רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאינטרנט בביתי , הראוטר שלי ממוקם בסלון והקליטה בקומה השנייה די חלשה (2 - 3 קווים מתוך 5) ואני מעוניין להגביר אותה. אמרו לי שאני צריך ריפיטר/אקסס פוינט , רק שזה קצת סינית עבורי ואני לא יודע במה לבחור ואילו סכומים להשקיע. סה''כ הראוטר לא מאוד רחוק ,אבל יש כמה קירות עד החדר שממנו אני רוצה לגלוש. תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הביאו לי את הראוטר הזה , עשיתי הכל לפי ההוראות ואני לא מצליח לחבר את האינטרנט...יש תקשורת בין הראוטר למודם , אבל אין גלישה מה עושים ? אני מחובר דרך 014 והוט בחייגן l2tp ..בהגדרות של הראוטר יש לבחור static ip או דינימק ip או ppopee מה בוחרים ? יש למישהו הוראות איך להגדיר את הראוטר הזה ? יש מצב שהוא לא תומך בהוט ?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כמעט שלוש שנים, שמיכאל גולן פתח במהפיכת הסלולר, לא היה ספק - השוק הולך להשתנות וחברות הסלולר הותיקות נכנסות למשחק חדש לחלוטין. לעומת זאת, מידת ההצלחה של מהפיכת "השוק הסיטונאי" נתונה במחלוקת רבה. ישנם כאלה, כמו אמיר טייג מדה-מרקר, שחושבים שהשוק הסיטונאי עומד לפגוע אנושות בבזק. לעומתו, אבי וייס מטלקום-ניוז, חושב שבזק רק תצא מחוזקת מהמהלך הזה. מה אתם חושבים? דעתו של אמיר טייג - http://www.themarker.com/technation/1.2572177 דעתו של אבי וייס - http://www.telecomnews.co.il/%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A0%D…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים (כבל רשת).. הווינדוס הגדיר לי אותה אוטומטית... יש לי אפשרות לכבות את המחשב המשני דרך המחשב הראשי?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
הי לכולם קניתי את המודם-ראוטר TP-Link - TD-W9970, גרסאת חומרה v2.1. הראוטר הוגדר ועובד טוב, אבל במהלך מעבר על ההגדרות (בממשק ה-Web-י), עלו לי כמה שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה. אני מקווה שיש כאן אנשים שיש להם את הדגם הזה, ויודעים לענות. שאלה ראשונה: במידה ואני מגדיר Guest Network, האם אפשר לבטל את ה-SSID Broadcast גם ל-Guest Network? שאלה שנייה: בעמוד DHCP Server, בתת-עמוד Address Reservation, ניתן להגדיר כתובת IP קבועה, למחשבים/התקנים שברשת. אנחנו בעצם מקשרים שם בין MAC Address, לבין כתובת IP שאנחנו רוצים שתוקצה עבורו כל פעם כשהמחשב/התקן הזה מתחבר. אבל יש עמ…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי את המדפסת אבל אני לא מצליח להפעילה דרך נתב של D_LINK adsl 2760u גם לאחר שפתחתי את הפורט 631 היא לא מצליחה לקבל כתוכת IP מהנתב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8.1 שמחובר קווית לראוטר מישני (AP) שמחובר קווית לראוטר הראשי. גלישה באינטרנט עובדת ללא בעיות. בסרגל על האייקון של הרשת כתוב Identifying. מה זה ? בסייר הקבצים אני לא רואה אף מחשב אחר ומופיעה הודעה: This computer is not connected to the network מה גורם לבעייה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב. אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית. לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הראוטר המזדקן והדפוק שלי (D-LINK DI-614) לאור המון המלצות חמות בפורום החלטתי ללכת על הWRT54GL. הסיבה העיקרית שאני מחליף היא חוסר היכולת של הראוטר הנוכחי לתפקד עם רשתות P2P בצורה נורמלית אז כמובן, שכמה דקות אחרי שהזמנתי את הראוטר גיליתי את זה בויקיפדיה . מוצע לזה תיקון באתר של UTORRENT http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers אבל מכיוון שאין לי כח להתחיל להתעסק עם שטויות וגם אין לי ממש זמן רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיה הזו? האם הפתרון המוצע פתר אותה? אולי בכלל עדיף לבטל את ההזמנה ולקחת משהו אחר? יש לציין שאני לא צריך שום דבר מיוחד (האמת, גם לא את מה שה DD-WRT מציע) רק ראוטר יציב! ש…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות מייל פנימי, ברשת עם 20-30 מחשבים, בלי להשתמש בשרת ? יש אולי אופציה כזאת ב-Outlook או ב-Thunderbird ? כי יצא לי לראות כמה דברים באינטרנט, אבל לא יצא לי לנסות (וגם לא מצאתי ממש את הדרך לעשות את זה). אז מישהו פה פעם ניסה דבר כזה ויכול לשתף קצת מידע ? -* יכול להיות שהנושא הזה בעצם מתאים לפורום תוכנה ( :s05:) ?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, קצת ברורים בנושא SubNet Mask, ברור לי שהרעיון של subnet mask הוא להפריד בין רשתות שונות (בכדי להוריד עומס מהרשת וכדי ליצור אבטחה) מה שעדיין לא ברור לי הוא התקשורת בין ההתקנים השונים כאשר קיימת הפרדה בין הרשתות לדוגמא הרי בחברה גדולה קיימים מספר קטן של שרתי קבצים איך מתבצעת התקשורת של כל הרשתות עם השרת שנמצא ברשת אחרת ? או אם כל ה DVRים או המדפסות של החברה נמצאים ברשת ספציפית (של מדפסות או DVR) עם סקופ משלה (לצורך אבטחה) איך מחשב שנמצא ברשת אחרת (ומורשה לגשת לאותו DVR או להדפיס באותה מדפסת עם IP ספציפי) אמור לתקשר איתם ? איך מנהל המערכת יכול לתקשר מהמחשב שלו עם כלל הרשתות בחברה (המחלקות ההתקנים) אם הוא בעצמו נמצא על רשת ספציפית ? ??
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק , אני מנסה לפתוח פורטים לא מצליח אשמח אם תגידו לי איפה הטעות. דבר ראשון הגדרתי בכ. הרשת את האייפי מסכת המשנה ושער ברירת המחדל ע"י שימוש בפקודה ipconfig /all במסך ה CMD. ריסטתי את המחשב. בשלב השני נכנסתי אל הראוטר ע"י הקלדת 10.0.0.138 והקשת סיסמא ושם משתמש Admin. בתפריטי הנתב נכנסתי אל: Advanced Setup --> NAT --> Port Triggering , ושם לחצתי Add והגדרתי את הפורטים כ castum application גם TCP וגם UDP בהתאמה. לחצתי Save / Apply וליתר ביטחון ביצעתי גם Save / Reboot לנתב (תחת תפריט ה Managemant) כמו כן נתתי לתוכנה אישור לעבור את חומת האש של ווינדוס. (לתכנה , לא לפורטים מסיבה שאני לא יודע איך לעשות את זה ב Windows 7) אשמח אם תסבירו לי …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כחצי שנה קיבלתי מבזק נתב אלחוטי לבן של דילינק בתקן N (זה עם ה-2 אנטנות) בהתחלה הכל עבד תקין גם החיבור הישיר וגם דרך האלחוטי. כעבוד מס. שבועות התחילה תופעה מוזרה כל מחשב נייד שהיה מחובר אליו עבד בסדר כעבור מס שעות מתנתק ובכי לחזור לעבוד איתו הייתי סוגר את הסוויצ' של חיבור האלחוטי בנייד ופותח אותו שנית, אחרי שניה שוב חזר החיבור האלחוטי (כה אני מחובר כ5-10 דקות) ושוב מתנתק וחוזר חלילה. אם אני לא מכבה את הכפתור במחשב ומשאיר אותו מנותק הוא מתחבר לבד אחרי כ-5-8 דקות ושוב עבוד מס דקות ומתנתק. ברצוני לציין שהניתוק הוא בכל הקשור לאחוטי בלבד, החיבור הישיר כל הזמן עובד תקין ללא ניתוקים. אם אני רוצה לעובד יותר מ-10 דקות אני צריך לעשות כיבוי פיזי לרווטאר ואז אני יכול …
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע ראוטר חדש http://www.tp-link.com.au/products/details/cat-15_Archer-VR600.html שקניתי בארץ וניסיתי לחבר אותו, אבל הוא כל הזמן אומר שאין לו חיבור. יש לי את שם המשתמש והסיסמה של בזק אבל זה גם לא עוזר... אשמח אם תוכלו לסייע לי! יוחאי
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי על דרך להשתמש בקו הטלפון הביתי גם מחוץ לבית - התקנתי מודם 56K באחד המחשבים בבית, חיברתי אליו את קו הטלפון וחייגתי ללא כל בעיה מהמחשב עצמו דרך החייגן של מיקרוסופט, אך לצערי לא ניתן היה לעשות זאת ממחשב "מרוחק" שכן אינני מכיר תוכנה לשליטה מרחוק שתאפשר "להשתלט" על השמע והדיבור (דרך LOGMEIN הצלחתי לשמוע את המחשב השני אך באיכות ירודה ועם הרבה קיטועים). לחילופין - יש לי מתאם ETHERNET לקו טלפון רגיל של חברת THOMSON מדגם symbio t2007 שרכשתי בזמנו מאורנג' - חשבתי שאולי יש דרך "להחזיר" באמצעותו את קו הטלפון בחזרה לרשת בדרך כלשהי. אציין כי קו הטלפון בביתי מגיע ממודם של 012 - יכול להיות שגם באמצעותו ניתן לעשות משהו בעניין. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, עברתי לפני שבוע מ 014 מ- להוטנט (Hotnet) ואני מרגיש איטיות ניכרת בגלישה באתרים, והכי מורגש זה איטיות ב Youtube. כל הסרטונים שצפיתי נטענים לאט מאוד, בקצב שה- Buffer נגמר לאחר 15-30 שניות של צפיה בוידאו. הקו גם כן לא יציב - הוידאו מדי פעם פשוט עושה Restart באמצע או שמגיע לסוף (כאילו הסרטון נגמר), כל זה קורה כשה Seek מגיע לסוף ה Buffer. עוד מישהו חווה את זה? ה IP שלי מתחיל ב 5.29. תשתית HOT.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הדגמים הללו. ישנו הפרש של כ 70 שקל. האינטרנט שלי הוא : תשתית של הוט(L2TP) ספקית נטוויז'ן 12MB הצורך שלי בראוטר הוא חיבור 2 מחשבים לאינטרנט , אחד נייד ואחד נייח. בבית לא גדול אך הקירות עשויים מבטון. מה מהם נחשב לראוטר יותר איכותי וייציב ( ממש לא בא לי ניתוקים ודברים כאלה) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מפרסם את הנושא הזה בשביל חבר שלי שיש לו בעיה ממש ממש מוזרה בבית: בבית שלו קיים מודם ARIS של הוט וראוטר של TP Link xTended Range שמוגדר על חיבור לא חייגן Dynamic IP כאשר המחשב מחובר ל-Aris בחיבור ישיר יש אינטרנט במהירות מלאה 12 מגה. ברגע שמחברים את ה-Aris ליציאת ה-WAN של ה TP-Link ומחברים עוד כבלי רשת נוספים לראוטר עבור המחשב או לפלייסטיישן למשל קורים שני דברים: הפלייסטיישן מקבל אינטרנט המחשב פתאום לא מקבל אינטרנט עד היום הוא עבד בקומבינה והיה מוציא כבל USB מה-Aris למחשב וזה עבד לו אבל ברגע שמחברים כבל רשת הסיפור משתנה וגם ב-USB הוא מגיע לחצי מהמהירות קו שיש לו בבית (קיים אצלו 12 מגה) בקיצור דיברנו אתמול עם הוט וניסינו להעביר אותו לחיבור חייגן L2TP ונשארנו …
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר dsl-6740u h1 ששימש אותי ב-4 השנים האחרונות בחיבור בזק 100MB. השבוע הזמנתי פרטנר TV עם הבאנדל של ספק+תשתית. כמו כן עברנו מדירה לבית פרטי. השאלה האם הגיע הזמן לשדרג את הרטואר למשהו כמו VR600 או שה-6740u יספק. הצורך שיהיה קליטה גם בקומה העליונה וגם במרתף. הראוטר כרגע בסלון.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ברשת ומכיוון שלראשון מוגדר כבר RDP ואני רוצה להגיע גם לשני הגדרתי לו שה-RDP יאזין לפורט אחר, פתחתי את הפורט הזה בנתב ובפיירוואל ואני מצליח להגיע למחשב הזה רק מתוך הרשת - מבחוץ לא, למחשב השני אין בעיה להגיע (אגב אני מתחבר אליו עם האייפי החיצוני : הפורט החדש - זה כמובן מחוץ לרשת) מה עוד אני צריך לבדוק ?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קרה לי פעמיים לאחרונה שאני מפעיל סרטון בפייסבוק, הדפדפן קורס ואני מקבל חלון כחול, ותוך שני שניות המחשב עושה ריסטרט כך שאני לא מספיק לקרוא את הסיבה לקריסה. האם למישהו יש פתרון לבעייה המוזרה ?. אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-