רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לעשות החלפה בבזק עם הראוטר שיש לי למשהו יותר מתקדם עם שליטה נוחה יותר בפתיחה של פורטים וכו'... כרגע יש לי 600EW משהו כזה.. תודה,
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רכשתי ראוטר 3COM במקום האדימקס שסבלתי ממנו מרגע שקיבלתי אותו (והחלפתי אותו שלוש פעמים - שמור נפשו יירחק!) הדגם הוא 3CRWER100-75 אני מחובר דרך כבלים ונטוויז'ן. הצרה היא שאני מוריד ב-30K במקום ב180K (יש לי חיבור 1.5 על 512) מישהו נתקל בתופעה? עזרה רצוייה מאוד!!!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם שווה לעבור לחבילה של 1.5-013 מגה מ012 1.5 מגה (יש לי פינגים ענקיים במשחקים עם 012 )
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
פעם, בלי לחשוב הרבה, כדי להתחבר לאינטרנט, קניתי ראוטר של NETIS. כשהבנתי שכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך מודם (ולא ראוטר), קניתי מודם/ראוטר ודרכו התחברתי. עכשיו עברתי לבית גדול יותר, ובאחד החדרים אין קליטה טובה של האינטרנט באמצעות WiFi. האם אני יכול לחבר את הראוטר לשקע טלפון, והוא ידע להתחבר לאינטרנט (כלומר ה WiFi יוארך)? האם אפשר לחבר את הראוטר למודם/ראוטר בצורה wireless (ככה שהמודם/ראוטר יהיה בחדר אחד, NETIS באמצע, והחדר השלישי (בלי הקליטה הטובה) יהיה בסוף)?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1) אם ממחשב (עם IP קבוע ) יחפשו אתר X בגוגל במשך אלפי פעמים ביום ויכנסו אליו. האם זה יקדם את האתר X? 2) אם מכתובות IP שונות יחפשו אתר X בגוגל ויכנסו אליו. האם זה יקדם אותו?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ שמחובר לראוטר אלחוטי , קורה לי הרבה פעמים שכאשר אני מנסה להכנס לאתר מסוים , אני מקבל THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED , ורק לאחר שאני עושה מספר פעמים "רענן" F5 , רק אז העמוד עולה . תודה !
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בבית. עד עכשיו היה לי רק מחשב נייח אליו מחוברת מדפסת HP DeskJet F380. קניתי שני ניידים ואני רוצה לנתק לגמרי את המחשב הנייח ולחבר רק את שני הניידים לרשת האלחוטית. אבל אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשלוח משניהם מסמכים להדפסה. איזה נתב אני צריך כדי שיעשה לי את העבודה? חשבתי על EDIMAX ששמעתי שהם נותנים תמורה טובה ביחס למחיר. מישהו יכול להמליץ לי על דגם? דרך אגב, האם אחד המחשבים יהיה חייב להשאר דלוק תמיד כדי לשלוח דברים להדפסה או שלא משנה איזה מהם יהיה דלוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax6204wg ומודם terayonTJ715 ואין לי מושג איך לחבר את המודם עם הראוטר???? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם כבל אופטי המחבר בין המודם לנק' הטלפון או לארון סעף של "נזק" (בזק) משפיע על מהירות/איכות הגלישה או שצריך שהכבל יהיה מהמודם עד למרכזייה הקרובה בכדי שנראה הבדל? לא שיש לי כבל אופטי פשוט סתם מעניין אותי לדעת.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי זון אלארם במחשב שמחובר ישירות לאנטרנט, ורק כאשר אני מנתק את התוכנה אפשרי לגלוש באינטרנט אצל הקליינט... מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחוץ לארץץ אז איך זה מומלץ לא מומלץ יש ביקורת ??
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חיבור האינטרנט בבית הוא דרך הכבלים (ללא צורך בחייגן) חיברתי בבית את המודם של האינטרנט ל- SWITCH , ויצרתי רשת פיזית (דרך הקירות) למס' מחשבים. בזמן שיצרתי את הרשת פיזית הצלחתי ללא בעיה לחבר 3 וארבעה מחשבים בו זמנית. כעת אני לא מצליח לחבר אף מחשב מעבר ל-2 שמחוברים באופן קבוע. גם אם אני מנתק את אותם שני מחשבים ומשתמש בכבל רשת שלהם אני לא מצליח לחבר אף מחשב חדש לרשת הנ"ל. גם לא בחיבור ל- USB (יש לי אופציה לחבר את המחשב במקום דרך כבל רשת עם חיבור ל- USB ), כמובן שהמחשבים שניסיתי תקינים . אין לי אף הסבר הגיוני להבין למה זה קורה מעבר להשערה שבמודם של הכבלים ישנו זכרון של MAC ADDRESS או משהו כזה שמונע חיבור מחשבים נוספים/אחרים לרשת. ואת הזכרון הזה אני רוצה לנקות ... כמובן שאשמח לש…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-