עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אסי קפנר,

אני מבקש את עזרתכם... אני מחובר לתשתית אינטרנט של הוט וספק פרטנר למהירות עד 100 מגה. אני כבר למעלה משנה עם הסידור הזה בדירה, ידוע לי שההוטבוקס גרוע באלחוטי ולכן קניתי tplink vr600, הוטבוקס הוגדר במצב ברידג' ואליו מחובר הvr600 (במצב ראוטר בלבד) ודרכו אני מחובר באלחוטי וקווי. פתאום יש חוסר יציבות בגלישה - גם הורדה גם העלאה. זה מתבטא במהירות שעולה ויורדת מידי כמה שניות (גולש על 90 ופתאום נפילה ל20 ואפילו פחות ואז עלייה חזרה ל90 וחוזר חלילה). איך אני יכול לבודד את הבעיה? לפני שאני פונה להוט לתמיכה, הייתי רוצה להבין מאיפה הבעיה מגיעה עד כמה שאפשר, עם איזה כלים אפשר לבדוק ולמה לשים לב? חייב לציין שביצעתי כבר איפוס מלא לכל המכשירים b…

• 12 תגובות
    • 8.9k צפיות
  2. אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  3. היי אנשים, יש לי בעיה במחשב כאן, שאני מנסה להכנס לכל מיני אתרים, הוא נותן לי שגיאה Error 404 כאילו האתר לא קיים... האתר כן נטען לשניה אחת, אני יכול לראות אותו, ורגע אחרי אני מקבל את מסך ה 404. שאני נכנס דרך מחשב אחר על אותה רשת - זה נכנס. האתרים תקינים והאינטרנט תקין. משהו כאן במחשב חוסם אותי. ניסיתי : דפדפנים שונים \ הורדת אבטחה בדפדפנים \ סריקת וירוסים \ קבלת אייפי חדש אפילו.. שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nadav1379,

יש לי רשת אם אח שלי ויש לנו אינטרנט ברשת עכשיו גם אני וגם אח שלי משחקים CS אבל הבעיה שמתי שאני משחק והוא עושה משהו האינטרנט אז זה משחק לי על פינג גבוהה. ואנחנו גם לא יכולים לשחק ביחד אז חבר שלי אמר לי להחליף את האינטרנט ל ADSL (יש לי כבלים) ולעשות 1.5 מגה ואז זה יתחלק חצי חצי כל אחד 750 מתי שאתחנו ביחד ומתי שאנחנו לבד אז יש לי את כל 1.5 ואני לא יודע אם זה נכון אז אני רוצה לדעת אם כדי לי להחליף ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lior666,

שלום. הידע שלי ברשתות, די נמוך. אז אין לי מושג מה הבעיה. אני מוריד כמות די עצומה של הורדות. ולאחרונה נתקלתי בבעיה בשיתוף ההורדות שלי. אני מוריד בעיקר מטראקרים פרטיים, לדוגמא:hdme.eu,freshon.tv. ומהירות ההורדה היא תמיד במקסימום שלה. הבעיה היא במהירות ההעלה. אני שמתי לב בתוכנה UTORRENT, שאני לא מצליח לצור קשר עם משתפים ממדינות אחרות. תמונה להוכיח את מה שאני אומר: זה הורדה מhdme.eu. כמו שרואים, אני מצליח לתקשר אך ורק עם ישראלי. וזה בעיה מעצבנת ביותר, אני לא מצליח לשתף, ולשמור על רטיו גבוהה באתרים אחרים. כי אין משתפים בישראל! נתונים: ספק - בזק בנלאומי. תשתית - בזק. מהירות - 20MB. ראוטר - D - LINK VDSL N 6740U ראוטר של בזק. נרשמתי במיוחד בשביל זה, ואני מקווה שאחד מכם יוכל לעזו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב יש לי ראוטר WRT54GL של LINKSYS והקליטה בקומה למטה ממש גרועה (שתי קווים ולפעמים אחד) קראתי בכמה מקומות שאפשר לקנות עוד ראוטר ולעשות WDS בקומה למטה השאלה האם הראוטר שלי תומך בפונקציה הזאת ומה אני צריך לקנות כדי לעשות זאת? תודה רבה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים ביום. הבעיה היא שהראוטר מתנתק לי פתאום, הנורה של הPPP נכבאת ואחריה הנורה של הDSL נכבאת, זה קורה כמה פעמים ביום . הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141 ויש לי 5מגה בייט מהירות אינטרנט. כמה דברים שעשיתי ולא עזרו: 1.החלפתי את כל הפילטרים בבית לפילטרים חדשים מהחנות 2. טכנאי של בזק התקין לנו פילטר ראשי 3.טכנאי של בזק החליף לנו לראוטר SIEMNES SL2-141 שום דבר לא עזר ועדיין יש התנתקויות כמה פעמים ביום וזה פשוט בלתי נסבל. אני לא יודע מה גורם לזה, וזה לא קורה לשכנים שלי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה קורה חברה. אחותי הקטנה מקבלת מחשב חדש, ועם זה רצינו לחבר אותה לאינטרנט. עכשיו רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב - רשת קווית (למתוח כבל רשת מוצלב בין המחשבים ולעשות שיתוף אינטרנט) או רשת אלחוטית (לקנות את הLINKSYS הזה שלכל העולם ואישתו יש, כרטיס רשת אלחוטי PCI בסה"כ 500 ש"ח ולחבר) ? האם בשני המקרים הנ"ל יש בעיות עם טורנטים וכל זה ? גם אם מחברים את המחשבים בכבל מוצלב ועושים שיתוף אינטרנט צריך לעשות את כל העניין של PORT FORWARDING ? בעיקרון אנחנו רוצים שיתוף גם של המדפסת שיושבת אצלי, ושל HDDים של שנינו, ומתלבטים מה עדיף. למתוח כבל זה פחות נוח ואסטתי אבל בעלות 0 ש"ח, לעומת קניית ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בסכום של עד 500 ש"ח שמין הסתם זו הוצאה כספית מכובדת, וגם מהירות איטית יותר (…

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  9. אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by IP,

אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by QttP,

בחודש הבא אני אמור להתחבר לאינטרנט של HOT, אזור רחובות, חיבור MPLS דרך 012. אני יודע שהחברה מספקת מספר מודמים שונים ללקוחות ומקריאות ושמועות פה ושם אני יודע שחלק מומלצים יותר מאחרים. בבית של ההורים תמיד היה לי ה-MOTOROLA SB4200 והייתי מרוצה. אני לא יודע האם עדיין מספקים אותו. ממה שיש כרגע - מה כדאי וממה כדאי להתרחק?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. וזה לא מזוייף!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lharpaz,

שלום, ברצוני לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך אותו ה"קישור" (כלומר, תשתית אחד ומנוי אחד לספקית). מה הדרך הפשוטה לעשות את זה? אני מחפש דרך פשוטה כדי שגם אני אוכל לעשות זאת בעצמי (אין לי ידע בנושא). (חיפשתי קצת מידע/מדריך ולא ממש מצאתי). אין צורך ששני המחשבים יהיו ברשת ביניהם, למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד, ועדיף ששני המחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני לשם החיבור (כך שגם אם אחד מהם כבוי/הולך עדיין יהיה אפשר להתחבר). הבנתי שחלק מהמודמים הם ראוטרים ורק צריך לקנות סוויצ', יש בזה משהו? בקיצור, תגידו לי בבקשה מה צריך לעשות / לקנות בשביל לגרום לדבר הזה לעבוד. דבר אחרון, עדיין אין לי את התשתית עצמה (דירה חדשה). אני נוטה יותר לכיוון התשתית של הכבלים, אבל אם החומרה של בזק תומכת בזה יות…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. גם אתם נתקלתם בזה? נתקלתי בזה גם אצלי במחשב וגם אצל אבא שלי. תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by Mczestaw,

יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by barkey,

או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי נתב של TP LINK מדגם TL - WR941ND אני זקוק למדריך (אפשר גם באנגלית ) איך להגדיר את הנתב לעבודה ברשת מאובטחת+שיתוף ברשת ביתית (מערכת הפעלה WINDOWS 7 ) תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by galza,

היי המצב הוא כזה: עברתי לבית חדש ושם בניתי רשת עם ארון תקשורת ונקודות לכל החדרים,המודם של הוט מחובר לראוטר טיפילינק ושניהם יושבים בארון התקשורת. הבעיה היא שהמחשבים שלי בממ"ד וכמובן גם מהסמרטפון אני גולש ומתעסק באותו חדר מן הסתם ואין לי קליטה אלחוטית כמעט בכלל בתוך הממ"ד ולכן מה שאני עושה כרגע הוא לנתק את הראוטר מארון התקשורת ומעביר אותו לתוך הממ"ד (כאשר אני יושב שם בערב) מחבר את המודם של הוט לנקודה בפאנל בארון ומחבר את הראוטר לWAN וכמובן את המחשב לראוטר.כל זה בשביל שיהיה לי קליטה לטלפון שלי. האם יש איזה פתרון אחר במקום כל הבלגן הזה כל פעם? משהו שאני יכול לחבר בממ"ד שיעצים את האות ויגרום לקליטה יותר טובה של הרשת האלחוטית?

• 12 תגובות
    • 11.1k צפיות
  20. שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by coold,

היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Ymac,

שלום. הבעיה היא כזאת: יש לנו סוויץ' אחד בארון התקשורת, המחובר ליציאות בקירות. בקומה העליונה, יש ארבעה שקעים, אבל בתעלה היחידה שמחברת בין הקומות, יש מקום רק לשני כבלי CAT5E. כרגע אנחנו עובדים על 100 מגהביט, אז אין בעיה, כל כבל, 8 גידים - מחבר שתי יציאות 4 גידים כל אחת (יש לנו Patch Panelים בשתי הקומות) במהירות 100 מגהביט עכשיו אנחנו רוצים לשדרג את התשתית הביתית לגיגהביט, ולכן אנחנו לא יכולים לשים שני שקעים על כבל אחד, בגלל שכל שקע עושה שימוש ב-8 גידים. אז אנחנו רוצים להוסיף עוד סוויץ' ולשים אותו בקומה העליונה. השאלה היא, האם לחבר את שני הכבלים שמגיעים מהסוויץ' שבארון התקשורת בקומה התחתונה, או שאין בכך תועלת, וכבל אחד יספיק. הנה סכמת הרשת להמחשה: הקו הכחול תוחם א…

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by aviad13,

שלום, אני מצטרף לרשת סיב אופטי במהירות 600M. אני אקבל מתאם סיב. אני רק צריך להביא ראוטר משלי. מה שחשוב לי שתהיה לי שליטה ואני אוכל לכבות ולהדליק את הWIFI מתי שאני רוצה. אני רוצה שיהיה מכובה רוב הזמן ואני עדיין אוכל לחבר אינטרנט למחשב / לסטרימר עם כבל רשת אבל שתהיה לי את האפשרות מדי פעם להפעיל WIFI וככה להתחבר לאינטרנט. יש כזאת אפשרות?

24. Started by Black_eagle,

שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dolev16,

שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.