עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by פינגרס,

איזה ספר טוב יש לרשתות , הספר של סיסקו של וונדל אדום גרוע , ולא מובן איזה עוד ספרים מומלצים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

היי, אני עובד הרבה עם רשתות אד-הוק. יש לי מחשב אחד בבית שמחובר לאינטרנט, ויש לו כרטיס רשת אלחוטי שמשמש כאקסס פוינט. כאשר אני רוצה לחבר את הנייד/סמארטפון/מדיה סנטר לאינטרנט - אני מחבר אותם לרשת. ב-Win7 יש בעיה - אני לא יודע איך להגדיר שהרשת הזו תהיה דיפולטית, ושהמחשבים יתחברו אליה כאשר היא זמינה. בנוסף, לא מצליח לעשות "שמור סיסמא" לרשתות אד-הוק. יש פתורונות לבעיות המעצבנות האלו? דרך לעקוף את זה ולהציג כאילו זו רשת שהיא לא אד-הוק? אולי להשתמש בתוכנת צד 3?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by Sponge Bob,

במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NuKe007,

למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות. חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by MP,

שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by zalex,

קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  9. איך אני מסדר את זה ומה זה בכלל.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by benor,

בתור התחלה יש לי רשת בין שני מחשבים. באחד מותקן XP PRO ובשני מותקן WIN 98SE. אז במחשב שבו מותקן ה- WIN98SE אז בכל פעם שהמחשב עולה אז הוא פותח חלון כזה ואז הוא מבקש שיכניסו סיסמא, ואני לא מכניס סיסמא אני משאיר את החלון ריק. יש משהו שאפשר לעשות שזה יעלה מייד בלי ללחוץ אישור כל פעם? תודה.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Judge,

עכשיו יש לי ספק של 012 ותשתית בזק. אם אני רוצה לשדרג את המהירות האינטרנט, למי מהם אני פונה? האם אפשרי ספק הוט ובזק תשתית? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by yairg,

שלום, רציתי לדעת, מכשיר שיכול לנהל כמה רשתות אלחטיות במקביל, אני מדבר כמובן על ACCESS POINT. אני מדבר על ניהול רשת אחת בהצפנה WPA2, והרשת השנייה הוא מתחבר אליה בשביל האינטרנט שהיא יכולה להיות בהצפנות אחרות או ללה הצפנות. בעבודה הנוכחית של AP שלי היא רק מאריך את התווח ולכן הוא משתמש באותה הצפנה של רשת המקור בעצם יש לי רשת של שלושה מחשבים ומתחברים של AP שלי, חיברתי לו אנטה גדולה ואני והתחברתי אל רשת מרוחקצ בשביל האינטרנט, ולם יש לי שרת ברשת שלי שהוא ללא מסך ומקלדת, לכן כל פעם שאני מתחבר אל רשת אחרת ב AP שלי אני צריך, לחבר לו מקלדת ומסך ולהכניס את הסיסמא של הרשת ש AP התחבר אליה, אז רציתי לדעת אם יש מכשיר - אחד. שיכול לנהל את הרשת שלי שהיא בהצפנה מסוג שלשהוא, ולעשות גשר לרשת …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by nofari:],

האם יש תכונה מהירה ויעילה דרכה אני יכולה לבדוק פינג למספר נקודות, וגם להתחבר לראוטרים שמזינים את הנקודות הללו? ז"א יש לי ראוטרים במקומות שונים שמחוברים אליהם מספר אקסס פוינטים. האם יש תכונה שיודעת להתחבר לראוטרים הללו ואז אוטומטית להריץ פינגים לנקודות שהגדרתי מראש? תודה מראש לעוזרים, נופר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by GENERAL,

היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. היי מקווה שזה פורום מתאים לשאלה : יש לי דונגל USB שקולט שידורים דיגיטליים. חייב בגלל מיקום המחשב [ לא ניתן להוזיזו ] לקנות כבל USB באורך של 3 מטרים על מנת שהאנטנה שמחוברת לדונגל תגיע לחלון ותשפר קליטה. השאלה : האם הארכת כבל USB ב 3 מטרים יחולל בעיה מסויימת, יפגע בהעברת נתונים וכאלה? מה אומרים ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yosizach,

העם התוכנה SpeedGuide Programs TCP Optimizer באמת עוזרת או שעדיף להתחרק ולשאיר את הגדרות של ה windwos חבר שלי אומר מי שהוא הפעיל אותה .. המיול האט לו בצורה רצחנית וגלישה יותר מהירה אבל ההורדות נדפקו לא יודע ... מה זה עושה בכלל והעם אפשר לחזור בטוח להגדרות שהיו לי אחרי שאני מנסה

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by Sorcerer,

אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?

19. Started by Iko89,

שלום אני כבר הרבה זמן מוריד מהאתר isohunt (טורנטים) במהירות גבוה ולאחרונה שמתי לב שחלה ירידה משמעותית בקצב הההורדה .. יש אפשרות שנטויזן חסמה את האתר ? או בזק?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני יכול להעיד על עצמי כמשתמש "קל" באינטרנט, לא משתמש יותר מדי בטורנטים או באימיול, סתם מדי פעם גולש ומשחקי אינטרנט, הייתי עד לפני כחודשיים לקוח של ברק (013), היו לי שם יותר מדי תקלות והחלטתי בשלב מסויים שכבר אי אפשר החלטתי לעבור לבזק בינלאומי מאחר ששמעתי ששם השירות אכן תקין וטוב , מסתבר שזאת הייתה טעות. כחודש האינטרנט אכן עבד מצויין, פינגים נמוכים במשחקי רשת, הורדות מהירות, אימיול חלק, הכל נפלא! אך, לפני כחודש לערך, התחילו תקלות רציניות, מהירות איטית באתרים זאת בעיה קבועה כבר אצלהם, אני לא יכול אפילו לצפות בקליפ של 3 מגה בyoutube רצוף! המהירויות הורדה מחו"ל שואפות ל20-30, הפינגים לחו"ל זוועה במשחקי הרשת, לרוב זה מגיע ל400+ אלא אם יש לכם ממש מזל ואולי תפלו על שרת …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Jamuzo,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שלא נמצאים אחד ליד השני אלא בשני חדרים שונים שיש חלון ביניהם. כמו כן - רק אחד המחשבים נמצא ליד שקע טלפון (בזק). מה אני צריך כדי לחבר את שניהם לאינטרנט וביניהם - כך שאוכל לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב השני ? אני גם רוצה רוצה שהמדפסת שלי (מדפסת פשוטה - לא אלחוטית ובלי חיבור רשת ) תהיה משותפת לשניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. 1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.