עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקי החליפו אתמול בעבודה לנתב Netgear 2200 של בזק כאשר שידרגו את ה-ADSL ומאז יש לי כאן בעיות גישה בין המחשבים. מתחבר אליו עוד SWITCH של 8 פורטים מלאים. כל המחשבים הם WINXP מלבד שניים עם DOS (מכונות). כל המחשבים נמצאים תחת WORKGROUP. בכולם יש את אותו יוזר ללא סיסמא. אני רואה את המחשבים תחת View workgroup computers אבל לא מצליח להכנס אליהם (אין גישה) ה-FIREWALL של ווינדוס מבוטל בכל המחשבים. אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים, למרות שלכולם אותו Default gateway & subnet mask ב-ipconfig. ה-IP הוא הדיפלט של הראוטר (10.0.0.38 כאשר המחשבים מקבלים 10.0.0.1-32). ניסיתי גם לחזור אחורה לנתב Linksys שלנו (ללא מודם) ועדיין זה לא עובד. מאוד חשוב לי הגישה בין המחשבי DOS לרשת אחרת אנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by erezo,

לפני כחודש רכשתי את הנתב המתקדם של D-LINK מדגם DIR-655 אך גיליתי למרבה האכזבה שהחיבור מתנתק לאחר מס' בודד של ימים ויש לי איתו לא מעט בעיות אחרות, אני עם תשתית הוט מהירות 12M וספק 013 נטויז'ן בחיבור L2TP עם החייגן. דיברתי רבות עם חברת D-LINK בנושא שטוענים שהראוטר תקין לגמרי (לדעתי שקר וכזב) ושהוא אמור להחליף כתובות איי פי ולהתנתק לעיתים קרובות, מה שלא נראה לי הגיוני. ביצעתי איתו המון פעולות: ביטלתי מנגנון Qos לחלוטין שברגע שהוא מופעל הנתב מאתחל את עצמו רנדומלית, קיבעתי את מהירות ה wan ל 100mbps ולא אוטומטי, ביטלתי מנגנון SPI ושיניתי הגדרות בפיירוול שלו. המודם מסוג thomson tcm425 נשאר מסונכרן ובחיבור ישירות למחשב אין לי תקלות בכלל, החייגן נשאר מחובר גם 10 ימים רצוף ועם ה…

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by DrStyle,

אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by Ari95,

היי רכשתי ראוטר Dlink dsl g225 הגדרתי אותו לפי ההוראות, כל הנורות (WLAN, DSL, INTERNET) דולקות אבל זה לא מתחבר לאינטרנט לא דרך WIFI ולא ישירות למחשב יש לציין שניסיתי עם ראוטר אחר והכל עובד חלק השאלה האם הראוטר תקול או שיש משהו שלא לקחתי בחשבון?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by orenhazan,

נתקלתי באתר של בזק בראוטר הזה ממה שהבנתי הוא Dual Band AC תומך גם ב vectoring לא מצאתי את המפרט אבל בתמונה בחוברת ההפעלה אפשר לראות שהוא דומה חיצונית מאוד ל D-LINK 7850U יש לו 2 כניסות USB וכניסת WAN נפרדת. על פנו נראה ראוטר פיצוץ אבל אצל בזק אי אפשר לדעת. האם מישהו מכיר את הראוטר הזה? http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/dualbandac/ חוברת ההפעלה. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/126113_qg_dlink_premium.pdf

• 2 תגובות
    • 27.1k צפיות
  6. חבר שלי קנה ראוטר חדש דגם Linksys 802.11G Router WRT54G הוא מחובר באינטרנט ADSL של אינטרנט זהב 015 הוא לא מצליח להגדיר את החיבור מי שיש לו ראוטר ויודע את כל ההגדרות של החיבור של 015 אשמח לעזרה ממנו או מישהו שיש לו ראוטר של לינקסיס ויודע מה לעשות אז עזרה בבקשה... תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by puhs,

היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Demagh,

היי, יש לי כרגע ראוטר ישן שקיבלתי מבזק לפני כמה שנים - Dlink 6740u. היות ונפלה בחלקי ההזדמנות להחליף אותו - האם יש בבזק ראוטר עדיף ששווה לשדרג אליו? כעיקרון אין לי איתו בעיות גדולות מדי. הוא עובד. לפעמים (פעם בשבועיים +\- ) ה-wifi נופל \נהיה איטי וצריך לעשות לו ריסטרט, אבל חוץ מזה הוא בסדר.

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by or_y,

שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by renji,

לא מזמן שדרגתי את האינטרנט ל-UFI 12Mb. יש לי ראוטר די ישן של Edimax, שכנראה לא תומך במהירות הזאת (כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר אני מקבל קרוב מאוד ל-12Mb. עם הראוטר אנ מגיע לבערך 8Mb). אני רוצה לקנות ראוטר חדש. יש המלצות לראוטר אלחוטי שיהיה אמין ויתמוך במהירות הזאת? ראיתי את השרשור על ה-WRT54GL. האם שווה לקנות אותו ולהשקיע את המאמצים בכל השדרוגים או שעדיף כבר לקנות ראוטר אחר? אם זה חשוב אני מחובר ללא חייגן (ואם מישהו יוכל להסביר לי על הדרך מה ההבדלים בין חיבור עם חייגן לבלי זה יהיה מגניב). תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by bronco,

שלום חברים לאור התחברותי לפס הרחב בסיב האופטי של אנלימטיד מתברר שהנתב שברשותי (לינקסיס EA3500) ׂאינו תומך ככול הנראה בהעברת קבצים מעבר למהירות של 200-300 מגה ואני מחובר במהירות 500 התחלתי קצת לנבור בנבכי הרשת בבחינה של נתב חדש שיוכל להעביר קבצים בפס רחב של 1 ג'יגה ללא בעיה והזרמת קבצים ב 4 K באלחוטי וקווי בצורה מיטבית לצערי הבנתי שלמצוא נתב כזה בטכנולוגיה של ימנו למי שלא מבין זה לחפש מחט בערימה של שחט לכן אני פונה אליכם לחכמת ההמונים בהמלצה על נתב איכותי ומתקדם וגם אשמח לקבל אתרים שבוחנים ביצועים של נתבים תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by גדי,

יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!

14. החלפתי את המודם הישן והראוטר של נטגיר בראוטר חדש מבזק (netgear dgn2200). משום מה אין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הראשי (שמחובר פיזית לראוטר). כאשר חיברתי פיזית את הראוטר ללפטופ, החיבור עבד בלפטופ. מחקתי את החייגן הישן (למרות שלא עשיתי בו שימוש). כמו שאמרתי, היה לי ראוטר ישן של נטגיר שהיה מחבור למחשב. לא מצאתי במחשב תוכנה של נטגיר, אלא רק תיקייה עם שתי קבצים קטנים. כן יש לי קישור לאתר של נטגיר ושם יש את ההגדרות של הראוטר. אני לא יודע אם מה שאמרתי קשור בכלל.

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by yotam.m,

שלום רציתי לשאול משהו בקשר לראוטר חוטי. רציתי לשאול אם יש התקנות מיוחדות לראוטר חוטי אם צריכים הגדרה כלשהי. אני מתכוון לקנות ראוטר של EDIMAX האם הוא טוב? האם צריך להגדיר בו משהו מיוחד חוץ מהחיבור שלו? תודה לעונים! נ.ב האם יש דבר כזה ראוטר של בזק וראוטר של הכבלים כי כמו שהבני החיבורים שלהם שונים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by AtomiX,

אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*

17. Started by deso,

אני עדיין זקוק לראוטר :-\ עד 350 ש"ח, חברה טובה (רצוי D-Link / Edimax) שיהיה חוטי, שיתמוך בחיוג לא-אוטומטי LPTP וכל ההגדרות.. שיהיה לו Firewall ושיהיה ראוטר טוב תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מאוד ישמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... יש לי ראוטר Wireless - G של חברת Linksys דגם WRT54G שמפצל חיבור Cable ל 2 מחשבים כאשר אני המחשב הראשי אשר מחובר ישירות למודם, ואבא שלי מחובר ע"י הראוטר ב Wireless (תמיכה בלפטופ..). בקיצור כזכור לי האתר שאני מעוניין להכנס עליו תמיד עבד בצורה סדירה גם לאחר הראוטר שהוא בערך חדש (חודש +-) עכשיו פתאום אני מנסה להתחבר לאתר והוא לא מצליח להתחבר, ואני ווידאתי שהאתר עובד ממספר אנשים שונים, ואני ניסיתי להתחבר לאתר דרך דפדפן אחר (Opera) ואופרה רשם שהוא לא מצליח להתחבר ובהודעת הארור הופיע הכיתוב הבא: Could Not connect to remote server או משהו דומה.., עכשיו יש לציין שעד כה כל אתר אחר שניסיתי להתחבר עליו עבד ללא שום ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by GuGuSH,

שלום, אחרי שיכנועים רבים (עקרונות זה דבר חזק.), אבא החליט שנעשה אינטרנט אלחוטי בבית. עכשיו, כל המחשבים שלנו נמצאים במרתף וכך גם הראוטר החוטי הקיים כרגע בבית. השאלה שלי היא האם קיים ראוטר מספיק חזק כדי לספק אינטרנט אלחוטי (בקליטה נורמלית... נגיד 30% או טוב יותר) לכל הבית. אם הראוטר יימצא במרתף (וזה המקום היחיד שאפשר, כי שם נמצא המודם וכו'..), כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה הסיגנל יצטרך לעבור 3 או 4 קירות בטון. קיים משהו כזה? ההתלבטות היא האם לקחת ראוטר שיהיה מספיק חזק או ראוטר פשוט כדי שיהיה אינטרנט רק במרתף. ד"א, אל הראוטר יתחברו 5 מחשבים ואקסבוקס 360 אחד. התקציב הוא 300-350 שקל. תודה ויום נעים, גיא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה עדיף לראוטר לעבודה בבית. ( משרד ביתי) מחוברים 4 מחשבים בחיבור רגיל + 3 בחיבור אלחוטי. חדר העבודה המרכזי עם הראוטר נמצא בממ"ד. איזה ראוטר מומלץ? יש של CISCO LINKSYS E4200 אבל הוא יקר. http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId122703236VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e4200-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e4200-learnmore-btn או דגם אחד פחות E3200 http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E3200-HighPerformance-DualBandN-Router_stcVVproductId129966527VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e3000-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e3000-learnmore-btn באיביי הם חצי מחיר ממה שע…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by amir88,

היי לכולם, יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן. כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני) אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 2000 ש״ח פלוס מינוס צריך גם VPN כי שהעובדים יוכלו להתחבר לרשת המשרדית מהבית תודה!

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. היי מזה מספק חודשים האינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות לפעמים פעם ביום פעמיים כל פעם משהו אחר באקראי דיברתי עם בזק שדרגתי עשיתי כל מה שנדרש ומה שלא וזה לא עוזר.. עכשיו אני חושב שיכל להיות שהראוטר שלי שמתחמם מדיי זה הבעיה אז אני שואל כך : יכול להיות שבגלל שהראוטר חם מדיי האינרנט מתנתק? זה כל פעם נורת הPPP שנכבת , ואז צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב.. חשבתי אולי לשים גוף קירור אם יש מבצ שזאת הבעיה אבל מאחר ואני בכלל לא מבין בראוטרים וכאלה אני שואל........

• 26 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. אני מחובר בפרטנר עם הראוטר טכניקולור. חיברתי אותו לראוטר ישן שלי בחדר אחר דרך חיבור קוי. והוא נותן WIFI וזה עובד סבבה. (ביטלתי בו DHCP ונתתי לו כתובת קבועה] העניין הוא שאני רוצה להשתמש בחיבורי ה LAN שיש בראוטר הישן שלי ולא מצליח. כלומר עכשיו הראוטר הזה מתפקד כ WIFI בלבד. האם יש למישהו כיוון מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by chenrp,

שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by atlant15,

שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים