עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zaf531,

שלום לכולם.יש לי בבית בעיות של קליטה בקומות התחתונות והבנתי שאפשר להפוך נתב לסוויץ'.יש ברשותי נתב נוסף של D-link דגם DSL-6740U איך אני יכול לחבר אותו לנתב הראשי בקומה העליונה בכדי שתיהיה לי קליטה בקומה התחתונה?תודה לכל העוזרים בנוסף אני קצת חלוד/חלש בנושא בנתבים אז אני אשמח אם ההסבר יהיה מפורט כמו לילד קטן ** ובנוסף רציתי לדעת אם כבל רשת רגיל בין שני הנתבים יעשה את העבודה או שצריך את הכבל מצליב תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Zadu,

קניתי ראוטר חדש לפני שבועיים (TP Link Archer VR400) ועכשיו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כדי שמחשב אחר בבית יתחבר לראוטר באופן אלחוטי. מה מומלץ ותומך בטכנולוגיה של הראוטר?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אני מנוי של בזק כמה שנים ותמיד יש לי בעיה מוזרה של מהירות עולה ויורדת ... אני גר בעיר גדולה ולא בישוב מרוחק החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקיות אינטרנט , החלפתי מחשבים מה לא עשיתי ? תמיד המהירות בתשתית משחקת באו טכנאים של בזק ולא הצליחו לפתור את התקלה יש לבזק בעיה מהמרכזיה עד הבית התשתית היא על בסיס " נחושת " לא אמינה במיוחד , בניגוד ל HOT שזה כבל קוקסיאלי שההולכה בו טובה יותר . גם שתיכנס הטכנולוגיה של בזק NGN עדיין מהמרכזיה תהיה " נחושת " הטכנולוגיה של ה NGN מחליפה את הנחושת שעד המרכזיה בכבל אופטי אבל מהמרכזיה עד הבתים ובבתים זה " נחושת " עלובה לא יציבה שעושה בעיות ובהוט הייתי בשנת 2002 וב 2008 בתור שכיר שם " טכנאי שירות " והיה מזעזע הבעיה שהייתי טכנאי לא באיזור שלי …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by ag43,

משום מה דווקא בתוכנת BITCOMET הפורט שלי תמיד חסום (במקרה הטוב) או UNKNOWN (במקרה הרע), EMULE ותוכנות אחרות מקבלות HIGH ID ורק ITCOMET עושה בעיות. הבעיה אינה בפיירוול. אני משתמש במתאם של 012 לחלוקת קו ואינטרנט על אותו חיבור. יש למישהו מושג מה הבעיה. אגב, בניגוד לתלונות ששמעתי עד עכשיו על 012, רוב הטורנטים שניסיתי (ולאו דווקא חדשים או מלאי SEEDERS) רצו לי תוך דקה על 190KB (מקסימום רוחב פס) ונשארו כך עד הסוף. יש מספר טורנטים שלא מוכנים אפילו להתחבר (ובמחשבים אחרים על רשת אחרת הם כן עובדים), לדעתי בגלל שהפורט האזנה שלי חסום.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, שכרתי דירה חדשה בהוד השרון ואני מתלבט לאיזה תשתית אינטרנט להתחבר. אני כרגע לא מעוניין בשידורי הטלוויזיה של YES או HOT (אני קולט את חבילת הבסיס גם ככה). איזו תשתית אינטרנט עדיפה מבחינת המחיר? הביצועים? השירות? תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. היא הציעה לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מ"ב בהתחייבות ל- 12 חודשים, ב- 45 ש"ח בחודש כאשר אני מקבל חודשיים מתנה. מחיר ממוצע לחודש: 37.5 ש"ח. עכשיו בנוסף לזה התענייתי בחבילות תעדוף לחו"ל ששם הציעו לי כל כך הרבה עד שכבר לא הבנתי מזה מה. גם הם אפילו לא יודעים מה ההבדל. ההצעה הראשונה הייתה כזו: תוספת של 15 ש"ח בחודש עבור אייפי גיימר שלטענתם נותן תעדוף לשרתי משחק בחו"ל ולעוד כמה שרתים של צפייה ישירה וכדומה. ההצעה השנייה הייתה כזו: תוספת של 70 ש"ח בחודש עבור TAG 4 בתור לקוח עסקי שנותן לי תעדוף מלא לכל השרתים בחו"ל באשר הם. ההצעה השלישית הייתה כזו: תוספת של 20 ש"ח בחודש עבור חבילת גיימרים שנותנת תעדוף כללי לשרתים בחו"ל וכתוצאה מכך אני אצטרך להוריד את המהירות שלי ל- 8 מ"ב. את ההצ…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by efee123,

שלום לאחרונה שדרגתי חבילת גלישה מ-2.5 ל-5 מגה. ומאז ששדרגתי האימיול הפסיק להוריד על מהירות נורמאלית גם לקבצים שיש להם מאות מקורות. הוא מוצא מקורות, מתחבר לשרת, לא מוגבל בחומת אש. הכל התחיל מאז השדרוג.. קבצים שהוא היה מוריד במהירות של 130 ק"ב לפחות יורדים עכשיו במהירות של 0.1 ק"ב. דרך אגב ב-speedtest ping-21 מהירות הורדה-4.6+ למישהו יש פתרון לבעיה? תודה!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by slavaf5,

שלום לכולם. לאחרונה התחברתי ל הוט והתקינו לי HOTBOX כראוטר אלחוטי. הוא ממוקם אצלי בממד וגם עוצמת שידור שלו לא חזקה במיחד כך שיש קליטה חלשה בכל הבית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR941ND ואני רוצה להגדיר אותו כנקודת גישה אלחוטית בבית. האם מישהו יודע איך עושים זאת? אשמח לקבל הסבר פשוט ככל האפשר כי אינני מבין גדול ברשתות. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by deso,

הראוטר הזה- BR6104K Edimax ב250 ש"ח מומלץ?? תוכלו לתת לי פרטים עליו? תודה רבה.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. רציתי לשאול אם בשביל להעביר נתונים בין מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב , צריך איזה תוכנה או להגדיר משו מסויים?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by inmotion,

8מגה ADSL עם בזק ובב"ל. אפשרי ליצור לבד? או לקבל את רוע הגזירה ולשלם ? תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by nizansm,

שלום, אני עומד להצטרף לסלקום TV בקרוב, ואני רוצה לוודא שהתקשורת בבית תהיה מוכנה לקראת זה. המצב כרגע הוא אינטרנט של HOT, ע"י מודם+ראוטר באותו חדר, וחוטים פיסיים ל-3 חדרים נוספים בבית (אחד מהם הוא הסלון - יש שם מחשב). אם אני מצטרף לטריפל של סלקום כולל האינטרנט, אז הטלויזיה והאינטרנט שאני מקבל מהם יחלקו את אותו רוחב פס. אני מעוניין להשתמש בראוטר שלי (archer c7) כדי לחלק את התעבורה איך שאני מוצא לנכון (למשל לשמור 20 מגהביט לממיר הטלויזיה של סלקום בסלון). בגלל שיש רק כבל פיסי אחד מהראוטר לסלון שכבר מתחבר למחשב בסלון - אני אצטרך לקנות switch כדי לאפשר למכשיר נוסף להתחבר שם ליד הטלויזיה. (לשים את הראוטר והמודם בסלון לא יהיה אפשרי כי יהיה צריך…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. בזק מציעה מסלולים חדשים - חבילות של 50Mb ו 100Mb ! השבוע בזק פרסמה באתר שלה מהירויות חדשות שלא ראינו אצלה כבר הרבה זמן. מהירויות של 50Mb ו- 100Mb, סוף סוף תחרות אמיתית מול HOT. באתר של בזק לא מוסבר בדיוק למה כתוב על החבילה של ה- 100Mb "עד" (TOP), ורק באמצעות פניה ישירה לחברה, אפשר להבין שמדובר במהירות אופציונלית, כלומר, המהירות המינימלית שבזק תתחייב לספק לכם עבור חבילה זו היא 60Mb "בלבד" ומעבר לכך תלוי במרחקכם מהמרכזיה וסיבות נוספות. למעשה זה צעד מבורך מצד בזק להציע סוף סוף חבילות גבוהות יותר, אך עדיין היא לא מצליחה להתחרות מול ה 100Mb של HOT אשר מספקת 100Mb אמיתיים ולא רק 100Mb אופציונליים. המחיר עבור חבילת ה 50Mb יהיה 199 ש"ח ל 6 חודשים ראשונים ו 299 ש"ח לחודשים…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by boris163,

שלום רב, כיצד באפשרותי לעשות בקרת תעבורה על מנת לפזר את הצריכה באופן שווה בין מכשירי הקצה שלי ע"פ כתובת אי פי / MAC היה לי את הראוטר הכי פשוט של TPLINK ואצלו זה היה אפשרי בקלות, וכאן אני לא מצליח / לא יודע איך לעשות זאת. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by haim_i,

שלום לכולם. אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בפירוט אך בקצרה : יש רשת ביתית ע"פ המפרט הבא : מודם ADSL של ECI (מסוג 270 משהו ,כחול ,אתם בטח מכירים) המודם מקונפג כנתב (אשר מבצע עבורי את החיוג לאינטרנט) ומחובר ל HUB 8 פורטים עם שני מחשבים. מה שמתקבל בעצם זה שאני מתחבר מכל מחשב לאינטרנט ללא ביצוע חיוג מהמחשב אלא דרך LAN. ברצוני להתקין HTTP + FTP אשר יהיה מחובר לרשת הפנימית. הבעיה היא שכל המחשבים ברשת מקבלים כתובות IP פנימיות מה DHCP של המודם בתחום 192.168.1.0 בעוד שהכתובת האמיתית שלי נמצאת אצל המודם. התקנתי מחשב נוסף (3) כשרת REDHAT 9 ,הגדרתי את ה APACHEE והכל עובד אך רק בתוך תחום הרשת שלי . כלומר מי מנסה להגיע לשרת מהאינטרנט מגיע בעצם למודם ולא יכול להכנס לשרת. הבנתי שניתן לפתור…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום, אילו ראוטרים עובדים הכי טוב עם אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT)? יש לי LEVEL1 WBR-6001, אבל אני חושד שהוא לא אופטימלי....

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. כבר התקנתי את כל הדברים שצריך להתקין בראוטר והכל עובד טוב במשחב הזה לעומת זאת במחשב השני הוא רושם לי כשאני מנסה להתחבר שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated מה הבעיה ובאיזה מחשב הבעיה..? ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by CASIOMAN,

אני רוצה לדעת מה כל אות מייצגת, ב co וב il תודה

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by giladcohen,

אני מחובר לאינטרנט בביתי , הראוטר שלי ממוקם בסלון והקליטה בקומה השנייה די חלשה (2 - 3 קווים מתוך 5) ואני מעוניין להגביר אותה. אמרו לי שאני צריך ריפיטר/אקסס פוינט , רק שזה קצת סינית עבורי ואני לא יודע במה לבחור ואילו סכומים להשקיע. סה''כ הראוטר לא מאוד רחוק ,אבל יש כמה קירות עד החדר שממנו אני רוצה לגלוש. תודה רבה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Zadu,

שלום אני חושב על להזמין ראוטר מחו''ל במחיר טוב. השאלה היא האם הוא יתמוך בתשתית פה בארץ? יש לי בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. איזה ראוטר מומלץ להזמין?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  21. Started by yotamgiu,

שלום רב, שמי יותם ועברתי דירה בקיבוץ בו אני גר. הבעיה היא שלדירה שעברתי אליה אין תשתית אינטרנט אז במקום זאת הקיבוץ שלי התקין סוג של אנטנה לשכונה בה אני גר והיא "משדרת" את האינטרנט אלינו והאות ממש חלש. אני נמצא בסביבות ה30 מטר מאותה אנטנה. האם יש איזו דרך לשפר את קליטת האות? האם יש סוג של בוסטר שאני יכול לקנות? אני משתמש בלפטופ ובטלפון שלי, בשניהם קליטת האות נמוכה נורא. לקיבוץ אין פיתרון הנראה לעין.

22. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי ברשת כמה APים (כל AP משדר רשת אחרת). אני רוצה לשנות כמה הגדרות בהם. אני מכיר את הסיסמאות של כל הרשתות ויכול להתחבר לכולם. אבל אני לא מצליח להתחבר לממשק הגדרות של הAP. על חלק מהAP יש מדבקה עם הIP (כביכול, אני לא יודע אם הכתובת נכונה) אבל שאני מנסה להכניס אותה בדפדפן אני מקבל שגיאה שהכתובת לא נמצאה. ניסיתי לעשות ARP-A על מחשב שמחובר לAP ולפי כתובות המאק שהתקבלו (בדקתי באתר מסויים) מצאתי את כתובת המאק של הAP (אין לי אפשרות לבדוק את זה פיזית על הAP עצמו). אבל שאני מכניס את כתובת הIP לדפדפן אותה שגיאה מתקבלת.... יש בכלל אפשרות להתחבר לממשק הגדרות של AP? או שהוא שקוף לגמרי? יש לי APים של כמה יצרנים אבל אני עובר אחד אחד ומנסה קודם להתחבר לDLINK דרך אגב שאני עוש…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Moty_p,

אני לא מבין ב V6 כלום, מדוע בנו את V6 כפי שבנו אותו? אם ב V4 כל אוקטדה מורכב מ 8 ביט ויש 4 כאלה לא היה יותר פשוט להוסיף עוד אוקטדה שלמה? או להוסיף שני ביטים לכל אוקטדה?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. היי, עברתי לפני שבוע מ 014 מ- להוטנט (Hotnet) ואני מרגיש איטיות ניכרת בגלישה באתרים, והכי מורגש זה איטיות ב Youtube. כל הסרטונים שצפיתי נטענים לאט מאוד, בקצב שה- Buffer נגמר לאחר 15-30 שניות של צפיה בוידאו. הקו גם כן לא יציב - הוידאו מדי פעם פשוט עושה Restart באמצע או שמגיע לסוף (כאילו הסרטון נגמר), כל זה קורה כשה Seek מגיע לסוף ה Buffer. עוד מישהו חווה את זה? ה IP שלי מתחיל ב 5.29. תשתית HOT.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.