רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כרטיס הרשת שברשותי כיום הוא: D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps האינטרנט בביתי 200 מגה ואני מחובר באופן קבוע רק באופן אלחוטי (אין לי אפשרות לחבר כבל רשת ישירות למחשב). האם יש כרטיס רשת אחר אשר יתן לי ביצועים טובים יותר? האם הביצועים יהיו שונים באופן משמעותי? איזה כרטיס רשת ממולץ לי לרכוש?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במסגרת הזמנה ל3 עמדות מחשב שאמורות לעבוד ברשת הכרטיס רשת היחיד שמצאתי באופציית הבחירה שבאתר של סקייפי תחת אופציה של בנה מחשב הייתה Edimax EW7128G PCI ! 1) רציתי לדעת האם זה כרטיס רשת על חוטי ראוי לשימוש איכותי ברמה שמניחה את הדעת (ל 3 עמדות במרחק סביר) ? 2) האם הוא מתאים לויסטה פרימיום? 3) מישום מה בעת ביצוע ההזמנה הם כתבו במיפרט רק Edimax PCI 11G ? כששאלתי למה זה כתוב בצורה שונה הם אמרו לי שזה אותו כרטיס רשת וכך הוא נכתב! משהו פה נראה לי חשוד -- האם מישהו יכול לאשר או להפריך את זה?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני. שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות? או שזו תהייה אותה מהירות? כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס רשת intel pro/100s desktop apdater , שאף פעם לא טרחתי לחבר למחשב. במקרה שאתקין אותו, האם ניתן יהיה לחבר ישירות את כאבל הטלפון ( adsl ) ולגלוש? או שהכרטיס לא מהווה תחליף למודם? ( כרגע אני משתמש במודם usb חיצוני ale 150). במידה שהכרטיס אכן יכול לשמש לי כמודם לכל דבר, אפשר דריבר כלשהו? והסבר איך לפתוח חייגן ידנית במקרה שהדריבר לא דואג ליצירת אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כשאני רוצה לבדוק את כתובת הIP שלי ipconfig/all זה רושם ליד כתובת הIP שלי (preferred) רציתי לדעת מה זה אומר רק שתדעו המחשב מחובר לראוטר בצורה אלחוטית
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין רשת ICS ויש לי שאלה לגבי המדריך שיש בפורום: יש לי חיבור לכבלים עם מודם מוטורולה בכרטיס רשת. יוצא מכך שב"חיבור הרשת" יש 2 אייקונים של כרטיסי רשת (השני הולך כמובן למחשב הקליינט) וגם אייקון של החייגן. את מי אני מקנפג כמארח את כרטיס הרשת שהולך למודם או את החייגן ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במדריך הזה: http://www.speedguide.net/articles/windows-8-10-2012-server-tcpip-tweaks-5077 ויש גם את זה: http://www.speedguide.net/articles/lan-tweaks-for-windows-7-8-10-5819 אין לי כל ידע בכל זה. זה נראה לי מידע שבמידה והוא אכן יעיל יכול לעזור להרבה מאיתנו. האם יש פה מישהו שמבין ויכול לחזק אם זה באמת יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה הנה מה שצריך לעשות כדי לעלות אבל רגע אנשים אל תעשו את זה אני רק שואל אם זה באמת ככה או שזה סתם יעמיס על המערכת ללא תועלת לחצו על Start משם לחצו על Run ושם הקישו - Regedit עכשיו לכו ל - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\ServiceProvider ושנו את הערכים של המשתנים הבאים בצד ימין ל1 (כל הערכים חייבים להיות תחת הערך HEXIDECIMAL) Class = 1 DnsPriority = 1 HostsPriority = 1 LocalPriority = 1 NetbtPriority = 1
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
למה אומרים נגיד שיש לך 15 מגה בייט אבל בפועל אתה מוריד על מקסימום 1.5mb per sec? למה קוראים לזה 15 מגה בייט ולא 1.5 מגה בייט?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי את הנתב הנ"ל,והוא תומך עד 300mbps,וב-MIMO. יש לי שני כרטיסי רשת מדגם :Edimax EW-7717Un,שתומכים באותם נתונים בדיוק. במחשב אחד יש Win7,ואני מקבל קצב שידור של 150mbps. במחשב השני יש WinXP SP3,ואני מקבל קצב שידור של 54mpbs. השאלה היא למה? מישהו פה פעם אמר לי,שהכרטיס שלי רק קולט ב-300,ולא משדר ב-300,אבל למה המחשב עם ה-XP מקבל מהירות של תקן G? משהו חסר לי?(פאצ'ים למינהם?) משהו אחר? דרייברים וקושחה מעודכנים. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם להוט יש בעיה טכנית כיום לספק מהירות ההעלאה מעל 2 מגה? עפ"י עובד הוט נאמר לי שהם ממתינים לשנה הבאה עד לסיום פריסת הסיבים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש מספר אתרים שמהם אני מוריד, לא משנה איזה קובץ, במהירות גבוהה בהתחלה, ואז כשחצי מהקובץ יורד, ההורדה נהיית איטית ואיטית יותר. במי זה תלוי? (תוכנת הורדה, שרת, תשתית, ספק)
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ע"י 2 כרטיסי רשת בשניהם מותקן WINDOWS XP 1. Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet 2.Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC הראשון הוא 10/100/1000, והשאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס רשת במחשב השני שיהיה גם 10/100/1000 אז המהירות תהיה 1000MBIT? והאם אני חייב להחליף את החוט שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי כרגע מהירות של 15 מגה בייט לשנייה.הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית של בזק. הראוטר שיש לי כרגע הוא D-LINK dsl 2650U...אני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט ובזק אמרו שהראוטר לא תומך במעל ל-20 מגה בייט לשנייה. האם הם דוברים אמת?או סתם רוצים להביא לי את את הראוטר כדי שאני לא אתנתק מהם לעוד 24 חודש?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלוםיש לי רשת ביתית אלחוטית עם נתב ומתאמים למחשבים בתקן G ומהירות 54 האם החלפת הנתב בלבד לתקן N ומהירות 300 -תשפר את איכות הקליטה במחשבים בחדרים הפנימיים?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שאלה לגבי 2 השכבות הראשונה והשנייה האם זה נכון השכבה הראשון אפליקישן היא מאזינה לרשת במידה ואתה רוצה לשלוח איזה שהוא חומר קובץ,סרט,תמונות,סרטים כחולים אז היא לוקחת את הקובץ ומעבירה אותו לשלב הבא שהוא Presentation נכון? ולגבי השכבה השנייה Presentation היא לוקחת את הקובץ והיא ממירה אותו לשפה בינרית 01 כדי שכול מחשב יוכל לזהות אותו מעבירה אותו ברשת וזה שמקבל אוטומטי זה מעביר לקובץ ששלחת ובמידה ובחרת לעשות קיבוץ לקובץ כדי שזה ישלח מהר יודע השיכבה הזאת עושה זאת וגם אפשר לאבטח את הקובץ דרך זה האם זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תמיד אומרים שמודם מחובר לקו טלפון וכדי שיהיה פקס צריך גם מודם מזתומרת המודם מחובר לטלפון למה עוד מודם לפקס?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-