עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liranco,

שלום מתכוון להתחבר לפרטנר פייבר לאחר שנודע לי שהבניין שלי חובר לתשתית מחפש ראוטר כולל מודם עם הדרישות הבאות: - תמיכה בלפחות 200/20 קווי (מחשב אחד מחובר עם כבל) - ויפי מספיק חזק (הסלון יחובר עם ויפי, סטרימר עם נטפליקס ו twitch/youtube לצורך העניין, תמיכה ב-1080p) הסלון במרחק של כ-10-12 מטר מהראוטר עם קיר אחד מפריד, אין ממ"ד בכלל בדירה תקציב כ-300 שקלים (אם יש אופציה להזמין מאמזון גם תופס) האיכות חשובה ככה שאם התקציב לא מספיק גבוה אפשר להתגמש בעוד 100-150 שקלים * היום הסלון מחובר קווי עם מתאם moca שאחזיר לסלקום ברגע שאתנתק מהם, עד כמה שראיתי מדובר בציוד יקר הרבה יותר לקנייה ולכן פחות אופציה מבחינתי (דירה שכורה, …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by alm80,

במשך 3 ימים אחרונים אני חווה המון ניתוקים. המודם יוצא מסנכרון ולא מסתנכרן במשך שעות. הוט טוענת שמדובר על תקלה אזורית. האם ייתכן שיש תקלה אזורית שלא מצליחים לתקן אותה במשך כמה ימים? האם עוד מישהו נתקל בתקלה דומה לאחרונה באזור המרכז? יש לי 100 מגה, אך ברגעים שיש אינטרנט המהירות בקושי 3.5 מגה.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. לבזק יש את האפשרות לתת Upload של 1000Kbps ללקוחות שגולשים ב-10 ו-15 מגה על ידי העברתם ל-VDSL, אך הם בוחרים להשאיר אותנו עם Upload של 800Kbps. לא כל מי שרוצה 1Mb העלאה צריך 20 מגה הורדה. אפילו במדינות כמו אפגניסטן מהירות ההעלאה גבוהה יותר (עפ"י אתר Net Index)

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by jambo222,

שלום אני מנוי על תשתית yes + אינטרנט בזק 2.5gb המחשב הנייח מחובר קווית בכבל cat 6 באורך 3 מטר למוקה , בעבר הייתי מנוי על 1gb והכל עבד סביר .שדרגתי למהירות 2.5 gb ואני מקבל מהירות של 850 מגה במחשב הנייח המחובר קווית , כרטיס הרשת שלי תומך ב 2.5 ג'יגה דיברתי עם בזק הם אומרים שהם מספקים 2.5 ואין אצלם בעיה . דיברתי עם yes הם אומרים שהציוד שלהם תומך ב2.5 גיגה ( מוקה ) . השאלה מה עושים כדי לקבל בערך 2.5 ג'יגה ? תודה

5. קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?

6. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, קניתי ראוטר של edimax, חברתי אותו למחשב ומאז האימיול לא מתחבר לי בכלל. אמרו לי שצריך לפתוח פורטים באימיול ובראוטר , אני לא יודע איך עושים את זה. תוכלו בבקשה להסביר לי צעד צעד איך לעשות את זה???? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  7. Started by yoashh,

שלום, יש ברשותי ראוטר מתוצרת 3COM דגם 3crwer100-75 המחובר למודם של בזק ומשדר אלחוטית. בנוסף יש לי ראוטר - מודם של בזק מתוצרת d-link דגם 2650u 2 הדגמים תומכים ב WDS, ובשרשור של כמה ראוטרים יחד. חיבור כמה ראוטרים בצורה אלחוטית על מנת להגדיל את הטווח של הקליטה בבית. ניסיתי כמה פעמים וכמה דרכים, אך ללא שום הצלחה בכלל. לא משנה איזה ראטור יהיה מחובר למודם. אם ה 3COM יהיה מחובר אז חייבים את המודם כיוון שהוא רק ראוטר. אם ה D-LINK יהיה מחובר אין צורך במודם (וזה עדיף) אשמח למדריך מפורט. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 דפדפן אקפלורר 8 אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

כבר לאורך תקופה אני שם לב שבאמצע שבוע אני מנצל מהירות כמו שצריך.. מקס' מהירות מראפידשר או מגה אפלואד ואתרים מהסוג הזה... אבל בסופי שבוע או בחג כמו היום באזור 11 בבוקר הכל נעשה איטי יותר... מוריד פחות מחצי מהמהירות עוד מישהו שם לב?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by jmaia,

שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by KoM,

מדובר במודם משולב ראוטר כשאליו מחובר סויצ'ט כשבסופו של דבר מחובר למערכת עוד ראוטר אלחוטי... תהיתי האם יש הבדלים בין זוג השיטות להתקשורת ? ומה עדיף ? האם משנה בכלל ?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by oth123,

שלום, יש לי ראוטר של בזק (DSL 225), ומחשב נייח, שניהם ממוקמים בממ"ד (ככה יצא..). מהירות הגלישה היא 40. עכשיו קניתי מחשב נייד, וכשאני מתחברת לWiFi המהירות על הפנים. כשאני בחדר אחר בדקתי מהירות והיא על 1MB, וכשאני יושבת בממ"ד ליד הראוטר המהירות על 4MB.. התקשרתי לבזק (הספק שלנו), והם אמרו שבתשלום חודשי הם יכולים לבדוק מה הבעיה ולנהל את הרשת האלחוטית או משהו כזה, ושהם לא יכולים להבטיח שזה יעזור למהירות בנייד. אגב, ה WiFi בעיקרון בסדר גמור, בפלאפונים ובאייפד הוא קולט כרגיל מכל מקום, למרות שהראוטר בממ"ד. מישהו יודע למה המהירות כ"כ נמוכה? ומה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה:)

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. היי All, מדובר במחשב נייד אצלי בעבודה ששייך ללקוח שלנו, הלקוח התלונן שיש לו בעיות במהירות האינטרנט עם המחשב הספציפי הזה שמכרנו לו. יש לו בבית רוחב פס של 20 מגה והוא טוען שעם המחשב שמכרנו לו הוא גלש על מהירות של 2 מגה. הוא בדק עם מחשב נייד אחר וכן קיבל את מלוא רוחב הפס וגם בדק עם מחשב נייח שמחובר ישירות מהראוטר בכבל רשת וגם קיבל את מלוא רוחב הפס. על המחשב מותקן Windows 8.1 שהגיע Built in מהחברה. הדרייבר של הכ. רשת האלחוטי מעודכן. 2 שאלות, 1. למה לא מופיע לי במאפיינים של הכ. רשת האלחוטי את סוג התקן (802.11 b/g/n)? 2. יכול להיות שהמחשב עובד כרגע על תקן b/g ולכן יש את הבעיה הזאת? הערה: אצלנו בעבודה עשיתי בדיקת מהירות ללפטופ המדובר והוא כן קיבל את מלוא רוחב הפס שלנו. אשמח …

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by katanov,

שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Dimka,

שלום, לאחרונה די נמאס לי מהרשת הבייתית שיש לי Wi-fi G שהיא סבבה כל עוד אני לא מעביר קבצים בין מחשבים... לסלול כבל בבית לא יכול בגלל כל מני סיבות. האם מישהו מכיר רשתות על גבי רשת חשמל? זה שווה משהו? מצאתי את זה ברשת: http://www.airliveshop-israel.co.il/Product.asp?Pid=HP-3000E&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש גם את זה, לא ברור לי מה זה מה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16920 מדובר ברשת בין 2 מחשבים.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by cateye,

יש לי קובץ וידאו גדול (דיסק) שאני כנראה יצטרך לעשות אותו אימג' כי אני לא מצליח להוציא ממנו חלקים אבל בכל מקרה.. אני צריך להעביר אותו למישהו בחו"ל, ואני לא רוצה להשתמש במייל כי זה ייקח שנים, יש אולי אופציה אחרת, FTP אולי? אם כן מישהו מכיר תוכנה חוקית? , ומה אני צריך לעשות בשני המחשבים כדי שהיא תעבוד טוב? תודה מראש *למעשה זה כמה דיסקים אם זה משנה

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by sagi88000,

יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אהלן, בכל פעם שאני מנסה ליגלוש לאתר מסויים נוצר לי redirect אוטומטי לאתר סקס ואני לא מצליח להפטר מזה. מחקתי את כל מה שקשור ל internet files ועדיין כלום לא עזר ! יש למישהו רעיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום יש לי 2 שאלות בנושא חיבור דרך ספקיות האינטרנט: 1. הבנתי מנציגי שירות של בזק בינלאומי שכבר בימים הקרובים יופעל השירות של הכבל התת ימי ויהיה שיפור באיכות ובמהירות (אמרו שאני אגלוש במהירות המקסימלית שלי כל הזמן ולא רק כשאין עומס גלישה) , האם מבחינת לתשתית ולסוג החיבור שלי דרך בזק יש משמעות? אני לא עשיתי שינוי משמעותי וחיבור במחיוחד ל-NGN אלא המשכתי אותו דבר במהירות 2.5M דרך בזק ובזק בינלאומי. האם אני אוכל להנות מהשירות של הכבל התת ימי בכל מקרה או שזה דורש להתחבר בצורה אחרת וכו'? 2. במסגרת מלחמות מחירים בין החברות 012 הציעו לי לנסות חודשיים חינם ולאחר מכן בתשלום (ללא התחייבות) כי הם טוענים שהם טובים יותר וכו' ואמרו שאני אראה שהגלישה דרכם יותר טובה. השאלה שלי היא האם אני …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. היי, לאחרונה חיווטתי את כל הבית עם כבלי רשת וקרתה לי איזו תופעה מוזרה... יכול להיות שזה הגיוני, אבל אני לא מבין למה ואשמח להסבר ! הכבל הלבן עובר דרך הקיר ומחובר ישירות לראוטר, אני לחצתי 8 חוטים רק בצד אחד - הקונקטור שרואים בתמונה. הקונקטור שמחובר לראוטר לא נגעתי. עכשיו כאשר אני מחבר את הכבל הלבן ישירות למחשב אני רואה שאני מקבל מהירות של 100 מגה. לעומת זאת, אם אני מחבר את המתאם שרואים בתמונה עם הכבל הצהוב אני מקבל מהירות של 1 ג'יגה. האם הדבר הגיוני? ואם כן, איך זה קורה ולמה אני לא מקבל את ה1 ג'יגה כבר ישירות מהכבל הלבן? תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. היי. יש לי כמה שאלות כאמור 1)מה משפיע על הפינג? איך אפשר להוריד אותו? קראתי באיזה אתר שהפינג מושפע מהמהירות העלאה,זה נכון? 2) לאחרונה קניתי את הראוטר EDIMAX 6424N ויש ברשותי את הכרטיס האלחוטי EDIMAX 7711USN ,הראוטר מוגדר על שידור בשלושת התקנים B+G+N ובכל זאת אני רואה שהוא משדר רק בתקנים B ו- G,מה יכולה להיות הסיבה? 3)מה ערוץ השידור המומלץ לראוטר(מחובר אליו אקסס פוינט שמשדר על ערוץ 6 אם זה משפיע). 4)אם כרגע אני קולט את הראוטר על 10-15 אחוזים(תקן G) והמהירות המוצגת היא 18-24Mbps ,בכמה זה אמור להשתנות בתקן N? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. ה-PLA5405 של חברת ZyXEL הוא מתאם HomePlug בעל מהירות של 1.2Gbps וכניסת רשת של 1G. באמצעות המתאם הזה ניתן לחבר חדרים מרוחקים ולגשר בין קומות, מבלי צורך לסלול כבלי רשת ומבלי להסתבך עם מאריכי טווח אלחוטיים. לאחרונה החלה החברה לשווק את מוצריה בישראל ובאדיבות המפיצה (חברת Quality Bytes) וחנות "פלונטר" קבלתי קיט מתאמים לבדיקה. בלינק המצורף תוכלו לקרוא סקירה מקיפה על המוצר ולהתרשם מהביצועים שלו, תוך השוואה למתאמים מהדור הקודם. http://www.netcheif.com/Reviews/PLA5405/PLA5405.htm

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום לכולם, מתנצל אם שאלו את השאלה הזאת לפני, ניסיתי לחפש בנפוצות ובפוסטים קודמים ולא מצאתי משהו מדויק. יש לי ראוטר\מודם של DLINK ואני מעוניין להפוך אותו לראוטר בלבד - לחבר אותו בכבל רשת לHOTBOX המוגדר כבר כמודם בלבד ולהשתמש ביציאות הרשת החוטיות וברשת האלחוטית כדי לקבל את האינטרנט מהמחשבים בבית. בדקתי בכמה מקומות ופשוט לא מצאתי איך לנסח את השאלה הזאת במשפט ברור שיניב תוצאות - האם יש דרך לעשות בדיוק את מה שאני רוצה לעשות כאן? בתודה רבה, שמוליק.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by furyanaor,

היי, קודם כל יש לי שאלה שמתחלקת לשני חלקים; החלק הראשון הוא יותר עניין של מהות - האם כאשר אני "גולש בסתר" קורה משהו מיוחד מעבר לגלישה נטולת קוקיז והיסטוריה כמובטח? כלומר מבחינת לכידת נתוני הפרטיות שלי, האם במצב זה גוגל מפסיקה לעקוב אחריי ונותנת קצת ספייס אישי ? כאילו, כך לפחות משתמע... אך לאחרונה נתקפתי פרנויה קלה, אולי אני מפנטז לחלוטין וההפך הוא דווקא הנכון? פתאום זה נשמע לי כמו טרף קל מידי - אם המשתמש גולש בסתר אולי סביר יהיה שיש לו משהו להסתיר? כך שבניגוד למה שמשתמע, כל גלישה המקוטלגת תחת "גלישה בסתר" מתרכזת לה אי שם בשרתי החברה יחד עם תיוק מודגש ונורית LED אדומה? למיטב ידיעותיי עדיין לא נולד האלגוריתם שידע באמת להצב…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים. נייח עם ווינדוס אקס פי. ושני ניידים עם ווינדוס 7. יש לי בבית אינטרנט של 12mb/1000 עשיתי בדיקות מהירות על כל המחשבים, כולם מציגים את המהירות הנכונה חוץ ממחשב נייד אחד שהמהירות משתוללת למטה ולמעלה עד שהיא בסופו של דבר מתייצבת על יותר מ12 מגה. לפעמים גם על 20 מגה. ומהירות האפלוד תמיד תיהיה מתחת ל1 מגה בייט. 0.85. הדבר שהכי מפריע לי זה שהמהירות תגובה של אותו מחשב נייד היא 520ms!! יש לציין שהמחשב הנייד שיש לו את הבעיה הוא מחשב חדש שנקנה רק לפני שבועיים עם מפרט של מטוס סילון. intel quad i7 1.60ghz 8gb sdram 500gb hd geforce 320m 1 gb windows 7 home prem 64 bit דיברתי כבר עם החברת אינטרנט ועשינו הכל. העניין הוא ששני המחשבים האחרים מראים ב…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים