רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בתאריך 6.5.10 לאחר שהצטרפתי לשרות NGN של בזק לגלישה באינטרנט במהירות של 10 מגה גיליתי שיש בעיה ושמהירות ההורדה שאנ מקבל נמוכה בהרבה מהמהירות המובטחת. לאחר עשרות שיחות עם נציגי התמיכה של בזק בינ"ל ומשום שחברת בזק התעקשה שהתשתית של הקו תקינה, החלטתי לעבור לספקית אינטרנט אחרת ופניתי לברק-נזטויזן במטרה לקבל מהירות של 10 מגה. זו היתה הטעות הכי גדולה שעשיתי..בנטויזן דחו את הצעתי לקבל יוזר זמני לצורך בדיקת המהירות דרכם, וזאת על אף שספרתי להם שאני נוטש את בזק בינ"ל עקב תקלה והתעקשו לחבר אותי רק כלקוח חדש!!! אבל נתנו לי 4 ימי נסיון לשרות ללא מחויבות. מיד לאחר ההתחברות הראשונה גיליתי שגם עם נטויזן הגלישה מאוד איטית, מה שהצביע על בעיה בתשתית. וכך כעבור כשעתיים התקשרתי לנטויזן ובקשתי…
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לשילוב HOT & בזק בין לאומי 100 מגה, ואף על פי שעל הנייר אני באמת מקבל 100 מגה, יוטיוב לפעמים לא סוחב... האם זה משהו מוכר ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת Angry אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 יש דרך לבדוק פינגים קבוע? איך אני יכול להוכיח שמודם דפוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
שלום, לאחר שיותר מעשור הייתי מנוי בחבילת 12 מגה של חברת הוט והספק 012, החלטתי לשדרג חבילה ל30 מגה . המודם נותר כפי שהיה (מוטורולה) נאמר לי שהוא מתאים . בנוסף מחובר ראוטר . הראוטר לא אמור להשפיע על חיבור קווי (האמנם?) בדקתי מהירות במחשב הנייח שבו החיבור קווי ,הבדיקה נעשתה באתר חברת הוט וגם בעזרת האתר ספיד-טסט. בשני המקרים הבדיקה הראתה 15-17 מגה upload . גורם אפשרי לתוצאה הנמוכה ? תודה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הראוטר הנמצא בסלון ו2 מחשבים אחד מהם בממד או שימוקם בממ"ד ויצטרך לשדר לחדר השני חדרים לא צמודים... יש לי לינקסיס 54GL הוא מעולה אבל לא מגיע ל12 מגה בזקבינלאומי הציעו לי אדימקס אבל יש עליהם חוות דעת לא טובות על ניתוקים חשוב שלא יתנתק בגלל עומסי חיבור! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מתכוון בזק, 012, כבלים או יס? ולמישהו יש תוכנה שהאינטרנט יעבוד ויוריד לי יותר מהר? יש לי 750KB ובמיוחד שיוריד מהר ממירק!! תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים בהפרש של 3 קירות. + קיר גבס נמצא הראוטר. ניסיתי לשים כרטיס רשת עם אנטנות אבל זה לא עוזר. אין לי אפשרות למתוח כבל רשת. לכן אני חושב שהפתרון הכי מומלץ זה מגדיל טווח או נקודת גישה. (לא יודע מה ההבדל) אני צריך משהו שאפשר להגדירו בקלות בלי הגדרות מסובכות ושיעשה טוב את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רקע: ההוטבוקס מחובר לראוטר (dlink 655), הראוטר מחובר לראוטר נוסף (הגדלת טווח בקומה אחרת) ( TL-WR340G TPLINK) מהראוטר השני מחובר בכבל מחשב קצה (HTPC). המחשב לא מזהה את הראוטר, ובראוטר לא נדלקת נורת חיווי על חיבור כבל. כך גם עם 3 כבלים שונים. כאשר חיברתי את המחשב הנייד, הכל עבד כרגיל, וכאשר חיברתי את הראוטר הראשי (DLINK) למחשב ישירות, הכל עבד כרגיל. בין המחשב הנייד למחשב HTPC עם הכבל, יש חיבור. אבל החיבור הרצוי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
hello everyone Im sorry, but i dont have hebrew because I use ubuntu right now... well in ubunto i can use the network and surf like u see now but in windows 7 I can't... I have X on the network sign on the right bottom of the desktop when i try to troubleshoot its not giving any answers when i tried ipconfig /renew it giving me an error... I hope someone can help me...
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להבין מצב מסוים היום החלטתי לחבר את הראוטר עם כבל ולא בחיבור אלחוטי, ביטלתי את אפשרות האלחוט בראוטר והתחלתי לגלוש, משום מה כל הגלישה והטעינה יותר איטיים, בדקתי פינגים והם לא השתנו אבל הגלישה עצמה בוודאות איטית יותר, בדקתי כמה פעמים ואותו דבר, איך זה יכול להיות שכשאני גולש בחיבור קווי לראוטר הגלישה יותר "אדישה" מכשהמחשב מחובר בווירלס? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תוכלו להמליץ לי בבקשה על חברה ספציפית של נתבים אלחוטיים קבלתי 2 שמות d-link ו linksys יש למישהו חברות אחרות או שיכול להמליץ ולחזק את שני אלה אני ישמח תודה רבה לכל העוזרים אני ממש מתלבט
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ראוטר של levelone דגם wnc-3406tx ביחד עם כרטיס רשת אלחוטי של level one wnc-0305usb הכל טוב ויפה - התקנתי את הדרייבר (אני משתמש בויסטה) ומתחבר לראוטר ומצליח לגלוש - אבל הבעיה היא שכאשר אני מסתכל בהגדרות של החיבור כתוב לי שאני מחובר ב18mbps! לפי עיון בחוברת, כשמתקינים את הדרייבר בxp, מותקנת תוכנה שבה אפשר לשנות את מהירות החיבור לראוטר, אבל מכיוון שאני על ויסטה התוכנה הנ"ל לא מותקנת ומותקן רק דרייבר והחיבור מתבצע עם ויסטה. חיפשתי באתר ובמדריך שלהם וגם הורדתי מהאתר, חיפשתי בגוגל, הפכתי את כל ההגדרות של הכרטיס, ולא הצלחתי למצוא דרך להעלות את מהירות החיבור ל54. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ביררתי לי ככה לכיף כמה עולה בבזק בי"ל קשור לחו"ל במהירות מובטחת של 6/3 מגה - הכוונה 6Mbit/s הורדה וחצי ו3Mbit/s העלאה. עכשיו אני רוצה לפתוח שכל יומיים מישהו מתלונן שהוא משלם סכומי עתק של 100 שקל כולל ספק על החבילה של ה5 מגה או 10 מגה שלו ומגבילים אותו ועושים שייפרים וכו' וכו' וכו'. ועכשיו אני רוצה שכל "בכיין" כזה תסתכל טוב טוב על המחיר אצל הספק בשירות של ה6/3 - 725 דולר לחודש !!!!!! לתשתית יעלה עוד איזה 1500 ש"ח לחודש - אבל זה שולי ! לכן אני רק רוצה לציין שכל החברות עושות QOS בצורה מוצדקת כדי לספק לכולנו חבילות של 10 מגה במחיר עלוב לעומת מה שהלקוח העסקי מוכן לשלם. אה ולא חייב להיות לקוח עסקי כדי לרכוש את זה....פשוט צריך להיות ממש עשיר.
-
- 75 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעית קליטה בראוטר שלי, והוא לא מגיע לכל חלקי הבית, ואני חייב אינטרנט לקונסולה שרכשתי לפני כמה חודשים, והקליטה ממש חלשה... המליצו לי לקנות "מגבר" לרואטר, וככה הקליטה בחלק החלש בבית תיהיה רבה יותר חזקה, לכן רכשתי רואטר של EDIMAX (Ew-7416apn) ולא הצלחתי להפעיל אותו נכון.. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שצריך לעשות סוג של נקודת גישה שתחבר בין 2 הראוטרים.. למישהו פה יש מושג איך אני עושה את זה, ואם לא, יש לכם דרך אחרת שהראוטר של EDIMAX יקלוט את הראוטר השני וככה הWIFI יתחזק? תודה מראש! ד"א, אם זה יעזור, הראוטר המרכזי שלי הוא של הוט... HOTBOX, ובנוסף כתוב עליו Sagemcom, שזה כנראה החברה של הראוטר.. אני חייב עזרה, אני תקוע כבר שבועיים... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה: הייתי מחובר בVDSL בדירה הקודמת, יש לי מודם HG610 הזמנתי טכנאי שיחבר את האינטרנט בדירה החדשה שיגיע רק בעוד כשבוע. בינתים חיברתי את המודם שלי לשקע בזק בדירה החדשה והוא הצליח להסתנכרן בADSL2+ לכאורה, אך הוא לא מצליח לחייג לאינטרנט המודם כרגע מוגדר עם ההגדרות חיבור לVDSL. אז קודם כל, יש מצב שיש סינכרון אבל אי אפשר לחייג ? (כי הקו מנותק או משהו) או שזה כנראה רק משהו בהגדרות החיבור של המודם ואני צריך לשחק עם זה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר אותם(דרך ה-Uplink) ?ואם כן עם כבל מוצלב או רגיל? שתיהם 100Mbps....
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התקנתי pfSense על PC ישן כדי לחבר בין Switch לנתב שהוגדר כ AP. בגלל מבנה הרשת הסתבכתי קצת בהגדרה הראשונית, אשמח לעזרתכם. המבנה הנוכחי: מודם כבלים כלשהו וראוטר. הרשת בטווח של 192.168.1.0. | מחשב עם M0n0wall שמשמש כראוטר, רשת נפרדת בטווח של 10.0.0.0. | PC עם pfSense (כאן הסתבכתי). | Linksys N750 מוגדר כ AP בלבד. השאלה מהם בדיוק הכתובות שאני צריך להגדיר למחשב עם ה pfSense וה AP. 1. מהי הכתובת שצריך לתת ל pfSense (כלומר לכרטיס רשת הראשון שמחובר לסוויצ', WAN כפי שנקרא בהגדרות). 2. מהי הכתובת שצריך לתת לכרטיס השני שיחובר ל AP, כלומר LAN. אם אפשרי באותה הרשת ולא ליצור רשת נפרדת. 3. כנ"ל לגבי ה AP, מהי הכתובת שצריך לתת לו? תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הקרב בין ספקיות תשתית האינטרנט הוותיקות (בזק, הכבלים) לחדשות (סלקום) כבר התחיל -- http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000436887&fid=594. ומצד שני -- האם משרד התקשורת פותח ל-YES ערוץ VOD על בסיס רשת ה-NGN של בזק באמצעות שימוע ציבורי? אתר ה-NGN החדש -- http://www02.bezeq.co.il/NGN/Documents/ngn_home2.htm ההכרזה על השימוע -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/3/1643.pdf
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-