עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wollmann,

קיבלתי אתמול את המודם של ECI מבזק (מה לעשות Alcatel חסר במלאי). שיניתי את ההגדרות במודם והפכתי אותו לראוטר, עכשיו הבעיה שנוצרת לי היא שהמחשב לא מתחבר לאנטרנט... יכול להיות בגלל הכבל המעפן שבזק מביאה? המודם מתחבר לבד לאנטרנט - משמע הוא כן עובד כראוטר. ושאלה שנייה... מה כבר כל כך הרבה יותר טוב במודם של Alcatel לעומת המודם של ECI?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by pergola,

כשהאינטרנט מחובר בלי הראוטר.. הוא עובד מצויין.. כשאני מחבר את הראוטר.. אני רואה במודם שכל האורות דולקים והוא תקין.. כנ"ל על הראוטר.. יש אפילו אייפי נורמלי כשאני בודק בCMD אייפי קונפיג.. אבל הוא לא נותן לי חיבור אינטרנט למרות זאת.. אני חושב שאני פשוט לא יודע להגדיר local area connection לראוטר.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gabrielf,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מנוי 014+הוט 100 מגה ללא חייגן - איזה DNS הכי טוב לי? האם OPENDNS טוב לביצועים מיטביים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by raiman1,

הכיצד עושים זאת?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by 1m_b1,

שלום! זהו מחשב נייחWIN 7 בעברית 64 BIT ביטלתי את חומת האש של ווינדוס ויש לי NOD32 Smart Security 5 ונראה שהאופציה של קבוצה ביתית פועלת שם: הבעיה היא כזאת: יצרתי קבוצה ביתית במחשב הנייח שלי וקישרתי את כל שאר המחשבים (נייח ונייד) למחשב שלי רשום שהוא מצורף לקבוצה אבל כשאני נכנס לתקייה ולוחץ קבוצה ביתית זה מראה שכלום לא מחובר **ואצל המחשבים האחרים זה מזהה את הקבוצה ומראה את המחשבים המחוברים תמונה: כמו שציינתי המחשבים האחרים מחוברים ואפילו ברשת רואים שיש עוד 3 מחשבים. ועוד עזרה קטנה:המחשב הנייד שלי הפך להיות מעין התקן מדיה (שזה טוב) וכך אני יכול לראות סרטים מהנייד דרך הפלאפון שלי (GS3) דרך הנגן של הפלא', הוא מוצא את המחשב ב"התקנים קרובים". איך אני מפעיל את…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. לפני שנה בערך עשינו מבצע בYes לשלוש שנים שכולל תשתית 750K של ADSL. היום נגמרה לי תקופת ההתחייבות לנטוויז'ן ואני רוצה לשדרג לחבילת 1.5MB רגילה. 1.מישהו יודע מה ההבדל במחיר בין חבילת תשתית 750K ADSL ל1.5M ADSL? האם אפשרי בכלל לשנות את התשתית דרך Yes? 2. עד היום הייתי דרך נטוויז'ן 750 ותאמת אין לי תלונות המהירוית של הגלישה טובות ההורדה בסדר והכל. שילמתי להם בהתחייבות האחרונה 49 שקל לחצי שנה. אני רוצה לעבור ל1.5M כמו שאמרתי. כמה בערך צריך לעלות לי? אני זוכר לפני שנה ככה משהו כמו 39 לשלושה חודשים ואחר כך 59 לעוד תשעה חודשים או משהו כזה. יש איזה מבצע בברק של 1.5M? אשמח לתגובות ותשובות. תודה, עידן.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מודם D-LINK DSL-2760U (משמש רק כמודם) שמחובר לראוטר Linksys WRT54GL. לאחרונה שידרגו את התשתית ל NGN, אינני יודע מתי מכיוון שהייתי בחו"ל. בכל מקרה הבעיה התחילה אחרי שחזרתי אז ייתכן שהיא קשורה. לפעמים הגלישה פשוט נהיית איטית. לאתרים לוקח הרבה זמן להתחיל להגיב, אבל כשהם כבר התחילו להיטען זה לא לוקח הרבה זמן. כדי לשלול בעיה בספק או תשתית, גם לעמוד הבית של המודם (10.0.0.138) לוקח הרבה זמן להיטען בזמן הבעיה. באותו זמן דף ההגדרות של הלינקסיס נטען תוך שניה. ריסט קטן למודם - והוא מתחיל לטוס. אחרי כמה שעות הוא כבר מתעייף. אין תוכנות לשיתוף קבצים או כל דבר שפותח הרבה חיבורים כדי להעמיס על המודם, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שהוא יהפוך להיות איטי. פרטים על הקו אם זה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום.... האם יכול להיות שספקים בארץ חוסמים את האפשרות לשתף מודם כבלים ברשת קטנה PEER TO PEER? (ע"י חיבורו ישירות ל- HUB) ורק ניתן לעשות זאת ע"י נתב (אלף שקל) או שיתוף בתוכנה (צריך להשאיר מחשב השרת דלוק כל הזמן וזה בטח פחות יציב מחיבור ישיר של המודם ל-HUB) ושהם עושים את זה ע"י רישום ה-IP שבמודם כבלים חייב להיות קבוע? (במודם ADSL, כמדומני, ה-IP דינמי אז אי אפשר לחסום שיתוף אפילו ל-100 תחנות אם בא לי, נכון?) האם מישהו הצליח כן לעשות שיתוף "חומרה זול" אני קורא לו (ללא תוכנה וללא נתב) ע"י חיבור מודם ADSL או כבלים ישירות ל-HUB וכך לשתף אותו ברשת ללא צורך בהשארת אף מחשב דלוק? אני יודע שלמודם כבלים גם יש יתרונות, אבל מעניינת אותי הנקודה הנ"ל.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הגעתי ליחידת דיור וביחידה יש נקודת תשתית של הוט היוצאת מהקיר(חיבור כבל רשת) כאשר אני מחבר כבל רשת מהקיר ישירות למחשב יש אינטרנט והכל עובד מצויין, אני רוצה לדעת איך אני מאפשר מכשירים נוספים שיש לי (PS4, טלויזיה חכמה) גם בחיבור קווי , אציין שיש לי ראוטר פרטי בנוסף כמובן שאני מניח שאוכל לעשות זאת בעזרתו ,אני פשוט לא בטוח איך והאם זה בכלל אפשרי אודה לעזרתכם תודה רבה (:

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ברצוני להתייחס ל2 דברים, אחד לגביי מה שצ'יפ הפנה אותי אליו http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm ושם הוא אומר "הדגשתי את המילה כיסוי (coverage), כיוון שיש נטייה, שגויה, לייחס לתקן N טווח (range) רחב יותר. הטווח, כלומר המרחק בין המשדר למקלט אליו מגיע התקן אלחוטי בתקן N, אינו שונה באופן מהותי מזה שהתקן בתקן G מגיע אליו. ההבדל בין התקנים הוא ברמת הכיסוי -- כלומר, בטווח אותו מכסה תקן N, שהוא די חופף לזה המכוסה על ידי תקן G, יהיו הרבה פחות נקודות מתות ונקודות עם קליטה גרועה, מאשר בתקן G." ולעומת זאת בWIKI זה מה שרשום: http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 שG מגיע ל38מטר בתוך מבנה ומחוץ למבנה ל140 מטר ולעומת זאת תקן N כמעט כפול, לי זה לא נשמע הגיוני. דעתי: ה…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by amirn,

יש לי היום חיבור HOT + בזק בינ"ל ללא חייגן. אני מחבר SWITCH למודם של HOT ואליו מחוברים נתב וכרטיס רשת של אחד המחשבים (שיש בו שני כרטיסי רשת) - כך שיש לי שתי כתובות IP שונות לאחד המחשבים. (כל המחשבים מחוברים לנתב לצורך רשת ביתית, ומחשב אחד מחובר "פעמיים") 1. האם ניתן ליצור קונפיגורצייה זהה/דומה אם אשנה את החיבור לחייגן? 2. והאם הנתב שלי EDIMAX BR-6104K תומך בחייגן ובחיוג אוטומטי? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב נייח רגיל עם מודם הפשוט הזה של הוט שיש לכולם (THOMSON TCM425), ונייד איזה כמה חודשים וכבר נמאס לי כל פעם להתחבר לשכנים, האינטרנט מתנתק(שכנים בבניינים שנמצאים קרוב לבית שלי,כנראה אבל שזה רחוק מדי) ובזמן האחרון בכלל לא קולט אותם. יש דרך להעביר את האינטרנט שיש לי במחשב הרגיל גם לנייד? אני לא ממש מבין בזה... תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by omer.b,

מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. אני מחובר כרגע לתשתית בזק וספק בזק בינלאומי, מסלול 10 מגה. לאחרונה אני חווה איטיות בגלישה באינטרנט. מבדיקת מהירות שאני מבצע דרך המחשב שלי מהירות העלאה תקינה, אך מהירות הורדה תמיד קטנה באופן משמעותי ממה שאמורה להיות, בדרך כלל בין 2-5 מגה. ניסיתי לבצע את אותה הבדיקה כאשר אני מחובר ל @1 ו @2, כלומר בדיקת תשתית בלבד והתופעה ממשיכה שם. העניין המעניין, כשאני מבצע את אותה הבדיקה במחשב השני שנמצא בבית, התוצאה יוצאת תקינה לחלוטין. לצערי, אין לי מושג איפה להתחיל לחפש את הבעיה. הגדרתי ידנית את הכרטיס הרשת שלי ל Full Duplex למקרה וזה משנה משהו. אשמח לקבל יד עוזרת בפתירת הבעיה, אני כבר עובד עצות. תודה, שרון.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by shahar91,

מאז שקניתי את הראוטר DLink DIR 655 יש לו בעיות בבית שלי עם WiFi - סמארטפונים מתחברים וישר מתנתקים מהרשת האלחוטית בצורה מוזרה. לאח שלי יש את הפלאפון HTC Desire HD והוא מתנתק כול הזמן מהרשת וגם איפון 3. השתמשי בתוכנה wifi analyzing דרך הHTC וראיתי שהוא קולטת את הרשת כמו שצריך בדיאגרמה ואין סימן של ירידות קיצוניות פתאום. יכול להיות שיש הגדרות מסוימות בנתב שצריכים לשנות בנוגע לחיבור אל-חוטי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by navk2,

היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mortar,

למזלי נפטרתי מה XP והתקנתי לי פה WIN2K PRO אבל הדיון הזה נפתח בשביל חבר שלי שמשהו מאוד מוזר קורה עם האינטרנט שלו, בכל אופן זה הסיפור, כמו רבים מאיתנו גם הוא משחק ברשת CS אבל אין כל כך קשר למשחק, אחרי דיי הרבה זמן עם 56K הוא עבר לADSL, המודם הוא ALCATEL HOME TOUCH עם כרטיס רשת כמובן וחיבור של 012 0.5Mbit, המחשב שלו היה p3 450, voodoo 3 3000 , 192 SD RAM ואיזה כרטיס קול מסתורי מהמאה הקודמת ;D בקיצור היה לו XP והפינג קופץ 60-140 אפילו 200, טוב אז חשבתי שזה בעיה של ה XP + ADSL אז עדכנתי לו דריברים נסיתי לסדר את כל האפשרויות וכל העידכונים בשביל המחשב אבל הפינג קופץ, לא ידענו מה לעשות אז בגלל שהמחשב היה גם ככה גוסס החלטנו לפרמט להתקין WIN2K PRO ולהתחיל מחדש, טוב אז פירמטנו והת…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5 אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב... ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by THE_LORD,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון להגן על הסיסמה של הWIFI שלי יש לי נתב netgear vvg2000 שרכשתי דרך בזק העניין הוא שיש לי מדפסת אלחוטית ואני חייב שיהיה לי WPS אני ניסתי לפרוץ לעצמי וזה לא יאמן כמה שניות קיבלתי את הסיסמה לwifi בינתיים עשיתי הגדרה בנתב שיהיה לי Wireless Station Access List רק משתמשים שאני מכיר ע"פ כתובת ה MAC או שם המוצר מורשים להכנס לWIFI אבל העבודה אם זה מסורבלת כשאני רוצה לשתף מוצר חדש לרשימה אני צריך לבטל את האופציה הזו ואז להתחבר לWIFI ורק אז אני אוכל להוסיף את המוצר החדש לרשימת מוצרים מורשים. יש דרך חזקה להגן על זה? מקווה שהייתי ברור, תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום . אתמול בשעות הערב אני כרגיל מוריד מהשרת :RapidShare וההורדה כרגיל היא על : 370KB לאחר מס' דקות .. ההורדות לא מגיעות אפילו ל-100KB וצונחות ל-40KB . עשיתי בדיקת הורדה עם האתר הזה: http://212.179.191.175/Check1.html יחד עם התומך של 018 , וזה מראה לי תקין . עכשיו חשבתי אולי יש עומס , נסיתי כעת בבוקר להוריד ו..ההורדה היא על 88KB שאלתי היא : 1- יש מצב ש-018 התחילו לחסום את שרתי HTTP 2- האם מישהו גם מרגיש איטיות בהורדה (רק למנוי 018 ) *אני על רוחב פס של 3 מגה. אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא. יום טוב .

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by zvkel,

אני מעוניין להתקין מחשב אחד ברשת ביתית שיהווה שרת קבצים איזה מערכת הפעלה כדאי לי להתקין? אני רוצה שתהיה לי אפשרות להגביל גישה לקבצים למשתמשים שונים ברשת המחשב הולך להיות מורכב משאריות ככה שהוא לא חזק במיוחד (p3 -700 . tnt2 , שאיפה ל256 מגה זיכרון)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.