עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי די תקוע בהחלטה על ראוטר קווי ואלחוטי שיהיה בו גם פיירוול בכלל איזה חברה הכי כדאי או יותר נכון איזה דגם של איזה חברה כדאי? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. לאחר שנעזרתי בתמיכה של פיקוק מחשבים והגדרתי את הראוטר (EDIMAX6114) כמו שצריך, עדיין לא יכולתי להשתלט על המחשב הסורר שנמצא בבית הוריי. ניתקתי את הראוטר, והשארתי רק את המודם-ראוטר של בזק (ECI352) גם עכשיו אני לא יכול להשתלט על המחשב הזה, וכנראה שהבעיה היא אצלי או במודם של בזק שחוסם. האמנם ? בבזק אמרו לי שהראוטר שלהם לא מתפקד כראוטר אלא כמודם (אני לא שיניתי שום דבר בהגדרות שלו). מישהו מכיר תוכנת השתלטות ידידותית אחרת שאוכל לנסות אותה ? למרות שאני לא חושב שזו הבעיה כי גם ב- PING ו-TELNET אני לא מקבל תגובה מה-IP של המחשב ההוא. האם זה יעזור אם אקבל כתובת IP קבועה למחשבים אלו ? אודה לעזרת המומחים לרשתות בפורום זה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by DaTHE,

שלום רב, יש ברשותי מודם שהוא גם ראוטר - DSL-2650U של חברת D-Link. עכשיו לפעמיים כשאר אני מדליק את המחשב (והחוט לראוטר מחובר והמנורה דולקת של החיבור) אין לי אינטרנט במחשב, הוא אומר לי שהאינטרנט מוגבל (ולפעמיים הוא פשוט מחובר לא מודיע כלום, ואין אינטרנט), הבעיה מסתדרת אחרי ניתוק של הכבל לראוטר ואתחולים מורבים של המחשב. אשמח להכוונה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום כל המחשבים שיש לי בבית גולשים עכשיו ברשת האלחוטית, ורציתי לשאול איך אני מקים ביניהם רשת ביתית ככה שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים וכו' תודה ^Z^

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

6. Started by bigdedi,

שלום יש לי ראוטר של חברת asus קיבלתי אותו מבזק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לתוכנות emule ו- µTorrent

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. התקשרתי לברר כמה עולה חבילה של 2 מגה ללקוח חדש ולאחר דין ודברים חזרו אלי והציעו לי את זה: אומנם יש לי התחייבות לשנה (כי מקודם לא הסכמתי,וביררתי על 2 מגה) אבל אני מקבל את החבילה של 2.5 מגה והמחיר של 119 ש"ח כולל את הספקית וגם את התשתית אבל החודשיים הראשונים הם חינם אז זה יוצא לי 99 ש"ח לחודש. שווה לי ?

8. Started by CheNit89,

אני מעוניין לעשות רשת לפי המדריך שפורסם כאן לשיתוף רשת ICS. עכשיו אני לא בטוח במשהו, במחשב שאני מתכנן שיהיה "השרת" יש לי כרטיס רשת און-בורד (לוח אם gigabyte k8nf-9), אז אני לא בטוח אם אני צריך להוסיף למחשב עוד כרטיס רשת (המודם הוא טריון TJ715 בכבלים). עוד משהו, יש לי נתב ראשי כזה שקיבלתי מהוט, טריון ta 102 וראיתי שיש שם כניסת רשת. אפשר לחבר רשת ככה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by shlem,

היי, אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"ח הדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by OutRaGe,

שלום אחרי 3 טלפונים לבזק סוף סוף שדרגו לי ל-256 אפלוד, בהתחלה חשבתי שנטויז'ן חוסמים את השדרוג כי בזק אמרו שרואים כאילו שדרגו לי אבל הם לא יודעים למה זה לא מתעדכן אצלי..בכל מקרה עכשיו המודם מסתנכרן על 3136/320 אבל בכל זאת אני מעלה ברפיד על מקסימום 20 שזאת בדיוק המהירות שהייתי מעלה עם 150 =\ יש אולי אתר שלדעתכם ינצל את המהירות יותר טוב (כלומר הבעיה ברפיד(?)) או מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by vini,

אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את הרשת,הביעה שאני לא רואה את מחשב השני

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by Burkey,

שלום, יש לי בבית נתב של Edimax מדגם BR-6204Wlg שעובד בתקן b/g. הוא מחובר קוית למחשב אחד ואלחוטית למחשב שני בו יש כרטיס רשת אלחוטי גם הוא עובד על תקן b/g. הנתב התחיל לעשות לי בעיות, כלומר לעיתים קרובות (מדי) הוא לא מעלה אתרים מסוימים, וצריך לרענן את הדף מספר פעמים כדי שזה יעלה. אם אאלץ להחליף אותו, האם אני יכול לקנות נתב בתקן N ? ברור לי שהקליטה לא תהיה בעוצמה של תקן N, אבל האם זה יעבוד (הכרטיס רשת הוא b/g ) ?

13. https://he.aliexpress.com/item/1005001671918157.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45896f70rAtbkp&algo_pvid=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b&algo_exp_id=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b-17

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

15. אני מחפש תוכנה יעילה חוץ מהתוכנה שהביאו לינק אליה במידע השימושי....... ויש לי גם שאלה שהיא לא ממש קשורה להודעה הזאת ....כמה העלאה בBYTE יש לי שיש לי העלאה של 96 KB

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Wairth,

היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by fizban,

שלוום לכולם! אני די חדש בנושא, אז סלחו לי על הבורות ו"היותר מידי" שאלות.. אני עובר לדירה בקרוב שעומדים להיות לי בה 2 מחשבים, אחד נייח והשני נייד. הדירה לא גדולה, 3 חדרים כאשר החדר עבודה (איפה שהמחשב הנייח יהיה) והסלון (איפה שכנראה אני אשב עם הנייד) חולקים קיר משותף יעני: <-------15-20 מטר ------> (בערך, לא באמת מדדתי) ----------------------------- | חדר עבודה | סלון | (שלא תגידו שאני לא משקיע בתיאור ;D) | | | | ----| |--|--| | | | | | | --| | 15-20 מטר | ----- | | ----| מטבח | | | | | | ------| |--| |---------- | חדר | ^ | שינה | כניסה ---------- בכל מק…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by binstock,

שלום לכולם אם מישהו יודע אילו חוטים יש להצליב כדי להפוך כבל רגיל למוצלב שיגיב בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by Adamson,

לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by gshhar,

יש לי אינטרנט אלחוטי בבית והשאלה שלי היא שאם מישהו עומד מחוץ לבית שלי עם מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי האם הוא יכול לגלוש דרכי? ז"א מה שהוא צריך זה רק לכתוב את הכתובת DNS של הספקית שלי וזהו יש לו אינטרנט? זה עד כדי כך פשוט? או שהוא יוכל לעשות ככה רק אם יש לי רשת בבית?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by eyalben,

היי, אני שוקל לקנות את האינטרנט הסלולרי של סלקום - ממה שהשוויתי הם נראים הכי סבבה ויש להם כרטיס Express Card שתומך במק שלי. בעקרון אני חייל וגולש באינטרנט בעיקר במהלך השבוע בערבים. קראתי פה כבר שהם חוסמים P2P ויש כל מיני בעיות - השאלה שלי היא האם לשימושים רגילים זה מספיק? 1. אתרים פשוטים 2. youtube 3. skype איך זה מתמודד עם התוכנות האלו? מישהו ניסה? בתודה, אייל

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by evman007,

יש אתר מסויים שאני נרשמתי אליו ,וכל פעם אחרי איזה 3-4 ימים ,הוא לא מזהה אותי ומבקש ממני שם משתמש וסיסמה.כשאני מקיש את הפרטים, הוא רושם לי שהחשבון לא פעיל.כשאני מנסה להפעיל אותו דרך הקישור באימייל ,הוא אומר שהייתה בעיה בהפעלת החשבון.דיברתי עם מנהלי האתר ,ואמרו לי שיש אולי בעה בקוקיס.זה נשמע מוזר כי בשום אתר אחר אין לי את הבעיות האלה.פתחתי כבר איזה 5 חשבונות וכל פעם אותה בעיה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. מה עדיף - כרטיס רשת USB או PCI לרשת אלחוטית? האם שני ההתקנים תומכים בשיתוף מדפסות? תודה...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים