רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ראוטר יכול לשמש ככרטיס רשת? (לחבר אותו למחשב ושישמש כקולט אלחוטי כמו הכרטיסי רשת של tp link) ראוטר של בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו יותר טוב/כדאי מה TL-WR1043ND ברמת מחיר דומה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד בלבד עם WinXP, מודם מסוג ECI bfocus 270 pr וחיבור ADSL לאינטרנט אני מקווה לעבור בשנה הקרובה לשימוש בלינוקס האם אני יכול להוסיף ראוטר שישמש כתחליף ל- firewall תוכנה משתמש כעת ב ZoneAlarm אם כן, איזה ראוטר מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי, TP-Link TL-WR941ND עוצמת האות שלו לא מספיק חזקה בשביל לקבל 100 מגה ב- WIFI אני מקבל בסביבות ה- 20 מגה עד ו- 30 במקרה הטוב. נקודה אחת תהיה קרובה יותר במרחק של 5 מטרים ועוד נקודה נוספת במרחק של כ- 15 מטר. מהי הדרך המומלצת? ראוטר חזק יותר או שימוש במגבירי אות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התקינו אצלי בשעה טובה אינטרנט 100/100 של Unlimited.. הם הביאו איתם ראוטר D-Link DIR-825 (ה N הישן, ולא הAC החדש). האם עדיף לי להביא ראוטר TP-Link WR1043ND או אולי TP-Link WDR4300 ? מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 44 תגובות
- 16k צפיות
- 1 follower
-
-
1)עברתי דירה וקניתי מחשב נוסף אז אני צריך ראוטר (אני לא מבין גדול בראוטרים) אני צריך ראוטר שמתאים ל2 קומות. הראוטר עצמו יהיה בממ"ד 2)האם זה אפשרי לנתק מחשב אחד והמחשב השני עם הראוטר יקבל את כל רוחב הפס?? 3)שמעתי בIVORY על רשת על חשמל יכול להיות שזה הפתרון בשבילי??[br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 13:54:24 הקפצהנוו תענו לי זה דחוף!! עריכה:לא שמתי לב לחוק ההקפצה אני חדש כאן..
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שיחזיק יציב 8 מחשבים...בתקציב של 300שקל..יש משהו טוב במחיר הזה? אשמח לקבל המלצות.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר עם אופציה טובה לניהול מרחוק ואפשרות לחסום משתמשים (wifi) , בעיקר כדי לנתק את הטלויזיה \ מחשב. כמובן שאם יש בו גם אופציות לסינון DNS לאתרים וכו' כדי להגביל גישה לילדים זה גם יתרון אבל לא חובה. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג מהירות בבזק ל40MB אמרו לי בבזק שהראוטר שברשותי (NETGEAR של בזק) אינו תומך ב40MB, שהוא ADSL ואני צריך VDSL מה בדיוק אני צריך לחפש? בזאפ אין מילת מפתח VDSL בכלל אם יש המלצות אשמח לשמוע - רצוי גם שיהיה עם פורטים גיגהביט (10/100/1000) אבל לא חובה כי מחובר איליו סוויץ גיגהביט תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה"ראוטר" של SPEEDTOUCH 570 נראה לי וזה הדבר הכי (סליחה על המילים) מסריח ומעפן שראיתי מימי, לא קורה מצב שאני לא מקבל פינגים של 1000 כל כמה שניות, ואני שחקן משחקי רשת וזה פשוט בלתי נסבל אני לא מסוגל לזוז! אני רוצה לקנות ראוטר נורמלי, לא אלחוטי כמובן, במחיר סביר ושיפעל על הצד הטוב ביותר. שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? כל הודעה תתקבל בברכה אך אם מישהו לא שלם עם הודעתו נא לא לכתוב, תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר די מעפן שנקנה באותה תקופה של המבצע עם בזק, מדגם 600EW. כשאני מנסה לפתוח פורטים בקונפיג של הראוטר, אני רושם את השם של הפורט (slsk לצורך העניין), את הפורט עצמו גם בport start וגם בport end ולוחץ save. לאחר מכן מופיעה הודעה - Error : error found on page, ולאחריה הפורט הפתוח לא נשמר. ניסיתי לגשת גם דרך IE, גם דרך FF ומה לא... שום דבר לא עוזר. אם מישהו מציע פתרון - אשמח לנסות. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי כבר כתבתי על הנושא בעבר, אך לא היה לי זמן להתעסק בזה כמו שצריך ולכן אני כותב שוב. אני עובד על תשתית בזק, ספק בזק בינ״ל. יש לי ראוטר 6740u h1 במשך שנתיים כמעט. לאחרונה הוספתי מספר מכשירים שמתחברים בwifi כך שכיום בערך 6-7 מכשירים מתחברים לראוטר בwifi ו2 בחיבור קווי. החיבור הקווי עובד ללא תקלות, אך בחיבור האלחוטי יש סוג של ניתוקים ברמה שכבר קשה לגלוש באינטרנט(יותר בלפטופ מאשר בסמארטפון). מה אפשר לעשות על מנת לפתור את התקלה? חשבתי בתחילה על החלפת ראוטר, אבל עכשיו אני לא בטוח שגם זה יפתור את הבעיה. תודה מראש =)
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב-ראוטר-מודם מה הפעם ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:discover() ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:offer(10.218.192.1) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:request(172.28.242.146) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 DHCP:ack(DOL=604666,T1=302333,T2=529083) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 L2TP:LNS=91.205.152.60 ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:45 PPP1: TX LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:47 PPP1: TX(0) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:48 PPP1: TX(1) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:50 PPP1: TX(2) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:51 PPP1: TX(3) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:53 PPP…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראוטר TP-Link WR841ND מודם תומפסון חיבור הוט/נטוזי'ן חיבור שעבד עד לא מזמן, בגלל תקלה אזורית, ביקשו לחבר את המודם ישירות למחשב, ברגע שעבד אמרו שהכל בסדר וזהו. כאשר ניסינו לחבר את הראוטר שוב הוא מוגדר על Dynamic IP ולא מצליח לקבל כתובת מהמודם. החיבור דרך המחשב עדיין עובד. עשינו איפוס למודם, הגדרות רשת אלחוטית מחדש וכלום לא עוזר. הנורות בשני המכשירים דולקות כמו שצריך. אני קורא משהו על Clear Hosts במודם, האם זה משהו הגיוני ורק התמיכה של הוט יכולה לבצע? אני מאוד אשמח לדעת אם זה משהו שאפשר לעשות בעצמי בשניה במקום לחכות להם עוד שעה על הקו.
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק עם חבר פרו אבולושין ברשת אבל הראוטר שלו כנראה מפריע לענין כי אנחחנו לא מצליחים. אני יודע שצריך בעיקרון לפתוח פורטים לתוכנות אבל מה עושים בקשר למשחקים ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי ראוטר NETGEAR DGN1000 בסלון שמשדר WIFI. יש לי כמה שאלות אליכם - 1. העוצמה שלו לא משהו בכלל, האם אפשר להחליף אנטנה ? איפה אני מוצא אנטה שמתאימה מבחינת תדרים ועוצמות לראוטר שלי. 2. במרתף אני לא מצליח לקלוט את הWIFI, יש לי הכנה בקיר של RJ , יש איזה ממיר חוטי לאלחוטי ? זאת אומרת שאני יחבר מין מתאם עם אנטה לשקע רשת בקיר ואז הוא ישדר לי WIFI ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות ראוטר לאינטרנט ואם יש גם חיבור אלחוטי לטלויזיה כדי לראות סרטים הכוונה גם ראוטר לאינטרט וגם לטלויזיה באותו מכשיר (אם יש דבר כזה) בתודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עומד להתחבר שבוע הבא ל 10 מגה של בזק והבנתי שהם נותנים ראוטר בשיטת החיוב-זיכוי (כלומר אני צריך ללכת לבזק סטור ולרכוש את הראוטר) האם מישהו יודע איזה ראוטר הם נותנים? האם הראוטר הזה שווה משהו? האם בכלל כדאי לי לקנות ראוטר משלי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות ראוטר חדש, הנוכחי שלי כבר לא מתפקד. אני משתמש הרבה בביטורנט וצריך ראוטר שיתמוך טוב בביטורנט ולא ייתקע. בנוסף, הראוטר צריך לכסות בית של שלוש קומות. ראיתי הרבה ביקורות טובות על WRT54GL בייחוד בגלל האפשרות לקושחה צד שלישי. מה הניסיון שלכם עם הWRT54GL? האם הוא באמת כזה טוב? איך הטווח שלו? האם יותר משנתיים לאחר שהWRT54GL יצא לשוק, יש ראוטר שעדיף על פניו? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-