עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by עiמר,

אני מחובר בראוטר של Netgear VVG200 על חבילה של 20 מגה לבזק ויש לי ראוטר נוסף של Siemens sl2 141 בקומה מתחת, אני מעוניין שהוא יתפקד כריפיטר לאות האלחוטי בקומה התחתונה לטובת ההורים המשועממים שלי שמחקים בטאבלטים ובאייפונים שלהם פוקר. קראתי פה קראתי שם אבל אני לא מצליח לעשות את הפעולה הפשוטה הזו. נכנסתי לממשק של הסימנס, תחת אופציות ה- wireless בחרתי בריפיטר, סרקתי לרשתות, הוא מצא את הרשת של Netgear וחשבתי שזהו אבל שום דבר לא קרה אני לא יכול לגלוש. **תוכן לא הולם נמחק מההודעה ומהכותרת. - להבא השתמש בשפה נאותה יותר בעת כתיבה ע"ג הפורום. תודה.**

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by santichuit,

שבת שלום, יש ברשותי התקן בעל כניסת Ethernet ללא שום מידע על כתובת הMAC שלו. נמסר לי שאני אוכל לגלות כתובת זו בעזרת HUB(לא סוויצ') ,התוכנה Wireshark ומחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. הנה הלינק. תראו את טבלת ההשוואה בין אינטרנט בכבלים, ADSL ומודם רגיל.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Theye,

שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב

8. אני רוצה שמישהו יתחבר למחשב שלי מרחוק ואני צריך לתת לו את ה IP שלי,ברשתות הוא מראה לי IP שהוא 10.0.0.3 השני דרך האתר www.whatismyip.com הוא מראה לי 74.255.198.XX מה מהם הוא הנכון ? ולמה יש לי שתים שונים ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Dmoney,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (תבל), עם מודם Motorola חיצוני ועם קווי זהב. החבילה שלי היא 750kbps. אז השאלה שלי היא מי מגביל את רוחב הפס שאני מקבל? חברת הכבלים, הספקית או שההגבלה נעשית דרך המודם? 10x

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by King Kong,

קניתי ,ראוטר אלחוטי של ROTAL RTA 1025W מבזק .. השאלה אם זה מודם טוב ? הבעיה היא כזאת יש לי מחשב מרוחק 10 מטר מהמחשב הראשי במחשב המשני שמתי כרטיס רשת אלחוטי USB .. ויש מלא פעמים שכאילו התקשורת חלשה יש עד 5 קווים וזה נע בין 2 ל 4 .. ועוד משהו .. ניסיתי להיכנס לוואלה רדיו ואני לא מצליח לשמוע מוזיקה רשום "מתחבר לשרת" ונתקע ! כנראה צריך לפתוח פורט ולתת גישה למחשב הבעיה שאין לי מושג מה הפורט של וואלה רדיו .. אמרו לי בבזק שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים ולתת גישה לכל השרתים , מה אתם אומרים ? כדאי ? במקום לאשר פורט פורט ..

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שבת שלום. לאחר איפוס הראוטר שעשיתי אתמול הפלאפון לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט. מדובר בראוטר WRT54GL. עברתי כבר על כל ההגדרות שלו ואני לא רואה שהמכשיר חסום.. ניסיתי להכניס את כתובת הMAC שלו לרשימת המותרות אבל אז הוא גם לא מצליח להתחבר. יש לציין שתחת הלשונית Status,Local Network ו DHCP Clients table המכשיר מוצג כמחובר. קיים פתרון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Metheny,

יש לי סטרימר (mi box) שנמצא רחוק מהראוטר ומאחורי כמה קירות. כרגע אני סובל מבעיות תקשורת שגורמות לתקיעות בשידור והתנתקויות. הבנתי שיש אופציה של מגדיל טווח אבל הוא יצטרך גם להיות מאחורי כמה קירות מהראוטר. יש אפשרות לעשות נקודת רשת בקיר ליד הסטרימר ולהוסיף ראוטר נוסף? (לסטרימר אין אפשרות של חיבור רשת קווי לפי מה שראיתי) או האם קיימות אופציות נוספות? בנוסף האם יש דרך לנהל הגבלות רוחב הפס של המכשירים השונים בבית במקום מרוכז? כי נראה לי שמכשירים אחרים לוקחים רוחב פס לסטרימר והייתי רוצה שהוא יקבל עדיפות בזמן השימוש.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. יש בבניין, איפה שאבא שלי עובד, כמה ראוטרים אלחוטיים של Edimax מדגם .BR-6524n הראוטרים ככל הנראה, מחוברים אחד לשני באלחוטי על מנת לספק טווח קליטה לכל הבניין, ולא בכבל רשת (ראוטר לראוטר לראטור וכך הלאה). אבא שלי רוצה לחבר את המחשב שלו ישירות לאחד הראוטרים שנמצאים אצלו במשרד אך משום מה אינו מצליח לגלוש. המחשב מראה שיש חיבור לאינטרנט, אך כשמנסים לגלוש, ללא הצלחה (''דף זה אינו זמין''), בדקתי בכמה דפדפנים והבעיה היא לא בהם. אני יודע שלרשת בבניין יש סיסמת התחברות, אני גם יודע את הסיסמא מן הסתם, ואני גם מודע לכך שהסיסמא כרוכה רק בחיבור אלחוטי ולא בחיבור קווי. מה ניתן לעשות? איך ניתן לגלוש? חוץ משימוש בכרטיס רשת אלחוטי,והאם יש צורך בהגדרת חיבור חדש במחשב, או בהגדרת משהו חדש…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by oresh,

שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by gilad267,

הראוטר כל הזמן מתנתק מהאינטרנט (האורות חיווי נשארים כביכול דלוקים) ולא מצליח לכבות את הרשת האלחוטית (לחיצה ממושכת לא עושה כלום). מישהוא עוד חווה בעיות כאלו עם הדגם הנ"ל????

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  17. Started by godisme171,

אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Nihility,

קרימפלר נראה לי שקוראים לזה. זה ששמים איתו חיבורים על הכבל. לא מוצא בשום מקום. אם יש מישהו בבאר שבע שיש לו ויכול להשאיל, גם טוב

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום, יש לי מודם THOMSON שיש לו בעיה בחיבור רשת הוא מתנתק לפעמים בגלל שהמודם לא תקין. אם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל רשת(ללא ראוטר) הוא מתנתק לפעמים. ואם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל USB אז הוא עובד מצויין. עכשיו יש לי אייפון ומוטורה מיילסטו שמן הסתם אני רוצה לגלוש בWIFI במקום דרך סלקום. עכשיו בשביל שהWIFI יעבוד אני מחבר את המחשב לראוטר עם כבל רשת, ואת הראוטר למודם גם עם כבל רשת(הUSB מנותק). הראוטר מחייג דרך PPTP כי את הL2PT אני לא מצליח לחבר(012 פועלת על L2PT). עכשיו כל כמה דקות זה מתחבר ומתנתק ואי אפשר לעבוד נורמלי. השאלה שלי אם אני יוכל לחבר את המודם למחשב דרך USB ואת הראוטר למחשב דרך כבל רשת. ואז הראוטר מתקשר דרך המחשב עם האינטרנט ולא הפוך.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. כי נרא לי שאחד מכרטיסי הרשת שלי לא תקין

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. בעיקרון הדבר היחיד שאני לא יודע מה לבחור ב wizard הוא ב Select internet connection type יש לי 5 אופציות: Dynamic IP address ואחריו המסך הזה Static IP address ואחריו המסך הזה PPPoE ואחריו המסך הזה PPTP ואחריו המסך הזה BigPond ואחריו המסך הזה ISP הוא נטוויז'ן ואני משתמש ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אהלן יש לי בבית רשת שעבדה מצויןן בשנתיים האחרונות - נתב אלחוטי HPNA3 דגם PAR-720G POWERNET , ומתאמים למחשבים המרוחקים מדגם PET_320. עד לפני כמה ימים הכל עבד , ופתאום שני המתאים הרחוקים הפסיקו לעבוד , נראה לי מוזר ששניהם הפסיקו לעבוד בביחד , נראה לי כי משהן השתבש ברשת הטלפוניה הביתי או בהגדרות הנתב. אני צריך עזרה על מנת לנטר את הבעיה , בכל זאת להשאיר את הילד בחופש הגדול בלי אינטרנס זה סוג של טרגדיה ... תודה , גוראן

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אתרים לא נפתחים כמו שצריך, משחקי רשת לא עובדים בכלל, מהירויות הורדה עלובות, סטרימינג לא עובד בכלל. מרגיש כמו 56K... תנסו להיכנס לאתרים הבאים: http://www.gametrailers.com/ http://www.gsmarena.com/ ולעשות סטרימינג ב YOUTUBE ו gametrailers. לי לפחות זה לא עובד בכלל.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by sabosal,

שלום. שידרגתי בשעה טובה ל-12 מגה בהוט. אבל מאז המהירות שלי ירדה בצורה קיצונית, וכרגע האינטרנט, בצורה אבסורדית, מזכיר ימים אפלים של אינטרנט איטי מאוד. אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה. בעקבות פנייה לבזק בינלאומי על מהירות מחרידה לחו"ל (0.5 מגה-ביט במקרה הטוב) ופינג גבוה מאוד לארץ (כ-600 מילישניות לסרבר בתל אביב)(שלא לדבר על חו"ל...), ואחרי הרבה מאוד זמן עם כמה נציגים, נאמר לי שהסיבה למהירות הגרועה הזאת נובעת בגלל שאיני מחובר עם חייגן, וזוהי בעיה שלי מול הוט. לפני שאני רץ ומשנה את ההגדרות התקשרות שלי עם הוט, רציתי לדעת במה כרוך שינוי כזה. האם כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט יהיה עלי להפעיל חייגן דרך הווינדוס כמו פעם?, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?, האם זו בכלל בעיה של בזק בינ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.