עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by omerha,

והאם הוא עדיף על ה TP-Link9980? מה רכישה עדיפה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by R3,

http://img509.imageshack.us/my.php?image=05vz.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=16ha3.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=20561ox.jpg התמונה שליד הפורום האחר זה אני (צ'יקו..) איך? מהירות האינטרנט שלי זה 1.5 מגה כבלים נטוויז'ן ;D

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by plsnoat,

שלום, אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לתקשורת\רשתות\ואינטרנט (יש לי ניסיון וידע בסיסי) בשבועות האחרונים אני מתעסק בנושא הLATENCY לאירופה, עברתי על המון נושאים בפורום והשכלתי ולמדתי דברים חדשים שעזרו לי להבין יותר טוב את מהות הLATENCY וכל מה גורמים בדרך. אז ככה, ברצוני לשתף אותכם בתוצאות שלי לאחר ויכוחים עם נציגי בזק ( שגם מהם ד"א למדתי המון) ונציגי שתי ספקיות האינטרנט - בזק בינ"ל ונטוויזיון הפינג הכי נמוך שהתקבל הינו לספקית האינטרנט נטוויזיון 10MB גיימר כאשר התשתית מסונכרנת על 5MB ( עם ציוד של נטוויזיון - NETBOX) כאשר התשתית על 10MB אני מקבל 13MS לספק C:\Users\d1mez>ping 212.143.208.160 Pinging 212.143.208.160 with 32 bytes of data: Reply from 212.143.208.160: byte…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by catsmonster,

אני מנסה לשחק עם אח שלי ברשת הביתית, לשנינו יש Windows 7 ואותו Workgroup והם יכולים לשתף קבצים דרך הרשת (רשת קווית במהירות 1Gbps). אבל כשאני מנסה לשחק ברשת במשחק Red Alert 3 (באותה גרסה) הם לא מזהים אחד את השני בלובי ואני לא יכול לשחק ברשת. ניסיתי עם עוד מחשב מהרשת וגם הוא לא הצליח לזהות את המחשב השני שפתח משחק. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Saliman,

שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by pxst17,

כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר. כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה? והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Cheif,

כדאי לשים לב - בעוד כחודש תסגור חברת DYNDNS את שירות ה-DNS הדינמי (DDNS) החינמי שהיא מציעה. עבור מיליוני המשתמשים בשירות זה מהווה הסגירה בעיה קשה שתאלץ אותם לחפש תחליפים. בתמונה המצ"ב תוכלו לקרוא את הודעת מנכ"ל החברה על סגירת השירות. לגבי תחליפים - רשימה שלהם תוכלו למצוא בלינק הזה - http://www.gnutomorrow.com/best-free-dynamic-dns-services-in-2013. בנוסף, כדאי לכם גם לבדוק את האתר של חברת http://www.dtdns.com.

8. Started by dorpol,

שלום לכולם! 1) לא מזמן קיבלתי ראוטר חדש של בזק V-TECH 403NB להפתעתי גיליתי שבזק יכולים ללא כל רשות מצידי או אפשרות לחסום אותם לשנות מה שהם רוצים בראוטר האם זה נכון? 2) בנוסף הבנתי שאני חייב ראוטר שתומך בVDSL אם אני מעניין במהירות של M100 ושהראוטרים האלו יקרים אשמח לקבל המלצה על אחד כזה במחיר סביר (300- 500) ש"ח תודה דור

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by matan_18,

שלום לכם. קיבלתי טלפון משמח מבזק שאני יכול להחליף את מודם שלי לנתב הזה. כי יש לי כבר שנה חבילה של 2.5 מגה הלכתי לבזק סטור וזה מה שהם נותנים. עכשיו השאלה אם שווה לקחת?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני מעוניין לעשות אינטרנט מהיר בעסק מתוך מטטרה לאכסן את השרת של החברה ולחבר את המחשבים של החברה לאינטרנט מהיר, רציתי לדעת כמה דברים - 1. אפשר להתקין סיב אופטי בעסק ? (בדומה לחוות שרתים) 2. על איזה עוד טכנולוגיות כדאי לחשוב? T3? 3. עם מי אני מדבר על דברים כאלה? ברק? בזק? הוט? 4. יש הערכת עלות?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by yp3,

יש לי קבצים בעבודה שמספר אנשים צריכים גישה אליהם ממקומות שונים. הפתרון המתבקש הוא VPN, ניסיתי את הVPN המובנה בחלונות וLogMeIn Hamachi² - אבל הבעיה בפתרונות האלה שהם איטיים ואני לא מקבל את כל רוחב הפס שיש לי. יש למישהו רעיון כיצד ניתן להקים VPN מהיר? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. היי יש לי דומיין בבעלותי, נרשם דרך LiveDNS מה אני צריך לעשות כדי שיהיו לי תיבות דואר עם סיומת של הדומיין ? יש שירותים מומלצים ? מה ההבדלים ? תודה נתי

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Cheif,

מערכת ה-MESH של חברת TP-LINK נחתה בארץ וניתן לרכוש אותה במגוון חנויות. המערכת - המכונה DECO M5 - זמינה בארץ רק בתצורה של יחידות בודדות וניתן לרכוש אחת, שתיים או שלוש מהן, כדי להרכיב מערכת מלאה. העלות של כל יחידה נעה סביב 500 שקל והיא כרגע זמינה בפלונטר, ב-KSP ובעוד מספר חנויות. http://www.tp-link.com/us/home-networking/deco/

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Jack_g,

יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום רב. ברצוני להגדיל את מהירות העלאה שלי. איני רוצה להגדיל את מהירות החבילה עצמה, אלא בלבד את מהירות העלאה. יש לי 10 מגה מהירות אינטרנט. אני מחובר בספקית ל-012, ובתשתית לבזק. 10 מגה מהירות זה אומר 800KB העלאה, ובפועל זה מעלה לי על 100KB-105KB לשניה. אני מאוד רוצה להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר. האם יש אפשרות להגדיל את מהירות העלאה שלי ל-3MB? כלומר שבפועל זה יעלה לי בערך על 375KB. האם ניתן לעשות דבר כזה? ואם זה לא אפשרי ללקוח פרטי, האם אני יכול לפתוח חשבון עסקי? וכמה זה יעלה לי בעצם להגדיל מ800KB ל-3MB מהירות העלאה במידה וזה אפשרי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. כותרת..

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. אני משחק ב-AA והפינג הנמוך ביותר שהיה לי הוא 160. מה ניתן לעשות ע"מ להוריד את הפינג? מה הגורמים בהם תלוי הפינג ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. איך בזק בינלאומי מבחינת המהירות? אני בנטוויז'ן ומציעים לי עסקה משתלמת יותר. האם כדאי לי לעבור כי שמעתי עליהם רק דברים רעים דרך אגב אני גולש בכבלים מתב.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Arik.G,

שלום. אחרי שנשבר לי כבר מהזבל שכל הספקיות נותנות הלכתי ורכשתי ראוטר נורמאלי, המודם (DSL255 של אורנג') הוגדר כBRIDGE והראוטר הוגדר עם הפרטי חיוג. הכל טוב ועובד ואני מרוצה. עכשיו הגעתי לשלב של פתיחת פורטים כדי לגשת ו QNAP שלי ולהתשמש ב OPENVPN. פתחתי פורטים לממשק משתמש של ה NAS ל FTP ולPLEX, הכל בסדר ויש לי גישה. אבל אחרי שפתחתי את שלושת הפורטים האלה אני לא מצליח לפתוח שום פורט נוסף, לא משנה איזה פורט אני מנסה הוא פשוט נשאר סגור. מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שידרגתי עכשיו למהירות 30M, מקריאה ברשת הבנתי שלא כדאי להתקרב לנתב מ- Netgear שבזק מספקים, והעדיפות היא לקחת את ה- Dlink 6740. דיברתי עם בזק כדאי לשריין לי את ה- Dlink, נאמר לי שיש עוד 2 דגמים חדשים 6640 ו- 6641, אך כרגע אין אף אחד מהם במלאי (למעט ה- Netgear). היות וה- 6740 גם אינו חף מבעיות, למישהו יש ניסיון עם הדגמים החדשים שבזק מספקת ? הנתב ישמש רק כמודם.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by oded6188,

אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי ב WPA2... הבעיה היא שווינדוס XP (שמותקן על המחשבים) לא תומך ב WPA2... יש איזה עידכון או משהו שיעזור לי? ניכנסתי לראוטר וביטלתי את ה Broadcast SSID... קראתי שזה טוב שהשם של הרשת לא מופץ באוויר... אבל עכשיו גם אני לא מצליח למצוא את הרשת... אז מה יצא?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Rony55,

שלום לכם שידרגתי לא מזמן את המהירות שלי ל-8MB עם בזק. הם נתנו לי את הנתב של D-Link 2650U. הוא נראה מצויין אבל יש לי בעייה עם הספק שלי של Keyyo ל VOiP ע''מ להתקשר בלתי מוגבל לחו''ל בעיקר בצרפת. כל הזמן הקו שלי נתק. תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים