רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
האתר לא עולה, ומתקבלת ההודעה הבאה Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.37 Server at tech.walla.co.il Port 80 כל אתר אחר שנכנסתי אליו אי פעם עבד חלק. באקספלורר וואלה כן עובד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים קבועים ובדר"כ אחד אחד-שתיים שמתחלפים. אחד עם תיקיית שיתוף השני עם יוזר וסיסמא זהים למחשב הראשון, אז אין לו בעיה לגשת לתיקיה האחרים כל הזמן מתחלפים (מחשבים לתיקון, נידיים שונים, וכו') וכמובן שאין להם יוזר וסיסמא זהים למחשבים שלי, אז כל הזמן אני נדרש להקיש יוזר וסיסמא בשביל לגשת לשיתוף. ניסיתי לעשות ENABLE ליוזר גוסט, זה לא עזר... וינדוס XP זה המחשב עם השיתוף קבצים. תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה חכמה samsung 6300 ויש לי מודם ראוטר של הוט *הראוטר עובד תקין משום שאני מצליח להתחבר עם מחשב נייד בכל מקום בבית בנסיון לחבר את הטלויזיה לאינטרנט, הטלויזיה מזהה את הרשת האלחוטית (ואפילו מופיע עוצמת אות גבוהה) אבל כאשר אני מכניס סיסמא היא לא מצליחה להתחבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שלושה מחשבים 2 עם WIN2K ואחד 98SE, החיבור לאינטרנט הוא ממחשב עם WIN2K. כאשר אני מנסה להתחבר עם מחשב עליו מותקן XP אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת. יש רעיונות? פתרונות? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני נמצא באנלימיטד על חבילה של 1000/100 (ספק 015). מודם נוקיה + archer c6 v2 אני כרגע משתמש בראוטר archer c6 v2 שמביא לי את מלוא המהירות הקווית (רוב הזמן). אין לי פאקט לוסים.פינגים יציבים וממוצעים במשחקי רשת. והמהירות בWIFI בין 250-650. גר בדירת 60 מ''ר. אני רואה המון המלצות על נתבי תקן AX מתוצרת ASUS. שאלה 1)האם שווה לי לשדרג ולקנות ראוטר חדש?זה יביא לי בוסט משמעותי לביצועים? שאלה 2)שמתי לב שיצא עדכון קושחה (EU VERSION) לראוטר שנמצא כרגע בבעלותי - ARCHER C6 V2,האם לעשות עדכון? ניסיתי לפשפש לגבי הגרסה החדשה שאלייה הוא רוצה שאני אעדכן וראיתי שישנם משתמשים ברחבי אירופה שטוענים שבגלל העדכון הנ''ל,נדפק להם משהו בראוטר,כגון WIFI מתנתק וחוזר, בעיות ב5…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, הרשת שלי בנויה כך: מחשב ראשי מחובר לאינטרנט -> אליו מחובר מחשב בעל שני כרטיסי רשת - > ומחשב שלישי שמחובר למחשב השני ומקבל את האינטרנט מהשני כביכול.. הצלחתי לעשות מעין שיתוף אך הוא חד כיווני. המחשב ההראשון יכול לגשת למחשב הראשון והשלישי וכן השני אך לעומת זאת המחשב השלישי לא יכול לגשת לאף מחשב.. מה עושים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית (3 קומות) 4 מחשבים. כרגע יש לי תשתית של הוט עם מודם רשת שעובד כרגע כראוטר שמחובר לHUB ומשם יוצאים כבלים לרשת קווית לכל המחשבים. רציתי לבטל את הHUB ולהפוך את הרשת הביתית לרשת קווית+אלחוטית, כי יש לנו גם לפטופים ואייפון. עכשיו, מכייון שיש לנו יותר מ4 חיבורים למחשבים, קניתי 2 נתבים של EDIMAX וחיברתי. עכשיו יש בעיה, את הנתב הראשון חיברתי ישירות מהמודם רשת של הוט והוא עובד כקווית ואלחוטית. מאחת היציאות חיברתי לקומה מתחת את הראוטר השני, שממנו יוצאים יציאות לשאר המחשבים בקומה. הרשת הקווית ממנו עובדת, אך האלחוטית לא. הכוונה שלי זה שהוא יגביר את הקליטה פשוט בבית ולא יעשה רשת אלחוטית נוספת, וזה בעיה כי לנתב הזה ולנתב הראשון יש את אותו IP.. מישהו יודע איך את הנתב…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לברר האם יש באמת הבדל כולשהו בביצועים בין שני הכרטיסים, הכוונה לביצועי רשת אמתיים ויכולת THROUGHPUT נקייה, בהתעלמות מכך שהכרטיס הנפרד תומך בפרוטוקולים מתקדמים ומעבד את כל המידע לבד. (האם באמת לבד?) 1. האם יהיה הבדל ב PING במשחקי רשת כבדים? 2. האם הכרטיס הנל באמת בעל מעבד נפרד לחלוטין ולא לוקח משאבים מהמעבד המרכזי? 3. האם יכול לקרות מצב שבו הספק היציאה של האות מהכרטיס הנפרד היה גבוה יותר ובכל נוכל להשתמש בכבל ארוך יותר לקישור בינו וסוויצ' מרוחק? הכרטיס המובנה נמצא בלוח GIGABYTE GA-870A-UD3. תודה מראש וכל טוב. עריכה: מדובר על CATALYST 2950 אם מישהו שאול את עצמו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מה אני רוצה: לחבר 2 מחשבים ניידים ברשת אלחוטית (עם ROUTER של D-LINK נראה לי ה714P). עכשיו אני משתמש ב ADSL 1.5 אבל רק מחשב אחד יכול להיות מחובר בו זמנית ואם אני רוצה לגלוש במחשב השני אני צריך להעביר את הכבל. עכשיו אני רוצה להקים רשת שאני יוכל לגלוש בו זמנית עם שני המחשבים, אבל אני לא יודע איך עושים את זה בלי SERVER שמחובר כל הזמן והמחשבים האחרים מתחברים דרכו (כי צריך "לחייג" לספק כדי להתחבר לADSL כל פעם וזה לא כמו כבלים ישר מחובר). יש אפשרות? הרי 2 מחשבים לא יכולים להתחבר על אותו שם משתמש באותו זמן בADSL, אז איך אני עושה את זה? עדיף להחליף לכבלים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי תשתית HOT ספק בזק ואני מחפש שרת L2TP עם פינגים נמוכים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-