רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה ראוטר של חברת TP-Link, דגם Archer VR600. אני מחובר בתשתית של בזק וספק של 019. הגדרתי אותו וחיברתי אליו 2 מחשבים באופן קווי- מחשב נייח ומחשב נייד. המחשב הנייד עובד בלי בעיה עם כבל רשת, שאר המחשבים והמכשירים שעובדים דרך WIFI עובדים נהדר. הבעיה היא שהמחשב הנייח שלי משום מה עושה בעיות. כשהמחשב עולה לראשונה בבוקר הוא מראה שהוא התחבר ושאין בעיות אבל אין גישה לאינטרנט כשאני מנסה לגלוש. הדבר היחידי שעוזר במקרה כזה הוא ניתוק וחיבור מחדש של הכבל רשת במחשב או בראוטר. לפעמים עוזר גם הTroubleshooting של ווינדוס והוא בדרך כלל רושם שהוא סידר משהו לגבי הDNS. במהלך היום כשהמחשב כבר דלוק אין בעיות חיבור או גלישה ורק כשהוא עובר למצב שינה או מתכבה צצות ש…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייח מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון בן 8 שנים, ומחשב נייד מסוג סלרון 1600 מגה הרץ עם 512 מ"ב זיכרון, בן שנה וחצי. על כל העסק שולט נתב אלחוטי מסוג Siemens ADSL SL2-141 שדווקא לא עושה כלל בעיות. כשהמחשב הנייד מחובר לאינטרנט הוא תופס משאבים בצורה כ"כ גדולה עד כדי כך שהוא מנתק אותי (הנייח) מהרשת. הנורה של התקשורת אלחוטית מהבהבת רצוף. יש לציין שיש במחשב הנייד 2 וירוסים "כבדים" שעוד לא טיפלתי בהם. מהי הסיבה? פעם זה לא היה כך. אולי הגלישה היתה איטית אבל הוא לא היה מנתק אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי מחובר לראוטר Edimax באופן אלחוטי,אני צריך להגדיר פורטים של האימיול או משהו כזה,אבל אני לא מצליח כי עדיין יש לי Low ID אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי?! פתחתי ב"חריג" בחסימת אבטחה את הפורטים הנכונים ועדיין זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה עוד צריך לעשות?! גם כיביתי את הפיירוול וזה נשאר ככה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה העניין של ספקית. בדרך כלל אם נרשמים לטריפל בחברה אז איתם אתה סוגר את המהירות של האינטרנט ולא ידוע לי על שינוי מחירים בחבילה בין ספקיות, אז למה קיים המושג ספקית (כאילו בקטע של לשלם לה כסף) אם את רוב העניינים אני עושה דרך החברה שממנה רכשתי את הטריפל והמחיר לא משתנה אם אני מחליף ספקית? בשאלה קצרה יותר על מה אני משלם בטריפל על האינטרנט ומה בנפרד לספקית? עוד דוגמא לכך זה שכשהרחבנו את המהירות דיברנו רק עם הוט לגבי שינוי הטרי פל והם אמרו לנו להודיע לספקית ולא הודענו אבל עדיין בבדיקת מהירות קיבלנו את המהירות בחבילה החדשה שנרשמנו אליה...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
כמי שגולש בבזק, קצב של 80 בממוצע. 1. האם הVR600 יעבוד עם בזק (כולל בזק בינלאומי) 2. האם ארגיש ביתרון על 6740U של DLINK ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי רשת אלחוטית עם מודם של alcatel speedtouch 570\570i אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים, איך אני יכול לעשות את זה???. תודה על העזרה תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר TP Link מדגם TL-WR841N שמחובר ע"י כבל רשת למחשב נייח ולעוד שני מחשבים ניידים ע"י WIFI. השאלה שלי היא כמו שניתן לקרוא בכותרת היא האם ישנה איזה שהיא דרך לשלוט ברוחב הפס - משמע להגביל כמות של KB's מסויים פר מחשב? יותר נחוץ לי להגביל את המחשב הנייח שמחובר ע"י כבל רשת ישירות לראוטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אהלן מישהו יש מושג למה הנורית של המודם של בזק מהבהבת בירוק\כתום? הנתב הוא של בעל הדירה שנמצא במילואים בחיל הים ויהיה קשה להשיג אותו בזמן הקרוב. בבזק לא מוכנים לתת שירות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לצות: ברשותי שני מחשבים,המארח:חדש,עם כרטיס רשת מובנה 10\100 ,האורח:עם כרטיס רשת פיסי,10\100 ,כאשר שניהם מחוברים עם כבל מוצלב,והמודם:ALE-070 של בזק בינלאומי,עם חיבור USB, שאלתי היא:האם ניתן לשפר את דרכי התעבורה (רוחב פס)ולשפר בכך את מהירות הגלישה במחשב האורח ? שהיא:10 ,למשל:להחליף כרטיס רשת מהיר יותר ?,או מודם ? תודה מראש ,ממתין לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
צריך עזרה בזיהוי ותוכנה שאפשר לעבוד איתה עם הכרטיס, תודה מראש http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431733.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431734.jpg מה שכתוב למעלה זה: broadlogic network technologies DTS-110 ועל הצ'יפ: skytune sky951
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
ערב טוב, הראוטר שלי DSL-6850U DLINK שאני שוכר מבזק כנראה התקלקל, כחודש מקרטע הWIFI. אני מעוניין להחליף אותו ברואטר אחר שארכוש באופן פרטי. עדיין לא עברתי לסיבים אופטים, לכן חייב שיהיה לו חיבור VDSL בשביל בזק. איזה ראוטר מומלץ לקנות? לא משהו יקר בטירוף, העיקר שישדר בכל הדירה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מודם sb4200, ו- 100mbit switch. אני רוצה לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים. השאלה שלי היא האם אפשר להפוך את המודם הזה לראוטר/ להשתמש בו כ-router. או לשתף באיזושהי צורה אחרת את האינטרנט בין המחשבים... או הדרך היחידה לשתף אינטרנט בצורה נורמלית היא לקנות ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד ניתן להציג את תעבורת המידע ברשת כ Mbit ולא כ Packets כיום כשאני לוחץ על האיכון הקטן של הרשת ליד השעון למטה אני רואה את תעבורת המידע כPackets תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר הוטבוקס 2 אני מחובר על 200 מגה ויש לי בעיה בעיקר במשחקי רשת (,FIFA 15,13,14) שכנראה נובעת מהראוטר, אחרי שדיברתי עם עשרות נציגים וחפרתי את כל הרשת בנוגע לפתיחת פורטים וכו' אני באמת נואש ואני בטוח שהבעיה היא מהראוטר ואני מפספס משהו כי בדקתי כבר על כמה מחשבים ועל כמה רשתות (היו לי בעבר 2 רשתות נפרדות בבית אחד מההוטבוקס 2 ואחד מהפייברבוקס ופייברבוקס עבד תמיד - שם היה מחובר 100 מגה) ועכשיו לבעיה : כשאני מנסה להזמין אנשים למשחק אונליין (המשחק מקורי) הכל כאילו מתחבר ואז שנייה לפני שהמשחק מתחיל יש לי connection lost check you NAT משהו כזה) יש לציין כשאני על הלפטופ מתחבר בWIFI להוט בוקס אני מקבל את השגיאה וכשאני מתחבר לפייברבוקס אין את השגיאה...עכשיו ניתקנו את ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, 1) אני רואה בראוטר שלי (W9980 - מומלץ בחום) שהוא מסונכרן על 40 מגה כמו החבילה שלי אך הוא גם מראה את הקצב המקסימלי והוא עומד על בערך 78 מגהביט. האם זהו הגבול העליון של מהירות האינטרנט שאותה אוכל לקבל? 2) הקן שלי מיועד לDSL בלבד ולא יושבים עליו טלפונים או משהו אחר. למיטב הבנתי ניתן לחבר את המודם DSL ישירות לקו ללא "מיקרופילטר" שלבזק בשקע במקרה הזה. האם יש למישהו נסיון עם זה? הורדת הפילטר העלתה לי את קצב הסנכרון המקסימלי ל 79 בערך (שינוי מזערי). 3) אני מרשת את הבית עם כבלי cat5e ומקבל מהירות רשת של 750Mbps ע"פ בנצ'מרקים שונים. האם זו תוצאה הגיונית והאם זה אומר שכל החיבורים נעשו כמו שצריך? (התקמצנתי על בודק כבלים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ואינטרנט של נטוויז'ן ב 5mb. לאחרונה לאור בעיות רבות עם נטוויז'ן והראוטר שלהם של אדימקס החלפתי לראוטר של לינקסיס e2500. בשבוע הראשון עבד בצורה מדהימה ואחכ המהירות ירדה ל1mb !!! נטוויזן אמרו שזה הראוטר- יש מצב שהם צודקים? ראוטר יכול להאט את מהירות הגלישה? ואיך מתקנים את זה? יכול להיות שזה הזמן להחליף תשתית וספק אינטרנט? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהזמנה HDbits או לאתר פרטי אחר שמתמחה בתכני HD . מוכן תמורת תשלום סימלי. להצעות לפנות בפרטי. תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מחשב שני ברשת (משתמש במתאם אל חוטי USB (לבן קטנטן כזה...) (לוקח את החיבור מהמחשב הראשון עם הראוטר האל חוטי ...ADSL) הבעיה היא כזו ! ....הרשת האלחוטית אמורה לפעול ולהתחבר לבד עם העלאת הWINDOWS הבעיה היא שמשום מה הסרביס WIRELESS ZERO CONFIGURATION אחרי כל ריסטארט מתאפס חזרה ל DISABLE \ STOP AUTOMATIC .....ניסיתי גם לשנות ל MANUAL ....עדיין חוזר ל DISABLE אחרי ריסטארט ובשביל לאפשר את האינטרנט כל פעם אני חייב להיכנס לסרביסים ולעשות START לסרביס הזה ורק אז מזדהה כמובן הרשת ואפשר לגלוש ... מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלוםם לכםם!!.. אני מנסה להתקין ראוטר של smc ואני צריך לירשום שלושה סוגים של אייפי service ip address,my ip address,my subnet mas רשמתי את כל האייפים שצריך היה לירשום לפי מה שאמרה לי ספקית האינטרנט שלי (נטוויז'ן) וזה עדיין לא עובד הוא אומר שיש בעיה במספרי האייפי...מישהו אולי יכול לעזור לי במספרייםם מדוייקים ונכונים וזה באמת עובד?.. תודה רבה לכולםם!!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-