עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by NetSpider,

למה הפכת אותו ל PRO בכלל ? יש לך רשת של יותר משני מחשבים בבית ? או שסתם רצית להפוך אותו לPRO ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Torian,

רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by N N C,

תסבירו לי איך קרא לי הדבר הבא אני נכנס לקאזה להוריד קליפ ופתאום אני רואה שמישהו מוריד ממני במהירות של 300 קילו בייט אני יודע שזה בלתי אפשרי אבל אני לא עיוור והמהירות הייתה יציבה דקה וחצי ואז הקאזה קרס מישהו מוכן להסביר לי איך זה קרה לעזאזאל לא רק שזה דיי מעבר למהירות שליחה מקסימלית בחיבור שלי 0.5 קילו ביט אלא שזה פי חמש ממהירות הורדה שלי מישהו מוכן לתת הסבר לתופעה ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אוקי אחרי כמה בדיקות יסודיות עליתי על "תגלית" וקודם סיפור קצר: לפני 8 חודשים בערך אני וחברי התלנו לשחק SOF 2 MP בצורה קבוע יחסית, כל כמה ימים, ושמתי לב לתופעה, כאשר "קידומת" הIP שלי היא "80.230" אני יכול לארח בקושי שחקן אחד. לעומת זאת כאשר אני עברתי לקידומת "213.8" הצלחתי לארח 5 ואפילו 6 שחקנים!... ככה כל פעם שרציתי לארח שרת ניתקתי וחיברתי את המודם כמה פעמים עד שקיבלתי קידומת "טובה". במשך תקופה של כמה חודשים לא קיבלתי כתובת של 80.230 והייתי בטוח שהם לא משתמשים בקידומת הזאת יותר. בזמן האחרון קיבלתי פינגים ממש גבוהים לחו"ל (1000 ליהאו!), ולא הצלחתי לשחק, לעומת זאת בארץ הפינגים היו הרבה יותר ממצוינים (10 לHW). ניסיתי לפתור את הבעיה ולא הצלחתי וגם התמיכה של אינטרנט זהב לא הצ…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לכולם לפני כ-3 ימים עברתי בהוט לחבילת מהירות 100 מגה עם מודם ההוטבוקס Sagemcom f@ast 1384, מחבילת 30 מגה שהייתה ברשותי ב3 שנים האחרונות ומודם מוטורולה מדגם SB5100 שהיה ברשותי משנת 2005, כאשר מאז 2007 אני לא עובד יותר עם ראוטר אלא רק עם מודם ובחיבור חוטי בלבד שמתחבר למפצל[HUB/SWITCH] מדגם EDIMAX ES-3305P המתחבר ל-2 מחשבים נייחים, ועם חייגנים ישנים של 012 ואייפים דינמיים אצל הספק. כאשר נכנסתי להגדרות ההוטבוקס והגדרתי אותו רק במצב מודם[מצב גשר] , אין לי אפשרות לקבל 2 כתובות IP תקינות ב-2 המחשבים ולהתחבר בשניהם במקביל, אלא רק באחד מהם.[ זה שמתחבר ראשון לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המודם כאשר במחשב השני אני לא מקבל IP ומופיע הודעת השגיאה עם סימן הקריאה השחור בתוך המשול…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Eviljelly,

שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.

8. או שאין בעיה ידועה וזה מתנהג כמו כל מכשיר חשמלי. כמו כן, ראיתי לאחרונה שהיה דיון על שגיאות ב DOCSIS ורציתי לדעת האם גם בטכנולוגיה של ADSL זה כזה משמעותי, הנה הנתונים שאני מקבל מהמודם. [TABLE=width: 99%] [TR] [TD=align: center]ADSL Link[/TD] [TD=align: center]Downstream[/TD] [TD=align: center]Upstream[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Connection Speed[/TD] [TD=align: center]18943 kbps[/TD] [TD=align: center]925 kbps[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Line Attenuation[/TD] [TD=align: center]8.5 db[/TD] [TD=align: center]5.9 db[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Noise Margin[/TD] [TD=align: center]9.4 db[/TD] [TD=align: center]14.6 db[/TD] [/TR] [/TABLE] אני שואל בעיקר כי נראה…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Posford,

איזו הצפנה כדאי לבחור WPA pre-shared key או WPA RADIUS? בתוך האפשרויות האלו מה יותר מומלץ: WPA(KTIP)/WPA2(AES)/WPA2 Mixed? ובאפשרות של Key Format מה יותר מומלץ Passphrase\Hex (64 characters? אשמח אם תוכלו להסביר קצת על כל סוג הצפנה, וכמה תווים מומלץ לשים ברשת האלחוטי. האם מבחינת אבטחה כדאי להגדיר את הרשת במצב HIDE? האם צריך להגדיר Firewall? ואיפה להיכנס שם Access Control\DoS? מהי האפשרות WPS? איפה עושים הפניית פורטים: ב- NAT או ב- Port Forwarding? אגב איזה קושחה הכי מומלצת לנתב, כרגע יש 1.58, יש מתקדם יותר? כדאי לעדכן? תודה רבה על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by zy2000,

שלום יש לי לקוח בעל מחשב שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט (מודם כבלים מוטורלה) ללא ראוטר. מהירות הגלישה שלו (הורדה ) כפי שבדקתי ב speedtest.net היא בדיוק 1.5 כמו שהוא רכש מהספק (בזק בינלאומי). העניין הוא כזה. אתרי האינטרנט נפתחים די לאט וחשדתי שמדובר בוירוסים ,בסריקה התגלה ונוקה רק וירוס אחד ועדיין האתרים נפתחים לאט. שלב ב לקחתי את המחשב הזה למעבדה עם תשתית איטרנט כבלים אותו מודם מטורולה אבל עם נתב ומהירות החבילה היא 2.5 והכל עובד מהר וטוב. ז"א שאין בעיה במחשב וברור שיש בבית שלו בעיה כלשהי שקשה לזהות ,היו טכנאים של הוט אצלו וטענו שהבעיה במחשב . מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי פינגים לוואלה לא היו בעיות מיוחדות או delays רציניים.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. היי,לאחרונה אני שם לב שנורית ה-WLAN מהבהבת בלי סיבה. החלפתי סיסמא,אני משתמש ב-WPA2-PSK ,הנורית הפסיקה להבהב לכמה זמן(בערך חצי שעה) ואז חזרה להבהב. אני משתמש בראוטר Siemens SL2-141 בדקתי ב-DHCP Table והוא מראה רק אותי מחובר אותו הדבר ב-Wireless Clients Table אני אני מוודא את הדבר??? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by generalA,

יש לי בבית ראוטר אשר מספק אינטרנט ל-4 מתוך 4 היציאות שלו. אחת מן היציאות נמצאת בחדרי אשר די מרוחק מן הראוטר. רציתי לדעת האם ניתן לקחת את אותו הכבל ולחברו כ- Input לראוטר נוסף ואז ליצור מהראוטר הנוסף עוד מס' מסויים של יציאות? המטרה היא בעצם לאפשר שידור אלחוטי בשביל מחשב נייד הנמצא בחדר ומחשב נייח (לנייח חיבור קווי). שוב בפשטות: חיבור ראוטר רגיל ל- 4 מחשבים וכאשר אני לוקח אחד הכבלים (יציאה) ומחבר ככניסה לראוטר אחר למטרת יציאות נוספות. תודה אנשים !!!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by andav,

הנה ציטוט מאשכול אחר שמצאתי בחיפוש כאן והוא נותן קצת רקע ועכשיו אני :-) פתחתי לי dyndns והוספתי שם בחשבון שלי hostname, כלומר משהו בצורה הזו: name.dyndns.org אצל חבר שמתי את ה- updater שלהם, זו מן תוכנה קטנה שעובדת כל הזמן ובודקת אם ה- IP על המחשב משתנה ואם כן, זה נשלח לחשבון ה- dyndns שלי. כמובן שהכנסתי בתוכנת ה- updater אצל החבר, את שם המשתמש והסיסמה שלי, של חשבון ה- dyndns שלי. ועכשיו לשאלות :-): 1. נניח שאני רוצה לדעת מה ה- IP של חברי, אם הוא התחלף, איפה אני יכול לראות את זה בחשבון ה- dyndns שלי? 2. אני משתמש ב- ultravnc כדי להשתלט על המחשב של חברי ואני עושה את זה עם כתובת IP רגילה + פורט, אשר מחוברים בנקודותיים. כלומר, נניח שכתובת ה- IP של חברי היא 8.67.2.123 והפ…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by gimdy,

קניתי משחב חדש עם כרטיס רשת אחלוטי של אדימקס. אני נכנס לאשף הגדרת רשת ושאני מגיע לחלון בוא ני צריך לבחור אחד מהחיבורים הוא אומר לי : "חלק מרכיבי חומרת הרשת מנותקים .. עלייך לחבר את כל הרכיבים או לבחורבאפשרות התעלם .. " מה לעשות ? אילו הגדרות צריכות להיות במחשב הראשי עם הראוטר ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. חיברתי ראוטר אלחוטי TP Linnk TLWR 841 כנקודת גישה אלחוטית. המחשב השולחני חובר לאחת מכניסות ה LAN ועובד בסדר. המחשב הנייד פועל ברשת האלחוטית ויש לי בעייה עם כל הברוזרים: LE, firefox, chrome מצליח להכנס לכל האתרים למעט לאתר של GOOGLE לחיפוש מקבל באקספלורר הודעה: The security certificate presented by the website not secure משהו משתבש בסרטיפיקט שחוזר. הנייד עבד קודם עם נקודת גישה ייעודית (לא ראוטר) ולא היו שום בעיות. מה בהגדרות של הראוטר לא נכון?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. יש לי בעיה לקבל מיילים דרך תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס 6 הספק שלי הוא בזק בילאומי ודיברתי איתם ובדקנו את כל ההגדרות והכל מוגדר בסדר אז מה הבעיה בכל זאת? אין לי שום אנטי ספאם או משהו כזה

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. קורה אצלי משו מוזר אני בודק מהירות הורדה מדי פעם ואני רואה "שבלי שום סיבה" המהירות הורדה צוללת ממהירות של 100 ל50-60 מגה הזמנתי טכנאי של הוט והוא בדק ראה שהכל תקין בתשתית בבית אך בכל זאת המהירות נמוכה, ואז חיבר לפטופ ישן ולהפתעתנו בלפטופ הישן עם מערכת XP הגלישה מגיעה ל100 מגה בלי בעיות התחלתי לחפור מה מגביל לי תהורדה מחקתי אנטי וירוס ביטלתי פיירוואל תוכנות שקשורות לאינטרנט כלום לא עזר בסוף החלטתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס רשת הסרתי והתקנתי את הדרייבר המקורי שקיבלתי עם לוח אם מחדש בדקתי מהירות גלישה ובום ההורדה תקינה על 100 מגה חשבתי שזהו הכל הסתדר אבל מאז כל יום יומיים או כמה ריסטארטים של המחשב שוב המהירות מוגבלת ל50 מגה, מסיר ומתקין תדרייבר של הכרטיס רשת והכל מסתדר .…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מדיה מהמחשב לסטרימר minix h9 ? או ישירות לטלויזיה חכמה של LG ? אני מחפש תוכנה או אפליקציה נוחה . הממשק של הטלויזיה לא נוח . לא תומך בעברית והממשק של המיניקס מחייב דפדוף אינסופי בין הקבצים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. הרצוי: הגדרת מחשבים, סמרטפונים וטלוויזיות בשלש רשתות נפרדות (network isolation) בלי יותר מדי קרינה. פירוט: מחפש שילוב יעיל של מודם/נתב/סוויץ'/access point על מנת לבודד סמרטפונים בעלי אבטחה מפוקפקת וטלוויזיות חכמות בעלות 0 אבטחה. *חשובה בחירת עצמת שידור. *תשתית בזק של 40 מגה, *מעדיף מוצרים הנמכרים בישראל (תאימות ל-VDSL ומשרד התקשורת...) *האם מוצר אחד כדוגמת TP-Link Archer VR400 AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Modem Router יעשה (כיום) את העבודה, היות ויש אפשרות להגדרת יותר מרשת אחת? *או שאבטל את שירות הסייבר של בזק, ולהמשיך להשתמש ב- vtech NB403 שכרגע לא עושה בעיות (אך אינני יודע כמה רשתות ניתן להגדיר בו היות והגישה אליו חס…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by aviad13,

שלום, אני מצטרף לרשת סיב אופטי במהירות 600M. אני אקבל מתאם סיב. אני רק צריך להביא ראוטר משלי. מה שחשוב לי שתהיה לי שליטה ואני אוכל לכבות ולהדליק את הWIFI מתי שאני רוצה. אני רוצה שיהיה מכובה רוב הזמן ואני עדיין אוכל לחבר אינטרנט למחשב / לסטרימר עם כבל רשת אבל שתהיה לי את האפשרות מדי פעם להפעיל WIFI וככה להתחבר לאינטרנט. יש כזאת אפשרות?

21. אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. פותחים שרת על המחשב (SERV U או כל תוכנה דומה) בפורט 444. זהו הפורט שדרכו עובר המידע המאובטח בWEB (המפתח עצמו, SSL עובר דרך פורט 443). בכל מקרה, מסתבר שלפאקטים בפורט הזה יש איזהשהוא תעדוף מכיוון ספקית האינטרנט. בכל מקרה, עושים FXP לאתר הביתי שלכם והמהירות משתפרת משמעותית ביותר (כמובן אם היא הייתה בעייתית לפני כן). הייתי שמח לקבל ממישהו הסבר מפורט לגבי כל הנקודות שלא התעמקתי בהן, כי אני באמת לא מבין איך ההבדל הוא כזה גדול (היה לי הבדל של 400% שיפור).

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם

25. ערב טוב, יש לי מודם D-Link אליו אני רוצה להתחבר באמצעות Wi-Fi מהחשב כף יד שלי HP IPAQ TRAVEL COMPANION. לאחר שאני לוחץ על "add a new moden connection" אני בוחר Hayes Compatible on com1 וזה מבקש ממני משום מה country code וarea code וכן מספר טלפון. חוץ מ972 אין לי מושג מה צריך למלאות פה ולמה, אשמח לקבל הסבר. כמו כן לאחר מכן זה מבקש ממני להקיש Domain. שוב אין לי מושג למה הכוונה. לסיכום אשמח אם תסבירו לי כיצד להתחבר לאינטרנט מהמחשב כף יד הנ"ל עם הWi-Fi. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.