רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים עם ראוטר, וכאשר אני מנסה לקבל תיקיות שמחשב אחר שיתף, אז יש לי הודעת שגיאה: (אני המנהל ואני לא יכול להתחבר לשני המחשבים האחרים, והם לא יכולים בכלל להיכנס ל-WORKGRUP) משהו כזה... * יש לי windows xp * האינטרנט עובד, אך השיתוף לא.... * מה צריך לעשות? לפתוח פורטים או משהו בראוטר, או שלהגדיר משהו בחיבורי רשת אולי.... * אולי להוריד את הפירול של הוינדוס? * עוד שאלה קטנה: האם אפשר לעשות ריסט לראוטר- שכל ההגדרות ימחקו, וגם הסיסמא תימחק?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שמחובר בכרטיס רשת אחד למודם אלקטל ישירות ואיתו יש לי אינטנרנט ואין בעייה. בכרטיס רשת השני חיברתי את הראוטר שאיתו אני מקושר למחשב נייד. הערה: אני יודע שאפשר לחבר את הראוטר אחרי המודם לכרטיס רשת אחד אבל זה דופק את האימיול גם אני מכבה DMZ, מפנה פורטים ומכבה פיירול. אני מצליח לסנכרן בין נייד לנייח בעזרת הראוטר באופן אלחוטי ולשתף תיקיות והכל... אבל לא מצליח לשתף את הנייד באינטרנט. מישהו יודע איך אני משתף את הראוטר עם האינטרנט בנייח בלי לחבר אותו ישירות למודם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ש לי סימן קריאה שחור על רקע צהוב על האייקון של של ה lan connection status: limited or no connectivity זה לא מפריע לי לגלוש , אבל מה זה?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום... לאחר כשנתיים עם הראוטר של בזק (ROTAL 1025W) הוא שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש. האמת הוא צריך להיות ממש בסיסי , אפילו להשים סיסמא בקושי יש לי סבלנות - ככה שאני לא צריך אופציות מתקדמות. הוא יחבור למחשב אחד ראשי עם כבל , עוד מחשב בצורה אלחוטית וגם לסוני PS3 בצורה אלחוטית (ששם אני משחק משחקי אונליין) בסה"כ הרשת צריכה להתפרס על 2 קומות בלבד. כמו כן - אולי זו בקשה קצת מוזרה או לא רלוונטית - אבל אם אפשר שהראוטר יפלוט כמה שפחות קרינה זה יהיה נחמד. פשוט הראוטר פועל 24/7 ואני גם ישן באותו חדר כך שתמיד עולים בי הרהורים על הקרינה שהוא בטח פולט. (נקווה שלא יצטטו אותי בחתימה על זה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה מהירות הגלישה המדוייקת mbps בראוטרים ציבוריים חופשיים כמו בתי קפה וכדומה ?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
צהריים טובים. מזה יומייםשאני מקבל את השגיאה הבאה: וכעבור כ-2 דקות +- ההתחברות של האינטרנט נופלת. את השגיאה אני לא מקבל בפרק זמן קבוע, כל פעם זה משתנה. מה זה יכול להיות? ביצעתי סריקות מרגלים ווירוסים, המחשב נקי מהכל.. מבקש את עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש את עזרתכם בחיפוש נתב משולב מודם ברצוני לחבר קווית את המחשב הנייח ושתהיה רשת אלחוטית בשביל הנייד אני גולש במהירות 4M בבזק בינלאומי הנייד בעל כרטיס תומך N הנתב יהיה בחדר ממ"ד חברים המליצו לי על חברת LINKSYS אך לא מצאתי כזה משולב מודם שתומך ב- N מבחינת תקציב 500 שקלים פחות או יותר כמובן גמיש העיקר שתהיה תמורה הולמת ! תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
https://wccftech.com/latest-ookla-speedtest-app-lets-you-test-your-video-streaming-connection/ האפליקציה חינם ב iPhone מעניין מה נותן נטפליקס , יוטיוב ישראל , אפל , בסטרימינג
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום! רציתי לשאול שאלה: בביהס שלנו יש אינטרנט אלחוטי והוא פעל, אבל אחרי שראו שכולם משחקים בו,העבירו אותו למצב הרדמה(אני לא יודע את המונח המדויק). כשאני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד שלי האינטרנט מראה שהוא פועל והכל(יש קווים של קליטה), אבל כשאתה מנסה להתחבר אז האינטרנט לא פועל. יש דרך לעקוף את זה או שלא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: יש לי מודם רשת של בזק בבית (לא USB) ואני מתכנן לחבר אותו אל ראוטר אלחוטי של LINKSYS (דגם WRT54G) ואת הראוטר הזה לחבר בכבלים אל שני נתבים (סוויצ') של DLINK מסוג DES1008D כך שבסופו של דבר תהיה אפשרות של רשת של כ-10 עד 14 מחשבים שלכולם יהיה חיבור אינטרנט ובנוסף יהיה לי לפטופ עם חיבור אלחוטי לאינטרנט. האם התכנון שלי יעבוד, וכיצד (בגדול) אני צריך להגדיר את הראוטר והמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המטרה היא לשלוח הודעה ממחשב לקוח למחשב שרת ,ולראות שההודעה הזאת חוזרת אל הלקוח כאשר אני השרת, הכל בסדר אבל כשאני הלקוח , אחרי שאני כותב echoserver IP 1500 במקום INPUT אני מקבל.. כלום =\ ניסיתי גם עם echo_ver2 1500 אבל עדיין אין לי את האפשרות לנסות כתוב משהו ולראות אם זה חוזר . יכול להיות שהוינדוס חוסם משהו ,כלומר הפיירוול??
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-