רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הנה מה שחיכיתי לו NETGEAR Powerline 1000 - Essentials Edition (PL1010-100PAS) 60 דולר ו 10 דולר משלוח לארץ https://www.amazon.com/NETGEAR-PowerLINE-Wi-Fi-1000-PLW1010-100NAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-10?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=N3J06K1PCP53G493WCNZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=09a5ac8b-440a-4dd4-934b-9d42c5f7f117&pf_rd_i=13334275011&th=1#Ask בשאלות רשום שזה תומך ב220V אבל עם יציאות של ארצות הברית, אז נצטרך מתאם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש עכשיו באמזון הדיל היומי מכשיר שמעביר את האינטרנט דרך החשמל ב37 דולר ו ראוטר ב 47 $ האם הם מומלצים? האם יש ראוטר יותר טוב? NETGEAR Powerline 1000 https://www.amazon.com/NETGEAR-Powerline-1000-Essentials-PL1010-100PAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-4?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_i=15690018011#customerReviews NETGEAR N300 DOCSIS 3.0 Cable Modem Router …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות Static Route במודם-נתב Netgear VEGN2610 של בזק, ללא הצלחה. רצ"ב צילום מסך של הקונפיגורציה. גם לאחר אתחול של הראוטר, tracert לכתובת 8.8.8.8 עדיין מגיע לכתובת זו במקום ל-208.122.23.23, ר' צילום מסך נוסף. דפק של ציוד או החמצתי משהו?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי את ה-netgear כבר תקופה, היו לי בעיות שהמהירות הייתה נופלת ל-1MB\s, בזק הביאו לי במקומו את ה-d-link. כרגע שניהם אצלי וה-netgear משום מה כבר שבוע עובד תקין. איזה מהם עדיף להשאיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, ראיתי פה כל מני חוות דעת על שניהם, אבל לא הצלחתי למצוא איזו העדפה ממשית של אחת מהן. סליחה מראש אם פספסתי משהו והתשובה כבר קיימת איפשהו בפורום. תחת ההנחה שאת שתיהן אני יכול להשיג סביב אותו תג המחיר פחות או יותר, ושאני מחובר לנטוויז'ן במהירות 100 מגה (ספק + תשתית) - מה עדיף לי לרכוש? חשובה לי מאד מהירות ה- wifi. יש לי שני מחשבים בבית שמתחברים ב- wifi. האחד נמצא כ- 5 מטר מהנתב והשני כ- 10 מטר ממנו (עם קיר מפריד). כשעברתי לנטוויז'ן וקיבלתי מהם את הנתב שלהם (netbox), ערכתי השוואה קצרה ובדקתי אותו מול הנתב שאני צריך להחזיר לבזק (netgear vegn2610). המחשב הקרוב (5 מטר) קיבל את אותה מהירות ה- wifi בשני הנתבים (כ- 40 מגה), ואילו המחשב הרחוק יותר (10 מטר עם קיר מפריד) קיבל עם ה…
-
- 14 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ? אני מתלבט בינו לבין 3CRWER200-75 של 3com תודה מראש לעונים.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום , יש לי אפשרות לבחור בין 2 הרווטרים , במסגרת האחריות ואני לא יודע מה לקחת תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם מנהל הרשת אצלי בעבודה חסם לנו את הגישה לאינטרנט באמצעות התוכנה netlimiter הוא בעצם הגדיר שבשעה 11 בלילה אין לנו יותר גישה לאינטרנט עד השעה 6 בבוקר מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרוץ את החסימה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי יש את התוכנת שיתוף sababa dc שעובדת על שרתי dc++ .. יש מצב שהם עשו חיפוש לתוכנה נטלימיטר ואם מוצאים אותה פעילה ברקע אז זה פשוט תוקע אותה ואת התוכנת הורדות? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לעקוף אם אפשר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
I mean, ok for the eMule about 3K, now what ? what is the all bandwidth, how much should i give for each to utilize the all bandwidth ? I mean how much for the explorer, ICQ etc.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Does anyone know how to solve the Netmeeting problems when using Acatel pro?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה . אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה . אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting . אני רק יכל להיתחבר עליהם . כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר . אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים טסטיק ללפטופ מסוג Alcatel x220 , כאשר אני מחבר אותוו למחשב הוא עולה ומתקין את התוכנה והדרייברים וכל מה שהוא צריך. הוא מתאפס על עצמו ומוצא רשת אך לא "ננעל" עליה, משמע הוא ממשיך להבהב בנורה ירוקה ללא הפסקה ולא נותן להתחבר. עצות? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dell xps l702x win7,i7 2.70GHz, 8GBDDR3, 1TB, nVidia GeForce GT 555,17.3" 1080 LED, JBL Speakers, 9 Cell Battery
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם המהירות גלישה היא במגה ביט או מגה בייט ? כי אמרו לי שאם חורגים מהחבילה אז המהירות יורדת ל- 200 מגה אך לא יכלו להגיד לי אם בייט או ביט אם זה כמו בספקיות הרגילות או שזה פי 8 יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מודם סלולרי של פלאפון ALCATEL USB One Touch X220 HSPA כשאני מחבר אותו למחשב נייח עם XP הוא עובד בלי בעיה. עד לפני שבועיים הוא עבד טוב גם עם מחשב נייד עם ויסטה אבל מלפני שבועיים בערך כשאני מחבר אותו ומפעיל את התוכנה שלו HSPA USB MODEM אני מקבל הודעה no device הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש ועדיין הוא לא מזהה את המכשיר. ב"מחשב" אני רואה את 2 הכוננים של המודם (1 מיועד למיקרו SD) יש למישהו עצה, תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לעשות ניסוי ולעבור מבב"ל עם חבילת גיימרים ADSL 2.5 ל017 עם חבילת כבלים 7. כרגע אין לי התחייבות לא בבזק ולא בב"ל. ב017 הובטח לי שלאחר ההתקנה יש לי 48 שעות להתנתק ללא תשלום מעבר ל50 ש"ח התקנה ותשלום יחסי על יומיים(13.5 ש"ח). מחירים נוכחיים: בב"ל - 50 ש"ח ללא התחייבות, 2.5 מגה ADSL, חבילת גיימרים וIP קבוע. בזק - 100 ש"ח ללא התחייבות, כאמור 2.5 מגה. מחירים חדשים: נטוויז'ן - 200 ש"ח עם התחייבות לשנה, 7 מגה בתשתית כבלים.* הוט - כלול במחיר. התקנה חד פעמית - 50 ש"ח. *תוספת לIP קבוע - ע"פ הנציג 50 ש"ח, אני מאמין שניתן להוציא בחינם אבל זה לא כ"כ נחוץ לי אז לא התעקשתי. תמיכת נתבים חינם, בבב"ל היתה פעם אחת שלא הסתדרתי ודרשו ממני כסף. כרגע אין חבילה ללא התחייבות. כרגע …
-
- 48 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי ראוטר של חברת D-Link מדגם DI-604 . לאחרונה עברתי מגלישה בטכנולוגית ה-ADSL לגלישה על גבי רשת הכבלים . כאשר המחשב מחובר ישירות למודם - הכל עובד מצוין , המהירויות אחלה , הפינגים אחלה...הכל טוב ויפה אבל מה ? כאשר חיברתי את המודם דרך הראוטר..לא ממש הצלחתי להגדיר אותו בצורה שיפעל. אני די מבין בעסק...ואני חושש שאין חיבור מתאים (כלומר שהראוטר לא תומך בסוג החייגן שnetvision משתמשים עם הכבלים..) הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתירת הבעיה , או לחלופין לאמת את חששותי (התחייבתי לשנה , מה לעשות עכשיו ? :~( ) תודה רבה ! תומר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-