עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orik3,

אני משתמש בראוטר מדגם 3crewer100-75 של 3com. בדקתי ב- portforward.com ועשיתי כל מה שרק אפשר כדי לפתוח את הפורטים על מנת להשתמש באימיול וביטורנט. לקחתי את ה- IP ממה שהיה כתוב כשנכנסתי ל- cmd וכתבתי ipconfig/all. את ה- IP הזה הגדרתי כסטטי. לאחר מכן עקבתי אחרי כל ההוראות וביצעתי אותן. הבעיה היא שכשהאימיול עושה בדיקת פורטים, הוא בודק IP אחר לגמרי. את זה שמוגדר כחיצוני שלי. את ה-IP הזה אני בכלל לא יכול להכניס לראוטר שלי. הוא מוכן לקבל רק כאלה שהוא מכיר, מתצורה ספציפית. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה יש לי ROUTER שמחובר לאנטרנט ואליו מחובר 2 מחשבים , עכשיו אני מעוניין נניח לצורך השאלה לפתוח על שניהם שרת FTP בפורט 21 זה אפשרי לעשות port forwarding של אותו פורט ל2 מחשבים שונים? (כתובת IP שונים)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Potter,

יש לי 2 מחשבים ששניהם מוחברים לנתב מסוג LINKSYS, WRT54G למחשב א יש כתובת IP : 192.168.1.100 למחשב ב יש כתובת : 192.168.1.101 והכתובתב של הראוטר היא 192.168.1.1 עד כאן הכל בסדר אני מחצליח לשתף קצבים בניהם והכל, ממחשב א אני יכול לגשת לקבצים ע"י 192.168.1.101\\ עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לגשת למחשב ב דרך הראוטר כלומר שאני אוכל לעשות 192.168.1.1\\ ולגשת לגבצים במחשב ב למשל, ניסיתי להגדיר PORT FORWARDING אבל זה לא עובד משום מה, אם מישהו יודע בדיוק איך עושים זאת אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Thadar,

.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by mmMigy,

שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DoctorBurp,

יש לי נתב 3com office connect דגם 3CRWER100-75 אני מנסה לפתוח פורטים כדי לשחק ב league of legends קראתי את כל המדריכים וקנפגתי כפי שניתן לראות בקובץ המצורף, ע"י virtual servers אני משתמש באתר http://www.firebind.com/lol_applet.php כדי לבדוק האם הפורטים המתאימים פתוחים הבדיקה תמיד נכשלת ובכל פעם פורטים אחרים מהטווח 5000-5500 UDP נכשלים. למשהו יש את הראוטר הזה והצליח לפתוח פורטים אלו, או פורוטים בכלל? *עריכה: משום מה נראה שזה הסתדר.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by eyalgal,

אני מנסה לבצע Port forwarding במודם\ראוטר של בזק. בשורת הכנסת הפורטים מופיעה עמודה של "Remote Ip Address", שאין אפשרות להשאיר ריקה, ואני לא יודע מה להכניס לשם. ניסיתי את הכתובת שלי, של הראוטר, הכתובת שאני מקבל מבזק וכל מספר שחשבתי שאולי קשור, והוא לא מקבל כלום, ולא נותן לי לפתוח את הפורטים. מישהו פה נתקל בדבר כזה או יודע איך מתמודדים עם זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by shani_yakov,

בעקבות דיון שפתחתי באלקטרוניקה ומודינג לינק, הומלץ לי להתיעץ כאן אני מנסה לגשת לשרת רשת ארדואינו דרך שני נתבים שהשני מבינהם משמש כap. למישהו יש פתרון לנושא? כשאני מחבר את הארדואינו רק לנתב הראשון, הכל עובד פיקס

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by jayz0r,

אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by erezalster,

שלום לכולם. יש לי ראוטר TL-WR1043N של TP LINK. התקנתי עליו DD_WRT ואני מאוד מרוצה מהגמישות בעבודה איתו. יש לי רק בעיה אחת - הגדרתי Port Forward בפורט 80 (יציאה והכניסה) לשרת מסויים אבל הוא עובד רק מתוך הרשת הביתית. כשאני פונה לראוטר מחוץ לרשת הפנימית שלי אני לא מצליח לקבל תשובה מהשרת WEB אצלי בבית. האם למישהו יש רעיון? זה יכול להיות קשור לך שהממשק ניהול של הראוטר מוגדר על 80? ניסיתי לשנות את הפורט של ההמשק ניהול אבל לא הצלחתי. כדי לבדוק את הנושא לעומק אני הגדרתי פורט אחר (לא 80) וזה כן עבד לי. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה רבה, ארז

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Jonnyboy,

אז אני רוצה לפתוח פורט ל25565 (מיינקראפט) אבל הראוטר שלי לא נמצא ברשימה בPortforward.com, איך אני פותח פורט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by srulikg,

קיבלתי מבזק את הנתב D-Link 674OU. מישהו יכול להפנות אותי להוראות על איך עושים בו port forwarding?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by artyom,

הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Ymac,

שלום, רציתי לעשות פורט פורוורדינג ברשת אצלי (סרבר מיינקראפט, גמאני חשבתי שזה מטופש אבל מסתבר שזה נחמד ביותר ) וקראתי המון מדריכים אבל יש לי כמה בעיות: הקושחה של המודם שלי קצת דפוקה, יש שם בעיה (גם אבא שלי נתקל בה) שאי אפשר לאשר חריגה לפתיחת פורט (רושם שגיאה) יש לי בעצם שתי רשתות פנימיות בבית, אחת של המודם (מספר כלשהו.10.0.0) שמחובר לראוטר (שהוא הגייטווי של כל המחשבים בבית) רשת פנימית נפרדת (מספר כלשהו.192.168.1), על הראוטר אין בעיה, הבעיה היא שהמודם מדבר עם העולם החיצון ולכן גם אם אעשה את הפעולה בראוטר לא יעזור לי כלום. המודם \ ראוטר הוא ה-aztech dsl-600e המפורסם של בזק והראוטר הפנימי הוא TP-LINK TL-WR641G שהוא די ישן אבל עובד יופי האם יש פתרון לבעיה שהצגתי ו\או פתרו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DeadByDawn,

אהלן מה קורה? אוקי אז ככה , אני משתמש במודם \ נתב ADSL מסוג שמקבלים מבזק Aztech DSL600E , קינפגתי אותו כPPPoE שיחייג לבד לרשת , והגדרתי גם forward של כמה פורטים לכתובת IP (סטטית!) של נתב אלחוטי אחר שמחובר אליו , בנתב האלחוטי עשיתי forwards לאותם הפורטים שעשיתי להם forward במודם , למחשב שמחובר פיזית עם RJ45 לנתב האלחוטי , שגם לו יש IP ססטי... אבל מה , עדיין יש לי lowID ובאימיול , ובעיית NAT בbittorent , יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שמתי לב שהאופציה הנ"ל מסומנת בראוטר, ולא הצלחתי להבין את המשמעות שלה. מישהו יכול להסביר בבקשה? האפשרות השנייה היא Full Cone NAT, לסמן אותה או להשאיר כמו שקיים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by andav,

אני מבין שאם אני מאחורי nat (במקרה שלי,מודם akcatel שעובד כנתב)אני אמנם יכול ליצור תקשורת מתוך המחשב שלי החוצה ללא בעיה אבל שום תקשורת אינה יכולה להיכנס אליי אם אני לא יזמתי אותה(וכמובן לא פתחתי פורטים). עשיתי בדיקה באתר הזה: http://www.auditmypc.com/freescan/scanoptions.asp והם אמרו לי בסוף שהם יודעים שאני "מתחבא" וידעו למצוא את ה- Ip של המחשב שלי ברשת. והנה מה שהם אמרו: Notice!, your natted (or real) IP address is 10.0.0.1. This information can be used to track your activities. I should not be able to obtain this information if your security is properly configured! אני מבין שאני יזמתי אמנם את התקשורת אבל שאלתי היא האם זה אפשרי שמבחוץ מישהו יסרוק ip ויגיע אל שלי …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by or_y,

שלום. התקנת freesco על מחשב שמשמש כראוטר. למחשב הזה מחובר נתב של netgear שמשמש כAP. הכל עובד, יש גישה לאינטרנט והכל. אני לא מצליח להפנות פורטים. הפנתי פורטים בfreesco למחשב שעליו רצה תוכנת שיתוף, הפנתי גם בנתב, זה עדיין לא עובד. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by Ymac,

שלום, אני מעוניין להצטרף לפאוור NGN של בזק אני לקוח בזב"ל ויש לי חבילת NGN 10 Mb... אבא שלי לא מוכן לעבור בגלל (ככה הוא טוען) שברגע שיסתיים הפילוט הם יתחילו לחייב אותנו... האם זה נכון? אני כבר שעה על סרטון יוטיוב 1080 והוא עוד לא בחצי וראיתי שאנשים פה פשוט נדהמים מהביצועים...

20. Started by KoM,

מדובר במודם משולב ראוטר כשאליו מחובר סויצ'ט כשבסופו של דבר מחובר למערכת עוד ראוטר אלחוטי... תהיתי האם יש הבדלים בין זוג השיטות להתקשורת ? ומה עדיף ? האם משנה בכלל ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by idanshapira,

אני בסלקום פייבר. ויש לי בעיית קליטה עם הראוטר שהם הביאו. עכשיו הראוטר הזה הוא גם מודם שהסיב אופטי מחובר אליו ישירות. סלקום טוענים שאי אפשר לבטל את הראוטר (Bridge mode) ולחבר ראוטר משלי. שזה נראה לי ממש דפוק, ולא הוגן. השאלה שלי, אם אני קונה ממיר מדיה מסיב אופטי ל-RJ45 ומחבר לראוטר שלי, ומזין את פרטי ה-PPoE האם זה אמור לעבוד? או שאני סתם אזרוק כסף לפח?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by i022052,

רציתי לשאול מה ההבדל בין הפרוטוקולים מבחינת הגלישה תכלס'? האם יש הבדל במהירות? האם זה משנה לי איך אני גולש כך או כך? אבטחה? הבנתי ש PPPOE הוא יותר מתקדם מ PPTP.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by menymu,

שאלה, כאשר אני מתחבר לבזק בינלאומי עם חיבור PPTP הפינגים שלי לספקית הינם - 8-11MS כאשר אני מחובר ב-L2TP הפינגים הם 13-14MS בשניהם אני מקבל את ה-30 מגה אבל לפעמים נראה כאילו L2TP יותר יציב מבחינת מהירות וקפיצות פינגים... מישהו יודע מדוע זמן התגובה נמוך יותר ב-PPTP? זה לא אמור להיות ההפך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rabbit,

איך אני יודע באיזה מהם אני משתמש כיום? איך אפשר לבדוק?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  25. שלום , קיבלתי Private Box של בזק (דרך החברה שבה אני עובד) בבזק מסרבים לפתוח פורטים למעט אלו שהוגדרו מראש ע"י החברה. האם יש אפשרות לעקוף את החסימה ולפתוח פורטים בעצמי ???

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.