רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אחד מכרטיסי הרשת האלחוטיים הטובים ביותר, הפועל בממשק USB 3.0, מוצע היום למכירה ב-Amazon US במחיר נמוך במיוחד. ה-DWA-192 של חברת D-LINK הוא כרטיס AC1900 הכולל 4 אנטנות - 2 בכל אחד מהתדרים והמבנה הכדורי שלו מבטיח שידור וקליטה אופטימלי. המחיר - סביב 240 שקל - במשלוח עד הבית, הוא הנמוך ביותר שנתקלתי בו עד היום. לשיקולכם. המבצע: https://www.amazon.com/D-Link-Systems-AC1900-Adapter-DWA-192/dp/B00PVDM6W6 דף מידע למוצר: http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/connect/adapters/dwa-192-ac1900-ultra-wi-fi-usb-adapter
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ונתב שמשמש אותי גם למחשב הנייד וגם למחשב הרגיל. יום בהיר אחד הפעלתי תמחשב הנייד והאינטרנט לא התחבר יש לי במחשב הנייד NETWORK ADAPTER (הדבר הזה שתוקעים שם בחריץ כמו כרטיס רשת) של חברת MOTOROLA הדגם הוא אם אני לא טועה W1611GS-VO1 (זה מה שהיה שום שם אחרי שפירקתי איזה פלסטיק). בNETWORK ADAPTER הזה יש שתי נורות שבדרך כלל דלוקות והן היו מכובות אז הוצאתי אותו מהחריץ והכנסתי בחזרה פנימה ונדלקו האורות אבל האינטרנט עדיין לא מתחבר. ניסיתי לעשות INSTALL NEW HARDWARE וזה רושם שחסר דרייברים אז ניסיתי לחפש באינטרנט ומצאתי איזה דרייבר של מוטורלה שכנראה לא מתאים לNETWOR ADAPTER שלי כי גם לאחר ההתקנה שלו האינטרנט לא מתחבר אז רציתי לדעת אם למישהו קרה דבר דומה או אם למישהו י…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול טאבלט של lenovo. חיברתי אותו לרשת האלחוטית בלי בעיה והגלישה תקינה וגם אפליקציות שצריכות אינטרנט עובדות תקין. כשנכנסתי ל-play store אני מקבל שגיאה connection timed out. הדבר היחיד שמצאתי בחיפוש בגוגל זה תיקון של שעה ותאריך מה שכבר מוגדר תקין. ניסיתי להוריד את ההצפנה, ניסיתי לשנות ערוץ, ניסיתי לשנות את השם של הרשת האלחוטית וניסיתי לתת כתובת אייפי קבועה לטאבלט והגדרת DMZ וכיבוי firewall בנתב. אם אני מתחבר מהטאבלט לדילינק של אחד השכנים הכל עובד בסדר. אני לא מצליח לחשוב על משהו נוסף שיכול לגרום לזה שרק דרך האפליקציה אני לא אצליח להתחבר לחנות (דרך הדפדפן בטאבלט אני נכנס אליה). יש למישהו רעיון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מחיבור רגיל חיבור עם חייגן דרך הראוטר(כלומר אני תמיד מחובר דרך הראוטר, לא צריך לחייג), לפני זה היה לי אותו חיבור(עם אותו המודם) רק שהייתי מתחבר דרך מחשב מסויים ודרכו התחברו כל שאר המחשבים בבית. בכמה ימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל פעם לכמה שניות עד דקה לעיתים תכופות(קורה פעמיים שלוש בשעה), חשדתי שזה הראוטר ובאמת שאני מנסה להיכנס לדף ניהול שלו הוא פשוט לא עולה, רק שחוזר החיבור אינטרנט אפשר להיכנס לדף ניהול של הראוטר(על רשת מקומית כמובן). שאני נוגע בו הוא ממש רותח מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר גם כן. לפני שהשתמשתי בתור ראוטר הוא שימש בתור hub, כלומר המחשבים התחברו דרך מחשב אחר לאינטרנט וחוברו דרך הראוטר ואז לא היו בעיות כאלו. האם זה הגיוני שמאז שאנ…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך פותחים PORTS בראוטר של 3Com מדגם OfficeConnect ADSL Wireless ? אני צריך לפתוח את הPORTS כדי שאני אוכל להוריד במהירות מירבית בתוכנות להורדת Torrents תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עומדים להתקין לי את ה-VOD של yes. אני משתמש הרבה בביטורנט. שניהם יפריעו אחד לשני? כמה רוחב פס מנצל ה-VOD?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קראתי על EZ View. האם זה יענה על הצרכים? ניתן יהיה לראות ולתקשר עם הצד השני בסקייפ ממש כמו במחשב (איכות HD)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בסלון ממיר פייברבוקס של הוט, וכשאני מחבר אליו את את המחשב הנייד בעזרת כבל LAN אני מקבל מהירות הורדה של בערך 140-150 מגה. כשאני בחדר, עם אותו המחשב, מחובר לרשת הפייבר בעזרת WiFi אני מקבל מהירות הורדה של בערך 30-40 מגה. דיברתי עם הוט, הם טוענים שהם לא מתחייבים לשום דבר שקשור ל WiFi, ושזאת לא בעיה שלהם. הם מתחייבים רק למהירות בעזרת כבל LAN. אבל גם בעזרת כבל אני לא מקבל 200 מגה כפי שהתחייבו אלא רק 140-150 מגה... האם זה נחשב לסטייה שהיא בסדר או שזה גם לא תקין? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לפתוח פורטים במודם זה? אני יודע שצריך להיכנס לאיזה איי פי מסויים,איזה,ואיך רושמים אותו בחלון הכתובות? ואיך פותחים את הפורטים עצמם יש למישהו מדריך?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת אבטחה IP יש ב KSP שני אפשרויות : 1. XIAOMI MI HOME 360 1080P - מחיר 154 ש"ח 2. TPLINK TAPO HD C200 - מחיר 159 ש"ח מה עדיף לקחת ? חשבתי ללכת על ה TPLINK מה אתם אומרים ? חייב מצלמה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ע"י חייגן ולאחרונה מופיעה לי ההודעה הזאת: http://i.imgur.com/p7Zkl.png מה יכולה הסיבה לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה בעצם אמור לקרות? כיום אני מחובר 10 מ"ב דרך בזק ובזק בינלאומי, וברשותי ראוטר ASUS AM600 שאליו מחובר עוד מכשיר TP-LINK(מפצל, לא נתב) כי יש לי הרבה מחשבים בבית. אני ככל הנראה עובר ל הוט + הוטנט 100MB, וביום ראשון מגיע טכנאי לעשות פה את כל המעבר. מה הוא בעצם יעשה? יביא ראוטר חדש? אם כן איזה? האם המפצל של TP LINK יכול לתמוך בעד 100MB, או שהוא יצור צוואר בקבוק? ותוך כמה זמן כל הסיפור אמור לקרות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חבל על הזמן !... יש כאן את כל מה שאנחנו צריכים ! VOIP עד שני קווים יציאות שני קווים ; יציאות usb ; יציאת רשת ! אופציה לחיבור בטרייה במקרה ויש נפילה של מתח. בקיצור נתונים מצוינים !!!! נראה קצת יותר גדול מ TJ715 ... הקטע המדליק שזה הולך ליהיות תחרות פשוט רצינית נגד בזק !... כבר יש לי שני קויים כאן חחח כל מה שצריך לעשות זה רק לחבר את המודם לטלפון ולצלצל לאיפה שאני רק רוצה !... ובזק מפסיקה לעשות עלנו כסף... http://www.terayon.com/tools/static_page/view.html?phase=show&id=1069287037&tool_id=100&cat_id=9.3.3&PubSessID=60eefdcea07a08fd4bc7a0da6c4acbe4&PHPSESSID=pubTerayon09906b995f2b264f42def8 פשוט מטורף ושומעים מצוין !... המעצבן זה שזה עדיין לא יצא לכל הארץ…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ב internet conection משום מה כתוב שם שהוא פועל במהירות של 1 mpbs ועל האיכון יש מנעול תוכלו לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-