עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by NIR36,

שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by ArielN,

חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו? במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה? בקיצור תגידו לי כל מה שאתם יודעים על לעשות רשת אלחוטית יעילה יותר! תודה מראש ;D ;D ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Elite_Sniper,

אתם יכולים להמליץ על כרטיס רשת אלחוטי טוב(לא מבין כל כך בכל הסוגים)? יש לי מודם נתב 2WIRE שמחובר למחשב הראשי ויש לי עוד מחשב ששמה אני רוצה לחבר את הכרטיס רשת(אני לא צריך כרטיס גם במחשב הראשי נכון? המודם נתב מספיק?)

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by magadi,

אז ככה יש לי בבית 2 מחשבים ואינטרנט של מגה וחצי בכבלים היה לי עוד לא מזמן ראוטר רגיל(קווי) ששבק חיים.. עכשיו אני מנסה להתחבר דרך כבלים וזה ממש לא נוח השאלה השאלה שלי האם אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים ולחבר את שני המחשבים לרשת בעזרתם? או שחייב לקנות ראוטר אלחוטי?(שעולה לא מעט) במידה וכן האם 2 כרטיסי הרשת האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2340 יעזרו לי? או שכדאי לי לקנות משהו אחר? דרך אגב איך אני יחבר את המודם לאחד המחשבים האם אפשרי לקנות למודם כרטיס רשת אלחוטי מיוחד או שאני יצתרך כבל רשת רגיל לראוטר?(שזה לא ממש רציני כי הראוטר ממש ליד אחד המחשבים) דרך אגב האם זה ממש משמעותי רשת אלחוטית דרך כרטיסי רשת? או שעדיף ראוטר שעולה דיי יקר? מה הבדל בשניהם? כי שהיה …

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by TheReaper,

טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by niva401,

איך מגדירים שרק כרטיסי רשת במחשבים שלי יוכלו להתחבר לרשת אלחוטית (מס סריאלי?)

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by bommer,

שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by bigmaind,

שלום.. יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים. מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה. במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט. במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link. התקנתי אותו. וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו. אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט. אני כבר לא יודע מה לעשות. אודה לך על תשובה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by Runny,

ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by the_lighting,

יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

ברשת רגילה נורא קל לעשות שיתוף אינטרנט צריך שני כרטיסים רשת, אחד בכל מחשב מחברים וזה די פשוט. ברשת אלחוטית צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים אחד לכל מחשב וAccess Point. למה הAccess Point משמש והאם צריך לתת לו הגדרות נוספות? או שעשיית שיתוף אינטרנט ברשת אלחוטית זהה לשיתוף ברשת רגילה. תודה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני מספר שנים (2-3, אני לא זוכר בדיוק) הצטרפתי לשירות ה WOW net של בזק בציפייה לרשת מהירה על-גבי תשתית הטלפון הקיימת (home PNA). ואני יכול להגיד שהתאכזבתי קשות. השירות לא מקצועי כמו שהייתי מצפה ולרוב לא מוצא פתרונות לבעיות השונות שצצו, הראוטר (1000sw) מאפשר רמה נמוכה מאד של שליטה (במיוחד ללא ממשק ה management שבזק אוהבים לשמור בסוד) וחסר עדכוני firmware, הרשת איטית מאד ולא מספקת שום צורך מעבר לשיתוף חיבור אינטרנט (למשל, העברת קבצים פשוט בלתי נסבלת). וזאת כאשר מחוברים לרשת רק שני מחשבים הנמצאים בקומה העליונה (וככל הנראה תהיה נוראית בהרבה עבור מחשב בקומה התחתונה). לאחרונה הרכבתי HTPC שנמצא בסלון בקומה התחתונה וברצוני לשדרג את הרשת, ולהגיע למצב של רשת מהירה עבור…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. בוקר טוב לכל המומחים אני עומדת לקנות HTPC חדש - קישור לדיון בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 והיות וזה יהיה המחשב השני בבית הבנתי שהדבר ההגיוני יהיה לעשות זאת באמצאות חיבור אינטרנט אלחוטי. 1. כעת,אני לא בטוחה אם זה אומר רשת אלחוטי כלומר ראוטור + כרטיס רשת או שיש דרך יותר פשוטה כי מעבר לשיטוף בחיבור האינטרנט של שני המחשבים ואם הדבר יתאפשר גם של טלפונים סלולארים תומכי WI-FI אין לי צורך בשוטפויות אחרות עם המחשב 2. אם אכן מה שאני צריכה זה חיבור רשת, עקב זאת שמדובר בשני קצוות הבית המליצו לי לי על הראוטר הבא: WRT54GL וLinkSys הבנתי שהוא מאוד טוב ומקצועי (סביר להניח שיותר מידי מקצועי בשבילי) אולם הוא מאוד אמין ולא אמור לעשות לי בעיות במ…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית עם שיתוף אינטרנט(בעזרת מודם ה- ADSL אלקטל). במידה ואני אקנה: Linksys USB100M - 10/100 NIC-USB X 2 EDIMAX BR-6104W - ADSL + 4PORT Router 10/100MB אני אוכל לחבר את שני המחשבים כראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. לצערי הרב מאוד, הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להעביר בדרך חוטית את הכבלים CAT-5 של הSWITCH, היא בדרך חציבת קירות מה שלא מתאים לאמא שלי כרגע. בצער רב אני אצטרך לעבור לרשת אלחוטית: 1. שמעתי שברשת אלחוטית ניתן לקבל רק 50% מחוטית. האם זה אומר שאם יש לי 2MB אני אקבל רק 1MB (לא נשמע לי הגיוני בכלל) או שזה מדבר על מגבלה מסויימת שברשת אלחוטית אי אפשר לעבור. 2. WRT54GL LinkSys - המודם הזה מומלץ באתר "http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm", כפי שאתם רואים, אבל לצערי לא מצאתי ביקורת עליו שם, לעומת על הEDIMAX שכן מצאתי עליו ביקורת באותו אתר ועליו הם ממליצים: http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm. אם כך, לאיזה דגם יש הכי פחות ניתוקים בסה"כ, מי יותר …

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by -=THE MUMMY=-,

שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?. בלי תשלום כמובן???

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by metalice,

שלום! קראתי קצת על רשתות אלחוטיות באתר הזה ואתרים אחרים. אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ל3 מחשבים. פעם ניסו להתקין איזה רשת ואמרו שאין קליטה בגלל במרחק והקירות. מה שאני בדקתי ומצאתי זה עם אני יקנה רוטר שתומך במימו הסיכויים שזה יעבוד יגדלו ואני מעוניין גם בטכנולגית ה- n אם כבר להשקיע אז עדיף עד הסוף למהירויות העברה בין המחשבים גבוהה ביותר. אז בקיצור השאלה שלי היא האם שווה להשקיע במימו ובטכנולגית ה-n ? או ש"הרגילים" עם איזה אנטנטת הגברה מספיקים?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by whitiger19,

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by beni125,

יש בבזק דבר כזה שזה רשת שבאה על הקו טלפון (אני לא רוצה חוטי כי יש בית 5 קומות וזה מסובך ההתקנה!!!) האם הרשת הזאתי על קו הטלפון טובה? האם היא מתנתקת ויש בה גם אינטרנט אלחוטי לכן היא נחמדה אבל רוב הזמן אני לא ישתמש בו אלא ב בטלפון האם זה משבש את הטלפון ומי שיש לו האם זה מומלץ או לא?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by ido-nava,

שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Yama,

ברצוני לעזוב את הוט בה הייתה תמיכה ברשת אינטרנט על הקואקס שרץ בבית ע"י מתאמי moca, האם מתאמי ה- HPNA של יס מבצעים זאת? ברצוני להוסיף במס' נק' ראוטר שיוגדר כ- AP, האם יש נסיון מוכח לכך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Athlon-WINGS,

חבר שלי בבעייה, הוא ואני ממש לא יודעים איך להתקין רשת (שהאינטרנט יפעל) ב Windows 98 באנגלית. יש לו רשת המחוברת ב HUB, וגם ADSL. למישהו יש אולי לינק? או מישהו יכול להסביר? או מישהו יכול לעשות חיפוש בשבילי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by urielka,

אני צריך לעשות רשת בין שלושה מחשבים בבית בעזרת 3 כ.רשת + hub בווינדוס 98 (שאני שונא (אוהב לינוקס)) והיתכן שאולי בווינדוס 2000 אם אני יתקן בעיה ב acpi

• 3 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים