עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש ראוטר שהקליטה שלו מגיע למרחק של כ-100\150 מטרים עם 2 או 3 קירות בינהם?

2. יש לי שלושה מחשבים בבית, בקרוב אנו מגדילים את הרוחב פס , ועם זאת ההטענאים של בזק המליצו להחליף את הראוטר ראיתי שהמליצו פה על זה EDIMAX 6204WG המחשבים מחוברים דרך מתאם רשת אלחוטי, האם הנתב יתפקד עם מתאם רשת? אשמח גם אם תמליצו לי גם על מתאם רשת עד 150 שח בערך. והאם זה נכון שמתאם רשת אלחוטי לא איכותי יכול להגביל את מהירות האינטרנט/הורדה/העלאה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Dorr,

שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by Refael Agronov,

היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  5. שלום, לפני כמה זמן התקלקל לי הראוטר, ועכשיו אחותי משגעת אותי ורוצה את המחשב... ספק האינטרנט שלנו זה 012. יש לי 2 מכשירים שקשורים לאינטרנט, אם אתם צריכים, תמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326527.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326532.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  6. הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by galh_5,

ויש לי שאלה יש לי תשתית של הוט אז אני לא ממש מבין בראוטרים אז בקיצור תנו לי ראוטר טוב עד 350 שקל ושיעבוד מאיפה קונים? תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  10. חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by Hack,

שלום! אני כתבתי פה כבר הודעה דומה אבל זו לא אותה שאלה רציתי לשאול איזה רשת תהיה הכי אמינה ועם ביצועים הכי גובוהים לחיבור 2 מחשבים (יכול להיות שיהיה גם 3) אחד בממ"ד בקומה התחתונה ואחד בחדר בקומה העליונה בתקציב של עד 800 ש"ח אמינה הכוונה שלא תעשה לי בעיות - לפי מה שהבנתי אלחוטית זה ממש צרה צרורה תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by Triumph87,

אני צריך רשת בין שני מחשבים. מחשב אחד בקומה 2 ומחשב אחד בקומה1-. אז אני צריך רשת אלחוטית. אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לעשות רשת כזאת. כמה זה עולה. והאם אני יכול להרכיב רשת כזאת בעצמי. ששני המחשבים יוכלו להתחבר באינטרנט באותו זמן(פיצול אינטרנט) תודה =]

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by arik100,

שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by רביד,

טוב אז ככה אני צריך שרת טוב עם הרבה זכרון,אבל בעיקר שיהיה בחינם,ושהגבלת הקובץ לא תהיה יותר מדיי קטנה אם מישהו יכול להציע שרתים זה יהיה מאוד נחמד צדכם, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך שרת שיכול לאחסן קבצים בחינם ללא כל מיני ספאם או זמן שצריך לחכות כמו בראפיד שר.. ושלא יהיה ארוך בשם שלו....משהו מקצועי ופשוט.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by רביד,

איזה שרת הכי טוב ובלי בעיות לאחסון קובץ בגודל של 16mb כי כמעט כולם בקושי מרשים בחינם מגה אחד לקובץ

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  19. שלום לכם, אתם יכולים בבקשה לתת לי (אם אתם מכירים) שרת שאפשר להעלות אליו קובץ של 600MB חינם? בתודה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רציתי לשחק באינטרנט במשחק באינטרנט מול חבר שלי ואין לנו סי די קי מקורישל המשחק אז חבר שלי אמר שיש איזו שהי תוכנה שמאפשרת "כאילו רשת" בין שני המחשבים! ושהמשחק יזהה את שני המחשבים כרשת! האם קיים כזה דבר??! ואם כן איך זה עובד?!! ואם אפשר לתת לינק במידה וזה נכון! תודה מראש!!

21. Started by itai_1813,

לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. שלום יש לי שני מחשבים שאחד (שלי) מחובר חוטית לראוטר אלחוטי (EDIMAX 6204) ומחשב שני (של הילד) מחובר אלחוטית. אני מעוניין לחסום את המחשב של הילד לתכנים מסויימים (אין טעם לפרט). מה הדרך הטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oshric,

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לא אז אם לא מתאים סליחה... יש לי 2 מחשבים אני רוצה לשתף תיקייה מסויימת שתהיה נגישה במחשב השני... אבל דרך תוכנה לא דרך הווינדוס יש לי תכונה אחת אבל יש לי וויסטא ויש קצת בעיות, ב xp זה עבד אבל זה לא ממש עוזר לי לתוכנה הזאת קוראים network magic אם אפשר תביאו לי שם או קישור לתוכנה שמתאימה לוויסטא... תודה מראש לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. הי אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית, רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן. אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה. אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים. תודה רבה, יובל

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.