רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
???
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש ראוטר (משולב סוויצ'), ממש אין צורך שיכלול Access Point אלחוטית. האם תוכלו להמליץ על דגם מסויים? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הוא לא מגיב ל ACCESS POINT של 192.168.0.1.... ועשיתי לו RESET כמו שכתוב בתאר החברה, ועדיין לא עובד. אני ניסיתי להיכנס דרך ה IE דרך FIREFOX... ותמיד אותה שגיא קלאסית של הוא לא מוצא את הדף המבוקש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? :(
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש מחשב שרת +4 עמדות מחשב. תמיד יש 2 יוזרים שאמנם בצד ימין למטה במסך שלהם רשום שהאינטרנט מחובר, אבל כל דף אינרנט שנפתח מראה את הדף הלבן הזה שאומר שכאילו אין חיבור. מה עושים? (יש לי רק גישה לשרת עצמו וראיתי שמה כל מיני adminTools אבל לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. הקמתי רשת ביתית עם ראוטר שמחובר לכבלים והכל עובד מצוין. יש לי רק בעיה אחת קטנה, ניסיתי לשתף קבצים בין שני המחשבים אבל זה לא מצליח עשיתי מה שרשום במדריך שיש בסטיקי בפורום זה ועדיין אני לא מצליח. בהתחלה הצלחתי לשתף את הכוננים בשני המחשבים, אבל פתאום אחד המחשבים מבקש סיסמא בשביל להכנס אליו למרות שלא הגדרתי משהו כזה. ניסיתי לחפש איפה אפשר להגדיר סיסמא ואולי לנסות להכנס דרכה אבל לא מצאתי. מה אפשר לעשות? יש מדריכים יותר מפורטים? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום תעזרו לי לחבר 2 מחשבים בקבל מוצלב, באחד מותקן XP ובשני 2000
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לצורך הקמת רשת אלחוטית בין שתי מחשבים עם חיבור WOW לאינטרנט עלות VS איכות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רציתי עזרה בהתקנה של ראוטר אלחוטי מבית NETGEAR, למטרת רשת אלחוטית תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי קוראים לי יותם ואני בן 14 וחצי כמעט יש משחק אני משחק והוא נקרא mu online יש המון משחקים בנושא mu מה שאני רוצה לדעת זה איפה אני מוצא אתר שמלמד אותי איך לעשות זאת (היה לי את האתר הזה בעבר והוא אבד לי) מקווה שתצליחו לכנות י על השאלה יותם
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לחלק מהאתרים אז זה רושם לי: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פניתי לפורום כאן כבר 3 פעמים הייתי רוצה תמיכה בהתקנת הראוטר האלחוטי ,כדי הנייד יכיר בו תודה בידי מודם עם חיבור USB... אני צריך ערה ואני לא יודע איך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שיש לי בעיה נורא מציקה: הפינג לחול גבוה מאוד- בSPEED TEST לתל אביב הפינג הוא 500~. בדקתי מחשב אחר ברשת ושם הפינג נורמלי- 30. בדקתי ב SAFE MODE- תקין- 14. בדקתי בUSER אחר ב WINDOWS- שוב 500. בנוסף יש בעיה של איבוד מידע- כשאני מעלה תמונה לאינטרנט כמעט תמיד יש פס בצבע בדרך כלל ירוק בצד הימני של התמונה (במקום שונה אבל תמיד מתחיל מהצד הימני)- אני מניח שזה אומר שיש פגיעה בנתונים שלנשלחים. עריכה: בדקתי בכרטיס רשת המובנה בלוח, פנימי שלא מובנה (בעל חיבור PCI) וחיצוני (חיבור USB), התוצאות זהות לכן אני מניח שהבעיה היא בתכונה בלבד. למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה (בלי פירמוט)?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אמנם מדובר בבעיה שיש לי עם אקסטרימר סיידווינדר אבל מקווה לקבל עזרה בעניין העקרוני של מיפוי כונן רשת בחלונות 7 של התקן אלחוטי. עד לאחרונה לא היתה בעיה למחשב הנייח שלי המחובר קווית לראוטר אלחוטי לזהות במיפוי הרשת את התיקייה הרצויה בכונן הקשיח של ההתקן האלחוטי (האקסטרימר) בחדר הסמוך. כרגע משום מה הזיהוי הזה לא מתבצע אף כי האקסטרימר מצליח לקבל IP משלו (192.168.1.3 במקרה זה). אני זוכר שבעבר בזמן מיפוי הכונן בחלונות 7 השם שהיה מופיע בשדה התיקייה היה \\WORGROUP\MYXtreamer\xstreamer\sda1\test שזה השם שמופיע כרגע באקסטרימר עצמו ואז הייתי מקצה לזה אות כונן והייתי רואה אותו באקספלורר. כרגע בשם הזה מתקבלת הודעה שלא ניתן להתחבר. חסרה לי אולי איזו תחילית לפני ה-WORKGROUP? בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בדומיין בעיה מאד מאד מוזרה יש לנו שני שרתי exchange אחד 2003 ואחד 2010. 90 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה XP והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2003. 10 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה 7 והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2010. לפני כמה ימים התחילה בעיה מאד מוזרה : באופן אקראי לחלוטין, חלק מהיוזרים עם הXP (שיושבים על הexchange 2003) רואים את שמות הנמענים/העתקים/שם השולח בג'יבריש. כאשר לוחצים בהודעה שהתקבלה עם שמות הנמענים בג'יבריש דאבל קליק על שם בג'יבריש, נפתח החלון עם פרטי המשתמש בצורה תקינה רואים את השם וכל שאר הפרטים בעברית. ניסנו למצוא חוקית בתקלה ואין. בחלק מההודעות כל השמות מופיעים בג'יבריש, בחלק מההודעה חלק מהשמות מופיעים בג'יבריש ובחלק מההודעות כל השמות תקינים. אצל היוזרי…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום קראתי שניתן להתחבר דרך שרת לאתרים בארה"ב שנותנים לצפות רק לתושבי ארה"ב בסרטים קישור לכך ניתן לקרוא כאן : http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/229/012.html?hp=16&cat=1924&loc=110 השאלה איך אני עושה זאת בפועל לא הבנתי את ההוראות לכתיבה והשינויים בראוטר DLINK שיש לי הנה שרת שפתחתי בו חשבון אבל לא מבין איך לקנפג את הראוטר ? http://www.packetix.net/en/vpn/admin/user.aspx
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב הנייד שלי לאייפון 4 וגולש באינטרנט דרכו (internet thethering) הרשת היא סלקום והחבילה היא בלתי מוגבלת. כשמתקבלת שיחה או אני מוציא שיחה, כמעט תמיד האינטרנט מתנתק. לפני כמה חודשים הייתי גולש דרך סאמסונג טאץ' באורנג', וזה לא היה קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב חיבור חוטי או חיבור אלחוטי ? כי ממה שאני מבין מהיגיון שאלחוטי יותר איטי כי בעצם הוא לא קולט 100% כמו כבל ... אני יש לי רשת אלחוטית בבית ויש לי מחשב בחדר והנתב בחדר השני עכשיו אני רוצה לדעת אם אני שם כרטיס רשת אלחוטי האם אני מוריד וגולש בעצם כמו בחיבור כבל "מהיר" ? יותר פרטים בעניין הזה.. ואני רוצה המלצה לUSB או כרטיס רשת אלחוטי למחשב שיקלוט טוב משהו איכותי וטוב... וגם נתב עם קליטה חזקה במיוחד שבכל הבית יהיה קליטה מלאה... זה בית רגיל בלי קומות או משהו .. אבל אני רוצה משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה XP 32BIT דרך כונן DOK היום, על מחשב נייד שקיבלתי מזמן מפלאפון LG X120. הכל נראה תקין, אפילו התקנתי בצורה רגילה את כרטיס הרשת, כשרק ההתקנה של האלחוטי לא בסדר! אני מתקין את הדרייבר, מתבקש לבצע ריסטרט אחרי הודעה שההתקנה עברה בהצלחה, אבל עדיין הכרטיס לא מופיע בחיבורי רשת או במנהל ההתקנים! באחרון הוא מופיע אגב כסימן שאלה צהוב תחת network controlles. איך אפשר לפתר את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-