רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עזרה עם תקלה הזוייה באינטרנט. יש לי בית 2 קומות, בקומה הראשונה ראוטר בי של בזק. בקומה השנייה ראוטר C60 של TPLINK, הם מחוברים באמצעות כבר רשת שמועבר בקירות. במשך 10 חודשים הכל עבד תקין. עד שיום אחד בקומה השנייה ה c60 התחיל להתנתק מהאינטרנט. אני מחובר ב WIFI אבל אין אינטרנט. בזמן שאני מנותק מהאינטרנט, יש פינק רציף ואיכותי ל 8.8.8.8 עשיתי RESET לשני הראוטרים, זה לא עזר. הזמנתי מישהו כדי שילחץ לי את הכבל רשת מחדש (למרות שלדעתי היה תקין) זה לא עזר. החלפתי את ה C60 באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר החלפתי את הראוטר של בזק, BE באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר. האינטרנט יורד ועולה בראוטר בצורה מאד מוזרה. לפעמים לדקה ולפעמים לכמה שעות. בזמן הזה אין איו אינטרנט לא מהקווי …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי מהוט לבזק. תצורה ההתקנה שהייתה עד כה בהוט: TP-LINK ששימש כראוטר ראשי עם הצפנה פעילה + TP LINK WR941ND ששימש כ-BRIDGE, שעבד בצורה מוצלחת עם הצפנה זהה. עם המעבר לבזק, הותקן ראוטר חדש DLINK 2760U, במקום המודם והראוטר של הוט. כעת, השרשור מהראוטר של בזק לראוטר שהוא BRIDGE מצליח רק כאשר ההצפנה בשניהם אינה פעילה. בעת הפעלת הצפנה (זהה בשניהם כמובן), ה-BRIDGE אינו מאפשר התחברות אליו. ניסיתי לשנות בין סוגי הצפנה בשניהם במקביל, אך ללא הצלחה. תופעה נוספת: כשההצפנה ב-BRIDGE פעילה, אינני מצליח להיכנס לדף ההגדרות שלו דרך הדפדפן: מתקבל הודעה "לא ניתן להתחבר" (win 8.1). מוצעת לי אופציה ללחוץ על לחצן ה-QSS אך גם זה לא עזר. ניסיתי לקרוא לא מעט מדריכים, אך הבעיה ע…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי במשרד רשת רגילה, עם גלישה לאינטרנט. לצורך פרויקט מסוים אני אמור להתחבר דרך ipvpn, שמסופק ע"י מודם סלולרי. אולם כאשר מחברים את המודם הסלולרי למחשב, הגלישה לאינטרנט עוברת רק דרכו, ולא דרך הרשת הרגילה. והבעיה היא שדרך המודם הסלולרי ניתן לגלוש רק לשירות המסוים של הipvpn. הבעיה אותרה, ע"י הקשת route print, והתברר שהגלישה לip 0.0.0.0 עוברת דרך הרשת הרגילה וגם דרך המודם הסלולרי שמוגדר בעמודת gateway כ on-link. לאחר מחיקת השורה ההיא, של גלישה של 0.0.0.0 דרך המודם הסלולרי. והפניית המודם הסלולרי רק ל ip הספציפי שלו. הענינים מסתדרים. אולם לאחר אתחול המחשב, צריך לחזור על כך שוב אין דרך להגדיר את זה באופן קבוע, שהגלישה דרך המודם הסלולרי, תהיה רק לip מסוים בלבד. והגלישה ל0.0.0.0 …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני זקוק לסכמה לחיבור של של 2 הצדדים לחיבור קונקטר רשת RJ45, מן הסתם יש לי את הלוחץ, הקונטור וחוט CAT7. בנוסף אני צריך להגדיר ראוטר של DLINK מדגם DIR 615 למצב גשר. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בעבר בכתבות שאי אפשר לייבא כל ראוטר שרוצים בגלל "בעיה" עם תדרי 5ghz בארץ. האם זה המצב עדין?, ואיך אני יכול לדעת אם ASUS DSL-N66U עומד בתקן הישראלי? תודה...
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך אני בודק אם המחשב שלי תומך ב WiFi AC ? זה הדגם מחשב שלי: Sony All in one SVL24145CXB
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התצורה הקיימת היא נתב אלחוטי ראשי, שאליו משורשר נתב אלחוטי נוסף כ-Access Point, שניהם של TP LINK. העסק מתפקד תקין. השאלה היא כיצד ניתן להיכנס לדף ההגדרות של ה-Access Point? לדף ההגדרות של הנתב הראשי אני מצליח להיכנס כרגיל, עם ה-IP המוכר לי. אגב, אינני זוכר מהי כתובת ה-IP שהקציתי ל-AP בעבר. אשמח לקבל את עזרתכם! תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתכם. יש לי כונן חיצוני נייד שמחובר לנתב שלי (נתב שהוא גם מודם). ז"א, חיברתי את הכונן באמצעות כניסת ה USB שנמצאת בראוטר. כאשר אני מתחבר דרך הלפטופ אל הכונן (ואני לא ממש בטוח שאני עושה את זה נכון, אבל תחת המחשב שלי מופיע "Samba 3.3.4" על שם התיקייה - bezeq /bezeq /Samba 3.3.4// ... בכל מקרה, כאשר אני מעביר קובץ מהלפטופ אל הכונן, קצב העברה הוא 300kbs. האם זה הגיוני? או שאני מפספס משהו? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עם תחילת השיווק של מהירות DOWNLOAD של 200M על ידי הוט נשאלת השאלה לגבי היכולת של נתבים נפוצים לתמוך במהירות זו. בסקירות הנתבים שבצעתי ושניתן למצוא ב-LINK בקישור בחתימה יש מידע לגבי נתון זה. בנוסף, חלק מהחברות מפרסמות נתונים אלה באתר האינטרנט שלהם. כך למשל ב-LINK המצב תוכלו למצוא את המהירות המקסימאלית של נתבי TP-LINK בפרוטוקולים השונים. כדאי לשים לב שרק נתבים שיצאו בשנה האחרונה תומכים ב-200M. http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=465
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כזאת: יש לנו סוויץ' אחד בארון התקשורת, המחובר ליציאות בקירות. בקומה העליונה, יש ארבעה שקעים, אבל בתעלה היחידה שמחברת בין הקומות, יש מקום רק לשני כבלי CAT5E. כרגע אנחנו עובדים על 100 מגהביט, אז אין בעיה, כל כבל, 8 גידים - מחבר שתי יציאות 4 גידים כל אחת (יש לנו Patch Panelים בשתי הקומות) במהירות 100 מגהביט עכשיו אנחנו רוצים לשדרג את התשתית הביתית לגיגהביט, ולכן אנחנו לא יכולים לשים שני שקעים על כבל אחד, בגלל שכל שקע עושה שימוש ב-8 גידים. אז אנחנו רוצים להוסיף עוד סוויץ' ולשים אותו בקומה העליונה. השאלה היא, האם לחבר את שני הכבלים שמגיעים מהסוויץ' שבארון התקשורת בקומה התחתונה, או שאין בכך תועלת, וכבל אחד יספיק. הנה סכמת הרשת להמחשה: הקו הכחול תוחם א…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית.. אחד מחובר עם כבל והשני מחובר בעזרת מתאם רשת אלחוטי. המחשב שמחובר אלחוטית לא מקבל את כל רוחב הפס של האינטרנט ובעצם לא מנוצל במלואו. אם אני רוצה שגם המחשב הזה יהיה מחובר בעזרת כבל האם אני צריך עוד ראוטר שיהיה בחדר השני ויתחבר לשקע בקיר ? *אין לי אפשרות להעביר כבלים בין החדרים כי הם רחוקים.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה (חודשיים שלושה) אני חווה איטיות מטורפת\דיליי בהורדת טורנטים. תופעה שלא היתה קיימת קודם. אין בעיה לגלוש\טעינת סרטים ביוטיוב, אין בעית הורדת ישירות מהרשת. יש בעיה להתחיל הורדה של טורנט. כמובן ששני הצדדים (הוט ו-012) מתנערים וטוענים שזו לא בעיה שלהם והם לא תומכים בטורנטים (?). מישהו נתקל בתופעה כזאת \ מישהו יכול להמליץ על ספק שלא מגביל הורדת טורנטים? תודה
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
גם Netgear מצטרפת למרוץ ה-3.2Gbps ומציגה נתב חדש התומך במהירות זו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5253
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש בהום פלאג על רשת החשמל, כדי להעביר אינטרנט מקצה לקצה בבית. הכל עובד פיקס, אבל כשאני מדליק את האור באמבטיה, התקשורת מתנתקת !... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ? אני לא יודע אם זה קשור - אבל אציין שעפ"י דרישות המכשיר יש לחבר כל קצה של ההום פלאג לשקע נפרד (שלא יחוברו אליו מכשירים נוספים באמצעות מפצל). בפועל, בצד הקולט ההום פלאג אכן מחובר לשקע נפרד, אבל בצד המשדר אין לי אפשרות לחברו לשקע נפרד, והוא מחובר עם מפצל יחד עם עוד כמה מכשירים). אודה לרעיונות ו/או הצעות לפתרון.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שנתיים+, הראוטר 2670U הפסיק לעבוד אתמול בערב מבחינת אינטרנט. יש רשת, אבל אין אינטרנט, לא תשתית ולא שום נורה. אולי פעם בדקה האזור של האינטרנט נדלק ונעלם. נראה לי שעשה את שלו. אף פעם זה לא קרה. תמיד היה יציב. ואם תשתית נופלת, הנורה מהבהבת אבל אין מצב שאין כלום. אין WIFI, אין אפשרות להיכנס לממשק ניהול של הראוטר הראוטר כבר לא באחריות בזק מאחר ועברו מעל לשנתיים (הייתי בחיוב-זיכוי לשנתיים) לא ניסיתי כפתור ריסט עדיין כי עדיין אצטרך להגדיר אותו מחדש. עם זאת, אני בתשתית בזק (50 מגה), יש לי ראוטר חדש באריזה (שמיועד להיות AP) שבינתיים ארצה להגדיר כראוטר. האם לתשתית בזק יש צורך בהגדרה מיוחדת בראוטר מלבד להזין שם משתמש וסיסמה של הספק כדי שיעבוד? הגדרתי את זה לפני שנתיי…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 018, Fast, וCCC. אני גיימר אז אני רוצה ping נמוך (Latency) אבל מספיק לי משהו נורמלי מתחת ל100 בשרתים לאירופה ושיהיה זול, מתלבט בין החברות הנ"ל, שמעתי ביקורות טובות עליהם לרוב. דעתכם? ד"א אני בתשתית בזק (ואני לא מעוניין לעבור להוט) וכרגע אני בספק בזק בינלאומי שלוקחים המון כסף, ולא מעט פעמים האינטרנט ממש איטי בייחוד בשעות הערב.
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
כיום יש לי edimax BR-6428nS אני מחפש לקנות ראוטר חדש ( ישמש גם חייגן להוט) , שידע להתממשק איתו כrepeater. עדיף לא לחרוג מ200 שח. חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים גם בשימושים עם הרבה חיבורים, אני סובל מכך היום.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע מנוי בבזק ומחובר במהירות 15 מ"בייט לשניה. יש לי מודם TNN-AZTECH 600E וראוטר TP-LINK TL-WL841N version 7.2. [h=3] ראוטר נוסף של EDIMAX מדגם BR-6424N V2 נמצא בבויידם ללא שימוש.[/h] מה טוב? a) מהירות גלישה סבירה b) קליטה טובה בכל הבית מה צריך לשפר? 1- סרטוני HD ב HOMEGROUP דרך הרשת הביתי לא רצים חלק. 2- מהירות LAN איטית. לא יכול לערוך סרטים ב DESKTOP REMOTE 3- חומרת מודם מוגבלת ל 15 מ"בייט. כרגע באותו המחיר לספק ותשתית הייתי יכול לקבל גם 40 מ"ב (אילולא החומרה) 4- מכשירי סמארטפון לא מסתנכרנים ל WIFI. מה תמליצו לי להתקן/ לקנות כדי שתהיה לי היכולת לעשות את ארבעת הסעיפים לעיל? אגב, כדי לשדרג מהירות בזק מציעים להחליף לראוטר משולב מודם תמורת 10 ש"ח בחודש למשך שנתיים. ב…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני חודש בערך התחיל אצלי תצוגה של לאחר חיפוש שונה אפשר לראות בתמונות שזה שונה אני עובד על כרום אך זה גם באקספלורר איך אני מתקן/מסדר את זה שזה יהיה תצוגה נורמלית כמו בתמונה השנייה?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, כבר תקופה ארוכה שאני חווה ניתוקים לכמה שניות, איבוד אות Wifi, וגלישה איטית. לגבי גלישה איטית, המחשב בתול, אני לא משתמש בשום תוכנה רק דרייברים וגוגל כרום\דרייב, זה מחשב לאינטרנט ואיחסון קבצים. מבוסס Z97, אז שללתי איטיות בגלל המחשב. בPS4 אני חווה ניתוקים לכמה שניות וזה מפריע במשחקי רשת. כנ"ל במחשב, בסלולרי אני מאבד אות כל כמה שעות. כמו כן, הוא מתחמם נורא! בקיצור, חרא ראוטר. אני לא רוצה לקבל ראוטר מבזק, אני רוצה להשקיע על ראוטר יציב, שיספק לי את המירב לכל החיבורים. ההתלבטות שלי היא בין Linksys WRT1900AC ל- ASUS RT-AC68R כשה- Linksys בעדיפות. השאלה שלי היא, האם זה ביזבוז כסף, ואולי ההבדל לא משמעותי בשבילי ואני יכול להסתפק ב-ASUS? האם יש ראוטר אחר שהוא מומלץ? מהירות אינ…
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי DLINK 6740 עושה בעיות. המון ניתוקים. בעיקר עם טורנטים קראתי על עוד אנשים שחווים אותם בעיות איתו האם ניתן לקחת מודמים מבזק? או מודם-ראוטר? מה אתם ממליצים? תודה http://www.hometheater.co.il/vt200864.%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-VDSL.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4568674,00.html
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי קראתי שיש דרך להפוך מחשב אחד ל 2 תחנות עבודה באמצעות 2 מסכים, 2 מקלדות 2 עכברים אבל שיעבדו רק ממחשב אחד. החומר שמצאתי בגוגל פחות עדכני ובאחד מהם מסרו לי להתקין עוד כרטיס מסך... (ואם לכרטיס מסך הנוכחי שלי יש 2 יציאות?) בקיצור, מה צריך לקרות בשביל שמחשב אחד יוכל לתפקד כ 2 תחנות עבודה?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-