עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by overload,

אני וחבר חושבים להקים אתר, אבל צריכים שרת שיהיה נדיב שיספק בערך 500 מגה או יותר שטח לאתר, אבל בחינם. מישהו מכיר ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי את המודם הישן של הכבלים אלקאטל או איך שלא קוראים לו. אני מחובר 1.5 מגה, השאלה שלי היא, עם ניתן לשנות את ההגדרות של המודם כך שהאפלוד שלי יהיה יותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Hapasan,

אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  6. אני מתקן מחשבים מדי פעם, ומתעסק יותר בחומרה. פנה אליי אחד מלקוחותיי, ההרדיסק שלו מת בקיצור סרט אחד גדול. בסוף התהליך ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת למצב שבו היא הייתה קודם. קישרתי את שלושת המחשבים למדפסות, וקישרתי אותם לתיקיית השיתוף שנמצאת על המחשב הראשי נקרא לו ככה. הבעיה התעוררה כשניסיתי לשתף גם את כונן C של אותו מחשב ראשי עם המחשבים האחרים. בתחילה הוא דחה אותי ולא נתן לי כלל לגשת לכונן ממחשב אחר, שניתי את ההגדרות כך שהשיתוף יהיה ללא סיסמא ולקבוצת Everyone. קיבלתי גישה לכונן אך לא לתיקית Programs Files וWINDOWS ועוד אחת ששכחתי את שמה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות וכלום לא עזר. כול פעם שניסיתי לשנות משהו קפצו לי כמה errors כמו hiberfil.sys ועוד אני כבר לא זוכר. אני גם זוכר שהוא צ…

• 12 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by Bruce Leedor,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קניתי סוויץ' של חברת אדימקס עכשיו במדריך מצויינת איזושהי יציאה שנקראת אפלינק אצלי בסוויץ' אין כזה דבר.. מה אני עושה לעזאזל ? רשום שם לחבר את המודם או לאפלינק עם כבל ישר או ליציאה רגילה עם קבל מוצלב יש לי המון כבלים, איך אני יודע מה ישר ומה מוצלב ? תודה מראש חברים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ShayGTi,

יש לי שני מחשבים בבית וPS3 שאת כולם אני רוצה לחבר תחת אותה רשת. הבנתי שאצטרך לרכוש ראוטר, לחבר אותו למחשב הראשי ולמחשב השני ולPS3 לקנות מתאמים. השאלה היא האם כדאי לקנות מבזק? או שאני יכול לקנות את הרכיבים לבד ולהתקין לבד? איזה ראוטר מספקת בזק? לגבי הPS3, הבנתי שצריך כרטיסי רשת אלחוטיים (מה הכוונה בדיוק?!) ואין לי מושג איך אני אתקין בPS3 כרטיס רשת, מאחר ויש לו רק כניסות USB. יש כרטיסי USB מתאימים? בקיצור יש לי קצת סלט בראש ואני אמור לקנות בערב, אז אודה לכם אם תשתדלו לענות לי במהרה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by עמית111,

אני חייב דחוף דרייבר לכבל רשת נראה לי קוראים לזה לא יודע קוראים לו druc-u2 זה דחוף תודה!!

• 12 תגובות
    • 7.5k צפיות
  11. Started by or_cool,

אני מנסה לעשות שיתוף רשת עם 2 מחשבים ואהב לפי המדריך שיש באתר ושאני מנסה לחייג הוא נותן לי שגיאה 769 מה אני עושה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by As-21,

יש לי רשת 1 GIGABIT בבית עם סוויץ' לא מנוהל. רציתי לשמוע את המלצתכם לראוטר אלחוטי עד 500 שקל. תודה אשמח לשמוע את הצעותיכם יום טוב וסוף שבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני ב-012 לקוח מומר מקווי זהב. לא משתמש בטורנטים כי תמיד היו איטיים לי - אני עובד רק עם ראפיד פרמיום. החל משבת האחרונה - יש לי בעיות בראפיד שייר פרמיום. תמיד הייתי מוריד על מקסימום ללא בעיה. באמצעות תוכנת IDM יש לי חיבור 8 מגה. עכשיו פתאום ההורדה משחקת בין 4-8 מגה. אין בלוק קבוע של הורדה רציפה בשמונה מגה. אני רואה בפורומים שגם לאחרים יש את זה. שיחנקו - חלאות! צריכים לארגן תביעה יצוגית על הונאה. - ויש להם עוד את החוצפה לתת שירות "GAMER" מה זה בעצם אומר? ששאר הלקוחות שמשלמים על שמונה מגה פשוט לא מקבלים שמונה מגה. זה כמו לימכור למבורגיני - עם הגבלה למאה קמ"ש בכבישים מהירים. חלאות. פשוט הונאה! צריכים להפציץ את שרותי התמיכה שלהם - אם כל לקוחות 012 יתחילו להתקשר …

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. היי אני קונה את המחשב הנ"ל http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 יש לי אנטרנט ADSL 2MB אם אני מוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי והאנטרנט שלי מחובר למודם ADSL האם עדיין אוכל לגלוש באופן אלחוטי? או שחובה מודם אלחוטי גם כן? אינני מבין בנושא אשמח לעזרה =]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by oded6188,

1) ה FTP לא עובד, פתחתי את פורט 21, גם הפורט שמוגדר בתוכנות ה - FTP - Bullet Proof FTP הוא 21... וזה לא עובד... מה אמורים לעשות? 2) למה לאייסיקיו למשל אני לא צריך לפתוח פורט ול FTP אני כן צריך? 3) יש לי תוכנת שעושה אייפי קבוע... DNS נראה לי קוראים לזה... איך אני עושה שזה יעבוד כי זה גם לא עובד... 4) אפשר לעשות שיהיה אפשר להתעסק בהגדרות של המודם רק אם מכניסים סיסמה שאני קובע? אם כן איך? 5) שמעתי שיש אפשרות שהשליטה על המודם תהיה דרך האקספלורר... שכל האפשרויות יהיו דרך האקספלורר... ואז אני לא יצטרך להסתבך עם לינוקס שאני לא יודע וזה יהפוך את הכל לקל הרבה יותר... יש דבר כזה? - אם כן איך עושים? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by castor_troy,

שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. איזה סטיק USB לנייד קולט WIFI ממרחק הכי גדול ? אני חייב תקן N השאר לא איכפת לי

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by afik zach,

אני מתכנן לעבור להוט ויש לנו רשת בבית ואני לא כל כך מבין במודמים של כבלים בכל מקרה רציתי לדעת מה המודם הכי ממולץ שלהם היום? ואולי בכלל יש להם איזה שהוא מודם כמו האלקטל שיכול לתפקד גם כראוטר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by galz,

אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by urich,

טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מגביר טווח - דגם ומפרט טכני. הבעיה הידועה של מרחק רב של הראוטר מהמחשב. אני לא שולל שום אופציה טכנית - בעבר היה לי דרך שקעי החשמל , אך אינני יודע אם זה תומך במהירויות של 100M. תודה מראש, מוטי

22. Started by ^Z^,

שלום. בעקבות הדיון הזה, החלטתי לפתוח תרא'ד מסודר בנושא. תנו פינג לip הבא: 209.85.129.104 [שמוביל לכאן] ופרסמו תוצאות עם פירוט על ספקית האינטרנט שלכם. התוצאות שלי: מינימום: 178Ms ממוצע: 185Ms מקסימום: 193Ms 012 עם Hot כבלים. 1.5\192

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by 1900GT,

יש לי שאלה... היום יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ויכול מאוד להיות שאני הולך לשדרג אותו ל 2.5 אז אני אצטרך מודם חדש??. ואם כן מה לקחת כדי שאני יוכל להפוך אותו לראוטר??

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שגרים באיזור ויכולים לעזור לי להחליט תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אורח GXWE
    Started by אורח GXWE,

אם יש לי TPLINK גירסה 9.3 בדגם 841N. איזה גירסה אני צריך להוריד של OpenWRT? כי אין שם את 9.3 ספציפית.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.