רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ראוטר של Cnet: Conexant ADSL 4 Port Router לא מצאתי שום מדריך איך לפתוח בו פורטים, אז רשמתי את כתובת המחשב המקומי שלי והגעתי לעמוד שמבקש שם וסיסמא, קראתי באיזה פורום מהן הגדרות הDefult (המשתמש+סיסמא) וזה לא עובד. ישנה איזושהי דרך כדי לדעת את שם המשתמש והסיסמא או לשחזר אותם איכשהו? (חשבתי להתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב שהתקינו לי את הרשת ולשאול אבל אני לא בטוח אם זה מה שכדאי לעשות). תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר למרכזיה/ות של בזק: 1. כמה מרכזיות יש לבזק בארץ? 2. איפה המרכזיות נמצאות? 3. ככל שאני קרוב יותר למרכזייה ככה הdown speed יהיה יותר גדול אם אני מחובר בadsl..? 4.אם ונגיד המרחק שלי מהמרכזייה גדול וזה גורם להתנתקויות מהראוטר מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה Vista. לצערי גיליתי שאין באתר של Dlink דרייבר בעבור כרטיס הרשת האלחוטי שלי (לפחות לא שאני מצאתי) למערכת ההפעלה הזו. 1. ייתכן שיש דרייבר שאינו של החברה וכן יתאים לכרטיס? 2. האם דרייבר של XP יכול לעבוד? 3. במידה ואצטרך להחליף כרטיס, איזה כרטיס מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב דיי קטן וכל כרטיס יתאים מבחינת יכולת קליטה. חשוב לי שיהיה יציב בלי ניתוקים. תודה, Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כבר המון זמן אינטרנט הוט 7 מגה והתשתית לא תומכת ביותר מ7 מגה באזור שלי (קריית שמונה) אז עשיתי גם NGN על 15 מגה... שאלה 1 איך אני מחבר את שתי הקוים שיתן לי 22 מגה? שאלה 2 יש לי 2 כרטיסי רשת בלוח אם אני מחבר את שני הקוים כל אחד לכרטיס אחרי מה יקרה? שאלה 3 יש לי ראוטר שמחובר להוט חדש של אדימקס תקן N איך אפשר לחבר גם את הNGN לראוטר? או שאני צריך ראוטר אחר? או בקיצור מה האפשרויות שלי עם 2 הקוים?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר מסוג D-LINK 855 והייתי מעוניין להגדיר בו שעות עבודה של הרשת האלחוטית, כלומר שאוכל לקבוע שעות עבודה שונות במשך ימי השבוע באופן קבוע. האם הדבר אפשרי? ואם כן כיצד ניתן לבצע זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי של אדימקס, מעוניין לצרף לרשת האלחוטית מחשב נוסף, בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לפתוח את המחשב ולהתקין כרטיס רשת בסלוט הפנימי, אלא מעדיף את ההתקן החיצוני, שמתחבר ל USB, מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037&DB221046=221049 1. האם יש בעיה כלשהי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB, במקום PCI פנימי ? 2. איזה חברה/דגם מומלצים מהרשימה, או שזה לא ממש משנה ? והאם יש עדיפות ל EDIMAX (אותה חברה של הראוטר) 3. מה לגבי מהירות חיבור ? הראשון ברשימה לדוגמא הוא עד מהירות 54Mbps, זה אומר שיתמוך עד מהירות של 54 מגה ביט ? (אם היום אני מחובר במהירות 10 מגה ביט, הכרטיס יתמוך גם עד פי חמש, אם וכאשר בזק יממשו את הפוטנציאל ?) תוד…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
כשאני מבצע ICS על חיבור של Wireless LAN, זה גולש תקין. ברגע שאני יוצר Bridge ואז אני מוסיף את אותו Wireless LAN זה לא גולש בכלל! (אני צריך את ה Bridge בשביל לבצע ICS על LAN נוסף שהוא לא אלחוטי). וכמובן אני עושה ICS על ה Bridge עצמו. יש סיבה ופתרון לזה? (נ.ב. WIN XP SP2, Edimax 802.11b) אגב, יש לי שני כרטיסי רשת אלחוטייים שמחוברים ב Ad Hoc
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא כל הקבצים עם המיילים אנשי קשר באוטלוק שנמצאה ב ווינדוס XP תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ברגע שאני מתחיל לשחק במשחקי רשת, הרשת האלחוטית מתנתקת לי כל הזמן, כמו מן ריסט כזה. למה?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, אחד מהם הוא מחשב ניייד שכולל כרטיס רשת ומחשב שלי רגיל שהוא המחשב שמחובר לאינטרנט וגם בו יש כרטים רשת אני מבקש ממכם עזרה איך להתקין את הרשת צעד - צעד אם אפשר ניסתי פעם אחת ולא הצליח לי אני צריך שזה אני יוכל לגלוש בשני המחשבים ועדיף ללא קניות מיותרות [b/] בתודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרווווווווווו
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לספק ותשתית ל-100 מגה (לא נראה לי שאני צריך יותר...)? ואיך עושים את זה? צריך לאיים לעזוב? שימור לקוחות? כרגע אני משלם 68 שקל להוט + ITC, אפשר להשיג יותר זול או משהו יותר זול וטוב?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-