רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני לוקח אותו לעבודה ,בעבודה הגדירו לי רשת וכשאני מנסה לשתף קבצים ומדפסות ברשת שלי בבית איני יכול אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ,תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עוד מישהו פה מחובר לכבלים דרך אינטרנט זהב וסובל מבעיות גישה להרבה אתרים לאחרונה? דוגמאות: ynet, icq.com, microsoft.com ועוד הרבה מאוד. מה שקורה הוא שאני נכנס לאתר, הוא נטען ממש המון זמן ובסוף אני מקבל עמוד עם gateway error או שזה מפנה אותי ל-OpenDNS.com, כאילו האתר הזה בכלל לא קיים (תסכימו אותי ש-ynet והאתר של מיקרוסופט קיימים...). לחלק מן האתרים האלו אני מצליח להיכנס אם אני משתמש באתר פרוקסי (למשל hidemyass.com הידוע). זו בוודאות לא בעיה במחשב כי פירמטתי 3 פעמים וזה עדיין קורה. זו גם לא בעיה של המודם. אז איך שאני רואה את זה: או שהאינטרנט זהב התחילה לחסום כל מיני אתרים או שכל מיני אתרים התחילו לחסום גולשים של אינטרנט זהב. אני גם מוריד די הרבה (10-12 GB) כל חודש בתוכנות P2…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שישלב חיבור קווי ואלחוטי, למרות שהשימוש ההתחלתי שלו יהיה אלחוטי בלבד. התקציב עד 300 ש"ח (מקווה שזה מספיק). כרטיס רשת- מה עדיף? usb או pci- למחשב נייח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני משתגע,מה לא עשיתי,פתחתי פורט 5190וגם 433 לא עוזר,חשוב לציין שיש לי מודם של בזק BEFOCUS +3 12 ויש לו פיירוול פנימי. אני פשוט לא יודע מה לעשות עוד מה אף אחד לא יודע!?!??1
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת מה אמורה להיות המהירות המעשית (לא תאורטית) של ראוטר אלחוטי 54MB. העניין הוא כזה. כשאני מעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת כבל רשת המהירות היא בסביבות 75Mbps. כשאני מעביר בצורה אלחוטית המהירות המקסימאלית היא כמעט 20Mbps ובד"כ בסביבות 15Mbps האם המהירות הזאת תקינה? המהירות נמדדת בעזרת DUmeter.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
למישהו יש לינק עם תמונות איך פותחים פורטים בסיגייט תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
היי די תקוע בהחלטה על ראוטר קווי ואלחוטי שיהיה בו גם פיירוול בכלל איזה חברה הכי כדאי או יותר נכון איזה דגם של איזה חברה כדאי? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאחר שנעזרתי בתמיכה של פיקוק מחשבים והגדרתי את הראוטר (EDIMAX6114) כמו שצריך, עדיין לא יכולתי להשתלט על המחשב הסורר שנמצא בבית הוריי. ניתקתי את הראוטר, והשארתי רק את המודם-ראוטר של בזק (ECI352) גם עכשיו אני לא יכול להשתלט על המחשב הזה, וכנראה שהבעיה היא אצלי או במודם של בזק שחוסם. האמנם ? בבזק אמרו לי שהראוטר שלהם לא מתפקד כראוטר אלא כמודם (אני לא שיניתי שום דבר בהגדרות שלו). מישהו מכיר תוכנת השתלטות ידידותית אחרת שאוכל לנסות אותה ? למרות שאני לא חושב שזו הבעיה כי גם ב- PING ו-TELNET אני לא מקבל תגובה מה-IP של המחשב ההוא. האם זה יעזור אם אקבל כתובת IP קבועה למחשבים אלו ? אודה לעזרת המומחים לרשתות בפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפורט 3658 .. ראיתי שיש שם אפשרות של basic port forward ויש אפשרות של triggered מה אומר כל אחד מהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הגדרתי בפורום שאחרי כל תגובה להודעה שאני מפרסם או נושא שאני מגיב בו תשלח לי התרעה לאימייל. ועד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור (אותו הדבר גם בפורמים אחרים). אבל לפני שבוע התחילו הבעיות: אנשים מגיבים להודעות שלי או להודעות שהגבתי בהם, והתרעה לאימייל לא נשלחת אליי בכלל (אני שם לב שהגיבו לנושאים האלה במקרה, כי חשבתי שאמורה להישלח אליי התרעה)! וזאת לא בעיה רק בזון, זה קורה גם ב-BIT-TECH ועוד פורמים דומים. לפני זמן קצר פירסמתי הודעה בפורום "אודיו וקולנוע", הגיבו לי לנושא והתרעה לאימייל שוב לא נשלחה אליי! למרות שבדקתי בהגדרות הפורום וכתוב שהתרעה כן נשלחה לאימייל: גם לכם זה קורה? אני מתכתב עם אנשים באימייל גם, לפעמים זה די חשוב. אני עכשיו דואג ששולחים לי אימייל רגיל וגם אותו אנ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון לגלישה באינטרנט מהמחשב הנייד כשאני בדרכים (כשאין נקודת WIFI). מה אני בעצם צריך בשביל זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ... מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי, אני מחבר 12 מחשבים ברשת אינטרנט דרך Switch 16 Ports , ראוטר ומודם כמובן. אני רוצה שבחלק מהמחשבים לא יוכלו לגלוש באינטרנט אך הם יהיו מחוברים לאינטרנט. כלומר לא יוצגו להם דפי אינטרנט. לפי ההגיון חשבתי לחסום את פורט 80 לחלק מהמחשבים. זה נכון? אני גם רוצה שבחלק מהמחשבים לא תיהיה גישה לספריות שמשותפות ברשת הפנימית אלה רק ע"י סיסמא. האם אני עושה את זה דרך תוכנה מסויימת? האם זה מסובך?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום אחרי 3 טלפונים לבזק סוף סוף שדרגו לי ל-256 אפלוד, בהתחלה חשבתי שנטויז'ן חוסמים את השדרוג כי בזק אמרו שרואים כאילו שדרגו לי אבל הם לא יודעים למה זה לא מתעדכן אצלי..בכל מקרה עכשיו המודם מסתנכרן על 3136/320 אבל בכל זאת אני מעלה ברפיד על מקסימום 20 שזאת בדיוק המהירות שהייתי מעלה עם 150 =\ יש אולי אתר שלדעתכם ינצל את המהירות יותר טוב (כלומר הבעיה ברפיד(?)) או מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני על באנדל ב 012 ויש לי מודם/ראוטר VVG2000 בחבילת 100 מגה. אני מעוניין להחליף את הציוד למשהוא יותר טוב כי יש בעיות אם הראוטר + הויפי נכבה מידי פעם. עכשיו אני לא יודע האם עדיף מודם לבד וראוטר בנפרד או מכשיר משולב אחד ? השמח להצעות.
-
אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-