רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. הרשת מחוברת ב ל2 מחשבים ברשת קווית + ברשת אלחוטית ל2 מחשבים. המחשב שלי מחובר ברשת קווית למן מקלט כזה שהדגם שלו edimax EW7206A Pg שמחוברת ברשת אלחוטית לנתב. הנתב נמצא בממ'ד שמחובר למודם של וואלה (מחוברים לבזק בינלאומי 5 MB). בממ''ד נמצא מגבר אנטנה שאמור להגביר את הקליטה, האם תכלס הוא שימושי? האם אפשר לקנות לו מאריך? 2. אני רוצה להוסיף מחשב שרת ביתי לבית. יחובר ברשת קווית למחשב שלי, וברשת קווית לסטרימר, וברשת אלחוטית ל2 מחשבים. איך אני עושה את זה? מה אני אמור לקנות בנוסף? 3. האםכדאי לעבור לרשת אלחוטית של גי'גה ? 4.מה הפתרון הכי טוב לשיתוף קבצים מהיר ביותר בין המחשב שלי למחשב שרת? מקווה שההשאלות מנוסחות כמו שצריך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מספר מתגים להשוואה אשר דומים בתכונותיהם ל- 3Com® Switch 5500-EI 28-Port וזאת כדי לערוך השוואות מחירים. אודה לכם על כל עזרה שתתקבל. דף הבית של 3COM עם תכונות המוצר: http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CR17161-91
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כאשר אני גולש דרך האינטרנט כשהמודם (PCI) נמצא במחשב השני ואני גולש דרך שיתוף האינטרנט ברשת... כלומר, הכיצד אני יוצר בעצמי משחקים שונים בכל משחק רשת שהוא שוכלו להתחבר אלי.. אני בטוח שנשאלה שאלה דומה כבר לפני הרבה זמן אבל אני לא מוצא החיפוש.. תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה Vista. לצערי גיליתי שאין באתר של Dlink דרייבר בעבור כרטיס הרשת האלחוטי שלי (לפחות לא שאני מצאתי) למערכת ההפעלה הזו. 1. ייתכן שיש דרייבר שאינו של החברה וכן יתאים לכרטיס? 2. האם דרייבר של XP יכול לעבוד? 3. במידה ואצטרך להחליף כרטיס, איזה כרטיס מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב דיי קטן וכל כרטיס יתאים מבחינת יכולת קליטה. חשוב לי שיהיה יציב בלי ניתוקים. תודה, Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה לראוטר לבית, הראוטר יהיה בממ"ד יתחברו אליו 2 מחשבים אלחוטית ומחשב נייח אחד עם כבל, עדיפות היא לראוטר מדגם N. תקציב עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-