עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה ברצוני לחבר את הראוטר כרגיל למודם אך שמהראוטר לא יהיה חיבור פיסית למחשב , האם עדיין אני אוכל לקלוט אינטרנט ברחבי הבית עם המחשב נייד ?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by eladh777,

שלום יש לי בעית התנתקויות באינטרנט שלי. כל פעם שאני מעמיס על האינטרנט שלי אז יש לי התנתקות של איזה 2-3 שניות ואז האינטרנט חוזר. העומס שאני אומר הוא כמו: לדבר בסקייפ ובייחד עם זה לגלוש באתרים. או להוריד משהו מהביטורנט ולגלוש באתרים, ואז גם האינטרנט מתנתק. זה אומר שזה בעיה של upload. הספק שלי הוא בזק בינלאומי, ותשתית של בזק. מהירות האינטרנט היא - 1.5 (הורדה), ו 128 (העלאה.). יש לי נתב - rotal rta 1025 w. יש לי רשת ביתית. עם עוד מחשב אחד שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. יש לציין בבירור שאפילו שהמחשב השני סגור, ואני מעמיס על האינטרנט רק מהמחשב אצלי, אז גם יש התנתקויות. אני ספק ב100 אחוז שהבעיה היא ה upload, בגלל שגם ניסיתי להחליף נתב, ועדיין הבעיה קורת. ואפילו התמיכה של בזק בינל…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי מתאם שיחות ראוטר - נטבוקס של נטויז'ן (עם סיסמת אדמין ), ותקופה ארוכה הוא ישב בשקט מאחורי מודם ראוטר רגיל (כי יש לי בבית גם מרכזיה קטנה עם קווים של 012, ולא רציתי שהם יריבו): דהיינו, מה LAN של הראוטר יצא כבל רשת ל WAN של הנטבוקס, עם טווחי רשת שונים לראוטר ולנטבוקס. כל המכשירים (למעט המרכזיה) היו מחוברים מאחורי הנטבוקס. עכשיו התחדש לי צורך להפוך אותו לנקודת גישה אלחוטית בחדר אחר, כשחלק מן המכשירים מתחברים לראוטר וחלקם לנטבוקס, וכולם באותה רשת. לשם כך על הרשת כולה להיות באותו טווח, והבעל הבית היחיד על כל הרשת צריך להיות הראוטר. העברתי את כבל הרשת לאחד ה LAN בנטבוקס, נתתי לנטבוקס כתובת IP בטווח של הראוטר, ביטלתי לו את ה HDCP, ואכן כל המכשירים שמתחברים אלחוטי…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום, בורכתי לאחרונה בבשורה כי בשכונה שלי יש סוף סוף חיבור לסיבים, והחלטתי בהזדמנות זו לשפר את הרשת הביתית הכללית שלי. אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומרתף, ותכננתי להוסיף ליד כל מחשב נקודת Ethernet, לבטל את הרשת האלחוטית המשודרת מהראוטר ולהחליף אותה ב-2 אקסס פוינטים (מקווה שרק 2 יספיקו) שיחוברו ישירות לסוויץ' על מנת לוודא קליטה אחידה ברחבי הבית. כיוונתי בהתחלה לקנות סוויץ' לא מנוהל של 16 שקעים ללא אופציה של PoE אבל נתקלתי ביותר ויותר פתרונות הכוללים AP המבוססים על PoE - האם יש סוויץ' עם 16 פורטים ו-PoE+ במחיר סביר בארץ/בחו"ל או שאפשר להסתפק ב-Injector לכל מכשיר PoE? כמו כן, האם יש לכם המלצה ספציפית לאקסס פוינט מסויים? רציתי לרכוש מכשיר התומך ב-W…

5. Started by DinDani,

הייתי ב ADSL, עברתי ל HOT, ברשותי נתב אלחוטי D-Link DSL 2650U שנותר בבעלותי לאחר ההתנתקות מבזק/ADSL - כרגע מונח בצד, אני עובד עם ה HOTBOX, אבל ה WiFi של ה HOTBOX לא מספיק טוב מבחינתי, לפני שאני רוכב נתב אלחוטי אחר והופך את ה HOTBOX לראוטר, אשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו עם הציוד הקיים. 1. לידע כללי, האם כל נתב פיזית בנוי לפלטפורמה/תשתית ספציפית (ADSL/כבלים)? במידה וכן, מדוע, הרי ההבדל הוא רק בפרוטוקול/תוכנה (שאפשר לעדכן), ולא פיזית בחיבורים, לא? 2. אני רוצה להשאיר את ה HOTBOX כפי שהוא ולא להפוך אותו למודם בלבד, האם אני יכול פשוט רק לכבות לו את אופצית ה WiFi, לחבר את נתב ה ADSL שלי (D-Link DSL 2650U) ל HOTBOX, כך שהוא יתפקד רק כ AP, ויאפשר את ה WiFi? (כלומר, המחשבים הנייחי…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  6. Started by galza,

ובכן היום קיבלתי את ההוטבוקס מוגדר כמודם מהוט.הלכתי וקניתי בהמלצת אנשים פה את הנתב TPLINK 1043ND אבל יש כמה בעיות שנפתרו וכמה שלא: קודם כל הראוטר גם אחרי איפוס לא מוכן להתחבר בסיסמה שהספק נתן לי ולכן החלפנו לסיסמא דיפולטית והופ פתאום הוא התחבר והכל בסדר. בעיה מוזרה מאין כמותה:אני יכול לגשת לממשק WEB של הראוטר ממחשב אחד ברשת (יש לי שני נייחים) אבל בשום אופן לא מצליח לגשת לממשק מהמחשב השני.ברגע שאני נכנס לדפדפן ומכניס את הכתובת של הראוטר הוא רושם לי שהלוגין והסיסמא אינם תקינים,הוא אפילו אינו מגיע לממשק.בהחלט משהו מוזר ולא מובן. לגבי אלחוטי הגדרתי אבל לא בדקתי איך הוא עובד,אבל בהחלט דברים מוזרים לאללה למישהו יש הסבר?? תודה מראש גל נ.ב טוב עכשיו גם האלחוטי לא עובד טוב …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by liortal,

שלום, אני גר בדירה שכורה, המודם + ראוטר נמצא בחדר עבודה (ממ"ד), והסלון נמצא במרחק של בערך 10 מטר משם. הקליטה של הרשת לא טובה והייתי רוצה להעביר כבל שיתחבר למכשירים בסלון (קונסולות, טלויזיה, סטרימר). בבית יש ארון תקשורת מרכזי שעושה רושם שיש בו תעלות עם חוט משיכה לבן, שהולך מהארון תקשורת ועד לנקודה בסלון. הארון לא מגיע ישירות עד לממ"ד, אך בממ"ד יש שקע טלפון, ולכן אני תוהה האם התרחיש הבא אפשרי: 1. פירוק שקע הטלפון בחדר עבודה, לראות איזה חוט מושחל משם ועד לארון תקשורת. 2. להעביר כבל רשת מהחור בחדר עבודה עד לארון תקשורת, ומשם בתעלה עד לסלון. 3. לשים שקע כפול (טלפון,רשת) במקום השקע שפירקתי בחדר עבודה האם זו הדרך הנכונה? זה נשמע לי מאוד מסובך מי יכול לבצע עבודה שכזו

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by sahar540,

שלום לכולם! אני חדש בפורום מגניב זה! באתי לכאן כדי לקבל עזרה לגביי הראוטר שלי! Siemens SL2-141 ADSL Router! אני משחק במשחק ששמו Warcraft 3! כדי ליצור חדר במישחק זה אני צריך את הפורטים: 6112-6119 UDP+TCP! פתחתי את הפורטים האלו! עדיין לא עובד לי.. אני משתמש ב Windows Vista Home Preimum ביטלתי את ה FIREWALL אבל עדיין לא עובד לי ... עכשיו.... אח שלי גם משחק במישחק הזה. והוא יכול ליצור חדר ואני לא! אולי זה ביגלל המערכת NAT שיש לי בראוטר אם יש! האם המערכת הזאת היא זאת שגורמת לבעיות? בבקשה עזרו לי! תודה סהר כהן...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. יום שלישי: לאחר שראיתי בפורום שהרבה אנשים משיגים דילים טובים על 8 ו10 מגה בבזק החלטתי לבדוק עם 014 (לקוח שלהם יותר מ5 שנים אם אתם רוצים לדעת כמה אני מרוצה) אם אני יכול להשיג חבילת גיימר 10 מגה במחיר סביר. לא מזמן שדרגתי מ2.5 ל 4 בעיקר בגלל הupload ו5 היה קצת יקר יחסית לתמורה. הנציגה שלהם הודיעה לי שיש כרגע מבצע על 10 מגה של משהו כמו 100 שקל לחודש על גיימר 10 בזמן שאני משלם איזה 90 שקל 4. אנשי המחירות שם בטח מתוגמלים על הצלחות והיא ניסתה קשה להשיג מישהו מבזק כדי לדבר על השידרוג. בסוף תפסנו מישהו מבזק שאמר שבאיזה 90 שקל לחודש בממוצע (אתם מכירים את המבצע שלהם) אני מקבל 10 במקום 4 שזה משהו כמו הבדל של 10 שקל. אז התחלנו את התהליך השידרוג. אמרו לי שאני צריך להחליף מודם אז שאלת…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב שלי, איך אני מגדיר את האינטרנט בחזרה? יש לנו רשת בבית עם ראוטר, הוא לא המחשב הראשי מהבחינה של הראוטר. תודה, ניצן

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by rotem_o,

שלום רב החלפתי את כרטיס הרשת במחשב לאחד בתקן N י(netsys 300n) וכעת הקליטה טובה יותר אך לאחר התחברות לרשת הביתית עם הכרטיס החדש מופיע לי כי 'אין גישה לאינטרנט' ולא ניתן לגלוש. הלכתי בדרך האלימינציה כדי למצוא את מקור הבעייה: - הכרטיס מצליח להתחבר לרשתות אחרות - משמע הכרטיס תקין - בעזרת הכרטיס רשת הישן (תקן G) מתחבר וגולש ברשת הביתית - משמע הרשת תקינה - ניסיון זהה במחשבים אחרים בבית מציג אותן תוצאות - משמע המחשב תקין אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעייה, אך הכרטיס הנ"ל מסרב לגלוש ברשת הספציפית בבית. אשמח לרעיונות או הצעות שכדאי לנסות.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by jetman,

שלום חברים, בחור מבזק סיים את שלו ויש לי עכשיו 4 שקעים שלהם, ב2 מהם יש פיצולים, ל2 חוטים ול3 חוטים בראשי, מה הדרך הכי מומלצת לחיבור? פרט לאזיקון לפי החור בקופסה לכבל? הלחמה? או חיבור הברגה נפרד וממנו רק 2 חוטים בודדים לחיבורי ההברגה בשקע? תוודה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by oresh,

שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. נניח ויש לי פינג גבוה יחסית במשחקי רשת, מה יכול לעזור יותר, להחליף ספק או להחליף תשתית? אני שואל את זה באופן תיאורטי, רק כדי לדעת מי אחראי על הפינג. תודה.

15. מצאתם את האפיקומן? מחפשים מתנה מקורית לפסח? נתב ה-Nighthawk R7 של חברת Netgear נחת לפני מספר ימים בארץ ותמורת כ-1,800 שקל הוא יכול להיות שלכם. עבור הסכום הזה תקבלו נתב שקיבל ביקורות משובחות, מקוטלג כ-AC1900, כולל 4 כניסות LAN של 1G ושתי כניסות USB - אחת התומכת ב-3.0 והשניה ב-2.0. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=R7000 חג שמח.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. היו פה כבר כמה נושאים שדיברו על הספק, אבל לא הרבה הזכירו את התשתית. בקרוב נגמרת לי ההתחייבות ורציתי לדעת איזה מחיר אני יכול להשיג. אז קודם כל בזק או כבלים? כמה אתם משלמים בחודש ? אתם בהתחייבות ? הצלחתם להשיג מחיר נמוך ? קדימה חבר'ה, ספרו. אני: מנוי בבזק על 2.5\250. משלם 80 ש"ח בחודש. בהתחייבות למשך שנה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום, באתר של די-לינק (http://www.dlink.ru/il/faq/231/860.html) יש עדכון קושחה לגרסת חומרה E. כתוב שם שגרסת החומרה היא 5.11. הורדתי אותה, התקנתי, ואחרי ההתקנה, בראוטר כתוב לי שגרסת הקושחה היא 5.10..... האם משהו בעדכון אצלי דפוק, או שמשום מה כך מופיע בראוטר? בנוסף, מצאתי את הגרסאה הבאה באתר של די-לינק ברוסיה: 5.11RU Beta 04. (בכתובת http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevE) האם מישהו התנסה בקושחה זו ויכול לספר עליה משהו? הסיבה שאני בכלל רוצה לבצע עדכונים, היא שאני סובל מחיבור לא טוב (יציב, אך איטי) דרך הראוטר בתשתית הוט.... כשאני מתחבר ישירות עם המודם (ARRIS) עם חייגן, הכל עובד סבבה. כשאני מתחבר דרך הראוטר - ללא חייגן - החיבור איטי, והראוטר לר מצליח ל…

18. שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד יש נייד +טלוויזיה חכמה+xbox ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רחב יותר…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום קניתי Access Point של TP-LINK TL-WA801ND ואני רוצה לחבר אותו קווית לראוטר הקבוע ע"מ להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. הבעיה שאני לא מצליח. קבעתי אותו בתור AP אבל אז הוא הופך בעצם להיות כמו ראוטר בפני עצמו, אומנם יש לי בסלון בו הוא ממוקם קליטה מלאה אבל יש לי עכשיו 2 רשתות שונות, אני מעוניין ברשת אחת. מה לעשות ? יש לי את האפשרויות הבאות : 1. Access Point 2. Repeater (Range Extender)a 3. Bridge with AP 4. Clint 5. Multi SSID מה לבחור בבקשה ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. איך ניתן להתמש בנתב רק כנקודת גישה אלחוטית כלומר ללא חיבור לאינטרנט. האם לכבות את PORT ה-DSL של הנתב ולחבר אליו את המודם השני שיש לי עם כבל רשת ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה (SONY KDL40W5500) אשר היא תומכת את הטכנולוגיה החדשה יחסית DLNA. אז חיברנו את הטלוויזיה אל הLAN הביתי באמצעות כבל רשת, והנה באמת המחשבים ברשת מזהים את הטלוויזיה. אבל עדין לא הבנתי איך אני אמור לשדר תכנים אל הטלויזיה? לדאבוני אין לי מושג כיצד להפוך את המחשב שלי לסרבר. ניסיתי דרך twonkyMedia הלא-חינמית, אבל גם דרכה הצלחתי לשדר רק תמונות ואודיו, ולא הצלחתי לשדר סרטים (שזוהי המטרה שלי >_>) מישהו התנסה עם הטכנולוגיה היחסית חדשה הזו? אם כן, עזרו לי להבין כיצד אני משתמש בה ומהי התוכנה הטובה ביותר לשימוש בה? תודה רבה לעוזרים שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by droren,

שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by x-dude,

בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.