רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בבעייה מוזרה כרגע, הראטור האלחוטי מחובר למודם, והלאפטופ מזהה את הראטור כקו אחד בלבד! גם אם אני נמצא במרחק כמה חדרים מהראוטר וגם אם אני נמצא ממש לידו. אני מקבל רק קו אחד. אני נמצא עם חבר פה שהלאפטופ שלו מקבל את הסימן מצויין, בלי בעייה. במרחק כמה חדרים גם הוא מקבל 2 קווים.. העניין הוא שאני לא מצליח להתחבר בכלל. משום מה ההתחברות נכשלת.. שאני מנסה להתחבר עם המודם האלחוטי שלי, הלאפטופ שלי מקבל סימן מצויין גם .. מה יכולה להיות הבעייה ?? ועוד משהו קטן, האם יש לנו אפשרות להקים רשת PEER TO PEER ? יש לנו כבל רשת פה, איך אנחנו יכולים לעשות את זה??.. (אגב אני מריץ XP והוא מריץ VISTA על הלאפטופ שלו) תודה לכולם וסופ"ש נעים !!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מי שיש לו את הנתב הנ"ל בבקשה שיעזור לי אני לא מבין איך אני פותח פורטים הצלחתי להיכנס להגדרות
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של חברת asus קיבלתי אותו מבזק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לתוכנות emule ו- µTorrent
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הפינגים שאני מקבל מאתרים ומשרתי משחק הם תמיד 100-200ms. אני מחובר לברק בחבילה של1.5 או 2 אני חושב. זה נורמלי? מה יכול לגרום לפינגים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולכם קניתי לא מזמן ראטור של ASUS WH-520G ואיך נגיד את זה אני לא הייתי מרוצה בכלל האיכות הייתה 100% אבל העוצמה של הקליטה הייתה ממש גרועה בחדר ליד הוא הצליח לשדר רק בחוזק של 40% וגם את זה בלחץ.... מה שאני צריך זה ראוטר אלחוטי מהסדרה החדשה (אם הבנתי נכון שזה ה802.11G אם אני טועה תקנו אותי...) באיזור ה500 שקל בלי כרטיסי רשת אלחוטים וכל זה רק ראוטר.... ושיהיה לו עוצמה חזקה לא כמו הקודם שלא תפקד שאני יוכל סוף סוף לעבוד בחדר ליד באיכות של 100% ובשאר חלקי הבית באיכות דומה תודה רבה על זמנכם!!!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את הרשת,הביעה שאני לא רואה את מחשב השני
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
טוב אז אני צריך כרטיס אלחוטי אני בממד אבל הראוטר נמצא ממש לייד הדלת אז אין בעית קליטה,כמה שיותר זול מKSP ובתקן N ראיתי יש את הכרטיסים הבאים בזול : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752146 האם יש משהו מומלץ יותר ? האם יש הבדלים גדולים אם זה USB או מובנה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו באימיול הוא אומר לי: Connection refused. Your IP is currently blacklisted יש לי רשת אלחוטית אבל פתחתי את כל הפורטים וזה עדיין עושה את זה......למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי כבר בבית רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, איך אני מגדיל את הרשת? וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי אני מחובר ל012 במהירות הורדה 1500kb והעלאה 256kb שאני רואה סרטים למשל ב gamespot הסרטים עובדים לאט או אם אני מדבר בסקייפ אני שומע מקוטע אם אני מוריד אז המהירות היא 180 במה זה תלוי במהירות בהעלאה או במהירות הורדה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית באחד מותקנת מערכת הפעלה XP ובשני אני הולך להתקין ויסטה זה יעשה לי בעיות עם הרשת עם יהיו מערכות הפעלה שונות בשני המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מריץ לינוקס אובונטו במחשב הלקוחץ מחשב השרת מריץ WIN XP PRO מה שמפריע לי זה שכשאני מתחבר אז השרת מנתק את המשתמש שעובד על מחשב השרת האם אפשר לעשות שהוא לא יתנתק? כלומר המטרה שלי זה שמחשב הלקוח יהיה THIN CLIENT של מחשב השרת ויאפשר עבודה בו זמנית של 2 משתמשים על מחשב השרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקיי... אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי. 5M / 512 U מודם = Thomson כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו. אז השאלה היא כזאת: איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP. כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר. גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו? אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על ה…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DLINK DI-714P. על שני המחשבים יש WIN XP. הרשת פתוחה לרווחה וכל מי שעובר ליד הבית שלי עם מחשב יכול להכנס. יש לי אפילו שכן עם רשת רק ששלו מאובטחת (יש סימן של מנעול ליד הרשת שלו). חיפשתי כאן הדרכה לתהליך כזה ולא מצאתי. מישהו כאן יכול לעזור ולהושיע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות,אני חושב שזה לפתוח פורטים(אבל אני לא יודע איזה) כדי שאני יוכל לקבל קבצים במירנדה בדיוק כמו שאני מקבל קבצים בתוכנה ה-ICQ הרגילה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מציעים לי ראוטר dlink bi604 אני מעוניין בתואם ppoe לחיבור לאינטרנט זהב למישהו יש נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני רק לציין שהשתמשתי באפשרות החיפוש לפני שכתבתי פה הודעה, עיינתי בדברים הרלוונטיים אבל התבלבלתי לגמרי. הסיפור שלי ככה.. יש לי רשת ביתית חוטית עם מודם-ראוטר eci של בזק ואהב שמפצל לכמה מחשבים. הכל עובד טוב ויפה אבל המשפחה החליטה לעבור לאלחוטי. אז קנינו נתב בשם level one wbr-3407a. הקטע הוא שלא הבנתי בידיוק מה הולך עם זה. קראתי כאן וראיתי אנשים שקנו ראוטר אבל נשארו עם מודם. זה לא אמור להחליף אותו? אמרו לי שאת הנתב אני מחבר במקום האהב ואת הראוטר של eci אני משאיר. זה נכון? או שאני מנתק את המודם הנוכחי ואת האהב ומחבר את הראוטר האלחוטי החדש? ואם כן, אני אצטרך לעשות את כל ההגדרות מחדש? כי פעם אחרונה זה טכנאי הגדיר ולא אני.. הייתי מעדיף להישאר איכשהוא עם המודם וההגדרות שיש …
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עבור מחשב desktop - ( לא נייד !) מה עדיף ? pci or usb ? תמליצו לי בבקשה על דגם ספציפי בבית יש לי ראוטר אלחוטי dlink
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הורדתי תוכנית בהורדה ישירה (מאתר rapidshare), היא שוקלת ג'יגה וחצי, ולקח לזה 40 דקות לרדת. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הראוטרים הבאים? Edimax BR-6204WLg Edimax BR-6204WG לצורך של דירהשל קומה אחת ללא התחשבות בממ"ד. השירות של PIKOK היבואנית הוא מצוין אז אני די נעול על החברה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-