עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, יש לי ראוטר 3COM שמחובר משהוא כמו שנתיים ללא בעיות כלל. אתמול התחילה פתאום תקלה שהלפטופ לא מצליח להתחבר דרך הראוטר ובחיבור ישיר כן מחובר. שבדקתי את ההגדרות של הראוטר לפי חוברת ההתקנה ראיתי שהוא לא מצליח לזהות את כתובת הIP אני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט והשרת זה נטוויזן. היש פתרון לבעיה??? בברכה,

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם. קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75, יש לי שני מחשבים נייחים שמחוברים אליו חוטית ונייד אחד של LG מסדרת E500 שמחובר אליו אלחוטית. הרשת בשני המחשבים הנייחים עובדת טוב ואילו בנייד הרשת האלחוטית מתנתקת כל כמה דקות וחוזרת. ממה שהבנתי בתמיכה של 3COM (בחור כנראה רוסי שמדבר אנגלית...) שאין שום בעיה בחומרה אלה זאת בעיה של קונפיגורציה. אי מחובר לאינטרנט דרך הכבלים וברק, חיבור ללא חייגן. בנייד מותקנת ויסטה ואילו בנייחים XP. אין בעיה של קליטה בנייד, מראה 4-5 קווים מתוך 5. בדקה שתיים שהאינטרנט עובד בנייד הוא עובד אחלה. עשיתי עדכון תוכנה לראוטר ולפי מה שראיתי אין צורך לעשות עדכון חומרה. (הגרסההכי עדכנית כרגע לפי היצרן). ניסיתי חיבור לא מאובטח וחיבור כן מאובטח, לא שי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eyal188,

שבוע טוב לכולם יש לי ראוטר 3crwer200-75 של 3COM התומך בתקן G .עד כה הייתי במהירות של 5 מגה בתשתית בזק והראוטר היה משדר בצורה תקינה.אתמול עברתי להוט וושידרגתי למהירות 12 מגה.עם חיבור כבל ישיר למחשב אני מקבל את המהירות המקסימלית אך באמצעות הראוטר אני מגיע ל2.5 -3 מגה מקסימום.לא מצאתי איזשהי בעיה מה גם שידרגתי את הקושחה של הראוטר.ידוע לכם האם הראוטר אינו תומך במהירות 12 מגה שאליה עברתי?ואם כן האם יש לכם איזשהו פיתרון.תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by shlosi,

שלום לכולם, מישהו יודע להסביר איך אני מגדיר שהwifi שיצא מהראוטר יהיה 5Ghz ולא 2.4?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Gleb Kalman,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי ראוטר דיי חדש (פחות מחודש וחצי), לאחרונה כאשר אני פותח את המחשב אז האינטרנט לא מתחבר (כבלים,חייגן+ברק 013). כאשר אני מנתק מהחשמל את הראוטר, ממתין מעט זמן ומחזיר אותו שוב לחשמל-אז התקשורת לאינטרנט מתחדשת, והכל תקין. התופעה לא חוזרת על עצמה מידי יום אלא פעם בכמה ימים. מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  7. כשאני מתחבר אליו עם מחשב נייד של HP, במרחק ממש קרוב (כמטר) איכות האותו מצוינת והחיבור הוא על 54 מגה ביט, אבל ההעברת הקבצים בתוך הרשת לא עוברת 4 מגה בייט, מה יכולה להיות הסיבה ?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by Ymac,

שלום. אני מאוכזב מה-WDR4300 שלנו ומעוצמת הקליטה שלו, בנוסף על באגים וכל מיני בעיות שמקורן בקושחה, שלא ניתנת לשדרוג. אתמול הייתי אצל חבר עם ראוטר של אסוס מחו"ל (RT-AC66R) והופתעתי לטובה מהביצועים. ראוטרים מארצות הנכר מקבלים גם עדכונים שוטפים, בניגוד לראוטרים בארץ שהיבואן לא שם ז*ן על הלקוח מהקושחה הראשונית. אם מתעלמים ממשלוח לארץ, איזה ראוטר הכי כדאי? נא לשים דגש על תדר 2.4GHZ חזק! ובכללי שיהיו לו ביצועי 802.11N טובים, בינתיים אין הרבה קליינטים ל-AC בבית. הקנייה תתבצע בקנדה (דולר קנדי בשפל - 2.9 ש"ח) מהחנויות הנ"ל ncix.com או canadacomputers.com (אם אתם מכירים חנויות אחרות, האירו את עיניי, באיזור ה-GTA באונטריו) שמתי עין על ה-Asus RT-AC68U שגם נמצא כרגע בהנחה: http://www.…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by Gidi Fisher,

היי, רציתי לקנות את ה9980 אבל אין אותו במלאי בשום מקום. הציעו לי לקנות את ה9970 של TPL ההבדל העיקרי בינהם הוא תמיכה במהירות מקסימליית 10/100 לעומת 10/1000 ושל9980 יש גם תמיכה ב5GHZ (לא יודע מה זה אומר) מישהו יודע אם זה משנה משהו? כדאי לחכות שיגיע המלאי מתוך חשיבה על העתיד או שזה כ"כ לא רלוונטי שפשוט לקנות את ה9970 וזהו ? תודה

10. Started by Ymac,

שלום. כחלק מתוכנית שדרוג התשתיות בבית שלנו (החלפת החיווט מ-CAT5 עתיק ל-CAT6, סוויצ'ים חדשים ומודם חדש שיחליף את ה-Aztech 600N העתיק) אני רוצה לרכוש ראוטר חדש. עד כה, הסתפקנו בראוטרים זולים, בטווח ה-100-150 ש"ח. אבל יש גבול למה שאנחנו יכולים לבקש מראוטר כזה. אני צריך ראוטר שיוכל להחזיק תעבורה של שלושה מחשבים חוטית (במינימום) ולפחות עשרה מכשירים באלחוטי. הבית הוא בית פרטי, ולכן צריך להיות דגש על טווח. לא הכל יהיה מחובר ישירות לראוטר כמובן, יש לנו בבית השחלות אל סוויץ' בארון תקשורת בנפרד וישירות לראוטר יחוברו הסוויץ' (דרך כבל בקיר) ואולי אפל TV הראוטר יהיה ממוקם בסלון, במרחק טוב מרוב הצרכנים, ככה שתדר 5 גה"צ יוכל להיות מנוצל (יש לנו מספר מכשירים תומכים) ויצטרך להגיע לקומה על…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Turris Omnia הוא ראוטר שמתבסס על מערכת ההפעלה בקוד פתוח, OpenWRT, ומספק עידכוני אבטחה בזמן אמת. שמחירו בזמנה מוקדמת ב- Indiegogo הוא 190$.הפרויקט מימן כבר 400% היעד הראשוני שלו. Turris Omnia מגיע עם: מעבד ARM Dual Core 1.6 GHz. זיכרון של 1GB DDR3. איחסון של 4GB RAM. חמישה פורטים LAN 1Gbit. פורט WAN 1Gbit. שני פורטים של USB 3.0. שני Mini PCIe. mSATA. 3x3 MIMO 802.11ac. פורט SFP לפייבר. https://www.indiegogo.com/projects/turris-omnia-hi-performance-open-source-router לפי דעתי השקעה מעולה לטווח ארוך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ilia1,

היי חיברתי היום את הראוטר לשקע בזק ולחשמל הראוטר בהתחלה הסתנכרן ואחרי שהגדרתי אותו הוא הפעיל את עצמו מחדש ולא ניסה אפילו להסתנכרן הdsl נשאר כבוי למישהו יש רעיון למה?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

נכנסתי להגדרות של הראוטר ויש כזאת שגיאה האינטרנט עובד הכל אבל יש שמהו שגיאה בבקשה תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Oguin,

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by yeche,

שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by JeeChan,

שלום לכולם, אני מעוניין לייבא לארץ מאיביי ראוטר Belkin n+. דיברתי עם משרד התקשורת ואמרו לי שחסר במפרט של הראוטר את עוצמות האנטנה של המכשיר, ושבלי זה אי אפשר לאשר לי. שלחתי מייל לBelkin, אך בינתיים אין מענה. זהו הפורום היחידי שאני מכיר שיכול להציל אותי. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על העוצמות של האנטנות ?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  17. Started by erezkoli,

מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  20. שמתי לב שלאחר זמן מסויים של שימוש בתוכנה uTorrent על הגדרות ברירת מחדל לחיבור של 1.5mb/128kb הראוטר נתקע ואני חייב לבצע reset דרך הממשק שלו, או אם גם זה תקוע אז ידנית. זה קורה בתקופה האחרונה הרבה יותר מאשר בעבר. למישהו יש עצה מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  21. חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Yonix,

רכשתי אותו אתמול וכבר נתקלתי בבעיה ??? אז ככה עברתי את כל השלבים אני בא להגדיר את האינטרנט ונתקע שם אולי למישהו יש את אותו מודם ויוכל לעזור לי בפרטי או אפילו פה מדריך משהו כל דבר יש לי חיבור כבלים בערוצי זהב והספק זה בזק החיבור שלי עם חייגן (הפכתי אותו לזה) אז עם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד ה MSN שלי זה yonix4@walla.co.il וה ICQ 168336609 תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by Amitai,

שלום. ברשותי ראוטר + מודם ADSL מסוג: cnet 804-NF מחובר לארבעה מחשבים, ספק 012. מישהו יודע איך מגדירים את ה ADSL שם? איך אני מחבר אותו לאינטרנט? יש שם יותר מדי הגדרות שאני לא מבין :-\ (וכמובן שבאתר של 012 אין שום הסבר על חיבור שכזה או אפילו כתובת של השרת שלהם...) בנוסף, עוד בעיה: 3 מחשבים מתחברים לרשת והרביעי מתחבר ומתנתק כל שניה. רואים את זה גם בראוטר שהמנורה שלו נדלקת ונכבית, וגם המחשב עצמו אומר כל רגע שהוא מחובר לרשת, ואח"כ לא מחובר וחוזר חלילה... למישהו יש רעיון?? המחשב מחובר בכבל שאורכו כ 30 מטר. זה לא אמור להשפיע, נכון? אם מישהו יוכל לעזור, הוא פשוט יציל אותי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rubi_ar,

רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?

25. אחרי שנתיים+, הראוטר 2670U הפסיק לעבוד אתמול בערב מבחינת אינטרנט. יש רשת, אבל אין אינטרנט, לא תשתית ולא שום נורה. אולי פעם בדקה האזור של האינטרנט נדלק ונעלם. נראה לי שעשה את שלו. אף פעם זה לא קרה. תמיד היה יציב. ואם תשתית נופלת, הנורה מהבהבת אבל אין מצב שאין כלום. אין WIFI, אין אפשרות להיכנס לממשק ניהול של הראוטר הראוטר כבר לא באחריות בזק מאחר ועברו מעל לשנתיים (הייתי בחיוב-זיכוי לשנתיים) לא ניסיתי כפתור ריסט עדיין כי עדיין אצטרך להגדיר אותו מחדש. עם זאת, אני בתשתית בזק (50 מגה), יש לי ראוטר חדש באריזה (שמיועד להיות AP) שבינתיים ארצה להגדיר כראוטר. האם לתשתית בזק יש צורך בהגדרה מיוחדת בראוטר מלבד להזין שם משתמש וסיסמה של הספק כדי שיעבוד? הגדרתי את זה לפני שנתיי…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.