רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מאוכזב מה-WDR4300 שלנו ומעוצמת הקליטה שלו, בנוסף על באגים וכל מיני בעיות שמקורן בקושחה, שלא ניתנת לשדרוג. אתמול הייתי אצל חבר עם ראוטר של אסוס מחו"ל (RT-AC66R) והופתעתי לטובה מהביצועים. ראוטרים מארצות הנכר מקבלים גם עדכונים שוטפים, בניגוד לראוטרים בארץ שהיבואן לא שם ז*ן על הלקוח מהקושחה הראשונית. אם מתעלמים ממשלוח לארץ, איזה ראוטר הכי כדאי? נא לשים דגש על תדר 2.4GHZ חזק! ובכללי שיהיו לו ביצועי 802.11N טובים, בינתיים אין הרבה קליינטים ל-AC בבית. הקנייה תתבצע בקנדה (דולר קנדי בשפל - 2.9 ש"ח) מהחנויות הנ"ל ncix.com או canadacomputers.com (אם אתם מכירים חנויות אחרות, האירו את עיניי, באיזור ה-GTA באונטריו) שמתי עין על ה-Asus RT-AC68U שגם נמצא כרגע בהנחה: http://www.…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את ה9980 אבל אין אותו במלאי בשום מקום. הציעו לי לקנות את ה9970 של TPL ההבדל העיקרי בינהם הוא תמיכה במהירות מקסימליית 10/100 לעומת 10/1000 ושל9980 יש גם תמיכה ב5GHZ (לא יודע מה זה אומר) מישהו יודע אם זה משנה משהו? כדאי לחכות שיגיע המלאי מתוך חשיבה על העתיד או שזה כ"כ לא רלוונטי שפשוט לקנות את ה9970 וזהו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כחלק מתוכנית שדרוג התשתיות בבית שלנו (החלפת החיווט מ-CAT5 עתיק ל-CAT6, סוויצ'ים חדשים ומודם חדש שיחליף את ה-Aztech 600N העתיק) אני רוצה לרכוש ראוטר חדש. עד כה, הסתפקנו בראוטרים זולים, בטווח ה-100-150 ש"ח. אבל יש גבול למה שאנחנו יכולים לבקש מראוטר כזה. אני צריך ראוטר שיוכל להחזיק תעבורה של שלושה מחשבים חוטית (במינימום) ולפחות עשרה מכשירים באלחוטי. הבית הוא בית פרטי, ולכן צריך להיות דגש על טווח. לא הכל יהיה מחובר ישירות לראוטר כמובן, יש לנו בבית השחלות אל סוויץ' בארון תקשורת בנפרד וישירות לראוטר יחוברו הסוויץ' (דרך כבל בקיר) ואולי אפל TV הראוטר יהיה ממוקם בסלון, במרחק טוב מרוב הצרכנים, ככה שתדר 5 גה"צ יוכל להיות מנוצל (יש לנו מספר מכשירים תומכים) ויצטרך להגיע לקומה על…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Turris Omnia הוא ראוטר שמתבסס על מערכת ההפעלה בקוד פתוח, OpenWRT, ומספק עידכוני אבטחה בזמן אמת. שמחירו בזמנה מוקדמת ב- Indiegogo הוא 190$.הפרויקט מימן כבר 400% היעד הראשוני שלו. Turris Omnia מגיע עם: מעבד ARM Dual Core 1.6 GHz. זיכרון של 1GB DDR3. איחסון של 4GB RAM. חמישה פורטים LAN 1Gbit. פורט WAN 1Gbit. שני פורטים של USB 3.0. שני Mini PCIe. mSATA. 3x3 MIMO 802.11ac. פורט SFP לפייבר. https://www.indiegogo.com/projects/turris-omnia-hi-performance-open-source-router לפי דעתי השקעה מעולה לטווח ארוך.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חיברתי היום את הראוטר לשקע בזק ולחשמל הראוטר בהתחלה הסתנכרן ואחרי שהגדרתי אותו הוא הפעיל את עצמו מחדש ולא ניסה אפילו להסתנכרן הdsl נשאר כבוי למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הראוטר ויש כזאת שגיאה האינטרנט עובד הכל אבל יש שמהו שגיאה בבקשה תעזרו לי..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לייבא לארץ מאיביי ראוטר Belkin n+. דיברתי עם משרד התקשורת ואמרו לי שחסר במפרט של הראוטר את עוצמות האנטנה של המכשיר, ושבלי זה אי אפשר לאשר לי. שלחתי מייל לBelkin, אך בינתיים אין מענה. זהו הפורום היחידי שאני מכיר שיכול להציל אותי. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על העוצמות של האנטנות ?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר זמן מסויים של שימוש בתוכנה uTorrent על הגדרות ברירת מחדל לחיבור של 1.5mb/128kb הראוטר נתקע ואני חייב לבצע reset דרך הממשק שלו, או אם גם זה תקוע אז ידנית. זה קורה בתקופה האחרונה הרבה יותר מאשר בעבר. למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רכשתי אותו אתמול וכבר נתקלתי בבעיה ??? אז ככה עברתי את כל השלבים אני בא להגדיר את האינטרנט ונתקע שם אולי למישהו יש את אותו מודם ויוכל לעזור לי בפרטי או אפילו פה מדריך משהו כל דבר יש לי חיבור כבלים בערוצי זהב והספק זה בזק החיבור שלי עם חייגן (הפכתי אותו לזה) אז עם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד ה MSN שלי זה yonix4@walla.co.il וה ICQ 168336609 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר + מודם ADSL מסוג: cnet 804-NF מחובר לארבעה מחשבים, ספק 012. מישהו יודע איך מגדירים את ה ADSL שם? איך אני מחבר אותו לאינטרנט? יש שם יותר מדי הגדרות שאני לא מבין :-\ (וכמובן שבאתר של 012 אין שום הסבר על חיבור שכזה או אפילו כתובת של השרת שלהם...) בנוסף, עוד בעיה: 3 מחשבים מתחברים לרשת והרביעי מתחבר ומתנתק כל שניה. רואים את זה גם בראוטר שהמנורה שלו נדלקת ונכבית, וגם המחשב עצמו אומר כל רגע שהוא מחובר לרשת, ואח"כ לא מחובר וחוזר חלילה... למישהו יש רעיון?? המחשב מחובר בכבל שאורכו כ 30 מטר. זה לא אמור להשפיע, נכון? אם מישהו יוכל לעזור, הוא פשוט יציל אותי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שנתיים+, הראוטר 2670U הפסיק לעבוד אתמול בערב מבחינת אינטרנט. יש רשת, אבל אין אינטרנט, לא תשתית ולא שום נורה. אולי פעם בדקה האזור של האינטרנט נדלק ונעלם. נראה לי שעשה את שלו. אף פעם זה לא קרה. תמיד היה יציב. ואם תשתית נופלת, הנורה מהבהבת אבל אין מצב שאין כלום. אין WIFI, אין אפשרות להיכנס לממשק ניהול של הראוטר הראוטר כבר לא באחריות בזק מאחר ועברו מעל לשנתיים (הייתי בחיוב-זיכוי לשנתיים) לא ניסיתי כפתור ריסט עדיין כי עדיין אצטרך להגדיר אותו מחדש. עם זאת, אני בתשתית בזק (50 מגה), יש לי ראוטר חדש באריזה (שמיועד להיות AP) שבינתיים ארצה להגדיר כראוטר. האם לתשתית בזק יש צורך בהגדרה מיוחדת בראוטר מלבד להזין שם משתמש וסיסמה של הספק כדי שיעבוד? הגדרתי את זה לפני שנתיי…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום לאחר שיטוט קצר ברשת, נראה שיש פה אנשים שמבינים עניין. אני רוצה לקנות ראוטר תקן N לדירה חדשה (4 חד' 100 מ"ר) כך שאפשר לשים בחדר הכי מרוחק ולקלוט בסלון. הכוונה כעיקרון לחבר סטרימר ולהעביר ווידאו ואולי גם HD אם יתאפשר. יש לי מישהו שנוסע לארה"ב בסופ"ש והוא יכול להביא לי את המכשיר. מבחינת תקציב אז אני מחפש משהו סביב 70-$85. יש שני מועמדים שנראים לי: D-LINK 655 ראיתי בEBAY ב$88 כולל משלוח D-LINK 628 אפשר להשיג ב$70 באמזון כולל משלוח ה655 יקר ב$20-30 בערך. מביקרות שקראתי ב PCMAG ה 628 מאוד מאוד מומלץ. מצד שני מביקורת פה בפורום ובעוד מקומות גם 655 מוצלח מאוד. מה לדעתכם עדיף לצרכים שלי? תודה עז עזרתכם המהירה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה במשך שבוע. בממשק ניהול הרשת האלחוטית מוגדר רוחב ערוץ 20/40Mhz אוטומטי. בפועל רואים שהנתב עובד רק ב 20Mhz. ניסיתי עם מחשבים שכן מתחברים במהירות 300 לנתב אחר שיש לי וכולם מתחברים רק ב 144mbit. מישהו מכיר את הבעיה ? יש פתרון לזה ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב לקנות את הנתב DI-704P לפצל את האינטרנט בדירה. כרגע אני ב-ADSL אבל אני מתכנן לעבור לכבלים בקרוב (בתקווה שיוציאו מבצע טוב על על 1.5/512 בקרוב).. ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנתב הזה אבל מצאתי רק דיון מלפני 3 שנים.. אז אני רוצה לוודא אם הוא אכן מתאים גם לכבלים בארץ ולא רק ל-ADSL. באשר למודם של הכבלים אני מבין שלא משנה איזה אני אקבל וכולם עושים את העבודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום וברכה. קיבלתי מחבר ראוטר D-Link DIR-632 תקול. תיאור הבעיה: כאשר חיברתי את הראוטר לשנאי, הנורות בחזית הראוטר לא נדלקו למעט נורת ה-USB שדלקה בירוק באופן רציף. לאחר מחקר ברשת ביצעתי את ההליך הבא: ניתקתי את הראוטר מהחשמל, חיברתי את הנתב ישירות למחשב מאחת הכניסות, לחצתי על כפתור הריסט וחיברתי את החשמל כשאני ממשיך ללחוץ על כפתור הריסט למשך עשרה שניות. נורת הUSB כבתה ונורת ההפעלה נדלקה בכתום. מאז כך הראוטר נשאר ללא שינוי. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: טוב שהיה לי את השכל לפתוח את הנתב פיזית. הוא מלא קורוזיה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל. בהתחלה עבדתי איתו בתשתית של בזק ואח"כ עברתי לתשתית של הוט בחיבור 12 מגה. תשתית הוט עם חייגן, ספק בזק בינלאומי. מדי פעם יש ניתוקים עם החיבור של הוט שלא היו בחיבור של בזק. למשל היום בבוקר הראוטר התנתק ולא הצליח להתחבר בחזרה עד שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי. הקושחה שלו מעודכנת לגרסה האחרונה. יש לי גם ראוטר של TP-Link 1043ND אך רציתי ראוטר עם מעבד חזק יותר שעומד יותר טוב בעומסים. השאלה שלי היא עם איזה מהשניים כדאי לעבוד בתשתית של הוט עם חייגן? האם יש פתרון לניתוקים ב-D-Link? כמו כן, לא יכולתי להשתמש בכתובת שרת הוט של בזק בינלאומי hot.bezeqint.net באותיות אלא הייתי צריכה להכניס את הכתובת במספרים, הראוטר לא הסכים להתחבר כשכתבתי את הכתובת באותיות. תו…
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עדכנתי את הקושחה של הראוטר שלי DIR-632 של D-Link. לקראת סוף העדכון המחשב איבד קשר עם הראוטר - צפוי. חיכיתי הרבה זמן וניסיתי להתחבר שוב אליו אך ללא הצלחה. ניסיתי לעשות Reset וגם כיבוי והדלקה, אך אין כלל מסך פתיחה של הראוטר וכמובן אין רשת ואינטרנט. מה עושים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. החלפתי ראוטר עקב תקלה מבזק ל dlink 6740u עד אתמול האקסבוקס (G250) התחבר לרשת ללא כל בעיה והכל עבד מעולה. לא פתחתי פורטים ולא עשיתי כלום והכל עבד פיקס. היום אחרי החלפת הראוטר אני לא מצליח להתחבר לאקס בוקס ליב. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר ל xbox live. והופיע לי הודעה שאני אוכל להתחבר אך אסבול מאיכות פחותה במשחקים (לא אשמע קול בשיחות עם שחקנים וכדומה) שיחקתי עם פורטים בראוטר ופתחתי את כל הפורטים של האקס בוקס (80,88,3074,53) כל אחד לפי מה שהוא צריך. עכשיו האקסבוקס כבר לא מתחבר לאינטרנט ומודיע על תקלת mtu. ממה שראיתי באתרים שונים התקלה MTU פשוט אומרת שלאקס בוקס אין מושג מה התקלה וזה יכול להיות הרבה תקלות שונות... בקיצור זקוק לעזרתכם. חנן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-