עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איך אני בודק אם המחשב שלי תומך ב WiFi AC ? זה הדגם מחשב שלי: Sony All in one SVL24145CXB

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by RGL2006,

לא יודע איך אני רק יודע שאני בתהליכי ניתוק עם 012 שתיים והם מושכים אותי קצת וזה מה שקרה אני מוריד 1.3מגה לשניה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הי אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית, רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן. אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה. אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים. תודה רבה, יובל

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי נראה לי שקצת שחקתי בהגדרות רשת שלי ועשיו הכרטיס רשת לא מתפקד כראוי... החלפתי כבל הסרתי את ההתקנה ושוב התקנתי אבל זה אותו הדבר... ואני יודעה שהוא כן תקין.. ואם אני יתקין את המערכת מחדש אז הוא יעבוד! האמת שזה דיי נראה לי בגלל תוכנת אופטמיצה בשם Vista.Manager שקצת שיניתי בה דברים וברוב טיפשותי לא שמרתי לנקודת ההתחלה :'(... אנה עזרו לי יש דרך כל שהיא או איזו פקודה בCMD או לא יודעה היכן שאפשר פשוט לאפס את כל ההגדרות?? HELP :'(

• 12 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. Started by KoM,

שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי ראוטר והבעיה היא שבמשחקי רשת כגון CS יש עליות פינג ענקיות כל כמה דקות. העניין הוא שזה קורה רק כשאחי באינטרנט במחשב השני (אליו מחובר הראוטר, והמחשב שלי מחובר אליו אלחוטית). אני רוצה להוריד תוכנה שתאפשר לי להגביל אותו כך שאני אוכל לשחק.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. https://istore.ccccloud.com/index.php האם הספק הזה טוב מול שרתים מחו"ל ? אך הוא ול ספקים אחרים ? ליודעים את התשובה תסבירו למה זה טוב או רע ,שאני יבין .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by יעקב כוכב,

יש לי תוכנה של VPN במחשב ולפני כמה ימים ספק האינטרנט חסם את אפשרות ה VPN לפי מה שהבנתי הוא עשה שרק כתובת האינטרנט הראשית תהיה ורק היא שום כתובת אחרת מה שבעצם עושה VPN רציתי לשאול האם אפשר לסדר עם איזה תוכנה או עם הוספת פורטים לא יודע איך שהוא הVPN יעבוד? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by tomeryh,

האם ניתן לעשות כזה דבר? מה האפשרויות שלי להקמת רשת? ניסיתי רשת אלחוטית ולא אהבתי, הראוטר כל הזמן נתקע והקצב לא גבוהה.המרחק הוא כ10 מטר קו ישיר דרך קירות יש לי בחדר נקודה של הכבלים לחיבור לטלויזיה האם אני יכול לחבר לה איכשהו מודם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dpklain,

שלום לכולם ! היום לאחר שהבת שלי התקינה איזו תוכנה גרפית של גוגל המחשב הפסיק לקבל IP.הסרתי את התוכנה וזה לא עזר,הסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת מחדש וכמובן שזה לא עזר. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי שהיה ברשותי וגם הוא לא מצליח לקבל IP אפילו שהוא אומר שהוא מחובר לרשת האלחוטית שלי. האם יש מישהו שיכול לעזור לי ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. www.nod32.com www.cheatcc.com יכול להית שהפירוול של SP2 פשוט עושה לי בעיות? כי גם לאחר שביטלתי אותו לא הצלחתי להכנס

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  13. חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by orelzion,

ראיתי שיש לסלקום מבצע http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/ שנראה די טוב, אבל אין לי חיבור pci במחשב נייד יש לזה איזה מתאם לUSB או לLAN? ומה אתם חושבים על המבצע באופן כללי, מכירים משהו יותר טוב, תגידו לי אני צריך להחליט על מה אני הולך.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by calculator,

הי, יש לי קצת בעיות עם הגדרת התחברות האינטרנט שלי בווינדוס 7 החדש שהתקנתי... מדובר באינטרנט זהב דרך כבלים, עם מודם thomson. מישהו יכול לתת טיפים? תודה.

• 12 תגובות
    • 10.6k צפיות
  16. Started by felakat,

אהלן, קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי בבית 2 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך כדי להפוך את האינטרנט הרגיל שלי לWIFI כדי שגם המחשב שלי יקלוט?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by arkadur,

אני בתהליך שיפוץ החדר שלי, ואני מעוניין להעביר חוטים רבים בתעלות שאני אצור דרך הקירות. כדי לבנות את רשת ה1GB כמו שצריך. למיטב ידיעתי, כבל מסוג CAT7 לא יכנס בשקע רגיל, לכן אשמח לשמוע היכן ניתן להשיג שקעים שכאלו כמו כן, האם ניתן להעביר את הCAT7 יחד עם כבל חשמל (בניגוד לכבל רשת "רגיל"), משום שיש לו סיכוך כפול, או שיש סיכוי להפרעות?

• 12 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. Started by ToMuSH,

אני יודע איך לפתוח פורטים בנתב לפי המדריך הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR641G/VoipBuster.htm אבבבבל, אני מכניס את כתובת האייפי הרגילה שלי שמצאתי ב IPCONFIG איפה שצריך להכניס IP (את הקטע של להכניס אייפי לא הבנתי ב-כ-ל-ל למה אבל לא משנה), והפורט פשוט לא נפתח. אני לא יודע מה זה אייפי סטאטי ולא יודע אם צריך להכניס את זה באייפי, מישהו יכול להסביר ? ואם אייפי סטאטי זה כתובת קבועה אז זה לא טוב לי; כי אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשנות את כתובת האייפי שלי, להורדה מראפידשיר וכדומה.

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by yaloner,

הבנתי שיש בעיות בטיחות רבות עם רשתות אלחוטיות. האם יש דרך להגיע ברשת אלחוטית לרמת בטיחות מקסימלית כך שניתן יהיה לעבוד איתה גם במשרד שמחזיק חומר מאוד מאוד רגיש וסודי על המחשבים ?

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  20. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי לוחאם של fatality p67 של אסרוק. איך אני מגדיר ששתי החיבורים יעבדו ולא רק 1? יש לי אינטרנט 100 מגה. ואני מקבל סוף סוף 105 אבל זה מוריד לי על 4MB. ושמתי את זה על 1G דופלקס מלא. תודה לעוזרים מראש גל.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, לאחר שרכשתי את ה-TPLINK 1043ND יצרתי שיתוף בין המחשבים בבית : 2 ניידים המחוברים אלחוטית ונייח המחובר ישירות לנתב. כאשר אני מעתיק קובץ מהנייח לנייד מהירות ההעתקה איטית להחריד 0.56MB\S. איך ניתן לפתור זאת? אשמח

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by DJO,

אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין) כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? האם האייפי הוא סטטי - קבוע? יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו? תודה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by roeesnir,

יש לי ראוטר D-Link DI-524. אני רוצה לחסום את אפשרות הגלישה בלבד. כלומר, שיהיה אפשר לקבל ולשלוח מיילים ב-Outlook, לעדכן אנטיוירוס, סקייפ ועוד... בקיצור, לחסום רק דפדפנים מגלישה. אני יודע שאפשר לעשות את זה כי ראיתי פעם שעשו את זה. אני לא יודע איך. האם מספיק לחסום פורטים מסויימים? אודה מאוד למי שיוכל לעזור. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אם כרגע יש לי חיבור ללא חייגן ל-013 ויש לי גם חשבון ב 014, האם אני יכול בכל זאת להתחבר לחשבון ב 014 ? (לא מצאתי על חומר בחיפוש)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.