עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by godisme171,

אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. בעיקרון הדבר היחיד שאני לא יודע מה לבחור ב wizard הוא ב Select internet connection type יש לי 5 אופציות: Dynamic IP address ואחריו המסך הזה Static IP address ואחריו המסך הזה PPPoE ואחריו המסך הזה PPTP ואחריו המסך הזה BigPond ואחריו המסך הזה ISP הוא נטוויז'ן ואני משתמש ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אהלן יש לי בבית רשת שעבדה מצויןן בשנתיים האחרונות - נתב אלחוטי HPNA3 דגם PAR-720G POWERNET , ומתאמים למחשבים המרוחקים מדגם PET_320. עד לפני כמה ימים הכל עבד , ופתאום שני המתאים הרחוקים הפסיקו לעבוד , נראה לי מוזר ששניהם הפסיקו לעבוד בביחד , נראה לי כי משהן השתבש ברשת הטלפוניה הביתי או בהגדרות הנתב. אני צריך עזרה על מנת לנטר את הבעיה , בכל זאת להשאיר את הילד בחופש הגדול בלי אינטרנס זה סוג של טרגדיה ... תודה , גוראן

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by kresa3333,

היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש וכמו כן את הנתב המדובר. כרגע יש חיבור בינו לבין המודם והמחשב בצורה קווית (הם על אותו שולחן) הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה חיבור אלחוטי בינו לבין המחשב הישן שלי ואני לא מצליח . בשניהם יש מערכת הפעלה win 7 (64bit) במחשב החדש הכל תקין, יש לי לוח עם ישן על המחשב הישן GA-M61PMS2 ויש בעיה עם ה local area conection יכול להיות בגלל שהויינדוס 7 לא נתמך טוב על ידו? ניסיתי להתקין דרייברים אך שום דבר לא השתנה גם מקודם הייתה לי בעיה איתו ולכן תמיד נשארתי איתו על ווינדוס אקספי. אני לא כל כך מבין בזה אבל האם אני יכול לקנות כרטיס רשת חדש ודרכו המחשב הישן יתחבר לנתב שלי? או שאולי צריך להחזיר לגירסה של XP ? (הלכתי על וינדוס 7 בישן גם כן כי ראיתי שהיה רשום כ…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. הנה הלינק. תראו את טבלת ההשוואה בין אינטרנט בכבלים, ADSL ומודם רגיל.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Theye,

שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by haima23,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו חודש אצלי. אני מנסה להתחבר למספר רשתות אלחוטיות, וזה נותן לי שהחיבור מוגבל. פותר הבעיות של המערכת כותב לי ש"החיבור אינו כולל תצורת IP חוקית" ניסיתי להתקין דרייבר מחדש וזה לא עבד. אני לא יודע מה הבעיה, עד כמה שאני זוכר הכרטיס רשת עבד טוב בעבר, המחשב לא נפל לי אף פעם ב"ה ואין סיבה שהכרטיס יהיה תקול. תודה רבה עריכה: לפעמים על אף שזה מופיע אני יכול לגלוש ברשת אבל זה לא קבוע והייתי שמח לפתור את העניין

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by sabosal,

שלום. שידרגתי בשעה טובה ל-12 מגה בהוט. אבל מאז המהירות שלי ירדה בצורה קיצונית, וכרגע האינטרנט, בצורה אבסורדית, מזכיר ימים אפלים של אינטרנט איטי מאוד. אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה. בעקבות פנייה לבזק בינלאומי על מהירות מחרידה לחו"ל (0.5 מגה-ביט במקרה הטוב) ופינג גבוה מאוד לארץ (כ-600 מילישניות לסרבר בתל אביב)(שלא לדבר על חו"ל...), ואחרי הרבה מאוד זמן עם כמה נציגים, נאמר לי שהסיבה למהירות הגרועה הזאת נובעת בגלל שאיני מחובר עם חייגן, וזוהי בעיה שלי מול הוט. לפני שאני רץ ומשנה את ההגדרות התקשרות שלי עם הוט, רציתי לדעת במה כרוך שינוי כזה. האם כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט יהיה עלי להפעיל חייגן דרך הווינדוס כמו פעם?, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?, האם זו בכלל בעיה של בזק בינ…

9. Started by 1nstall,

שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by dor_guy,

שלום, אני צריך עצה לגביי ציוד לקנית ציוד תקשורת. קניתי בית בן 3 קומות, ואני מתכנן להקים רשת מחשבים: קומה ראשונה - הסלון, והחיבור לתשתית האינטרנט החיצונית(בזק), יהיו שם 2 חיבורי רשת קומה שניה – 3 חיבורי רשת קומה שלישית – 4 חיבורים סה"כ 9 חיבורי רשת. בנוסף אני מעוניין שבכל קומה תהיה קליטת WIFI ולכן חשבתי לשים בכל קומה ריפיטר שיהיה מחובר פיזית לרשת וישדר לקומה. 1) אני צריך המלצה למודם-נתב טוב (מינימום ניתוקים והתעסקות שוטפת) שיהיה מחובר לבזק/הוט ויחבר אותי לעולם החיצון. 2) החיבור בין הקומות יבוצע ע"י כבל רשת אחד (מגבלת תשתית) ולכן, צריך המלצה על SWITCH X 2 לשתי הקומות. (או שפשוט אשתמש בריפיטר עם יציא…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Dmoney,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (תבל), עם מודם Motorola חיצוני ועם קווי זהב. החבילה שלי היא 750kbps. אז השאלה שלי היא מי מגביל את רוחב הפס שאני מקבל? חברת הכבלים, הספקית או שההגבלה נעשית דרך המודם? 10x

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני לא משחק יותר מדי ברשת חוץ ממשחק מבוסס דפדפן (שבו כן צריך לפעמים מהירות תגובה וחיבור מאד מאד מהיר כדי לנצח, אבל מילא) אבל עדיין הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק. ולמה לא מציעים את זה בצורה פתוחה?? זה ממש נשמע כמו איזה משהו מחתרתי שעובר מפה לאוזן... מה הקטע? כרגע אני על חבילה של 5 מגה ב-012 על תשתית של הוט. אני בכלל יכול לעשות חבילה כזאת? מישהו יודע מה המחירים שלהם ומה לעזאזל ייצא לי מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Dynamite,

התחדשתי בלפטופ asus חדש עם מפרט יפה וצרה אחת: win8.1 בביתי קיימת רשת אלחוטית מראוטר סטנדרטי (netgear) של בזק המחשב החדש רואה את הרשת ומתחבר אליה כרגיל, אבל אחרי כחצי דקה (או פחות) של שימוש - החיבור הופך לlimited (no internet connection). מצד אחד הלפטופ החדש מצליח להתחבר לכל רשת אלחוטית אחרת ולתפקד מעולה מצד שני הרשת הביתית מצליחה לשרת עוד 4 מחשבים וסמרטפונים שעובדים איתה מצויין (באף אחד מהם אין win8) הניחוש שלי ברור לגבי מי אשם פה... מה ניסיתי: 1- safe mode, לא מזיז כלום. אותה בעיה 2- לבטל את הפיירוול והאנטי וירוס - לא עוזר 3- לבטל את הגדרות הTCP (צירפתי תמונה) - כמובן שגם לא עזר על סף ייאוש אני פונה למומחים.. המלצות?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אהלן חבר'ה יש לי משתמש פרמיום באתר ראפידשאר,עכשיו לטענתם זה שאני מוריד על 0.5KB לשנייה זה בגלל הספקית שלי, בזק בינלאומי. בזק בינלאומי אומרים שזה בבדיקה וזה לא חסימה מצדם! יש אפשרות לדעת מאיזה צד הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. היום קיבלתי אינטרנט מאורנג' + NGN, המחשבים שמחוברים אלחוטי מקבלים 10M ב Speedtest, ורק אני שמחובר "ישירות" לראוטר (סימנס של אורנג') מקבל 5M ולא 10M. אני מחובר לראוטר "ישירות" עם המתאם רשת על גבי חשמל Lea netplug85+ שקניתי מבאג, שאמור להיות מסוגל לסחוב 85M. מה עושים במקרה כזה?? למיטב ידעתי אין מקום שאני יכול להיכנס ולשנות לו הגדרות +כאשר מתחברים ישירות אל הראוטר עם כבל רגיל, הספיד טסט אני מקבל 10 מגה. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. אוקיי אז ככה אני רוצה לפתוח פורטים מסויימים בנתב שלי עכשיו איך אני עושה את זה והאם אני עושה את בכללי לנתב? או לפי מחשב? ואיך אני עושה העדפות לתוכנות מסוימות בשני המחשבים כלומר שתוכנה אחת תקח יותר פס מהשנייה ואיך אני מבטל את הרשת האלחוטית שיש לי עם הנתב כי כרגע אני משתמש ברשת חוטית תודה מראש

19. Started by oresh,

שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. בנתב NETGEAR DGN2200 איך משנים user וסיסמא שלא יהיה Admin Admin תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום יש לי נתב של TP LINK מדגם TL - WR941ND אני זקוק למדריך (אפשר גם באנגלית ) איך להגדיר את הנתב לעבודה ברשת מאובטחת+שיתוף ברשת ביתית (מערכת הפעלה WINDOWS 7 ) תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by audigy,

לאחרונה אני חווה גלישה איטית בשעות הערב האם מישהו נתקל בזה ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! שידרגתי את מהירות האינטרנט מ-10 ל-20 לאחר ששידרגתי נזכרו בבזק להגיד לי שאני צריך מודם VDSL , הם מציעים מודם משולב ראוטר בשיטת זיכוי חיוב. אני לא מעוניין להתחייב להם , רציתי לדעת האם מישהו יודע איזה מודם אני צריך והיכן ניתן לרכוש אותו תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. משהו מוזר. עברנו דירה, עכשיו אני בחדר ממ"ד. בחדר אצלי נמצא נת"ב אלחוטי מסוג siemens sl2-141. לאחי יש מחשב נייח רגיל ואמא יש מחשב נייד. במחשב הנייד יש לה כרטיס רשת אלחוטי מובנה ופשוט שקולט נהדר רשת אלחוטית. בחדר של אחי יש מערכת home plug של בזק, שעלה איזה 300 שקל(פתרון לבעיית החדר ממ"ד, לטענתם). ומה אני אגיד לכם, הקליטה אצלו פשוט גרועה, וזה עוד במקרה הטוב כי ברוב הפעמים בכלל אין קליטה שם. בקיצור, נצטרך להחזיר את ה-HOME PLUG למקומו הטבעי-לחנות של בזק. השאלה שלי היא כזאת- איך במחשב הנייד יש כרטיס רשת מובנה ופשוט שקולט את הנת"ב בצורה כל כך מקסימלית גם ממרחקים ממש גדולים ואיך ב-HOME PLUG, שאמור להתמחות בזה, יש קליטה כל כך רעה גם ממרחק די קצר? השאלה השניה- כמה יעלה לי להביא כ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. היי לפני מספר ימים קרתה תקלה ברשת הביתית אצל ההורים שלי (לא הייתי בבית שלהם באותו זמן) ואחותי ביחס עם נציג של הספקית ניסו לפתור אותה ללא הצלחה, בדרך גם איפסו לי את הנתב. התצורה היא (היתה?) מודם סימנס נראה לי מדגם 2500U ונתב linksys wrt54gl שמריץ firmware dd-wrt. כאשר מחברים מחשב ישירות למודם ומשתמשים בחייגן ניתן להתחבר לרשת ללא בעיה. בדקתי את הנתב, הוא מתפקד ומאפשר להכנס אליו להגדרות דרך השירות ה-web-י שלו אך לא מצליח להתחבר לרשת, דיברתי עם נציג בב"ל בעצמי ולדעתו הנתב לא מצליח למשוך IP מהמודם (תצורת עבודה מול המודם היא pppoe) ריסתתי אותו גם דרך הממשק ה-web-י וגם דרך לחציה ארוכה על לחצן ה-reset שלו והמצב לא משתנה. האם יש משהו שאני יכול לנסות בנושא? בנתב גם ישנה אפשרות חיבו…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.