רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הלוח במפרט. יש לי שני כרטיסי רשת ויש לי שתי שאלות: 1.למה יש שני כרטיסי רשת? 2.האם אוכל לחבר מחשב נוסף לשם ולוותר על סוויט'צ? המודם מקונפג אצלי לראוטר והוא של ECI ה-320+.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום מחשב חדש ואיתו מן הסתם גם לוח אם חדש. עם הלוח (Gigabyte K8N Ultra-9) מגיעים שני כרטיסי רשת (OnBoard) האחד הוא: Marrvell Yukon 88E8053 (PCI-E) Gigabyte Lan והשני: NVidia nForce Network Controller לאיזה מהם עדיך לי להתחבר? אגב אני עובד עם רשת ביתי דרך ראוטר אם זה משנה משהו... בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!
-
עשיתי חיפוש בפורום והיו נושאים דיי דומים אבל לא בדיוק כמו המצב שלי. אני מחובר בתשתית הוט יחד עם בזק בינלאומי 100 מגה ללא חיגן. האם אני יכול לבקש עוד מודם מהוט ולעשות עוד נקודת אינטרנט בבית? זה לא נשמע הכי הגיוני אבל חשבתי שאולי בכל זאת זה יעבוד כי אין חייגן אלא הגדרתי את השם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי בשום מקום, בדקתי במודם והוא מוגדר כ Bridge והראוטר מוגדר ב dynamic ip ולא מבקש שום שם משתמש וסיסמה.
-
- 17 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , בקרוב אני מקבל מחשב חדש. רציתי לדעת איך אני יוצר רשת ביתית , מה אני צריך ? האם חייב ראוטר ? כבלים מסויימים ? מרחק מסויים ? תודה רבה. שתי המחשבים הם P4
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר לראוטר והאינטרנט שלו מתפקד כמו שצריך וזז מהר והלפטופ השני שעד אתמול תפקד בסדר גמור פתאום לא זז לגמרי.. האינטרנט זוחל זוחל זוחל ואין לי מושג למה.. שני המחשבים לא מורידים כלום ובשני המחשבים נעשו בדיקות של וירוסים ותולעים ואין כלום.. אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזאת אני ישמח לשמוע הצעות.. תודה
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עריכה: נפתר.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1) באיזה שיטה כדאי לי לחבר את שני המחשבים? 2) המחשבים הם P4 1.6GHZ ו P3 800MHZ. מי הם מומלץ לשים כשרת ומדוע? 3) האם התקנת שני כרטיסי רשת מתוצרת שונה בשרת יכולים לגרום לתקלות? אני חסר כל ניסיון בתחום הרשתות, אשמח לשמוע הערות נוספות שיוכלו לעזור לי. תודה רבה :devilfork:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי עבדתי לפי כמה מדריכים שמצאתי פה, הבעיה היא שהוינדוס מבקש לי סיסמא כדי להכנס למחשב השני (זה עם וינדוס XP ) על המחשב המרכזי מותקן וינדוס 7 עם ראוטר של EDIMAX (יש לי עוד לפטופ בבית עם וינדוס7 ולא הייתה בעיה להתחבר בשיתוף איתו) נב אם זה עוזר, אני יכול לגלוש ברשת במחשב הלקוח ורואה את כל המחשבים ברשת הביתית תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי שני מחשבים ברשת אלחוטית עם Win7. עד אתמול, הכל עבד טוב. שני המחשבים ראו אחד את השני ברשת וניתן היה לשתף קבצים. כרגע, המחשב שיושב על הנתב לא רואה את המחשב השני ברשת ולא ניתן לגשת אליו. המחשב השני יכול לגשת למחשב הראשי שיושב על הנתב. לא זכור לי ששיחקתי עם ההגדות ולכן גם אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש מה גרם לבעיה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם WINXPPRO אחד מחובר לאינטרנט ואמור לשתף והשני מחובר עליו. פתאום היום בבוקר אין רשת וכלום לא עובד בהתחלה הכבל לא היה מחובר אבל אחרי זה הרשת מסרבת לעבוד לומרות ששני המחשבים מזהים שהחוט מחובר. מה אני עושה?? תודה מראש לכל העונים מורוזס
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי שני לפטופים עם ויסטה חיברתי כבל רשת מוצלב וכלום רואים את שם המחשב אבל אי אפשר להיכנס לדברים המשותפים 0X80070035 וכותב שלא מזהה שני המחשבים באותה קבוצת עבודה בשניהם שם המשתמש והסיסמה זהים גילוי רשת מופעל הורדתי פיירוול לחיבור הקווי ניסיתי לתת להם שמות בצורה ידנית 192.168.0.1 ו-2 לא עזר הוינדוס כותב על זה רשת לא מזוהה(ציבורי) יש למישהו רעיון כי זה הורס אותי תודה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתון: - מחשב נייח מחובר באמצעות מודם של הוט - מחשב נייד - שניהם וינדוס XP SP2 משימה: לחבר המחשב הנייד לאינטרנט (כמובן בלי לנתק המחשב הנייח) כשלכל אחד משני המחשבים יש ספק תוכן שונה. הכיצד? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להורים שלי יש אינטרנט בבית דרך הוט ובזק בינלאומי. אני מעוניין לעשות מנוי שיהיה על שמי ושלא יהיה לו שום קשר להוריי באותו הבית. האם הדבר אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ניתן לעשות זוג פרופילים לכרטיס רשת אחד, ובמקום להנכס כל פעם להגדרות ה-IP וה-WORKGROUP ולשנות כל הזמן במעבר בין הבית לעבודה, שהדבר יעשה בלחיצת כפתור אחת. האם ניתן לעשות משהו בסגנון ? WIN XP SP2.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-20 מגה ולכן הלכתי להביא מודם-ראוטר מתאים - Netgear VVG2000. לפני כן הייתי על מהירות נמוכה יותר עם מודם של אותו יצרן מדגם SG834NU. לאחר השידרוג, במקום להחזיר את המודם-ראוטר הישן, החלטתי להשאיר אותו אצלי ולהשתמש בו כרפיטר לקומה העליונה בבית, במקום הסימנס השחור הישן, זאת כיוון שאני רוצה שהם יעבדו על תקן N במהירות גבוהה (מה שהסימנס לא תומך בו). עד כאן ההקדמה מכיוון ששני הראוטרים תומכי WPS, ניסיתי במשך כמה שעות לנסות ולהבין איך אני "מחבר" ביניהם, אך ללא הצלחה. בממשק של המודם החדש לחצתי על חיפוש התקנים ובמודם הישן לחצתי פיזית למשך כמה שניות על כפתור החומרה שנמצא בחזית המכשיר, אבל ללא הצלחה. האור בכפתור נדלק קבוע, אבל ה-VVG200…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי שני בנינים שמרושתים בניהם באופן אלחוטי, לכל בניין יש חיבור משלו לאינטרנט. השאלה שלי היא אם אפשר שבכל בניין יהיה DHCP אחר, בבנין הראשון ה DHCP יקצה את הכתובת 192.168.0.100 כשער. ובבניין השני ה DHCP יקצה את הכתובת 192.168.0.101 כשער. בדרך כלל אני מפריד רשתות באמצעות נתב וככה אפשר להפעיל שני שרתי DHCP אבל כאן אני לא יכול מפני שיש לחלק מהמחשבים טווח כתובות אחר שמוגדר ידנית של 10.0.0.1-255
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-