עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by abirdh,

יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין שיקבלו את אותו הדואר כל אחד. הבעיה היא שהדואר הוא לא על האינטרנט זה דואר של netvision וברגע שאני פותח את הדואר במחשב אחד אז השני לא מקבל אותו. יש אפשרות ששני המחשבים יקבלו את הדואר? בתודה ABIRDH.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by yony.z,

שלום, אנחנו כרגע מחוברים ל-HOT בתשתית של 5 מגה, והמהירות לא בדיוק יציבה. יש ירידה משמעותית במהירות הגלישה בסופי שבוע, ובערבים. קראתי איפה שהוא שהמצב שונה ב-UFI של HOT, והבנתי שגם מ-12 מגה ומעלה התשתית היא בטכנולוגיית UFI. זה נכון, או שיש גם 12 מגה שלא ב-UFI? והאם UFI אכן פותר את בעיית יציבות מהירות הגלישה?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by rotem_o,

שלום רב החלפתי את כרטיס הרשת במחשב לאחד בתקן N י(netsys 300n) וכעת הקליטה טובה יותר אך לאחר התחברות לרשת הביתית עם הכרטיס החדש מופיע לי כי 'אין גישה לאינטרנט' ולא ניתן לגלוש. הלכתי בדרך האלימינציה כדי למצוא את מקור הבעייה: - הכרטיס מצליח להתחבר לרשתות אחרות - משמע הכרטיס תקין - בעזרת הכרטיס רשת הישן (תקן G) מתחבר וגולש ברשת הביתית - משמע הרשת תקינה - ניסיון זהה במחשבים אחרים בבית מציג אותן תוצאות - משמע המחשב תקין אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעייה, אך הכרטיס הנ"ל מסרב לגלוש ברשת הספציפית בבית. אשמח לרעיונות או הצעות שכדאי לנסות.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אתמול אמא שלי התקשרה ל012 ושדרגנו מ750 ק"ב ל3 מגה איך אני יכול לבדוק עם זה כבר עלה??

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום אני משתמש ב-Windows XP SP3, ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line. מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה: netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled כשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת. זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection, נראה לי שזה נובע מהחלק הזה: הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh: "(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only" כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network? אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN? תודה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום, בכדי לשדרג את מהירות הרשת שלי מ g ל N קניתי: ראוטר: TP-Link TL-WR1043ND Mimo nMax 300Mbps וכ.רשת: TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps חיברתי לראוטר כונן קשיח חיצוני 2USB , wd my cloud 3tb ומחשב נייד (בכבל רשת), המחשב הנייח שלי נמצא כארבע מטר מהראוטר, באותו החדר, אין קירות ביניהם ובמאפיינים של כ.הרשת המחשב מראה שהחיבור הוא Mbps 270-300 . כאשר כל התוכנות סגורות ואין שום דבר שמשתמש ברשת, אני מנסה להעביר קובץ גדול בתוך הרשת האלחוטית ואני מקבל לרוב MBps 2-3 ומקסימום 5MBps !!! באיזו מהירות צריכה להתבצע העברת קבצים ברשת...? מה עלי לעשות? תודה, גיא

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום! קניתי לאחרונה מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית למחשב הנייח. ניסיתי לקבל הצעות מספק האינטרנט ורשתות הגדולות שאת שמן כנראה אסור לכתוב בפורום. כל אחד הציע לי משהו שונה לגמרי, פעם ראוטר, פעם כרטיס רשת אלחוטי ופעם שניהם. גם כולם שאלו כמה קירות יש בדרך (4). קצת מבולבל יש לי אינטרנט בכבלים עם חייגן אודה לכם מאוד אם תוכלו לומר לי איזה חומרה דרושה לשם הקמת הרשת.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by aviv00,

היום שידרגו את המהירות בבית ל 500 מגה החליפו מודם הכל בסדר אחרי כמה דקות פתאום בעיות חיבור לאינטרנט צצו עשיתי איפוס וכו לא עזר כמובן שניתי את ה DNS במודם ל 1.1.1.1 מחוסר ברירה, האם ניתן לפתור את זה בצורה נכונה ? בכל אופן ,עכשיו זה עובד בצורה יותר טובה אבל עדיין לפעמים אתרים לא נטענים או עושים טובה שהם נטענים עשיתי בדיקה עם PINGPLOTER תוכנה שבודקת PL וכל מיני מסתבר שיש 80 PACKAGE LOSS לשרת ה DNS שלהם האם התוכנה בכלל מקצועית או שזה סתם שיערוך כזה עם ה PACKAGE LOSS ? ספק שהיה לפני היו גם PL גבוהים מאוד סתם באופן כללי מה יש לאינטרנט בישראל ? במשחקים למשל מרגישים לאגים שהורסים את החוויה לגמ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by maxos,

יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך ממיר כבלים. השאלה היא האם כדאי לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב עם המודם שיחבר את המחשב השני דרך כבל מוצלב, או לקנות HUB שכבר יחבר את הכול ביחד ויחלק את התקשורת. היתרון עם HUB שלא צריך להחזיק את המחשב עם המודם דולק כל הזמן. הבעיה היא שאני מעוניין בLAN השאלה היא האים ניתן לעשות שיתוף בHUB כאשר המודם מספק את כתובות הIP כלומר DHCP. האם צריך לעשות שער? האים שיתוף כזה הין המחשבים יפתחו לי חורים באבטחה כלפי חוץ? כרטיס רשת נוסף פותר לי את כל הבעיות האלו, אבל הוא מצריך אותי להשאיר מחשב אחד דולק. ואני לא רוצה לעשת את זה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מחשב ראשי בחדר מחשב נייד בסלון הצלחתי להגיע למצב שרואים את המחשבים ב NETWORK ואז פשוט הלכתי לתיקייה ספציפית של סרטים שאני רוצה לשתף עשיתי קליק ימני ושיתוף עם HOMEGROUP זה עובד ובמחשב הנייד בסלון רואים את התיקייה ואפשר לנגן את הסרטים אבל שאני מנסה להעתיק קובץ אני רואה שהמהירות העברה עצמה לא עולה על 3 מגה לשניה וזה יקח חצי שעה להעתיק סרט לא הגיוני שככה זה צריך להיות מה אני עושה לא נכון? ראוטר TP LINK W9980 שאני מריץ SPEEDTEST בסלון אני מקבל 20-30 מגה לשניה דרך WIFI בזמן שהמהירות על המחשב היא 40 מגה ואם אני מביא את הנייד לחדר שלי המהירות עולה ל 36 מול הראוטר אני מניח…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by wHiTe BiTcH,

תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by generalA,

יש לי בבית ראוטר אשר מספק אינטרנט ל-4 מתוך 4 היציאות שלו. אחת מן היציאות נמצאת בחדרי אשר די מרוחק מן הראוטר. רציתי לדעת האם ניתן לקחת את אותו הכבל ולחברו כ- Input לראוטר נוסף ואז ליצור מהראוטר הנוסף עוד מס' מסויים של יציאות? המטרה היא בעצם לאפשר שידור אלחוטי בשביל מחשב נייד הנמצא בחדר ומחשב נייח (לנייח חיבור קווי). שוב בפשטות: חיבור ראוטר רגיל ל- 4 מחשבים וכאשר אני לוקח אחד הכבלים (יציאה) ומחבר ככניסה לראוטר אחר למטרת יציאות נוספות. תודה אנשים !!!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by RealOG,

יש לי טלוויזיה חכמה של ROADMASTER שמחוברת לראוטר (שנמצא באותו חדר) דרך כבל ולא דרך WIFI. בדיקות מהירות של Ookla יוצאת אותו דבר גם במחשב וגם בטלוויזיה אבל בפועל האינטרנט בטלוויזיה עובד לאט, תכנים בנטפליקס ויוטיוב עושים stutter ולפעמים לא בHD אפילו, כנ"ל לגבי סרטים או סדרות דרך גוגל כרום, ובכללי מהירות הגלישה באינטרנט היא בלתי נסבלת. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by yanivdanan,

יש לי משרד ביתי בממד יש שם מודם ראוטר של בזק D-Link U6850 שמחובר לשני מחשבים בחיבור קווי + חיבור למודם של שע"מ (חבור לשירות מאובטח של מס הכנסה) אין לי אפשרות להוציא את המודם מהממד ואין לי אפשרות של חיבור על רשת החשמל - מסתבר שיש לנו מספר פאזות בבית להעביר כבל מהממד ל-AP זה בעייתי מאוד - אי אפשר להעביר כבל על הקיר כי צריך לסגור את דלת הממד ולקדוח חור דוך בקיר של הממד זה קשה ולא ממולץ הקליטה של הוויפי בשאר הבית די חלשה ומאופיינת בהרבה מאוד ניתוקים (גם בגלל הראוטר הבעייתי של בזק) רכישה של ראוטר חזק יותר יכולה לעזור לי בקליטה או שלא ממולץ לשים ראוטר חזק בממד ? יש משהו אחר שיכול לעזור לי לשפר את קליטת הוויפי ברחבי הבית ? …

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  15. אז בגדול, יש לי אינטרנט (בזק הם התשתית, נטוויז'ן הם הספק). אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות את הדבר האהוב עלי בשביל להרגע מלחצי החיים - לשחק בairma.sh - אני מקבל ספייקים של איטיות עד כדי חוסר יכולת לשחק, ואז אני יוצא נוב ומבייש את הדגל שלי. בדקתי קצת ובאמת הפינג שלי לא יציב. הלכתי אחורה עם tracert ומצאתי את הIP של הPOP של נטוויז'ן, עשיתי לו פינג וכבר אליו אני מקבל packet loss ופינג מאוד לא יציב - בין 9ms ל30ms! למה? כמובן שכל הבדיקה שלי נעשית מעל LAN - אין כאן wireless או משהו אחר. במודם (DSL-699U5 או משהו כזה, ישן יחסית של בזק) אני לא רואה errors ובדיקת BER יוצאת טוב. כמובן שלא בזק ולא נטוויז'ן עזרו לי (אין ע…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. כאשר אני מדבר על ip קבוע אני מיתכוון לחיבור בשיטת MPLS (כך לפחות אני זוכר את המונח בו השתמש הטכנאי של הוט שהתקין לי את את החיבור לאינטרנט בבית).. החיבור הוא לא באמת ip קבוע ומנסיוני הוא משתנה פעם בחצי שנה בממוצע. יש יתרונות וחסרונות בכל אחד משני שיטות החיבור הנפוצות (התחברות בחייגן\חיבור IP קבוע ). האם חיבור ל-הוט ב-ip קבוע, מונע מספקיות האינטרנט לצמצם רוחב פס למשתפי הקבצים ? האם החיבור בשיטה הזו מקל על פיצול רוחב הפס לשני מחשבים שונים בבית? האם היתרונות הגלומים בשיטת חיבור אחת , גוברים על היתרונות בשיטת החיבור השנייה או שכיום ההבדלים הם מינוריים וחסרי משמעות ללקוח הממוצע?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by GuyD,

מה דעתכם על רשת הUNLIMITED שמציעים כרגע? אני כרגע מחובר לבזק ומתלבט אם לעבור לחיבור סימטרי של 100\100 לפי האתר שלהם אני באזור שקיימת בו תשתית. יש מישהו שהתנסה עם החיבור הזה ויכול לתת חוות דעת? unlimited

18. התקנתי בבית Linksys WRT1900ACS יחד עם מודם של D-LINK מבזק. מחובר לתשתית אינטרנט במהירות 40 מגה (לא אפשרי יותר כרגע מבחינת בזק). במחשבים המחוברים קווית לראוטר, בדיקת מהירות מראה 38-40.6 מגה, בבדיקה עם מחשבים שמחוברים לרשת ה2.4Ghz, מתקבלת מהירות של 0.8 עד 8 מגה בייט בלבד. ברשת ה5Ghz אפשר לקבל 20-22. ניתקתי מהחשמל כמה מכשירים שחשבתי שאולי יכלו להפריע לWIFI, אך ללא כל השפעה על המהירויות. מה ניתן לעשות? איך ניתן לפתור את הבעיה? קראתי קצת בנוגע לקושחת DD-WRT, הייתי שמח לשמוע מהם החסרונות שבמעבר לקושחה הזו, ואם יש דברים שעלי לקחת בחשבון לפני. תודה, אבירן.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. המחשב הראשי מחובר לראוטר (חוטית), מחשב אחר מחובר לראוטר (חוטית) ועוד מחשב נייד מחובר לראוטר (אלחוטית). אני מנסה להתחבר ממחשב נייד אחר לראוטר, והוא אפילו לא מגיע למסך של הקלדת הnetwork key... הוא פשוט כותב שלא ניתן להתחבר לראוטר הספציפי הזה. לעומת זאת, מאותו המחשב, ניתן להתחבר לרשתות אחרות, מאובטחות ולא מאובטחות. מה עליי לעשות כדי להתחבר? אפילו הוספתי את הmac address שלו לdhcp list. שום דבר לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by ~Pizza~,

שלום. ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron N5010, בעל מתאם רשת DW1501. אני עובד בWifi ואני רוצה לעבור לEthernet אבל זה פשוט לא הולך. כשאני מחבר את הכבל Cat5e מופיע לי בחלון חיבורי הרשת חיבור של Local area connection בסטטוס של "כבל רשת לא מחובר". המודם שאני עובד איתו הוא מודם ישן יחסית- Siemens SL2-141, חיפשתי בהגדרות שלו משהו שיכול להפריע, אבל לא מצאתי משהו כזה. הרצתי diagnostics וכשהכבל מחובר זה אומר שהEthernet בסדר וכשאני מנתק זה אומר שהEthernet down. הבעיה היא לא בכבל. כשנכנסתי לביוס ובדקתי את החיבורי רשת, כל מה שהיה צריך להיות על Enable היה. ניסיתי גם להתקין דרייבר לכרטיס רשת. הצעות יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by roeiw,

DHCP Server/Relay מה האפשרויות האלו עושות בדיוק?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני רוצה לייבא את המיילים שמתקבלים ב: וואלה , ל GMAIL עכשיו אני צריך פרטים איך לעשות את זה איזה שרת WALLA משתמשת? POP3? IMAP? איזה GMAIL? מה ההבדלים בכלל?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: בעיה בראוטר- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530867.msg4530367#msg4530367 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- חיבור הוט+בזק בינלאומי (גיימר), מחובר ראוטר 1043NB של TP-L. היה 12MB ועבד תקין. שידרגתי בשבוע שעבר ל-30MB, קיבלתי מהוט את "הוטבוקס" (שמוגדר כמודם) ואחרכך עידכנתי את בזק בינלאומי בעניין. המהירות עלתה, אבל רק באחוזים בודדים! דרך היוטורנט אני מוריד על 1.3Mb/sec, ממש כמו במהירות הקודמת! בבדיקה דרך האתר speedtest, אני מקבל תוצאה של חיבור כללי במהירות 17MB ולא 30MB כמו שצריך להיות! …

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by King Of Action,

תנו לי דרכים איך לעשות בדיקת פינגים ובעיקרון , מומלץ כמה שפחות סיבוכים. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by yousux,

ראיתי כמה מחשבים ניידים אצל אנשים בארץ שתומכים בתקן 802.11a שדומה לתקן "g" אבל משתמש בתדרים גבוההים יותר של 5 גיגה הרץ במקום 2.4, דבר שתורם ליכולת הקליטה של המכשיר וגם יש פחות הפרעות שם. האם התקן הזה אושר / צפוי להיות מאושר בארץ ? האם נמכרים נקודות גישה שתומכות גם ב G וגם ב A בארץ ?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים