רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי כבל של 20 צטרר מוצלב ואני צריך שהוא יהיה לא מוצלב ... !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK, במחשב האינטרנט עובד כרגיל אבל במכשירים סלולריים זה מתחבר לרשת אבל האינטרנט לא עובד, מה הבעיה? ניסיתי להכנס לאתר הניהולי של הראוטר וזה לא עובד, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הקמתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים: מחשב ראשי מחובר חוטית לראוטר ראוטר: 192.168.2.1 (הוא ה Access Point) מחשב ראשי: 192.168.2.100 (קיבל IP אוטומטית מהראוטר) מחשב משני מחובר חוטית ל bridge (ה bridge מחובר אל חוטית לראוטר) גשר: 192.168.1.253 (IP קבוע) מחשב משני: 192.168.1.250 (הוזן ידנית) ניסיתי לשלוח הודעה ב TCP מהמחשב המשני לראשי ולא הצלחתי להתחבר לאחר מכן ניסיתי לעשות PING מכל מחשב לשני ולא עבר ה PING האם יש בעיה בניתוב כתובות ה IP ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי גם הוט וגם בזק בבית אני רוצה לשלב את שניהם במחשב אחד ,ראוטר עם 2 חיבורי קוים אני יודע שקיים אבל זה הפתרון היחיד? או שקיימת תוכנה שמאחדת את 2 החיבורים ככה שאני לא יצטרך את הראוטר? אם יש ותוכלו לתת לי תשם שלה זה יעזור לי מאוד...בנתיים זה ככה יש לי 2 כרטיסי רשת על הלוח ושניהם מחוברים 1 לבזק ו2 לכבלים (כמו בתמונה) אבל משום מה זה מנצל רק קו אחד בהורדה לפחות הוא מוריד לי על 2.100 מגה לשניה בממוצע זה אומר שהוא מנצל את הקו של בזק במלואו עכשיו מה יוצא לי מזה שבכרטיס רשת השני מחובר הכבלים האם אני מצנל בו משו? עוד דבר בכבלים יש ראוטר שמחובר ל 5 מחשבים יש לי גישה מלאה לכל המחשבים שמחוברים לכבלים !זה אומר שהכרטיס השני גם עובד רק אני לא גולש דרכו או מנצל חלק מהמהירות שלו...ניראה …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר d link dsr 250 שאני לא מצליח לחבר. בראוטר החיבור WAN הוא RJ45 והחיבור מבזק הוא RJ11. לא בטוח מה אני צריך לעשות.. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי נתב Netgear שפועל רק כנקודת גישה אלחוטית, מודם Speed Touch וחייגן במחשב (Xp) המשמש גם שרת אינטרנט, למספר מחשבים בחבורים שונים. ברצוני לבצע שינוי כך שחבור האינטרנט לא יהיה תלוי בשרת. שאלותי: 1. מה עדיף? לשנות את המודם לPRO או לקנפג את NetGear שיתפקד גם בתור נתב? 2. אני לא מצליח לקנפג את Netgear על מנת שיפעיל את המודם, מה השינוי שיש לבצע במחשב?, כרגע יש לי חייגן רגיל . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הגיע לידי ROUTER CISCO מדגם 827 אם חיבור ל ADSL, מישהו יודע איך אני מקנפג אותו ע"מ לחבר אותו במקום ה - ALCATEL ?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אינטרנט בכבלים. המודם הוא מוטורולה SB4200. בכתובת 192.168.100.1 לכל מי שיש SURFBOARD של מוטורולה (סוגי מודמים כמו שלי) יכול להיכנס ולקנפג (kinda..) את המודם. בעמוד האפשרויות שצילמתי ניסיתי לשנות כמה ערכים ולעשUת ריסטרט למודם (ריסטרט של המודם = יישום השינויים שביצעתי). שאלתי היא לאילו ערכים לשנות את התיבות הבאות כדי לקבל קומבינציה לפעולה הטובה ביותר של המודם (אל תגידו "תשאר איך שזה בא דיפולט". תודה אך לא תודה לתגובות כאלה). כמו כן האם לסמן את הV או לא ? (חשוב לומר שכבר שיניתי כמה ערכים (אבל מה שאתם רואים בתמונה זה המקורי) והפעלתי את השינויים ולא קרה דבר למודם או לגלישה כמו כן ניסיתי לגלוש כשה-V מסומן וכשהוא לא (כנ"ל - לא הרגשתי שינוי)). תודה רבה …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני חייל בצבא ואני עוסק בתחום של תשתיות והקמת / שדרוג רשתות שבנויות על מתגים ( סוויצ'ים) בעיקר של 3COM ושל CISCO משלל הדגמים. לא עשיתי קורס שיכשיר אותי אך אני מעוניין לדעת יותר ובעיקר לדעת לקנפג מתגים ולתת להם הגדרות כמו אייפי, פרוטוקולים, פתיחת פורטים וסגירה וכו'. אשמח לקבל המלצות, אתרים, פורמים או כל דבר שיעזור לי להיכנס לעניין הרבה יותר טוב. תודה ממש גדולה לעוזרים זה חשוב לי.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור, נראה שהנתב DSL שלי, TP_LINK VR600 עושה בעיות ומתנתק מדי פעם והלד DSL נכבה. בייחוד ביום, פחות בערב. נראה גם שרגיש להפרעות אלקטרו-מגנטיות: לעיתים, כשמפעיל מאוורר- מתנתק. כמובן יתכן גם שהתשתית הקווית מעורערת. כדי לנסות ולאבחן ברצוני להחליף לנתב DI-LINK 6740 עליו שמתי יד לפני שהושלח למחזורית. הקושחה המותקנת עליו היא G2 מהמאגר אליו הופניתי באדיבות HelpSupport מכאן עכשיו, הפרמטרים היחידים שהכנסתי ל VR600 כדי שיתחבר: isp list = 012 Partner_VDSL region= Israel inet connection type = PPPOE username = the one given by Partner password = the one given by partner c'est tout ה6740 מאוד ברור בקינפוג הקצאת כתובות ב DHCP והגדרות PO…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם מנסה לקנפג את הרואטר לעבוד ב WPA2 & AES הבעיה שהוא מבקש ממני להכניס Radius Server IP מה זה? WPA/WPA2 Version: Automatic WPA WPA2 Encryption: AutomaticTKIP AES Radius Server IP: Radius Port: (1-65535, 0 stands for default port 1812) Radius Password: Group Key Update Period: (in second, minimum is 30, 0 means no update)
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
Hi to all i have broadband router Edimax BR-6104K , I tray to config the router beetwin the modem bat wihthot successfully. i have win xp professional i need help to config the router thanks for all nirziv
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-