עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ezio.aditora,

שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח? ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by House M.D.,

קיבלתי היום מבזק מודם ראוטר D-link N 2760U. הוא חייב להימצא בחדר ממ"ד כי רק שם יש שקע של בזק. יש ברשותי גם ראוטר Linksys WRT54GL , ברצוני לשים אותו מחוץ לממ"ד ולהישתמש בו כ repeater . אני לא יודע מה להגדיר ואיפה, האם ההגדרה צריכה להתבצע ב linksys או ב d-link? תסבירו לי הכול כמו לאדיוט גמור, כי אף פעם לא הגדרתי דבר כזה... בלינקסיס יש DD-WRT בגירסת v24 sp2. ועוד משהו: איך זה יעבוד? האם שני הראוטרים ישדרו את אותה רשת או כל אחד מהם ישדר רשת אלחוטית משלו?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by galza,

ובכן היום קיבלתי את ההוטבוקס מוגדר כמודם מהוט.הלכתי וקניתי בהמלצת אנשים פה את הנתב TPLINK 1043ND אבל יש כמה בעיות שנפתרו וכמה שלא: קודם כל הראוטר גם אחרי איפוס לא מוכן להתחבר בסיסמה שהספק נתן לי ולכן החלפנו לסיסמא דיפולטית והופ פתאום הוא התחבר והכל בסדר. בעיה מוזרה מאין כמותה:אני יכול לגשת לממשק WEB של הראוטר ממחשב אחד ברשת (יש לי שני נייחים) אבל בשום אופן לא מצליח לגשת לממשק מהמחשב השני.ברגע שאני נכנס לדפדפן ומכניס את הכתובת של הראוטר הוא רושם לי שהלוגין והסיסמא אינם תקינים,הוא אפילו אינו מגיע לממשק.בהחלט משהו מוזר ולא מובן. לגבי אלחוטי הגדרתי אבל לא בדקתי איך הוא עובד,אבל בהחלט דברים מוזרים לאללה למישהו יש הסבר?? תודה מראש גל נ.ב טוב עכשיו גם האלחוטי לא עובד טוב …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Haflo,

מאיפה אפשר לקנות מודם ADSL? איה דגם? מתאים לנזק בארץ? מחיר??

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by wHiTe BiTcH,

תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אתמול אמא שלי התקשרה ל012 ושדרגנו מ750 ק"ב ל3 מגה איך אני יכול לבדוק עם זה כבר עלה??

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by rotem_o,

שלום רב החלפתי את כרטיס הרשת במחשב לאחד בתקן N י(netsys 300n) וכעת הקליטה טובה יותר אך לאחר התחברות לרשת הביתית עם הכרטיס החדש מופיע לי כי 'אין גישה לאינטרנט' ולא ניתן לגלוש. הלכתי בדרך האלימינציה כדי למצוא את מקור הבעייה: - הכרטיס מצליח להתחבר לרשתות אחרות - משמע הכרטיס תקין - בעזרת הכרטיס רשת הישן (תקן G) מתחבר וגולש ברשת הביתית - משמע הרשת תקינה - ניסיון זהה במחשבים אחרים בבית מציג אותן תוצאות - משמע המחשב תקין אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעייה, אך הכרטיס הנ"ל מסרב לגלוש ברשת הספציפית בבית. אשמח לרעיונות או הצעות שכדאי לנסות.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by satlan1,

שלום, יש לי רשת ביתית בין 3 מחשבים ע"י ראוטר של LEVEL ONE. יש אפשרות להקצות לכל מחשב אחוז מסויים ממהירות העלאה/הורדה נניח? אם כן אשמח אם תסבירו לי איך.. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכולם! אני מקווה שאני שואל במקום הנכון... לפני כשבוע קניתי כרטיס מודם פקס חיצוני תומך VOICE, שלפחות לפי אתר המכירות תומך ב WIN 7 64bit. הבעייה היא קצת מורכבת ומוזרה: אני יכול להוציא שיחות מהמחשב באמצעות אאוטלוק ותוכנת VENTAFAX, אבל אני לא יכול לקבל שיחות ושאני מתקשר, לא שומעים אותי אבל אני שומע ברור את הצד השני... המודם פקס הגיע ללא כל תוכנית התקנה או הוראות. לפי מה שנאמר לי בחברה בה קניתי את המודם, זה פשוט PLUG&PLAY.... זה הקישור לאתר שבו קניתי את המוצר:http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=40&catId=60 ניסיתי לחבר את המודם פקס שהאינטרנט מנותק כי חשבתי שאולי הם משבשים אחד את השני וזה לא עזר. ניסיתי לחבר טלפון רגיל לנקודה בקיר רק כדי לוודא שהק…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שבוע טוב לכולם . יש לי בעיה רצינית, החייגן שלי פשוט נעלם (לא חושב שזה קשור אבל זה קרה אחרי שעשיתי chkdsk‏)‏ הורדתי חייגן דרך האתר של נטוויזן (נכנסתי עם כתובת IP‏)‏, וכשאני מתקין את החייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Not all settings were configured. Try to connect. It failed, contact Netvision technical support. . והחייגן לא מופיע במחשב... . התקשרתי לנטוויזן וניסיתי להגדיר חייגן ידנית, אבל האפשרויות הופיעו באפור ולא היה אפשר ללחוץ עליו! נטוויזן אמרו שזה כנראה בעיה בוינדוס! . מישהוא בבקשה יכול לעזור לי? זה די דחוף...אני חייב אינטרנט! ‏(‏אני עם XP‏ ‏וכבלים..Hot‏)‏ ניסיתי כבר שיחזור מערכת... . תודה שבוע טוב יצחק

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Cheif,

חברת טמרס, שפרסה כבל תת-ימי בים התיכון, קיבלה רישיון לפרוס כבל תת ימי גם בים סוף. המשמעות היא שהתעבורה לאתרי אינטרנט במזרח הרחוק ואוסטרליה תשתפר באופן משמעותי.http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3640805,00.html

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. http://download.cnet.com/Need-for-Speed-Underground-2/3000-7518_4-10331372.html?tag=contentMain;contentBody תורידו את הקובץ ותרשמו מהירות. 15-25kbs 2.5m

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. חשוב שתעזרו לי פה כי יש להם תקלה, וב 012 שעשיתי בדיקה ב MPLS זה גם לא עובר את 2MB בהורדות Torrent יחיד. מה שברור שיש תקלה זה לא רק שיש איטיות בהורדות, זה הפינגים המטורפים שמקבלים אך ורק במשחקים, זה אומר שהתעבורה נתקעת איפשהו או שלא עוברת כמו שצריך, מי שיוכל לעשות WIRESHARK בזמן הורדת Torrent או בזמן משחק WoW,BF3,CS,GW2, וכו' שיראה איזה פינגים הוא מקבל, לא הגיוני שאף אחד לא התלונן בקשר לזה. חבר שלי בבזק גם התלונן על הורדות איטיות אבל הוא לא משחק בכלל אז אני לא יכול לדעת סטאטוס פינגים. הפינגים תקינים בהרצת CMD או בבדיקת מהירות רגילה !, הבעיית פינגים היא רק במשחקים ! 9K ב WoW ואפילו גם היה 17K MS שזה 17000 לא תקין בעליל וגם לא ניתן לשחק בכלל ! עריכה : בנוסף בדיקה שעשיתי עם …

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by roeiw,

DHCP Server/Relay מה האפשרויות האלו עושות בדיוק?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by yanivdanan,

יש לי משרד ביתי בממד יש שם מודם ראוטר של בזק D-Link U6850 שמחובר לשני מחשבים בחיבור קווי + חיבור למודם של שע"מ (חבור לשירות מאובטח של מס הכנסה) אין לי אפשרות להוציא את המודם מהממד ואין לי אפשרות של חיבור על רשת החשמל - מסתבר שיש לנו מספר פאזות בבית להעביר כבל מהממד ל-AP זה בעייתי מאוד - אי אפשר להעביר כבל על הקיר כי צריך לסגור את דלת הממד ולקדוח חור דוך בקיר של הממד זה קשה ולא ממולץ הקליטה של הוויפי בשאר הבית די חלשה ומאופיינת בהרבה מאוד ניתוקים (גם בגלל הראוטר הבעייתי של בזק) רכישה של ראוטר חזק יותר יכולה לעזור לי בקליטה או שלא ממולץ לשים ראוטר חזק בממד ? יש משהו אחר שיכול לעזור לי לשפר את קליטת הוויפי ברחבי הבית ? …

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by omerha,

והאם הוא עדיף על ה TP-Link9980? מה רכישה עדיפה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by okarmi,

שלום, אני רוצה עצה לגבי שדרוג האינטרנט הביתי. כרגע אני עם מודם ADSL של בזק שמחובר לראוטר Linksys wrtg54l ששמתי עליו את קושחת Tomato. אם אני רוצה לשדרג את המהירות אני חייב לעבור לVDSL. אופציה אחת היא למצוא מודם VDSL ולהחליף איתו את הADSL ולהשאר עם אותו ראוטר ואותו קינפוג רשת. אופציה שניה היא לשכור את המודם-ראוטר של בזק (10 ש"ח לחודש) ולהשתמש בו רק בתור מודם (זה מה שנקרא Bridge?) אופציה שלישית, לשכור את המודם ראוטר של בזק ולהשתמש בו בתור מודם וראוטר. 1. על איזה אופציה אתם ממליצים? 2. במידה וארצה לקנות מודם VDSL, יש המלצות? 3. האם המודם-ראוטר של בזק יאפשר לי להגדיר IP סטטי לחלק מהמחשבים ברשת ולעבוד עם DHCP לכל שאר המכשירים? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. התקנתי בבית Linksys WRT1900ACS יחד עם מודם של D-LINK מבזק. מחובר לתשתית אינטרנט במהירות 40 מגה (לא אפשרי יותר כרגע מבחינת בזק). במחשבים המחוברים קווית לראוטר, בדיקת מהירות מראה 38-40.6 מגה, בבדיקה עם מחשבים שמחוברים לרשת ה2.4Ghz, מתקבלת מהירות של 0.8 עד 8 מגה בייט בלבד. ברשת ה5Ghz אפשר לקבל 20-22. ניתקתי מהחשמל כמה מכשירים שחשבתי שאולי יכלו להפריע לWIFI, אך ללא כל השפעה על המהירויות. מה ניתן לעשות? איך ניתן לפתור את הבעיה? קראתי קצת בנוגע לקושחת DD-WRT, הייתי שמח לשמוע מהם החסרונות שבמעבר לקושחה הזו, ואם יש דברים שעלי לקחת בחשבון לפני. תודה, אבירן.

20. Started by RealOG,

יש לי טלוויזיה חכמה של ROADMASTER שמחוברת לראוטר (שנמצא באותו חדר) דרך כבל ולא דרך WIFI. בדיקות מהירות של Ookla יוצאת אותו דבר גם במחשב וגם בטלוויזיה אבל בפועל האינטרנט בטלוויזיה עובד לאט, תכנים בנטפליקס ויוטיוב עושים stutter ולפעמים לא בHD אפילו, כנ"ל לגבי סרטים או סדרות דרך גוגל כרום, ובכללי מהירות הגלישה באינטרנט היא בלתי נסבלת. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

21. בעצתכם קניתי את התב Wrt54GL והוא הגיע היום. פעלתי לפי המדריכים (עד כמה שהצלחתי) והוא אמר לי שהוא לא גילה את החיבור לאינטרנט.רצוי לציין שאני N00B מוחלט בעניין. הגעתי לקטע שהוא מבקש ממני להכניס DNS ועוד DNS וכל מיני IP למניהם ופשוט אין לי מושג מה לעשות. הראוטר הקודם היה משהו ישן של EDIMAX שנכנסתי להגדות שלו ורשמתי פשוט את כל מה שהיה רשום. אני מעוניין להקים קודם כל רשת חוטית מאחר והגדרות הרשת האלחוטית יכולות לחכות.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by udih,

יש לי ראוטר אלחוטי אך מכיוון שיש בעיות קליטה מהחדר בו ממוקם הראוטר עד לסלון, החלטתי להעביר את הראוטר לסלון(שם בעצם גולשים אלחוטי) ומהחדרים מהמחשבים הניחים (2 מחשבים בחדר אחד ועוד מחשב בחדר אחר) להתחבר עם כבל רשת שיש לי -cat-5e לראוטר. שאלתי איך הכי נכון לחווט את הרשת? יש לי אפשרות להשחיל כבל רשת מחדר אחד ושני כבלים מהחדר השני אל ארון התקשורת, אבל לא נראה לי שאוכל להמשיך ולהשחיל את שלושתם בהמשך לסלון ביחד עם תשתית הכבלים או הטלפון.דבר נוסף, בארון התקשורת אין נק' חשמל וגם אם אאתקין אחת, ואמקם שם את הראוטר האלחוטי,זה יהיה פחות יעיל מבחינת תקשורת אלחוטית אותה אני מנסה לשפר כדי לגלוש בסלון ובמרפסת. חשבתי לחבר בחדר עם שני המחשבים שקע רשת של שני מחשבים אליו יחובר כבל רשת אחד שיר…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Cheif,

כדאי לשים לב - בעוד כחודש תסגור חברת DYNDNS את שירות ה-DNS הדינמי (DDNS) החינמי שהיא מציעה. עבור מיליוני המשתמשים בשירות זה מהווה הסגירה בעיה קשה שתאלץ אותם לחפש תחליפים. בתמונה המצ"ב תוכלו לקרוא את הודעת מנכ"ל החברה על סגירת השירות. לגבי תחליפים - רשימה שלהם תוכלו למצוא בלינק הזה - http://www.gnutomorrow.com/best-free-dynamic-dns-services-in-2013. בנוסף, כדאי לכם גם לבדוק את האתר של חברת http://www.dtdns.com.

24. Started by oded6188,

אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי ב WPA2... הבעיה היא שווינדוס XP (שמותקן על המחשבים) לא תומך ב WPA2... יש איזה עידכון או משהו שיעזור לי? ניכנסתי לראוטר וביטלתי את ה Broadcast SSID... קראתי שזה טוב שהשם של הרשת לא מופץ באוויר... אבל עכשיו גם אני לא מצליח למצוא את הרשת... אז מה יצא?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שאלה לידע כללי- ברור לי שהציוד שמחובר ישירות ללקוחות (DSLAM, MSAG, CMTS) שייך לתשתית (בזק או HOT) ואילו לספק (נטויזיון, בזק בינלאומי וכו') יש את הרשת שלהם שהיא זאת שיוצאת החוצה (בין ספק לספק או לכיוון חו"ל). השאלה היא - איפה ואיך בדיוק מתבצע המעבר בין החלק של התשתית והחלק של הספק? תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.