רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם גם לכם יש בשבועות האחרונים איטיות מוגזמת במשחקי במחשב (ברמה שאי אפשר כמעט לשחק / הביצועים יורדים משמעותית). אם כן, מתי התופעה התחילה והאם היא נמכשת עד עצם היום הזה... (אולי הבעיה היא בשעות מסוימות, לא יוצא לי לשחק כל הזמן).
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להיעזר בידע שלכם בפתרון הבעיה של הראוטר שלי. ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL (שנת 2009). תשתית האינטרנט היא כבלים (הוט) וספק התקשורת הוא נטויז'ן. מהירות האינטרנט הינה 30 מגה (mbps). הרשת משרתת מחשב נייח אחד (מחובר דרך כבר לראוטר), שתי מחשבים ניידים, שתי טאבלים ושתי סמארטפונים. עד לפי שבוע, לא חוויתי שום בעיה עם הרטואר והוא שירת אותי נאמנה. לפי שבוע, התחלתי להרגיש האטה חריפה במהירות האינטרנט באחד ממחשבי הקצה המחוברים לרשת. לאחר בדיקה של שאר התקני הקצה אכן ניכר כי בכולם ישנה האטה חריפה של המהירות. מותר לציין כי המחשב הנייח לא סובל מהאטת מהירות כלל וכלל. לאחר פנייה לספק האינטרנט, החולפו ההגדרות בראוטר על מנת שיעבוד ללא חייגן. פעולה זאת לא סייעה לפתרון הבעיה. בד…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
על פי כתב התקשורת של גלובס, לקוחות Unlimited נוטשים את השירות לאחר תום תקופת הניסיון. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000988314 הכוונה המקורית של המיזם היתה לתת ל-5,000 הלקוחות הראשונים נתבי סיסקו חינם אין כסף. אם כוונה זו היתה מתממשת, אני מאמין שאחוז הנטישה היה קטן הרבה יותר. לקוחות האינטרנט בישראל התרגלו שבזק והוט מספקות מודמים/נתבים משולבים בחינם או בעלות נמוכה והעובדה ש-Unlimited לא נוקטת צעד דומה עומדת בעוכריה. מרבית הצרכנים לא יודעים מה זה ראוטר ובטח מתקשים בהתקנה ובהגדרה שלו. אם Unlimited לא תתעשת, הנושא הזה יהפוך לבעיה אמיתית.
-
- 38 תגובות
- 9.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, במחשב הנייח (מחובר בכבל רשת) אני מקבל לאחרונה מהירות גלישה איטית מאוד, של 12 מגה (מתוך 40 שזו החבילה שלי הן בספק והן בתשתית). בנייד (אלחוטי), מהירות הגלישה עומדת על 25 מגה וכאשר אני מחבר את הכבל רשת של הנייח לנייד, המהירות גלישה עומדת על 40 מגה. כלומר, מפה ניתן להסיק שהמחשב הנייח שלי הוא הבעיה ולא הגלישה. דיברתי עם בזק וגם 012 (הראוטר של בזק מוגדר כמודם ומתחבר לנתב שיחות של 012, הנתב שיחות מתחבר למחשב), ואצלהם הכל בסדר - ולראיה העובדה שכאשר מתחברים ישירות לנייד - אני באמת מקבל את רוחב הפס שלי. מה יכול להיות הגורם במחשב הנייח שמאט לי כך את מהירות הגלישה? חייב לציין שלא התקנתי שום דבר רציני בימים האחרונים, ועד עכשיו הכל עבד פיקס. המון תודה על עזרתכם. אמיל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוסף לכרום שאני יוכל להיכנס איתו לאתרים בחו״ל והדפדפן לא יחסום לי את הוידאו שיש בהם תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה שתהיה לי בקרה מלאה על 5 עובדים ב-5 מחשבים חדשים, אני צריך בקרה וחסימה של אתרים, חסימת כניסת USB והתראה במידה והוכנס כונן נייד, וכן כל שאר מיני בקרה ופיקוח שקיימים. בכל ה-5 מחשבים מותקנת ווינדוס, 7 או 8, עדיין לא בטוח מה אני רוצה להתקין שם, אם תוכלו להמליץ לי אשמח לשמוע. הבנתי שאפשר להשתמש בwindows server, וכן גם תוכנות פיקוח אחרות שנמצאות בשוק, הזמן שלי קצת צפוף, לכן אני מחפש את הדרך הכי נוחה ופשוטה שכרגע אוכל באמת ליישם את המערך הזה. במקום קיימת תשתית של בזק עם בזק בינלאומי כספק - 40 מגה. תודה רבה על העזרה, איתי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר 6740U H1 של בזק, שהתעקשתי להחליף לאחר ניסיון רע עם דגמי הG למיניהם. חבר שלי הודיע לי שלפני חודשיים עדכנו לו את הגרסא הכי חדשה אוטומטי. בדקתי אצלי ואני עדיין עם גרסא מ2013. BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013כ בדקתי באתר של בזק, והגרסה שיש לי היא הכי חדשה שיש להם. יש אפשרות לעדכן חוץ מלהתקשר אליהם?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל ששרפה לי את ה-TL-WR941ND. בעיקרון ה-941 עשה את העבודה, אבל התקשה בפעולות שמעמיסות עליו הרבה. אני מחפש ראוטר עם טווח גדול (שיעבוד בצורה תקינה גם עם טווח של 10-13 מטר), LAN של 1Gb, שלא לגמגם עם הרבה טורנטים, גיימינג וסטרימינג. באלחוטי נכון להיום מתחברים אליו 8-10 מכשירים, חוטי מחוברים שני מחשבים, הראוטר עצמו מחובר להוטבוקס. יש לי רק מכשיר אחד בבית שעובד עם 5GHz (ה-LG G3), אבל בעתיד כנראה עוד יעבדו בתדר הזה. אני מתלבט בין שני ראוטרים, אבל אני פתוח להצעות - TL-WR1043ND v2 (עובד ב-2.4GHz) או TL-WDR4300 (ראוטר Dual Band, אבל הבנתי שהקושחה הישראלית לא משהו). אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עם או בלי קשר לשדרוג חבילות התשתית לכלל המנויים שלה, מבצעת בזק שינוי שקט במהירות הגלישה המינימלית אותי היא מתחייבת לאפשר בהתבסס על תשתית של 100 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%96%d7%a7-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%98%d7%97%d7%aa/
-
- 57 תגובות
- 12.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז קניתי מחשב נייד חדש אבל יש לי בעיה רצינית עם האינטרנט האלחוטי. כשאני מתחבר לראוטר עם כבל אני מקבל את המהירות המקסימלית (15Mb) אבל אם אני מתחבר בצורה אלחוטית אני מקבל עד 2Mb מהירות. הלכתי לחנות לבדוק את זה, המוכר ניסה לחבר אותו לרשת ואצלו המחשב עבד טוב. יש לי בבית 4 מחשבים ו4 סמארטפונים, אצל כולם עובד טוב ורק בנייד גרוע. יש מחשב נייח ליד הנייד, הרצתי SPEEDTEST על שניהם אחד אחרי השני, הנייח קיבל 15 והנייד 0.5 הדגם שם הנייד הוא LENOVO B5400 הדגם של הראוטר הוא EDIMAX AR-7266WNA למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הצטרפתי לבזק לבאנדל 15 מגה ב100 שקל ועד לא מזמן האינטרנט עבד מעולה.. מאז שהתחילו הגשמים כל פעם שמתחיל גשם אז האינטרנט מפסיק לעבוד ונדלקת מנורה אדומה בראוטר(המנורה של הINT) והיא חוזרת להיות ירוקה כמה דקות אחרי שמסתיים הגשם. התקשרתי לבזק ואמרו לי להחליף נתב שהוא כנראה תקול למרות שהביאו לי אחד חדש מהקופסא של netgear dgn2200v2.. זרמתי איתם והחליפו לי לנתב d link 2760u e1.. הבעיה לא נפתרה ועדיין שירד גשם שוב פעם האינטרנט לא עבד.. התקשרתי שוב והם שלחו טכנאי והוא עלה לגג ובדק את החיבורים בבית ואמר שהכל תקין ורק בחוץ בארון תקשורת הוא רואה רטיבות והחליף שמה כבלים.. הבעיה עדיין לא נפתרה והגיע עוד טכנאי שגם בדק הכל ואמר שתקין למרות שכלום לא תקין מבחינתי... עכשיו התקשרתי שוב ו…
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
עד מישהו הרגיש ירידה משמעותית במהירות האינטרנט של 014? התקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה אצליהם. מישהו יודע מה הייתה בעיה ואם היא תוקנה? זה הורס לי משחקי ranked בlol.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קראתי מאמר שמסביר קצת על פרוטוקול הזמן באינטרנט NTP (מתוך סקרנות וידע אישי, לא משהו מיוחד). מה שקצת לא הבנתי זה הקטע של ה 32/64 ביט של הפרוטוקול. בעקרון הפרוטוקול עכשיו הוא 64 ביט שמחולקים ל32 ביט עבור השניות ועוד 32 ביט עבור חלקי השניה. 2 בחזקת 32 שניות בחישוב מהיר יוצא 136 שנים. בגלל שהפרוטוקול הזה מתחיל מ1/1/1900 זה אומר שב 2036 יגמר הטווח של השניות (ובעצם של כל הזמן שהפרוטוקול הזה יכול להציג). השאלה היא מה בדיוק הולך לקרות? הבנתי שכבר יש דיבורים של NTP בגרסאת 128 ביט (64 ביט עבור שניות ו64 ביט עבור חלקי השניות). למה לא חשבו על זה קודם? מה ההבדל (מבחינת כמות עבודה/מאמץ) בין ישום 2 הפרוטוקולים? למה לא עבדו עם ה128 ביט מלכתחילה?? 2 בחזקת 64 שניות יוצ…
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של בזק בבית שאיתו אני מחובר לאינטרנט. יש לי ראוטר של TP LINK אני רוצה להגדיל את הטווח של האינטרנט האלחוטי בעזרתו מכיוון שבחלקים מסויימים בבית האיכות יורדת. אני מתכוון לחבר לTP LINK כבל ישר מהראוטר של בזק. עכשיו השאלה היא איך אני הופך את הראוטר של TP LINK לBRIDGE. ככה שגם אם האיכות תרד שאחד המכשירים מחובר לראוטר של בזק, מתי שהאיכות תרד הוא יעבור לTP LINK. אני מקודם עשיתי את זה ולא הבנתי איך לאחד אותם לרשת אחד אז פשוט פתחתי עוד רשת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבן שלי מחובר על תשתית בזק ו+ אקספון. חבילת 100MB. נתב DLINK של בזק. לפני מספר שבועות התחילו תופעות של ניתוקים ספורדיים מהאינטרנט. במחשב המחובר קווית זה מתבטא בדפים לא נטענים וחיווי של "אין חיבור אינטרנט" על האייקון של הרשת בסרגל. בטלפונים ובטאבלט אין גישה לאינטרנט למרות שחיווי הWIFI תקין. הדרך היחידה לאושש את החיבור האלחוטי היא כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר הנייד. התמיכה של בזק שלחו אותו להחליף ראוטר אבל זה לא פתר את הבעייה. עשו גם נסיון של הגבלת רוחב הפס ל40MB בתשתית ואצל הספק וזה לא שיפר את המצב. מה צריך לעשות כדי לאבחן את סיבת הניתוקים? איך יודעים אם זה ברמת התשתית או ברמת הספק?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני מספר חודשים שאלתי על חיבור ראוטר נוסף למודם באמצעות כבל. הפנו אותי למדריך המצויין הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בעקבות הקליטה הגרועה במודם המשולב ראוטר של הוט החלטתי לבצע את המדריך וליצור נקודת גישה נוספת. אכן עקבתי אחרי המדריך. חיברתי את הראוטר החדש של Edimax למודם של הוט (הגרוע מאוד יש לציין!) והגדרתי לו אייפי חדש 192.168.1.99. ביטלתי את הDHCP ואת ההגדרות אבטחה שלו. לבסוף אכן קיבלתי חיבור למחשב דרך כבל שמחובר. כאשר הגעתי לחלק שבו אני מחפש רשת אלחוטית קיבלתי 2 רשתות נפרדות. אחת עם ההצפנה (של המודם המקורי) ואחת בלי (של הראוטר החדש). http://srv2.jpg.co.il/9/52e54ea2b8903.jpg השאלה שלי היא - האם עשיתי משהו לא נכו…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את הראוטר TL-WR841N ונראה שמכשירים מסויימים פשוט לא מצליחים להתחבר אליו. המחשב הנייד והמחשב הנייח מתחברים ללא בעיה, אבל ברגע שאני מנסה להתחבר עם הטלוויזיה החכמה או ה-Chromecast הם פשוט לא מצליחים. לרשתות אחרות הם מצליחים ללא בעיה. לא הייתה הגדרה בראוטר שלא ניסיתי לשנות, עם אבטחה, בלי אבטחה, עם UPNP ובלעדיו, AP ISOLATION, DHCP וכל ההגדרות כמעט שקיימות, עברתי על כולן, עברתי על מדריכי קנפוג באינטרנט למצב שהראוטר הוא AP וללא הצלחה, פשוט לא מצילחים להתחבר אליו... אפילו התקנתי OPEN-WRT, קנפגתי אותו בהגדרות מומלצות של AP (מצאתי קנפוג מומלץ באינטרנט) הבנתי את ההערות שרשומות, ועדיין לא עובד. ה-Chromecast לפעמים לא מתחבר בכלל ולפעמים פשוט רושם שהוא מחובר לרשת אבל …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עכשיו שמחלקים לכולם 100 ו 200 מגה ביט ובקרוב UNLIMITED עם עד 1 גיגה (וזה בלי לספור סלולארים עם דור שלישי ורביעי שכל היום ביוטיוב), רציתי לדעת מה הקיבולת המקסימלית כיום (יש משהו אחר חוץ מ MED1 ובבנ"ל) שיש כלפי שאר העולם ? ואיפה יש נתונים כמו ש IDC מפרסמת על כמה סמארטפונים לגבי כמה גולשים בארץ יש ובאיזה מהירויות ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... עידכנתי לאחרונה את הראוטר לגירסה של RU_2.08 מהאתר פה: http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U_ ... e/RU_2.08/ היה לי לפני זה גירסא של 1.6 ועכשיו יש לי כמה בעיות: 1. כשאני נכנס לראוטר בכתובת 10.0.0.138 זה נכנס לי פעם אחת בלבד ולאחר מכן כשאני יוצא מיזה או סוגר את החלון (אפילו באמצע) זה פשוט לא מגיב יותר, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל אך אי אפשר להתחבר לראוטר יותר - זה מסתדר רק אם עושים ריסט, פעם זה לא היה קורה לי, זה היה מתחבר תמיד ללא שום בעיה. 2. הקליטה של הראוטר לא כמו שהייתה פעם, אני לא יודע להסביר את זה פשוט הקליטה חלשה יותר יש דרך מסויימת לשנמך או להחזיר את הגירסא הקודמת או לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי רוואטר של בזק D-Link DSL - 6740U V.H1 היום קמתי בבוקר והתברר שיש בעיה עם המודם, נורית ה-DSL לא מקבלת סיגנל וכנראה המודם לא תקין. למזלי יש לי רווטר ישן שכרגע חובר ועובד תקין. משיחה עם בזק מכיוון שעברה שנה ופחות חודש לא מוכנים להחליף !!! מבקש את עזרכתם בהמלצה על רוואטר טוב מומלץ ואמין עבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט לחבילה של 30 מגה-ביט ואני מקבל דרך הנתב שלי, שתומך תמיכה מלאה ב-802.11g (וחלקית ב-802.11n) רק 10 מגה-ביט. כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד הוא 802.11g, כך שאני לא מצפה למהירות של 802.11n, אבל למרות מה שקראת ש-802.11g אמור לספק בפועל כ-20 מגה-ביט (שזה חצי מהתעבורה התיאורטית של 54 מגה-ביט על פי מאפייני התקן), הרי שאני מקבל חצי מכך - כלומר רבע מההתעבורה התיאורטית. התוצאות נשארות זהות גם כשאני נמצא בסמוך לנתב. בעת חיבור המודם למחשב בחיבור חוטי אני מקבל 30 מגה-ביט. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-