רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מודם של בזק TPLINK2650U עכשיו יש לי 15 מגה תשתית בזק ו 30 מגה ספק ב 012 עם גימר עכשיו יש לי שאלה למה יש לי פינג בזמן האחרון גבוה בארץ כלומר עם אני שולח פינג בדוס זה מראה לי פינג נורמלי 14-17 וכשאני ניכנס לאותו שרת במשחק רשת זה מראה לי פינג 30-35 למה זה ככה ואיך להגדיר הכי טוב בשבילי את ה MTU בוינדוס 7 לגבי החומרת מחשב שלי I7 860 4 DDR
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כדאי לשים לב - בעוד כחודש תסגור חברת DYNDNS את שירות ה-DNS הדינמי (DDNS) החינמי שהיא מציעה. עבור מיליוני המשתמשים בשירות זה מהווה הסגירה בעיה קשה שתאלץ אותם לחפש תחליפים. בתמונה המצ"ב תוכלו לקרוא את הודעת מנכ"ל החברה על סגירת השירות. לגבי תחליפים - רשימה שלהם תוכלו למצוא בלינק הזה - http://www.gnutomorrow.com/best-free-dynamic-dns-services-in-2013. בנוסף, כדאי לכם גם לבדוק את האתר של חברת http://www.dtdns.com.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה ברצוני לחבר את הראוטר כרגיל למודם אך שמהראוטר לא יהיה חיבור פיסית למחשב , האם עדיין אני אוכל לקלוט אינטרנט ברחבי הבית עם המחשב נייד ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי ב WPA2... הבעיה היא שווינדוס XP (שמותקן על המחשבים) לא תומך ב WPA2... יש איזה עידכון או משהו שיעזור לי? ניכנסתי לראוטר וביטלתי את ה Broadcast SSID... קראתי שזה טוב שהשם של הרשת לא מופץ באוויר... אבל עכשיו גם אני לא מצליח למצוא את הרשת... אז מה יצא?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר היום לאינטרנט של בזק במהירות 100M ומשתמש במודם/ראוטר שלהם (D-Link 6740). מהירות ה-wifi שלי בדירה דיי עלובה ולא מתקרבת למהירות שאני מקבל בחיבור ישיר (סביב 10 בדר"כ). אני מעוניין לקנות ראוטר חדש ולהשתמש במודם/ראוטר שקיבלתי מבזק כמודם בלבד. לשם כך, יש לי שתי שאלות: 1. איזה ראוטר מומלץ במחיר סביר? קראתי פה בעבר על שימוש ב-1042/3 כראוטר. האם הראוטר הזה עדיין מומלץ או שיש מקבילים טובים יותר (במחיר דומה...). 2. מיקום המודם שלי היום לא מדהים בלשון המעטה: הוא נמצא במקום פינתי, עם קיר חיצוני ודי קרוב למקרר (הבנתי שיכול לגרום להפרעה לשידור). המודם הזה מחובר היום בחיבור רשת ישיר לממיר של YES הממוקם בסלון (עבור VOD). רציתי לשאול האם ניתן למקם את הראוטר …
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
-
DHCP Server/Relay מה האפשרויות האלו עושות בדיוק?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה עצה לגבי שדרוג האינטרנט הביתי. כרגע אני עם מודם ADSL של בזק שמחובר לראוטר Linksys wrtg54l ששמתי עליו את קושחת Tomato. אם אני רוצה לשדרג את המהירות אני חייב לעבור לVDSL. אופציה אחת היא למצוא מודם VDSL ולהחליף איתו את הADSL ולהשאר עם אותו ראוטר ואותו קינפוג רשת. אופציה שניה היא לשכור את המודם-ראוטר של בזק (10 ש"ח לחודש) ולהשתמש בו רק בתור מודם (זה מה שנקרא Bridge?) אופציה שלישית, לשכור את המודם ראוטר של בזק ולהשתמש בו בתור מודם וראוטר. 1. על איזה אופציה אתם ממליצים? 2. במידה וארצה לקנות מודם VDSL, יש המלצות? 3. האם המודם-ראוטר של בזק יאפשר לי להגדיר IP סטטי לחלק מהמחשבים ברשת ולעבוד עם DHCP לכל שאר המכשירים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב החלפתי את כרטיס הרשת במחשב לאחד בתקן N י(netsys 300n) וכעת הקליטה טובה יותר אך לאחר התחברות לרשת הביתית עם הכרטיס החדש מופיע לי כי 'אין גישה לאינטרנט' ולא ניתן לגלוש. הלכתי בדרך האלימינציה כדי למצוא את מקור הבעייה: - הכרטיס מצליח להתחבר לרשתות אחרות - משמע הכרטיס תקין - בעזרת הכרטיס רשת הישן (תקן G) מתחבר וגולש ברשת הביתית - משמע הרשת תקינה - ניסיון זהה במחשבים אחרים בבית מציג אותן תוצאות - משמע המחשב תקין אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעייה, אך הכרטיס הנ"ל מסרב לגלוש ברשת הספציפית בבית. אשמח לרעיונות או הצעות שכדאי לנסות.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כולנו יודעים שכיום רוב ספקיות האינטרנט עומדות בהבטחה שלהן מבחינת קצב ההורדה וההעלאה, אך אותי מעניין באיזו חברה יש את הפינגים הכי טובים לאתרים בחו"ל. אני שואל מפני שאני משחק במשחקי אינטרנט ולי זה חשוב שזמן התגובה יהיה כמה שיותר מהיר. אני מחובר דרך 012 קווי זהב ומשום מה לפעמים כשאני משחק ב-warcraft 3 בסרבר של US East יש פינגים מאוד גבוהים (משהו בין 400 ל-800) שזה בלתי נסבל. האם יש הבדל בין ספקיות האינטרנט או שזה בכלל לא רלוונטי דרך איזה ספקית אני מחבר? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאלה לידע כללי- ברור לי שהציוד שמחובר ישירות ללקוחות (DSLAM, MSAG, CMTS) שייך לתשתית (בזק או HOT) ואילו לספק (נטויזיון, בזק בינלאומי וכו') יש את הרשת שלהם שהיא זאת שיוצאת החוצה (בין ספק לספק או לכיוון חו"ל). השאלה היא - איפה ואיך בדיוק מתבצע המעבר בין החלק של התשתית והחלק של הספק? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי בבית Linksys WRT1900ACS יחד עם מודם של D-LINK מבזק. מחובר לתשתית אינטרנט במהירות 40 מגה (לא אפשרי יותר כרגע מבחינת בזק). במחשבים המחוברים קווית לראוטר, בדיקת מהירות מראה 38-40.6 מגה, בבדיקה עם מחשבים שמחוברים לרשת ה2.4Ghz, מתקבלת מהירות של 0.8 עד 8 מגה בייט בלבד. ברשת ה5Ghz אפשר לקבל 20-22. ניתקתי מהחשמל כמה מכשירים שחשבתי שאולי יכלו להפריע לWIFI, אך ללא כל השפעה על המהירויות. מה ניתן לעשות? איך ניתן לפתור את הבעיה? קראתי קצת בנוגע לקושחת DD-WRT, הייתי שמח לשמוע מהם החסרונות שבמעבר לקושחה הזו, ואם יש דברים שעלי לקחת בחשבון לפני. תודה, אבירן.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התלבטויות רבות החלטתי להזמין את ה D-link dir 655 שבכלל לא חשבתי לכיוון שלו. ההתלבטויות שלי היו WRT610N,D-link825,D-link 855 לאחר קריאת ביקורות על ה D-link825 פסלתי אותו מכיוון שה 655 עובר אותו בכל דבר חוץ מחוסר האפשרות ל dual band. קצת היססתי בנוגע לרכישה כי ה 655 הוא דגם של סוף 2006/2007. ברגע שאני אקבל אותו אני אכתוב ביקורת מקיפה עליו כדי לעזור לאחרים בבחירה אם הם מתלבטים.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית.. אחד מחובר עם כבל והשני מחובר בעזרת מתאם רשת אלחוטי. המחשב שמחובר אלחוטית לא מקבל את כל רוחב הפס של האינטרנט ובעצם לא מנוצל במלואו. אם אני רוצה שגם המחשב הזה יהיה מחובר בעזרת כבל האם אני צריך עוד ראוטר שיהיה בחדר השני ויתחבר לשקע בקיר ? *אין לי אפשרות להעביר כבלים בין החדרים כי הם רחוקים.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עד מישהו הרגיש ירידה משמעותית במהירות האינטרנט של 014? התקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה אצליהם. מישהו יודע מה הייתה בעיה ואם היא תוקנה? זה הורס לי משחקי ranked בlol.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי טלפון משמח מבזק שאני יכול להחליף את מודם שלי לנתב הזה. כי יש לי כבר שנה חבילה של 2.5 מגה הלכתי לבזק סטור וזה מה שהם נותנים. עכשיו השאלה אם שווה לקחת?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתמול חברתי את הרשת החדשה שלי: בצעתי בדיקה של העברת קבצים בין הנייחים: שלושה מחשבים מחוברים לרשת: אחד אלחוטי(באמצעות ראוטר 3COM) ושני נייחים שמחוברים כל אחד עם כבל רשת CAT5E לשקע רשת נפרד שמחובר לנתב 3COM גיגה , גם באמצעות כבל CAT5E. והנתב מחובר לראוטר באמצעות אותו סוג כבל. העברת הקבצים בין הנייחים מגיעה לקצב מקסימלי של 11.6 מגה/שניה מה עליי לעשות כדי לקבל העברה בין הנייחים של גיגה.(בנייד ברור לי שבגלל הנתב אקבל מקסימום 100) במאפייני כרטיס הרשת כתוב במהירות: 100 מגה , אולם הכרטיס תומך בגיגה וכך גם הנתב. שאלה שניה: שם קבוצת העבודה בברירת המחדל היה WORKGROUP בכל המחשבים והשיתוף עבד בסדר. כאשר שיניתי את קבוצת העבודה במחשב הראשי וקבעתי ססמא לשיתוף, עדין המחשבים האחרים הצליחו…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, בחור מבזק סיים את שלו ויש לי עכשיו 4 שקעים שלהם, ב2 מהם יש פיצולים, ל2 חוטים ול3 חוטים בראשי, מה הדרך הכי מומלצת לחיבור? פרט לאזיקון לפי החור בקופסה לכבל? הלחמה? או חיבור הברגה נפרד וממנו רק 2 חוטים בודדים לחיבורי ההברגה בשקע? תוודה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום מבזק מודם ראוטר D-link N 2760U. הוא חייב להימצא בחדר ממ"ד כי רק שם יש שקע של בזק. יש ברשותי גם ראוטר Linksys WRT54GL , ברצוני לשים אותו מחוץ לממ"ד ולהישתמש בו כ repeater . אני לא יודע מה להגדיר ואיפה, האם ההגדרה צריכה להתבצע ב linksys או ב d-link? תסבירו לי הכול כמו לאדיוט גמור, כי אף פעם לא הגדרתי דבר כזה... בלינקסיס יש DD-WRT בגירסת v24 sp2. ועוד משהו: איך זה יעבוד? האם שני הראוטרים ישדרו את אותה רשת או כל אחד מהם ישדר רשת אלחוטית משלו?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הקושחה של Edimax br-6424n. הגרסא שיש עכשיו היא 1.21 הגרסא באתר של אדימקס 1.56 הורדתי את קובץ ה-bin מהאתר, אבל כשאני מנסה לעדכן זה אומר לי Invalid file format. יש למישהו מושג? עריכה: חיפשתי באתר של פיקוק, אבל אין שם עדכון קושחה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-