עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vacuuuum,

שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by ysaviv,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני לוקח אותו לעבודה ,בעבודה הגדירו לי רשת וכשאני מנסה לשתף קבצים ומדפסות ברשת שלי בבית איני יכול אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ,תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. יש לי 2ראוטרים של edimax ורציתי להשתמש באחד מהם כדי לחבר לכרטיס רשת בנייד שלי כדי שישמש ככרטיס אלחוטי האם יש דרך לעשות זאות ואם כן איך? הדגם שלו זה 6204 wg תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  7. לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום . יש לי שאלה דחופה ביותר אשמח אם תוכלו לעזור יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS בקומה 2 עכשיו השידור שלו נפסק בתחילתבקומה 1 מה שאני רוצה לעשות זה להביא עוד לראוטר של לינק' אלחוטי ושהוא ימשיך את האות (accses point אם אני לא טועה)של הראשון וככה היה לי קום קליטה בקומה הראשונה ****בלתי אפשרי להעביר חוט מקומה לקומה*** צריך להיות אלחוטי אך אני עושה את זה??. תודה אשמח אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by assafcohen1,

אחותי לא מזמן הצטרפה לאוניברסיטה וקנתה לפטופ, בעקבות זאת התקנו ראוטר בבית. עכשיו אם הבנתי נכון : ראוטר הוא פיירוול? ובלי קשר לכך איך אני יכול לשנות אייפי כאשר אין לי חייגן להתנתק איתו להתחבר מחדש? ואיך פותחים פורט מסויים שחסום בראוטר? דא הראוטר הוא של Level One זה כל מה שאני יודע עליו

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. Started by Shlomi32,

אני וחבר שלנו חשבו איך אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה אחד נגד השני, והגענו למסקנה שהדרך הכי טובה היא ברשת. אז החלטנט לעשות רשת אבל לא קבועה כלומר שכשרק רוצים לשחק אז מחברים אותה בגלל הADSL שלי בחדר... ואני לא רוצה שגם במחשב השני יהיה ADSL בקיצר האם אפשר לעשות את זה??ואיזה חלקים אני צריך כדי להכין את זה? תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. מצאתי כאן מדריך ממש נחמד ואינטאיטיבי לרכישת דומיין, תהנו חברים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by *ALON???,

שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by mmMigy,

אני מחפש פתרון לגלישה באינטרנט מהמחשב הנייד כשאני בדרכים (כשאין נקודת WIFI). מה אני בעצם צריך בשביל זה? תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by ילד-hw,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד רציתי לדעת יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי 1.5 מגה רציתי adsl ורציתי לקנות מודם וכרטיס אלחוטי למחשב נייד ולשתף את האינטרנט שלי לשניים עם הניסע שיהיה בקרוב לאבא שלי העם אני יוכל לחלק את האינטרנט שלי לשניים וכאשר המחשב שלי עובד ושל אבא שלי עובד האינטרנט שלני יחולק לשניים ועם אחד הגורמים מתנתק הגורם השני מקבל את כול הפס? ודבר שני המחשב שלי נמצא בקומה התחתונה והמחשב הנייד של אבא שלי שיהיה לו יימצא בקומה העליונה והעובי של התקרה עבה מאוד והמרחק ביני לבינו הוא בערך בקו אווירי 7 מטר וברגיל 13 מטר אייזה ציוד מומלץ עד 900 ש"ח כלומר כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד בעתיד של אבא שלי ואייזה נתב ראוטר שיתחבר דרך כבל למחשב שלי…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

יש לי בבית רשת מקומית עם שני מחשבים מחשב אחד שני כרטיסי רשת שאחד מחובר למודם והשני למחשב השני עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך ..בשבת החלטתי לפרמט את שני המחשבים ועכשיו הרשת לא עובדת!!!!!!! ניסתי גם עם האשף של הווינדוס וזה לא עובד נסיתי להגדיר ידני ..וזה לא עובד סגרתי את הפיירול וגם זה לא עוזר ....פשוט המחשבים לא רואים אחד את השני ויותר גרוע שבמחשב השני (שזה בחדר שלי) אין לי אינטרנט!!!!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה????

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by AreaDooM,

אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ... מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by CheNit89,

אני מעוניין לעשות רשת לפי המדריך שפורסם כאן לשיתוף רשת ICS. עכשיו אני לא בטוח במשהו, במחשב שאני מתכנן שיהיה "השרת" יש לי כרטיס רשת און-בורד (לוח אם gigabyte k8nf-9), אז אני לא בטוח אם אני צריך להוסיף למחשב עוד כרטיס רשת (המודם הוא טריון TJ715 בכבלים). עוד משהו, יש לי נתב ראשי כזה שקיבלתי מהוט, טריון ta 102 וראיתי שיש שם כניסת רשת. אפשר לחבר רשת ככה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. אורח יבגני
    Started by אורח יבגני,

שלום אני על באנדל ב 012 ויש לי מודם/ראוטר VVG2000 בחבילת 100 מגה. אני מעוניין להחליף את הציוד למשהוא יותר טוב כי יש בעיות אם הראוטר + הויפי נכבה מידי פעם. עכשיו אני לא יודע האם עדיף מודם לבד וראוטר בנפרד או מכשיר משולב אחד ? השמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. מלא ספייקים התחילו לאחרונה בבזק בנלאומי מישהו עוד מרגיש??

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. המרחק בין המחשבים הוא 2 מטר(אולי 3). והשימוש של המחשב המשני יהיה מידי פעם ולא תמידי. חשבתי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי הכי זול שיש (70 שח) ולסגור עניין... מה אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. יש לי בעיות עם האינטרנט, המחשב שמחובר ברשת למחשב הזה לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הוא רושם שהאינטרנט מחובר (הסמל של שני המחשבים ליד השעון קיים) אבל כשאני מנסה להיכנס לאיזשהו אתר הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר. בינתיים נפתר... ד"א... יש איזשהו שינוי במהירות של האינטרנט אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ומהמחשב הזה האינטרנט יעבור דרך הרשת, במקום לחבר לראוטר? (מקווה שזה מובן... אם לא אני ינסה לצייר תמונה שתעזור להבין את השאלה...)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by oded6188,

נגיד ועכשיו יש לי רשת עם 2 מחשבים, ווינדוס XP, והפעלתי SHARING על כל הכוננים ב 2 המחשבים האם מישהו שיודע את הIP החיצוני שלי יכול להתחבר לאותם כוננים ששיתפתי?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים