רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
-
לאיזה ספק אינטרנט כדאי לי להתחבר עם ADSL? מה התעריפים? שירות? אני מעוניין להתחבר עוד היום.....
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרי משרד התקשורת הבטיח שבפבואר יבוא האישור כבר. ולפני שבועים קראיתי בעיתון שבאותו שבוע גם מסיימים את האישור... אז מה קורה בסוף ? שוב פעם הבטיחו לנו משהו שלא יהיה...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!
-
שלום אחים שלי, אני מחובר לשרת ADSL בחו"ל. מאושר לי (אני לא מאושר...) 500 מ"ב בחודש!!!. מישהו יודע איך (אם בכלל) ניתן לעצור את המונה הארור שלהם, בלי לאבד את הקשר ובלי שיעלו על זה???? דחוף!!!!!!!!!!!! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות Internet sharing עם WINXP??? (אני יודע איך עם 56 אבל לא ניסיתי עם ADSL אז כל מה שאני שואל זה האם זה אפשרי?)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או שהדיון ההוא בחודש שעבר היה משהו בגדר "שהאזרחים הקטנים ומטומטמים ההם ישבו בשקט ויסתמו ת'פה"!!! ?????
-
- 33 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
surfboard sb3100 כן דיי ישן אבל אני נמצא בניסוי יותר משנה....
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשמזמינים ADSL יש סיבה להזמין גם את ההתקנה שעולה 300 ש"ח? כי אמרו לי שכל מה שהמתקין עושה זה מחבר את המודם...
-
טוב חברה הסיפור הוא כזה . יש לי מודם ALCATEL שהפכתי לראוטר ,עכשיו הוא מחובר לספק והכל עובד טוב אצלי (מחשב 1) . יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב אחד לשני כלומר "למחשב 1" יש שני כרטיסי רשת אחד מחובר למודם ואחד לרשת הפנימית. אז עכשיו שאני מחובר לאינטרנט אין לי שום Dial UP ,אז אני רוצה לדעת מה אני צריך להגדיר כך שבמחשב השני תהיה גישה לאינטרנט. אני בנתיים לא רוכש האב כך שזהו פיתרון זמני שאני רוצה שהמחשב השני יגלוש , פשוט אני לא רוצה לחזור ל PPTP זה רק מעמיס על המערכת. אז תודה חברה .... מחכה לתגובות .
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפשר לחבר את המודם לכל מקום שיש מחשב בבית או שזה התקנה חד פעמית כמו של הקופסה עים isdn?
-
אני מכיר את TCP ..מישהו מכיר /יודע מה זה UDP?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
תגידו האם בזק מתכננת מתישהו להוריד את המחירים המופקרים של הה adsl ? וגם האם היא מתכננת לעלות את מהירות ה upload שהיא נורא איטית ! ?
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איזה ספק יותר טוב ומקבלים פינגים יותר נמוכים איתו , בזק ? או 012 אמרו לי שלבזק יש את הפס הכי רחב בשוק... אבל הפינגים קופצים מאוד לקראת הערב , ורציתי לדעת עם ב012 הם ישארו נמוכים ברוב הזמן בתודה טייגר
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי- שני כרטיסי רשת יש, כבל חיבור יש, מה אני עושה איתם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?
-
טוב, לצערי אני עובר לגן-יבנה, מן מקום אנטי-מוכר ומבודד שם ליד אשדוד........ רק רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר שם ל-ADSL?! יש פה מישהו שקרוב לשם או גר שם ומחובר ל-ADSL....? אני לא רוצה לוותר על ה-ADSL......... אוף, למה אני עוזב את חולון...........
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
OK...זה המצב. אני מחובר בבית דרך שרת, שמשטף אינטרנט בין 2 מחשבים, והוא מחובר דרך מודם 56K של מוטורולה לרפא"ל, שיש שם איזה פיירוואל ואין לי שמץ' איזה פיירוואל זה, והם...מחוברים עם סיב אופטי לנטויז'ין.... האינטרנט טס ועובד מעולה, אבל אף תוכנה של הורדת שירים לא מצליחה להתחבר.. יש למישהוא פיטרון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לכל מחוברי ה adsl . יש לי פינגים די נמוכים לארץ , למשל פינג ל www.bezeq.co.il אני מקבל 27-20 ול www.bezeqint.net אני גם מקבל פינג כזה. עכשיו לחו"ל (אפילו בבוקר מוקדם שאין עומס) אני מקבל פינג של 120 ועוד לסרבר שנחשב בין הטובים !! מה יכולה להיות הבעייה ? הקו בסדר , מהירות בסדר גמור (200-180 kb/sec). כל הזמן שאני מתקשר לנזק בינלאומי הם אומרים שהם יעבירו את זה הלאה (את האיי פי של השרת) , וזה אולי הפעם ה-5 שאני מתקשר וזאת התוצאה ("העברת הבעייה") בבקשה מישהו יכול להסביר מה יכולה להיות הבעייה ולמי לפנות ? (נזק ? או נזק בינלאומי ?? ) בתודה tiger
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-