רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
לראוטר בלי בעיה יענו פיסי לראוטר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היום שידרגתי מהירות אינטרנט ל1.5 מגה עכשיו אני לקוח של אינטרנט זהב עכשיו הייתי לי בעיה בקו טלפון לפני כמה ימים ואז בא טכנאי של בזק לסדר את התקלה ואמרנו שאנחנו רוצים מהירות של 1.5 התקשרנו לחברה היא שעוד כמה שעות היא תסדר את המהירות עכשיו הטכנאי של בזק אמר לנו להחליף מודם אני רואה שמהירות כן עובדת עכשיו עם המודם הישן השאלה היא אם אני עדיין צריך להחליף את המודם ?????
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה הJITTER בהורדה יותר גבוה מאשר שאני מחובר לVPN הJIITER יותר נמוך ? האם זה מראה בעיה באינטרנט של הסיבים של סלקום ? ניסיתי לפתוח בפייסבוק של סיבים אופטיים ודחו לי תאשכול ללא סיבה זה ללא VPN אם VPN
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שאפשר לסמן את החיגן כ-DEFAULT CONNECTION מה זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם המחשב הנייד שלי מתנתק מהרשת wifi (עדין לא ברור למה) אני לא יכל להתחבר בחזרה עד שאני מפעיל מחדש את הראוטר זאת בעיה רצינית כי אני צריך שהנייד היה מחובר כל הזמן מישהו מכיר את הבעיה?? הראוטר גם לא נתן לי לעשות port forwarding trigger ל port 80 היתי צריך לשנות את ה port בשרת דיי מעצבן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שאלה על 012 החברה תומכת בCache לתוכנת ה"אימיול" ?? 013 תומכים בCache ? לאיזה חברה יש פינגים יותר טובים בחוץ לארץ ל012 או ל013?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך האינטרנט החדש של 013 שהם סידרו את הפינגים בחוץ לארץ מומלץ לא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית שני נתבים אלחוטיים של בזק. נתב אחד(Asus) שמתחבר בכבל רשת ישירות אלי למחשב, ועוד נתב(Rotal) נוסף שנמצא בחדר אחר בבית. הנתב Rotal משמש כ Access Point, והוא קולט בצורה אלחוטית מהנתב הראשון שנמצא אצלי בחדר. הנתב Rotal משדר בצורה אלחוטית למחשב שנמצא ממש מטר לידו, כלומר במחשב השני קיים כרטיס רשת אלחוטי( מחובר ב USB). עקב שידרוג מערכת ההפעלה במחשב השני ל windows 7, זה שמחובר עם כרטיס הרשת האלוטי ב USB, אני לא בטוח שהדריבר של הכרטיס רשת יתמוך במערכת ההפעלה החדשה, ויש לי שאלה אליכם. האם אני יכול פשוט להעביר כבל רשת מהנתב השני(rotal) ישירות לבמחשב השני? כלומר אני הוציא את הכרטיס רשת USB, ואת כבל הרשת מהנתב השני אני יחבר לכרטיס הרשת החוטי הפנימי בלוח האם. האם …
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים ברשת הביתית, וגם שני נתבים מבזק. הגדרתי את שני הנתבים כ AP והכל עובד מצוין . הנתב הראשון מחובר בכבל רשת למחשב הראשון(שלי), והנתב הזה משדר לנתב אחר שנמצא בחדר אחר. הנתב השני שמשמש כגשר AP משדר למחשב השני, שנמצא מטר לידו. האם אני יכול להעביר כבל רשת מהנתב השני למחשב עצמו ולבטל שימוש בכרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני(זה שנמצא מטר ליד הנתב השני)? האם הדבר אפשרי, והנתב השני יתן למחשב כתובת תקינה? תודה
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
Cat5E ו Cat6 מה ההבדל ביניהם? לצורך הזרמת מדיה בסטרימר
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם שאלה קטנה על הנתב שלי asus am 604g, מחובר בבזק. לפני כמה חודשים, אחרי התעסקות בהגדרות של הנתב כדי להגדיר דברים, השתנה לי ה default gateway לה 192.168.1.1 בכל מחשבי הרשת. אמור להיות וגם היה לי לפני זה - 10.0.0.138. הכל מתפקד כרגיל, השאלה היא למה זה התשנה, ואיך אני מחזיר בחזרה ל 10.0.0.138? איפסתי כבר את הנתב, אך עדיין יש לי את אותו ה default gateway. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג באינטרנט. קניתי דומיין מ GODADDY מזמן והוא מפנה לבלוג מ blog.mydomain.com ע"י permanent redirect (301). עכשיו.. ראיתי שבניהול מוגדל לי A record על המילה blog, אבל ממה שקראתי אני אמור להגדיר cname.. לא? מה ההבדל ביניהם? מה אני צריך כאן?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן firefox כי ראיתי שפה בפורום הרבה המליצו עליו.. לא ממש הבנתי מה משופר בו.. ואני לא מוצא את כל המועדפים שלי..איך אני מעביר אותם לדפדן החדש(הדפדפן הקודם עדיין מותקן)? תורה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא שירות CLOUD מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. ניסיתי: skydrive: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) copy: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) דיי איטי dropbox: בעיה יחידה שלי איתו זה שאם אני משתף קובץ אז הוא לוקח מקום לכולם, זה ממש ממש דפוק היום ניסיתי גם drive של google והוא אחלה למעט משהו ממש מעצבן, אם אני עושה SHARE ומישהו מוחק את הקובץ שלי אז אני לא מצליח לשחזר אותו, זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל שמירת היטוריית אתרים ב אקספלורר . שמתי את מספר הימים ל 0 . אבל הוא בכל זאת שומר היסטוריה ש יום אחד .
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ראיתי בחלק מהנתבים שיש להם אפשרות של חיבור l2tp dual access, מה המשמעות של זה והאם בישראל מתחברים לאינטרנט בשיטה הזו? כי האופציה קיימת גם בנתב שלי DIR-655 עם קושחה ספציפית.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת windows server 2003 שמשתף כונן ובתוכו תיקיות בין מלא מחשבים שיושבים על אותה רשת, שום מחשב לא מזדהה מול השרת, אבל יכול ליצור ולמחוק תיקיות מאותו כונן משותף. השאלה שלי אם יש דרך או תוכנה מאין logger שתתעד לי אם מישהו מחק קובץ מסויים מאותו כונן. שיתן לי את שם המחשב או IP או MAC או משהו בסגנון כדי שיהיה לי אפשרות לדעת למה נעלמה לי תיקיה מסויימת. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, היה לי היום שאלה במבחן שהייתי שמח להיות בטוח שעניתי נכון השאלה היא: אם רשומת MX לא מוגדרת נכון למה זה יגרום ? הלקוח לא יצליח לשלוח דור לעלום אבל יצליח לקבל מהעולם דואר או ההפך ?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-