רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה .הגדרתי את ההגדרות האוטומטיות.עשיתי גיבוי.והפעלתי מחדש את המחשב. האינטרנט איטי להחריד .מזל שעשיתי גיבוי ושיחזרתי את ההגדרות הקודמות . הראוטר שלי הוא: RTA1025W כמו שהספקתם להכיר מהודעות קודמות כאן . אינני יודע איך למלא את ההגדרות בתוכנה כדי שהכל ירוץ חלק . הMTU לפי הראוטר הוא 1500 . מצורפת בזאת תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
במאפיינים של TCP/IP ה-IP מוגדר אוטומטי לפני הפירמוט הוא היה עם כל המספרים (כתובת IP וכו') http://img127.imageshack.us/img127/6886/tcpippn3.jpg והפורטים פתוחים http://img210.imageshack.us/img210/2411/emulewr4.jpg http://img170.imageshack.us/img170/331/192168123254ou8.jpg
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי תוכנה מעניינת המציגה פתרון יצירתי לנושא הגבלת TCP Half Open Connections, עם תוספת ניטור מתקדם וממשק יפיפה. היא תומכת בויסטה ו-win7, והרעיון העיקרי הוא שאין צורך ב-patch לקובץ tcpip.sys עצמו, מאחר וזה נעשה ברמת הזכרון ללא תלות בקובץ. ניתן לשנות את ההגבלה בזמן אמת ואוטומתית לאחר אתחול. מבלי להכנס לשאלות "האם זה נחוץ" וכו', בכלליות הסרת ההגבלה יכולה לאפשר הורדה\התחברות מהירה יותר ותורמת לריבוי משימות רשת בו זמנית. מומלץ להורדות טורנט (ב-utorrent למשל יש לכוון את המגבלה בהגדרות מתקדמות של התוכנה בנוסף ובהתאם) http://deepxw.blogspot.com/2009/01/tcp-z-center.html
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין ב V6 כלום, מדוע בנו את V6 כפי שבנו אותו? אם ב V4 כל אוקטדה מורכב מ 8 ביט ויש 4 כאלה לא היה יותר פשוט להוסיף עוד אוקטדה שלמה? או להוסיף שני ביטים לכל אוקטדה?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. טכנאי בחנות מחשבים אמר לי להתקין את התוכנה TeamViewer אצלי כדי שהוא יוכל להשתלט לי על המחשב ולתקן בעיה שקרתה. חבר שלי אמר לי לא להסכים בשום אופן, כי אפשר אחרי זה להשתלט על המחשב מתי שרוצים, ולהתקין "רוגלות". כמו כן אפשר להוציא כל חומר שרוצים מאותו מחשב. זה נכון? או שכדאי לאפשר לטכנאי לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר רכשתי את ה-1043 אך ראיתי הבוקר באופיס דיפו שהם קיבלו ראוטרים של טנדה מהדגם המצוין בכותרת,איך הוא מתמודד מול ה-1043? יש לי עד סוף היום להחליף. ועל הדרך יש 2 בעיות מוזרות,כל חצי שעה בפלאפון אני רואה הודעה שהמכשיר מתחבר הצליח להתחבר מחדש ל1043 דבר שלא קרה לי ב-netgear 614 הקודם. בעיה נוספת היא הקליטה,מדובר בדירה לא כלכך גדולה אך הקליטה בדיוק אותו הדבר כמ הראוטר הקודם שהיה לי הראוטר אמור לחדור קירות בצורה טובה יותר עקב תקן ה-MIMO 3T3R לא? עדכנתי גרסא לנתב לחדישה ביותר,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש מגביר טווח של tenda mesh ולא יודע מה מתאים לי יותר. מה ההבדל בין Tenda mesh mw3 ל Tenda mesh mw6
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי על 2 התצורות האלו, כלומר איך תוכנה עובדת בכל אחת מהם, מה בגדול אמור להיות מותקן על השרת ומה ההבדלים ברמת המשתמש כשהוא עובד בכל אחת מהתצורות האלו בבקשה? תודה. מוטי.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
im sorry that im writing in english coz my win dont support it... the clients on the network cant donwload things or get in web sites and all that.. but the upload work... what i need to do to fix it?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי, הראוטר הוא Edimax AR-7084GA בזמן האחרון התחיל להופיע לי בסטטוס של הרשת סימן קיראה צהוב אם ההודעה''the dns server isn't responding'' ואני נאלץ לכבות את המודם מהחשמל כדי שהאנטרנט יהיה שוב זמין. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש אינטרנט אלחוטי בבית של בזק בינלאומי שעבד עד אתמול כמו שעון ועכשיו שאני מנסה ליגלוש אין כלום וזה רושם איבחון(וינדוס 7) the dns server isn't responding ועכשיתי כבר FLUSHDNS וזה לא עזר אני מחובר עם המודם AZTECH 600E ועם הראוטר EDIMAX BR6524N תודה לעוזריפ נ.ב מה הפקודה ליבדוק אם הDNS מוגדר באופן אוטמאטי או לא?
-
- 33 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
i switched my connection from Cable to ADSL now every thing i start to download the speed starts to get down i started to download file 500 MB in the start the speed was 130 when it finished 45% speed already was 80 yesterday i started something speed 55 finished me with the speed 15 everything i download the speed is getting down and it doesnt mettar if i make stop and then continue. its continue from the lest speed is it because of the ADSL? can i do something to stop it?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
hi I have an issue with my Intel(R) Ethernet Network Adapter E810-XXV the issue from the event log: The network interface "Intel(R) Ethernet Network Adapter E810-XXV-2 #4" has begun resetting. There will be a momentary disruption in network connectivity while the hardware resets. Reason: The network driver detected that its hardware has stopped responding to commands. This network interface has reset 2 time(s) since it was last initialized. my system is : OS Name Microsoft Windows 10 IoT Enterprise LTSC Version 10.0.19044 Build 19044 System Manufacturer Supermicro System Model Super Server System Type x64-based PC SMBIOS Version 3.2 BaseBoard Product X11DPG-QT BaseBo…
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Blog post מעניין שקראתי בנושא. לדעתי בזמן האחרון הכדאיות של יצירת נתב שמבוסס על מחשב עם צריכת חשמל נמוכה גדלה משמעותית. אחד הדברים שהוא מעלה שם הוא יחס עלות\תועלת בין נתב קנוי לנתב המבוסס על מחשב. חומר למחשבה http://blog.codinghorror.com/the-scooter-computer/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Qtec ביקש אז אני מפרסם 8) כולם מכירים את ראמזי (הערבי שנותן עיצות איך להשתמש בקזה) אבל יש כאלה שלא מכירים את המקור. thebroken.org הוא אתר נחמד של האקרים שעשו 3 סרטים ממש נחמדים: http://www.thebroken.org/thebroken1.avi (איך לפרוץ לרשת אלחוטית, ראמזי והקזה, איך להשיג פיצה בחינם) - 80MB http://www.thebroken.org/thebroken2.avi (ראמזי בונה אייל ניגוח בייתי) - 27MB http://www.thebroken.org/thebroken3.avi (איך לפרוץ סיסמאת NT, השמדת מידע ע"י ראמזי, מודינג של קונסולות, ראיון עם קוין מיטניק) - 160MB
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: זה מה שאני מקבל כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב שלי. המחשב מחובר להאב שמחובר לראוטר שמחובר למודם OK? יש לציין שכל שאהר המחשבים ברשת עובדים בצורה תקינה. החלפתי כבל ובדקתי בעזרת מחשב אחר והכבל מתחבר ללא שום בעיות כך שהבעיה במחשב ולא בתשתית! עדכנתי לדרייבר האחרון באתר. לא עזר ניסיתי איפוס של הכרטיס רשת: התחל > הפעלה> netsh W>R>F>R גם לא עזר איפסתי את הביוס + פריקת חשמל סטטי. גם לא עזר הייתי כבר בטוח שהחיבור שמולחם ללוח לא תקין אבל!?!? הכנסת מתאם USB שהופך LAN וגם הוא לא עובד ומראה את אותה התוצאה כך שהביעה היא כניראה במערכת ההפעלה!!!! לא? אחרת הוא היה אמור לעבוד יופי. מה עלי לעשות עכשיו? יש דרך לאפס את כל הגדרות הרשת במחשב? או משהו …
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-