רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קראתי פה קצת הודעות בפורומים והבנתי שבעזרת MIMO הקליטה האלחוטית טובה יותר. השאלה היא איך אני יודע אם הנייד שלי תומך?? יש לי DELL INSPIRON 1525 וגם מה ההבדל בין : br6504n ו- br6216mg
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי adsl עם מודם alcatel ואני רוצה לחבר אותו לhub כדי שכל המחשבים יוכלו להיות מחוברים איך אני עושה את זה ? איזה הגדרות אני צריך? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום.. יש לי תשתית הוט,והכבל מגיע מהסלון לחדר שלי בקצה הבית,ושם גם המודם. חשבתי,האם אפשר ליצור בסלון (שיש שם מלא מפצלים וכל מיני באלגנים בכבלים שלהם) עוד נקודת גישה לאינטרנט.. האם חייבים לרכוש עוד מודם שלהם? ומה התעריף? תודה
-
- 13 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! לפני כמה ימים הרכיבו אצלנו ראוטר בבית (חיבור בין שתי המחשבים) ומאז האימיול שלי לא עובד פשוט לא עובד הוא כאילו לא נותן לו להוריד קבצים יש על החמור של האימיול סרט כזה על הענינים ואני לא יועדת מה לעשות אני ניסתי הכל (אני חושבת) גם התקשרתי לנטויז'ן כדי שיסבירו לי מה קרה והם אומרים לי שהם הרכיבו את הראוטר אבל הם לא יכולים לעשות כלום נגד זה אז הוא שלח לי מדריך איך לשנות את ההגדרות בראוטר ועשיתי גם את זה וזה עדיין לא עובד מה לעשות!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!!!! הדגם של הראוטר הוא eidmax אולי יש למשהוא את הport של האימיול??? שירן(בת)
-
- 41 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי! אז נתחיל מנתונים יבשים: 1. יש לי חיבור של בזק 100 מגה ADSL, לא מתכנן לעשות סיבים כי בעל הדירה כרגע לא בקטע של לשדרג. 2. יש לי מחשב נייד, נייח, מכשיר פלאפון וטלוויזיה מחוברים לנתב, מתוכם רק הפלאון בWIFI. (פלאפון חדש של סוני) כרגע יש לי ASUS AC 68U מעודכן עם קושחת MERLIN. הכל בינתיים עובד בסדר, אבל ראיתי נתבי ASUS חדשים של גיימינג בעלויות של 800-2000 ש"ח עם WIFI6 ורציתי לשאול לדעתכם האם יהיה לי שיפור מורגש ביציבות החיבור/אבטחת החיבור משדרוג שכזה? אם לא, מי כן יועיל מראוטרים כאלה כדוגמת AX88U או הROG החדשים שעולים 1500 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה דרך לבטל 5g במודם של הוט מדגם hot box 5 ? בממשק web של המודם אין אפשרות. תמיכה טכנית טוענים שללקוחות שמחוברים עם סיב אופטי אין אפשרות לכבות 5g גם מאצלם. מה עושים ? האם יש מודם פרטי שאפשרי לרכוש שתומך בחיבור סיב אופטי ודרכו ניתן לבטל 5g ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי כמה מחשבים ואני רוצה לעשות בין 2-3 מהם רשת. אני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים בבית (המחשבים לא באותו החדר) ושמעתי שיש גם רשת אלחוטית. יש לי מודם ADSL פנימי (PCI - לא כרטיס רשת ולא USB) באחד המחשבים ואני רוצה שבכל המחשבים יהיה ADSL, אבל אני רוצה להשאיר אותו בתוך המארז. אז מה אני צריך בשביל לעשות רשת אלחוטית ? (ואם היא בדיוק כמו רשת LAN- כאילו שאני יכול לשחק מול מישהו שבמחשב השני- זה חשוב) אני צריך רכזת? אני יכול לעשות שבכל המחשבים יהיה הADSL מבלי להוציא את המודם? ובכלל תסבירו לי קצת על זה כי אני לא מבין ברשתות ובמיוחד לא באלחוטיות תודה תודה תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
Does anyone know a good firewall software that support server Os like WINNT or WIN2k I need a recomedation for a firwall router for a network of 50-100 users and 5 servers
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו רשת בבצפר, ואני זוכר שפעם היה אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב. יש אפשרות לשלוח הודעה ליוזר אחר בלי האישור שלו? שזה יופיע פתאום..? (XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (usb) אני רוצה שהכרטיס רשת המובנה הקוי של אותו מחשב יוציא אינטרנט לנתב של linksys wrt-54gl ddwrt ושהנתב ישתף את האינטרנט שהמחשב מקבל. איך אני עושה זאת? (:
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב זה התחיל לא מזמן, פשוט מהירות העאלה של האתרים מאוד איטית, כל אתר לא משנה איזה נענע ואללה עולה ממש לאט :\ ועכשיו מה שמוזר פה, שהמהירות העאלה היא בסדר, וגם ההורדה, עשיתי בדיקה עם נציג שירות של הספקית וזה מוריד ומעלה כמו שצריך , רק האתרים עולים בצורה איטית מאוד :\ תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיצד משרשרים 2 נתבים אלחוטיים במקום גדול בו נתב אלחוטי אחד לא מספיק ? האם שמות ה SSID יהיו שונות או אותן שמות ? אני רוצה שיהיו אותן שמות. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך לבחור ספק לבית של ההורים שלי. התשתית תהיה של הכבלים. אני מעוניין בחבילה צנועה מבחינת המהירות (לא מתוכנן אטרף הורדות מן הסתם) שתהיה חביבה מבחינה כלכלית. איזה מהירות תספק שימוש ממוצע שכזה (גלישה באתרים רגילים לרוב)? מישהו יודע על איזה מבצע כדאי אצל אחת הספקיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ערב טוב, מהירות גלישה 10 מגה ראוטר דה לינק בזק במקום לחורר חורים בקירות אעדיף כרטיס רשת אלחוטי pci עם אנטנות איזה מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-