רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי את הראוטר הזה , עשיתי הכל לפי ההוראות ואני לא מצליח לחבר את האינטרנט...יש תקשורת בין הראוטר למודם , אבל אין גלישה מה עושים ? אני מחובר דרך 014 והוט בחייגן l2tp ..בהגדרות של הראוטר יש לבחור static ip או דינימק ip או ppopee מה בוחרים ? יש למישהו הוראות איך להגדיר את הראוטר הזה ? יש מצב שהוא לא תומך בהוט ?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, כרגע בבית המדובר מורכבים 3 ראוטרים ראוטר ראשי שמקבל סיב אופטי, ממנו יוצאים 5 כבלי רשת לכל חלקי הבית ובנוסף הוא משדר רשת אלחוטית. ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת והוא משדר רשת אלחוטית. עוד ראוטר שמתחבר אליו כבל רשת+ עוד 5 מכשירים חוטיים והוא גם משדר רשת אלחוטית. במצב הזה, יש 3 רשתות אלחוטיות כל אחת עם שם שונה. אני רוצה ליצור מצב שבו תהיה רשת אלחוטית אחת בכל הבית, אני לא רוצה פתרון של מגדילי טווח כי אני רוצה להמשיך ולהשתמש ברשת הקווית שיש לי כרגע בבית, ואני לא רואה היגיון בלהשתמש במגדילי טווח כשאני יכול פשוט להשתמש ברשת החוטית ולחבר אליה את הראוטרים. האם פתרון של MESH ייתן לי את מה שאני מבקש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הראוטר המזדקן והדפוק שלי (D-LINK DI-614) לאור המון המלצות חמות בפורום החלטתי ללכת על הWRT54GL. הסיבה העיקרית שאני מחליף היא חוסר היכולת של הראוטר הנוכחי לתפקד עם רשתות P2P בצורה נורמלית אז כמובן, שכמה דקות אחרי שהזמנתי את הראוטר גיליתי את זה בויקיפדיה . מוצע לזה תיקון באתר של UTORRENT http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers אבל מכיוון שאין לי כח להתחיל להתעסק עם שטויות וגם אין לי ממש זמן רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיה הזו? האם הפתרון המוצע פתר אותה? אולי בכלל עדיף לבטל את ההזמנה ולקחת משהו אחר? יש לציין שאני לא צריך שום דבר מיוחד (האמת, גם לא את מה שה DD-WRT מציע) רק ראוטר יציב! ש…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בביתי , הראוטר שלי ממוקם בסלון והקליטה בקומה השנייה די חלשה (2 - 3 קווים מתוך 5) ואני מעוניין להגביר אותה. אמרו לי שאני צריך ריפיטר/אקסס פוינט , רק שזה קצת סינית עבורי ואני לא יודע במה לבחור ואילו סכומים להשקיע. סה''כ הראוטר לא מאוד רחוק ,אבל יש כמה קירות עד החדר שממנו אני רוצה לגלוש. תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי וניסיתי הכל.. כתבתי את הIP שכתוב בחוברת, נכנסתי לIPCONFIG ובדקתי את הדיפולט גייטוויי.. מה לעשות? ראוטר אלחוטי משולב במודם.. מהמבצע של בזק סימנס Sl2-141 תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הדגמים הללו. ישנו הפרש של כ 70 שקל. האינטרנט שלי הוא : תשתית של הוט(L2TP) ספקית נטוויז'ן 12MB הצורך שלי בראוטר הוא חיבור 2 מחשבים לאינטרנט , אחד נייד ואחד נייח. בבית לא גדול אך הקירות עשויים מבטון. מה מהם נחשב לראוטר יותר איכותי וייציב ( ממש לא בא לי ניתוקים ודברים כאלה) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני בטוח שטחנו הרבה את השאלה וקראתי את הסטיקי ולא הצלחתי להבין אז אשמח לעזרה קצרה אם יש למישהו כוח חיברתי נתב Linksys WRT54GC הוא מחובר ככה שהמודם של האינטרנט מחובר ראשון אחריו הנתב לנתב מחובר מחשב אחד באופן חוטי ואחד אלחוטית מערכת ההפעלה היא ויסטה לא הייתי צריך להגדיר כלום ושני המחשבים התחברו בלי שום בעייה,אני רוצה לשים סיסמא כדי שלא כולם יוכלו להתחבר דרך האינטרנט האלחוטי השאלה איך אני מגדיר את זה בידיוק ולא הצלחתי כלל לראות את הגדרות הנתב במחשב תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8.1 שמחובר קווית לראוטר מישני (AP) שמחובר קווית לראוטר הראשי. גלישה באינטרנט עובדת ללא בעיות. בסרגל על האייקון של הרשת כתוב Identifying. מה זה ? בסייר הקבצים אני לא רואה אף מחשב אחר ומופיעה הודעה: This computer is not connected to the network מה גורם לבעייה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית WIFI כתוב "מחובר" וכתוב עוצמת סיגנל "מצויינת" אבל דפי האינטרנט לא נפתחים לחצתי על מאפיינים וראיתי שכתוב בקישורית IPV6 וגם IPV4 בשנהם "ללא גישה לאיטנרט" למה זה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, קצת ברורים בנושא SubNet Mask, ברור לי שהרעיון של subnet mask הוא להפריד בין רשתות שונות (בכדי להוריד עומס מהרשת וכדי ליצור אבטחה) מה שעדיין לא ברור לי הוא התקשורת בין ההתקנים השונים כאשר קיימת הפרדה בין הרשתות לדוגמא הרי בחברה גדולה קיימים מספר קטן של שרתי קבצים איך מתבצעת התקשורת של כל הרשתות עם השרת שנמצא ברשת אחרת ? או אם כל ה DVRים או המדפסות של החברה נמצאים ברשת ספציפית (של מדפסות או DVR) עם סקופ משלה (לצורך אבטחה) איך מחשב שנמצא ברשת אחרת (ומורשה לגשת לאותו DVR או להדפיס באותה מדפסת עם IP ספציפי) אמור לתקשר איתם ? איך מנהל המערכת יכול לתקשר מהמחשב שלו עם כלל הרשתות בחברה (המחלקות ההתקנים) אם הוא בעצמו נמצא על רשת ספציפית ? ??
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר dsl-6740u h1 ששימש אותי ב-4 השנים האחרונות בחיבור בזק 100MB. השבוע הזמנתי פרטנר TV עם הבאנדל של ספק+תשתית. כמו כן עברנו מדירה לבית פרטי. השאלה האם הגיע הזמן לשדרג את הרטואר למשהו כמו VR600 או שה-6740u יספק. הצורך שיהיה קליטה גם בקומה העליונה וגם במרתף. הראוטר כרגע בסלון.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
*זה לא בשבילי ,אלה בשביל חבר * לחבר הזה יש עכשיו Edimax BR6524N מה שמסתבר כנתב עלוב ,ומלא בעיות שונות ומשונות , כרגע הוא מחובר לHOT עם רוחב פס של 30 מגה ובזק בין לאומי גם כמובן 30 מגה וחיבור ללא חייגן (אל תשאלו מה הוא עבר כדי להגיע לזה ) אם זה חשוב לכם אז יש לו את מודם הThomson 425 הרגיל כמו שכבר אמרתי הנתב נדפק לגמרי . כמו כן הוא הוחלף כבר כמה פעמים במסגרת האחריות , אבל שום דבר לא עוזר ,והבעיות הם אותם הבעיות יש לו XBOX360 עם חיבור לרשת הLIVE וPS3 שגם מחובר לרשת הPSN ,וכמובן המחשב . כול המכשירים נמצאים באותו חדר ככה שהם מחוברים קוית לנתב , בינתיים אין מכשירים שמחוברים אלחוטית לנתב אך צריך שהנתב יהיה אלחוטי למכשירים עתידיים. להתחיל לעשות רשימה עם הבעיות של הנתב…
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קרה לי פעמיים לאחרונה שאני מפעיל סרטון בפייסבוק, הדפדפן קורס ואני מקבל חלון כחול, ותוך שני שניות המחשב עושה ריסטרט כך שאני לא מספיק לקרוא את הסיבה לקריסה. האם למישהו יש פתרון לבעייה המוזרה ?. אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עצה בהקמת רשת ביתית. בנקודה A, יש לי את העמדה של הנתב האלחוטי (NETGEAR של בזק בתקן N). הוא מחובר קווית למחשב נייח. הנקודה B היא בסלון ושם יש לי מחשב סלוני, XBOX וממיר של יס, שאת שלושתם צריך לחבר לרשת. הדבר הכי טוב ובטוח הוא כמובן למתוח כבל רשת ולהשתמש בסוויץ' בנקודה B. העניין הוא שבגלל המבנה של הבית, זה יהיה מעט מורכב, ולא כל כך יפה. מצד שני, בין נקודה A לנקודה B יש מרחק של בערך 4 מטרים ללא הפרעה, מה שמעלה אצלי את הרצון לבדוק את האופציה האלחוטית לפני שמתחילים לקדוח ולמתוח כבלים. כמובן שיכול להיות שהקצב לא יספיק ואני אאלץ לחזור לאופציה הקווית, אבל שווה לבדוק קודם. השאלה היא, מה אני צריך בנקודה B? האם עוד ראוטר אלחוטי בתקן N, ואם כן איך לקנפג אותו?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, עברתי לפני שבוע מ 014 מ- להוטנט (Hotnet) ואני מרגיש איטיות ניכרת בגלישה באתרים, והכי מורגש זה איטיות ב Youtube. כל הסרטונים שצפיתי נטענים לאט מאוד, בקצב שה- Buffer נגמר לאחר 15-30 שניות של צפיה בוידאו. הקו גם כן לא יציב - הוידאו מדי פעם פשוט עושה Restart באמצע או שמגיע לסוף (כאילו הסרטון נגמר), כל זה קורה כשה Seek מגיע לסוף ה Buffer. עוד מישהו חווה את זה? ה IP שלי מתחיל ב 5.29. תשתית HOT.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב על להזמין ראוטר מחו''ל במחיר טוב. השאלה היא האם הוא יתמוך בתשתית פה בארץ? יש לי בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. איזה ראוטר מומלץ להזמין?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים נתקלתי בבעיית אבטחה חמורה בהגדרת הרשת שאצלי (תשתית בזק). במספר מועט של פעמים, שמתי לב שהגדרת ההצפנה של הרשת האלחוטית ב-D-Link 2650u הפכה מ-WPA2 ל-OPEN באופן עצמאי... תחילה הייתי מבקש מכל מי שיש ברשותו ראוטר של D-Link ויודע שהרשת האלחוטית שלו מוגדרת כמוצפנת, לבדוק אם זה לא השתנה לרשת פתוחה מעצמו, או מי שכבר שם לב לתופעה שכזו אצלו בעבר, לדווח כאן בשרשור. כיוון שמדובר ב-WEP2 ובסיסמה חזקה (המוגדרת מ-12 תווים ומעלה) ובנוסף גם סיסמא חזקה ל-Admin, ומשום שהגולשת היחידה היא אימי, ואין מישהו שפיזית הגיע לראוטר, נשללת האפשרות שמישהו פרץ לראוטר דרך הרשת האלחוטית או הקווית. החשודה העיקרית שנשארה היא בזק, ע"י גישה מרוחקת לראוטר שלי דרך הקו בפרוטוקול TR-069 (כתוצאה למש…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל אפתח בשאלה: אתמול (שלישי) דיברתי עם הוט ושדרגתי איתם ל 30 מגה כי פעם היו לי 12 מגה ולאחר מכן קבעתי טכנאי ליום חמישי בצהריים שיתקין לי הוט בוקס. הספק שלי הוא 019 מארס, ספק עלום שם אך מהיר וזול מאוד. קראתי ב"כמה זה?", שהמחירים בבזק בינלאומי הם בדיוק כמו במארס ( חודש שלישי חינם ), אז אני רוצה לעבור ממארס לבזק בינלאומי. השאלות שלי הן כאלה: 1. חשוב לי לעבוד ללא חייגן. יעבוד לי מהר בבזק בינלאומי בלי חייגן + הוט בוקס של 30 מגה? 2. עד שהטכנאי יבוא, הראוטר שלי הוא של הוט TP LINK TL-WR841N, יתמוך ב 30 מגה ?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שני מתאמיי רשת על חשמל power line enthrnet adapter של חברת "Home plug" הם מחברים את המחשב השני למחשב הראשון דרך החשמל בלבד וזה עובד מצויין. השאלה אם אקנה יחידה שלישית מיצרן אחר ואחבר אותו למחשב שלישי זה יעבוד ? או שהמתאם השלישי חייב ליהיות מאותו היצרן של השניים הראשונים ?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לסיבים 200 מגה בפרטנר, מהירות בחיבור ישיר לממיר אופטי - 190 מגה יציב. מהירות דרך ראוטר בקווי - 140 מגה. לאן נעלמו 50 מגה? 😬 בוצע: איפוס ראוטר. עדכון חומרה לראוטר. דגם ראוטר: TP-LINK TL-WR1043ND כבלים: חיבור ישיר קווי (כבל שסופק על ידי פרטנר) - CAT5e כבל לחיבור לראוטר - CAT5 יכול להיות שהכבל CAT5 הוא הבעייתי?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע ראוטר חדש http://www.tp-link.com.au/products/details/cat-15_Archer-VR600.html שקניתי בארץ וניסיתי לחבר אותו, אבל הוא כל הזמן אומר שאין לו חיבור. יש לי את שם המשתמש והסיסמה של בזק אבל זה גם לא עוזר... אשמח אם תוכלו לסייע לי! יוחאי
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה אני אגיד לכם, היום הרגשתי שאני באמריקה... הטכנאי של HOT הגיע בזמן ואף התריע טלפונית 20 דקות לפני כן. כל הציוד שהוא הביא חדש מהקופסא - ממיר מקליט + מודם HOTBOX. כל ההתקנה של הקופסאות לקחה 20 דקות + 10 דקות עדכוני תוכנה לממיר ולמודם + 5 דקות של הפעלת כל השירותים מול המוקד של HOT. החייגן בנתב הוגדר כ-DYNAMIC IP וההתחברות שלו לאינטרנט היתה מיידית. בשורה התחתונה -- אחרי פחות מחצי שעה הכל עבד. נשארו שני נושאים פתוחים: * ניוד המספר מבזק ל-HOT יתבצע רק ביום א'. * המהירות שאני מקבל כרגע אינה מגיעה ל-100M/2M אלא רק ל-70M/1.5M - נפתחה קריאת שירות ויתואם מועד הגעת טכנאי ביום א' בכל מקרה, גם למהירות 70M קשה להתרגל - הקבצים פשוט יורדים במהירות מסחררת. כך לדוגמא, קובץ של 2.2GB ירד בפ…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כמה ימים מחשב מיני מחברת אורנג' ובמקום נטסטיק הוא הכניס למחשב כרטיס סים.. השאלה שלי האם אני יכול להכניס את הכטיס סים לקורא כרטיסי סים ובכך אוכל להפוך אותו לנטסטיק?. תודה מראש, אשמח לכל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-