עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mei00,

שלום לכולם.. יש לי בעיה בהעברת מידע מהמחשב הנייד לסטרימר (A200ׂ) בעל HDD פנימי, קצב העברה שיש לי היום עומד על הוא 4-6 מגה לשניה ואני ממש רוצה לשפר את המצב, כרגע העסק מחובר מחשב נייד 10/100 בחיבור קווי לסטרימר ושניהם מחוברים קווי לראוטר תקן N. השאלה שלי כזאת, אך לחבר את הכל אלחוטי או חוטי בשביל לקבל את מהירות העברת הקבצים הטובה ביותר? תודה רבה לעוזרים ושנה טובה לכולם.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Ferrari599,

שלום, כרגע בכל עמדת עבודה בבית יש לי כבל רשת ולכן אני משתמש בראוטר ללא WIFI. לאחרונה אני מעוניין להשתמש באינטרנט גם במרפסת ולכן חשבתי להחליף לראוטר תומך WIFI. הבעיה היא שאני לא מעוניין ברשת WIFI קבועה שתעבוד לי בבית. אני רוצה להדליק ולכבות את האופציה על ידי כפתור. כאשר אין לי שימוש ב WIFI אני מעוניין לסגור אותו. האם יש ראוטר בעל כפתור כזה? במידה ולא, האם צריך כל פעם להיכנס לתפריט? ושם יש אופציה לכבות?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום לכולם, רנמאס לי שהחומר על מחשב ובכלל נגמר לי המקום ולכן רוצה לשים על דיסק חיצוני + מתאם USB לרשת על הראוטר. (כפי הנראה אשים שני דיסקים עם מתג). מיועד לנתונים, תמונות ושאר דברים לא מהירים. 1) איזה מתאם USB לרשת לקנות? מה חשוב לבדוק? 2) שני דיסקים של טרה לגיבוי הדדי או דיסק 2T עם שני עותקי מידע? לתובנותכם אודה. בברכה, יהודה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני עובר עוד מעט לדירה חדשה (יש את כל הבלגן עם הסגר אז אני מקווה שלא יהיה שינוי לא צפוי) חושב על פרוייקט של רשת FIBER ביתית. כל הניידים כמובן יחוברו באופן אלחוטי. אבל כרגע יש לי מחשב נייח (בעיקרון לעבודה) אחד ובקרוב יהיה עוד אחד עבור הילדה. אין סיבה אמיתית אבל חשבתי לדאוג לקנות כרטיסי תקשורת תואמים (2) ולחבר בניהם. כמובן לא חיבור ישיר אלא דרך ראוטר (או משהו אחר אם תגידו שעדיף). ברור לי שזה לא ישפיע על המהירות החוצה כי כרגע יש לי את החיבור של הוט של 500/10 ואני מרוצה אבל בחיבור פייבר כמובן שזה יהיה צוואר בקבוק. זה ניסוי שאני מתכנן לעשות רק אם העלות לא תהיה מוגזמת. למישהו יש הערכה? אני חיפשתי קצת וראיתי למשל…

5. ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. מישהו יודע מאיפה להוריד למערכת הפעלה 7 תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by sharon515,

שלום אני מחובר לכבלים ולספק בזק בינלאומי ורציתי לשאול איזה חייגן עדיף של l2tp (דרך הראוטר של ה 3com שלי) או חייגן pptp של הספק (למרות שגם דרך זה אפשר להתחבר דרך הראוטר) והשאלה השניה שלי הספק בזק בינלאומי הציע לי חיבור ללא חייגן. האם זה טוב ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by danidino,

אהלן, אי רוצה לנסות להתקין משחזר ברשת האלחוטית שלי ולראות האם זה עוזר לקליטה. איך עושים את זה? האם יש ציוד מיוחד למטרה? או נתב רגיל? ואיך בדיוק עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום חברים, אשמח לעזרה בנושא שפשוט מוציא אותי מדעתי. יש ברשותי ראוטר Dlink 6850U שנרכש בעבר בבזק. לאחרונה התחברתי לחבילת אינטרנט של 100Mbps, כשבפועל אמרו לי לצפות למהירויות גלישה של 70~80. הבעיה היא שאני באמת מצליח לגלוש במהירויות כאלה כשאני מחובר על חיבור 5 Ghz דרך הסלולרי, אך דרך 2 לפטופים שונים(!) בחיבור לאותה רשת בדיוק אני מקבל מהירויות גלישה של סביב ה-30~40. בחיבור ישיר עם כבל רשת לראוטר אני מצליח לגלוש במהירויות שאני מקבל בסלולרי. יש לציין ששני הלפטופים מודרניים שנרכשו בשנה האחרונה (לא עגלות שלא תומכים בתקנים וכו'). ניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייברים והתקנה מחדש, ונאדה... אשמח אם תוכלו להכווין אותי, אני משתף …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מדיה מהמחשב לסטרימר minix h9 ? או ישירות לטלויזיה חכמה של LG ? אני מחפש תוכנה או אפליקציה נוחה . הממשק של הטלויזיה לא נוח . לא תומך בעברית והממשק של המיניקס מחייב דפדוף אינסופי בין הקבצים

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. פותחים שרת על המחשב (SERV U או כל תוכנה דומה) בפורט 444. זהו הפורט שדרכו עובר המידע המאובטח בWEB (המפתח עצמו, SSL עובר דרך פורט 443). בכל מקרה, מסתבר שלפאקטים בפורט הזה יש איזהשהוא תעדוף מכיוון ספקית האינטרנט. בכל מקרה, עושים FXP לאתר הביתי שלכם והמהירות משתפרת משמעותית ביותר (כמובן אם היא הייתה בעייתית לפני כן). הייתי שמח לקבל ממישהו הסבר מפורט לגבי כל הנקודות שלא התעמקתי בהן, כי אני באמת לא מבין איך ההבדל הוא כזה גדול (היה לי הבדל של 400% שיפור).

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. http://www.thecom.co.il/article.php?id=5218 הם הולכים להוציא ממיר שהוא גם מודם וגם מתאם טלפוני - הכל בקופסה אחת. הבעיה: הספקיות לא יוכלו לתת את כל השרותים הנוספים שמתאפשרים רק ע"י חייגן (חבילה למשחקי רשת, סינון אתרים, אנטי וירוס רישתי וחבילות שונות ללקוחות עיסקיים)

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by idanudel,

שלום. האם זה אפשרי לעשות port forwarding בתוך הרשת הפנימית שלי? כלומר אם יש אפשרות לפנות של לכתובת הנתב שלי (נגיד 10.0.0.138:123) ואגיע לכתובת שהראוטר יפנה אילו הייתי מגיע לחוץ לרשת? רקע: יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים שמחוברים בינהם חוטית (לטובת כיסוי WIFI רחב יותר) (רק אחד מהם עובד כDHCP כמובן). יש לי גם כתובת דינמית נגיד myadrs.noip.com בראוטר עם החייגן לרשת יש הפנייה לפורט 123 לכתובת 10.0.0.40 כאשר אני מחוץ לרשת (מכשיר סלולרי) הכל עובד כשורה ואני מגיע לכתובת הרצוייה(10.0.0.40) .. אבל בתוך הרשת זה לא! (אין לי בראוטר loopback) אז חשבתי לתת לראוטר השני (זה שלא מחייג לרשת ) את השם myadrs.noip.com ולעשות אצלו את ההפנייה לפורט 123 גם ל 10.0.0.40 כך שגם מחוץ לרשת וגם בתו…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by רמי אשכנזי,

האם זה נכון שמי שמפעיל מחדש את הראוטר שלו ומקבל כתובת IP אחרת לא צריך להשתמש בשרת פרוקסי? איזה יתרון יש בשרת פרוקסי חוץ מהחלפת כתובת IP כזאת? איך אני יכול להשתמש בשרת פרוקסי בצורה שאני גם אוכל להרשם לאתר האינטרנט? כלומר פרטים מסויימים עליי אני מעוניין שידעו חוץ מכתובת IP אמיתית שיהיה קשה לפרוץ אל המחשב שלי? אני השתמשתי בזה http://euproxy.pw/ הקישור זה בשביל שידעו את הבעיה ולא בשביל פרסום אסור. ושאני ניסיתי להרשם אל האתר אינטרנט אז אני קיבלתי את ההודעה הבאה Warning! The site you are attempting to browse is on a secure connection. This proxy is not on a secure connection. The target site may send sensitive data, which may be intercepted when the proxy sends it back to yo…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  15. Started by zy2000,

שלום יש לי לקוח בעל מחשב שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט (מודם כבלים מוטורלה) ללא ראוטר. מהירות הגלישה שלו (הורדה ) כפי שבדקתי ב speedtest.net היא בדיוק 1.5 כמו שהוא רכש מהספק (בזק בינלאומי). העניין הוא כזה. אתרי האינטרנט נפתחים די לאט וחשדתי שמדובר בוירוסים ,בסריקה התגלה ונוקה רק וירוס אחד ועדיין האתרים נפתחים לאט. שלב ב לקחתי את המחשב הזה למעבדה עם תשתית איטרנט כבלים אותו מודם מטורולה אבל עם נתב ומהירות החבילה היא 2.5 והכל עובד מהר וטוב. ז"א שאין בעיה במחשב וברור שיש בבית שלו בעיה כלשהי שקשה לזהות ,היו טכנאים של הוט אצלו וטענו שהבעיה במחשב . מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי פינגים לוואלה לא היו בעיות מיוחדות או delays רציניים.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by pxst17,

כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר. כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה? והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by maorbarazani,

אני עובר לתשתית הוט - ונפרד מהמודם\ראוטר סימנס האהוב שלי. החלטתי לפנק את עצמי בראוטר לינקסיס לפי מה שביררתי לדגמים הישנים יותר כמו ה 54gl+g2 אין אופציה להקצות כתובות IP לפי כתובת MAC של כרטיס רשת. הדגם הכי "זול" שמצאתי שיש לו את האופציה הזאת זה ה120N. אך רצה הגורל ואחד האנשים ששאלתי אמר שה120N (בלי לפרט משום מה) הוא לא דגם טוב. הייתי רוצה לדעת אם באמת יש כזה הבדל בין ה120N ל160N. ואם בכלל שווה לקנות את ה160N או משהו אחר לגמרי?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by orinsutk,

גם לכם נפל האינטרנט? אני בהוט ונפל לי האינטרנט לפני 40 דק בתמיכה טכנית אמרו שיש בעיה בספקיות גם לכם זה קרה? ד"א אמרו שזה צריך להסתדר בשעתיים הקרובות למי שזה קרה לו...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. בדקתי הצעה מפלאפון לחבילת גלישה ללא הגבלה עם netstick במחשב הנייד בהתחייבות ל-18 חודשים, והכל ביחד 149 שקלים. המהירות מעולה, בערך 7MB הורדה ו-3MB העלאה, והעובדה שאין הגבלת נפח הופכת את כל העניין לשווה ביותר. רק לפני שאני ממהר לחתום על חוזה, למישהו כאן היה נסיון עם הנטסטיק והאינטרנט של פלאפון בנייד ויכול לתת חוות דעת על האיכות? המהירות באמת כזו גבוהה? סובלים מניתוקים? יש חסימות לטורנטים? תודה . אני צריך את זה ללימודים דרך המחשב הנייד, כשבהרבה פעמים לא תהיה רשת אלחוטית זמינה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. הכוונה למשתמש פשוט. לא שרתים למניהם.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by xyo,

מחשב-ראוטר-מודם מה הפעם ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:discover() ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:offer(10.218.192.1) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:request(172.28.242.146) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 DHCP:ack(DOL=604666,T1=302333,T2=529083) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 L2TP:LNS=91.205.152.60 ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:45 PPP1: TX LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:47 PPP1: TX(0) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:48 PPP1: TX(1) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:50 PPP1: TX(2) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:51 PPP1: TX(3) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:53 PPP…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. הרשת האלחוטית בבית שלי איטית באופן בלתי נסבל - מהירות מרבית בד"כ 1-1.5 מ"ב/שניה עם פרצים לעיתים נדירות של 2 מ"ב/שניה. אי אפשר להזרים וידאו HD (מה שדורש קצב העברה של כ-1.5 מ"ב/שניה). החלפתי את הראוטר שקיבלתי מבזק בראוטר טוב יותר - TP-LINK WR1043N הקושחה היא העדכנית ביותר 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n השרת/HTPC מחובר לראוטר בחיבור קווי (CAT5). המחשבים ברשת האלחוטית הם מחשב נייד של לנובו, אסוס EEE901 (שניהם עם כרטיסי g) ומחשב נייח שניסיתי אותו עם שני כרטיסי רשת (אחד g והשני n). השינויים היו זניחים. האיטיות היא בין כל שני מחשבים בנפרד ולא רק בין שני מחשבים ספציפיים. השרת מריץ fedora ושיתוף הקבצים דרך samba. הנייח והנייד מריצים Win7 חוקיים ומעודכנים. ניתקתי את הטלפון האלחוטי…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. הצלחתי להקים חיבור VPN בין שני ווינדואסים יש חיבור והכן אני רואה בWIRESHARK שמדובר בPPPTP עכשיו השאלה , מרגע החיבור , איך בעצם אני מעביר גם DATA בין המחשבים המחוברים ?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים