עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roei88,

יש לי מודם של eci 312+ שמתפקד גם כרווטר. אני רוצה לפתוח פורטים בסביל תוכנות מסויימות, אבל זה לא נכנס לי להגדרות דרך השער (192.168.14.100), כאילו לא מוצא את הכתובת. מה צריך לעשות? לאתחל את מודם? אם כן איך אחר כך מגדירים אותו ככה שיעבוד עם בזקנט ברשת? (המודם המובר לסוויטש ולשם מחוברים שתי מחשבים)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by Adielion,

יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by oran55,

שישלב חיבור קווי ואלחוטי, למרות שהשימוש ההתחלתי שלו יהיה אלחוטי בלבד. התקציב עד 300 ש"ח (מקווה שזה מספיק). כרטיס רשת- מה עדיף? usb או pci- למחשב נייח. תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by w7_znay,

אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. עד עכשיו הייתי ברשת כשהמחשב השני הוא השרת... היום החלפתי את זה ככה שהמחשב שלי יהיה השרת... הרשת עובדת אבל כשאני מנסה לעשות את השיתוף איטרנט מופיעה הבעיה: error 1060 the specified service does not exist as an installed service (תמונה למטה...) ואיזה פיירוואל טוב יש? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. שלום כל המחשבים שיש לי בבית גולשים עכשיו ברשת האלחוטית, ורציתי לשאול איך אני מקים ביניהם רשת ביתית ככה שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים וכו' תודה ^Z^

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by bigdedi,

שלום יש לי ראוטר של חברת asus קיבלתי אותו מבזק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לתוכנות emule ו- µTorrent

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by shlem,

היי, אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"ח הדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by lironir,

ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי משהו מתאים. יש לי מחשב חדש עם כרטיס רשת (כרגיל) ואני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (אין לי מודם, אז אני צריך נתב שכולל מודם נכון?). המחשב נמצא בממ"ד ואני צריך שהPS3 שנמצא בסלון יתחבר כמובן גם לרשת ברמה גבוהה. אני צריך המלצה לנתב טוב כל הצעה תתקבל בברכה. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by vini,

אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את הרשת,הביעה שאני לא רואה את מחשב השני

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. אורח יבגני
    Started by אורח יבגני,

שלום אני על באנדל ב 012 ויש לי מודם/ראוטר VVG2000 בחבילת 100 מגה. אני מעוניין להחליף את הציוד למשהוא יותר טוב כי יש בעיות אם הראוטר + הויפי נכבה מידי פעם. עכשיו אני לא יודע האם עדיף מודם לבד וראוטר בנפרד או מכשיר משולב אחד ? השמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. היי יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת , אחד שרת ואחד אורח, שהאורח מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש אין חיבור אינטרנט אלה רק לאחר שמשחקים בהגדרת . מה פשר הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by lowdez,

אוקיי, אז ככה: יש לי מחשב שמריץ XP ומחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL במהירות של 1.5 יש לי גם לפטופ חדיש של טושיבה שמריץ Vista Home Premium ... מה שמגיע ברוב הלפטופים שנמכרים כרגע. אחרי מאמץ מיוחד, כי Vista זאת מערכת הפעלה דפוקה למדיי הצלחתי לגרום למצב הבא: מהמחשב אני מקבל פינג לוויסטה, אבל מהוויסטה אני לא מקבל פינג למחשב. מהוויסטה אני יכול לגשת לכל תיקייה שמוגדרת כSharing בXP, אבל מהXP אני לא יכול לגשת לשום תיקייה בוויסטה. (אני יודע שהמצב הזה סותר את עצמו, ואין לי מושג איך הגעתי אליו מלהתחילה) איך אני גורם לזה לעבוד בצורה כך שיש גישה חופשית ותקשורת חופשית בין 2 המחשבים ? הפיירוול בשני המחשבים היה מכובה כשניסיתי לעשות את מה שניסיתי.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. שלום, רציתי לשאול בקשר לרשת חוטית בקצב 1gigabit הבנתי שצריך כבלים לפחות CAT5E אז השאלה בעצם האם כל הכבלים שמחברים בין המחשב לממתג ,בין הנתב לממתג ובין המודם לנתב כולם צריכים להיות CAT5E או רק הכבלים שעוברים בין המחשבים השונים לממתג? ועוד שאלה ההבדל בין כבלים של CAT5E ל-CAT6 הוא עקרוני ? תודה. וד"א מצטער שזה אשכול שני היום פשוט אני בדיוק מחבר את זה היום.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. תראו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות כמו שרשום בסטיקי ולחלק את פס הרוחב של האינטרנט כאלו נגיד מחשב אחד מקבל 750 וגם השני נקבל 750(יש לי 1.5 למי שעדען לא הבין) יש מצבלעשות את זה?

20. התחברתי דרך 019-unlimited לסיבים האופטיים עם ראוטר ASUS RT-AX53U הכל עובד חלק חוץ מכתובת ipv6 שהראוטר לא מקבל. הקושחה עודכנה וניסיתי את כל הגדרות ה-ipv6 שיש בראוטר. ב-019 אומרים שאצלם אין מה להגדיר ולא מסרו שום מידע נוסף. למישהו היה נסיון עם מקרה דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. Started by SeReGa,

שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום למומחים..מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי למחשב הבייתי שלי? מתלבט בין PCI ו USB, ובכלל, לא ממש מכיר חברות.. תקציב 150 שח או פחות..דרושה יכולת זיהוי של רשתות בטווח קליטה של 20 30 מטר בערך.. אשמח לעצה תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by ofer,

מציעים לי ראוטר dlink bi604 אני מעוניין בתואם ppoe לחיבור לאינטרנט זהב למישהו יש נסיון איתו ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.