עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by Hack,

שלום! אני כתבתי פה כבר הודעה דומה אבל זו לא אותה שאלה רציתי לשאול איזה רשת תהיה הכי אמינה ועם ביצועים הכי גובוהים לחיבור 2 מחשבים (יכול להיות שיהיה גם 3) אחד בממ"ד בקומה התחתונה ואחד בחדר בקומה העליונה בתקציב של עד 800 ש"ח אמינה הכוונה שלא תעשה לי בעיות - לפי מה שהבנתי אלחוטית זה ממש צרה צרורה תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by Triumph87,

אני צריך רשת בין שני מחשבים. מחשב אחד בקומה 2 ומחשב אחד בקומה1-. אז אני צריך רשת אלחוטית. אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לעשות רשת כזאת. כמה זה עולה. והאם אני יכול להרכיב רשת כזאת בעצמי. ששני המחשבים יוכלו להתחבר באינטרנט באותו זמן(פיצול אינטרנט) תודה =]

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by arik100,

שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by רביד,

טוב אז ככה אני צריך שרת טוב עם הרבה זכרון,אבל בעיקר שיהיה בחינם,ושהגבלת הקובץ לא תהיה יותר מדיי קטנה אם מישהו יכול להציע שרתים זה יהיה מאוד נחמד צדכם, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך שרת שיכול לאחסן קבצים בחינם ללא כל מיני ספאם או זמן שצריך לחכות כמו בראפיד שר.. ושלא יהיה ארוך בשם שלו....משהו מקצועי ופשוט.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by רביד,

איזה שרת הכי טוב ובלי בעיות לאחסון קובץ בגודל של 16mb כי כמעט כולם בקושי מרשים בחינם מגה אחד לקובץ

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. שלום לכם, אתם יכולים בבקשה לתת לי (אם אתם מכירים) שרת שאפשר להעלות אליו קובץ של 600MB חינם? בתודה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רציתי לשחק באינטרנט במשחק באינטרנט מול חבר שלי ואין לנו סי די קי מקורישל המשחק אז חבר שלי אמר שיש איזו שהי תוכנה שמאפשרת "כאילו רשת" בין שני המחשבים! ושהמשחק יזהה את שני המחשבים כרשת! האם קיים כזה דבר??! ואם כן איך זה עובד?!! ואם אפשר לתת לינק במידה וזה נכון! תודה מראש!!

10. Started by itai_1813,

לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום יש לי שני מחשבים שאחד (שלי) מחובר חוטית לראוטר אלחוטי (EDIMAX 6204) ומחשב שני (של הילד) מחובר אלחוטית. אני מעוניין לחסום את המחשב של הילד לתכנים מסויימים (אין טעם לפרט). מה הדרך הטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  12. Started by oshric,

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לא אז אם לא מתאים סליחה... יש לי 2 מחשבים אני רוצה לשתף תיקייה מסויימת שתהיה נגישה במחשב השני... אבל דרך תוכנה לא דרך הווינדוס יש לי תכונה אחת אבל יש לי וויסטא ויש קצת בעיות, ב xp זה עבד אבל זה לא ממש עוזר לי לתוכנה הזאת קוראים network magic אם אפשר תביאו לי שם או קישור לתוכנה שמתאימה לוויסטא... תודה מראש לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. הי אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית, רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן. אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה. אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים. תודה רבה, יובל

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח Adam
    Started by אורח Adam,

היי יש לי מחשב של dell inspirion 15, הכרטיס רשת נדפק, עכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס רשת ייעודי של מחשב נייד מהמרובעים הקטנים האלה, או שאני יכול לקנות כרטיס רשת חיצוני רגיל או USB סטיק, או עם אנטנות גדולות כמו הTP LINK למיניהם? ואם אפשר המלצה על משהו חזק וטוב עם קליטה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. כמו שבכותרת , ותודות לעוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד.... מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם... תודה מראש ....

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by contact7789,

שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני

19. Started by dekektam,

עברתי דירה ואני ושותפתי רוצות לעשות אינטרנט ברשת אלחוטית. אנחנו מתכוונת להצטרף דרך HOT וכנראה נטוויז'ן. איזה ראוטר כדאי לנו לקנות?(בתקציב של עד 250 ש"ח) חשוב מאוד שלא יהיו לנו התנתקויות כי אנחנו סטודנטיות שצריכות את האינטרנט כל הזמן. מהו ספק האינטרנט הטוב ביותר? תודה עינת

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. צריכה המלצה לכרטיס רשת או ראוטר שיעבוד עם הישומים הבאים : aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng - הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ParaAduma,

שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by meital_z,

שלום. אנחנו מחוברים להוט 12MB שבהורדות בדר"כ מוריד לי 1.5MB. לאחרונה עברנו דירה ויש 2 מחשבים בחדרים שונים (בעבר היינו באותו חדר והכל היה בסדר),אחותי מחוברת לראוטר ישירות ואני לא,יש חוט שעובר דרך הקיר למחשב בחדר שלי ומאז האיטרנט מוריד לי איטי יותר בטורנטים וגם קצת בהורדות רגילות..יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלנו ממש ישן??? אם כן איזה ראוטר ממליצים לי?..או שאולי אני צריכה כרטיס רשת USB? אם כן איזה מומלץ?.. תודה:)

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  23. לפני שאתה מסבירים לי איך לפתוח פורטים תקשיבו לכל העובדות: בחודש האחרון שמתי לב שה-uTorrent מוריד לי ממש ממש לאט... בדקתי את העניין וראיתי שבבדיקת פורטים של ה-uTorrent, זה כתב לי שהפורט שלי סגור... אותו דבר קורא באימיול, זה עושה לי פתאום LowID. כדי להיות בטוחה הורדתי תוכנה שבודקת פורטים, וגם היא הראתה לי שהפורטים סגורים... נכנסתי להגדרות של הראוטר, כל ההגדרות ב-port forwarding היו סבבה, וכנל ב-windows firewall. גם לא אמורה להיות בעיה כי בעבר זה היה עובד תקין... ניסיתי לבודד את התקלה. שמתי את הפיירול של ווינדוס על disable ועדיין הפורטים סגורים... בדקתי במחשבים אחרים בבית שגם אצלם קיים windows firewall והם עוברים דרך אותו הראוטר - אצל אח שלי (חיבור אל חוטי) עובד תקין. וכנל …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכל המתעניינים, ותודה מראש. אני צריכה ראוטר פשוט, בית קטן וראוטר ממש עתיק של נטגיר עשה את העבודה מצוין עד ששבק חיים. אני רוצה לקנות את ה4a. אבל ראיתי תגובה בזאפ של אדם שקנה את ה4c - גרסה של 2.4 בלבד, wifi 4 בלבד, אבל נראה דגם דומה, ושמה הוא כתב שהוא מאוכז כי הראוטר לא תומך בvdsl, (אין לי מושג) שזה בעצם תשתית בזק ומעל 15 מגה. (לטענתו). אני על תשתית של בזק במהירות 40 מגה. האם יש סיבה לחשוש? נראה לי קצת הזוי לייבא ראוטר שלא תומך בתשתית של חצי מהאנשים בארץ עם מהירות מעל 15 מגה. מישהו מבין בזה ויכל לעזור לי? תודה. נ.ב - אני מאוד מעוניינת בראוטר הזה ולדעת שאני קונה אותו וזהו בהנחה והוא מתאים, אבל אם מישהו מכיר אופציה טובה יותר במחיר הז…

25. Started by moranhoresh,

מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים