רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעבור לאקספון 018 אבל כידוע אצטרך לקנות את המודם-ראוטר בעצמי. איזה דגמים value-for-money עד 400 ש"ח אתם ממליצים (שיש להם bandwidth control)? על איזה פרטים במפרטים חשוב שאבדוק? (לדוגמא: שהוא מתאים למהירות של 100 MB/s ) ומה זה וקטורינג? והאם חשוב שיהיה לי את התמיכה בו במודם-ראוטר שאקנה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם משולב עם נתב, משהו יציב וחזק עם קליטת wifi עוצמתית (כמובן שיעמוד בתקן ולא משהו עם קרינה מופרזת). בסביבות ה200-400 שח. שיתמוך ב100 מגה מהירות. הנתב יחובר ל3 מחשבים ו2 סטרימרים ומכשירים ניידים לכן חשוב לי לקנות משהו חזק וטוב. אם יש משהו שלא עומד בתקציב אשמח גם לשמוע ואשקול את זה. בנוסף בעקבות הרפורמה אשמח לקבל המלצה לחברה טובה שמספקת תשתית וספק יחד במחיר אקרקטיבי. תודה !
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון: יש לי מודם/פקס אנלוגי של US ROBOTICS כבר איזה שנה. כשגרתי עם ההורים,היה להם קו בזק והכל עבד חלק. היום יש לי קו של 013,ואני מצליח רק לקבל פקסים,ולא לשלוח. כאשר אני שולח,אני שומע שהמודם מתחיל "לדבר"(Negotiate) עם הפקס השני,נשמעים צלילי ביפ כאלו,עוד "דיבור",ובסוף השליחה נכשלת. הצלחתי לשלוח רק למקום אחד בינתיים,שהוא פקס לבדיקה של 013 שהוא Fax To Mail. למכשירי פקס רגילים אני לא מצליח לשלוח. אמר לי מוכר בחנות מחשבים שאני מכיר,שבזק שינו את התשתית לדיגיטלית באזורים מסוימים,והוא שמע על זה תלונות רבות לאחרונה. האם VOIP של הכבלים הוא דיגיטלי או אנלוגי? מיותר לציין שבתמיכה של 013 מתקשים לעזור לי,וטוענים שיחזרו אלי,למרות ש"אנחנו מספקים רק אינטרנט ושירותי טלפוני…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה (באם קיים), על מכשיר שמגביר את עוצמת קליטת אות הרשת האלחוטית. מה שאני מחפש זה מכשיר יחידאי, שלא מחובר לכלום פרט לחשמל והינו קולט את האות מהרשת המזדמנת ומשדר אותו בעוצמה חזקה יותר. איני יודע איך בדיוק הוא נקרא, אבל שמעתי שיש מכשיר כזה - אודה לכם על עזרתכם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום למנהלי וחברי הפורום חמותי רוצה נטפליקס. הבעיה: היא מחוברת לטריפל של הוט, ועד עכשיו היה לה מודם/ראוטר ישן נושן שאפילו לא סיפק אינטרנט אלחוטי לבית. דאגתי שתקבל HOTBOX עם אינטרנט אלחוטי, א ב ל - ה HOTBOX נמצא בממ"ד, ואין אפשרות להתקין אותו בשום מקום אחר. האות מהממ"ד חלש, והאינטרנט צריך להגיע גם לסלון (טלוויזיה מס' 1) וגם לחדר השינה (טלוויזיה מס' 2). שני החדרים, כצפוי, מרוחקים האחד מן השני. ביקשתי מהוט שיתקינו שני מתאמי MOCA בכל חדר, אבל הם סירבו כי "הם מספקים MOCA רק כשמזמינים שירות אינטרנטי מהם" או שקר כלשהו אחר. כחלופה הם הציעו ממיר MINI FIBER בעלות של 10 ש"ח לחודש, אבל חמותי מסרבת להעלות את עלות הטריפל אפילו בשקל אחד. מ…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם בכלל.... ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד? כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו.... מה עושים? איך נועלים אותו ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי חבילת גלישה מ-2.5 ל-5 מגה. ומאז ששדרגתי האימיול הפסיק להוריד על מהירות נורמאלית גם לקבצים שיש להם מאות מקורות. הוא מוצא מקורות, מתחבר לשרת, לא מוגבל בחומת אש. הכל התחיל מאז השדרוג.. קבצים שהוא היה מוריד במהירות של 130 ק"ב לפחות יורדים עכשיו במהירות של 0.1 ק"ב. דרך אגב ב-speedtest ping-21 מהירות הורדה-4.6+ למישהו יש פתרון לבעיה? תודה!
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני בתשתית של בזק וספק של פרטנר וברצוני לעבור לתשתית של הוט עקב ניתוקים חוזרים של בזק שלא נותנים פיתרון דיברתי עם פרטנר והם רוצים לתת לי מודם של הוט אך אני יודע שמודים שהתשתיות/ספקים נותנים לי הוא ממש גרוע הציעו לי מודם של arris שעובד על תקן docsis 2.0 ואני רוצה ליקנות דרך האינטרנט מודם פרטי כדי שלא אצרך לשכור מודם של הוט האם אפשר לבצע פעולה זאת בגלל כל החוקים המטופשים של ישראל ? לדוגמה אקנה sb6183 surfboard® cable modem יעבוד לי ?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר התקנתי את כל הדברים שצריך להתקין בראוטר והכל עובד טוב במשחב הזה לעומת זאת במחשב השני הוא רושם לי כשאני מנסה להתחבר שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated מה הבעיה ובאיזה מחשב הבעיה..? ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לחצו כאן
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים אבל לא ידעתי איפה לשאול. אני מחפש אתר שבו אני יכול למצוא לינקים כדי להוריד סדרות טלויזיה (לא מה MIRC). כרגע אני מנסה להוריד survivor7-8 ואני לא מוצא כלום.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום אני חושב על להזמין ראוטר מחו''ל במחיר טוב. השאלה היא האם הוא יתמוך בתשתית פה בארץ? יש לי בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. איזה ראוטר מומלץ להזמין?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
בזק מציעה מסלולים חדשים - חבילות של 50Mb ו 100Mb ! השבוע בזק פרסמה באתר שלה מהירויות חדשות שלא ראינו אצלה כבר הרבה זמן. מהירויות של 50Mb ו- 100Mb, סוף סוף תחרות אמיתית מול HOT. באתר של בזק לא מוסבר בדיוק למה כתוב על החבילה של ה- 100Mb "עד" (TOP), ורק באמצעות פניה ישירה לחברה, אפשר להבין שמדובר במהירות אופציונלית, כלומר, המהירות המינימלית שבזק תתחייב לספק לכם עבור חבילה זו היא 60Mb "בלבד" ומעבר לכך תלוי במרחקכם מהמרכזיה וסיבות נוספות. למעשה זה צעד מבורך מצד בזק להציע סוף סוף חבילות גבוהות יותר, אך עדיין היא לא מצליחה להתחרות מול ה 100Mb של HOT אשר מספקת 100Mb אמיתיים ולא רק 100Mb אופציונליים. המחיר עבור חבילת ה 50Mb יהיה 199 ש"ח ל 6 חודשים ראשונים ו 299 ש"ח לחודשים…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. נמאס לי מראוטרים של בזק ולכן החלטתי לקנות אחד בעצמי. חשוב לי שלא יהיו ניתוקים ושהראוטר יתפקד לפחות במשך שנה. נתקלתי בשני אלו: linksys wag120n edimax ar7284wna האם הם טובים? האם ה-linksys מצדיק את התוספת מחיר? האם יש ראוטרים טובים יותר רמה/מחיר דומים? האם הם יכולים לעבוד בתקן n ו-g במקביל? תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המודם הנ"ל ואני לא מצליח להגדיר אותו. ע"פ המדריך של בזק, ניסיית להכנס ל-bnet.bezeq.co.il, אבל אני מקבל tha page cannot be displayed. אני מצליח להכנס לממשק שלו דרך 100.0.0.138 אז אפשר להגדיר אותו ידנית, ולגרום לו לעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי נקודת גישה lg lw2205 ושני כרטיסי רשת אלחוטים של trendnet יש לי אינטרנט adsl,ומודם aztech adsl2+ עכשיו חיברתי באצמעות כבל רשת את המודם לנקודת גישה והתקנתי כרטיס רשת בינתים במחשב אחד ומה אני צריך לעשות עכשיו הכרטיס לא מוצא בכלל את הנקודת גישה והוא לא מפסיק לחפש אותו לא משנה מה אני יעשה הכרטיס רשת האלחוטי לא מזהה את נקודת הגישה שמחוברת כמו שהבנתי טוב ,אולי אני צריך להגדיר משהו בנוגע לנקודת גישה כי בסך הכל חיברתי אותה למודם והתקנתי את הכרטיס רשת ומן הסתם כמו שהסברתי זה לא עובד... אני דיי נואש..
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בפירוט אך בקצרה : יש רשת ביתית ע"פ המפרט הבא : מודם ADSL של ECI (מסוג 270 משהו ,כחול ,אתם בטח מכירים) המודם מקונפג כנתב (אשר מבצע עבורי את החיוג לאינטרנט) ומחובר ל HUB 8 פורטים עם שני מחשבים. מה שמתקבל בעצם זה שאני מתחבר מכל מחשב לאינטרנט ללא ביצוע חיוג מהמחשב אלא דרך LAN. ברצוני להתקין HTTP + FTP אשר יהיה מחובר לרשת הפנימית. הבעיה היא שכל המחשבים ברשת מקבלים כתובות IP פנימיות מה DHCP של המודם בתחום 192.168.1.0 בעוד שהכתובת האמיתית שלי נמצאת אצל המודם. התקנתי מחשב נוסף (3) כשרת REDHAT 9 ,הגדרתי את ה APACHEE והכל עובד אך רק בתוך תחום הרשת שלי . כלומר מי מנסה להגיע לשרת מהאינטרנט מגיע בעצם למודם ולא יכול להכנס לשרת. הבנתי שניתן לפתור…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני לא מצליח לבדוק את מהירות האינטרנט שלי באמצעות speedtest.net כל ניסיון לבצע בדיקה מגיע למצב כמו בתמונה, בשלב הראשוני של בדיקת ה-latency. הספק שלי הוא 014 (שזה בזק בינלאומי, אם אני לא טועה), והתשתית היא של הוט. אני מחובר באמצעות ראוטר TP-Link WR841N למודם Terayon של הוט. אני לא יודע מה עלולה להיות הבעיה, כי לפני שבוע בערך אני זוכר שזה כן עבד. בנוסף, ניסיתי גם ב-FF וגם ב-IE והתוצאה זהה. תודה לכל מי שיוכל לעזור... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך להמלצה לראוטר מודם שיתאים לבזק 100 מגה. אני כרגע בבזק עם הd-link 6740U שלהם, הוא בעייתי בתקופה האחרונה, הייתי רוצה לקנות ראוטר משלי ולא לקחת את הציוד העלוב של בזק ולהיות תלוי בהם. הבנתי שאני צריך ראוטר VDSL אבל אני לא מוצא כל כך הרבה, ומה שאני כן מוצא עולה כמו זהב. יש המלצה?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת בין 2 הקומות של הבית שלי... סה"כ 7 מחשבים הנה תמונה שתחסוך ממני את ההסבר המסובך: ליד כל מחשב יש שקע טלפון, לכן החלטתי להעביר את כבלי הרשת על אותם הצינורות שבהם עובר קו הטלפון 1) לפי התרשמותכם ממספר הסויצ'ים והראוטר שבשירטוט, האם זה הולך לעבוד? או שאני הולך לעשות עבודה לחינם 2) האם כבל רשת cat5e מספיק טוב בשביל המשימה הנ"ל? 3) הזמנתי כבר את השקעים שבתמונה ממדיה-גלקסי. אני משתמש ב-ADSL, והבנתי שזה בעייתי לחבר מיקרופילטר על שקע משולב שכזה (ככה לפחות כתבו באחד הת'רדים שנפתחו לפניי)... זה נכון? מה הבעיה בזה?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש לפני שבועיים (TP Link Archer VR400) ועכשיו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כדי שמחשב אחר בבית יתחבר לראוטר באופן אלחוטי. מה מומלץ ותומך בטכנולוגיה של הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי בבית בעיות של קליטה בקומות התחתונות והבנתי שאפשר להפוך נתב לסוויץ'.יש ברשותי נתב נוסף של D-link דגם DSL-6740U איך אני יכול לחבר אותו לנתב הראשי בקומה העליונה בכדי שתיהיה לי קליטה בקומה התחתונה?תודה לכל העוזרים בנוסף אני קצת חלוד/חלש בנושא בנתבים אז אני אשמח אם ההסבר יהיה מפורט כמו לילד קטן ** ובנוסף רציתי לדעת אם כבל רשת רגיל בין שני הנתבים יעשה את העבודה או שצריך את הכבל מצליב תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בחיבור כבל רשת למודם כבלים. המחשב מראה חיבור למודם אבל אין לי כתובת IP, לאחר בדיקה עם HOT כנראה שהבעיה אצלי במחשב. DHCP Client לא מתחיל ולא מקבל כתובת IP מהמודם, כמו כן הוא לא נותן להתחיל אותו ידנית אלא תקוע על start. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
תראו, הגעתי לפורום הזה בערך לפני המממ חודשיים. מאז נתקלתי בכל מיני הודעות, בהן אנשים מדברים על מהירויות הורדה של 200-300... הקטע הכי אבסרוד היה שנתקלתי בהודעה משנת 2002 בא אנשים דיברו על מהירויות של 200 k כדבר של יום יום. עכשיו אני בשוק למה אני אישית ובעצם כל האנשים סביבי לא מכירים מהירויות כאלה. יש לי 1.5 מגה ואני מוריד איתו במהירות של 185k אלא אם כן זה מסרברים בארץ ואז בלחץ זה מגיע ל 200. אבל מה נסגר עם ה 300?!?! מזה החיבורים האלה? כולם עשירים פה? אז מה שבעצם אני מבקש, זה שכל מי שיש לו חיבור מעל 1.5 מגה אנא לכתוב פה מה סוג החיבור, מה מהירויות ההורדה (Upload+Download). ואם לא מפריע לכם גם כמה אתם משלמים, אולי אני פשוט חי בעולם משלי ובעצם זה לא יקר לקחת חיבור של 3 מגה..
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-