עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתחבר לאינטרנט עם מודם Rotal RTA1320a ומשתמש עם ה-D-Link DSL 2650U כ-Access Point (מה לעשות המתאם שיחות של 012 אינו יודע להתחבר מאחורי נתב). כיצד אני יכול להתקין מדפסת רשת, ההוראות שבחוברת של בזק כמובן אינן עובדות (כנראה בגלל IP שונה של 012). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אהלן! הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף את הראוטר הישן שלי (Edimax BR6204Wg). יש לי חיבור במהירות 12 מגה, בית לא גדול (3 חדרים, בערך 60 מ"ר) ובלי יותר מדי מכשירים - מחשב שמחובר לראוטר פיזית, מחשב אלחוטי, וטלפונים סלולריים. הבעיה העיקרית עם הראוטר הנוכחי היא שבחדר השינה לא קולטים אותו טוב, וכמובן שהוא לא תומך תקן N. ראיתי כל מיני המלצות על ראוטרים של tplink, וראיתי שיש ראוטרים החלק מ-80 ש"ח ועד 260 ש"ח, והשאלה היא האם יש הבדל מהותי בין הראוטרים השונים? סה"כ אני לא משתמש בראוטר מעבר לגלישה באינטרנט, כלומר אני לא צריך יכולות קונפיגורציה מיוחדות או משהו כזה...

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by J0n1,

יש אפשרות להתקין תוכנה שתאפשר לי להתחבר למדפסת שמחוברת בUSB מכל מחשב אחר דרך האינטרנט? באמצעות Socket/LPR.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by kresa3333,

היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש וכמו כן את הנתב המדובר. כרגע יש חיבור בינו לבין המודם והמחשב בצורה קווית (הם על אותו שולחן) הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה חיבור אלחוטי בינו לבין המחשב הישן שלי ואני לא מצליח . בשניהם יש מערכת הפעלה win 7 (64bit) במחשב החדש הכל תקין, יש לי לוח עם ישן על המחשב הישן GA-M61PMS2 ויש בעיה עם ה local area conection יכול להיות בגלל שהויינדוס 7 לא נתמך טוב על ידו? ניסיתי להתקין דרייברים אך שום דבר לא השתנה גם מקודם הייתה לי בעיה איתו ולכן תמיד נשארתי איתו על ווינדוס אקספי. אני לא כל כך מבין בזה אבל האם אני יכול לקנות כרטיס רשת חדש ודרכו המחשב הישן יתחבר לנתב שלי? או שאולי צריך להחזיר לגירסה של XP ? (הלכתי על וינדוס 7 בישן גם כן כי ראיתי שהיה רשום כ…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Dmoney,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (תבל), עם מודם Motorola חיצוני ועם קווי זהב. החבילה שלי היא 750kbps. אז השאלה שלי היא מי מגביל את רוחב הפס שאני מקבל? חברת הכבלים, הספקית או שההגבלה נעשית דרך המודם? 10x

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by joelr,

שלום לכולם, שידרגתי למחשב חדש, ובעוד עם המחשב הישן שלי, וגם עם מחשב נייד, אני מקבל תוצאות טובות של הורדה והעלאה (הורדה סביב 20 מגה, העלאה סביב 2-3 מגה), במחשב החדש אני מקבל רק העלאה של 250Kb. הייתי בדיון ארוך עם בזק ובזק בינלאומי וניסו לעזור לי די הרבה זמן, ובסוף הבנו שכנראה הבעיה עם המחשב. עשיתי חיפוש באינטרנט וגם ניסיתי כל מני דברים כמו לדעכן את הדרייברים של הרשת INTEL 82579V, וגם לשנות את ה TCP CHECKSUM IPv6, אבל לא עזר לי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין. די קשה לי להתנהל ככה- לוקח לי בערך דקה וחצי לשלוח מייל של מגה בערך.... תודה מראש, יואל

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Tranquility,

הצלחתי להצטרף לניסוי לפני יומיים בערב דרך האתר של בזק בין לאומי אני יושב על תשתית 12MB של הוט (שעובדת באופן סביר) אבל מאז יש תופעה מוזרה, ניתוקים כל כמה שעות (ממש קצרים... ככה שלא נראה לי שזה HOT) ובנוסף (וזה הקטע הכי מוזר) אני לא מצליח לגשת לאתר של zigzag2000.co.il קצת הזוי אני יודע, אבל לא הצלחתי למצוא אף סיבה אחרת, השרת פשוט לא מחזיר לי תשובה... (כמובן שדרך פרוקסי לדוגמא הכל עובד חלק ככה שהאתר בסדר גמור) מעניין אותי אם עוד מישהו נתקל בבעיות דומות ?

9. שלום, כיום אני בעל מודם 600E עם מהירות של 10 מגה ומאוד מרוצה ממנו, בקרוב כנראה אני אשדרג ל 20 מגה, והבנתי ש 600E נתמך עד 15 מגה ? אשמח למודם מומלץ באותה רמה (אם יש חייה כזו). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

שלום לכולם,קיים אצלי בלבול רב בנושא,במיוחד במקום בו בחרתי לפתוח את הנושא,מצטער אם זה לא המקום המתאים. אני מעונין לקנות שרת,שזהו יהיה מחשב בעל קו אינטרנט רחב, על מנת לאחסן בו שרת למשחק רשת. מה צריך על מנת לעסוק בענין הזה? מה העלויות?ומה הידע הנדרש לענין הנ"ל.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/increase-online-gaming-performance-by-tinkering-with-ethernet-card-driver.88083/ http://community.moviebattles.com/forum/public-area/support/35623-general-fps-and-network-optimization-guide עד כמה הדברים הללו יכולים להשפיע במשחקים שצריכים latency נמוך ?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום, אני מנסה לחבר ראוטר ישן של בזק (d-link 2760u/e1) כ-AP (חיבור באופן קווי) לראוטר שקיבלתי מ-012 - d-link dsl225. סיגמנט חלוקת הכתובות ברירת המחדש של הראוטרים היא: d-link 2760u/e1 - 10.0.0.x (להלן AP) d-link dsl225 - 192.168.1.x הבעיה שאני נתקל בה היא ש-d-link 2760u/e1 ממשיך לחלק כתובות ip שגויות (בסגמנט *.10.0.0) למרות שכיביתי את שרת ה-DHCP שלו. בניסיון להגדיר את הכתובת של ה-AP בסגמנט 192.168.1 מתקבלת הודעת שגיאה שהסיגמנט מוקצה לרשת אחרת (ככל הנראה bezeq free wifi) כאשר אני מגדיר את הכתובת המשנית של ה-AP על סגמנט .192.168.1 שרת ה-DHCP של ה-AP ממשיך לפעול למרות שהוגדר ככבוי ומחלק כתובות / לא מחלק באופן רנדומלי - ז״א שמחשב שמחובר ל-AP באלחוט יכול לקבל פעם אחת כתובת תקינ…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by chenrp,

יש לי רשת כבלים. ספק 012 עם חייגן. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by mikitimsit,

תנו לי בבקשה הדרכה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. היי אתמול היה אצלי טכנאי של HOT ושם לי מודם מוטורולה בכבלים דגם SB5101 איך אני נכנס להגדרות שלו? ניסיתי: 10.0.0.138 192.168.1.100 192.168.100.1 מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. יש לי על המחשב שרת קטן שאני משדר דרכו באופן פרטי שידורים של מצלמה רשת . שמתי לב שלא רק האיפי החיצוני משתנה, אלה גם הפנימי של הראוטר .. אתמול הIP שלי היה 10.0.0.4 ועכשיו הוא 10.0.0.2 מדובר בראוטר של סימנס מחברת בזק . מה אפשר לעשות כדי שהאי פי שלי ישאר 10.0.0.4 ? זה עניין חשוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי ! תודה מראש !

19. חברת החשמל בוחנת את עצירת מיזם הסיבים האופטיים חברת החשמל, שמחזיקה 40% במיזם האינטרנט המהיר, החליטה לעצור את פריסת התשתיות עקב התרוקנות קופת המיזם ועד למציאת משקיע חדש. הרקע להחלטה: תוכנית שיווקית כושלת, סכסוכים בין בעלי המניות והדחת המנכ"ל דני לאובר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3678760,00.html

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Theye,

שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. היי חבר'ה, אני כרגע נמצא עם ה TP-Link ARCHER VR600 שכל הזמן עושה לי בעיות ואני מחפש להחליף אותו. מחפש משהו איכותי, אמין ושתומך ב vectoring ו- G.INP ועדיפות לאחד שתומך בתקן AC. תודה רבה,

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by oresh,

שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אהלן, הבעיה בכותרת קוראת בכל הדפדפנים באותו מחשב, מה זה יכול ליהיות? אריאל עריכה טעות בפורום נא להעביר לפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by sgsg,

שני הנתבים נראים מבחינת מפרט אותו הדבר. מה ההבדל ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Armageddon1,

זה תקופה של שלושה שבועות ואפילו יותר , אני חש איטיות וחוסר גישה לאתרים רבים , אקראית באינטרנט . מתבטא בזה שהדף לא עולה או שעולה לאט או שפעם עולה ופעם לא .. קצב ההורדה תקין , הבעיה בטעינת האתרים! אני בבזק בינלאומי תשתית בזק ראוטר 1043nd גרסה 2 . אני חושש שהבעיה מהכיוון של הספק . מה יכול לגרום לזה ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים