עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by rosesr,

הרשת עובדת ככה: אינטרנט ADSL PCI>מחשב א' WIN2000PRO>מחשב ב' WINXPPRO עם IP סטטי בשני החשבים שיתוף קבצים יש אבל אין אינטרנט במחשב ב' הGATEWAY מוגדר למחשב א מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה מראש לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. שלום לכם, אני מחובר להוט+בזב"ל 20MB. לפני כשעה הטורנטים החלו להוריד נורא לאט יחסית, אני מוריד מטראקרים פרטיים בדר"כ וכעת אני לא מצליח לעבור את ה-200KB, אני מנסה להוריד מ-2 טראקרים שונים, כך שהבעיה היא לא בטראקר. בבדיקת מהירות בספידטסט ובהורדות ישירות דרך jdownloader אני מוריד על מהירות מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? אם ישנה התערבות בחיבור הספק עושה את זה או התשתית? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by geigera,

שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by MiGHTyDuCK,

שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by ehudtr,

שלום לכם אנשים יקרים. כבר ניסיתי לכתוב כאן בעבר אבל משום מה זה נמחק. יש לי מחשב נייך שמחובר דרך מודם ADSL לקן הטלפון דגם AZTECH ADSL2+ ETHERNET BRIFGE ROUTER DSL-600E אני מעוניין לחבר ראוטר מכיוון שאני מתכוון לקנות אייפד ואני רוצה שתהיה לי גם קליטה בבית. מה בעצם אני צריך לעשות?להחליף את המודם?האם בחברה דרכה אני מחובר יתנו לי ראוטר או שמומלץ לקנות באופן עצמאי?איזה ראוטר עדיף? אשמח לשמוע. תודה לכם. אהוד.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by XMB,

אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. מישהו מכיר את המוצר שנמצא בתמונה ..? ? אני צריך לרכוש אחד כזה השאלה מאיפה ? ? ? ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. אהלן! יש אתר סדרות הודיות https://www.zee5.com/global/tv-shows/details/zee-rishtey-awards-2021/0-6-4z568134/latest שלא נותן לנגן את הסדרה כל עוד אני מחובר לרשת של סלקום (בסיבים). הסדרות כן מתנגנות בספקים אחרים (כולל סלקום שזה לא סיב) וגם אם אני גולש בנקודת גישה בסלולר. וידאתי שגם חבר נוסף בסלקום סיבים לא מסוגל לצפות. ניסיתי להחליף שרתי DNS, לא עובד. ניסיתי את אותו ראוטר עם ספק אחר, עובד. בשיחה עם סלקום, הם טוענים שאין שום חסימה מהצד שלהם. הם טוענים שכנראה האתר חוסם את סלקום. יכול להיות? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by ido-nava,

שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by skywalker30,

שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית. התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ). אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4. מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת. מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית. זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Gold shark,

שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שמחובר בכרטיס רשת אחד למודם אלקטל ישירות ואיתו יש לי אינטנרנט ואין בעייה. בכרטיס רשת השני חיברתי את הראוטר שאיתו אני מקושר למחשב נייד. הערה: אני יודע שאפשר לחבר את הראוטר אחרי המודם לכרטיס רשת אחד אבל זה דופק את האימיול גם אני מכבה DMZ, מפנה פורטים ומכבה פיירול. אני מצליח לסנכרן בין נייד לנייח בעזרת הראוטר באופן אלחוטי ולשתף תיקיות והכל... אבל לא מצליח לשתף את הנייד באינטרנט. מישהו יודע איך אני משתף את הראוטר עם האינטרנט בנייח בלי לחבר אותו ישירות למודם? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by asilic,

היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. אני מחובר לכבלים במהירות של 750 הספק שלי היא האוניבריסיטה העיברית יש לי כל הזמן בעיות בגלישה: בעיות מהירות התנתקות. יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע האם הבעיה היא בספק או בכבלים????? 2. האם חלק מהבעיות יכולות להגרם בגלל ההגדרות של ה - Proxy???? :'( בבקשה תעזרו לי

18. Started by liordavid,

האימיול שלי נמצא במצב LOW ID אני משתמש בנתב DLINK DI-604. שאלה נוספת - משהו בנה אימיול משלו ומוריד לו יותר מהר - לשלוח לי בבקשה אלפי תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by EG,

יש לי בבית 2 מחשבים אחד המפרט שלו בצד ימין והשני מחשב של אינטל - 0.2 מגה הרץ. הוא זז כמו *** או בעצם בכלל לא זז. חשבתי אולי דרך הרשת הישן יוכל לקבל עזרה מהטוב בכך שלמשל אם הוא עושה פעולה שצרכת לה יותר ממה שבוא יכול לספק לעצמו, אז הוא ישתמש למשל בזיכרון הדרוש מהמחשב הטוב. יש מובן? יש מצב שיש דבר כזה?או אולי משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by rrt,

יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by nAo7,

שלום אני גר בבית פרטי(וילה שני קומות) ויש לי שני מחשבים אחד למעלה ואחד למטה החיבור לאינטרנט העכשווי הוא למטה טכנית המחשב שלמעלה הוא בדיוק מתחת לזה שלמטה על איזה רשת הייתם ממליצים לי? אין לי ממש תקציב אבל חשוב שהגלישה תהיה איכותית ומהירה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by guymay,

כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Evil Inside,

רציתי לדעת האם המחשב שהוא הסרבר,שיענו עליו שני כרטיסי הרשת ועליו המודם לאינטרנט המהיר, האם ההורדות אצלו יהיו יותר מהירות מאשר מחשב קליינט? דבר נוסף, האם אפשרי לא לשים על מחשב הקליינט פיירוואל או שמא עדיף? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים