עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HeaT-SinK,

שלום יש ברשותי אינטרנט בכבלים. המודם הוא מוטורולה SB4200. בכתובת 192.168.100.1 לכל מי שיש SURFBOARD של מוטורולה (סוגי מודמים כמו שלי) יכול להיכנס ולקנפג (kinda..) את המודם. בעמוד האפשרויות שצילמתי ניסיתי לשנות כמה ערכים ולעשUת ריסטרט למודם (ריסטרט של המודם = יישום השינויים שביצעתי). שאלתי היא לאילו ערכים לשנות את התיבות הבאות כדי לקבל קומבינציה לפעולה הטובה ביותר של המודם (אל תגידו "תשאר איך שזה בא דיפולט". תודה אך לא תודה לתגובות כאלה). כמו כן האם לסמן את הV או לא ? (חשוב לומר שכבר שיניתי כמה ערכים (אבל מה שאתם רואים בתמונה זה המקורי) והפעלתי את השינויים ולא קרה דבר למודם או לגלישה כמו כן ניסיתי לגלוש כשה-V מסומן וכשהוא לא (כנ"ל - לא הרגשתי שינוי)). תודה רבה …

2. היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  3. שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by yonishtr,

שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  5. טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by roey1,

שלום, אני חייל בצבא ואני עוסק בתחום של תשתיות והקמת / שדרוג רשתות שבנויות על מתגים ( סוויצ'ים) בעיקר של 3COM ושל CISCO משלל הדגמים. לא עשיתי קורס שיכשיר אותי אך אני מעוניין לדעת יותר ובעיקר לדעת לקנפג מתגים ולתת להם הגדרות כמו אייפי, פרוטוקולים, פתיחת פורטים וסגירה וכו'. אשמח לקבל המלצות, אתרים, פורמים או כל דבר שיעזור לי להיכנס לעניין הרבה יותר טוב. תודה ממש גדולה לעוזרים זה חשוב לי.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by elad_rabi,

מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by g2c,

בקיצור, נראה שהנתב DSL שלי, TP_LINK VR600 עושה בעיות ומתנתק מדי פעם והלד DSL נכבה. בייחוד ביום, פחות בערב. נראה גם שרגיש להפרעות אלקטרו-מגנטיות: לעיתים, כשמפעיל מאוורר- מתנתק. כמובן יתכן גם שהתשתית הקווית מעורערת. כדי לנסות ולאבחן ברצוני להחליף לנתב DI-LINK 6740 עליו שמתי יד לפני שהושלח למחזורית. הקושחה המותקנת עליו היא G2 מהמאגר אליו הופניתי באדיבות HelpSupport מכאן עכשיו, הפרמטרים היחידים שהכנסתי ל VR600 כדי שיתחבר: isp list = 012 Partner_VDSL region= Israel inet connection type = PPPOE username = the one given by Partner password = the one given by partner c'est tout ה6740 מאוד ברור בקינפוג הקצאת כתובות ב DHCP והגדרות PO…

9. Started by alonsan,

האם מישהו יכול לעזור בקיפוג נתב סיסקו 827H?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shay820,

שלום לכולם מנסה לקנפג את הרואטר לעבוד ב WPA2 & AES הבעיה שהוא מבקש ממני להכניס Radius Server IP מה זה? WPA/WPA2 Version: Automatic WPA WPA2 Encryption: AutomaticTKIP AES Radius Server IP: Radius Port: (1-65535, 0 stands for default port 1812) Radius Password: Group Key Update Period: (in second, minimum is 30, 0 means no update)

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by ramimos,

היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  13. Started by nirziv,

Hi to all i have broadband router Edimax BR-6104K , I tray to config the router beetwin the modem bat wihthot successfully. i have win xp professional i need help to config the router thanks for all nirziv

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by dandany,

שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by shay820,

שלום לכולם האם יש חשיבות בבחירת ערוץ ברואטר ,או פשוט להשאיר על AUTO תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. שלום לכולם, שאלה בנוגע לקינפוג הרשת הביתית. המודם הוא Aztech 600E TNN. מהירות 10 מגה דרך תשתית ADSL. הנתב הוא Linksys WRT54GL עם הקושחה של Tomato גרסא 1.07 (עוד מעט אעדכן לגרסא החדשה, 1.28?). כל הרשת מחוברת לנתב. המודם מחובר לנתב. הרשת עובדת בצורה סבירה. השאלה שלי היא, האם אני צריך לקנפג דברים בתוך המודם עצמו (להוריד פיירוול דיפולטיבי? שטויות כאלה שאני לא חושב עליהם) לפני שאני מחבר אותו לרשת הביתית (אותה מנהל הנתב)? או שאולי, אם המודם מחובר לנתב ויש לי אינטרנט אז הכול בסדר ואני לא צריך עוד לפתוח שום דבר במודם עצמו. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by ofer1928,

אני משתמש בדפדפן של" אקספלורר" אני לא אוהב את "פיירפוקס". האם יש דרך ב"אקספלורר" שאני יעשה קיצורים של אתרים? נגיד במקום לרשום את כל הכתובת של אתר מסויים אז רק לכתוב מילה ואנטר?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by Satlan,

אהלן מצטער מראש על התיאורים המסובכים. אחת הרשתות שבניתי לאחרונה מבוססת על ראוטר ראשי, מכשיר repeater נוסף בקומה העליונה שמשתמש ב-WDS, ובנוסף חיבור מהראוטר הראשי ל-LAN מבוסס חשמל שנותן אינטרנט לאיזור אחר מחוץ לבניין (הבניין בחוץ ישן ולא חודרת אליו קליטה) הבעיה היא שאני לא יכול למתוח כבל LAN רגיל בין הראוטר הראשי לבין הנקודת LAN מבוססת חשמל (התקעים שקרובים לראוטר הראשי אינם מצליחים 'להתקשר' עם התקעים שבבניין בחוץ, ורק תקע במרחק של 4 מטר מהראוטר עובד). בשביל לחסוך במתיחת כבל של 4 מטר ולסרבל את המשרד, רציתי לדעת האם יש מכשיר שיודע ליצור תקשורת באופן אלחוטי בין הראוטר הראשי ליציאת LAN מבוססת חשמל. צירפתי תרשים שמצביע על הרכיב שאני מחפש - מכשיר קטן שמתחבר בצד אחד לethernet lan …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by אל-מוהנדס,

יש לי מודם כבלים מסוג AMBIT ורציתי לחבר עם כבל רשת מוצלב את הלפטופ, דרך החיבור של ה- ENET. האם זה אפשרי, והאם צריך להגדיר, ואם כן- מה? תודה וחג שמייח לכולם/ן אורן

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. אהלן! אני מעוניין לקשר שני חדרים רחוקים בביתי ע"י כבל רשת. חשבתי על CAT7 כדי להכין את עצמי לבאות (כבר מדברים רוחב פס של ג'יגה). מבחינתי הדרך הכי נוחה היא להשחיל אותו דרך תעלת כבלי הטלפון של בזק, אך אני ממש לא מבין בזה ולכן אשמח לשמוע ממי שכבר מנוסה בכך. כמו כן, רציתי לדעת איזה סוג של טכנאי לחפש וכמה בערך עולה משימה כזאת... או שאוכל לעשות זאת בעצמי... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 17.9k צפיות
  23. החלפתי מודם ישן במודם החדש של בזק מסוג Dlink שמשמש גם כנתב. אני מנסה לסנכרן בינו לבין רפיטר שיש לי מסוג Edimex כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית ולא מצליח. הרפיטר עבד מצויין עם הנתב הקודם. מישהו יכול לעזור עם הגדרות המודם החדש? עזרה תתקבל בברכה, מנשה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, בעבר היה לי אתר רציני לעסק שלי שנוהל ותוחזק ע"י חברה פרטית. לאתר זה היה גם דומיין. לאחר קצת חושבין החלטתי כי איני מעוניין יותר בשירותיה היקרים של החברה והחלטתי להקים אתר קטן ופשוט בgoogle sites (שירות אחסון חינמי שגוגל מספקת לבעלי אתרים קטנים) העניין הוא כזה. אני עדיין מחזיק בדומיין המאוחסן בחברת הדומיינים DomainTheNet. דומיין זה כרגע אינו מקושר לאף אתר ואני מעוניין מאד לקשר אותו לאתר החדש שלי ב google sites. וכאן מתחילה הבעיה, הפרוצדורה היא מאד מסובכת. עבדתי לפי ההוראות של google sites. שם הם מסבירים שעלי לשנות את הגדרות הDNS בחברה המחזיקה בדומיין ואח"כ עליהם לוודא כי אני אכן בעל הדומיין. בקיצור, ברדק. (באמת יש תחושה שגוגל לא מעוניינת לעזור וכך גם חברת הדומיין). הא…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים