עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, במקור דנתי עם multicore@ בנושא אינטרנט ו-Wifi על גבי רשת חשמל. הרעיון שלי היה לחבר לראוטר הראשי מתאם חשמל מסוג TL-PA4010 ובקצה אחר של הבית לחבר מתאם מסוג TL-WPA4220 שכולל גם WiFi. את המוצר TL-WPA4220 אני לא מצליח למצוא בארץ, ומבדיקות קנייה מחו"ל אני מוצא שיעלה לי כמעט 400 ש"ח לייבא אותו. במחיר הנ"ל אני תוהה אם במקום זה, אולי עדיף שאקנה שני מתאמי TL-PA4010 רגילים לשני קצוות הבית, כך שלחיבור המרוחק (מהראוטר) אני אחבר ראוטר בסיסי\קומפקטי\נייד בכ-100 ש"ח (כזה למשל), שיתפקד גם בתור HUB (שניתן לחבר אליו מספר כבלי רשת) וגם בתור נקודת WiFi נוספת (סוג של מגבר Wifi). אשמח לדעת אם אוכל לקבל את אותו אפקט כמו בפתרון המקורי. אשמח לדעת גם מהם היתרונות \ חסרונות, לדוגמה: 1. 150Mbps…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by moshebaba,

בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by RAPIDFIRE,

שלום בצעתי RESET לראוטר שלי ( לחצתי על הכפתור האדום מאחורי המכשיר) ובצעתי את ההגדרות מחדש מה שתמוהה בעיניי ועברתי על ה SETUP של הראוטר מספר פעמים לא ראיתי איפה אני מעדכן סיסמא לרשת ( לא רוצה שכול השכנים יגלשו על חשבוני) מישהו מכיר איפה זה נמצא ב SETUP של ראוטר ? תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  4. כמה זמן לוקח להעביר קובץ ,שגודל 640,000 ביטים מ- host א' ל-host ב'. מעל circuit-switched network שכל החיבורים הם 1.536 Mbps. כל חיבור משתמש ב- TDM with 24 slots/sec 500 msec to establish end-to-end circuit. לא פשוט בכלל. אבל אני צריך לענות על זה! בתודה מראש למעטים שיענו על זה בועז

5. Started by ehudtr,

שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. נא להסביר בשפה פשוטה ומובנת. בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by redead,

שאני עושה את העידכון זה משנה אם הרואטר מחובר פיזית למחשב עם כבל רשת או שזה בסדר לעשות את העידכון גם שהראוטר "מחובר" אלחוטית ? משהו מאוד מוזר , ניסיתי לעשות עידכון שהראוטר מחובר אלחוטי והוא טוען שהגריסה אינה תואמת . מודבר בלינק הזה : http://www.3com.com/swd/jsp/user/result.jsp?selected=all&sort=effdt&order=desc&sku=3CRWER100-75 כמו שאתם רואים מופיע שם גירסה - 1.3.06. לי כרגע מותקן 1.3ww ושאני הולך לאתר הישראלי לא מופיע שם בכלל ה1.3.06 למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by md22,

האם חיבור בזק 1.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5 מהיר מחיבור בזק 0.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lampit,

שלום לכולם. חיפשתי בפורום ולא כל כך מצאתי תשובה לשאלתי, לכן אני פונה אליכם. אני מחפש לקנות כרטיס רשת שיתחבר למחשב שולחני (עדיף דרך ה usb) הבעיה היחידה היא שאני מקווה לקלוט שידור מהשכנים (אין בעיה יש את הסכמתם לכך). האם יש כרטיס רשת מסויים שקולט למרחק גדול יותר מכרטיסים אחרים? (התקציב שלי מסתכם ב100 ש"ח לצורך העניין הזה) ובכלל באופן עקרוני, מהו הכרטיס המומלץ בסדר גודל מחירים שכזה ? איזו חברה נחשבת טובה ואמינה? והאם בכלל יש לי סיכוי לקלוט אינטרנט מהשכנים בעזרת כרטיס רשת ? (ראיתי כרטיסים של tp-link למשל ה- tl-wn821n) האם הם מומלצים ? שאלה נוספת היא האם יש חמורה או תוכנה מסויימת שצריך להתקין את המחשב לצורך שימוש בכרטיס רשת שכזה ? (הוא כבר די זקן, בן 3 שנים). וגם האם יש פוסט ב…

10. (IP כמו בחיוג אנלוגי ישן) או שזה IP קבוע כמו במודם כבלים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם. סילחו לי מראש על הבורות - אני לא בקיא בעניינים אלו. אני אדריכל שעובד על קבצים שלעתים יכולים להיות ממש ענקיים (הקובץ הכי גדול שאני עובד עליו הוא בגודל של 1 גיגה בייט - 1GB). יש לי קבצי AutoDesk, AutoCad, Revit, Maya, Photoshop, וכן הלאה. הבעיה שאני נתקל בה לאחרונה במשרד היא קשורה לגיבוי של הקבצים ועבודה עם אחרים (אני מבין שאלו הם שני דברים שלאו דווקא קשורים). אני עובד עם עוד 3 אדריכלים ב Open Workspace, והחיבור רשת שלנו ממש לא טוב. נאמר לי שהחבילה שהם רכשו עבור המשרד כולו (!) היא של 100 על 5. ז"א שה UPLOAD שלנו עומד על 5MBPS. שזה גרוע, אני יודע. השאלה שלי היא האם שימוש בתוכנה כמו DROPBOX (בהנ…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by redead,

בהפעילכם דפדפן לראשונה, לאחר הדלקת מחשב ולאחר מחיקת היסטורית גלישה קודמת, ובגלישה לאתר www.google.com, לאיזה כתובת IP ראשונה פונה המחשב הוכיחו והסבירו אשמח לקבל הסבר איך אני יודע את הדבר הזה, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני עובר עכשיו דירה ואנחנו מעבירים תשתיות בקירות וזה, יש לי 3 מחשבים (אם זה משנה אז שתיים מהם רצים על 98SE ואחד על XP), בקומות שונות וחדרים שונים. אני רוצה לעשות רשת ביניהם להעברת קבצים ושיתוף מדפסת. יש לי ADSL. אני מבקש מכם כמה דברים, קודם כל איך הולכים החיבורים של שלושת המחשבים לרשת(אבל ככה שגם אם מחשב אחד כבוי השתיים בין השתיים האחרים עדיין תהיה רשת), אם דבר כזה לא אפשרי עם כרטיס רשת אחד לכל מחשב אז תוותרו על זה כי אחד המחשבים דלוק כמעט 24/7. ועוד דבר שרציתי זה שתמליצו לי איך לשתף את האינטרנט, עם נתב? איך אני מסתדר עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב או אולי מחשב אחד עם 2 כרטיסי רשת אבל השאר עם אחד. אני רוצה גם לשלוט ברמת חילוק האינטרנט נגיד מחשב אחד מקבל 50% אחד 20% ואחד 30%, א…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קיבלתי מכתב מבזק עם חופן של עלונים על WOW וטופס התחברות, הם כותבים על זה שאני מנוי בחופשי חודשי וכדאי לי לשדרג לADSL. הם לא יודעים שאני 8 ק"מ מהמרכזיה?!?! למה לגרום לי עוגמת נפש כזאת?!?! :'(

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שאני בטוח דפדפן אחד אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד.איך אני פותר את זה? שאני פותח דפדפן נוסף אני יכול שוב רק עוד 2 מקס' זה בטוח משהו בהגדרה..

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by ccc,

אתמול פתאום האינטרנט שלי קיבל נייטרו, התחיל כביכול לגלוש מהר אבל נגיד ששמתי פה הודעה, הוא לא הראה אותה, צריך לעשות 100 ריפרשים כדי לראות עדכונים וזה.. כאילו הוא לא באמת גולש.. הוא יותר מצלם כזה את העמודים שהייתי בהם ונכנס אליהם, אני לא רואה הודעות חדשות וכו'.. מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  18. שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שאני שולח איימיל תמיד ב"נושא" אני חייב שיהיה רשום שם באותיות באנגלית?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. Started by bla7,

יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. מישהו יכול להסביר בגדול מה הפלוסים של dd-wrt והאם יש סיכונים איתו . ואיך אני יוכל למצוא לראוטר (edimax br-6524n) שלי גרסה מתאימה ! בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מנסה לשתף תיקיה לרשת הביתי שלי. מכילה מחשב נייד ושני מחשבים. על מחשב נייד ועל אחד המחשבים מותקן ויסטה HOME PREMIUM על הנייד 64 ביט ועל השולחני 32 ביט. על המחשב הנייד יש אנטי וירוס ופיירוואל trend micro על השולחני יש פיירוואל של ויסטה + אנטי וירוס AVG. המחשב הנייד רואה את המחשב השולחני אבל לא מגיע אליו. על המחשב השלישי יש XP אבל זה פחות קריטי כרגע. אני על סף השתגעות שם אז אני אשמח אם מישהו ממש ממש יוכל לעזור לי כי זה מחרפן אותי!! :) עשיתי חיפוש ברשת ועברתי נראה לי כמעט על כל אתר שיש ועדיין לא מצליח לי... הצילו ותודה, NOISE

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. אז קודם כול שבת שלום לכולם התחדשתי באינטרנט מהיר של סלקום. חבילה ללא הגבלה קבלתי מודם של סלקום,בהתחלה הסים עשה קצת בעיות אבל לאחר מכן החליפו לי לסים חדש והכול יסתדר הקטע הוא שיש לי חבילה של אינטרנט של 5 מגה הישנה עובדת על שלושה מחשבים בבית על ידי ראוטר הפלוס של סלקום שזה מודם שיכול לעבוד בניפרד מול כול מחשב אשמח חברים לעזרה ממכם איך להוריד מהאינטרנט החדש ולהפוך אותו לבירת מחדל כמו כן אשמח עם תייאצו לי איך לנתקאת ה5 מגה מהמחשב הפרטי שלי,מבלי לפגוע בשאר המחשבים כמו כן מי שיודע להגדיר מודם כזה,כגון שם משתמש וסיסמא שיגיד לי ואני יגדיר כי באמת שלא אמרו לי כלום שבת שלום ותודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. אז ככה.אני חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל רשת בלבד לפי מדריך שפירסם פה אחד הגברים. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להפעיל את המסנג'ר במחשב הלקוח.הורדתי וביטלתי כל חומת אש ואנטיוירוס ועדין זה לא עובד. אם למשהו יש פתרון עבורי אני אודה לו מאודדדדד. תודה ושבת שלום אנשים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים