רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי את הכונן והחיברתי אותו כמו שצריך, אבל יש לי בעיה. אני לא מצליח לראות אותו בתור כונן רשת בתוך "המחשב שלי" אלא רק תקייה בשם PUBLIC שנמצאת עליו דרך מיקומי הרשת. איך אני מגדיר אותו בתור כונן פיזי? ולא בתור תקיית שיתוף? אם הנושא לא מתאים לפורום אז אני מצטער פשוט לא ידעתי איפה לפתוח.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם של בזק TPLINK2650U עכשיו יש לי 15 מגה תשתית בזק ו 30 מגה ספק ב 012 עם גימר עכשיו יש לי שאלה למה יש לי פינג בזמן האחרון גבוה בארץ כלומר עם אני שולח פינג בדוס זה מראה לי פינג נורמלי 14-17 וכשאני ניכנס לאותו שרת במשחק רשת זה מראה לי פינג 30-35 למה זה ככה ואיך להגדיר הכי טוב בשבילי את ה MTU בוינדוס 7 לגבי החומרת מחשב שלי I7 860 4 DDR
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! האם אפשר פשוט שכל הפורטים יהיו פתוחים אוטומטית?? התאיישתי כבר בלפתוח פורטים!!
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני חדש פה באתר והוא נראה מעולה. אתר שאפשר ללמוד ממנו המון ובכיף... לעניין: אני עומד לקנות נתב אלחוטי. מכייון שהידע שלי בכל הקשור להקמת רשת אלחוטית הוא אפסי, אני זקוק לדעת"מומחים" מנוסים יותר. מסקירה כללית ברשת, הראוטר ש"לכד" את תשומת ליבי היה :WRT45G של לנקסיס ולו בגלל יכולות העידכון שלו ושם החברה - לא יותר מכך. שאלותיי: האם מדובר בראוטר איכותי? משלבי למידה ראשונים (מהמידע המצוי באתר), אני מבין שגרסה 5 שלו היא בעיתית? ושיש בעיתיות בחיבור לכבלים ( אני משתמש בתשתית כבלים)?, האם ההתקנה מסובכת? אשמח לתגובות והמלצות. תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביתית (יש לי מחשב נייח ומחשב נייד) בזמן השימוש שלי בנייד (אין לו שום גישה לאינטרנט) התגלה לי שקיימת גישה לאינטרנט והתחברתי לרשת זו (כמובן היא התנתקה רבות.. אבל עדיין), אני רוצה להוסיף שהרשת אינה שלי ואני לא מכיר את בעל הרשת יש לי כמה שאלות: 1. מהי הדרך הטובה ביותר להקים רשת? 2. האם תיהיה התנגשות בין הרשתות? (הקיימת ולבין זו שאני רוצה להקים)... בעצם אם קיימות שתיי רשתות קרובות האם הראוטרים התנגשו 3. שמעתי שברגע שיש אינטרנט אלחוטי ומופעל מיקרוגל למשל, יהיו הפרעות ברשת... האם זה נכון? ואם כן איך אני יכול לטפל בזה? ואיך הם באות לידי ביטוי? 4. אם יש לי ראוטר אלחוטי (D-Link Airplus G לדוגמא), ואני רוצה לחבר אותי בצורה חוטית... זה אפש…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בסקייפ לשיחות אינטרנט ולשיחות באופן כללי. כמו כן אני גם משתמש בUTORRENT לשיתוף קבצים. כול פעם שאני מקבל שיחה נכנסת או לחלופין רוצה להוציא שיחה אני נאלץ לכבות את תוכנת השיתוף קבצים. הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות כולשהיא בעזרת תוכנת צד שלישי או בדרך אחרת לגרום לתוכנת השיתוף להפסיק לנצל את כול הרוחב פס ולפנות לי את הרוחב פס הדרוש לשיחה בסקייפ בלי שאני אצתרך פיזית לכבות את תוכנת השיתוף. *כלומר ברגע שאני מקבל או מוציא שיחה שתוכנת השיתוף תוגבל ברוחב הפס שהיא יכולה לנצל באופו אוטומטי. בתודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נתב של אורנג שיש לו 3 פורטים 1 למחשב שלי 2-ליס מקס 3-לסוויץ ^^^ הסוויץ זה בעצם ראוטר wtr54g של לינקסיס והוא מחובר אני מדגיש בכבל ישר לא מוצלב והוא מחובר ישר ל4 פורטים לא לחיבור "אינטרנט" לנתב אורנג. לסוויץ מחוברים עוד שני מחשבים קווים וסטרימר של טלוויזיה השאלה היא אני רוצה להגביל את היס מקס ומחשב אחד שמחובר לסוויץ ניראלי ראיתי בלינקסיס QOS משהוא כזה אבל אין שם הגדרה לפי מהירות אלה עדיפות או משהוא כזה. ועם צריך לשנות את החיבורים (קודם אני צריך להחליף בין הטלוויזיה ליס מקס) אז תומרו לי. תודה לעונים. ועם צריך את הקושחות המיוחדות האלה אז תפרטו לי דרך אגב עם מישהוא יודע סתם מעניין אותי. שהייתי מחובר לHOT&014 עד לפני חצי שנה. היה לי חיבור ללא חייגן. כלומר יכלתי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים: Intel® PRO/Wireless 4965AGN Intel® PRO/Wireless 3945AGN
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקשורת את'רנט בעלת קיבולת של 10Mbps , כמה ביטים בשנייה זה יוצא ואיך עושים את החישוב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אתמול בשעות הערב אני כרגיל מוריד מהשרת :RapidShare וההורדה כרגיל היא על : 370KB לאחר מס' דקות .. ההורדות לא מגיעות אפילו ל-100KB וצונחות ל-40KB . עשיתי בדיקת הורדה עם האתר הזה: http://212.179.191.175/Check1.html יחד עם התומך של 018 , וזה מראה לי תקין . עכשיו חשבתי אולי יש עומס , נסיתי כעת בבוקר להוריד ו..ההורדה היא על 88KB שאלתי היא : 1- יש מצב ש-018 התחילו לחסום את שרתי HTTP 2- האם מישהו גם מרגיש איטיות בהורדה (רק למנוי 018 ) *אני על רוחב פס של 3 מגה. אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא. יום טוב .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי בבית אינטרנט טריפל פייברבוקס של הוט 100 מגה, עברתי אליהם אחרי שנסיתי את נטויז'ן ובינלאומי ללא הצלחה. אני משחק בשני משחקים אחד pes והשני ריינבו. בpes רוב הזמן זה בסדר, לפעמים אני נופל על משחקים שיש קצת לאגים, ובריינבו אני מקבל 120 פינג, לפעמים קצת פחות אני מחובר בכבל רשת ישירות עכשיו השאלה היא כזאת, אצל ההורים של אשתי אני משחק שם כל סוף שבוע, האינטרנט בחדר למטה ואני משחק מהחדר למעלה, יש להם נטויז'ן מתחבר דרך הראוטר. איך זה יכול להיות בזמן שאני מקבל שם מהירות הורדה של 5 מגה, כשאני משחק בריינבו הוא נשאר על 120. אולי לפעמים עולה ל130 לא קריטי, ובpes כמעט ואני לא נופל על משחק עם לאגים. אני נופל על משחק עם לאגים יותר בבית שלי מאשר אצל ההורים שלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי זה מספר חודשים אני נאבק בעניין טכני ואולי מכאן תבוא הישועה. יש לי מערכת שיושבת באתר מרןחק ומחוברת עם ראוטר סלקום עם כתובת קבועה. להלן הממצאים :- 1. כאשר אני שולח פינג (נאמר ל YNET) מהמחשב הרחוק שמחובר לראוטר סלקוםאני מקבל תוצאות סבירות של 50MS 2. כאשר אני שולח פינג מהמחשב בבית (דרך הוט) לYNET אני מקבל תוצאות של כ 7MS וגם זה טוב לי. 3. הבעיה מתחילה כשאני שולח פינג מהמחשב בבית למחשב הרחוק, כלומר לראוטר סלקוםת אני מקבל תוצאות של 300MS וזה ממש לא טוב עבור האפליקציה שאני מפעיל...! סלקום מגרדים את הראש ולא יודעים מה לעשות...!! יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואחד מהם הוא פנטיום 4 ישן והשני דגם חדש השאלה שלי העם יש אפשרות כזאת שדרך הרשת על המחשב המיושן אני אוכל לשחק משחקים שדורשים ביצועים גבוהים כשהמחשב החדש מבצע את העיבוד ? (מקווה שהבנתם את השאלה)
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי )USB עכשיו אני יודע שיש מושג כזה DBI שזה הטווח של האנטנה (מרחק במילים אחרות) ובנוסף הבנתי שיש לכרטיס רשת גם W יש כרטיסים של 8000MW יעני 8W ורציתי לדעת אם זה הגיוני??? כי אם יש דבר כזה כרטיס 8W עם אנטנה של 60DBI זה ממש מפלצת לא? אשמח לקבל הסבר על MW על W ועל DBI מפורט יותר ממה שאני הבנתי בתודה מאור
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-