עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by abarbotel,

היי יש לי מודם של בדק מחובר דרך בזק אלחוטי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי וכאשר אני בא להסיר אותו זה מראה שזה מסיר אבל הוא עדיין נשאר בהוספה והסרה ולא באמת מסיר אותו למה זה? חוץ מזה התקנתי כרטיס רשת אחר אבל בחיבורי הרשת הוא מופיע עם איקס אדום עליו ולא מציג את הרשתות האלחוטיות שמסביב מה יכולה להיות הבעיה? למרות שהסרתי אותו והתקנתי שוב וגם איפסתי תמודם/ראוטר כמה פעמים.. ובכלל מה גורם לאיקס אדום על רשת אלחוטית

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by amr_2000,

2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by skuki1,

חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by FC Chelsea,

אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  8. האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by hararim,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מסויימים. כמו האתר של הווינר ועוד אתרים מאובטחים מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by ido-nava,

יש לי ראוטר של level one, שחוסם לי פורטים של האיטנרנט (האימיול למשל) למישוה יש מושג איך אני פותח אותם דרכו ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. Started by Rin,

בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by orkamara,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך SWITCH שמחובר למודם ALCATEL 510. שני המחשבים היו על XP ועבדו טוב לאחר שהגדירו לי את הרשת ביניהם. כאשר מחקתי את ה-XP מאחד המחשבים והתקנתי 98 אני לא מצליח ליצור את ההתחברות לאינטרנט. אני מניח שצריך DRIVER כי אין תגובה במחשב כשאני מכניס את כבל הרשת. במחשב השני יש אינטרנט כרגיל. האם למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעיה? האם למישהו יש מדריך? כל עזרה שהיא תתקבל. אור

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by H.I.V,

שלום יש לי מודם רשת של ADSL Aztec וראוטר Office Connect Wireless 11g cableDSL Router ומאז שהתקנתי אותו יש לי מידי פעם בעיות עם פינגים ומהירות הורדה אני חושב שאנשים משתמשים לי באינטרנט כמו שאחותי מתחברת עם הנייד שלה אז רציתי לדעת איך אני יכול לוודא שרק אחותי תוכל להשתמש באינטרנט מהנייד שלה ולא אנשים אחרים מהסביבה תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Gold shark,

שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by brosley,

על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by BloodyW,

הם נתנו לי חרא מודם שגורם לבעייות חומרה במחשב, מסכים כחולים, תקיעות, המחשב לא נכבה וכו'. המודם הבעייתי הוא ALE-130, ולפי מה שהבנתי זה שהוא גם USB גורם לבעיות. אני לא מעוניין בראוטר, אני מעוניין במודם שאין בו את הבעיות הנ"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by Sponge Bob,

יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. בין מחשב נייד למחשב נישא, השיתוף באינטרנט הוא אלחוטי, אך אין לי שיתוף קבצים מלא, אני יכול רק לקרוא קבצים מהמחשב הנייד אצל הבייתי, אבל לא מהביתי אצל הנישא. הוא רושם לי במחשב הנישא שאין לי גישה למחשב הביתי, אין לי חומת אש ולפי מה שאני יודע הפעלתי SHARING. יש אפשרות לתת גישה ספציפית? מה יכול לעזור? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים