עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elior99,

שלום, אני מקבל מהירות של 200Mbps בחיבור קווי עם הוט, חיברתי את החיבור הקווי הזה לראוטר של של Tenda שתומך עד 300Mbps וממנו חיברתי את היציאה הקווית למחשב שלי. לכאורה אני אמור לקבל את המהירות הקודמת כי אני עדיין מחובר בחיבור קווי, רק שהחיבור עובר דרך הראוטר. אך אני מקבל רק 40Mbps, יצרתי קשר עם Tenda הם אמרו שזה קשור לספק שלי. השאלה היא, מניסיונכם, זה באמת קשור לספק? משהו שניתן לפתירה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shoomil,

אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Bakshi1,

כחלק מבדיקותיי ליצירת רשת אלחוטית בביתי לקומה השנייה מצאתי את הנתב הזה: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=154 האם הוא באמת אפקטיבי לעד 300 מטר? יכול לחדור ממ"ד כמו שצריך+ קומה שנייה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. לפני כשנה או יותר רכשתי ראוטר של חברת אדימקס הוענה לדגם 6524N. כבר בהתחלה הוא עשה קצת בעיות, אבל כעבור חצי שנה זה הגיע לשיא, כל שעה צריך לאתחל אותו. היום אני לא יכול לגלוש באינטרנט מבלי לנתק את הראוטר מהחשמל ולהחזירו. הבעיה מתחילה בכך שאתרי האינטרנט מפסיקים להראות את התמונות, אחרי כדקה בערך האתר עצמו בכלל לא יעבוד. כעבור 10 דקות בערך תוכנות המסרים המיידים יתנתקו או לא ישלחו הודעות, וכעבור כחצי שעה בערך הורדות יתנתקו, משחקי רשת יתנתקו ובעצם האינטרנט יפסיק לעבוד. הבעיה נפתרת אם מנתקים את הראוטר מהחשמל ומחזירים, אך חוזרת כעבור שעה. אני מקווה שתסכימו איתי שאי אפשר לעבוד ככה, הבעיה קוראת בשלושה מחשבים שונים בו זמנית ובסוגים שונים של דפדפנים. יש לציין שהמחשב שאליו מחובר הרואטר …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס BR-6524n עם Firmware V1.58. כל כמה זמן הוא פשוט מפסיק לעבוד. המחשבים עדיין מחוברים אליו (גם אלחוטי וגם קווי), אבל אין אינטרנט, וגם זה בצורה סלקטיבית - הוא פתאום מתחיל לעבוד ואז מפסיק, כשבא לו. אחרי ריסוט הכל חוזר לעבוד בצורה נורמלית. חשבתי לחפש עדכון קושחה בשבילו, אבל מסתבר שבאתר של אדימקס הגירסא האחרונה היא 1.55, וכמו שציינתי אצלי זה 1.58, אז או שהאתר שלהם לא מעודכן, או שיש משהו מוזר בכל העסק הזה. אני אשמח לקצת עזרה בנושא, האם הראוטר נדפק? האם לעשות downgrade לקושחה? תודה רבה, איאן טראוט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, שמתי לב שמדי פעם אני מקבל פינגי גבוהים מדי או מהירות אינטרנט קצת יותר פחותה. איך אני יכול לנעול את הראוטר האלחוטי הזה עם סיסמא? אני לא זוכר איך להכנס אל ההגדרות שלו... בנוסף גם, אתמול חבר שלי הגיע אלי עם הלפטופ שלו, המהירות שהוא הוריד מהאינטרנט היתה גבוהה משלי, וזאת למרות שהראוטר היה מעלינו דרך קיר בטון במרחק של כמה מטרים, בעוד שהראוטר שלי יושב על המחשב שלי 20 סנטימטר ממנו ועדיין המהירות יותר נמוכה, יש סיבה לכך?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by kalda01,

בדירה של אמא שלי יש כעת ראוטר NB403 VTECH בשכירות חודשית של 10 שקלים. החיבור יציב אבל הרשת האלחוטית מוגבלת לתקן N. התשתית מאפשרת מהירות הורדה של עד 70MB בדרך כלל. אני מעוניין להחליף את הנתב לכזה התומך בתקן AC ורשת 5GHZ הציעו לי בבזק לשדרג לראוטר BE בשכירות או ל VTECH IAD604 ברכישה. אני לא מעוניין בציוד שאינו של בזק כדי להבטיח שתהיה תמיכה מלאה בתקלות וכדי שהמוקד הטכני יוכל להתחבר מרחוק כשצריך. אני גם לא מעוניין לשלם 20 שקל כל חודש על ה BE. לא איכפת לי לרכוש את ה 604 בתשלומים זהים לשכירות של ה 403. השאלה אם ה 604 לא יהיה יותר גרוע מה 403 שכפי שאמרתי פועל יציב וללא תקלות וניתוקים.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. היי, יש לי נתב של בזק - D-Link DSL-6740U (האמת שבGUI רשום 6740VN). אני מנסה להתחבר אליו בtelnet עם שם וסיסמא בלי הצלחה. ניסיתי root root, root admin, admin admin, D-Link D-Link. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם, חג שמח שתי שאלות בנוגע לראוטר הזה 1. האם ניתן להגדיר בו תיעדוף למחשב / חיבור מסויים ? ? (לצורך העיניין WIFI או lan1 או lan2 וכד' ) 2. כיצד אני יכול לבצע הגבלה לחיבור ?? (להגביל את אחד /שניים מהחיבורים למהירות UP/DL מקסימלים שאני מגדיר ) המצב הנתון שלעיתים מחשב אחד צורך את כל רוחב הפס ובמחשב השני לא ניתן לגלוש כמעט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום. קיבלתי שתי הצעות מבזק לספק פלוס תשתית של בזק+בזק בינ"ל במהירות 100 מגה. ההצעות הן: 1. ספק פלוס תשתית 100 מגה ללא ציוד ב-110 שח לחודש למשך שנה. 2. ספק פלוס תשתית 100 מגה כולל ציוד ב-120 שח לחודש מחיר קבוע שלא יעלה. 1. אשמח להבין מה מההצעות עדיפה, והאם זאת עסקה טובה? (מבחינת צרכנות) 2. האם יש סיבה לשלם להם 10 שח בחודש על. הראוטר או שעדיף לי לקנות אחד בנפרד? (מבחינה כלכלית+טכנית) הראוטר יהיה מחובר בו זמנית גם לפלייסטשן גם למחשב לטלויזיה ולממיר 4k. אך מן הסתם לא כל המכשירים יהיו בשימוש באותו הזמן. יש לציין שאני לא מעוניין בתשתיות וספקים של חברות אחרות. תודה.

12. Started by The Dom,

הצטרפתי לחבילת 1.5 מגה בבזק אלחוטי. הם(בזק) רוצים למכור לי את הראוטר שלהם(של חברה של קוראים לה לינקסיס או משהו כזה), אבל לפני שהתפתתי לקנות ולסיים עם זה כבר רציתי להתייעץ איתכם אם יש ראוטרים יותר טובים ובמה זה מתבטא. עדיף ראוטר זול אבל אם זה משהו שלדעתכם יהיה טוב במיוחד.. תציעו אותו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי ראוטר של בזק rotal -rta 1025w עכשיו אני רוצה לחבר אותו למודם של הוט teryon tj715x ניסיתי לעשות חייגן במודם ללא הצלחה (הוא תומך בזה בכלל ?) ישנה אפשרות שהנתב יבצע את החיוג?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by arigo,

שלום לאחרונה חזרתי להוט שלאחר שבבזק קיבלתי מהירות של 10 מגה ביום טוב למרות שהיה לי חוזה על 100 🤔 התקינו לי הוט וספק הוטנט 200 מגה ושאני מחובר בקווי של אכן אני מקבל 200 הבעיה בWIFI שם ההנחתה גדולה (חלקי 3 בערך) כלומר מהירות 50 או 60 מגה. בנוסף כל כמה שעות הוא כביכול מתנתק במחשב הנייד ובטלפון אבל בראוטר הנורה מראה שהוא בסדר. הפיתרון כיבוי של הויפיי והדלקה מחדש ! האם ראוטרים איכותיים יותר אמורים לספק תוצאות טובות יותר בוויפיי ובוודאי פחות ניתוקים ? האם הראוטרים של הוט לא איכותיים מספיק ?

15. Started by Hitman_47,

מישהו מכיר את החברה הזאת Linksys 2.4 GHz 802.11b ויכול להגיד עם הוא טוב

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by Frederike Gringas-vd Berg,

שלום, יש לנו אינטרנט של פרטנר/ בזק 100 מג. הראוטר שלנו זה של בזק Dlink N600. יש לנו את הראוטר כבר כמה שנים טובות, כדי להחליף לראוטר החדש של פרטנר או לקנות פרטי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Reaperberri,

אהלן. חיברו את הבניין שלי לסיבים של פרטנר (עדיין מחכה שיחברו לי הקומה שלי או משהו? משום מה לא נותנים לי להתחבר עדיין) בכל מקרה, אני מתכוון להתחבר לחבילה של 1000 ורציתי לשאול האם הראוטר שהם מביאים מספיק טוב (מבחינת הגדרות של פתיחת פורטים, קביעת אייפי סטטי לפי כתובות מאק, UPNP וכו'), או שעדיף לי ראוטר פרטי שמחובר דרך מתאם סיב עם LAN? (אם זה אפשרי). במידה וכן, האם הראוטר שברשותי - TP Link Archer C6U יעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מדבר על הראוטר הזה. אשמח לקבל חו"ד עליו באופן כללי, ובאופן ספציפי - איך הוא מתמודד עם ראוטרים אחרים במחירו? בכללי - שימושי היחידים הם גלישה באינטרנט ואולי חיבור מדפסת רשת (חוטית) לראוטר

• 18 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. Started by BENNY-L,

רשמתי בשורת הכתובות http://192.168.1.1/ והוא מציג לי דף לבן EDIMAX BR6204WLG

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. אני מעוניין בראוטר שמאפשר פתיחת רשת אישית עם סיסמה ורשת נוספת פתוחה מה שחשוב לי זה שהרשת לאורחים תהיה מוגבלת מהירות. שאוכל לקבוע X הורדה X העלאה, יש דבר כזה? הכי רחוק שאני מכיר זה להגביל זמן שהייה, אבל זה לא ממש עוזר לי.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tembo,

יש לי מודם של ECI - B-FOCUS 270PR והוא מחובר לנתב אלחוטי ומשם יוצאים כל המחשבים שלי ... שניים חוטיים ואחד אלחוטי. כן כן שני ראוטרים.. בכל מקרה אני בגלל שיש לי שניים אז אני לא מצליח אפילו להתחבר עם אימיול או לבצע סיוע מרחוק למחשבים שלא בתוך הרשת וכאלו ואני צריך לפתוח פורטים... במדריך של הראוטר של בזק אפילו לא ציינו את ה IP של הממשק ונאלצתי להתקשר בגלל זה והטכנאי אמר לי שזה 192.168.1.1 ואני לא מצליח לגשת לכתובת הזו.. האם יתכן שזה בגלל שהראוטר לא מחובר לתוך המחשבים ישר? האם לנתק רגע את הרשת ולחבר את הראוטר למחשב ואז לנסות או שמישהו מכיר בכלל IP אחר?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by refaels2006,

שלום , יש לי הרבה בעיות עם המודם ה'סיני' של בזק RTA1025W . כמה ששידרגתי קשוחות לא עזר .האינטרנט מתנתק דרך הספקית (PPP) . היום החלטתי לרכוש נתב DLINK D655 ,ולחבר אותו כך שהראוטר ישמש כמודם לראוטר האמיתי החדש .. האם זה יעבוד ? האם צריך לחבר את הDSL ל1025W ומשם לחבר לאחת ממבואות הLAN כבל שמצורף לDLINK ישר לDLINK ולהתחבר על 192.168 .. ?.. האם זה יעבוד ?...

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by DA slap,

היי אני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית שלי. התשתית אצלי היא של בזק והיא מגיעה למקסימום 40 מגה. בקיצור, אני צריך ראוטר שמתאים לתשתית בזק ותומך ב40 מגה. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.