עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mistral,

היי קראתי שיש דרך להפוך מחשב אחד ל 2 תחנות עבודה באמצעות 2 מסכים, 2 מקלדות 2 עכברים אבל שיעבדו רק ממחשב אחד. החומר שמצאתי בגוגל פחות עדכני ובאחד מהם מסרו לי להתקין עוד כרטיס מסך... (ואם לכרטיס מסך הנוכחי שלי יש 2 יציאות?) בקיצור, מה צריך לקרות בשביל שמחשב אחד יוכל לתפקד כ 2 תחנות עבודה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by sharon515,

שלום אני מחובר לכבלים ולספק בזק בינלאומי ורציתי לשאול איזה חייגן עדיף של l2tp (דרך הראוטר של ה 3com שלי) או חייגן pptp של הספק (למרות שגם דרך זה אפשר להתחבר דרך הראוטר) והשאלה השניה שלי הספק בזק בינלאומי הציע לי חיבור ללא חייגן. האם זה טוב ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by WizMaster,

היי, אני מנוי ב-012 באמצעות השוק הסיטונאי. בעת האחרונה הופעל על ידי התשתית וקטורינג לקו שלי. הראוטר שלי, TPLINK W9980, אינו תומך וקטורינג. טרם הפעלת הוקטורינג על הקו, הייתי על חיבור של 100 מגה וקיבלתי 70 מגה על הקו. מהתמיכה הטכנית של הספק אמרו שאין להם מה לעשות ובזק לא שמה עליהם קצוץ בנושא. יש מה לעשות? מישהו נתקל בזה? איך אני פונה לבזק שיורידו את הוקטורינג מהקו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. היי, קראתי כדי לנסות ללמוד מהאתר נטצ'יף. האתר מקסים והכל מוסבר היטב באופן שברור גם להדיוט שכמותי. המקרה שלי פשוט: בממ"ד שלי יש HOTBOX שמשדר לכל הבית. אין בעיה בחדרים ליד, אבל הקליטה בסלון בעייתית, מבחינת מהירות ובעיקר מבחינת יציבות. מקריאה הבנתי שיש בפניי מספר פתרונות, אך היות ושום פעולה פיזית אינה אופציה אני זקוק לפעולה אלחוטית. מאריך טווח יעלה לי ב50% ביצועים, וזה לא מקובל. מכך, הסקתי שהאופציה העדיפה תהיה שימוש בהוט-בוקס כמודם שיחובר בכבל LAN למחשב הנייח שבממ"ד וחיבור נתב איכותי שישדר מתוך הממ"ד אל הסלון, מרחק הליכה של כ-15 מטרים [ומרחק אוויר נמוך יותר, מן הסתם]. האם הסקתי נכון? מידע חשוב נוסף: אין צורך להגיע רחוק מהסלון. זו הנקודה הקיצונית בי…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by rotem_o,

שלום רב החלפתי את כרטיס הרשת במחשב לאחד בתקן N י(netsys 300n) וכעת הקליטה טובה יותר אך לאחר התחברות לרשת הביתית עם הכרטיס החדש מופיע לי כי 'אין גישה לאינטרנט' ולא ניתן לגלוש. הלכתי בדרך האלימינציה כדי למצוא את מקור הבעייה: - הכרטיס מצליח להתחבר לרשתות אחרות - משמע הכרטיס תקין - בעזרת הכרטיס רשת הישן (תקן G) מתחבר וגולש ברשת הביתית - משמע הרשת תקינה - ניסיון זהה במחשבים אחרים בבית מציג אותן תוצאות - משמע המחשב תקין אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעייה, אך הכרטיס הנ"ל מסרב לגלוש ברשת הספציפית בבית. אשמח לרעיונות או הצעות שכדאי לנסות.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by King Of Action,

תנו לי דרכים איך לעשות בדיקת פינגים ובעיקרון , מומלץ כמה שפחות סיבוכים. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by House M.D.,

קיבלתי היום מבזק מודם ראוטר D-link N 2760U. הוא חייב להימצא בחדר ממ"ד כי רק שם יש שקע של בזק. יש ברשותי גם ראוטר Linksys WRT54GL , ברצוני לשים אותו מחוץ לממ"ד ולהישתמש בו כ repeater . אני לא יודע מה להגדיר ואיפה, האם ההגדרה צריכה להתבצע ב linksys או ב d-link? תסבירו לי הכול כמו לאדיוט גמור, כי אף פעם לא הגדרתי דבר כזה... בלינקסיס יש DD-WRT בגירסת v24 sp2. ועוד משהו: איך זה יעבוד? האם שני הראוטרים ישדרו את אותה רשת או כל אחד מהם ישדר רשת אלחוטית משלו?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שאלה לידע כללי- ברור לי שהציוד שמחובר ישירות ללקוחות (DSLAM, MSAG, CMTS) שייך לתשתית (בזק או HOT) ואילו לספק (נטויזיון, בזק בינלאומי וכו') יש את הרשת שלהם שהיא זאת שיוצאת החוצה (בין ספק לספק או לכיוון חו"ל). השאלה היא - איפה ואיך בדיוק מתבצע המעבר בין החלק של התשתית והחלק של הספק? תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. יש לי במשרד רשת רגילה, עם גלישה לאינטרנט. לצורך פרויקט מסוים אני אמור להתחבר דרך ipvpn, שמסופק ע"י מודם סלולרי. אולם כאשר מחברים את המודם הסלולרי למחשב, הגלישה לאינטרנט עוברת רק דרכו, ולא דרך הרשת הרגילה. והבעיה היא שדרך המודם הסלולרי ניתן לגלוש רק לשירות המסוים של הipvpn. הבעיה אותרה, ע"י הקשת route print, והתברר שהגלישה לip 0.0.0.0 עוברת דרך הרשת הרגילה וגם דרך המודם הסלולרי שמוגדר בעמודת gateway כ on-link. לאחר מחיקת השורה ההיא, של גלישה של 0.0.0.0 דרך המודם הסלולרי. והפניית המודם הסלולרי רק ל ip הספציפי שלו. הענינים מסתדרים. אולם לאחר אתחול המחשב, צריך לחזור על כך שוב אין דרך להגדיר את זה באופן קבוע, שהגלישה דרך המודם הסלולרי, תהיה רק לip מסוים בלבד. והגלישה ל0.0.0.0 …

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. המחירים של הוט פאקינג מוגזמים 7M=150 NIS 10M=262 NIS תהיה תחרות בזמן הקרוב?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום קניתי Access Point של TP-LINK TL-WA801ND ואני רוצה לחבר אותו קווית לראוטר הקבוע ע"מ להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. הבעיה שאני לא מצליח. קבעתי אותו בתור AP אבל אז הוא הופך בעצם להיות כמו ראוטר בפני עצמו, אומנם יש לי בסלון בו הוא ממוקם קליטה מלאה אבל יש לי עכשיו 2 רשתות שונות, אני מעוניין ברשת אחת. מה לעשות ? יש לי את האפשרויות הבאות : 1. Access Point 2. Repeater (Range Extender)a 3. Bridge with AP 4. Clint 5. Multi SSID מה לבחור בבקשה ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by generalA,

יש לי בבית ראוטר אשר מספק אינטרנט ל-4 מתוך 4 היציאות שלו. אחת מן היציאות נמצאת בחדרי אשר די מרוחק מן הראוטר. רציתי לדעת האם ניתן לקחת את אותו הכבל ולחברו כ- Input לראוטר נוסף ואז ליצור מהראוטר הנוסף עוד מס' מסויים של יציאות? המטרה היא בעצם לאפשר שידור אלחוטי בשביל מחשב נייד הנמצא בחדר ומחשב נייח (לנייח חיבור קווי). שוב בפשטות: חיבור ראוטר רגיל ל- 4 מחשבים וכאשר אני לוקח אחד הכבלים (יציאה) ומחבר ככניסה לראוטר אחר למטרת יציאות נוספות. תודה אנשים !!!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by zgd,

נגיד שברצוני לארגן מסיבת רשת. מה אני צריך שיהיה ברשותי? והכוונה לכבלים hub\switch וכו'. האם אני צריך שיהיו לכל המשתמשים את אותה מערכת הפעלה?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח בתקן N ! אם אפשר לדעת מה אתם ממלצים על ה USB או על ה PCI ? מה יותר ממומלצ למחשב נייח ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by HuGeMouTh,

יש חשיבות למסלול השיקרי הזה ברגע שעוברים לחיבור ללא חייגן? קראתי על הנושא אבל לא ראיתי תשובה אחידה בכל המקומות.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by audigy,

לאחרונה אני חווה גלישה איטית בשעות הערב האם מישהו נתקל בזה ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אחרי שהתיאשתי מניתוקים אין סופיים של שני ראוטירם חדשים של D-LINK 2760U אני צריך להחליט מה לקחת NETGEAR VVG2000 or DGN834 http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx מה דעתכם? מה לבקש?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by ha,

לאחר מעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) החלטתי להקים רשת אלחוטית. אני מחובר למודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן ומשתמש להורדות ב BitTorrent ו EMule. איזה מהראוטרים עדיף לי? BR6204WG Edimax או BR6216MG Edimax האם ה BR6204WG תומך ב MIMO? לא ממש הצלחתי להבין. איזה כרטיסי רשת PCI ממולץ לקנות כדי שיתמכו היטב בנתבים אלה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. עכשיו סגרתי על 100 מגה. תשתית בזק ב115 לחודש ו3 חודשים חינם. ספק בזב״ל 30 שח לחודש. עכשיו נותרה השאלה. איזה ראוטר לקחת. האם לקחת את מה שבזק נותנת ( לא כל כך מפריע לי להתחייב לשנתיים)? או לקנות פרטי. ( שני רכיבים או משולב )? ( 200 שח לא קריטי לי )?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה: המחשב שאמור לקבל אינטרנט בדרך אלחוטית, נראה כאילו מחובר לאינטרנט ואומר שהכל תקין, אבל לא מתחבר לא לICQ לא לשום דבר שקשור לאינטרנט, זה קרה אחרי שניתקתי אותו לגמרי להרבה זמן, אבל בהתחלה זה עבד, ופתאום לא. ניסיתי באבטחת אינטרנט לבטל הכל, ועדיין הוא מראה כאילו הוא מחובר, אבל הוא בעצם לא מתחבר לכלום, ושעושים שם run >> cmd >> ipconfig /all בdefault gateway הוא מראה ריק .. בכל מקרה עכשיו אני שם לב שאחרי כמה זמן הוא פשוט מתנתק ורק אחרי ריסט של המחשב הוא מראה כאילו יש לו אינטרנט אבל בעצם אין .. אני רוצה להדגיש שבינתיים במחשב הראשי שאליו הראוטר מחובר חוטית, הכל בסדר... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום לכולם החלטתי להתנתק מ YES התחברתי לאינטרנט של הכבלים ושמו לי פילטר. הבעיה שניתקו אותי מהאנטנה המרכזית כך שכעת אני קולט דרך הכבל של הכבלים ערוץ 2 , ערוץ 1 אבל ערוץ 10 מושלג. בשיחה עם נציגי הכבלים נאמר לי שאין הדבר קשור לפילטר וזה קשור לאנטנה שבבניין שלי ?! בשיחה עם חבר שעבד פעם אצלם הוא טען כי פילטרים מדגמים קודמים כן אפשרו לקלוט ערוץ 10. אשמח אם חברים בפורום בעלי חיבור לאינטרנט של הכבלים עם פילטר יציינו האם הם קולטים ערוץ 10 והאם באמת הדבר קשור לפילטר. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. משהו מוזר. עברנו דירה, עכשיו אני בחדר ממ"ד. בחדר אצלי נמצא נת"ב אלחוטי מסוג siemens sl2-141. לאחי יש מחשב נייח רגיל ואמא יש מחשב נייד. במחשב הנייד יש לה כרטיס רשת אלחוטי מובנה ופשוט שקולט נהדר רשת אלחוטית. בחדר של אחי יש מערכת home plug של בזק, שעלה איזה 300 שקל(פתרון לבעיית החדר ממ"ד, לטענתם). ומה אני אגיד לכם, הקליטה אצלו פשוט גרועה, וזה עוד במקרה הטוב כי ברוב הפעמים בכלל אין קליטה שם. בקיצור, נצטרך להחזיר את ה-HOME PLUG למקומו הטבעי-לחנות של בזק. השאלה שלי היא כזאת- איך במחשב הנייד יש כרטיס רשת מובנה ופשוט שקולט את הנת"ב בצורה כל כך מקסימלית גם ממרחקים ממש גדולים ואיך ב-HOME PLUG, שאמור להתמחות בזה, יש קליטה כל כך רעה גם ממרחק די קצר? השאלה השניה- כמה יעלה לי להביא כ…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום יש לי נתב של TP LINK מדגם TL - WR941ND אני זקוק למדריך (אפשר גם באנגלית ) איך להגדיר את הנתב לעבודה ברשת מאובטחת+שיתוף ברשת ביתית (מערכת הפעלה WINDOWS 7 ) תודה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי ראוטר WRT של לינקסיס שעדכנתי את הקוחשה שלו בהצלחה לDD-WRT הבעיה שלא הבנתי איך אני אמור להתקין את האקסס פוינט...יש לי אקסס פוינט EW-7206 של אדימקס לא הבנתי מה אני אמור להגדיר על האקסס פוינט ומה אני אמור להגדיר על הראוטר... ומה המאק אדרס של האקסס פויינט לעזאזל? הכל מאוד מבלבל :-S תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים