
  24. אהלן יש חיה כזאת? חיבור VPN לאירופה בעדיפות לגרמניה בחינם? כיום אני משתמש בHOTSPOT SHIELD אבל זה רק 7 ימים וזה גם לא הכי להיט. תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים