עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nnfyrbsnss,

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by tomz,

יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל שעשיתי אותו פרו יש לי גם האב כרגע זה המודם מחובר למחשב שלי ועוד כרטיס רשת במחשב שלי מחובר לאח שלי אני יכול גם לעשות את זה דרך ההאב, מודם להאב, אני להאב ואח שלי להאב השאלה היא כזאת יש אפשרות שיהיה הגבלת מהירות לכל יוזר במחשב משתנה נגיד אני לא בבית ואח שלי בקאזזה שלו הכל ילך אליו אבל נגיד הוא לא בבית ואני כן ואני יוריד הכל אלי ואם שנינו אז יתחלק לפי הצורך בקיצור תוכנה שמשנה את ההגבלה לפי הצורך (אולי זה ככה כבר מראש אני לא יודע) ואם יש, איזה מהסידורים אני צריך להישתמש כולם להאב או המודם והמחשב של אח שלי אלי

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by almog333,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש ראוטר בשביל שלושה מכשירים שונים בבית (לא כולל המחשב הראשי) : פליסטיישן, htpc ולפטופ. אני מחובר דרך הוט ובבית אין בעיות של ממ"ד או קומות. הקצבתי לדבר הזה 300 שקל בתקווה שיספיק לתקן n, אבל לא חייב. כמו כן אני אצטרך דונגל ל htpc. אני מאד אשמח להמלצה שלכם כי אני לא מבין הרבה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by Pav3l,

אז אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית, התקשרתי לבזק ואמרו שיביאו לי את הציוד הנדרש והם אמרו שמתאם אל-חוטי עולה אצלהם 120 שקל, השאלה אם יש משהו יותר זול? ומה ההבדל בין היקר לזול? ואיך אני מחבר את שני המחשבים לזה? בקלות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by bigbosf,

שלום חברים יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם 1. מה זה הערוצים שיש בנתב? הבנתי שיש 12 . מה זה אמור לעשות? אם אני מעביר מ-6 ל-12 זה ישנה משהו? 2. האם יש סכנה בריאותית (קרינה וכו') בשינה בחדר שהנתב האלחוטי נמצא בו? 3. האם יש אפשרות להנמיך את עוצמת האות ? (לפי דעתי יותר עוצמה - יותר קרינה ) 4. הנתב מראה כתובת ip 192.X.X.X , האם כתובת זאת ניתנת למעקב? נניח אם חברת האינטרנט מתבקשת לתת את פרטי הלקוח שעומדים מאחורי כתובת זאת. או שבגלל שזה כתובת שמקצה הנתב ולא הספק אז מעקב כזה זה בלתי אפשרי?

6. Started by below_z,

אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  8. ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by dbenyakar,

הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לשנות או להסתיר או לפחות לגרום לאתרים לחשוב ששיניתי את כתובת ה IP שלי? אני משתמש בנתב/מודם אלחוטי מישהו מכיר תוכנה כזאת?

11. Started by EG,

יש לי בבית 2 מחשבים אחד המפרט שלו בצד ימין והשני מחשב של אינטל - 0.2 מגה הרץ. הוא זז כמו *** או בעצם בכלל לא זז. חשבתי אולי דרך הרשת הישן יוכל לקבל עזרה מהטוב בכך שלמשל אם הוא עושה פעולה שצרכת לה יותר ממה שבוא יכול לספק לעצמו, אז הוא ישתמש למשל בזיכרון הדרוש מהמחשב הטוב. יש מובן? יש מצב שיש דבר כזה?או אולי משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by Sponge Bob,

יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by Chelseaaa,

יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. מה היתרונות לכאן ולכאן?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK AIRPLUS DWL G510 . הוא שירת אותי נאמנה במשך כ3 חודשים יחד עם ראוטר של D-LINK ובזמן האחרון המחשב שאליו מחובר כרטיס הרשת פשוט מפעיל את עצמו מחדש אקראית, זה יכול להיות בהפעלה עצמה, כמה דקות אחרי שהוא נדלק או אחרי שמצחברים לאינטרנט. הגורם הוא כרטיס הרשת, כי כשאני מוציא אותו הבעיות נפתרות. למישהו מוכרת התקלה? יש למישהו פתרונות? תודה ...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  17. שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by jackhammer,

כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

21. אני מחפש בשביל חבר ראוטר, התקציב שלו לא גבוה (לא יודע בדיוק כמה, אולי עד 300 ש"ח אבל הוא מתפתה לקנות זול יותר...). הבית בקומה אחת ולא גדול לכן לא אמורה להיות בעיה של קליטה. מדי פעם מחליף תשתית לכן צריך שיתאים גם לבזק וגם להוט, עם ובלי חייגן. הוא מוריד הרבה ב-utorrent ואפילו ב-emule. כדאי שהממשק יהיה נוח כדי שיוכל להתעסק בקלות בהגדרות ולא יקרא לי כל פעם. אשמח לקבל המלצות בכמה רמות של מחירים. תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by devilm,

רציתי לדעת מה זה כל הקיצורים האלה ומה פרושם: SNMP TFTP HFC UDP DNS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  23. שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by IME3,

מה צפוי להיות בנושא האינטרנט? כרגע יש לי SIEMENS SL2-141 קופסא שחורה + עוד מחשב שני ברשת אני הולך להתקין ויסטה 64 שהמחשב החדש יגיע מה השלבים שצפויים לי עד שיהיה לי חיבור אינטרנט? האם אני רק יחבר את כל הקופסא למחשב החדש ויהיה לי אינטרנט ישר? או שאני אצטרך להתקין דברים ולהתקשר לנטויזייון מחדש.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים