עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  2. אצלנו בבית יש שני מחשבים המחוברים לנתב של אסוס. אני מחובר חוטית וזוגתי עם נייד באופן אלחוטי. היא תמיד מתלוננת שאני "שותה" לה את האינטרנט עם הטורנט שלי. חיפשתי איך להפעיל QOS (איכות שירות) בנתב שלי ומצאתי להפתעתי אפס מידע ותיעוד לגבי האופציה הזו. אז אחרי הרבה ניסוי וטעיה, החלטתי לשתף אתכם בממצאים: נכנסים להגדרות הנתב. בדר"כ בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש וסיסמה (Admin בשניהם אם עדיין לא החלפתם) תחת Advanced Setup בוחרים WAN: לאחר לחיצה על Edit מגיעים למסך הזה: ודואגים לסמן את האופציה לאיכות שירות. ממשיכים ב Next עד הסוף ומאשרים. לא לשכוח שחלק מהשינויים דורשים איתחול הנתב. כעת עוברים ל Queue Config ובוחרים להוסיף תור חדש. אפשר להוסיף עד שלושה לכל סוג חיבור אז הוספתי של…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  3. היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by shbuski,

שלום, יש לי מחשב בחיבור כבל רשת למודם כבלים. המחשב מראה חיבור למודם אבל אין לי כתובת IP, לאחר בדיקה עם HOT כנראה שהבעיה אצלי במחשב. DHCP Client לא מתחיל ולא מקבל כתובת IP מהמודם, כמו כן הוא לא נותן להתחיל אותו ידנית אלא תקוע על start. מה עושים?

5. שלום לכולם! ברשותי הראוטר Siemens SL2-141 פועל מצויין כבר כמה חודשים. אליו מחוברים: 10.0.0.1 המחשב הראשון xp sp 2 10.0.0.2 המחשב השני xp sp 2 10.0.0.3 אייפון ב-WiFi 10.0.0.138 הראוטר עצמו. פתאום ביום בהיר אחד המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט, דהיינו, המסנג'ר מתחבר, eMule מתחבר - באינטרנט אי אפשר לגלוש! השינוי האחרון שעשיתי לפני מספר ימים זה להתקין תוכנה שמשנה את האי פי כל כמה דקות, אבל הכל פעם כמו שצריך. ניסיתי להתחבר לכתובת 10.0.0.138 כרגיל, במחשב השני אי אפשר (באייפון ובמחשב הראשון הכל תקין). אם כי, מה שאני לא מצליח להבין, זה למה פינגים כן עוברים לעז*זל? פינג ל-10.0.0.138 או לכתובת אי פי של אתר מסויים עוברת! יש לי רקע מסויים ברשתות, ההגדות בסדר ב-100%, עברתי עליהן שוב…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Vaz,

הביאו לי את הראוטר הזה , עשיתי הכל לפי ההוראות ואני לא מצליח לחבר את האינטרנט...יש תקשורת בין הראוטר למודם , אבל אין גלישה מה עושים ? אני מחובר דרך 014 והוט בחייגן l2tp ..בהגדרות של הראוטר יש לבחור static ip או דינימק ip או ppopee מה בוחרים ? יש למישהו הוראות איך להגדיר את הראוטר הזה ? יש מצב שהוא לא תומך בהוט ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by captaincaveman,

העתקה בין שני מחשבים אצלי ברשת מתבצעת במהירות נמוכה מאוד. בערך 500KBps בדקתי עם Lan Speed Test וקיבלתי בערך אותה תוצאה (בדקתי על שני המחשבים), באיזור ה-4-5Mbps. בבדיקה עם SPEED TEST, שניהם מצליחים לגשת לאינטרנט במהירות גבוהה בהרבה, באיזור ה-50-60Mbps. מה יכול לגרום לעבוד כ"כ לאט כשמעבירים קבצים מאחד לשני?

8. Started by sapirhv,

לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by efee123,

שלום לאחרונה שדרגתי חבילת גלישה מ-2.5 ל-5 מגה. ומאז ששדרגתי האימיול הפסיק להוריד על מהירות נורמאלית גם לקבצים שיש להם מאות מקורות. הוא מוצא מקורות, מתחבר לשרת, לא מוגבל בחומת אש. הכל התחיל מאז השדרוג.. קבצים שהוא היה מוריד במהירות של 130 ק"ב לפחות יורדים עכשיו במהירות של 0.1 ק"ב. דרך אגב ב-speedtest ping-21 מהירות הורדה-4.6+ למישהו יש פתרון לבעיה? תודה!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי, עברתי לפני שבוע מ 014 מ- להוטנט (Hotnet) ואני מרגיש איטיות ניכרת בגלישה באתרים, והכי מורגש זה איטיות ב Youtube. כל הסרטונים שצפיתי נטענים לאט מאוד, בקצב שה- Buffer נגמר לאחר 15-30 שניות של צפיה בוידאו. הקו גם כן לא יציב - הוידאו מדי פעם פשוט עושה Restart באמצע או שמגיע לסוף (כאילו הסרטון נגמר), כל זה קורה כשה Seek מגיע לסוף ה Buffer. עוד מישהו חווה את זה? ה IP שלי מתחיל ב 5.29. תשתית HOT.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by y_i_c,

משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by USR,

ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by ofeky1,

שלום! אני מעוניין לקנות מודם VDSL במקום להשכיר מבזק אני לא מצאתי הרבה כאלה אשמח לעזרתכם בנושא יש לי ראוטר לינקיס WRT54GL שיתחבר למדם (אני יודע שהוא עלול להאט את המהירות) השאלה אם אני יוכל לחבר אותם והראוטר יתמוך כי הוא ישן יחסית? אני ישמח לכל אפשרות אחרת מלהשכיר מודם\נתב מבזק תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. הי לכולם קניתי את המודם-ראוטר TP-Link - TD-W9970, גרסאת חומרה v2.1. הראוטר הוגדר ועובד טוב, אבל במהלך מעבר על ההגדרות (בממשק ה-Web-י), עלו לי כמה שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה. אני מקווה שיש כאן אנשים שיש להם את הדגם הזה, ויודעים לענות. שאלה ראשונה: במידה ואני מגדיר Guest Network, האם אפשר לבטל את ה-SSID Broadcast גם ל-Guest Network? שאלה שנייה: בעמוד DHCP Server, בתת-עמוד Address Reservation, ניתן להגדיר כתובת IP קבועה, למחשבים/התקנים שברשת. אנחנו בעצם מקשרים שם בין MAC Address, לבין כתובת IP שאנחנו רוצים שתוקצה עבורו כל פעם כשהמחשב/התקן הזה מתחבר. אבל יש עמ…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Cheif,

מה אני אגיד לכם, היום הרגשתי שאני באמריקה... הטכנאי של HOT הגיע בזמן ואף התריע טלפונית 20 דקות לפני כן. כל הציוד שהוא הביא חדש מהקופסא - ממיר מקליט + מודם HOTBOX. כל ההתקנה של הקופסאות לקחה 20 דקות + 10 דקות עדכוני תוכנה לממיר ולמודם + 5 דקות של הפעלת כל השירותים מול המוקד של HOT. החייגן בנתב הוגדר כ-DYNAMIC IP וההתחברות שלו לאינטרנט היתה מיידית. בשורה התחתונה -- אחרי פחות מחצי שעה הכל עבד. נשארו שני נושאים פתוחים: * ניוד המספר מבזק ל-HOT יתבצע רק ביום א'. * המהירות שאני מקבל כרגע אינה מגיעה ל-100M/2M אלא רק ל-70M/1.5M - נפתחה קריאת שירות ויתואם מועד הגעת טכנאי ביום א' בכל מקרה, גם למהירות 70M קשה להתרגל - הקבצים פשוט יורדים במהירות מסחררת. כך לדוגמא, קובץ של 2.2GB ירד בפ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  17. יש לי מחשב חזק עם אינטרנט 3 מגה.ושאני מפעיל את האמיול האינטרנט לא זז בכלל.למה?? יש לי מחשב E6300 לוח 965 S-3 אבל רק סטיק אחד של זיכרון 1 ג'יגה 667 יכול להיות שבגלל שאין לי עוד אחד ואין לי ככה דואל האינטרנט לא זז שהאמיול מופעל?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום אני בטוח שטחנו הרבה את השאלה וקראתי את הסטיקי ולא הצלחתי להבין אז אשמח לעזרה קצרה אם יש למישהו כוח חיברתי נתב Linksys WRT54GC הוא מחובר ככה שהמודם של האינטרנט מחובר ראשון אחריו הנתב לנתב מחובר מחשב אחד באופן חוטי ואחד אלחוטית מערכת ההפעלה היא ויסטה לא הייתי צריך להגדיר כלום ושני המחשבים התחברו בלי שום בעייה,אני רוצה לשים סיסמא כדי שלא כולם יוכלו להתחבר דרך האינטרנט האלחוטי השאלה איך אני מגדיר את זה בידיוק ולא הצלחתי כלל לראות את הגדרות הנתב במחשב תודה מראש

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by GolanBerlin,

בס"ד יש ברשותי מנוי אצל הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספק). אצל שניהם יש לי 12 מגה. אני מעוניין לעבור ל-100 מגה בתשתית וספק, ורציתי לשמוע את המלצותיכם. האם זה שווה את זה? האם להחליף את הספק להוט? יש לנו טריפל של טלוויזיה, טלפון ואינטרנט אם זה משנה. מה המחיר של ה-100 מגה אצל הוט של תשתית + ספק? תודה!

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  20. צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק). הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה"). רגע, הסיפור עוד לא נגמר. קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD. מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה. הבעיה: בקופסא שמתחברת לר…

21. אני רוצה לעבור לאקספון 018 אבל כידוע אצטרך לקנות את המודם-ראוטר בעצמי. איזה דגמים value-for-money עד 400 ש"ח אתם ממליצים (שיש להם bandwidth control)? על איזה פרטים במפרטים חשוב שאבדוק? (לדוגמא: שהוא מתאים למהירות של 100 MB/s ) ומה זה וקטורינג? והאם חשוב שיהיה לי את התמיכה בו במודם-ראוטר שאקנה? תודה רבה לכל העוזרים!

22. כבר התקנתי את כל הדברים שצריך להתקין בראוטר והכל עובד טוב במשחב הזה לעומת זאת במחשב השני הוא רושם לי כשאני מנסה להתחבר שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated מה הבעיה ובאיזה מחשב הבעיה..? ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by itay_izra,

שלום. אני מחפש מודם משולב עם נתב, משהו יציב וחזק עם קליטת wifi עוצמתית (כמובן שיעמוד בתקן ולא משהו עם קרינה מופרזת). בסביבות ה200-400 שח. שיתמוך ב100 מגה מהירות. הנתב יחובר ל3 מחשבים ו2 סטרימרים ומכשירים ניידים לכן חשוב לי לקנות משהו חזק וטוב. אם יש משהו שלא עומד בתקציב אשמח גם לשמוע ואשקול את זה. בנוסף בעקבות הרפורמה אשמח לקבל המלצה לחברה טובה שמספקת תשתית וספק יחד במחיר אקרקטיבי. תודה !

• 7 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.