עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yosizach,

העם התוכנה SpeedGuide Programs TCP Optimizer באמת עוזרת או שעדיף להתחרק ולשאיר את הגדרות של ה windwos חבר שלי אומר מי שהוא הפעיל אותה .. המיול האט לו בצורה רצחנית וגלישה יותר מהירה אבל ההורדות נדפקו לא יודע ... מה זה עושה בכלל והעם אפשר לחזור בטוח להגדרות שהיו לי אחרי שאני מנסה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by Sorcerer,

אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?

3. Started by Iko89,

שלום אני כבר הרבה זמן מוריד מהאתר isohunt (טורנטים) במהירות גבוה ולאחרונה שמתי לב שחלה ירידה משמעותית בקצב הההורדה .. יש אפשרות שנטויזן חסמה את האתר ? או בזק?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יכול להעיד על עצמי כמשתמש "קל" באינטרנט, לא משתמש יותר מדי בטורנטים או באימיול, סתם מדי פעם גולש ומשחקי אינטרנט, הייתי עד לפני כחודשיים לקוח של ברק (013), היו לי שם יותר מדי תקלות והחלטתי בשלב מסויים שכבר אי אפשר החלטתי לעבור לבזק בינלאומי מאחר ששמעתי ששם השירות אכן תקין וטוב , מסתבר שזאת הייתה טעות. כחודש האינטרנט אכן עבד מצויין, פינגים נמוכים במשחקי רשת, הורדות מהירות, אימיול חלק, הכל נפלא! אך, לפני כחודש לערך, התחילו תקלות רציניות, מהירות איטית באתרים זאת בעיה קבועה כבר אצלהם, אני לא יכול אפילו לצפות בקליפ של 3 מגה בyoutube רצוף! המהירויות הורדה מחו"ל שואפות ל20-30, הפינגים לחו"ל זוועה במשחקי הרשת, לרוב זה מגיע ל400+ אלא אם יש לכם ממש מזל ואולי תפלו על שרת …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Jamuzo,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שלא נמצאים אחד ליד השני אלא בשני חדרים שונים שיש חלון ביניהם. כמו כן - רק אחד המחשבים נמצא ליד שקע טלפון (בזק). מה אני צריך כדי לחבר את שניהם לאינטרנט וביניהם - כך שאוכל לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב השני ? אני גם רוצה רוצה שהמדפסת שלי (מדפסת פשוטה - לא אלחוטית ובלי חיבור רשת ) תהיה משותפת לשניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. 1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by ran o,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הקונפיגורציה הקיימת אצלי היא: שקע טלפון --> מודם --> sbox --> מחשב נייח + מחשב נייד. מדובר במודם בזק - תשתית ADSL. קו הטלפון בבית הוא של בזק ואני מעוניין לעבור לאחד מהמפעילים החדשים בשיחות הפנים-ארציות (072, אקספון, פרטנר...). הבנתי משיחות עם נציגים שלהם שהם מספקים לי מתאם שיחות שאמור להיכנס בין המודם לבין המחשב. השאלה היא מה קורה אם יש sbox בדרך בין המודם למחשב? אפשר להכניס גם מתאם שיחות של אחת מהחברות האלה? ואם כן, איפה ייכנס המתאם שלהם? (072 אמרו לי שלדעתם בכלל אי אפשר להתקין מתאם שיחות על הקונפיגורציה הזו וצריך לסלק את ה-sbox וזה בלתי אפשרי מבחינתי) אשמח לתשובה ממביני עניין. תודה מראש ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. לדגמא טכנולוגיית N תומכת בהעברת מידע של עד 54 מגה לשניה האם בין שתי מחשבים ברשת עוברים 54 מגה לשניה, או שצריך לחלק בשמונה כדי לדעת כמה בתכלס עובר..?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aerosmith,

שלום, יש לי 2 מחשבים שפועל בהם אינטרנט. האם אפשרי לעשות כונן נגיד של 10 ג'יגה או משהו כזה שיהיה משוףת לשניהם ויהיה אפשר להעביר קבצים וכאלה? אם כן, איך? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כותרת..

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. החלפתי השבוע את FIREWALL שלי ל ZONEALARM מומלצת... או שעדיף להתקין משהו אחר ...?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by roo soo,

מה קורה אם בתשתית (הוט/בזק) יש לי 12 מגה, ואצל הספק (נטויז'ן/012) יש לי 2.5 מגה? או להיפך? וזה נכון שיש הבדל משמעותי בגלישה בין 2.5 מגה ל12 מגה? אני לא מדבר על הורדת משחקים/שירים.. אלה על גלישה נטו באינטרנט.. כמו גלישה בYNET, וואלה, פייסבוק וכאלה .. זה באמת אמור לעבוד יותר מהר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Ronenosh8,

הרצתי בדיקת מהירות על המחשב שלי (AMD Dual core 2.5ghz) עם כרטיס רשת 1GB והגעתי ל 70 מ"ב אח"כ בדקתי במחשב אחר 3.2GHZ עם 4 ליבות והגעתי ל 99 מ"ב המחשב שלי כמובן מחובר בכאבל והחלפתי בין הכבלים כדי לשלול את האפשרות שמדובר בכאבל לא תקין. האם המעבד חלש וזה הגורם למהירות האיטית?

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  18. היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  19. שלום לכולם. אספתי היום מבזק סטור את הנתב- מודם הנ"ל הגיע עם הגרסא החדשה ולאחר ריבים והגדרות פועל סבבה עם פורטים פתוחים היכן שצריך הבעיה היא שאני אוהב לעבוד דרך 1.0.0.138 אבל נראה שחסרות שם הגדרות שמופיעות רק ב bnet.bezeq.co.il ומשום מה לאחר זמן מה כאשר אני נכנס לאתר הזה של בזק הוא מראה לי את הטבעת טעינה אבל הטבעת לא מפסיקה להסתובב והפרטים לא עולים.. כרגע זה לא מפריע לי ההגדרות סבבה והכל פועל. אבל איך אני מתקן את זה שהאתר של בזק יעבוד טוב? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. Started by Ashdod,

שלום לכם חברים תראו ראיתי באינטרנט המון הסברים על סוויץ ראוטר וHUB ועדין דברים קטנים לא מתחברים לי יש לי כמה שאלות קטנות אני מבין שתפקידו של סוויץ הוא לחבר כמה רשתות , בבית יש לי רשת למה יש לי ראוטר ולא סוויץ ? או שזה גם סוויץ וגם ראוטר במשולב אם HUB כל כך ישן וסוויץ יותר חכם ממנו , אז למה משתמשים היום עדין בHUB מה הוא עושה שסוויץ לא יכול לעשות למה אני בבית צריך ראוטר ובמקום העבודה משתמשים במספר סוויץים , ? לחבר רשת ? אז למה לא להשתמש ברוטאר ? מה הבבדל בין ראטור לסוויץ הרי ראוטר מחבר גם בין רשתות וגם סוויץ לא ? מי שיכול לענות לי על השאלות האלו אני אשמח נ.ב חברים אני די חדש בזה בבקשה ממכם תנסו לרדת לרמת הבסיס בציוד הזה , תסבירו לי בצורה פשוטה ועוזרת אל תתנו לי לינקים של …

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום , אני מנוי של הספקית "אורנג'" למעלה כחודש ימים , שמתי לב שהחל משעה 21:00 הטורנטים לא עוברים ולא מגיעים ל1.2MB .. אני מקבל הורדה של 350KB אני התחברתי ל10M באורנג' .. מה שקורה זה לאחר השעה 21:00 משהו בסביבות השעה 00:00 , ההורדות יורדות מהר ומגיעות למקס' . האם גם את חשים בכך? מסתבר לי שאורנג' גם כן פועלת מאחורי הקלעים. אשמח לקבל תגובות , תשובות . נ.ב - ואני חשבתי לי שאורנג' לא מגבילה + לא חוסמת . מסתבר שכל הספקיות היום חוסמות חד וחלק..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Asterix3,

היי. !! אני די חדש פה ולא יודע אם שאלו כבר את השאלה. איזה ספק יותר טוב ברק כבלים או חברה אחרת? אני מחובר לברק וספק אינטרנט שלי זה בזק (אמרתי נכון?) יש לי רשת אלחוטית ובזמן האחרון הורדות בקושי זז ברק התחילו לעשות בעיות וזה די מעצבן!!! השאלה: אם אני יעבור חברה ושם הם גם יחסמו את ההורדות. יש איזה משהו שאפר לנסות חוץ מלעבור חברה ?.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. אז הסיפור שלי הוא ככה ביום שלישי ראיתי שהגיע טכנאי בזק ל"שכנים" (חברת קרמיקה) ותיקן להם תקלה כל שהיא למחרת לא היה לנו לא קו טלפון ולא אינטרנט (אני חושב שטכנאי שבא לתקן להם את התקלה עשה לנו תקלה) כמובן התקשרנו לבזק והם אמרו שהם יגיעו תוך לא יותר 72 שעות. הטכנאי המיוחל הגיע ביום חמישי כמובן שהוא הודע על כך רק שעתיים לפני ולא היה אף אחד בבית אז הביקור של הטכנאי נדחה למחרת ביום שישי הגיע הטכנאי ועשה בדיקה ואמר שהתקלה היא בקופסה של בזק שבה מתוך 20 חיבורים יש שלושה תקולים שאחד מהם הוא שלנו והוא הסביר לנו שהוא לא מוסמך להתעסק עם זה ושאנחנו צריכים להתקשר 199 במקום 166 והוא גם אמר שרוב הסיכויים שהטכנאי ויבוא רק ביום ראשון כדי שיטפלו בתקלה , שאלתי את הטכנאי האם יכולים להחליף את החי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by xsender1,

שלום לכולם , פעם הייתי בפורום המון אבל עם השנים כבר כמעט שלא יצא לי להיכנס עד עכשיו , בכל מקרה לשאלה . אני עובר ליחדת דיור והפתרון שם עם האינטרנט זה להגדיר ראוטר שני . השאלה איך אני עושה את זה . אני די מכיר את העולם ככה שזה לא סינית בשבילי אבל לא יצא לי להתעסק עם רואטרים המון זמן . הראוטר + מודם הראשי זה tplink n600 השאלה שלי איזה ראוטר עדיף לי לקנות ואיך אני עושה את זה . קראתי באינטרנט שאפשר לחבר WAN ל WAN ו WAN ל LAN מה עדיף ועד כמה זה קשה ? אשמח לעזרה בנושא תודה ,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים