עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, אני בן 24 ומעוניין ללמוד את התחום הנ"ל, מישהו שמע עליו? יש הטוענים שזה הדבר החם הבא בתחום המחשבים מה דעתכם בעניין? אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by blackorder,

הנה זה מה שיש לי קו בזק 1 -מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי קו בזק 2-מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית לאינטרנט השאלה שלי האם אפשר לאחד את מהירות האינטרנט ככה שלדוגמה אם אני מוריד משהו זה יהיה במהירות של שני הקווים ביחד (במקום 1.5 ו1.5 3) ואם כן איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. יש לי מחשב יחיד ושאלתי היא האם אני יכול להפוך את המחשב שלי לשרת כך שאני אוכל לעלות קבצים לרשת ואז אני אוכל להוריד אותם ממחשב אחר ( כאשר המחשב שהוא השרת פועל כמובן )? האם זה ניתן לביצוע?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by haim652,

שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by vak-vak,

האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by doker,

יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by רון88,

נשבר לי מיופרס מייאש מאז שעברתי מלא תקלות. אמנם שירות מעניין אבל אי אפשר להמשיך ככה. למשל לאחרונה כאשר אני בא לשמור פוסט אז אני לוחץ על הכפתור והוא מעבד ולא קורה בסוף כלום. ככה זה רוב הזמן. זה לצד בעיות מוזרות אחרות שלא היו לי כמעט אצל אחרים. אפילו להעלות קובץ זיפ של התקנת הוורדפרס זה לא הרשה לי והייתי צריך להעלות קבצים מחולצים דרך FTP וזה לא הכל השאלה שלי היא מי מהשניים האלו עדיף לדעתכם? אני מחפש איכות לא זול או שאולי אירוח אחר ישראלי? https://www.ereznet.co.il/hosting-wordpress https://keshet.cloud/webhosting/ תודה נ.ב. כמו שאתם מבינים אני לא מומחה אלא פשוט רוצה שהדברים יעבדו

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by Deddy,

אני צריך שאני יוכל לעלות אליו בFTP שיהיה בו לפחות 100 מגה בייט שיהיה זול לא אכפת לי איזה שפתות תיכנות הוא תומך כי זה רק לגן של אמא שלי אז אני ישתמש רק בHTML... זהו נראה לי.... נ.ב. בנתיים מה שאני מצאתי זה את זה... http://www.misterhost.co.il/pack_1.asp מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by LioraN,

אני כבר מתוסכל איזה חודשים. לאחרים בבית אין אינטרנט. המחשב שלי מחובר ככה. מודם---> כרטיס רשת אחד ---> עובר לכרטיס רשת שני ---> יוצא להאב ---> האב מוסר אינטרנט לשני מחשבים ע"י כבלים. עכשיו עברתי על כל המדריכים באינטרנט ואני פשוט לא מוצא פתרון. אני לא יודע מה לעשות עם האייפי בכל מחשב ולא יודע את המספרים. יעני ניסתי כבר הרבה פתרונות וזה עדין לא עובד לי . תראו: בחיבורים של האינטרנט שלי יש את הADSL שזה החייגן. ויש עוד שתי כרטיסי רשת שאלו הם Local Area Conncetion ו Local Area Connection 2. הכרטיס הראשון, מחבר אותי ישירות לאינטרנט. והכרטיס השני יוצא להאב ומשם למחשב האחרים. עכשיו יש מצב שאתם עוזרים לי ? ותראו יש לי עוד משהו מוזר שמצאתי בזמן שקראתי מדריך מסוים איך לס…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  15. אני מנסה לחבר סטרימר (מזרים מדיה) למחשב ואיני יודע איך להגדיר כתובת ו SUBNET

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. כמו שכבר אמרתי, אני מחבר 12 מחשבים ברשת אינטרנט דרך Switch 16 Ports , ראוטר ומודם כמובן. אני רוצה שבחלק מהמחשבים לא יוכלו לגלוש באינטרנט אך הם יהיו מחוברים לאינטרנט. כלומר לא יוצגו להם דפי אינטרנט. לפי ההגיון חשבתי לחסום את פורט 80 לחלק מהמחשבים. זה נכון? אני גם רוצה שבחלק מהמחשבים לא תיהיה גישה לספריות שמשותפות ברשת הפנימית אלה רק ע"י סיסמא. האם אני עושה את זה דרך תוכנה מסויימת? האם זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. שלום לכולם, ש לי את המודם הישן ה B FOCUS 270 וקניתי עכשיו ראוטר של EDIMAX 6424N. יש לי 2 קומות בבית והראוטר צריך להיות למעלה, ובקומה למטה נמצא המחשב השני והוא בממד ואני רוצה שהוא יקלוט באלחוטי. השאלות הן: אם אני מחבר ככה את המודם לראוטר והכל אבל המודם הוא ישן, אז עדיין הראוטר יפעל בתקן N? דבר שני חיברתי את הראוטר והכל אבל אין לי קליטה מהקומה השניה, אלא רק מאותה הקומה. זה אומר שהראוטר הנל כנראה לא יספק את הסחורה נכון? והשאלה האחרונה: מה אתם ממליצים לעשות? (את הראוטר אני יכול להחזיר ד"א). תודה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by asafgolan,

בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום! לאור המצב החמור בארץ של הפינגים ביננו לבין ארה"ב \ אירופה, מעניין אותי כיצד הפינגים בין ארה"ב לאירופה, או לחילופין, אם תרצו, בין אירופה לארה"ב? הכוונה למדינות אירופאית מפותחות כמו שבדיה \ נורבגיה \ בריטניה \ הולנד \ צרפת \ פינלנד \ גרמניה וכו'. *השאלה שלי כמובן מופנת לאילו ששהו \ שוהים שם ואולי שמעו מקרובים או חברים...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. אז קודם כול שבת שלום לכולם התחדשתי באינטרנט מהיר של סלקום. חבילה ללא הגבלה קבלתי מודם של סלקום,בהתחלה הסים עשה קצת בעיות אבל לאחר מכן החליפו לי לסים חדש והכול יסתדר הקטע הוא שיש לי חבילה של אינטרנט של 5 מגה הישנה עובדת על שלושה מחשבים בבית על ידי ראוטר הפלוס של סלקום שזה מודם שיכול לעבוד בניפרד מול כול מחשב אשמח חברים לעזרה ממכם איך להוריד מהאינטרנט החדש ולהפוך אותו לבירת מחדל כמו כן אשמח עם תייאצו לי איך לנתקאת ה5 מגה מהמחשב הפרטי שלי,מבלי לפגוע בשאר המחשבים כמו כן מי שיודע להגדיר מודם כזה,כגון שם משתמש וסיסמא שיגיד לי ואני יגדיר כי באמת שלא אמרו לי כלום שבת שלום ותודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by ShaDj,

אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. יש לי בעיות עם האינטרנט, המחשב שמחובר ברשת למחשב הזה לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הוא רושם שהאינטרנט מחובר (הסמל של שני המחשבים ליד השעון קיים) אבל כשאני מנסה להיכנס לאיזשהו אתר הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר. בינתיים נפתר... ד"א... יש איזשהו שינוי במהירות של האינטרנט אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ומהמחשב הזה האינטרנט יעבור דרך הרשת, במקום לחבר לראוטר? (מקווה שזה מובן... אם לא אני ינסה לצייר תמונה שתעזור להבין את השאלה...)

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. היי, הבנתי מכם (שרשור אחר) שרוב הנתבים תומכים בניתוק או ניטרול (disable) פונקציית האלחוט, כלומר כשאין צורך באלחוט ניתן לנטרל אותו ובכך לחסוך בקרינה בבית. ובכן, עשיתי סקר קטן ומצאתי שלושה מועמדים בטווח המחירים שלי והם: LINKSYS - WRT54G G Edimax BR-6204WG Router D-Link DI-524+ Router מי מהם המומלץ? המחירים הם 360, 220 ו 230 בהתאמה (מלמעלה למטה ברשימה). אני משתמש המון באימיול כך שניתוקים זה לא דבר שאני מוכן לסבול. כמו כן הראשון בא עם 3 שנים אחריות בעוד השניים האחרים עם שנה אחת. תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by Delapro,

יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by qwerty1987,

יש לי חיבור קבוע בכבלים, זקוק לראוטר אלחוטי אליו יתחברו מחשב שולחני ומחשב נייד, רוצה שתהיה בו יציאה למדפסת. (השתמשתי עד עכשיו ב DLINK 524 שעושה מלא בעיות) תודה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים