עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iveco,

אני מחפש מצלמת אבטחה IP יש ב KSP שני אפשרויות : 1. XIAOMI MI HOME 360 1080P - מחיר 154 ש"ח 2. TPLINK TAPO HD C200 - מחיר 159 ש"ח מה עדיף לקחת ? חשבתי ללכת על ה TPLINK מה אתם אומרים ? חייב מצלמה דחוף .

2. ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by dolevc2,

כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by AVIVLOM,

שלום, אני מתחבר ע"י חייגן ולאחרונה מופיעה לי ההודעה הזאת: http://i.imgur.com/p7Zkl.png מה יכולה הסיבה לכך? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.

6. Started by sahar4gamer,

מה בעצם אמור לקרות? כיום אני מחובר 10 מ"ב דרך בזק ובזק בינלאומי, וברשותי ראוטר ASUS AM600 שאליו מחובר עוד מכשיר TP-LINK(מפצל, לא נתב) כי יש לי הרבה מחשבים בבית. אני ככל הנראה עובר ל הוט + הוטנט 100MB, וביום ראשון מגיע טכנאי לעשות פה את כל המעבר. מה הוא בעצם יעשה? יביא ראוטר חדש? אם כן איזה? האם המפצל של TP LINK יכול לתמוך בעד 100MB, או שהוא יצור צוואר בקבוק? ותוך כמה זמן כל הסיפור אמור לקרות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by pyro,

אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. חבל על הזמן !... יש כאן את כל מה שאנחנו צריכים ! VOIP עד שני קווים יציאות שני קווים ; יציאות usb ; יציאת רשת ! אופציה לחיבור בטרייה במקרה ויש נפילה של מתח. בקיצור נתונים מצוינים !!!! נראה קצת יותר גדול מ TJ715 ... הקטע המדליק שזה הולך ליהיות תחרות פשוט רצינית נגד בזק !... כבר יש לי שני קויים כאן חחח כל מה שצריך לעשות זה רק לחבר את המודם לטלפון ולצלצל לאיפה שאני רק רוצה !... ובזק מפסיקה לעשות עלנו כסף... http://www.terayon.com/tools/static_page/view.html?phase=show&id=1069287037&tool_id=100&cat_id=9.3.3&PubSessID=60eefdcea07a08fd4bc7a0da6c4acbe4&PHPSESSID=pubTerayon09906b995f2b264f42def8 פשוט מטורף ושומעים מצוין !... המעצבן זה שזה עדיין לא יצא לכל הארץ…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  9. היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…

10. אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?

11. Started by Cheif,

בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by miky,

חברה יש לי בעיה ב internet conection משום מה כתוב שם שהוא פועל במהירות של 1 mpbs ועל האיכון יש מנעול תוכלו לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS עם FIRMWARE של DD-WRT. יש לי 5 מחשבים בבית שמחוברים כולם אלחוטית לראטור. לראטור מחובר מודם והראטור משתמש חייגן. עכשיו, הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מחשבים אחרים ברשת. אני כן יכול לחפש לפי שם מחשב ואז לראות מדפסות, אבל כשאני עושה PING לאיזה מחשב לפי ה IP אני לא מקבל תשובה. אני רוצה להשתמש ב VNC אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב האתר מסיבה זו. מה הבעיה פה? אפשר לסגור. בעיה דפוקה עם הפיירוול.. כמו דפוק חשבתי שאם אני רק ניגש למחשבים ברשת הפנימית אני לא צריך לפתוח פורטים ומסתבר שכן.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by asafm,

אני רוצה להתחבר מרחוק לרשת שלי בבית(שהיא מאחורי פיירוול) באמצעות TERMINAL SERVICES איזה פורטים אני צריך לפתוח?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. האולמפיאדה בריו מכנסת תחת כנפיה ספורטאים מכל רחבי העולם וזוהי הזדמנות טובה לקצת סטטיסטיקות. האם שאלתם את עצמכם כמה שמות מתחם (domain) רשומים ברחבי העולם? כמה מהם הם בסיומת com ואיזה מדינה מפתיעה עם הסיומת המדינתית (ccTLD) הנפוצה ביותר? כל התשובות בפוסט הקייצי המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6363

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by GladiuS,

אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. privateinternetaccess.com

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by predict,

שלום, יש לי ראוטר dlink של בזק...הקליטה לא משהו בכלל ויש בערך 7 מכשירים מחוברים בו זמנית, כנראה כבד לו.. אשמח לראוטר איכותי עד 500-600 שח...מקווה שזה מספיק? הבית הוא קומה אחת של 140 מ"ר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי חברה, מי שהוא יודע איזה הגדרות צריך לשנות/להוסיף כדי שאימיול יפעל אצלי בלפ טופ. איזהTCP UDP צריך שיהיה וכו... וגם איך מגדירים באימיול את הראוטר? תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. לא מצליח לראות תמונות באימייל ב preview אלא רק עם אני מקליק על התמונה, כנ"ל גם בגלישה באינטרנט. למה זה קורה ואיך מטפלים? תודה שמוליק

23. שלום לכולם. אני אפרט את הציוד שיש לי, ואשמח לקבל מכם המלצה לנתב מתאים: 1. יש לי שרת שעובד 24/7, שמחובר חוטית לנתב, ומשמש בעיקר להזרמת מדיה לשאר המכשירים בבית. 2. יש לי עוד 2 סטרימרים ומחשב שמחוברים לנתב. 3. יש לי עוד כ-6-7 מכשירים שמחוברים כל העת לרשת האלחוטית, כולל כאלה עם דרישות כבדות (כמו Streaming). 4. לאחרונה שדרגתי בהוט ל-100 מגה ולכן יש לי HotBox. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי ל-Gigabit (אני מתכנן להחליף את הכבלים ל-Cat6), האם Hotbox יספיק לי או שכדאי לקנות ראוטר ייעודי? אם כדאי לקנות ראוטר, יש המלצה לאחד עד 400 ש"ח שיעבוד טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by mikko,

יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by shaharc7,

שלום לכולם, נרשמתי לאתר NO-IP הורדתי את התוכנה, הכנסתי שם מה שצריך, הוספתי A-RECORD וקיבלתי את החיוך המפורסם ואת החיבור כמו שצריך, לאחר מכן (מסיבה אחרת לגמרי) עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי שלי בבית מסוג EDIMAX, אחרי הריסט (כמובן) קיבלתי IP אחר, ניסיתי להתחבר לתוכנה NO-IP ולא הצלחתי (רשם לי Checking) הבנתי שאני צריך לשנות את כתובת ה-IP שרשומה באתר NO-IP ועשיתי זאת, עדיין לא מצליח להתחבר (רושם לי CHECKING), ידוע לכם ? מכירים את הבעיה ? מודה לכם מראש על העזרה !

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.