עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Rony55,

שלום לכם שידרגתי לא מזמן את המהירות שלי ל-8MB עם בזק. הם נתנו לי את הנתב של D-Link 2650U. הוא נראה מצויין אבל יש לי בעייה עם הספק שלי של Keyyo ל VOiP ע''מ להתקשר בלתי מוגבל לחו''ל בעיקר בצרפת. כל הזמן הקו שלי נתק. תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. יש לי בעיה לקבל מיילים דרך תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס 6 הספק שלי הוא בזק בילאומי ודיברתי איתם ובדקנו את כל ההגדרות והכל מוגדר בסדר אז מה הבעיה בכל זאת? אין לי שום אנטי ספאם או משהו כזה

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by zy2000,

שלום יש לי לקוח בעל מחשב שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט (מודם כבלים מוטורלה) ללא ראוטר. מהירות הגלישה שלו (הורדה ) כפי שבדקתי ב speedtest.net היא בדיוק 1.5 כמו שהוא רכש מהספק (בזק בינלאומי). העניין הוא כזה. אתרי האינטרנט נפתחים די לאט וחשדתי שמדובר בוירוסים ,בסריקה התגלה ונוקה רק וירוס אחד ועדיין האתרים נפתחים לאט. שלב ב לקחתי את המחשב הזה למעבדה עם תשתית איטרנט כבלים אותו מודם מטורולה אבל עם נתב ומהירות החבילה היא 2.5 והכל עובד מהר וטוב. ז"א שאין בעיה במחשב וברור שיש בבית שלו בעיה כלשהי שקשה לזהות ,היו טכנאים של הוט אצלו וטענו שהבעיה במחשב . מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי פינגים לוואלה לא היו בעיות מיוחדות או delays רציניים.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by steelmanx,

קניתי היום את הנתב הזה ורציתי לדעת איך מומלץ לחבר אותו. כרגע יש לי מודם נתב משולב ASUS AM 604G. האם כדאי לחבר את הנתב החדש לישן וזהו או לסדר שהוא יבצע חיוג בעצמו?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by eliyahut,

מחר בערב מגיע אליי טכנאי להתקין לי תשתית של HOT ל100MB.. בשירות לקוחות של HOT אמרו לי שביום ההתקנה אני אצטרך להיכנס לאתר של HOTNET כדי שיהיה לי ספק שלהם ב20 שקל.. אבל לא הבנתי איך זה מתבצע.. מחר בבוקר אני אתחבר לHOTNET דרך האתר שלהם אבל איך אני אדע להגדיר אותם אחרי שהטכנאי של HOT יתקין לי את התשתית? האם אני אצטרך להגיד לטכנאי שהצטרפתי לHOTNET ושהוא יגדיר לי אותם? או שזה ייתבצע אוטומטית? וגם הטכנאי שיתקין לי מחר את התשתית לא יודע שאני רוצה WIFI והבנתי שHOT לוקחים על זה 10 שקל.. אם אני אגיד לו שיעשה לי WIFI הוא יסכים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Ghtm,

שלום לכולם. אני עובר דירה ואשמח לעזרה בנוגע לצורת הקמת הרשת הביתית בבית החדש. מצורף תרשים לתיאור המצב הקיים לעומת המצב החדש. המצב הקיים: - בחדר א' יושב נתב, מודם Hotbox ומחשב המחובר קווית לנתב (בכבל Ethernet). הנתב תומך בתקן N וכולל ארבעה פורטים עד 100Mb/s. - בחדר ב' יושבים שני מחשבים. חדר א' וחדר ב' חולקים קיר ולכן קדחתי בקיר והעברתי שני כבלי Ethernet מהנתב לשני המחשבים. מאוד לא אסתטי אבל פרקטי. - בבית קיימים עוד מכשירים שמתחברים אלחוטית לנתב. הבית החדש: - בחדר א' יישב הנתב, מודם Hotbox ומחשב שייתחבר קווית לנתב - בחדר ב' יושבים שלושה מחשבים ובעתיד אולי יותר - בבית קיימים עוד מכשירים שיתחברו אלחוטית לרשת אני מנסה לחשוב על פתרון לבית החדש, שיהיה נקי יותר ושלא …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Ewingum,

למי שלא יודע, אז כשאנחנו נותנים למחשב כתובת, כגון www.walla.co.il, הוא שולח בקשה לשרתי הDNS של הISP (אלא אם כן הגדרנו כתובת IP של שרתי DNS אחרים) עם אותה כתובת ואלה מחזירים לו את הכתובת IP של אותה כתובת "מילולית" (domain). עכשיו, אני רציתי לבדוק כמה שרתי DNS, מי מהם הכי מהיר, בעזרת nslookup (תודה פורשה על הרעיון ) וגיליתי כי לפני שהוא בכלל ניגש לDNS של החיבור אינטרנט הוא מנסה קודם כל לגשת לשרת DNS בכתובת 192.168.101.101, אשר לא קיים, מה שגוזל שתי שניות יקרות (זה נשמע מעט אבל per עמוד... בכל מקרה) עד שהוא מכריז על timeout לגבי אותה כתובת ואז ניגש לDNS של הISP. (ד"א, לשם השווה, הTIMEOUT לוקח לי שתי שניות כשהבדיקה עצמה עם הDNS האמיתי לוקחת פחות מ30 מאיות השניה). הרשת הבי…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by dbartov,

לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by galz,

קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by X7-007,

מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. http://www.thecom.co.il/article.php?id=5218 הם הולכים להוציא ממיר שהוא גם מודם וגם מתאם טלפוני - הכל בקופסה אחת. הבעיה: הספקיות לא יוכלו לתת את כל השרותים הנוספים שמתאפשרים רק ע"י חייגן (חבילה למשחקי רשת, סינון אתרים, אנטי וירוס רישתי וחבילות שונות ללקוחות עיסקיים)

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום רב, רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. פותחים שרת על המחשב (SERV U או כל תוכנה דומה) בפורט 444. זהו הפורט שדרכו עובר המידע המאובטח בWEB (המפתח עצמו, SSL עובר דרך פורט 443). בכל מקרה, מסתבר שלפאקטים בפורט הזה יש איזהשהוא תעדוף מכיוון ספקית האינטרנט. בכל מקרה, עושים FXP לאתר הביתי שלכם והמהירות משתפרת משמעותית ביותר (כמובן אם היא הייתה בעייתית לפני כן). הייתי שמח לקבל ממישהו הסבר מפורט לגבי כל הנקודות שלא התעמקתי בהן, כי אני באמת לא מבין איך ההבדל הוא כזה גדול (היה לי הבדל של 400% שיפור).

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Ovid,

יש לי בעיה, שהאינטרנט פשוט מדי פעם מפסיק לעבוד לאיזה דקה שתיים ואז שוב חוזר לעצמו. אין לי שום נורה על הראוטר שפתאום מראה תקלה או כל דבר אחר שיכול להעיד על בעיה - הוא פשוט לא עובד בפרק זמן הזה. וככה זה כל כמה זמן. אני ב012 בספרק+תשתית. יכול להיות בעיה אצלם? רציתי לעבור לטריפל ,אבל שם אמרו שהחבילה היא NAT משהו והיא תגביל אותי בטורנטים וסטרינימנג. לאייפי קבוע הם רוצים תוספת של 30 ש"ח. כבר יוצא לא כ"כ משתלם..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום לכולם , מקווה שאני עושה הכל נכון ופותח אשכול במקום המתאים אני מעונין לרכוש נתב(ראוטר) אלחוטי לרשת בייתית אני כרגע מחובר באמצעות תשתית הוט בקצב30 מגה ללא חייגן עם מודם של הוט אני קונה את הנתב באופן פרטי אני מתכוון לחבר עוד מחשב + 3-4 מכשירי סלולר לרשת המחשב הראשי איפה שיישב הנתב יהיה בקומה השניה של הבית הבית מאוד גדול 5 וחצי חדרים 2 קומות לכן צריך נתב עם קליטה למרחק גדול כמה שיותר שמעתי עד עכשיו על 2 חברות מרכזיות שהם: Tp-Link + Edimax מה אתם ממליצים לקנות ?? ואיפה אפשר למצוא מידע רחב יותר בנושא?? התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"ח תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Torian,

רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by generalA,

יש לי בבית ראוטר אשר מספק אינטרנט ל-4 מתוך 4 היציאות שלו. אחת מן היציאות נמצאת בחדרי אשר די מרוחק מן הראוטר. רציתי לדעת האם ניתן לקחת את אותו הכבל ולחברו כ- Input לראוטר נוסף ואז ליצור מהראוטר הנוסף עוד מס' מסויים של יציאות? המטרה היא בעצם לאפשר שידור אלחוטי בשביל מחשב נייד הנמצא בחדר ומחשב נייח (לנייח חיבור קווי). שוב בפשטות: חיבור ראוטר רגיל ל- 4 מחשבים וכאשר אני לוקח אחד הכבלים (יציאה) ומחבר ככניסה לראוטר אחר למטרת יציאות נוספות. תודה אנשים !!!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני סובל מהמון בעיות רשת עם הנתב הנוכחי שלי של בזק של NETGEAR. אני רוצה להגדירו כמודם בלבד ולקנות נתב משלים שיהיה חזק ויעמוד בקצבי עד 100M. 1. איך אני מגדיר באופן כללי אותו כמודם בלבד? פשוט לשנות ל-bridge mode? 2. מה הדגשים שאני צריך להתייחס אליהם בבחירת נתב שיעמוד בקצבים האלה? האם זה בסדר 4 יציאות של 100M? 3. בסוף, מבחינת חיבורים אני רק צריך להעביר כבל מפורט LAN לפורט WAN בנתב חדש? 4. אני חושב שהנתב הזה יספיק, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13098, מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Kfir Lankry,

היי, אני לא מבין גדול ברשתות אבל הוצע לי ללמוד קורס ite + ccent (טכנאי רשתות). השאלה שלי היא כזאת.. האם הקורס הזה שווה משהו ? האם יש ביקוש ? האם זאת רק ההתחלה של מנהל / טכנאי רשתות .. ? אשמח לדעת יותר מאנשים שמתעסקים בזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. קורה אצלי משו מוזר אני בודק מהירות הורדה מדי פעם ואני רואה "שבלי שום סיבה" המהירות הורדה צוללת ממהירות של 100 ל50-60 מגה הזמנתי טכנאי של הוט והוא בדק ראה שהכל תקין בתשתית בבית אך בכל זאת המהירות נמוכה, ואז חיבר לפטופ ישן ולהפתעתנו בלפטופ הישן עם מערכת XP הגלישה מגיעה ל100 מגה בלי בעיות התחלתי לחפור מה מגביל לי תהורדה מחקתי אנטי וירוס ביטלתי פיירוואל תוכנות שקשורות לאינטרנט כלום לא עזר בסוף החלטתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס רשת הסרתי והתקנתי את הדרייבר המקורי שקיבלתי עם לוח אם מחדש בדקתי מהירות גלישה ובום ההורדה תקינה על 100 מגה חשבתי שזהו הכל הסתדר אבל מאז כל יום יומיים או כמה ריסטארטים של המחשב שוב המהירות מוגבלת ל50 מגה, מסיר ומתקין תדרייבר של הכרטיס רשת והכל מסתדר .…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by WarMachine,

אולי מישהו יסביר לי איך הפוכים את המודם שלי למצב PRO? ומה בדיוק זה ייתן לי?(אני יודע שזה יכול לתת חיבור קבוע לרשת בלי חיוג כל פעם) תודה מראש.(וגם אז זה כדאי)

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.