עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by urinka,

הי אני רוצה להקים רשת אל חוטית פנימית לבינין בן 20 קומות אני רוצה שאופן החיבור יהיה WI FI עכשיו הבנתי שאני אמור לקנות ראוטר בתקן G ואז מגבר לאות שלו עכשיו איזה מגבר אני צריך דרך אגב אם יש פתרונות אחרים אז.. תגידו תודה מראש urinka

2. אז ככה יש לי Xp Sp2 אין לי בעייה עם שום הורדה מתוכנות אחרות או מהאקספלור רק עם תוכנות של ביטורנט כמו אזורס אני לא עוברררר את ה30 הבעייה משגעתתת אותי מלא זמן כבר... וניסיתי כמה פתרונות ניסיתי לשנות את ההגבלה של TCP בוינדוס דרך הפאטצ EvID4226Patch.exe שיניתי מ10 ל10000 לא עזר... מבחינת פיירוול יש לי רק אחד במחשב את הפיירוול של Sp2 הוא עובד ופתחתי בו את הפורט שצריך לתוכנה וכל מה שצריך לעשות דרכו (עבדתי לפי הרבה מדריכים בנושא הזה אז אני בטוח שעשיתי את זה) וגם זה לא עוזר... מה עוד זה יכול להיות??? אנטי וירוס .. אני עובד עם Kaspersky Anti-Virus Personal שלא כולל פיירוול... וגם ניסיתי לכבות אותו ולבדוק אם משו ישתנה והמצב נשאר אותו דבר.. בקיצור כבר התייאשתייייי מכל הנסיונות אני ח…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפני שנה בערך עשינו מבצע בYes לשלוש שנים שכולל תשתית 750K של ADSL. היום נגמרה לי תקופת ההתחייבות לנטוויז'ן ואני רוצה לשדרג לחבילת 1.5MB רגילה. 1.מישהו יודע מה ההבדל במחיר בין חבילת תשתית 750K ADSL ל1.5M ADSL? האם אפשרי בכלל לשנות את התשתית דרך Yes? 2. עד היום הייתי דרך נטוויז'ן 750 ותאמת אין לי תלונות המהירוית של הגלישה טובות ההורדה בסדר והכל. שילמתי להם בהתחייבות האחרונה 49 שקל לחצי שנה. אני רוצה לעבור ל1.5M כמו שאמרתי. כמה בערך צריך לעלות לי? אני זוכר לפני שנה ככה משהו כמו 39 לשלושה חודשים ואחר כך 59 לעוד תשעה חודשים או משהו כזה. יש איזה מבצע בברק של 1.5M? אשמח לתגובות ותשובות. תודה, עידן.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nir78,

שלום, פעלתי בדיוק לפי המדריך ואני עדיין לא מצליח בשום אופן לגלוש במחשב הלקוח. מחשב השרת מתחבר לאינטרנט (012 בכבלים עם חייגן). ב network connections אני את החייגן בחלק של ה VPN ולמטה שני כרטיסי רשת, אחד של הרשת הביתית ואחד שמחובר למודם. הגדרתי את זה של הרשת הביתית כ IP קבוע 192.168.0.1 במחשב הלקוח יש רק כרטיס אחד והוא מוגדר קבוע עם 192.168.0.2 וכל השאר כמו שהוסבר במדריך. ביטלתי בשני המחשבים את הפיירוול והגדרתי את בשרת את כרטיס הרשת של המודם כשיתוף אינטרנט, למה זה לא עובד ??? אני לא מצליח אפילו להוציא פינג ביניהם... במחשב הלקוח הסטטוס הוא שולח בלבד ומקבל 0 (כשאני מסתכל על מצב הרשת). אודה לעזרתכם! ניר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tnt studios,

GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by dror_l,

צריך נתב טוב וזול עם פיירוול. בהתחלה חשבתי על זה אבל קראתי פה בפורום שכדאי להתרחק מאדימקס. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר. 300+- לספק + תשתית (HOT). האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו לבזק אין אין עדיין תשובה לכך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by [NOS],

האתר hwzone זז לאט מאז השידרוג חשבתי שזה תופעת לוואי ושזה יעלם אבל לא! האתר הזה לא זז בגרוש וכל אתה אחר כן, למה זה? זה רק לי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omer.b,

מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כרגע המודם שלי מסוג MOTOROLA SB4200 מחובר פשוט דרך USB ונכון להיום אין להם דרייברים לווינדוס 64ביט.. אמרו לי שאפשר לנסות לחבר אותו דרך הכרטיס רשת ואולי זה יעבוד.. מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ואיך עושים את זה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by wzeedan,

שלום אני רוצה לחבר את ההורים לאינטרנט המהיר. בנטוויז'ן זה עולה 79 ש"ח ובברק 65 ש"ח. בשניהם מהירות 750K וכולל תשתית ADSL. האם נטוויז'ן היא באמת ספקית האינטרנט הכי טובה עם השירות הכי טוב ששווה להוסיף להם 14 ש"ח בחודש או שזה מיותר?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by black colt,

אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by שבע-שנים,

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגביר את מהירות ההעלאה בתוספת תשלום, זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה לתסרוק לי את כל כתובות המייל בפורום מסויים... נגיד ואני נכנס לפורום בנושא כלשהו אז אני רוצה שהתוכנה תאגור את כל כתובות המייל שמופיעות שם... של משתמשים... ואז אני צריך תוכנה שתפיץ מייל מסויים לכל כתובות האי מייל שמופיעות במסד הנתונים... זאת יכולה להיות אותה תכנה או שתי תוכנות שונות... אני יודע שיש אנשים או חברות שמשתמשים בזה כל הזמן ואני צריך המלצה לתוכנה/תוכנות כאלו... תודה מראש אנשים!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by KF,

שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... ללא ניתוקים וכדומה... רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב (אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול.. תודה : )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. רציתי לדעת האם קיים פורט TCP אשר פתוח תמיד. גם אם אני מאחורי ראוטר וללא הפניית פורטים. קחו לדוגמא את ICQ, הרי בשביל לקבל הודעות אני צריך להאזין לפורט מסוים, לא? אז איך זה שבכל מחשב ICQ יודע לקבל הודעות בלי קשר לצורת החיבור או להפניות פורטים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Potter,

יש לי מחשב שמחובר לRouter של ECI 312 מעוניין לגשת למחשב ע"י Remote Desktop דרך האנטרנט (דרך הIP שאני מקבל מהפסק ) הIP של המחשב ברשת הפנימית הוא 10.0.0.1 אך אני לא מצליח, הגדרתי את כל ההגדרות משתמשים וכו' של Remote Desktop ומהבחינה הזאת אין בעיה, עשיתי גם FORWARD לפורט 3389 , אך אני לא מצליח לגשת אליו מרחוק.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום לכולם המפרט בחתימה תיאור הבעיה : ל X800XL שלי התקנתי את ה CATALYAST 5.7 לפני חודש, והגדרתי CTRL ALT T מחליף תצוגה (מכבה את המסך ומעביר את התמונה ל AV של ה TV, וחזרה) כשאני מחליף בין התצוגות, לאחר כמה שעות, מהירות האינטרנט יורדת ל-0 (באימיול, בגלישה, בהכל) ואין לי גישה לאייקון של ה LOCAL AREA CONNECTION הוא כאילו לא מגיב בשורת המשימות, לא משנה כמה אני לוחץ עליו. אני חייב להפעיל מחדש את המחשב בשביל שזה יסתדר לקח לי זמן להבין את מקור הבעיה הורדתי מלא תוכנות שהיו מותקנות ועשיתי מלא בדיקות מסתבר שזה באמת המעבר לתצוגה שונה שתוקע את החיבור לרשת (למה לעזאזל, מה הקשר ??) אני מחובר בכבלים, בלי חייגן - חיבור קבוע (MPLS) המודם מחובר למחשב ב USB (מעולם לא עשה בעיות א…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by TomB,

יש לי שני מחשבים מחוברים עם 3Com Hub/Router OfficeConnect 11g, על מחשב אחד כרטיס רשת של GigaByte על השני מתאם רשת אלחוטית USB של 3Com שמחובר לUSB 2 (ואמור לעבוד במהירות מלאה). בתקשורת רגילה בניהם ותקשורת לאינטרנט הכל בסדר, אבל כשאני מנסה להעתיק קבצים מאד גדולים מאחד לשני (2 - 3 ג'יגה) ההעתקה לוקחת בין שעה לשעתיים במקום 15 - 20 דקות שזה אמור לקחת. תופעה מוכרת?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.