רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מקים רשת חוטית בין 3-4 מחשבים בקרוב, ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? האם כדאי ראוטר שיתחבר למודם וממנו אני אריץ כבלים לכל ארבעת המחשבים? האם כדאי סוויצ' שיתחבר לאחד המחשבים שמחובר לאינטרנט וממנו ירוצו כבלים? עוד שאלה - האם בכל המקרים זה כבלי רשת מוצלבים שרצים? מהו השם המלא שלהם? שאלה נוספת- האם אפשר לחדרים לעשות שסופו של הכבל (שמגיע מהראוטר) יהיה בתור שקע, וממנו ימשך עוד כבל של מטר או פחות? מהו שם השקע?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המודם הישן של הכבלים אלקאטל או איך שלא קוראים לו. אני מחובר 1.5 מגה, השאלה שלי היא, עם ניתן לשנות את ההגדרות של המודם כך שהאפלוד שלי יהיה יותר גבוה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
העברתי את הכבלים בבית שלי בתוך הקירות... הגדרתי את הראוטר, ואני גולש מהמחשב הראשי. עכשיו השאלה מה אני צריך לעשות כדי לגלוש מהמחשב השני? הראוטר מחובר למודם eci-270. בשתי המחשבים מותקן xp.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אם אתה חושב שקניית ראוטר תשפר לך את הפינג במשחקי רשת, אתה טועה. הפינג הגבוה הוא עקב מחסור ברוחב פס, ולא עקב המחסור בראוטר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב השרת מורץ ע"י מערכת ההפעלה winxp, מחשב הלקוח מורץ ע"י win 98. המחשבים מזהים אחד את השני וניתן להעביר קבצים ביניהם. הבעיה שלי היא שעשיתי שיתוף אינטרנט במאפייני החייגן אבל במחשב השני פשוט אין אינטרנט מחכה לעזרה, תודה רבה לכל מי שמגיב ומנסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו... לאחר מחשבה עמוקה (פחות או יותר) עברתי מה- ADSL המצוין שהיה לי (חצי מגה) לכבלים במהירות 1.5 מגה... אבל... (וזה אבל חשוב) אני מקווה שלא יצאתי אפס מכל הסיפור אז אם משהו יכול להגיד לי אם היה שווה לעבור לכבלים ובמחיר שיצא לי (בערך 155 שח לחודש כולל הספק - אינטרנט בזק בנילאומי), ואם כל זה כדי את שינוי התשתית? :-\ ;D :
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי סוויץ' של חברת אדימקס עכשיו במדריך מצויינת איזושהי יציאה שנקראת אפלינק אצלי בסוויץ' אין כזה דבר.. מה אני עושה לעזאזל ? רשום שם לחבר את המודם או לאפלינק עם כבל ישר או ליציאה רגילה עם קבל מוצלב יש לי המון כבלים, איך אני יודע מה ישר ומה מוצלב ? תודה מראש חברים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית ( P2 128 MB ) ואני מחפש איזו תוכנה חינמית וטובה שתהפוך אותו לראוטר כך ששאר המחשבים יגלשו דרכו . אם ישנה תוכנה כזו שכוללת גם firewall זה יותר טוב ! אשמח לסיוע מהפורום . תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבחינת הכל. יש איזה אתר שמשווה בין מהירויות הגלישה הורדה וכו' בין שני אופני החיבור? איך לדעת מה שנותנים לי זה באמת המהירות בה אני גולש? (התיחסות בעיקר ל 750 K).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ללא תשלום? אם כן אז איך? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, בתור דבר ראשון אני צריך להגיד את הדבר הבא: -כרגע יש לי בבית 3 מחשבים, שמחוברים להאב, ראוטר, ומודם ADSL 0.5. רק הכבל רשת שיוצא מההאב לכל מחשב מחובר אליו, ואין צורך להתחבר מהמחשבים לאינטרנט, הראוטר מתחבר אוטומטי (מוכנסות בו ההגדרות) לאינטרנט. עכשיו לנושא, לי יש הרבה בעיות עם הרשת הנ"ל, אני לא יכול לנהל שיחות באינטרנט שכוללות מצלמה, לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו (יש כל מיני טריקים לזה, אבל כלום לא עוזר..), האינטרנט דיי איטי, יש לי פינג גבוהה מאוד יחסית במשחקי רשת, ויש הרבה התנתקויות.. חשבתי על שדרוג אינטרנט ל-1.5, אבל זה יפתור רק חלק מהבעיות. (אבא שלי עובד בבזק) ובאותו מחיר של שדרוג ל-1.5, אני יכול פשוט לעשות עוד מנוי ב-ADSL ולקנות מודם חדש. אני יודע שזה יפתו…
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אם אח שלי ויש לנו אינטרנט ברשת עכשיו גם אני וגם אח שלי משחקים CS אבל הבעיה שמתי שאני משחק והוא עושה משהו האינטרנט אז זה משחק לי על פינג גבוהה. ואנחנו גם לא יכולים לשחק ביחד אז חבר שלי אמר לי להחליף את האינטרנט ל ADSL (יש לי כבלים) ולעשות 1.5 מגה ואז זה יתחלק חצי חצי כל אחד 750 מתי שאתחנו ביחד ומתי שאנחנו לבד אז יש לי את כל 1.5 ואני לא יודע אם זה נכון אז אני רוצה לדעת אם כדי לי להחליף ל ADSL?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי אתמול מ- 012 ל-013 הפינגים ניהיו פצצה חבל"ז אני ממש מרוצה אבל מבעיה אחת לא נפתרתי Packet Loss... היה לי את זה כשהייתי ב- 012 וגם עכשיו ב- 013 יש לכם אולי איזה תוכנה או משהו לשנות בווינדוס כדי להוריד קצת או לגמרי את ה- Packet Loss? ד"א אני לא יודע ממש אם זה משנה אבל אני משחק ב- UT... מפרט אפשר לראות בצד עזרה תתקבל בברכה תודה. עריכה: ערוצי זהב + ברק 013... 750K כפי שאמרתי מודם motorola sb4200 חייגן L2TP
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
i switched my connection from Cable to ADSL now every thing i start to download the speed starts to get down i started to download file 500 MB in the start the speed was 130 when it finished 45% speed already was 80 yesterday i started something speed 55 finished me with the speed 15 everything i download the speed is getting down and it doesnt mettar if i make stop and then continue. its continue from the lest speed is it because of the ADSL? can i do something to stop it?
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
זה קצת ארוך. אבל אני מיואש! טוב יש לי שני מחשבים, כרטיס רשת בכל מחשב וכבל מוצלב. לכל מחשב נתתי ip שונה ולשניהם את אותו הsubnet ו workgroup לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש amd 1400 ו gigabyte ga-7dxr התקנתי את הכרטיס רשת והרשת עבדה כמו שצריך לאחר שהתקנתי את הדרייברים של ה asus v7700 ו הכרטיס קול התחילו הצרות. בשני המחשבים יש win98se במחשב אחד הייתי רואה את המחשב השני בשכנים ברשת אבל לא יכולתי להיכנס אליו וגם עם ping הייתי מקבל time out. במחשב השני לא הייתי רואה את המחשב הראשון בשכנים ברשת אבל ping כן הייתי מקבל. בנוסף למרות זאת יכולתי לשחק hearts ברשת עם שני המחשבים. התקנתי כמה פעמים את המערכת מחדש וראיתי שהתופעה חוזרת כאשר אני מתקין את הדרייברים של הכרטיס קול והמסך. אמר…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות מודם ADSL? איה דגם? מתאים לנזק בארץ? מחיר??
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשמזמינים ADSL יש סיבה להזמין גם את ההתקנה שעולה 300 ש"ח? כי אמרו לי שכל מה שהמתקין עושה זה מחבר את המודם...
-
עכשיו אני מנוי לנטוויז'ן ויש לי (נכון ניחשתם 56K ) ורציתי לדעת מהי הספקית הטובה ביותר למהירות שלי והמשתלמת ביותר, עכשיו אני בחבילה של 80 ש''ח לחודש וגלישה בלי הגבלה והאם יש משהו עדיף (יש לי yes ולכן הכבלים מחוץ לתחום בינתיים האם יהיה גם משהו יותר טוב לyes חוץ מadsl)
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-