רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בימים אלה עובר להוט (10 מגה) עקב פיגור יתר של בזק (מהפח אל הפחת) ומנסה להבין איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקחת ו\או איזה קונפיגורציה לעבוד ע"מ שלא להשתמש בחייגן ולשתף את החיבור. יש פה שתי בעיות: א) גם אם "לכאורה" צריכה להיות תאימות בין המודם לראוטר, זה לא תמיד עובד ב) אם זה כן עובד, האם הראוטר יציב לכן, אני מבקש עזרה מבעלי ניסיון. א) האם תהיה בכלל אפשרות להשתמש בלינקסיס WRT54G שלי (מריץ DD-WRT) עם מודם הכבלים. זוכר שניסיתי אצל חבר לפני כמה חודשים וזה לא עבד (גם אחרי שלכאורה הוקצה לנו אייפי סטטי) ב) אם לא אפשרי, ראיתי שאומרים בפורום של- BR6204WG של Edimax יש מעט בעיות תאימות, אבל ג'יזס - הוא נראה כ"כ מעפן שאני מניח שהוא מתרסק אם נושפים עליו. אשמח לתגובות או לפוינטרים לת'רדים עד…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! ;D. ברשותי ראוטר של D-Link דגם DI-604 ומודם של Teryon כחול כזה לא ידוע דגם של HOT. ברשותי שני שאלות: 1.האם חברה כמו Netvision יכולה להדריך אותי לעשות רשת ביתית בVista? 2.האם המודם והראוטר יתמכו בVista? תודה על ההקשבה,המשך יום נעים :-)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימת תאימות של כרטיסי רשת ונתבים המבוססים על Wi-Fi בתקן G ל-WiMAX? כלומר, האם מחשבים המצויידים בכרטיס רשת אלחוטי בתקן G יוכלו להתחבר לרשתות WiMAX? אם כן, אז באילו תנאים ומגבלות? דרך אגב, באיזה מהירויות מדובר ברשתות WiMAX?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולם מתלוננים, צריך לעשות. אני לא מכיר שום עורך דין, אבל אם מישהו כאן מכיר, אז קדימה. בקלות ניתן לתת לעזור לו ולהוכיח הפסד כספי בעקבות התקלה שהם לא יודעים מתי יפתרו אותה. בנוסף הם לא הודיעו שום דבר. אם מישהו מכיר עורך דין בתחום הזה, שיציע ונתחיל להזיז עניינים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו?
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפעמים אני חווה בעמודים שמציגים תבנית שבורה ולפעמים תמונות לא טוענות. לשם הבהרה הנה תמונת מסך:
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ולא נראה לי שאנשים יקראו אם אני יכתוב את התגובה שלי שם אז אני כותב פה... תכלס זה דיי הגיוני..אני לא מבין כ"כ את כל ההתפעלות...הקרינה באנטנות כאלה בדרך כלל מתפשטת לכל הכיוונים והאלומניום או רשת היתושים (אהבתי את היצירתיות..) מחזירה את הקרינה מהכיוון שלה ובכך מכפילה את הקרינה שיוצאת בכיוון הרצוי. אלקטרוניקה בסיסית של כיתה יג'...חחח (מנסיון) אין לי נתב אלחוטי אבל למי שיש אני יכול להמליץ לנסות את הדבר הבא: מכירים את האנטנות שיש על הגגות של הבתים? משהו כזה: | | | | | |__|___|____|__ | | | | | | | | | נסו ליצור משהו דומה כאשר הקו השני מימין הוא האנטנה שיוצאת מהנתב. ולכוון את זה לכיוון האנטנה שאמורה לקלוט את השידור... בדרך כלל משתמשים באנטנות כאל…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
???
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אני רב כל הזמן עם אחי על המודם אצל מי הוא יהיה במחשב כדי לגלוש האם רשת ביתית קווית לא אלחוטית כי לאחי יש חדר בממ"ד ולי זה רגיל האם אנחנו יכולים עם רשת ביתית +נתב וכל העניין לגלוש בו זמנית ? אם כן האם המהירות מתחלקת לשתיים ? וגם איזה דברים נוספים רשת ביתית יכולה לעזור לי תענו לי דחוף כי אני צריך להחליט היום?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
או שהדיון ההוא בחודש שעבר היה משהו בגדר "שהאזרחים הקטנים ומטומטמים ההם ישבו בשקט ויסתמו ת'פה"!!! ?????
-
- 33 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ניסתי עם התוכנות serv-u וbulltruf ftp (משהו כזה) ולא הצלחתי אבל בסרבר הצלחתי. יש איזה שיטה הוא שפשוט עשיתי איזה טעות ובגלל זה לא פעל לי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו ה KILLER הזה נו ה כרטיס רשת מביא שיפור כל שהוא.? FPS\פינג?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אמרו לי ש1.5 זה 0.5 הורדה משרתים בחול והם על סיבים אופטים האם אני אוכל להיגע למהירות של מריבית של ה 1.5 כלומר בסביבות ה 200? מי יותר טוב אינטרנט זהב או נטויזיון בנושא מהירות הורדה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם... והמודם כנראה תקין... אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..) חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם? תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות... תודה מראש tom3r
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-