עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alex15,

אניי מחבר את המחשב הראשון חוטית ומתחבר דרך הראוטר אבל במחשב השני אני מחבר חוטית ואין פשוט אין לא מתחבר הוא כותב מיבא רשת ... אני הקמתי רשת בין המחשב הראשון לשני אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד למה ? ואיך לפתור את הבעיה .

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by sufgi123,

יש לי 2 מחשבים (windows 7 ו windows server 2008) שמחוברים לרשת הבייתית דרך ראוטר שהכתובות שלו מתחילות ב 192.168.0 אני מעוניין לחבר בנוסף בין 2 מחשבים אלה באמצעות כבל רשת מוצלב. הוספתי לכל מחשב כרטיס רשת והכנתי לבד (לפי מדריכים באינטרנט) כבל רשת מוצלב cat6 (בגלל שלא מצאתי כזה בשום חנות). למחשב אחד נתתי כתובת 192.168.1.1 ולשני את הכתובת 192.168.1.2 . אני מצליח לעשות ping מ windows server ל windows 7 , אבל מה windows 7 אין ping ל windows server . חשבתי שהבעיה בכבל ותחילה החלפתי את הכיוונים והבעיה נשארה. הכנתי כבל נוסף ועדיין אני מקבל את אותה הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by Bang,

יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. בנוסף, הייתי רוצה לדעת איזה נתבים (חוץ ממה ששאלתי על בכותרת) כוללים אפשרות של מדפסת רשת? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by UNforgiven,

אפשר לקבל מדריך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. Started by d1v,

שלום, עשיתי פירמוט ללפ-טופ של אבא שלי ורציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לו חייגן. הוא מתחבר דרך מודםתתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by ^Z^,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי לרשת ביתית. תקציב עד 300 ש"ח, עדיף 250 -. דרישות : יותר מהיר מ1.5 MBPS. תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

12. Started by kooki8,

קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?

13. שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?

15. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by chenrp,

איך הוא עובד? IP לפי יום או מה? האם זה עבור עמוד ראשי של האתר שלי או עבור כתובת כללית או עבור על הלינקים שיש לי באתר? הוא סורק לי את כל האתר או חלק? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by assafz,

שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אהלן, אתמול קרה לי משהו מוזר, שעדיין לא נגמר ואין לי מושג איך לפתור אותו... בכל מקרה, עד היום השתמשתי בקלייאנטים של ביטורנט ללא כל בעייה, הכל עבד טוב, מהר וחלק. עם זאת, לפני שבוע, השתמשתי בתוכנה [קליינט UTORRENT ו-ABC] והכל עבד כרגיל ותחילת השבוע הלכתי לצבא.. לאחר שבוע, כשחזרתי הביתה [אתמול], גיליתי שהקלייאנטים של ביטורנט לא עובדים בכלל... הקליינטים כאילו חסומים ולא מסוגלים להוריד כלום ולא להעלות כלום... ההודעה שהם נותנים לי היא: "23/05/2008 18:10:55 - Problem connecting to tracker - (10060, 'Operation timed out')" בכל מקרה, פרטים על מערכת ההפעלה ומה שמסביב: Windows vista SP1 32Bit אין לי פיירוול ולא תוכנת אנטיוירוס שעשויים לחסום את זה מותקן לי בבית רשת אלחוטית,ככה שאני מ…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  20. יש ברשותי מחשב נייד עם מודם אלחוטי- אני גולש בלי בעיות. מה שכן אני לא מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת אני על אותו ה-domain כשאני בוחר באפשרות view workgroup computers זה מציג לי את ההודעה mshome is not accessible. you might not have permission to use network resource. contact........וכו'....... ניסיתי לשלוח פינג מהנייד למחשב אחר ואני לא מקבל- וכך גם הפוך. מה שכן שאם אני מחבראת הנייד לראוטר דרך הכרטיס רשת אז אני מצליח להכנס למחשבים האחרים. מה אומרים יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. זה כבר דיי הרבה זמן שמדברים על הNGN הזה וזה התחיל כבר משנה שעברה, אבל נראה שבינתיים אין שום התקדמות ? ומצד HOT בכלל נראה שהם נרדמו באמצע שמירה ואין איתם שום התקדמות טכנולוגית בתחום האינטרנט בכלל אני כל הזמן נכנס לאתרים של בזק וHOT כדי לראות אם יש התקדמות כלשהי אבל לא נראה שיש למישהו יש מידע על הנושא הזה שאולי לא פירסמו עדיין?

22. Started by oricoh,

אהלן, יש לי ראוטר של EDIMAX, וכאשר אני מתחבר לאינטרנט דרך הלפטופ החיבור יציב והטווח טוב כאשר אני מתחבר ממחשב נייח אחר לראוטר עם כרטיס USB אלחוטי של DLINK טווח האות קצר ויש ניתוקים רבים נאמר לי שרצוי שיצרן הראוטר וכרטיס הרשת יהיו זהים,וגם שעדיף כרטיס רשת אלחוטי פנימי על החיצוני אני עכשיו לפני קניה של כרטיס חדש,אשמח להמלצות לכרטיס אמין וטוב (כולל שם הדגם) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. Started by NaRKoMaN,

יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by didS,

תראו יש לי שני מחשבים בבית הקיצר רציתי לעשות רשת אז כניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי אותתן בין שני המחשבים הקיצר התקנתי תרשת לפי העזרה של ווינדוס וסבבה (הצלחתי לשחק משחק רשת) אבל אני לא מוצא תתיקיה שבה אפשר לשים את כל הקבצים שאני רוצה לשתף בין שני המחשבים נגיד אני רוצה לשתף את התיקקיה של ווינדוס אז איך אני עושה שגם המחשב השני יוכל לראות תתקיה הזו? ???

• 4 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים