רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בא אלי היום טכנאי מבזק כדי לסדר לי את הרשת.. כל הזמן יש התנתקויות ואינטרנט לא עובד טוב וכשהוא שאל איזה סוג המודם כי זה לא מודם של בזק כי בזק בינלאומי התקינו לי את המודם.. קיצר חיפשתי את הקופסא והתברר שזה מודם 570 ולפי מה שהטכנאי טוען זה מודם גרוע ואני צריך לטלפן לבזק בינלאומי שיחליפו לי אותו, מה אתם אומרים, הטכנאי דבר אמת? המודם הזה באמת לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מסתבר ש"משהו" התיישב לי עמוק במחשב ומנתב את המחשב שלי לכתובת www.oldgames.se בכל פעם שאני פותח חלון של explorer. ניסיתי כמה וכמה תוכנות להסרת spyware, ללא הועיל, כלומר לא זיהו את הגורם. אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי כיצד לטפל בעניין. יואב
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, הutorrent הנאמן שלי מדווח כבר זמן מה כי הפורט שהגדרתי לו חסום, ולכן הלכתי לPortforward.com על מנת להבין איך אני פותח את הפורט המדובר. בתחילת המדריך מצויין שיש קודם כל להגדיר כתובת Ip סטטית. ניגשתי לעבודה, וגיליתי שהיא קשה מנשוא. המדריך מאוד מובן והכל (http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm) הצרה היא שהip config נותן את הערכים שנותן הראוטר(די לינק), והם שונים מהערכים שנמצאים במודם(הROTAL). ניסיתי כל מיני שילובים, ועד כה ללא הצלחה - הדרך היחידה שבה הצלחתי להתחבר לאינטרנט היא דרך קבלה אוטמטית של הערכים השונים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון : טוב חבר'ה, אחרי שקבענו אייפי קבוע, אני מנסה לבצע העברת/פתיחת פורטים. תראו בעצמכם, אני לא מבין מה קורה פה!?!?!? : לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ שלום חברים, אני משתמש במודם נתב מסוג siemens sl2-141. אני מנסה לקבוע למחשב שלי אייפי קבוע (סטאטיק אייפי ) ללא הצלחה. עד כמה שאני מבין זה שלב הכרחי לצורך פתיחת פורטים כדי לא לקבל low id באימיול לדוגמא. כדי לחסוך מכם בלבולי שכל מיותרים אני מציג בפניכם את כל הנתונים ואשמח אם תוכלו להגיד לי בדיוק מה למלא בכל אחת …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן בחלק מהניסיון שלי לשפר את המשחקיות שלי במשחק מסוים בxbox one נתקלתי במדריך מסוים שמדבר על assign IP address עכשיו לי יש ראוטר של tp link vr600 עם הממשק החדש ורציתי לדעת האם הראוטר הזה עושה את הפעולה הנ''ל לבד או שמא אני צריך לבצע אותה ידנית דרך הcontrol panel ואם כן כיצד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הבעייה שלי היא כזו. שדרגתי מחשב בעסק שהיה מותקן בו כרטיס מצלמות NUUO DVR Card SCB-3000 המחשב מחובר לאינטרנט דרך נתב של בזק SIEMENS SL2 141 המחשב מקבל ip קבוע מספקית האינטרנט. לפני השדרוג, האפשרות להתחבר ממחשב אחר (אינטרנט) אל המחשב בעסק ולראות תמונה עבדה בצורה חלקה. לאחר השדרוג האופציה לא עובדת. יש לציין שבוצע איפוס לנתב (כל ההגדרות התאפסו) מה שעשיתי התקנתי את תוכנת המצלמות NUUO Main Console הווידאו עובד כמו שצריך אפשרתי לשרתים של שידור הוידאו לעבוד (Start) פתחתי פורטים אך משום מה לא ניתן להתחבר אל המחשב מרחוק. רציתי לדעת אם קיים עוד פרמטר בשרשרת שצריך להוסיף/לשנות אולי בנתב או במחשב עצמו. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה שקשורה בלפתוח פורט אני חושב במודם, האם זה כדאי? זה קשור להגנה במחשב, אבל אני חושש מזה שאם אתקין את זה, לא אוכל לשחק ברשת בין מחשבים? https://www.steganos.com/us/products/vpn/online-shield-vpn/features/ https://www.steganos.com/us/products/vpn/online-shield-vpn/features/ התוכנה Steganos Online Shield מבקשת להתקין TAP-Windows Adapter V9 network ADAPTERS בכדי לאפשר את ההגנה שלה. האם זה בטיחותי או לא שווה? אתם משתמשים בה? תודה רבה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המיתוג הוא לפי החוקים של STP גם ב- UNICAST? כלומר יכול להיות ש-FRAME יעבור מסלול ארוך כי אחד הפורטים במסלול הקצר הוא NONDESIGNATED?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן אוין לי מושג מה לעשות. אז ככה באתרים כמו וואלה שאני רוצה לראות את הסרטונים בכתוגרית ה"וידאו" אני לא לוחץ כתוב connecting ואז ready אבל לא רואים כלום. יש לי windows xp sp2 . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למנהלי הפורום שלום! אני אגשישר לעניין כאשר אני נותן תפקודה IPCONFIG בCMD ה"סאבנט" שמופיע לי הוא 255.255.255.255 אני יודע ש CALSS A הוא 255.0.0.0 B הוא 255.255.0.0 ן C הוא 255.255.255.0 ידוע לי שכתובת IP מורכבת מ NETWORK ID ו HOST ID. שאלתי היא מה אומר המצב הנ"ל?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן שמי מאיר בן 21 אני בקרוב מתחיל ללמוד MCITP . אני בדיוק לומד דרך האיטנרנט ניהול רשתות ונתקלתי בSunbet mask קראתי טקסטים ציפיתי בווידאו של parcticu , ועדיין לא נכנס לי לראש הבנתי שחשוב לדעת מה זה subnet mask כי ברוב ראיוני עבודה שאולים אותך מה זה ואתה אמור לענות אה ככה , השאלה שלי היא כזו הבנתי שיש כתובת IP ומתחתיה עוד כותבת איפי השאלה שלי היא לדוגמא יש כתובת IP 10.5.7.1 איך אני יודע ש255 שייך ל10 ול5 ול7 ו0 שייך ל1 אך נקבע מה רשת ומה מחשב נכון שאני מגדיר מחשב רשת ברשת אז אני קובע את הכתובת הIP אבל אך נכנס הSUBNET MASK נכנס לכתובת IP זאת אומרת לדוגמא הגדרתי IP חדש 10.5.7.5 אך אני מזהה ויודע שהרשת שלי הוא 10.5.7 והמחשב הוא 5 זה בעקרון אותה שאלה ששאלתי מק…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה : יש לי כתובת רשת לדוגמה 10.0.0.0 ואני צריך לחלק אותה ל 10 תת-כתובות . אולי מישהוא יכול להסביר איך עושים את זה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב"ה היי, אני לומד כרגע על Network+, ובדיוק סיימתי את הפרקים שעוסקים ב Subnetting, אבל דבר בסיסי לא בדיוק הבנתי למה לי לבצע את זה, אם ראוטר יכול לקשר שתי רשתות נפרדות אז אני יכול למשל לחבר ביציאה אחת של הראוטר רשת 192.168.5.0 וביציאה השניה 172.10.6.0 , וזה עדיין אמור לעבוד. לכן אני מחפש תשובות לשאלות הבאות: 1. אני מחפש סיבה טובה למה לבצע Subnetting, ז"א אם יש איזה דוגמה. 2. רואטר כבר שובר את הודעת הBroadcast , אז מה זה משנה אם הרשת היא אותה אחת לוגית או לא? כפי ששמים לב השאלות בעצם דיי דומות ובאות ממקור אחד וזה שלא הבנתי את ההקשר בין הראוטר לבין Subnetting . תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להגדיר חיבור מרחוק לאחד המחשבים בתוך הרשת, דרך הראוטר של בזק (Super WIFI) - במילים אחרות לפתוח את הפורט המתאים. אין בעיה להגדיר את הפורטים בצורה פרטנית, אבל מוזר לי שאין את השירות הזה ברשימת השירותים (איפה שמופיעים כל המשחקים) - או לפחות אני לא רואה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, המודם החדש של בזק, המכונה Super WIFI, הוא בעל פורטי רשת 10/100, נכון? מה קרה ל1000...?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חדש כאן בפורום, לפני איזה חודש התחלתי לעבוד עם ה"superbox" של AudioCodes דגם MP252-BW ואני לא מצליח להגיע להגדרות שלו. כל פעם שאני צריך איזה משהו אני צריך להתקשר למוקד של 012 ולהמתין על הקו בשביל דברים פשוטים כמו החלפת אייפי מה גם שהמהירות של האנטרנט לא יציבה ותוצאות של בדיקת מהירות מתקבלת תוצאה שונה כל פעם אני אמור לקבל 10MB ואני מקבל 3 או 6 (ולא רצות תוכנות להורדה או משהו כזה). אם תוכלו לעזור לי אשמח או לפחות לומר לי איך אני מחליף IP בלי ההגדרות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 SW מדגם 3750 אחד מהם יצא מכלל שליטה ורציתי לאפס אותו וההגדרות שלו השתנו לחלוטין גם בNVRAM רציתי לדעת אך אני יכול להעביר את הקינפוג של ה SW התקין ללא תקין דרך הרשת או כל דרך אחרת אם אפשר פירוט (שתי ה SW מתפקדים באותו אופן רק IP ADDRESS שונה)
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לSWITCH שיעבוד בכבלים 12MB ואפילו יותר תקציב מקס' 200 תודה מראש קנייה במרכז בבקשה להביא חנות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מה ההבדל בין Switch לבין Hub , פרט נמק והסבר את טענתך! :-* האם אני יכול לחבר את המודם שלי (כבלים) לתוך ה HUB או SWITCH ומשם הוא כבר יפצל את האינטרנט ? ועוד שאלה , האם המרחק של הכבל מכרטיס הרשת ל HUB או ל SWITCH משפיע על המהירות ? (מדובר במרחק מקסימלי של 15 מטר בערך.) תודה
-
- 22 תגובות
- 5.4k צפיות
-