עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by omri_ro,

שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by shark,

מישהו יודע איך שולחים פקס ב ADSL (יש לי win xp)

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by y_i_c,

משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אני אפרט יותר מאוחר למה, עכשיו אני צריך את עזרתכם, כל מי שמחובר פה ל ADSL, אנא, תגידו לי בבקשה למי, כמה אתם משלמים, האם אתם מרוצים מהמהירות והשירות, ולאיזה חבילה אתם מחוברים, זה ממש ממש ממש יעזור לי להחליט למי להצטרף, תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. אהלן! נניח שיש לי מחשב שאני מתחבר איתו לרשת במשרד, משוטט בתיקיות וגולש באינטרנט, ולאחר מכן אני מגיע הביתה ומחבר את המחשב לרשת הביתית שלי. האם אני חייב לשנות הגדרות? מה עלי לעשות ואיך זה פועל? תודה, גונז.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום.. מה שלומכם? יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עובד על WIN95 אחד על XP ואחד על ME ב XP יש לי ADSL עכשיו אני רוצה לחבר בין שלושת המחשבים ברשת + ADSL עכשיו חשוב לי שה ADSL יהיה דרך חומרה ולא תוכנה כמו PROXY (כדי שלא יהיו לי בעיות עם FTP או ICQ וכאלה... עכשיו הציוד שיש לי הוא שלושה כרטיסי רשת 10/100 ראוטר(שמותאם ל ADSL ) והאב(5 PORT 10/100) של LINKSYS עכשיו איך אני עושה את החיבור? והאם אני צריך עוד משהו? אני יודע שזה לא בדיוק השאלה הכי קלה אבל אני מאוד מקווה שתעזרו לי תודה... ביי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הרשת מיועדת רק למשחקים לא לשיתוף קבצים וכלום רק משחקים בפינג נמוך יש לי כרטיסי רשת(realtek & Genius) כבל מוצלב מה עלי לעשות הלאה ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by yosi-m,

איך אני עושה שיתוף אינטרנט ברשת בין שני מחשבים ?? במחשב עם האינטרנט (מודם) מורץ WIN2000 המחשב השני WIN98 בבקשה תעזרו לי !!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אחד המחשבים לא מסתנכרן, (ההגדרות נכונות), היות ובבדיקה ברשת כאשר מחוברים המחשב הבעיתי עם מחשב אחר לא דרך HUB המחשב מסתנכרן ויש תקשורת בין שני המחשבים בלי שום בעיה, רק בחיבור ל- HUB ישנה בעיה כאשר בשאר המחשבים הכל תקין. אני מקווה שתארתי בצורה ברורה את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ZeroLeveL,

אני מקבל מודם כבלים שבוע הבא. ההיתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך לחבר גם את המודם כבלים, וגם את ה ADSL לאותו מחשב, ולהשתמש בשניהם ביחד. this is in english now, 'couse it makes more sence to me... i'm getting a cable modem, and already got ADSL. i wanna know how i can utilize them both to get higher speeds. i think it's possible, not sure how. ty :smoke:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Xmen,

נייד (מחברת), למכשיר פלאפון (להשתמש במודם הפנימי המובנה במכשיר הפלאפון) ולהיתחבר לאינטרנט? כפי שזה נעשה עם פאלם שמחובר למכשיר הפלאפון? והאם יש צורך להשתמש בתוכנות מיוחדות (או פרוטוקול מסוים)?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yosi-m,

האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Haflo,

מאיפה אפשר לקנות מודם ADSL? איה דגם? מתאים לנזק בארץ? מחיר??

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by the_jackal,

יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by eyal,

אני רוצה לעבור לADSL אבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MishaK,

מה אתם אומרים על Israserv בתור ספק לאדסל? הם הכי זולים ורציתי לדעת מה המהירות שלהם, מישהו יודע? הם שווים בכלל משהו?אפשר לעבור איתם את ה30קי'?

• 33 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by yosi-m,

האם ניתן להקים רשת בין מחשבים ע"י חיבור כבל paraller שמחובר ליציאות ה LPT1 שלהם ??? והאם זה יתפקד כמו רשת רגילה ?? ואם לא אז מה אני יכול לעשות עם "רשת" כזאת ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by the_jackal,

מישהו מכיר דרך טובה לגרום לניצול מלא של הDSL ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by se7en,

אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by omri_ro,

1.יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בכרטיסי רשת ואני מעוניין להוסיף מחשב שלישי האם זה אפשרי עם הUSB 2. האם צריך תוכנה מיוחדת לרשת USB 3. איזה הגדרות מיוחדות צריך לעשות או שזה פשוט כמו בכ.רשת

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by kaisman100,

בונה אני לא יודע מה אתם חושבים אבל ADSL זה הדבר הכי חרא בעולם למה? סיבה אחת זה למיליונרים. אני רציתי WOW EXTRA 1.5 MB וזה עולה כימעט 900 לחודשיים אני לא מבין איך מישהו יכול לשלם להם תגידו לי את דעתכם למרות שאני כבר יודע אותה! ועוד דבר אלה ששמחים על האינטרנט בכבלים שלא ישמחו כי אני בטוח שזה יעלה כמו ADSL!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Elrond,

יש סוגי כרטיסי רשת שלא עובדים עם ADSL? למשל NC3121 של קומפאק עובד (זה אטרנט מהיר 100/10 PCI)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by TrYdEnT,

יש לי ADSL ואני משתמש ב WIN XP PRO ויש לי תופעה מוזרה כשאני משאיר את המחשב מחובר הרבה זמן יותר מ24 שעות בדרך כלל אחרי האינטרנט מתחיל להיות איטי יותר וההורדה איטית יותר אני יכול להוריד 100 קבצים ולהגיע למהירות גבוהה אבל קובץ בודד לא מגיע למהירות גבוהה לא משנה מאיזה סרבר אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה שיעזור לי כי זה משגע אותי הבעיה נפתרת כמובן כשאני מפעיל את המחשב מחדש קובץ שהורדתי ב120 הופך להיות מורד ב20 בערך

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by se7en,

מישהוא מכיר תוכנת גיבוי (FREEWARE כמובן) שמסנכרנת סיפריה במחשב קצה עם סיפריה בשרת. את ה - MY DOCUMENTS למשל. אבל לא מעתיקה הכל כל פעם אלא רק מה שהתעדכן. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by USR,

ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13

• 13 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים