עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  2. Started by BarM,

היי,אני מחפש ראוטר חדש לבית אחרי שאני משדרג את האינטרנט ל10 או 12 מגה. אני צריך שהוא לא יקרוס ואות שיספיק לכל הבית אם אני שם אותו בממד. אז בגלל שהדרישות שלי הם לא גדולות והבית די קטן ראיתי את הראוטר הזה והתלהבתי,מישו ממליץ? או שיש תגובות רעות? BR-6258n נ.ב. אני גולש עם L2TP

3. Started by shahar07,

בקומה השנייה שלי בבית ישנו שקע לחיבור אינטרנט, מה שמתאים למכשירים בחיבור הקווי, אך בחיבור האלחוטי העוצמה חלשה כי הראוטר נמצה בקומה התחתונה, איזה מוצר אני צריך ? 1. כזה שאוכל לחבר אותו מהשקע בקיר וייתן לי קליטה אלוטית 2. אופציה שנייה רפיטר פשוט שיגדיל לי את העוצמה מבלי לחבר אותו לקיר מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by law89,

היי חיברתי אותו ואני מתחיל לתהות אם אולי צריך לחבר אותו למודם ולא למחשב ישירות. זה מה שקיבלתי:

5. Started by ymalachi,

שלום לכולם, רכשתי והתקנתי ראוטר חדש של שיאומי מדגם AX1800, מדובר בראוטר איכותי מאוד, אבל נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה טכנית שאני חייב עזרה בפתרונה. לראוטר הזה יש 2 רשתות WIFI אחת 2.4 ג'יגה ואחת 5 ג'יגה, רשת ה-5 ג'יגה כמובן מהירה יותר ומאפשרת גלישה במהירות גבוהות במכשירים תומכים, יש לי בבית מכשיר אחד של וואווי מדגם HUAWEI P30 PRO ו-2 מכשירים שונים של סמסונג, במכשירים של סמסונג זה עובד נהדר ואני מזהה את 2 הרשתות בראוטר החדש ואילו בטלפון וואווי משום מה הוא לא מזהה את רשת ה-5 ג'יגה, חייב לציין כי הוואווי קולט ומתפקד עם רשתות 5 ג'יגה אחרות רק לא מזהה את הרשת של הראוטר הזה, מישהו מכיר את התופעה ? יש מה לעשות ? ניסיתי הכל כולל איפוסים וכדו' אך ללא הצלחה אשמח לכל …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orenhe,

שלום, אני מאוד מרוצה מראוטר wrt54gl של לינקסיס שיש לי כרגע, אבל לבית הוריי אני מחפש משהו באותה רמה, רק שיהיה בו חיבור USB, בעזרתו אוכל לשתף מדפסת. נשמע כל כך בסיסי! ויחד עם זאת אני לא מצליח למצוא מוצר כזה בארץ. מישהו מכיר? (עוד יותר נחמד יהיה אם אוכל גם לחבר דיסק קשיח USB, ואז לשתף קבצים, אבל אני יכול לוותר על זה) תודה אורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי , אני מבקש המלצה על ראוטר שיודע לתזמן כיבוי והדלקה של WIFI לפי שעות. המטרה שלי היא בלילה לכבות את ה WIFI כדי לא לספוג קרינה. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by gideon22,

שלום! יש לי בבית ראוטר משולב נתב HPNA3 שנקנה לפני כמה שנים מבזק (דגם מדויק - PowerNet - PAR-720G). היום בזק התקשרו כדי להגיד שהם רוצים לשדרג אותנו חינם ל-40 מגה. אבל הראוטר הזה, לטענתם, תומך רק עד 10 מגה והוא נתב ADSL ישן. בכל אופן, הנתב הזה הותקן אצלי בבית מכיוון שיש לנו שני חדרים רחוקים אחד מהשני שצריכים אינטרנט, ואחד מהם הוא ממ"ד. המודם+נתב הזה מתאים לחיבור קווי בשני הצדדים של הבית - בצד אחד המודם+נתב, בצד השני יש שלוחה כזאת שרשום עליה Ethernet Bridge (נראה כמו מודם קטן שמתחבר משקע ה-Ethernet בקיר וממנו למחשב). וחוץ מזה, זה מאפשר גם גלישה ב-Wi-Fi ברחבי הבית (והאות באמת מאוד חלש עד לא קיים בממ"ד). השאלה היא - איזה מודם / נתב מומלץ לקנות ולהתקין בבית כזה? בבזק הציעו לקנו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by hellyeahmofo,

מדובר על דגם 3CRWER100-75 , ראוטר אלחוטי לא מצליח לגלוש במחשב שאליו הראוטר מתחבר, נוריות ה DSL דולקות גם במודם וגם בראוטר, ברגע שאני מחבר את ב-RJ45 בחזרה למודם אין לי שום בעיה לגלוש

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. כי יש לי ראוטר מסוג לינקסיס WRT54G והוא עושה לי מלא בעיות אני מחליף אותו עם דוד שלי. אז רציתי לדעת אם הראוטר של b-focus יעבוד טוב עם כבלים תודה במידה ויש לכם פיתרון ללינקסיס אשמח מאוד עברתי על כל מה שנרשם בפורום ולא הצלחתי...הגעתי למצב של חיבור אל חוטי אבל אחרי כל 5-10 דקות יש התנתקות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום לכולם, אתמול קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-704P שאמור לתמוך גם בחייגן אינטרנט בכבלים של נטוויז'ן, אבל כשחיברתי את הראוטר הוא פשוט לא רוצה להתחבר וכאשר אני מתחבר עם החייגן של נטוויז'ן ממחשב אחד אז השני כבר לא יכול להתחבר (אני מחובר רק עם שני מחשבים) האם למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? עזרו לי בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by deso,

הראוטר הזה- BR6104K Edimax ב250 ש"ח מומלץ?? תוכלו לתת לי פרטים עליו? תודה רבה.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by kobi10,

מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של EDIMAX - BR6104K קווי מלפני בערך 3 שנים (אולי 4). הבעיה היא שהוא מגביל את המהירות של האינטרנט לבערך 7.5 (1000 ק"ב בשנייה - הורדה) לעומת ה 12MB שאי אמור לקבל. התקשרתי היום לבזק בינלאומי - הספק שלי,חיברתי את המחשב ישירות למודם והתקנתי חייגן לפי הוראתם, עשיתי בדיקה של המהירות שהתשתית נותנת לי (HOT) וגם המהירות שהם נותנים לי ושתי הבדיקות יצאו תיקנות, כלומר המהירות הייתה 12MB כמו שאמרו להיות (1500 ק"ב בשנייה הורדה). לאחר שהחזרתי הכל למצב הרגיל עם הראוטר המהירות ירדה חזרה ל 7.5MB מכאן שהראוטר בעייתי ולא מאפשר גלישה מהירה יותר. הבחור מבזק נתן לי מספר של החברה שמיבאת את EDIMAX בארץ (בעצם התמיכה שלהם בארץ), בטענה שאולי עדכון קושחה של המכשיר יוכל לפתור …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kobi10,

ראיתי שהרבה ממליצים על הראוטר הזה בשביל רשת אלחוטית. האם הוא מכיר ביוזר ניים בעל סיומות כגון סולמית?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  18. לפני כמה ימים אינטרנט זהב התקינו לי בבית רשת ביתית עם ראוטר של Ovislink. אני נורא רציתי לבנות את הרשת לבד עם ראוטר של EDIMAX אבל אמא שלי, זה אמא שלי... ביינתים הראוטר עובד בסדר. למרות שזה קצת מעצבן שצריך להתקשר אליהם כול פעם שצריך לפתוח פורט. אז עם למישהו יש דעות, או קצת עניין בנוגע לראוטר הנ"ל אני אשמח לשמוע. חשוב לציין שהראוטר עובד ברשת קווית.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by elior99,

שלום, אני מקבל מהירות של 200Mbps בחיבור קווי עם הוט, חיברתי את החיבור הקווי הזה לראוטר של של Tenda שתומך עד 300Mbps וממנו חיברתי את היציאה הקווית למחשב שלי. לכאורה אני אמור לקבל את המהירות הקודמת כי אני עדיין מחובר בחיבור קווי, רק שהחיבור עובר דרך הראוטר. אך אני מקבל רק 40Mbps, יצרתי קשר עם Tenda הם אמרו שזה קשור לספק שלי. השאלה היא, מניסיונכם, זה באמת קשור לספק? משהו שניתן לפתירה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shoomil,

אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Bakshi1,

כחלק מבדיקותיי ליצירת רשת אלחוטית בביתי לקומה השנייה מצאתי את הנתב הזה: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=154 האם הוא באמת אפקטיבי לעד 300 מטר? יכול לחדור ממ"ד כמו שצריך+ קומה שנייה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. לפני כשנה או יותר רכשתי ראוטר של חברת אדימקס הוענה לדגם 6524N. כבר בהתחלה הוא עשה קצת בעיות, אבל כעבור חצי שנה זה הגיע לשיא, כל שעה צריך לאתחל אותו. היום אני לא יכול לגלוש באינטרנט מבלי לנתק את הראוטר מהחשמל ולהחזירו. הבעיה מתחילה בכך שאתרי האינטרנט מפסיקים להראות את התמונות, אחרי כדקה בערך האתר עצמו בכלל לא יעבוד. כעבור 10 דקות בערך תוכנות המסרים המיידים יתנתקו או לא ישלחו הודעות, וכעבור כחצי שעה בערך הורדות יתנתקו, משחקי רשת יתנתקו ובעצם האינטרנט יפסיק לעבוד. הבעיה נפתרת אם מנתקים את הראוטר מהחשמל ומחזירים, אך חוזרת כעבור שעה. אני מקווה שתסכימו איתי שאי אפשר לעבוד ככה, הבעיה קוראת בשלושה מחשבים שונים בו זמנית ובסוגים שונים של דפדפנים. יש לציין שהמחשב שאליו מחובר הרואטר …

23. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס BR-6524n עם Firmware V1.58. כל כמה זמן הוא פשוט מפסיק לעבוד. המחשבים עדיין מחוברים אליו (גם אלחוטי וגם קווי), אבל אין אינטרנט, וגם זה בצורה סלקטיבית - הוא פתאום מתחיל לעבוד ואז מפסיק, כשבא לו. אחרי ריסוט הכל חוזר לעבוד בצורה נורמלית. חשבתי לחפש עדכון קושחה בשבילו, אבל מסתבר שבאתר של אדימקס הגירסא האחרונה היא 1.55, וכמו שציינתי אצלי זה 1.58, אז או שהאתר שלהם לא מעודכן, או שיש משהו מוזר בכל העסק הזה. אני אשמח לקצת עזרה בנושא, האם הראוטר נדפק? האם לעשות downgrade לקושחה? תודה רבה, איאן טראוט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, שמתי לב שמדי פעם אני מקבל פינגי גבוהים מדי או מהירות אינטרנט קצת יותר פחותה. איך אני יכול לנעול את הראוטר האלחוטי הזה עם סיסמא? אני לא זוכר איך להכנס אל ההגדרות שלו... בנוסף גם, אתמול חבר שלי הגיע אלי עם הלפטופ שלו, המהירות שהוא הוריד מהאינטרנט היתה גבוהה משלי, וזאת למרות שהראוטר היה מעלינו דרך קיר בטון במרחק של כמה מטרים, בעוד שהראוטר שלי יושב על המחשב שלי 20 סנטימטר ממנו ועדיין המהירות יותר נמוכה, יש סיבה לכך?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by kalda01,

בדירה של אמא שלי יש כעת ראוטר NB403 VTECH בשכירות חודשית של 10 שקלים. החיבור יציב אבל הרשת האלחוטית מוגבלת לתקן N. התשתית מאפשרת מהירות הורדה של עד 70MB בדרך כלל. אני מעוניין להחליף את הנתב לכזה התומך בתקן AC ורשת 5GHZ הציעו לי בבזק לשדרג לראוטר BE בשכירות או ל VTECH IAD604 ברכישה. אני לא מעוניין בציוד שאינו של בזק כדי להבטיח שתהיה תמיכה מלאה בתקלות וכדי שהמוקד הטכני יוכל להתחבר מרחוק כשצריך. אני גם לא מעוניין לשלם 20 שקל כל חודש על ה BE. לא איכפת לי לרכוש את ה 604 בתשלומים זהים לשכירות של ה 403. השאלה אם ה 604 לא יהיה יותר גרוע מה 403 שכפי שאמרתי פועל יציב וללא תקלות וניתוקים.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים