רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עשיתי טעות גדולה וכשעברנו דירה החלטתי לשדרג את המודם SAMSUNG הגרוטאה שהיה לי למודם/נתב אלחוטי חדש בחינם עד אז אמרתי להם כל הזמן לא כי לא הייתי צריך אבל עכשיו היה לי מקום לשימוש באלחוט. קיצר מאז יש לי רק בעיות, בהתחלה היו לי בעיות ניתוקים ולאחר שהתקשרתי עליהם הם כל הזמן טענו שיש בעיה אצלם במרכזת ושהם עובדים על זה וזה יסתדר מעצמו תוך כמה שעות, שטויות פשוט לא היה להם פתרון והם ניסו לנפנף אותי ... הפתרון היה בנתב שפשוט התחמם יתר עח המידה, וכשהרמתי אותי קצת שיהיה איורור קצת יותר טוב מתחת בעיות של חודש נפתרו מיד. אבל עדין אני מרגיש שיש בעייה של איטיות בעיקר בזמן שלא רק אני גולש בבית או כשהטורנט מפגיז (לא בעיה של רוחב פס) לדעתי זאת בעיה של מודם/נתב זול ומכיוון שאני יודע שלא יחלי…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ניסיתי לעזור סריקה של המחשב לוירוסים מהאתר של נורטון אבל הוא אומר שיש בעיה ב-ACTIVE X מפני שהאקספלורר שלי ישן מידי, וזה לא נכון יש לי אקספלורר 6, XP אז אני מניח שזו בעיה ב-ACTIVE X איך פותרים אותה? מצורף קובף השגיאה. בתודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אניצריך המלצה לכטיס רשת היה לי TP-Link TL-WN821N והוא הלך לעזעזל תוך פחות משנה תנו לי המלצה על משהו נורמלי
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
האם ברגע שקונים שרת במקום להתאחסן אצל מישהו זה אומר שאין את המגבלה של רוחב פס?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בעיה שאני טרוד בה כבר הרבה זמן: יש לי מחשב בבית שמחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB. המחשב השני מחובר גם הוא לאינטרנט דרך כבל רשת (אדום כזה) דרך חור בקיר שמקשר בין שני החדרים. חשוב לציין שאין לי ראוטר! ואם המחשב בחדר הראשון מנותק מהאינטרנט, אי אפשר לגלוש באינטרנט במחשב השני. (יש לי משהו מעין שיתוף חייגן/אינטרנט) באימיול במחשב הראשון אני מקבל ID גבוה, ואילו באימיול במחשב השני אני מקבל ID נמוך! (גם במקרה שהאימיול לא מחובר במחשב הראשון). מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה, על מנת שיהיה לי ID גבוה גם במחשב השני? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי(וילה שני קומות) ויש לי שני מחשבים אחד למעלה ואחד למטה החיבור לאינטרנט העכשווי הוא למטה טכנית המחשב שלמעלה הוא בדיוק מתחת לזה שלמטה על איזה רשת הייתם ממליצים לי? אין לי ממש תקציב אבל חשוב שהגלישה תהיה איכותית ומהירה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב ניסיתי גוגל אבל כל הפרוקסים שאני מוצא לא עובדים או איטיים מדי אני מחפש אחד בארה"ב ועדיף אחד במהירות נורמלית
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-