עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני יודע שהבקשה הזויה, אבל אם בזק אני לא מצליח להגיע להסדר, כל פעם אומרים שאין או מגיבים בתרוץ דפוק כזה או אחר, ואני חייב את הדגם הישן, ידעתי שעוד יצטער על הרגע בו החלפתי G1 ב G2. אני מאזור נתניה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nir567,

טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי. אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי. (המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר) כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי. ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מצב קיים אני מחובר לאינטרנט בתשתית הוט. הנתב שלהם (Hotbox) כולל 4 פורטים של 1 גיגה, אבל ללא כניסת USB. בנוסף, יש לנתב אפשרות להתחבר לשרות Dyndns בלבד. שרות זה הוא בתשלום בלבד. יש לי AP של Trendnet מדגם TEW-638APB המשמש כ-Repeater. לרכיב זה רק פורט רשת אחד. יש לי גם נתב של TpLink מדגם 1043ND. לנתב 4 פורטים של 1 גיגה, USB ותומך FTP ומספר שרותי Dynamic DNS, אבל אינו תומך במוד עבודה של Repeater ללא גרסת חומרה של DD-WRT שלא עבדה בהצלחה. מטרה יצירת שרת FTP שיהיה נגיש מבחוץ ללא תלות במחשב דולק. במס' מחשבי משפחה, תותקן תכנה לסינכרון תיקיות ל-FTP וכך יווצר אתר DR. מצב עתידי המשך שימוש בראוטר של הוט וב-AP הנוכחיים. רכישת ראוטר אלחוטי שיוכל לשמש כ-Repeater ושניתן יהיה להג…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by shuy,

מישהו יודע מה ה<נושא>, (ראיתי את הסטיקי, אבל שמעתי שהם שינו אותם והאתר הזה לא השתנה כבר למעלה משנה...). תודה.

• 12 תגובות
    • 33.5k צפיות
  5. מחפש תוכנה שמסוגלת להחליף IP בראוטר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Nemesis,

אם אתה חושב שקניית ראוטר תשפר לך את הפינג במשחקי רשת, אתה טועה. הפינג הגבוה הוא עקב מחסור ברוחב פס, ולא עקב המחסור בראוטר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בזמן האחרון יש הרבה תלונות על קצבים ירודים בתכנות שיתוף. המסקנה המתבקשת זה עתה היא שכמעט כל הספקים (למעט 014) נוטים להגביל תעבורת P2P למשתמשים מסוימים, או בשעות מסוימות. אני לא מדבר על פורטים סגורים, אלא תופעה שבה הכל פתוח ואמור לעבוד, ובכל זאת למרות שיש המון מקורות לקבצים, ההורדה בקצב איטי. אחת הבעיות באבחון של תופעה כזו היא שהמהירות שאתה מקבל ב-P2P תלויה בהמון גורמים, במיוחד בקבצים שאתה באמת מוריד. לכן קשה לתת אבחון טוב ולזהות האם יש בעיה או שנפילת הקצב היא בתחום הנורמליות. אני מציע את הבדיקה הבאה: 1. אני ארשום כאן מספר לינקים לקבצים ב-ED2K שאפשר להוריד בכל EMULE. מדובר בקבצים עם מקורות רבים, בגודל כולל של כ-4GB. 2. כל מי שרוצה להתנדב לבדיקה, ולא משתמש ב-EMULE שלו כרגע,…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by netanel1234,

שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Imtheman,

שלום לכם אנשים סוף סוף סיימתי לבנות אתר. האתר נבנה לחברה קטנה יש בה כ 10 מחשבים שמחוברים אחד לשני בLAN שאין לה חיבור לאינטרנט עכשיו אני רוצה להעלות את האתר לLAN איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, השתדרגתי ל 100מגה ב 100 שח בבזק וקיבלתי נתב NET GEAR VVG2000 ב 99שח ולהחליף אותו ל DLINK זה ממש בלתי אפשרי. הבעיה שלי היא כזו, שאני מחובר בכבל אני מקבל 70-80 מגה (כאשר אני ישירות מחובר למודם) אבל כאשר אני מחובר דרך ה edimax 6428 שתומך עד 300מגה ביט והוא תקן N, אני מקבל 20 מגה ביט במקרה הטוב בכל בדיקות המהירות שאני עושה. כמובן שניסיתי להחליף ערוצים וזה שיפר מ 8 מגה ל 20 מגה. מה הבעיה? איך אני אמור לקבל מהירות גבוהה יותר דרך האלחוטי? אני אציין שהמבחן נעשה באלחוטי כאשר הלפטופ במרחק חצי מטר מהראוטר.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. עזרה עם תקלה הזוייה באינטרנט. יש לי בית 2 קומות, בקומה הראשונה ראוטר בי של בזק. בקומה השנייה ראוטר C60 של TPLINK, הם מחוברים באמצעות כבר רשת שמועבר בקירות. במשך 10 חודשים הכל עבד תקין. עד שיום אחד בקומה השנייה ה c60 התחיל להתנתק מהאינטרנט. אני מחובר ב WIFI אבל אין אינטרנט. בזמן שאני מנותק מהאינטרנט, יש פינק רציף ואיכותי ל 8.8.8.8 עשיתי RESET לשני הראוטרים, זה לא עזר. הזמנתי מישהו כדי שילחץ לי את הכבל רשת מחדש (למרות שלדעתי היה תקין) זה לא עזר. החלפתי את ה C60 באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר החלפתי את הראוטר של בזק, BE באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר. האינטרנט יורד ועולה בראוטר בצורה מאד מוזרה. לפעמים לדקה ולפעמים לכמה שעות. בזמן הזה אין איו אינטרנט לא מהקווי …

12. Started by pMor,

על כל נתב (אלחוטי כמובן) שאני רואה בלמיר מחשבים, רשום 4 PORT. עכשיו כשנכנסתי לפירוט של אחד מהם, היה רשום 10\100 4 PORT LAN. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי, שיספיק לסביבות ה70 מטר מרובע, בטכנולוגית הG ולא הB, ושיהיה בעל 8 פורטים? אקדים תודה, pMor

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. כיום יש לי edimax BR-6428nS אני מחפש לקנות ראוטר חדש ( ישמש גם חייגן להוט) , שידע להתממשק איתו כrepeater. עדיף לא לחרוג מ200 שח. חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים גם בשימושים עם הרבה חיבורים, אני סובל מכך היום.

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by onlyme998,

שלום, יש לי כיום רשת של 4 מחשבים, כולם מחוברים דרך ה switch, שמחובר אליהם ולמודם ADSL שהוא "פרוץ" ומשמש גם כנתב (מודם אלקטל השחור). אני רוצה לקנות מחשב חדש ולמקם אותו בנקודה שבה אני לא יוכל להעביר אליה חוטי רשת, זה יכער את כל הבית. חשבתי על שני פיתרונות, רשת אלחוטית ורשת חשמל. רשת אלחוטית היא לא פיתרון טוב בשבילי כ"כ כי אני רוצה שהאינטנרט במחשב החדש יהיה בלתי תלוי במחשבים אחרים (שאם מחשב אחר סגור אז גם המחשב החדש לא יוכל להתחבר לרשת) וגם כי אני בעתיד הקרוב מתכנן לקנות עוד מחשב ואני רוצה שגם הוא יוכל להתחבר לרשת. רשת חשמל, נראית לי פתרון טוב, הקטע שאף פעם לא ראיתי את זה בפעולה, מישו יודע איך זה עובד? ואם זה יתאים לי? אם אני אקנה שני מכשירים כאלה, אחבר אחד ל switch ואחד למח…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Adielion,

ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  16. האם כדאי להשקיע יותר כסף כדי לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן MIMO? בכוונתי להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים כשאחד מהם יהיה במרחק 20 מטרים מהנתב והשני במרחק 10 מטר. כרגע תכננתי ללכת על השילוב הבא לפי תקן MIMO: נתב: Edimax BR-6216Mg MIMO Wireless Router במחיר 390 ש"ח 2 כרטיסי רשת: Edimax Wireless LAN PCI Adapter MIMO EW-7628IG במחיר 200 ש"ח כל אחד מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by julien,

יש לי כמה שאלות יש לי מחשב בבית ואני לא משתמש בו ואני רוצה להפוך אותו למחשב שרת ? האם זה אפשרי?? ומה אני צריך לעשות ? ואם יש מדריך לזה ??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shaico,

אני משתמש בהום פלאג על רשת החשמל, כדי להעביר אינטרנט מקצה לקצה בבית. הכל עובד פיקס, אבל כשאני מדליק את האור באמבטיה, התקשורת מתנתקת !... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ? אני לא יודע אם זה קשור - אבל אציין שעפ"י דרישות המכשיר יש לחבר כל קצה של ההום פלאג לשקע נפרד (שלא יחוברו אליו מכשירים נוספים באמצעות מפצל). בפועל, בצד הקולט ההום פלאג אכן מחובר לשקע נפרד, אבל בצד המשדר אין לי אפשרות לחברו לשקע נפרד, והוא מחובר עם מפצל יחד עם עוד כמה מכשירים). אודה לרעיונות ו/או הצעות לפתרון.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by e.s,

אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר. הראוטר מחובר למחשב דרך ה- LAN. 1. נכנסתי ל- 192.68.0.1 > NETWORK > תLAN > שיניתי את ה-IP למשהו חדש (192.68.4.1). שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנסתי ל- 192.68.4.1 > WIRELESS > תWIRELESS SETTINGS > א. SSID > שם הרשת שלי ב. MODE > תBGN MIXED ג. CHANNEL > תAUTO ד. ENABLE WDS BRIDGING > ת SURVEY > בחירת הרשת שלי > הזנת סיסמא של הרשת שלי. שמירה. איתחול ראוטר. זה לא עובד. האם לא הבנתי נכון שכעת הראוטר מוגדר כרפיטר ושתהיה לי גישה באמצעותו לרשת דרך חיבור ה-LAN או ה-WIFI?

• 12 תגובות
    • 17.6k צפיות
  23. Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by XMB,

טוב לאחר שזה היה צפוי הרוטל 1320 שלי נדפק (בדיוק שנה של חיים) , המליצו לי על ה AZTECH 600 איך הוא? יש לציין שהמודם מחובר לנתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Shlompy,

שלום לכולם! קניתי לדודה שלי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ATHEROS ER5007 שתומך בתקן G (חיבור 108 MBps) וגם ראוטר שתומך בזה, TP-Link WR641G/ בחרתי בהגדרות החיבור האלחוטי בראוטר חיבור של 108MB אבל כשאני מתחבר מהמחשב הנייד לראוטר, כשאני בודק את מהירות החיבור ע"י ה STATUS של החיבור אז אני רואה שהוא מחובר במהירות של 54MB. מה אני עושה לא נכון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.