רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ב internet conection משום מה כתוב שם שהוא פועל במהירות של 1 mpbs ועל האיכון יש מנעול תוכלו לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS עם FIRMWARE של DD-WRT. יש לי 5 מחשבים בבית שמחוברים כולם אלחוטית לראטור. לראטור מחובר מודם והראטור משתמש חייגן. עכשיו, הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מחשבים אחרים ברשת. אני כן יכול לחפש לפי שם מחשב ואז לראות מדפסות, אבל כשאני עושה PING לאיזה מחשב לפי ה IP אני לא מקבל תשובה. אני רוצה להשתמש ב VNC אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב האתר מסיבה זו. מה הבעיה פה? אפשר לסגור. בעיה דפוקה עם הפיירוול.. כמו דפוק חשבתי שאם אני רק ניגש למחשבים ברשת הפנימית אני לא צריך לפתוח פורטים ומסתבר שכן.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר מרחוק לרשת שלי בבית(שהיא מאחורי פיירוול) באמצעות TERMINAL SERVICES איזה פורטים אני צריך לפתוח?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האולמפיאדה בריו מכנסת תחת כנפיה ספורטאים מכל רחבי העולם וזוהי הזדמנות טובה לקצת סטטיסטיקות. האם שאלתם את עצמכם כמה שמות מתחם (domain) רשומים ברחבי העולם? כמה מהם הם בסיומת com ואיזה מדינה מפתיעה עם הסיומת המדינתית (ccTLD) הנפוצה ביותר? כל התשובות בפוסט הקייצי המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6363
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
privateinternetaccess.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר dlink של בזק...הקליטה לא משהו בכלל ויש בערך 7 מכשירים מחוברים בו זמנית, כנראה כבד לו.. אשמח לראוטר איכותי עד 500-600 שח...מקווה שזה מספיק? הבית הוא קומה אחת של 140 מ"ר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, מי שהוא יודע איזה הגדרות צריך לשנות/להוסיף כדי שאימיול יפעל אצלי בלפ טופ. איזהTCP UDP צריך שיהיה וכו... וגם איך מגדירים באימיול את הראוטר? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא מצליח לראות תמונות באימייל ב preview אלא רק עם אני מקליק על התמונה, כנ"ל גם בגלישה באינטרנט. למה זה קורה ואיך מטפלים? תודה שמוליק
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אפרט את הציוד שיש לי, ואשמח לקבל מכם המלצה לנתב מתאים: 1. יש לי שרת שעובד 24/7, שמחובר חוטית לנתב, ומשמש בעיקר להזרמת מדיה לשאר המכשירים בבית. 2. יש לי עוד 2 סטרימרים ומחשב שמחוברים לנתב. 3. יש לי עוד כ-6-7 מכשירים שמחוברים כל העת לרשת האלחוטית, כולל כאלה עם דרישות כבדות (כמו Streaming). 4. לאחרונה שדרגתי בהוט ל-100 מגה ולכן יש לי HotBox. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי ל-Gigabit (אני מתכנן להחליף את הכבלים ל-Cat6), האם Hotbox יספיק לי או שכדאי לקנות ראוטר ייעודי? אם כדאי לקנות ראוטר, יש המלצה לאחד עד 400 ש"ח שיעבוד טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר NO-IP הורדתי את התוכנה, הכנסתי שם מה שצריך, הוספתי A-RECORD וקיבלתי את החיוך המפורסם ואת החיבור כמו שצריך, לאחר מכן (מסיבה אחרת לגמרי) עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי שלי בבית מסוג EDIMAX, אחרי הריסט (כמובן) קיבלתי IP אחר, ניסיתי להתחבר לתוכנה NO-IP ולא הצלחתי (רשם לי Checking) הבנתי שאני צריך לשנות את כתובת ה-IP שרשומה באתר NO-IP ועשיתי זאת, עדיין לא מצליח להתחבר (רושם לי CHECKING), ידוע לכם ? מכירים את הבעיה ? מודה לכם מראש על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אך אפשר דרך WIN 2003 לשלוט במשמשים אחרים ברשת הכוונה אני רוצה לדעת ב2003 אם אני יכול להרשות לדוגמא מחשב מס' 1 להשתמש בMESSENGER ו מחשב מספר 2 לא רק לגלוש לאתרים מסויימים . וגם עם אני יכול להגביך את רוחב פס של משתמש 1 לטובת השני . תודה אני צריך את זה דחוף ביי
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מבנה הרשת שלי כיום: א. נתב אחד D-Link של בזק (20Mb) ללא DHCP , מוגדר רק לחיבור לאינטרנט והפניית פורטים ב. שרת אחד המשמש כ DHCP, AD, DC ועוד ג. מספר מחשבים המשתמשים בשני הפריטים האלו לשם חיבור לאינטרנט וכו' אני מעונין ליצור רשת נוספת התכלול שרת AD,DC ומספר מחשבים שישתמשו רק בשרת זה. הרשת הנוספת יושבת על אותה תשתית פיזית (מתגים וכו') של הרשת הראשונה. מכיון שאני עומד להריץ בשרת השני AD אני לא רוצה שהשניים יתנגשו לכן אני רוצה להפריד את הרשת השניה מהרשת הקיימת. הבעיה העיקרית שאני רוצה שהנתב המסכן של בזק יספק לי אינטרנט והפניית פורטים גם לרשת השניה. דבר נוסף, אשמח אם תהיה אופציה לשיתוף קבצים פשוט בין הרשתות אבל לא חובה. השאלה היא איך הכי מומלץ להגדיר זאת ואיך לבצע את הה…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אוקי...היה לי ראוטר 3COM שעשה צרות והוחלף עכשיו יש לי עוד ראוטר וכל רבע שעה לערך הוא מתנתק (רואים במחשב שהמחשב מתנתק מהראוטר) ואז אחרי חצי דקה מתחבר ואחרי עוד דקה מתחבר שוב לאינטרנט... יש לציין שהבעיה החלה רק לפני יום. האם יש מצב שיש שיטה אחרת לסדר את הראוטר בלי להחליף אותו? הראוטר עודכן כשהגיע (שזה לפני חודשיים בערך)...האם יכול להיות שיש גרסא חדשה שמסדרת את זה? האם זה הגיוני בכלל שהוא עבד אחלה ועכשיו פתאום לא וכל זה בגלל גרסא לא טובה? מממ עזרה?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי כאן לינק לסקירה של נתב ה-AC1200 של חברת D-LINK (דגם DIR-825/AC). במסגרת הסקירה פרסמתי טבלת ביצועים שהתבססה על כרטיס רשת אלחוטי בתקן AC, המתחבר למחשב בממשק USB. לפני מספר ימים רכשתי כרטיס רשת AC של חברת אינטל (דגם 7260 - בממשק PCIe Half Mini). כרטיס זה הותקן במחשב הנייד שלי - ה-X61s - והחליף את ה-6300N שתמך רק בתקן N. בתמונה המצ"ב תוכלו לראות את המהירות המתקבלת באמצעות הכרטיס כאשר הוא מחובר אל ה-DIR-825/AC. מהירות זו - 866.7Mbps - אופיינית לתקן AC עם שתי אנטנות ומייצגת נאמנה את יכולתו של הנתב ושל הכרטיס. בימים הקרובים אני אפרסם טבלת ביצועים משלימה הכוללת את הנתונים שהושגו באמצעות כרטיס הרשת 7260. קישור לסקירה - http://www.netcheif.com/Review…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-