רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי חברה, ברשותי ראוטר של בזק מדגם dgn2200, עד כה הראוטר שירת אותי נאמה. היום התחדשתי בראוטר חדש ועוצמתי ולכן אני מעוניין שה dgn2200 יהיה מודם בלבד אשמח אם מישהו שיש לו מושג יגיד לי איך עושים זאת בברכה, שי
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כבר חודשים אני מתכנן לחלוק את חיבור האינטרנט שלי עם מחשב שני. לבסוף החלטתי ללכת על שיתוף חוטי בעזרת נתב. הבעיה שלי היא שאני לא מודע לכל הפרטים. את החוטים אפשר להעביר דרך הקירות (דרך תעלה של חוטי טלפון וחשמל) אבל לא מצאתי הסבר איך לעשות את זה ואיזה כלים דרושים. ובעיקר האם צריך לתת לטכנאי לעשות את העבודה הקשה (מה שאני מאוד מעדיף לא לעשות)? עוד בעיה היא הנתב. אני לא יודע איזה סוג אני צריך ואיך לבחור אחד.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כאשר אני גולש דרך האינטרנט כשהמודם (PCI) נמצא במחשב השני ואני גולש דרך שיתוף האינטרנט ברשת... כלומר, הכיצד אני יוצר בעצמי משחקים שונים בכל משחק רשת שהוא שוכלו להתחבר אלי.. אני בטוח שנשאלה שאלה דומה כבר לפני הרבה זמן אבל אני לא מוצא החיפוש.. תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אדימקס - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 level one - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 עם אדימקס יש לי נסיון טוב עם נתב אלחוטי משולב עם מודם ADSL עכשיו אני מחובר לכבלים שני הנתבים באלה בטכנולוגיית MIMO (בין המחשבים תפריד קומה אחת), האדימקס עולה כ-100 שקל יותר איזה עדיף? למי יש נסיון טוב/רע עם אחת החברות הללו?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים מתוסכלים בקשר לרשת האלחוטית של הנתב הנ"ל רציתי לשאול אתכם האנשים בפורום שיש ברשותם את הנתב הזה האם גם לכם יש בעיות והאם אלה בעיות שניתנות לסידור על ידי שינוי בהגדרות והורדת עידכונים. בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין רשת עם ראוטר לבין רשת שאני פשוט מחבר כרטיס רשת אל כרטיס רשת אחר? רציתי גם לדעת האם הראוטרים האלה באים עם כרטיס רשת אלחוטי? אם לא מאיפה אני קונה כמה הם עולים ואיך אני יודע שהם מתאימים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה היתרונות לכאן ולכאן?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים.. יש לי בעיה! יש לי שני מחשבים..יש רשת ויש ראוטר של 3com ..המהירות של האינטרנט היא 1.5m אבל שאני לוחץ קונטרול אלט דליט ואז בלשונית של הרשת כתוב 54.0 mbps וללמחשב השני 100mbps..זה השאלה הראשונה שלי למה זה מתחלק... שאלה שנייה: המהירות כל הזמן צונחת לי ...היא מתחילה 54 mbps ולאט לאט יורדת עד ל11.0 mbps בערך.. כל העוזרים תודה רבה חג שמח ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בWIN 7 שהוא יהיה הברירת מחדל בחיפוש WIFI ולא תוכנה של NETGEAR ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום תקופה ארוכה אני מחובר לכבלים דרך נתב ואני רוצה לנסות לגלוש רק דרך המודם terayon שלי ללא הנתב האם זה אפשרי ואיך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר מסוג D-LINK 855 והייתי מעוניין להגדיר בו שעות עבודה של הרשת האלחוטית, כלומר שאוכל לקבוע שעות עבודה שונות במשך ימי השבוע באופן קבוע. האם הדבר אפשרי? ואם כן כיצד ניתן לבצע זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רב 1.אני קולט במחשב נייד אינטרנט מבניין סמוך - הקליטה לא משהו .. 2.האם אפשר לקחת ראווטר סימנס 141 של בזק הקיים ברשותי ולהגדירו כ-AP . 3.איך לקנפג אותו "הלכה למעשה" ? תודה למסייעים חן
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למרות שמהירות ההורדות תקינה. אתמול בגלל זה התקנתי מחדש את הוינדוס וזה עזר לכמה דקות ואז חזר. המחשב נקי. אנא עיזרו לי אני לא יכול לעבוד כך
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי. יש לי מודם hotbox, כשאני מדליק את המחשב, התוכנות שעולות ודורשות אינטרנט, מציגות מסך dial up, כשבזמן זה אני כן מחובר ישירות לאינטרנט. המצב מסתיים בכך שלא רק שיש לי 5 מסכי login, אלא גם 5 מסכי dial up מעצבנים שעלי לסגור. מה אפשר לעשות? האם הבעיה בהגדרות המודם? (אני עם המודם כבר כארבע חודשים, ההודעות התחילו להופיע לפני כשבוע)
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-